Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

elinakiwithlove blog

Πήγαινε κάτω 
+13
_gwgw_
nantia01
T-NM-E-BD
Stella Sunlight
ellen
xrysanthi
ed<3
i love edward 2
despina aek
marina forever
robsten kiss
eleni 2
ROBELINA
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
eleni 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
eleni 2

Θηλυκό Κριός
Τόπος : χαλκιδικη
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 25 Δεκ 2011 - 12:43

Ελινακι μου χρονια πολλα μολις τωρα διαβασα το κεφαλαιο ηταν παρα πολυ ωραιο συγχαρητηρια elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 201917 καλα εκανε η Μπελλα και ειπε την αληθεια στον Εντουαρντ σε σχεση με τον εκβιασμο.
Τωρα ολα οσα της ειπε ο Εντουαρντ για τα συναισθηματα του πιστευω οτι ειναι αληθεια θα δουμε στην συνεχεια. Παντως η Μπελλα τον εχει πιστεψει και τον θελει και η ιδια.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 25 Δεκ 2011 - 13:08

σε ευχαρισυω πολυ ελενακι μου, εχεις πεσει πιο κοντα απο ολες !!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 29 Δεκ 2011 - 19:20

http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.com/2011/12/damned-love-10-game-or-not.html
κοριτσακια μου μολις ανεβασα νεο κεφαλαιο .. ηρθε η ωρα να δειτε την μερια του εντουαρντ!! ελπιζω να σας ικανοποιησει!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 29 Δεκ 2011 - 19:43

δεν έχω λόγια πια... πραγματικά το ένα κεφάλαιο καλύτερο απο το άλλο απο όλες τις απόψεις

το συγκεκριμένο μου άρεσε πάρα πολύ που επιτέλους μάθαμε τις σκέψεις του ΕΝΤ όχι ότι δεν είχαμε ψιλιαστεί ότι όλο αυτό ήταν ένα καλοστημένο κόλπο προς θεού... αλλά η πλάκα είναι ότι το κόλπο γύρισε εναντίων του και άντε να δω τώρα πως θα τα μπαλώσει

εδώ να πω ότι μου έκανε τρομερή εντύπωση το ότι λύγισε τόσο εύκολα.. δεν μοιάζει για άντρας τέτοιου είδους και αυτό σημαίνει πολλά.. σημαίνει ότι λίγο πολύ βρήκε το άλλο του μισό και αυτό αυτόματα θα τον κάνει να νιώσει μέσα του τέτοια δύναμη ώστε να την διεκδικήσει που μπορεί να γίνει τελικά και καταστροφικό και για τους δύο τους...

θα δείξει.. προς το παρόν Ελινάκι μου γλυκό... χίλια μπράβο για την εκπληκτική σου δουλειά... και πολλά πολλά συγχαρητήρια για το τρομερό μυαλό σου που κάθε σου δουλειά μας αποδεικνύει περίτρανα το πόσο δημιουργικό είναι και το πόσο μπορεί να αναπτυχθεί περισσότερο.

περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την συνέχεια boogie boogie boogie
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 29 Δεκ 2011 - 19:54

σε ευχαριστω πολυ χρυσανθη μου για τα καλα σου λογια , με κανεις τοσο χαρουμενη που μου τα λεει ενα μυαλο σαν το δικο σου .. η αληθεια οτι λυγισε ευκολα αλλα αυτο σημαινει οτι με την τανια δεν ειναι πληρης και οτι βρηκε το πραγματικο αλλο του μισο ..η συνεχεια πιστευω να σας αρεσει και πολυ σημαντικο ρολο θα παιξει ο ραιλι!!!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 29 Δεκ 2011 - 20:32

ανυπομονούμε... όσο για το θέμα της Τάνιας ήμουν σίγουρη... τι άλλωστε θα μπορούσε να προσφέρει σε έναν παίδαρο σαν και αυτόν Wink
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 29 Δεκ 2011 - 20:38

τι καλοσυνη ειναι αυτη για την τανια βρε elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 4947
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 29 Δεκ 2011 - 21:19

την πατησε ο εντουαρτ ε?σιγα μην της ξεφευγε. Wink ημουν σιγουρη οτι ηταν σχεδιο αλλα αυτη την εξελιξη δεν την περιμενα.
η ελευση του ραιλι δεν ξερω αν ειναι καλη.ξερει για το γαμο του πατερα του η οχι?
μπραβο σου ελινακι μου πολυ ωραιο κεφαλαιο elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 474941
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 30 Δεκ 2011 - 11:46

ευχαριστω πολυ δεσποινακι μου ... ο ραιλι ξερει για τον γαμο αλλα δεν συμπαθει καθολου την μπελλα !
eleni 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
eleni 2

