| elinakiwithlove blog | |
|
+13_gwgw_ nantia01 T-NM-E-BD Stella Sunlight ellen xrysanthi ed<3 i love edward 2 despina aek marina forever robsten kiss eleni 2 ROBELINA 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 27 Νοε 2011 - 14:22 | |
| Ελινακι μου παντρεμενη και στο παρελθον η Μπελλα... Ωστε ο αλλος την εκβιαζει ε;Παλι!!! Στο βιντεο δεν μπορει δεν θα υπαρχουν διαφορες με το σημερα,δεν θα φαινεται λιγο πιο μικρη ή δεν θα εχει λεπτομερειες που δεν υπαρχουν σημερα;ή ημερομηνια που τραβηχτηξε το βιντεο; Δεν ξερω αλλα να μου πεις και παλι και μονο να πει στιν Καρλαιλ αυτος που την εκβιαζει οτι ειχε παντρευτει καποιο για τα λεφτα του ειναι ενα πληγμα!! Τωρα για ο Εντουαρντ εμενα δεν μου φαινεται τοσο αθωος;Αυτος νομιζω πηγε ταξιδι για να βαλλει σε εφαρμογη το σχεδιο του...Να χωρισει την Μπελλα απο τον Καρλαιλ ή κατι ετοιμαζει!!!Δεν μπορει απο την μια στιγμη στην αλλη να εχει γινει τοσο διαχυτικος,επισης να την φερει ετσι στον ανθρωπο που τον μεγαλωσε!Δεν μου φαινεται τετοιος χαρακτηρας...κατι αλλο παιζει!!! Καρδια μου Μπραβο σου...μας αφηνεις αφωνες!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 27 Νοε 2011 - 14:56 | |
| μαρινακι μου ο εντ δεν ειναι και αγιος αλλα δεν ειναι και κακος τον αγαπαει και τον σεβεται τον καρλαιλ ... οτι κατι ετοιμαζει , κατι ετοιμαζε κα δεν του βγηκε σωστα ,α υτο ειναι σιγουρο θα δειτε στην συνεχεια .. οσο για το ταξιδι του , εκει μαλλον το σκεφτηκε .. παντως το μονο σιγουρο οτι στην συνεχεια θα ειναι καυτη , αυτο σας το υποσχομαι!! | |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 28 Νοε 2011 - 2:38 | |
| Παγίδα μου μυρίζεται !!!!!!!!!!!!!! δώσε ίντριγκα.... Ωραίος ο Έντουαρντ πολύ ενδιαφέρον τύπος και άκρως γοητευτικός και μυστηριώδης.. η Μπέλλα γυριστρούλα!!! κατεργάρα γυναίκα...να δούμε όμως πώς τελικά την πατάει μαζί της απο την στιγμή που νωρίς...νωρίς την κατάλαβε????οοεεεοοοοοοοο
Μπράβο Ελίνα μου | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 28 Νοε 2011 - 12:45 | |
| σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου , η συνεχεια ελπιζω σας απαντησει σε πολλα ερωτηματα και πανω απο ολα να σας ικανοποιησει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 5 Δεκ 2011 - 19:40 | |
| | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 5 Δεκ 2011 - 20:38 | |
| Αχ Ελινακι μου τελειο και αυτο το κεφαλαιο μπραβο ο Εντουαρντ τα μπαλωσε κανονικα στον Καρλαιλ και η Μπελλα τον επεισε οτι τα λεφτα τα θελει για φιλανθρωπια. Ο Καρλαιλ φυσικα τα εχαψε ολα. Το ταξιδι του Καρλαιλ μου φαινεται οτι θα φερει πιο κοντα τον Εντουαρντ με την Μπελλα. Οταν η Μπελλα πηγε να δωσει τα λεφτα στον Πεντρο σε καμια περιπτωση δε θα περιμενε ποσο βιαιος θα μπορουσε να γινει. Εφτασε στο σημειο να την χτυπησει ευτυχως που την εσωσε ο Εντουαρντ και μαλιστα απειλησε και τον Πεντρο. Να δουμε τωρα τι εξηγησεις θα του δωσει. Ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 5 Δεκ 2011 - 21:13 | |
| τα μπαλωσε τελικα ο εντουαρτ ε???οχι που θα ταφηνε.το ταξιδι του καρλαιλ νομιζω ειναι κατι που θα τους φερει πιο κοντα. αυτος ο πεντρο ειναι τελειως γλυωδεις.ευτυχως εμφανιστηκε ο εντουαρτ.οποιος τα μπαλωσε μια χαρα και ο αλλος τωρα εχει βγαλει φτερα. θελω να δεω τι εξηγησεις θα του δωσει. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 5 Δεκ 2011 - 21:35 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 6 Δεκ 2011 - 11:03 | |
| σας ευχραιστω πολυ κοριτσακια μου!! αυτο το κεφαλαιο γραφτηκε μεταξυ πονου και βηχα!! χαιρομαι που σας αρεσε !! ο καρλαιλ μεχρι το τελος δεν θα ξερει τιποτα , αυτο ειναι το μονο σιγουρο !! ο εντ μπορει να φαινεται ψυχραιμος αλλα οταν θα διαβασετε απο την δικη του μερια θα αλλαξετε γνωμη , αυτο σας το εγγυωμαι προσωπικα!!!το εχω γραψει ηδη το κεφαλαιο , θα το περασω μεσα σε αυτες τις ημερες στο pc θα γινουν οι καταληλες διορθωσεις ελπιζω το σαββατοκυριακο το πολυ δευτερα τριτη να το εχετε στις οθονες σας!! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 6 Δεκ 2011 - 21:25 | |
| Ελινακι μου πολυ ωραιο κεφαλαιο! Ο Εντουαρντ τα καλυψε καλα, αλλα ειμαι βεβαιη οτι φανηκε σαν να το επιδιωκε να τους πιασει, για να κανει τον καλο οτι και καλα την καλυψε;και να κερδισει την εμπιστοσυνη της;Γιατι εδω βλεπω την ακολουθησε και στο επεισοδιακο ραντεβου, που τα βρηκε πολυ σκουρα! Αν δεν ηταν και αυτος θα ειχε φαει γερο ξυλο, οχι οτι τωρα ηταν λιγο... ειμαι περιεργη να δω τι θα του πει, πως θα τα μπαλωσει αν και αυτος ξερει πιστευω πολλα περισσοτερα φανηκε αυτο....περιμενω συνεχεια! Μπραβο καρδια μου!!! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 7 Δεκ 2011 - 16:59 | |
| Ελινα μου συγνωμη που καθυστερησα τοσο πολυ να σου αφησω σχολια για τα δυο τελευταια κεφαλαια αλλα ειχα ενα ατυχημα και ειναι και το σχολειο και καθυστερησα... Λοιπον εχω να σου πω οτι με εχεις αφησει με ανοιχτο το στομα... Η Μπελλα ειναι μπλεγμενη απο παλια και να σου πω την αληθεια δεν μου φαινεται παραξενο... Τα πηρε ευκολα τα λευτα αλλα φυσικα δεν θα γινοταν ετσι αν δεν ειχε κατι στο μυαλο του ο Εντουαρντ... Εγω τον καημενο τον Καρλαιλ λυπαμαι...Εχει τυφλωθει τελειως...Πιστευει οτι του λεει η Μπελλα... Οταν η Μπελλα συναντησε τον Πεντρο και την χτυπησε πρεπει να πω οτι τη λυπηθηκα...Η εμφανιση του Εντουαρντ ομως με αφησε αφωνη...Την γλυτωσε τη Μπελλα και απ'οτι φαινεται θα ποιασουν και τον αλλο...Θελει ομως και εξηγησεις και ειναι λογικο...Θελω πολυ να δω τι εχει στο μυαλο του...Οπως επισης θελω να δω τι θα του πει τωρα η Μπελλα... Ελινακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΤΕΛΕΙΑ τα δυο τελευταια κεφαλαια,οπως και τα αλλα!!!Ανυπομονω για το επομενο...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τετ 7 Δεκ 2011 - 22:40 | |
| κοριτσακια μου σας ευχραιστω πολυ, χαιρομαι που σας αρεσε !! οτι θα του δωσει εξηγησεις θα του δωσει , αλλα το προβλημα τι εξηγησεις ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Δεκ 2011 - 13:38 | |
| καρδουλες μου γλυκες , θελω να ζητησω ενα πολυ μεγαλο συγνωμη , ειχα υποσχεθει εδω και πολυ καιρο κεφαλαιο , αλλα το pc μου χαλασε και δεν μπορουσα να γραψω .. ελπιζω να με συγχωρεσετε , συντομα θα μπει το καινουριο κεφαλαιο!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Δεκ 2011 - 13:49 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Δεκ 2011 - 20:39 | |
| ελινακι μου τωρα διαβασα τα κεφαλαια που ειχα χασει και θελω να σου πω οτι η ιστορια ειναι παρα πολυ ενδιαφερουσα και ανυπομονω για την συνεχεια ο εντι δεν ξερω τι ρολο βαραει πιστευω οτι κοροιδευει την μπελλα για να αποδειξει στον καρλαιλ ποσο αναξιωπιστη ειναι αλλα και απο την αλλη υπαρχει παθος το βλεπουμε δεν ξερω τι γινεται σιγουρα το επομενο κεφαλαιο θα ξεδιαλυνει την κατασταση....τωρα οσον αφορα την μπελλα εχει αρχισει και τα χανει λιγο την παρασερνει το παθος και χανει την κατασταση με το σχεδιο της...τι να πω θα δουμε μας εχεις αφησει σε πολυ αγωνια μπραβο ελινακι μου καταπληκτικα κεφαλαια ειδικα τα τελευταια που ο εντι αρχιζει και προσεγιζει την μπελλα περιμενουμε αγωνιως....και παλι μπραβο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Δεκ 2011 - 20:41 | |
| σε ευχαριστω πολυ καρδουλα μου , χαιρομαι που σου αρεσε .. ο καημενος ο εντ μωρε τι σας φταιει , δεν ειναι και απολυτα σιγουρο τοι λεει ψεματα...ειναι σχεδον ετοιμο το κεφαλαιο πιστευω να καταφερω συντομα να ανεβασω κεφαλαιο .. | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Δεκ 2011 - 20:48 | |
| δεν ξερω η συμπεριφορα του ειναι πολυ ιδιαιτερη γιατι καταρχην αλλαξε πολυ αποτομα απο εκει που την εβριζε τωρα την θελει τοσο ωστε να απατησει την αρραβωνιαστικια του και να προδωσει τον θειο του αυτο δεν ειναι υποπτο που εγινε τοσο γρηγορα?μονο αυτο σκεφτομαι αλλιως ειναι αληθινος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Δεκ 2011 - 20:51 | |
| δεν λεω οτι δεν επιαξε καποιο παιχνιδι , αλλα μηπως σιγα σιγα την πατησε και δεν το καταλαβε ?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Δεκ 2011 - 21:01 | |
| αχ λεγε μου τετοια και εγω αυτο πιστευω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Δεκ 2011 - 21:03 | |
| τα λεω , τα λεω .. και οχι σε αυτο αλλα στο παραεπομενο κεφαλαιο 8α το καταλαβαιτε πολυ καλυτερα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Δεκ 2011 - 22:16 | |
| τελεια αδυμονουμε ελινακι μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 24 Δεκ 2011 - 20:37 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 24 Δεκ 2011 - 21:48 | |
| τωρα για να καταλαβω.ειναι ερωτευμενος μαζι της η τη δουλευει?δεν τον πιστευω και πολυ,κραταω επιφυλαξεις. ευτυχως η μπελλα δεν του ειπε ολη την αληθεια για τον εκβιαστη. τωρα τι θα γινει στη συνεχεια μονο εσυ το ξερεις.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 24 Δεκ 2011 - 22:49 | |
| Ελινακι θα συμφωνισω με το Δεσποινακι!!Μηπως την δουλευει ψιλο γαζι; Προς το παρον δεν μπορω να το δω αλλιως πληρη μεταλαξη,απο την μια στιγμη στην αλλη; Κατι κρυβεται πισω απο αυτο,μην σου πω οτι αυτον που επιτεθηκε στην Μπελλα τον ειχε βρει ο Εντουαρντ και τον ειχε βαλλει να την εκβιασει παλι... Πιστευω οτι ξερει περισσοτερα απο οσα λεει και την αφηνει να ζει στον κοσμο της Μακαρι να εχω αδικο.... Συγχαρητηρια καρδια μου πολυ ωραιο κεφαλαιο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 25 Δεκ 2011 - 12:24 | |
| μην ειμαστε καχυποπτοι με τον εντ θα μαθουμε συντομα τι αισθανεται , βασικα αν αισθανεται πραγματα για την μπελλα ακριβως στο επομενο κεφαλαιο .. μαρινακι μου ο εκβιαστης δεν ειναι απο τον εντουαρντ αυτο ειναι το μονο σιγουρο , απλα τον βολεψε λιγακι παραπανω η κατασταση !σας ευχαριστω πολυ καρδουλες μου!!! | |
|
| |
| elinakiwithlove blog | |
|