Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

elinakiwithlove blog

Πήγαινε κάτω 
+13
_gwgw_
nantia01
T-NM-E-BD
Stella Sunlight
ellen
xrysanthi
ed<3
i love edward 2
despina aek
marina forever
robsten kiss
eleni 2
ROBELINA
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 27 Νοε 2011 - 14:22

Ελινακι μου παντρεμενη και στο παρελθον η Μπελλα...
Ωστε ο αλλος την εκβιαζει ε;Παλι!!! Cool Στο βιντεο δεν μπορει δεν θα υπαρχουν
διαφορες με το σημερα,δεν θα φαινεται λιγο πιο μικρη ή δεν θα εχει λεπτομερειες
που δεν υπαρχουν σημερα;ή ημερομηνια που τραβηχτηξε το βιντεο; lol! Δεν ξερω αλλα να μου πεις και παλι και μονο να πει στιν Καρλαιλ αυτος που την εκβιαζει οτι ειχε παντρευτει καποιο
για τα λεφτα του ειναι ενα πληγμα!! Rolling Eyes

Τωρα για ο Εντουαρντ εμενα δεν μου φαινεται τοσο αθωος;Αυτος νομιζω πηγε ταξιδι
για να βαλλει σε εφαρμογη το σχεδιο του...Να χωρισει την Μπελλα απο τον Καρλαιλ ή
κατι ετοιμαζει!!!Δεν μπορει απο την μια στιγμη στην αλλη να εχει γινει τοσο διαχυτικος,επισης να την φερει ετσι στον ανθρωπο που τον μεγαλωσε!Δεν μου φαινεται τετοιος χαρακτηρας...κατι αλλο παιζει!!!

Καρδια μου Μπραβο σου...μας αφηνεις αφωνες!! elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 34442 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 201917
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 27 Νοε 2011 - 14:56

μαρινακι μου ο εντ δεν ειναι και αγιος αλλα δεν ειναι και κακος τον αγαπαει και τον σεβεται τον καρλαιλ ... οτι κατι ετοιμαζει , κατι ετοιμαζε κα δεν του βγηκε σωστα ,α υτο ειναι σιγουρο θα δειτε στην συνεχεια .. οσο για το ταξιδι του , εκει μαλλον το σκεφτηκε .. παντως το μονο σιγουρο οτι στην συνεχεια θα ειναι καυτη , αυτο σας το υποσχομαι!!
nantia01
New Moon Victim
New Moon Victim
nantia01

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : paradice city
Αριθμός μηνυμάτων : 171
Registration date : 16/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 28 Νοε 2011 - 2:38

Παγίδα μου μυρίζεται !!!!!!!!!!!!!! δώσε ίντριγκα.... Ωραίος ο Έντουαρντ πολύ ενδιαφέρον τύπος και άκρως γοητευτικός και μυστηριώδης.. η Μπέλλα γυριστρούλα!!! κατεργάρα γυναίκα...να δούμε όμως πώς τελικά την πατάει μαζί της απο την στιγμή που νωρίς...νωρίς την κατάλαβε????οοεεεοοοοοοοο

Μπράβο Ελίνα μου
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 28 Νοε 2011 - 12:45

σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου , η συνεχεια ελπιζω σας απαντησει σε πολλα ερωτηματα και πανω απο ολα να σας ικανοποιησει
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 5 Δεκ 2011 - 19:40

κοριτσακια μου μολις ανεβασα νεο κεφαλαιο , ελπιζω να σας ικανοποιησω!!!!!!!!
http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.com/2011/12/damned-love-8-nothing-will-be-same.html
eleni 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
eleni 2

Θηλυκό Κριός
Τόπος : χαλκιδικη
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 5 Δεκ 2011 - 20:38

Αχ Ελινακι μου τελειο και αυτο το κεφαλαιο μπραβο elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 201917 ο Εντουαρντ τα μπαλωσε κανονικα στον Καρλαιλ και η Μπελλα τον επεισε οτι τα λεφτα τα θελει για φιλανθρωπια. Ο Καρλαιλ φυσικα τα εχαψε ολα. Το ταξιδι του Καρλαιλ μου φαινεται οτι θα φερει πιο κοντα τον Εντουαρντ με την Μπελλα.
Οταν η Μπελλα πηγε να δωσει τα λεφτα στον Πεντρο σε καμια περιπτωση δε θα περιμενε ποσο βιαιος θα μπορουσε να γινει. Εφτασε στο σημειο να την χτυπησει ευτυχως που την εσωσε ο Εντουαρντ και μαλιστα απειλησε και τον Πεντρο. Να δουμε τωρα τι εξηγησεις θα του δωσει.
Ανυπομονω για την συνεχεια elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 34442
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 5 Δεκ 2011 - 21:13

τα μπαλωσε τελικα ο εντουαρτ ε???οχι που θα ταφηνε.το ταξιδι του καρλαιλ νομιζω ειναι κατι που θα τους φερει πιο κοντα.
αυτος ο πεντρο ειναι τελειως γλυωδεις.ευτυχως εμφανιστηκε ο εντουαρτ.οποιος τα μπαλωσε μια χαρα και ο αλλος τωρα εχει βγαλει φτερα.
θελω να δεω τι εξηγησεις θα του δωσει.
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 5 Δεκ 2011 - 21:35

Ελινάκι μου τι να πω... πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί... το ένα κεφάλαιο καλύτερο απο το άλλο
για το γραφείο δεν θα το σχολιάσω... τον Καρλάιλ τον λυπήθηκε η ψυχή μου... τόση κοροϊδία και όμως εκεί με τα καλύτερα και τα πιο αγνά αισθήματα να πέφτει στα πατώματα για εκείνην και οι άλλοι δύο κουκουρούκου μανταλάκια elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 592681 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 592681 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 592681
όσο για την επόμενη σκηνή τι να λέμε όλα τα λεφτά elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 31995 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 31995 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 31995
εκεί που ο ΕΝΤ την υπερασπίστηκε και την φρόντισε τόσο τρυφερά αχχχχ elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 150320 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 150320 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 150320 ελιωσα η γυναίκα

μπράβο καρδιά μου περιμένω πως και πως την συνέχεια elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 34442 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 98735 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 34442
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 6 Δεκ 2011 - 11:03

σας ευχραιστω πολυ κοριτσακια μου!! αυτο το κεφαλαιο γραφτηκε μεταξυ πονου και βηχα!! χαιρομαι που σας αρεσε !! ο καρλαιλ μεχρι το τελος δεν θα ξερει τιποτα , αυτο ειναι το μονο σιγουρο !! ο εντ μπορει να φαινεται ψυχραιμος αλλα οταν θα διαβασετε απο την δικη του μερια θα αλλαξετε γνωμη , αυτο σας το εγγυωμαι προσωπικα!!!το εχω γραψει ηδη το κεφαλαιο , θα το περασω μεσα σε αυτες τις ημερες στο pc θα γινουν οι καταληλες διορθωσεις ελπιζω το σαββατοκυριακο το πολυ δευτερα τριτη να το εχετε στις οθονες σας!!
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 6 Δεκ 2011 - 21:25

Ελινακι μου πολυ ωραιο κεφαλαιο!
Ο Εντουαρντ τα καλυψε καλα, αλλα ειμαι βεβαιη οτι φανηκε σαν να το
επιδιωκε να τους πιασει, για να κανει τον καλο οτι και καλα την καλυψε;και να
κερδισει την εμπιστοσυνη της;Γιατι εδω βλεπω την ακολουθησε και στο
επεισοδιακο ραντεβου, που τα βρηκε πολυ σκουρα! Rolling Eyes
Αν δεν ηταν και αυτος θα ειχε φαει γερο ξυλο, οχι οτι τωρα ηταν λιγο...

ειμαι περιεργη να δω τι θα του πει, πως θα τα μπαλωσει αν και αυτος ξερει πιστευω πολλα περισσοτερα φανηκε αυτο....περιμενω συνεχεια!
Μπραβο καρδια μου!!! huggie kiss
robsten kiss
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
robsten kiss

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 7 Δεκ 2011 - 16:59

Ελινα μου συγνωμη που καθυστερησα τοσο πολυ να σου αφησω σχολια για τα δυο τελευταια κεφαλαια αλλα ειχα ενα ατυχημα και ειναι και το σχολειο και καθυστερησα... elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 80711
Λοιπον εχω να σου πω οτι με εχεις αφησει με ανοιχτο το στομα... elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 558691 Η Μπελλα ειναι μπλεγμενη απο παλια και να σου πω την αληθεια δεν μου φαινεται παραξενο...
Τα πηρε ευκολα τα λευτα αλλα φυσικα δεν θα γινοταν ετσι αν δεν ειχε κατι στο μυαλο του ο Εντουαρντ...
Εγω τον καημενο τον Καρλαιλ λυπαμαι...Εχει τυφλωθει τελειως...Πιστευει οτι του λεει η Μπελλα...
Οταν η Μπελλα συναντησε τον Πεντρο και την χτυπησε πρεπει να πω οτι τη λυπηθηκα...Η εμφανιση του Εντουαρντ ομως με αφησε αφωνη...Την γλυτωσε τη Μπελλα και απ'οτι φαινεται θα ποιασουν και τον αλλο...Θελει ομως και εξηγησεις και ειναι λογικο...Θελω πολυ να δω τι εχει στο μυαλο του...Οπως επισης θελω να δω τι θα του πει τωρα η Μπελλα...
Ελινακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 201917 ΤΕΛΕΙΑ τα δυο τελευταια κεφαλαια,οπως και τα αλλα!!!Ανυπομονω για το επομενο...!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 7 Δεκ 2011 - 22:40

κοριτσακια μου σας ευχραιστω πολυ, χαιρομαι που σας αρεσε !! οτι θα του δωσει εξηγησεις θα του δωσει , αλλα το προβλημα τι εξηγησεις ?
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011 - 13:38

καρδουλες μου γλυκες , θελω να ζητησω ενα πολυ μεγαλο συγνωμη , ειχα υποσχεθει εδω και πολυ καιρο κεφαλαιο , αλλα το pc μου χαλασε και δεν μπορουσα να γραψω .. ελπιζω να με συγχωρεσετε , συντομα θα μπει το καινουριο κεφαλαιο!!!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011 - 13:49

δεν πειράζει καρδιά μου εσυ να είσαι καλά huggie huggie huggie
περιμένουμε πως και πως boogie boogie boogie
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011 - 20:39

ελινακι μου τωρα διαβασα τα κεφαλαια που ειχα χασει και θελω να σου πω οτι η ιστορια ειναι παρα πολυ ενδιαφερουσα και ανυπομονω για την συνεχεια ο εντι δεν ξερω τι ρολο βαραει πιστευω οτι κοροιδευει την μπελλα για να αποδειξει στον καρλαιλ ποσο αναξιωπιστη ειναι αλλα και απο την αλλη υπαρχει παθος το βλεπουμε δεν ξερω τι γινεται σιγουρα το επομενο κεφαλαιο θα ξεδιαλυνει την κατασταση....τωρα οσον αφορα την μπελλα εχει αρχισει και τα χανει λιγο την παρασερνει το παθος και χανει την κατασταση με το σχεδιο της...τι να πω θα δουμε μας εχεις αφησει σε πολυ αγωνια μπραβο ελινακι μου καταπληκτικα κεφαλαια ειδικα τα τελευταια που ο εντι αρχιζει και προσεγιζει την μπελλα περιμενουμε αγωνιως....και παλι μπραβο elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 274215
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011 - 20:41

σε ευχαριστω πολυ καρδουλα μου , χαιρομαι που σου αρεσε .. ο καημενος ο εντ μωρε τι σας φταιει , δεν ειναι και απολυτα σιγουρο τοι λεει ψεματα...ειναι σχεδον ετοιμο το κεφαλαιο πιστευω να καταφερω συντομα να ανεβασω κεφαλαιο ..
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011 - 20:48

δεν ξερω η συμπεριφορα του ειναι πολυ ιδιαιτερη γιατι καταρχην αλλαξε πολυ αποτομα απο εκει που την εβριζε τωρα την θελει τοσο ωστε να απατησει την αρραβωνιαστικια του και να προδωσει τον θειο του αυτο δεν ειναι υποπτο που εγινε τοσο γρηγορα?μονο αυτο σκεφτομαι αλλιως ειναι αληθινος...
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011 - 20:51

δεν λεω οτι δεν επιαξε καποιο παιχνιδι , αλλα μηπως σιγα σιγα την πατησε και δεν το καταλαβε ??
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011 - 21:01

αχ λεγε μου τετοια και εγω αυτο πιστευω
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011 - 21:03

τα λεω , τα λεω .. και οχι σε αυτο αλλα στο παραεπομενο κεφαλαιο 8α το καταλαβαιτε πολυ καλυτερα
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 22 Δεκ 2011 - 22:16

τελεια αδυμονουμε ελινακι μου elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 274215
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 24 Δεκ 2011 - 20:37

http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.com/2011/12/damned-love-9.html
μιας και ειναι παραμονη χριστουγεννων αποφασισα να σας κανω και εγω ενα δωρακι , μολιες ανερτησα το νεο κεφαλαιο μου με αρκετη καθυστερηση , συγγνωμη για αυτο , ελπιζω να σας αρεσει
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 24 Δεκ 2011 - 21:48

τωρα για να καταλαβω.ειναι ερωτευμενος μαζι της η τη δουλευει?δεν τον πιστευω και πολυ,κραταω επιφυλαξεις.
ευτυχως η μπελλα δεν του ειπε ολη την αληθεια για τον εκβιαστη.
τωρα τι θα γινει στη συνεχεια μονο εσυ το ξερεις..
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 24 Δεκ 2011 - 22:49

Ελινακι θα συμφωνισω με το Δεσποινακι!!Μηπως την δουλευει ψιλο γαζι;
Προς το παρον δεν μπορω να το δω αλλιως πληρη μεταλαξη,απο την μια
στιγμη στην αλλη; Cool Κατι κρυβεται πισω απο αυτο,μην σου πω οτι αυτον που επιτεθηκε
στην Μπελλα τον ειχε βρει ο Εντουαρντ και τον ειχε βαλλει να την εκβιασει παλι...
Πιστευω οτι ξερει περισσοτερα απο οσα λεει και την αφηνει να ζει στον κοσμο της Razz
Μακαρι να εχω αδικο....

Συγχαρητηρια καρδια μου πολυ ωραιο κεφαλαιο! elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 34442 elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 98735
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 25 Δεκ 2011 - 12:24

μην ειμαστε καχυποπτοι με τον εντ θα μαθουμε συντομα τι αισθανεται , βασικα αν αισθανεται πραγματα για την μπελλα ακριβως στο επομενο κεφαλαιο .. μαρινακι μου ο εκβιαστης δεν ειναι απο τον εντουαρντ αυτο ειναι το μονο σιγουρο , απλα τον βολεψε λιγακι παραπανω η κατασταση !σας ευχαριστω πολυ καρδουλες μου!!!

elinakiwithlove blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 15Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Sandra's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: