Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

elinakiwithlove blog

Πήγαινε κάτω 
+13
_gwgw_
nantia01
T-NM-E-BD
Stella Sunlight
ellen
xrysanthi
ed<3
i love edward 2
despina aek
marina forever
robsten kiss
eleni 2
ROBELINA
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 23:33

ματακια μου σε ευχαριστω πολυ , που μετα απο το καιρο απουσιας διαβαζετε ακομα την ιστορια μου ... ο ραιλι θα παιξει πολυ σημαντικο ρολο και οχι η τανια δεν ειπε κατι στο ραιλι !!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 18 Φεβ 2012 - 18:07

κοριτσακια μου γλυκα . σας εχω ευχαριστα , μολις ανεβηκε το νεο κεφαλαιο , ελπιζω να σας αρεσει
http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.com/2012/02/trapped-love.html
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 19 Φεβ 2012 - 15:02

μολις διαβασα το κεφαλαιο και δεν ξερω τι να πω.το οτι θα της γινοτανε κολιτσιδα ο ραιλι ειναι δεδομενο.τρελαθηκα με τον εντουαρτ που μεταμφιεστηκε,η αληθεια ειναι οτι τρομαξα λιγο μεχρι να καταλαβω οτι ηταν αυτος ο ταξιτζης αλλα ενταξει.
οσο για το τελος δεν ξερω τι να πω.μηπως ο ραλι εβαλε καποιον αλλον να την παρακολουθησει αφου δεν μπορουσε ο ιδιος???????????
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 19 Φεβ 2012 - 15:04

δεσποινακι μου , ο εντουαρντ είναι τόσο ερωτευμένος που μεχρι και χιμπατζης θα ντυνοταν για να την δει , οσο για τον ραιλι , ας πουμε οτι τελειωσε νωρις το ραντεβου και αυτοί δεν υπολογισαν σωστα τον χρονο τους . το επομενο κεφαλαιο ετοιμαζεται και θα δειτε τι ακριβως συνεβη!!!
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1533
Registration date : 05/02/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 19 Φεβ 2012 - 15:49

Ελίνα μου ΤΕΛΕΙΟ το κεφάλαιο..!!!!!!!!

Αχ τι έρωτας είναι αυτός...Μακάρι όλες μας να είχαμε έναν Έντουαρντ που και καραόκε θα τραγούδαγε για μας...Καλά η μεταμφίεση του Έντι αλλά και της Μπέλλας ήταν πανέξυπνη...Τι κάνει ο άνθρωπος όταν είναι ερωτευμένος...

Για το φλας που άστραψε πιστεύω οτι είναι ο Ράιλι που γύρισε νωρίτερα απο το γραφείο και τους τράβηξε φώτο.Μετά που πήγε σπίτι του νομίζω οτι δεν ξέρει οτι αυτός που φιλιόταν με την Μπέλλα ήταν ο Έντι αλλά πήγε για να του πει οτι τελικά η Μπέλλα τον απατάει τον Καρλάιλ...

Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα περιμένωντας να δω τι θα γίνει στο επόμενο καφάλαιο...
Μπράβο σου έκανες καταπληκτική δουλειά... elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 201917
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 19 Φεβ 2012 - 17:40

ματακια μου εισα πολυ κοντα οσο αφορα την ιστορια , το επομενο κεφαλαιο θα ξεκαθαρισει καπως τα πραγματα, σε ευχαριστω πολυ!!
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 19 Φεβ 2012 - 18:26

Αχ ωραία!!!!

Θα περιμένω με αγωνία elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 4947
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 0:19

βρε τσακαλάκι μου δεν σε προλαβαίνω Razz
τέλεια δουλειά... το σκηνικό με τον ΕΝΤ ταξιτζή όλα τα λεφτά elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 150320
τι γλυκό.. ο καλός μου κάνει τα πάντα για να βρεθούν έστω και για λίγο
αυτός είναι έρωτας όχι παίζουμε elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 835489
το φλας είμαι σίγουρη ότι δεν θα τους βγει σε καλό αλλά καλά και αυτοί δεν προσέχουν λίγο;;; είναι μέσα στο σπίτι και κάνουν ζουζουνιές;;; που έχουν το μυαλό τους πια;;; Evil or Very Mad
μας άφησες σε πολύ κρίσιμο σημείο elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 551700 elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 551700 elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 551700 μην μας το αργήσεις το επόμενο elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 465227
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 19:37

χρυσανθη μου σε ευχαριστω πολυ !!! η αληθεια ειναι οτι το τελευταιο κεφαλαιο εχω πολυ ορεξη για γραψιμο και οποτε βρισκω ευκαιρια γραφω .. εχω ευχαριστα νεα , το τελειωνω το κεφαλαιο πιστεω μεχρι το τελος εβδομαδας να το εχω!!! εχεις τα περαστικα και απο εμενα και ανυπομονω να διαβασω την συνεχεια της ιστοριας σου!!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 837
Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 21:54

Ελίνα μου. huggie

Το κεφάλαιο ήτανε τόσο γλυκό. elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 616544

Ο Έντι φουλ ερωτευμένος με την Μπέλλα που μασκαρεύτηκε για εκείνη ακόμα και ταξιτζής έγινε το παιδί μας. lol!
Την αγαπάει πολύ και το τραγούδι που της τραγούδησε είναι ένα από τα αγαπημένα μου,πάντως για μια άλλη φορά μας άφησες με ανοιχτό το στόμα.... huggie

Περιμένω επόμενο κεφάλαιο επειγόντως.... Smile
http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 21:55

σε ευχαριστω πολυ στελλιτσα μου συντομαι θα εχετε το επομενο κεφαλαιο !! και στο παραεπομενπ θα εχετε μια μεγαλη εκπληξη!!!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 837
Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 21:59

Θα περιμένω αγάπη. Smile huggie

Σπόιλερ:
http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 22:01

Stella Sunlight έγραψε:
Θα περιμένω αγάπη. Smile huggie

Σπόιλερ:
Σπόιλερ:
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 22 Φεβ 2012 - 23:27

ανακοινωση , ανακοινωση!!! μολις αναρτηθηκε νεο κεφαλαιο ..
http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.com/2012/02/damned-love-13.html
ελπιζω να σας αρεσει και ειλικρεινα αν εχετε οποιαδηποτε απορια εγω ειμαι εδω.. α μην με βρισετε!!!!!!!!
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 23 Φεβ 2012 - 1:15

Πω πω χαμός!!!!!!!! Πάλι καλά που τη γλύτωσαν αλλά ως γνωστών 1 του κλεφτη 2 του κλέφτη 3 και το τσακώσαμε! Αμάν και αυτή δε πήγαινε για μανικιουρ! evil_laugh
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 23 Φεβ 2012 - 1:32

θες να μας κάνεις καρδιακές;;; elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 480860 faint faint faint elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 480860
τα έπεξα η γυναίκα... τι αγονία και κακό ήταν αυτή απο την αρχή μέχρι το τέλος;;; αλλά άξιζε τον κόπο... τέλος καλά όλα καλά Wink τώρα την Τάνια τι την ήθελες;;; Χριστέ μου τι έχει να γίνει πάλι elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 835489 elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 835489 elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 835489 ελπίζω αυτήν την φορά να πάρει το σωστό μήνυμα και να την κάνει μια και καλή αλλιώς θα πάω εκεί και θα την σούρω έξω εγώ με το ζόρι.. αμάν πια... σκάσανε τα παιδιά.. πρέπει να ξεδώσουν και λίγο δεν το καταλαβαίνει πια;;; giggle giggle giggle giggle

Μπράβο καρδιά μου φοβερό κεφάλαιο... περιμένω με αγωνία το επόμενο huggie
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 23 Φεβ 2012 - 16:33

κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ, χαιρομαι που σας αρεσε !! η αληθεια οτι την τανια δεν θα την ξεφορτωθουμε ακομα !!
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 23 Φεβ 2012 - 21:06

Ελίνα μου μην μας το ξανακάνεις αυτό....

Πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη μέχρι να μας πεις οτι την είχε προειδοποιήσει...και ευτυχώς το έκανε...

Η Τάνια τώρα απο που ξεφύτρωσε;;;Ελπίζω να μην γίνει τίποτα με την Μπέλλα και αν γίνει να βρούν ένα τρόπο να τα μπαλώσουν...

Μπράβο σου το κεφάλαιο ήταν ΤΕΛΕΙΟ...!!!!

Ελπίζω να μην μας αργήσεις το επόμενο..!!!!!!!!!!!
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 23 Φεβ 2012 - 21:38

χεχεχε το ηξερα οτι κατι θα γινοταν και θα τη σκαπουλαρε.ευτυχως εφυγε και ησυχασαμε.τους τα χαλασε η τανια βεβαια στο τελος και αμα παει εκει η μπελλα και τη δει θα γινει χαμος.
ουτε να το σκεφτομαι δε θελω.
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 24 Φεβ 2012 - 12:40

κοριτσακια μου χαιρομαι που χαιρω της υποστηριξης σας !! η αληθεια ηταν οτι το εκανα λιγο αγωνιωδες , αλλα οπως σου βγαινει !! τωρα το τι θα γινει με την τανια και την μπελλα , ειναι μεγαλο ερωτημα!! θα δειτε , θα ριξετε γελιο αλλα θα χρειαστειται και καποιον ανεμιστηρα η να βγειτε στο μπαλκονι για να παρετε καποιο αερα!!οσο για το ποτε θα το εχω ετοιμο , ελπιζω πως συντομα !!!
eleni 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
eleni 2

Θηλυκό Κριός
Τόπος : χαλκιδικη
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 26 Φεβ 2012 - 12:21

Ελινα μου τωρα διαβασα τα δυο τελευταια κεφαλαια μπραβο σου εκανες καταπληκτικη δουλεια elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 201917
Το σχεδιο του Εντουαρντ να μεταμφιεστει και να κανει τον ταξιτζη για να δει την Μπελλα ηταν απιστευτο. Επισης ηταν τελειο που της τραγουδησε elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 150320 ολα πηγαιναν τοσο καλα μεχρι την στιγμη που η Μπελλα ειδε το φλας. Τελικα ηταν ο Ραιλι αυτος που τους φωτογραφισε. Ευτυχως ομως δεν καταφερε τιποτα καθως η Μπελλα εξαφανισε τις φωτογραφιες μετα απο την προειδοποιηση του Εντουαρντ.
Εκει που ο Εντουαρντ περιμενε την Μπελλα, μου εμφανιζεται η Τανια. Μπορεις να μου πεις τι δουλεια εχει; Τωρα πια βρηκε να παει στο σπιτι του Εντουαρντ.
Περιμενω με τεραστια αγωνια την συνεχεια elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 34442
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 26 Φεβ 2012 - 12:28

ελενακι μου σε ευχαριστω πολυ !! την εχω ετοιμη την συνεχεια, απλα θα πρεπει να κοιταχτουν καποιες τελευταιες λεπτομερειες , σημερα αυριο θα το εχω ανεβασει!!!
LadyTaniaXd
New Moon Victim
New Moon Victim
LadyTaniaXd

Θηλυκό Δίδυμος
Αριθμός μηνυμάτων : 262
Registration date : 23/06/2010

Forks Student Profile
Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 27 Φεβ 2012 - 22:50

Ω ναι, κάθισα και διάβασα 13 κεφάλαια του Damned Love μέχρι που ξεράθηκα στο κρεβάτι να φτιάχνω με το μυαλό μου σκηνές για το τι θα μπορούσε να συμβεί στην συνέχεια.. elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 150320

Με εντυπωσίασε το σχέδιο του Έντουαρτ να ντυθεί ταξιτζής για την Μπέλα και με γοήτευσε το γεγονός ότι της τραγούδησε.. Αχούυ... elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 616544

Και μετά πετάγεται και η Τάνια (σαν μη πω τι &%&^*&)!! Αμαν! elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 626465

Btw, βρίσκω φανταστική την ιστορία και ανυπομονώ για την συνέχειαα!! elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 4947
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 27 Φεβ 2012 - 23:23

σε ευχαριστω πολυ καρδουλα μου , χαιρομαι που σου αρεσε η ιστορια και η συνεχεια ελπιζω να σε ανταμειψει !!!!!!!!!!!!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 28 Φεβ 2012 - 15:57

http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.com/2012/02/damned-love-14.html
κοριτσακια μου μολις μπηκε νεο κεφαλαιο , ελπιζω να σας αρεσει!!

θέλω να ευχαριστησω για τα δύο προηγουμενα κεφαλαια την στελλιτσα μας αλλα ευχαριστω για την μεγαλη βοηθεια που μου προσφερει η χρυσανθη σε ολα σχεδον τα κεφαλαια απο την αρχη της ιστοριας!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ROBELINA στις Τρι 28 Φεβ 2012 - 16:43, 1 φορά

elinakiwithlove blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 7 από 15Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Sandra's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: