| elinakiwithlove blog | |
|
+13_gwgw_ nantia01 T-NM-E-BD Stella Sunlight ellen xrysanthi ed<3 i love edward 2 despina aek marina forever robsten kiss eleni 2 ROBELINA 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 14 Απρ 2012 - 21:01 | |
| ελινακι μου το τελευταιο κεφαλαιο ηταν παρα πολυ ωραιο αν και πολυ απροσμενο....δεν περιμενα να εχει τετοιο τελος....μου αρεσε παρα πολυ ο διαλογος του εντι με τον καρλαιλ ηταν ενας ιδιαιτερος και πολυ συγκινητικος αποχαιρετισμος....οσο για τα παιχνιδια που παιζει η μοιρα ειναι πραγματικα απιστευτα και αυτο θελει να μας δειξει πιστευω το τελος....η συναντηση της μπελλα ηταν πολυ ωραια και φυσικα το τελος μας προιδεαζε για το τι δρομο θα ακολουθησει το ζευγαρι μας....μπραβο ελινακι μου περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια της νεας σου ιστοριας...... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 14 Απρ 2012 - 21:42 | |
| σε ευχαριστω ματακια μου !! η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα ενα στημενο happy end χωρισ ομως να δινω και δυσαρςστο τελος!! η μοιρα τους θελει και πρεπει να ειναι μαζι!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 21 Απρ 2012 - 16:20 | |
| | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 21 Απρ 2012 - 17:10 | |
| Αγάπη πρώτον καλή αρχή για την νέα σου ιστορία. Η υπόθεση είναι πολύ καλή αλλά ειδικά το πρώτο κεφάλαιο ήτανε τέλειο μου αρέσει ο τρόπος που περιγράφεις τα συναισθήματα της Μπέλλας όσο για την Ρόζαλι είναι πολύ π@@@@@@ αύτο μου ήρθε αυτόματα στο μυαλό μου ο τρόπος της που φέρετε απέναντι στην Μπέλλα είναι πολύ άσχημος και οι γονείς τις δεν πάνε πίσω ο ίδιος της πατέρας την χτυπάει ενώ είναι ενήλικη. Η ιστορία θα μας αφήσει,το νιώθω τουλάχιστον θα έχει τον Έντουαρντ. Μπράβο Ελίνα μου,μια ακόμη ιστορία μας από τα χεράκια σου περιμένω επόμενο κεφάλαιο και ότι χρειαστείς εγώ είμαι εδώ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 21 Απρ 2012 - 17:13 | |
| σε ευχαριστω πολυ στελλα μου , οπως ακριβως την χαραχτηρισες ειναι η ροζαλι και που να δεις και στην συνεχεια . Όσο για τον εντ , μην το δενεις και κομπο οτι θα ειναι κοντα της!! για το επομενο κεφαλαιο , δεν ειμαι και τοσο σιγουρη για το ποτε ,αλλα σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !! υ.γ περιμενω με αγωνια και δικο σου κεφαλαιο , με εχει φαει η αγωνια!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 21 Απρ 2012 - 17:53 | |
| Ελίνα μου την ξεκίνησες πολύ ωραία την ιστορία σου !!περιμένω με αγωνία την συνέχεια ελπίζω να την βάλεις σύντομα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 21 Απρ 2012 - 17:55 | |
| σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου , θα προσπαθησω οσο πιο συντομα μπορω !! | |
|
| |
| |
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 5 Μάης 2012 - 14:58 | |
| Ελίνα μου να σε ρωτήσω πότε θα έχουμε επόμενο κεφάλαιο στην νέα σου ιστορία; Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 5 Μάης 2012 - 16:58 | |
| δεν με αγχωνεις καρδουλα μου , ειναι ντροπη μου , αλλα μου εχουν τυχει τοσα πολλα τον τελευταιο καιρο που εχω αφησει το γραψιμο πολυ πισω.. Ελπιζω πως μεσα στις επομενες ημερες κατι θα εχω κανει αλλα δεν υποσχομαι τιποτα!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 5 Μάης 2012 - 17:23 | |
| Ελινακι μου υπεροχη η καινουρια σου ιστορια! καλα τι σκυλα που ειναι η Ροζαλι μου ερχεται να την παλωσω καλα και οι γονεις της Μπελλας τελειως τρελοι...τι νομιζουν οτι η Μπελλα ειναι καμια παρδουλευτρα;παιδι τους ειναι και αυτη πως την διαχωριζουν ετσι; καλα στο καλυτερο το εκοψες...ανυπομονω να δω τι θα γινει στη συνεχεια ελπιζω ο Εντουαρντ να μην πηγε εκει επειδη εχει αρχισει να του αρεσει η Ροζαλι... Εντωμεταξυ μου αρεσει ολη η ιστορια γιατι μου κανει παραμυθι η κακια αδερφη και γονεις και ο ομορφος πριγκιπας Μπραβο καρδια μου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 5 Μάης 2012 - 18:36 | |
| καρδουλα μου σε ευχαριστω πολυ , ναι οντως κατι σαν παραμυθι μονο που ο πριγκιπας θα μας τα χαλασει λιγακι , οχι οτι θα φταιει εκεινος !! οχι δεν πηγε εκει γιατι θελει την ροζαλι αυτο στο υπογραφω !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 16 Μάης 2012 - 13:08 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 16 Μάης 2012 - 13:54 | |
| Ελινάκι μου δεν πειράζει ..είναι φυσικό να έχεις κάποιες προτεραιότητες στην ζωή σου και φυσικά οι εξετάσεις σου είναι πολύ σημαντικές οπότε πρέπει να δώσεις βάση σε αυτές !!!οπότε εγώ θα περιμένω ένα μήνα μέχρι να βάλεις το επόμενο κεφάλαιο ..εξάλλου και εγώ αρχίζω τις εξετάσεις στο σχολείο από την επόμενη εβδομάδα και δεν θα είχα ουτοσιάλλος χρόνο για να τα διαβάσω ... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 16 Μάης 2012 - 13:59 | |
| ελινακι μου μερικα πραγματα πρεπει να τα βαζεις πρωτα απο ολα.και αυτον τον καιρο οι περισσοτεροι εχουν τετοιου ειδους δουλειες. δε θα ελεγα οχι να μου πεις τι θα γινει παρακατω. θα περιμενω οσο χρειαστει!!!!!!! καλη επιτυχια να εχεις!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 16 Μάης 2012 - 14:03 | |
| σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για την κατανοηση !!! δεσποινακι μου , οτι θες να μαθεις στειλε μου pm !!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 14:33 | |
| κοριτσακια μου ομορφα , χιλια χιλια συγγνωμη για την μεγαλη μου απουσια !!!!!!!! ευτυχως οι εξετασεις μου τελειωσαν , ελπιζω να πανε ολα καλα και να εχω γραψει !!!!!!!!!!! ευτυχως για μενα και την ψυχολογια μου τελειωσε και η σχεση που ειχα , νιωθω την αναγκη να σας το πω γιατι πραγματικα ειμαι τωρα πια να το πω γιατι πραγματικα ολο αυτο δεν αξιζε και μια συμβουλη ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ , ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ !!!!!! ευτυχως τωρα πια μπαινβ ξανα στην ενεργο δραση και εαν πανε ολα καλα σε συντομο χρονικο διαστημα θα εχετε νεο κεφαλαιο απο το να με προσεχεισ!!!!!!!!!!!! μου εχει λειψει τοσο πολυ το γραψιμο!!! ελπιζω να με ξανακαλοσωρισετε στην ωραια παρεα σας!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 14:38 | |
| καλωσόρισεςςςςςςςςςςςςςςςςςς αν και λυπάμαι που δεν ήταν μια σχέση όπως την είχες ονειρευτεί χαίρομαι ωστόσο που κατάλαβες νωρίς ότι δεν άξιζε και της έβαλες ένα μεγάλο Χ για να προχωρήσεις παρακάτω, δεν φαντάζεσαι πόσο σε θαυμάζω φυσικά και περιμένουμε με μεγάλη χαρά ότι δημιουργήσεις με τα χεράκια σου και την απίστευτη φαντασία σου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 14:43 | |
| να σαι καλα χρυσανθη μου , πολυ συντομα θα εχετε νεο κεφαλαιο και αν πανε ολα καλα , θα εχετε ανα ταχτα διαστηματα κεφαλαια!! και μπορω να πω επισης οτι εχω στο μυαλο μου ηδη νεα ιστορια αρκετα χιουμοριστικη!!, αλλα ολα σιγα σιγα !!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 14:52 | |
| Ελινάκι μου ,πολύ χαίρομαι που θα αρχίσεις ξανά το γράψιμο !!!κρίμα που η σχέση σου δεν προχώρησε ..ευτυχώς όμως που το κατάλαβες νωρίς !!!περιμένω με ανυπομονησία για την συνέχεια του να με προσέχεις και φυσικά και την καινούργια σου ιδέα γιατί είμαι σίγουρη πως και αυτή θα είναι πάρα πολύ καλή όπως και όλες οι υπόλοιπες !!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 14:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 15:03 | |
| σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου , ελπιζω να μην σας απογοητευσω!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 15:10 | |
| ελινακι μου καλωςηρθες!!!!!! πολυ χαιρομαι που εισαι παλι κοντα μας.ανυπομονω να ξαναδιαβασω την ιστορια σου.μου ελειψε!!!!! λυπαμαι που τελειωσε η σχεση σου αλλα καλυτερα νωρις παρα αργα!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 15:17 | |
| σε ευχαριστω πολυ ματακια μου για την υποστηριξη !!!!!!!!!!! | |
|
| |
| elinakiwithlove blog | |
|