| elinakiwithlove blog | |
|
+13_gwgw_ nantia01 T-NM-E-BD Stella Sunlight ellen xrysanthi ed<3 i love edward 2 despina aek marina forever robsten kiss eleni 2 ROBELINA 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 4 Ιουλ 2012 - 21:21 | |
| http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.gr/2012/07/2.htmlκοριτσάκια μου ομορφα οπως σας υποσχεθηκα νεο κεφαλαιο μολις αναρτηθηκε στο blog μου!!! δεν ξερετε ποσο περηφανη νιωθω που ανεβασα και παλι και μπηκα ξανα στην ενεργο δραση του γραψιματος !! ελπιζω να σας αρεσει το κεφαλαιο , γιατι στην συνεχεια σας περιμενουν πολλες εκπληξεις!!!!!!!!!! | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 4 Ιουλ 2012 - 21:42 | |
| Ελινάκι μου πολύ χαίρομαι που συνεχίζεις την ιστορία !!!μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον από την αρχή και περίμενα με αγωνία την συνέχεια !!μόλις διάβασα την συνέχεια και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ !!μπράβο σου γλυκιά μου !!περιμένω με ανυπομονησία την συνέχεια !! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 4 Ιουλ 2012 - 22:08 | |
| πολυ ωραιο κεφαλαιο ελινακι μου,μου ειχε λειψει.περιμενω με αγωνια τη συνεχεια γιατι θελω να δω πως θα την πλησιασει ο εντουαρτ!!!!!!!!!!! | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 4 Ιουλ 2012 - 23:39 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 11:34 | |
| κοριτσακια μου ομορφα σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη ειναι οτι χρειαζομουν για να συνεχισω αυτη την ιστορια !! ο εντ θα την πλησιασει ,η μπελλα ομως θα ενδωσει ? ερωτημα κρισεως : μας συμφερει να ζηλεψει η ροζαλι ? αυτο ειναι μια πρωτη προσπάθεια , ειναι το πρωτο μου βιντεο με την ιστορια http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.gr/ | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 17:35 | |
| Ελίνα μου το κεφάλαιο ήτανε πολύ ωραίο και οι περιγραφές σου για τα αισθήματα του Εντ μου άρεσαν πολύ. Ο Εντ αρχίζει να νιώθει πολλά για την Μπέλλα αλλά είναι ακόμη η αρχή.Η Ρόζαλι είναι πολύ ξινή και κακία απέναντι στην Μπέλλα είμαι σίγουρη πως θα κάνει πολλά για να μπει ανάμεσα τους. Περιμένω το επόμενο κεφάλαιο σου. Υ.Γ Το βίντεο με την ιστορία είναι πολύ γλυκό το τραγούδι έχει μεγάλο νόημα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 18:11 | |
| σε ευχαριστω πολυ στελλιτσα μου , ο εντ εχει δαγκωσει για τα καλα την λαμαρινα !!! η ροζαλι θα δημιοργησει πολλα προβληματα και αυτο μπορειτε να το καταλαβετε και μεσα απο το βιντεο μου!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 18:14 | |
| Ελινάκι μου πολύ ωραίο το βίντεο σου !! μπράβο !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 18:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 18:57 | |
| σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου , η αληθεια ηταν οτι δεν ημουν και τοσο σιγουρη για το βιντεο και ειπα να το προσπαθησω!!!!! στην συνεχεια θα υπαρξει και καποιο αλλο για να σας προετοιμασω για την συνεχεια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 18:59 | |
| Περιμένω με αγωνία!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 19:01 | |
| και εγώ !! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 20:08 | |
| τέλειο το βίντεο καρδιά μου και πολύ ταιριαστό όσο για το κεφάλαιο τι να λέμε τώρα αυτός ο ΈΝΤ είναι έρωτας με την πρώτη ματιά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 20:10 | |
| οντως ειναι ο ερωτας με την πρωτη ματια , αλλα πολυ φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα τον μισησετε τοσο πολυ που θα θελετε να τον δειρετε!! | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 9 Ιουλ 2012 - 14:57 | |
| Ελινακι μου συγγνωμη για την απουσια μου τοσο καιρο, αλλα δυστυχως ο χρονος μου ηταν καπως περιορισμενος. Παντως διαβασα οσα κεφαλαια ειχα αφησει απο το damned love. Ο θανατος του Καρλαιλ ηταν πολυ θλιβερο γεγονος το οποιο αλλαξε τις ζωες του Εντουαρντ και της Μπελλα. Το τελος μπορω να πω οτι δεν το περιμενα, ομως νομιζω οτι καποια στιγμη ο Εντουαρντ με την Μπελλα μπορει να ειναι παλι μαζι. Η καινουρια ιστορια ειναι τελεια, οπως και ο τιτλος. Η Μπελλα περναει πολυ ασχημα απο την οικογενεια της, ομως η γνωριμια με τον Εντουαρντ ειμαι σιγουρη οτι θα αλλαξει τοσο την δικη της ζωη οσο και του Εντουαρντ. Μπραβο Ελινα μου περιμενω το επομενο κεφαλαιο με μεγαλη αγωνια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 9 Ιουλ 2012 - 16:22 | |
| σε ευχαριστω πολυ ματακια μου!!!!!!!!! πολυ συντομα θα εχετε συνεχεια! ειναι υπο διορθωση !!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 13:47 | |
| | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 14:08 | |
| robelina το κεφάλαιο αυτό ήταν υπέροχο!! όπως όλη η ιστορία άλλωστε!!μόλις το διάβασα και πραγματικά δεν έχω λόγια να σου περιγράψω αυτά που νιώθω αυτή την στιγμή... περιμένω με αγωνία την συνέχεια και εύχομαι να μην αργήσει πολύ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 16:48 | |
| σε ευχαριστω πολυ ματακια μου , χαιρομαι που σου αρεσε ελπιζω να μπει συντομα και το επομενο κεφαλαιο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 17:04 | |
| Μόλις διάβασα την συνέχεια Ελινάκι μου και ήταν φανταστική !!!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 17:12 | |
| - mariettoula1996 έγραψε:
- Μόλις διάβασα την συνέχεια Ελινάκι μου και ήταν φανταστική !!!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια!!!
σε ευχαριστω πολυ ματια μου , ελπιζω να τα καταφερω και να την ανεβασω συντομα!! | |
|
| |
| |
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 17:52 | |
| άλλο ένα τέλειο κεφάλαιο ο καημένος ο ΕΝΤ πήγε με ελπίδα να την δει και πήρε τα παπούτσια στο χέρι ελπίζω όμως να αλλάξει γρήγορα αυτό και να μπορέσει να κλέψει την καρδιά αυτής που επιθυμεί οσο αφορά την ΜΠ πραγματικά την λυπάμαι την κακομοίρα όμως είμαι σίγουρη ότι θα πάρει το αίμα της πίσω αυτό το τελευταίο τι ήταν ;;; μακάρι να την διώξει μετά από αυτό | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 17:58 | |
| το ποιος θα παρει το αιμα του πισω ειναι ενα θεμα !! το τελευταιο ηταν προμηνυμα για το τι προκειται να συμβει στο επομενο κεφαλαιο .. το επομενο κεφαλαιο πραγματικα θα το ευχαριστηθείτε γιατι θα ειναι η απολυτη γειωση της ροζαλις!!! σε ευχαριστω πολυ χρυσανθη μου για τα καλα σου λογια!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 17:59 | |
| | |
|
| |
| elinakiwithlove blog | |
|