| elinakiwithlove blog | |
|
+13_gwgw_ nantia01 T-NM-E-BD Stella Sunlight ellen xrysanthi ed<3 i love edward 2 despina aek marina forever robsten kiss eleni 2 ROBELINA 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 12 Φεβ 2012 - 23:33 | |
| ματακια μου σε ευχαριστω πολυ , που μετα απο το καιρο απουσιας διαβαζετε ακομα την ιστορια μου ... ο ραιλι θα παιξει πολυ σημαντικο ρολο και οχι η τανια δεν ειπε κατι στο ραιλι !! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 18 Φεβ 2012 - 18:07 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 19 Φεβ 2012 - 15:02 | |
| μολις διαβασα το κεφαλαιο και δεν ξερω τι να πω.το οτι θα της γινοτανε κολιτσιδα ο ραιλι ειναι δεδομενο.τρελαθηκα με τον εντουαρτ που μεταμφιεστηκε,η αληθεια ειναι οτι τρομαξα λιγο μεχρι να καταλαβω οτι ηταν αυτος ο ταξιτζης αλλα ενταξει. οσο για το τελος δεν ξερω τι να πω.μηπως ο ραλι εβαλε καποιον αλλον να την παρακολουθησει αφου δεν μπορουσε ο ιδιος??????????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 19 Φεβ 2012 - 15:04 | |
| δεσποινακι μου , ο εντουαρντ είναι τόσο ερωτευμένος που μεχρι και χιμπατζης θα ντυνοταν για να την δει , οσο για τον ραιλι , ας πουμε οτι τελειωσε νωρις το ραντεβου και αυτοί δεν υπολογισαν σωστα τον χρονο τους . το επομενο κεφαλαιο ετοιμαζεται και θα δειτε τι ακριβως συνεβη!!! | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 19 Φεβ 2012 - 15:49 | |
| Ελίνα μου ΤΕΛΕΙΟ το κεφάλαιο..!!!!!!!! Αχ τι έρωτας είναι αυτός...Μακάρι όλες μας να είχαμε έναν Έντουαρντ που και καραόκε θα τραγούδαγε για μας...Καλά η μεταμφίεση του Έντι αλλά και της Μπέλλας ήταν πανέξυπνη...Τι κάνει ο άνθρωπος όταν είναι ερωτευμένος... Για το φλας που άστραψε πιστεύω οτι είναι ο Ράιλι που γύρισε νωρίτερα απο το γραφείο και τους τράβηξε φώτο.Μετά που πήγε σπίτι του νομίζω οτι δεν ξέρει οτι αυτός που φιλιόταν με την Μπέλλα ήταν ο Έντι αλλά πήγε για να του πει οτι τελικά η Μπέλλα τον απατάει τον Καρλάιλ... Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα περιμένωντας να δω τι θα γίνει στο επόμενο καφάλαιο... Μπράβο σου έκανες καταπληκτική δουλειά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 19 Φεβ 2012 - 17:40 | |
| ματακια μου εισα πολυ κοντα οσο αφορα την ιστορια , το επομενο κεφαλαιο θα ξεκαθαρισει καπως τα πραγματα, σε ευχαριστω πολυ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 19 Φεβ 2012 - 18:26 | |
| Αχ ωραία!!!! Θα περιμένω με αγωνία | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 21 Φεβ 2012 - 0:19 | |
| βρε τσακαλάκι μου δεν σε προλαβαίνω τέλεια δουλειά... το σκηνικό με τον ΕΝΤ ταξιτζή όλα τα λεφτά τι γλυκό.. ο καλός μου κάνει τα πάντα για να βρεθούν έστω και για λίγο αυτός είναι έρωτας όχι παίζουμε το φλας είμαι σίγουρη ότι δεν θα τους βγει σε καλό αλλά καλά και αυτοί δεν προσέχουν λίγο;;; είναι μέσα στο σπίτι και κάνουν ζουζουνιές;;; που έχουν το μυαλό τους πια;;; μας άφησες σε πολύ κρίσιμο σημείο μην μας το αργήσεις το επόμενο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 21 Φεβ 2012 - 19:37 | |
| χρυσανθη μου σε ευχαριστω πολυ !!! η αληθεια ειναι οτι το τελευταιο κεφαλαιο εχω πολυ ορεξη για γραψιμο και οποτε βρισκω ευκαιρια γραφω .. εχω ευχαριστα νεα , το τελειωνω το κεφαλαιο πιστεω μεχρι το τελος εβδομαδας να το εχω!!! εχεις τα περαστικα και απο εμενα και ανυπομονω να διαβασω την συνεχεια της ιστοριας σου!! | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 21 Φεβ 2012 - 21:54 | |
| Ελίνα μου. Το κεφάλαιο ήτανε τόσο γλυκό. Ο Έντι φουλ ερωτευμένος με την Μπέλλα που μασκαρεύτηκε για εκείνη ακόμα και ταξιτζής έγινε το παιδί μας. Την αγαπάει πολύ και το τραγούδι που της τραγούδησε είναι ένα από τα αγαπημένα μου,πάντως για μια άλλη φορά μας άφησες με ανοιχτό το στόμα.... Περιμένω επόμενο κεφάλαιο επειγόντως.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 21 Φεβ 2012 - 21:55 | |
| σε ευχαριστω πολυ στελλιτσα μου συντομαι θα εχετε το επομενο κεφαλαιο !! και στο παραεπομενπ θα εχετε μια μεγαλη εκπληξη!!! | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 22 Φεβ 2012 - 23:27 | |
| | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 23 Φεβ 2012 - 1:15 | |
| Πω πω χαμός!!!!!!!! Πάλι καλά που τη γλύτωσαν αλλά ως γνωστών 1 του κλεφτη 2 του κλέφτη 3 και το τσακώσαμε! Αμάν και αυτή δε πήγαινε για μανικιουρ! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 23 Φεβ 2012 - 1:32 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 23 Φεβ 2012 - 16:33 | |
| κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ, χαιρομαι που σας αρεσε !! η αληθεια οτι την τανια δεν θα την ξεφορτωθουμε ακομα !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 23 Φεβ 2012 - 21:06 | |
| Ελίνα μου μην μας το ξανακάνεις αυτό....
Πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη μέχρι να μας πεις οτι την είχε προειδοποιήσει...και ευτυχώς το έκανε...
Η Τάνια τώρα απο που ξεφύτρωσε;;;Ελπίζω να μην γίνει τίποτα με την Μπέλλα και αν γίνει να βρούν ένα τρόπο να τα μπαλώσουν...
Μπράβο σου το κεφάλαιο ήταν ΤΕΛΕΙΟ...!!!!
Ελπίζω να μην μας αργήσεις το επόμενο..!!!!!!!!!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 23 Φεβ 2012 - 21:38 | |
| χεχεχε το ηξερα οτι κατι θα γινοταν και θα τη σκαπουλαρε.ευτυχως εφυγε και ησυχασαμε.τους τα χαλασε η τανια βεβαια στο τελος και αμα παει εκει η μπελλα και τη δει θα γινει χαμος. ουτε να το σκεφτομαι δε θελω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 24 Φεβ 2012 - 12:40 | |
| κοριτσακια μου χαιρομαι που χαιρω της υποστηριξης σας !! η αληθεια ηταν οτι το εκανα λιγο αγωνιωδες , αλλα οπως σου βγαινει !! τωρα το τι θα γινει με την τανια και την μπελλα , ειναι μεγαλο ερωτημα!! θα δειτε , θα ριξετε γελιο αλλα θα χρειαστειται και καποιον ανεμιστηρα η να βγειτε στο μπαλκονι για να παρετε καποιο αερα!!οσο για το ποτε θα το εχω ετοιμο , ελπιζω πως συντομα !!! | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 26 Φεβ 2012 - 12:21 | |
| Ελινα μου τωρα διαβασα τα δυο τελευταια κεφαλαια μπραβο σου εκανες καταπληκτικη δουλεια Το σχεδιο του Εντουαρντ να μεταμφιεστει και να κανει τον ταξιτζη για να δει την Μπελλα ηταν απιστευτο. Επισης ηταν τελειο που της τραγουδησε ολα πηγαιναν τοσο καλα μεχρι την στιγμη που η Μπελλα ειδε το φλας. Τελικα ηταν ο Ραιλι αυτος που τους φωτογραφισε. Ευτυχως ομως δεν καταφερε τιποτα καθως η Μπελλα εξαφανισε τις φωτογραφιες μετα απο την προειδοποιηση του Εντουαρντ. Εκει που ο Εντουαρντ περιμενε την Μπελλα, μου εμφανιζεται η Τανια. Μπορεις να μου πεις τι δουλεια εχει; Τωρα πια βρηκε να παει στο σπιτι του Εντουαρντ. Περιμενω με τεραστια αγωνια την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 26 Φεβ 2012 - 12:28 | |
| ελενακι μου σε ευχαριστω πολυ !! την εχω ετοιμη την συνεχεια, απλα θα πρεπει να κοιταχτουν καποιες τελευταιες λεπτομερειες , σημερα αυριο θα το εχω ανεβασει!!! | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 27 Φεβ 2012 - 22:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 27 Φεβ 2012 - 23:23 | |
| σε ευχαριστω πολυ καρδουλα μου , χαιρομαι που σου αρεσε η ιστορια και η συνεχεια ελπιζω να σε ανταμειψει !!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 28 Φεβ 2012 - 15:57 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ROBELINA στις Τρι 28 Φεβ 2012 - 16:43, 1 φορά | |
|
| |
| elinakiwithlove blog | |
|