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 30 Δεκ 2011 - 12:26

Ο Εντουαρντ ειχε σχεδιασει με καθε λεπτομερεια την παγιδα του για την Μπελλα αλλα δεν υπολογισε τα συναισθηματα του και επεσε ο ιδιος μεσα.
Ο τροπος που μιλησε στην Τανια δεν ηταν και ο καλυτερος και φοβαμαι πως αν συνεχισει ετσι η Τανια θα καταλαβει πως κατι αλλο συμβαινει και δεν την θελει πια. Ο ερχομος του Ραιλι νομιζω πως δε θα ειναι για καλο και θα μπερδεψει τα πραγματα.
Ελινακι μου μπραβο elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 201917 τελεια η συνεχεια ανυπομονω για το επομενο elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 34442
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 30 Δεκ 2011 - 12:29

σε ευχαριστω πολυ καρδουλα μου ..οντως επεσε μεσα στην παγιδα και αυτη την παγιδα θα ερθει να ταρακουνησει λιγακι και ο ραιλι
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Ιαν 2012 - 17:29

Κοριτσακια μου καλα , θελω να ζητήσω ένα πολυ μεγάλο συγγνώμη από την απουσία μου όσο αφορά τις ιστορίες μου . Λόγω διαβασματος μπαινω ελαχιστα και κοιταω μονο τις εξελίξεις , δεν εχω το χρονικό περιθώριο να γραψω κεφαλαιο .. Το επομενο κεφαλαιο 8α αργησει ακομα λογω ε3εταστικης αλλά υποσχομαι οτι μολις τελειωσει , θα ανεβασω οχι ενα αλλα δυο κεφαλαια κοντα κοντα , γιατι για να εξομολογηθω κατι δεν μπορω να μεινω μακρια απο την ιστορια και ετσι εχω σχεδον ετοιμα κεφαλαια στο τετραδιο , αλλα ο χρονος για να το ανεβασω , να το διορθωσω ειναι μεγαλος και δεν το εχω.. σας ευχαριστω πολυ για την κατανοηση!!!!!!!!!!elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 80711
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Ιαν 2012 - 20:58

καρδούλα μου γλυκιά πρώτα τα μαθήματα σου και μετά όλα τα άλλα Wink
εμείς θα είμαστε εδώ και θα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την συνέχεια που είμαι σίγουρη ότι θα μας μαγέψει για άλλη μια φορά elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 150320
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Ιαν 2012 - 21:03

Eλινακι μου πιστεψε με εγω και αν σε καταλαβαινω απολυτα!!!και εγω ετσι ξεκλεβω χρονο τωρα με το διαβασμα Evil or Very Mad αυτες οι εξεταστικες δεν σου αφηνουν και πολυ χρονο...αλλα μολις τελειωσουν ειναι καλυτερα!!! huggie Εμεις θα περιμενουμε οσο χρειαστει...

ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 16 Ιαν 2012 - 10:57

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για την υποστηριξη και την κατανοηση σας .. η συνεχεια ελπιζω να σας ανταμειψει!!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 9 Φεβ 2012 - 19:57

κοριτσάκια μου γλυκά έλειψα για πολυ καιρό , αλλά άνωθεν σας εξήγησα τον λόγο . Οι εξετάσεις μου επιτέλους τελείωσαν elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 4947 και τώρα μπορώ να αφιερωθώ στην ιστορία μου , που δεν σας κρύβω πώς μου έχει λείψει πολύ , ελπίζω και σε εσάς. Σήμερα κιόλας μπήκα στην ενεργό δράση και πιστεύω πως σε λίγες μέρες θα έχω έτοιμο το κεφάλαιο.. Στο blog μου έχω ανεβάσει ένα τραγούδι που αντιπροσωπεύει στο κεφάλαιο , περιμένω με αγωνία τις ιδέες σας για το επόμενο κεφάλαιο...
http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.com/2012/02/damned-love-11.html
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 9 Φεβ 2012 - 20:08

αγαπημένο μου faint
ανυπομονώ με αγωνία Wink
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 11 Φεβ 2012 - 23:12

http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.com/
κοριτσακια μου οπως υποσχεθηκα , νεο κεφαλαιο μολις μπηκε ελπιζω να σας αρεσει!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 11 Φεβ 2012 - 23:19

τώρα να τους δω με τον Ράιλι έτοιμο για όλα τι θα κάνουνε... καλά για την Τάνια δεν θα το σχολιάσω... που πας μωρή ξυπόλητη στα αγκάθια giggle giggle giggle
Ο Καρλάιλ δε στον κόσμοοοοο του giggle giggle giggle
Όσο για το ζευγάρι όλα τα λεφτά.. δεν μπορούν να ξεκολλήσουν πια elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 432569 elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 432569 elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 432569 το πόσο χαίρομαι δεν λέγετε... αχχχχ πότε θα τους δούμε επιτέλους μαζί;;; elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 413121 elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 413121 elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 413121

μπράβο καρδιά μου... μπορεί να μας το άργησες λίγο... δικαιολογημένα φυσικά πάντα πρώτα οι εξετάσεις και το διάβασμα και μετά όλα τα άλλα... άλλα άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω... ανυπομονώ για το επόμενο huggie huggie huggie
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1533
Registration date : 05/02/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 0:41

Ελίνα μου μπορεί να περιμέναμε λίγο καιρό αλλά το κεφάλαιο μας αποζημίωσε...

