Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

elinakiwithlove blog

Πήγαινε κάτω 
+13
_gwgw_
nantia01
T-NM-E-BD
Stella Sunlight
ellen
xrysanthi
ed<3
i love edward 2
despina aek
marina forever
robsten kiss
eleni 2
ROBELINA
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Future Telling

elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 10 Ιουλ 2012 - 20:53

μετα απο αυτο που διαβασα περιμενω πως και πως τη γειωση της ροζαλι ελινα μου.ετσι για να χαρουμε λιγο!!!!!!!! Twisted Evil ελπιζω να μην αργησει πολυ η συνεχεια!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 10 Ιουλ 2012 - 21:27

Τη πουτ..α που είναι η Ρόζαλι!!!!!!!!!! Μακάρι να παρει η Μπέλα μπρος και να την αφήσει κουρούπα! lol!
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1533
Registration date : 05/02/2012

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 10 Ιουλ 2012 - 22:34

Ελίνα μου ήταν υπέροχο το κεφάλαιο!!!!! Smile

Αν ήμουν η Μπέλλα την Ρόζαλι θα την είχα ξεμαλλιάση.Τι τρόπος είναι αυτός;;Τι γαιδούρα που είναι;;; elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 592681

Ο Έντουαρντ έκανε την κίνηση του αλλά δυστυχώς έπεσε πάνω σε τοίχο. Neutral

Ελπίζω να την κανονίσει τη Ρόζαλι που πήγε να χτυπήσει τη Μπέλλα.Θεέ μου τι υπομονή έχει αυτή η κοπέλα;;;Αλλά πιστεύω ότι όταν γυρίσει ο τροχός θα τρέχει η Ρόζαλι και δεν θα φτάνει Twisted Evil

Μπράβο σου κοριτσάκι μου ήταν καταπληκτικό elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 201917
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 11 Ιουλ 2012 - 10:54

κοριτσακια μου ομορφα ευχαριστω τοσο πολυ για τα καλα σας λογια!! η ροζαλι θα φαει μεν γειωση απο τον εντ , αλλα μην ξεχναμε οτι η κακια ειναι ενα χαραχτηριστικο που δεν φευγει ευκολα και αυτο θα το δειτε πολυ συντομα , μαλλον η μπελλα θα την βρει απο την ροζαλι και οχι το αντιθετο! ελπιζω η συνεχεια να μην αργησει θα ερξαρτηθει για το αν θα φυγω για κανενα τριημερο η οχι !!

Και επειδη δεν θελω να σας αφησω ετσι εφτιαξα ενα βιντεο με το τι θα γινει πανω κατω στην συνεχεια!!!!! ελπιζω να το απολαυσετε!!!!!!
http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.gr/
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 25 Ιουλ 2012 - 13:27

ξέρω κοριτσακια μου οτι αργησα να γραψω το κεφαλαιο και για αυτο ζηταω χιλια συγγνωμη αλλα ηταν απο τις στιγμες που ειχα κολλησει ..
μολις ανεβασα το τεταρτο κεφαλαιο της ιστοριας , ελπιζω να το χαρειτε!!

http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.gr/2012/07/4.html

υ.γ ηθελα τοσο πολυ να μοιραστω την χαρα μου , περασα ολα τα μαθηματα του εξαμηνου μου και ειμαιτρελα χαρουμενη , ξερω οτι ειναι ασχετο αλλα ειμαι τρελα χαρουμενη !!!!!!!!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 25 Ιουλ 2012 - 13:30

μπράβο κοριτσάρα μου, εύχομαι και τα επόμενα εξάμηνα να περάσουν με την ίδια επιτυχία elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 201917
τρέχω να το διαβάσω boogie boogie boogie

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ....................

άλλο ένα τέλειο κεφάλαιο από τα χεράκια σου elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 474941 elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 474941 elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 474941 elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 474941

όσο αφορά τον ΕΝΤ... αχχχχχχχ να αγιάσει το στόμα του καιρός ήταν να της τρίξει κάποιος τα δόντια αλλά από όσο βλέπω όχι μόνο μυαλό δεν της έβαλε - δυστυχώς - αλλά την έκανε ακόμα πιο πεισματάρα από πριν.

μα που πας μωρή ξυπόλητη στα αγκάθια;;; αν ήταν να σε κοιτάξει δεν θα το έχει κάνει ήδη;;; αν σε ήθελε έστω και στο ελάχιστο δεν θα ήσουν ήδη ένα σκεύος ηδονής για εκείνο;;; - γιατί για κάτι άλλο δεν σε βλέπω ούτως ή αλλιώς giggle giggle giggle giggle - αλλά τι να πει κανείς, αν ο άνθρωπος δεν έχει μυαλό τι περιμένεις.
Αφού σου το λέει ξεκάθαρα βρε μπούφο, αυτό που διακρίνει σε μια γυναίκα είναι το μυαλό της και όχι το σώμα της, εσύ που θα βρεις το μυαλό για να τον τυλίξεις ;;;; giggle giggle giggle giggle

για την Μπελίτσα μας τώρα τι να πούμε;;;
εντάξει ως ένα σημείο την καταλαβαίνω αλλά αν δεν πάρεις το ρίσκο να δοκιμάσεις δεν θα το μάθεις ποτέ Wink
ευτυχώς που έχει την ¶λις - να είναι καλά η κοπέλα - και της δίνει την δύναμη και το κουράγιο που χρειάζεται για να τολμήσει Wink

περιμένω πως και πως την συνέχεια με μεγάλη αγωνία... φυσικά δεν ρωτάω ποιος είναι ο Βράχος που έπεσε απάνω του γιατί ξέρω Razz Razz Razz Razz και αυτό μου κάνει την αγωνία μου ακόμα πιο μεγαλύτερη boogie boogie boogie boogie

elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 465227 elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 465227 elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 465227
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 5149
Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 25 Ιουλ 2012 - 15:50

Ελινάκι συγχαρητήρια που πέρασες όλα τα μαθήματα !!!πάντα τέτοια !!! Smile
το κεφάλαιο ήταν φανταστικό!!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια!! elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 201917
maria_likofos
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
maria_likofos

Θηλυκό Τόπος : Κρήτη
Αριθμός μηνυμάτων : 3548
Registration date : 19/12/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 25 Ιουλ 2012 - 16:17

κατ'αρχιν συνχαριτηρια που περασεσ ολα τα μαθηματα του εξαμηνου!!
το κεφαλαιο πραγματι ηταν υπεροχο!! elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 201917
εγω αυτην την ροζαλι μια μερα θα την σκοτωσω!! elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 626465
συμφωνω με οτι ειπει η χρυσανθη!! πες τα χρυσοστομη!!αφου δεν ενδιαφερετε το παιδι τι το κουραζει;;
ζητω η αλις!! ετσι! δωσε λιγο θαροσ στην μπελλα!
αντε και συντομα με νεο κεφαλαιο Wink
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 25 Ιουλ 2012 - 21:01

τελειο ειναι το κεφαλαιο.πολυ το ευχαριστηθηκα που της τα ειπε αλλα δεν χαμπαριαζει τιποτα.
αυτος ο τυπος στο τελος ποιος ειναι????καπου παει το μυαλο μου αλλα δεν ειμαι σιγουρη.

συγχαρητηρια αγαπη μου για τα μαθηματα σου.παντα τετοια!!!!!!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Ιουλ 2012 - 14:44

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τα καλα σας λογια , βλεπω ολοι σε εκτιμηση την εχετε την ροζαλι , απορω αν την τρωγοσαστε ετσι τωρα τι θα κανετε στην συνεχεια, που θα την δουμε σε ολο το μεγαλειο της .. η αλις θα παιξει σημαντικο ρολο και το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απολυτα διασκεδαστικο αυτο σας το υποσχομαι!!
maria_likofos
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
maria_likofos

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Ιουλ 2012 - 15:52

η ροζαλι σε ολο τησ το μεγαλειο.. ωχ.. κακο μου ακουγεται αυτο!
οο περιενω την ωρα και την στιγμη που η μπελλα θα ανοιξει την πορτα θα πεταξει μια βρησια και θα φυγει.. να παει να μηνει με τον εντουαρτ elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 98735
κ
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Ιουλ 2012 - 20:06

maria_likofos έγραψε:
η ροζαλι σε ολο τησ το μεγαλειο.. ωχ.. κακο μου ακουγεται αυτο!
οο περιενω την ωρα και την στιγμη που η μπελλα θα ανοιξει την πορτα θα πεταξει μια βρησια και θα φυγει.. να παει να μηνει με τον εντουαρτ elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 98735
κ

Αυτο ειναι λιγο δυσκολο να γινει και θα μαθετε πολυ συντομα!!
maria_likofos
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
maria_likofos

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 26 Ιουλ 2012 - 23:13

κριμα..εε καλο να ονειρευεσαι tongue
γιατι αυτο το μεγαλιο την ροζαλισ και οτι ειναιν δυσκολο να γινει"αυτο" εμενα με τρομαζει;;
ωχ ωχ ωχ! δραματα θα εχουμε παλι!
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 6 Αυγ 2012 - 20:08

Ελινάκι μου συγχαρητήρια!!!! elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 474941 elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 474941 elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 474941 elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 474941 Ελπίζω και τα υπόλοιπα εξάμηνα να τα περάσεις με τη πρώτη elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 34442

Το κεφάλαιο ήταν τέλειο Smile Ο Έντουαρντ ευτυχώς την έβαλε στη θέση αλλά νομίζω ότι η Ρόζαλι δεν έβαλε μυαλό...Θα δείξει...

Ελπίζω η Μπέλλα να τον πάρει τηλέφωνο....Αυτός που της έπιασε το κινητό ποιος ήταν;;;

Μπράβο σου κοπελίτσα μου ήταν καταπληκτικό elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 201917
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 6 Αυγ 2012 - 22:41

σε ευχαριστω πολυ ματακια μου για τα καλα σου λογια .. προς το παρον εχω πεσει λιγακι σε χειμερη αναρκη και δεν μπορω να γραψω ελπιζω συντομα να ξαναρχισω !!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 9 Οκτ 2012 - 14:25

καλοι μου αναγνωστες ξερω οτι ειμαι τραγικα απαραδεκτη που ολο αυτο το καιρο δεν εχω ανεβασει κατι και ειναι μεγαλη μου ντροπη!!!!!!!!!!!!!! υπαρχουν στιγμες ομως στην ζωη μας που δεν μπορουμε να ελεγξουμε καποια πραγματα και απλα συμβαινουν γιατι πρεπει να συμβουν !!
Το κεφαλαιο ειναι ετοιμο μετα απο τοσο καιρο !! ειωθα την αναγκη να γραψω και αυτο εκανα !! ειναι προς διορθωση και ελπιζω μεσα στις επομενες δυο μερες το πολυ να σας το δημοσιευσω!
οσοι αναγνωστες δεν θα ειστε κοντα μου , θα το κατανοησω απολυτα , αφου εχει περασει καιρος κια το ενδιαφερον πολλες φορες χανεται !!!

Μόλις στο ανανεομένο μου blog ανέβηκε το πρώτο τραγουδι που θα σας προετοιμασει για αυτο που ερχεται !!!!!!!!!!
http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 9 Οκτ 2012 - 14:27

Καλή μου Ελίνα....Δεν πειράζει που δεν ανέβαζες τόσο καιρό κεφάλαιο...Εμείς μπορεί να περιμέναμε αλλά θα είμασται εδώ για το επόμενο.... elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 6512 Το μπλόγκ σου είναι τέλειο όπως και το τραγούδι που ανέβασες....Περιμένω τη συνέχεια με αγωνία.... elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 274215
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 9 Οκτ 2012 - 20:09

σε ευχαριστω πολυ ματακια μου , θα ανεβασω κι αλλο τραγουδι για να μπειτε λιγακι ξανα στο κλιμα της ιστοριας !!!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 9 Οκτ 2012 - 22:58

μπορεί να καθυστέρησα λίγο το κεφάλαιο και ντροπή μου Embarassed αλλά υπόσχομαι πως θα το παραδώσω το συντομότερο και με μία επιπλέον έκπληξη που πιστεύω ότι θα σας ανταμείψει την υπομονή σας huggie
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 9 Οκτ 2012 - 23:00

xrysanthi έγραψε:
μπορεί να καθυστέρησα λίγο το κεφάλαιο και ντροπή μου Embarassed αλλά υπόσχομαι πως θα το παραδώσω το συντομότερο και με μία επιπλέον έκπληξη που πιστεύω ότι θα σας ανταμείψει την υπομονή σας huggie

Εκπληξη ακουω !!! χμμ ανυπομονω να δω!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 9 Οκτ 2012 - 23:02

θα δεις θα δεις και είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει
δίνω ένα στοιχείο
τι λείπει από το μπλοκ σου ακόμα;;; Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 9 Οκτ 2012 - 23:06

μια ωραια εικονα ??
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 9 Οκτ 2012 - 23:09

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι boogie boogie boogie
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 9 Οκτ 2012 - 23:10

xrysanthi έγραψε:
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι boogie boogie boogie

χμμμ χαιρομαι που το βρηκα αλλα ειμαι ανυπομονη να την δω!!!!!!!!!!!!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 9 Οκτ 2012 - 23:37

κάτι της λείπει μόλις το βρω θα σου το ετοιμάσω και θα σου το στείλω Wink
αύριο εννοώ μαζί με το κεφάλαιο kiss

elinakiwithlove blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 13 από 15Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Sandra's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: