| elinakiwithlove blog | |
|
+13_gwgw_ nantia01 T-NM-E-BD Stella Sunlight ellen xrysanthi ed<3 i love edward 2 despina aek marina forever robsten kiss eleni 2 ROBELINA 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 20:53 | |
| μετα απο αυτο που διαβασα περιμενω πως και πως τη γειωση της ροζαλι ελινα μου.ετσι για να χαρουμε λιγο!!!!!!!! ελπιζω να μην αργησει πολυ η συνεχεια!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 21:27 | |
| Τη πουτ..α που είναι η Ρόζαλι!!!!!!!!!! Μακάρι να παρει η Μπέλα μπρος και να την αφήσει κουρούπα! | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 11 Ιουλ 2012 - 10:54 | |
| κοριτσακια μου ομορφα ευχαριστω τοσο πολυ για τα καλα σας λογια!! η ροζαλι θα φαει μεν γειωση απο τον εντ , αλλα μην ξεχναμε οτι η κακια ειναι ενα χαραχτηριστικο που δεν φευγει ευκολα και αυτο θα το δειτε πολυ συντομα , μαλλον η μπελλα θα την βρει απο την ροζαλι και οχι το αντιθετο! ελπιζω η συνεχεια να μην αργησει θα ερξαρτηθει για το αν θα φυγω για κανενα τριημερο η οχι !! Και επειδη δεν θελω να σας αφησω ετσι εφτιαξα ενα βιντεο με το τι θα γινει πανω κατω στην συνεχεια!!!!! ελπιζω να το απολαυσετε!!!!!! http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.gr/ | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 25 Ιουλ 2012 - 13:27 | |
| ξέρω κοριτσακια μου οτι αργησα να γραψω το κεφαλαιο και για αυτο ζηταω χιλια συγγνωμη αλλα ηταν απο τις στιγμες που ειχα κολλησει .. μολις ανεβασα το τεταρτο κεφαλαιο της ιστοριας , ελπιζω να το χαρειτε!! http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.gr/2012/07/4.htmlυ.γ ηθελα τοσο πολυ να μοιραστω την χαρα μου , περασα ολα τα μαθηματα του εξαμηνου μου και ειμαιτρελα χαρουμενη , ξερω οτι ειναι ασχετο αλλα ειμαι τρελα χαρουμενη !!!!!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 25 Ιουλ 2012 - 13:30 | |
| | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 25 Ιουλ 2012 - 15:50 | |
| Ελινάκι συγχαρητήρια που πέρασες όλα τα μαθήματα !!!πάντα τέτοια !!! το κεφάλαιο ήταν φανταστικό!!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια!! | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 25 Ιουλ 2012 - 16:17 | |
| κατ'αρχιν συνχαριτηρια που περασεσ ολα τα μαθηματα του εξαμηνου!! το κεφαλαιο πραγματι ηταν υπεροχο!! εγω αυτην την ροζαλι μια μερα θα την σκοτωσω!! συμφωνω με οτι ειπει η χρυσανθη!! πες τα χρυσοστομη!!αφου δεν ενδιαφερετε το παιδι τι το κουραζει;; ζητω η αλις!! ετσι! δωσε λιγο θαροσ στην μπελλα! αντε και συντομα με νεο κεφαλαιο | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 25 Ιουλ 2012 - 21:01 | |
| τελειο ειναι το κεφαλαιο.πολυ το ευχαριστηθηκα που της τα ειπε αλλα δεν χαμπαριαζει τιποτα. αυτος ο τυπος στο τελος ποιος ειναι????καπου παει το μυαλο μου αλλα δεν ειμαι σιγουρη.
συγχαρητηρια αγαπη μου για τα μαθηματα σου.παντα τετοια!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 26 Ιουλ 2012 - 14:44 | |
| ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τα καλα σας λογια , βλεπω ολοι σε εκτιμηση την εχετε την ροζαλι , απορω αν την τρωγοσαστε ετσι τωρα τι θα κανετε στην συνεχεια, που θα την δουμε σε ολο το μεγαλειο της .. η αλις θα παιξει σημαντικο ρολο και το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απολυτα διασκεδαστικο αυτο σας το υποσχομαι!! | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 26 Ιουλ 2012 - 15:52 | |
| η ροζαλι σε ολο τησ το μεγαλειο.. ωχ.. κακο μου ακουγεται αυτο! οο περιενω την ωρα και την στιγμη που η μπελλα θα ανοιξει την πορτα θα πεταξει μια βρησια και θα φυγει.. να παει να μηνει με τον εντουαρτ κ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 26 Ιουλ 2012 - 20:06 | |
| - maria_likofos έγραψε:
- η ροζαλι σε ολο τησ το μεγαλειο.. ωχ.. κακο μου ακουγεται αυτο!
οο περιενω την ωρα και την στιγμη που η μπελλα θα ανοιξει την πορτα θα πεταξει μια βρησια και θα φυγει.. να παει να μηνει με τον εντουαρτ κ Αυτο ειναι λιγο δυσκολο να γινει και θα μαθετε πολυ συντομα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 26 Ιουλ 2012 - 23:13 | |
| κριμα..εε καλο να ονειρευεσαι γιατι αυτο το μεγαλιο την ροζαλισ και οτι ειναιν δυσκολο να γινει"αυτο" εμενα με τρομαζει;; ωχ ωχ ωχ! δραματα θα εχουμε παλι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 6 Αυγ 2012 - 20:08 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 6 Αυγ 2012 - 22:41 | |
| σε ευχαριστω πολυ ματακια μου για τα καλα σου λογια .. προς το παρον εχω πεσει λιγακι σε χειμερη αναρκη και δεν μπορω να γραψω ελπιζω συντομα να ξαναρχισω !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 9 Οκτ 2012 - 14:25 | |
| καλοι μου αναγνωστες ξερω οτι ειμαι τραγικα απαραδεκτη που ολο αυτο το καιρο δεν εχω ανεβασει κατι και ειναι μεγαλη μου ντροπη!!!!!!!!!!!!!! υπαρχουν στιγμες ομως στην ζωη μας που δεν μπορουμε να ελεγξουμε καποια πραγματα και απλα συμβαινουν γιατι πρεπει να συμβουν !! Το κεφαλαιο ειναι ετοιμο μετα απο τοσο καιρο !! ειωθα την αναγκη να γραψω και αυτο εκανα !! ειναι προς διορθωση και ελπιζω μεσα στις επομενες δυο μερες το πολυ να σας το δημοσιευσω! οσοι αναγνωστες δεν θα ειστε κοντα μου , θα το κατανοησω απολυτα , αφου εχει περασει καιρος κια το ενδιαφερον πολλες φορες χανεται !!! Μόλις στο ανανεομένο μου blog ανέβηκε το πρώτο τραγουδι που θα σας προετοιμασει για αυτο που ερχεται !!!!!!!!!! http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 9 Οκτ 2012 - 14:27 | |
| Καλή μου Ελίνα....Δεν πειράζει που δεν ανέβαζες τόσο καιρό κεφάλαιο...Εμείς μπορεί να περιμέναμε αλλά θα είμασται εδώ για το επόμενο.... Το μπλόγκ σου είναι τέλειο όπως και το τραγούδι που ανέβασες....Περιμένω τη συνέχεια με αγωνία.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 9 Οκτ 2012 - 20:09 | |
| σε ευχαριστω πολυ ματακια μου , θα ανεβασω κι αλλο τραγουδι για να μπειτε λιγακι ξανα στο κλιμα της ιστοριας !!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 9 Οκτ 2012 - 22:58 | |
| μπορεί να καθυστέρησα λίγο το κεφάλαιο και ντροπή μου αλλά υπόσχομαι πως θα το παραδώσω το συντομότερο και με μία επιπλέον έκπληξη που πιστεύω ότι θα σας ανταμείψει την υπομονή σας | |
|
| |
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 9 Οκτ 2012 - 23:02 | |
| θα δεις θα δεις και είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει δίνω ένα στοιχείο τι λείπει από το μπλοκ σου ακόμα;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 9 Οκτ 2012 - 23:06 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 9 Οκτ 2012 - 23:09 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 9 Οκτ 2012 - 23:10 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 9 Οκτ 2012 - 23:37 | |
| κάτι της λείπει μόλις το βρω θα σου το ετοιμάσω και θα σου το στείλω αύριο εννοώ μαζί με το κεφάλαιο | |
|
| |
| elinakiwithlove blog | |
|