Ο Ράιλι ή ξέρει για τον Εντουαρντ και την Μπέλλα και περιμένει να καρφωθούν μόνοι τους ή το υποθέτει γι'αυτό και έγινε η ανάκριση 1ου βαθμού...

Ο Καρλάιλ ζει ακόμα μέσα στο παραμύθι του και δεν έχει καταλάβει τίποτα.Αλλά η Τάνια έχει καταλάβει ότι ο Εντουαρντ αρχίζει να νιώθει κάτι για την Μπέλλα και γι'αυτό παίζει με ότι χαρτιά έχει...

Ας ελπίσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για την Μπέλλα και τον Εντουαρντ..Smile

Τέλειο Τέλειο Τέλειο το κεφάλαιο Ελίνα μου και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι θα γίνει πιο κάτω...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 11:58

ο ραιλι τους ελειπε τωρα που ειναι και γατα.πρεπει οπωσδηποτε να μιλησει ο εντουαρτ στη μπελλα γιατι θα γινει χαμος.καλα αυτος ο καρλαιλ τοσο τυφλος ειναι?ειπαμε ερωτας ερωτας αλλα μερικα πραγματα κανουν μπαμ.
μπραβο σου ελινακι μου πολυ ωραιο κεφαλαιο. Smile elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 474941
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 12:25

κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη!!οντως ο καρλαιλ ειναι εντελως τυφλος και οταν θα μαθει την αληθεια θα ειναι πολυ αργα . οσο για την τανια αυτη θα χασει το μεγαλυτερο εδαφος και εκει που θα νομιζει οτι ολα εχουν χαθει ενα φως θα ερθει και θα λαμψει , για ποσο δεν ξερω ..οσο για το ραιλι , καλως ηρθατε στο κρυφτο , γιατι αυτο θα παιχτει .. η συνεχεια ελπιζω να σας ικανοποιησει . οσο για το ποτε θα τους δουμε μαζι - μαζι αν πανε ολα οπως τα υπολογηιζω σε κανα δυο κεφαλαια τωρα θα χρειαστει να ανοιξετε ολα τα παραθυρα απο την ζεστη ..
eleni 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
eleni 2

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 12:52

Ελινακι μου η αναμονη μας αξιζε τον κοπο τελειο κεφαλαιο μπραβο elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 201917 Η Τανια καταλαβε πως σιγα σιγα χανει τον Εντουαρντ και γι'αυτο πηγε στο σπιτι για να τον πλησιασει, χωρις αποτελεσμα ομως καθως ο Εντουαρντ ειναι αλλου.
Ο Ραιλι κανονικη ανακριση εκανε στον Εντουαρντ, αλλα ευτυχως δεν καταλαβε τιποτα. Παντως ειναι πολυ εξυπνος και πλεον θε εχει απο κοντα την Μπελλα Neutral
Ανυπομονω για την συνεχεια elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 34442
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 12:56

σε ευχαριστω πολυ ελενακι μου ο ραιλι ειναι γατα με πεταλα ,καιθα καταλαβει πολλα περισσοτερα απο οσα πρεπει να μαθει. ελπιζω να ερεθι συντομα το επομενο κεφαλαιο !!
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 23:09

Ελινακι μου αυτη η επισκεψη του Ραιλι δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη....
Η Τανια απο την αλλη εχει αρχισει να τα παιρνει απο την απομακρη σταση του Εντουαρντ
και αρχισε να αλλαζει σταση εγινε πιο διαχυτικη!!!

Η Μπελλα παρατριχα να προδωθει απο την ζηλεια της,βεβαια δεν σου κρυβω οτι φοβηκα που πηγε ο Εντουαρντ στο δωματιο της Μπελλας λεω κατι θα γινει εκει....αλλα ευτυχως δεν εγινε....και εκει που ο Ραιλι πηγε στον Εντουαρντ εχω την αισθηση οτι κατι υποψιαζοταν και προσπαθουσε να του αποστασει πληροφοριες.Θα δειξει,μηπως η Τανια ειπε τιποτα;

Αγαπη μου χαιρομαι που επεστρεψες.....Συγχαρητηρια!!! kiss

elinakiwithlove blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 15Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Sandra's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: