Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

elinakiwithlove blog

Πήγαινε κάτω 
+13
_gwgw_
nantia01
T-NM-E-BD
Stella Sunlight
ellen
xrysanthi
ed<3
i love edward 2
despina aek
marina forever
robsten kiss
eleni 2
ROBELINA
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Future Telling

elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 29 Οκτ 2011 - 21:12

ελινακι μου φοβερο το νεο κεφαλαιο η μπ το εχει βαλει πεισμα.
ειμαι περιεργη να μαθω τι θελει να του πει για τη μπελλα.
μαλλον δεν ειναι και τοσο καλο..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 30 Οκτ 2011 - 0:26

ελινακι μου παρα πολυ ωραια ιστορια τωρα την διαβασα..η υποθεση ειναι πολυ πρωτοτυπη και ιδιαιτερη..ειναι πολυ ενδιαφερον που βλεπουμε την μπελλα και σε αλλο ρολο τον ρολο της κακιας οσο για τον καρλαιλ τι να πω απο τωρα τον λυπαμαι τον καημενο τον αμθρωπο τι εχει να τραβηξει με αυτη που εχει μπλεξει...αντιθετα ο εντι φαινεται πιο σκληρο καρυδι περιμενω αγωνιως το επομενο κεφαλαιο που θα ξεκαθαριστουν και αλλο τα πραγματα...αραγε τι ξερει ο εντι για την μπελλα και τι θα πει στον καρλαιλ..μπραβο ηταν μια πολυ καλη αρχη και πιστευω οτι και αυτη η ιστορια θα ειναι απο τις καλυτερες... elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917
robsten kiss
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
robsten kiss

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 30 Οκτ 2011 - 9:51

Ελινα μου χαρηκα παρα πολυ που εβαλες κεφαλαιο...! elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 6512 Μου εχει λειψει η ιστορια σου...
Μαλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι σε καθε κεφαλαιο η Μπελλα θα με εκνευριζει περισσοτερο... elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 872396 Με εκνευριζει που το παιζει τοσο καλη στην κυρια Ελενα...Και εκεινη ομως την καταλαβε απο την πρωτη στιγμη αλλα δεν νομιζω να μπορεσει να την σταματησει...
Καλα το σπιτι ειναι τελειο...! elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 98735 Μια χαρα της ηρθε της Μπελλα...
Δεν το πιστευω οτι καταφερε να τα φτιαξει απο τωρα με τον Καρλαιλ... elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 4736 Αυτη η γυναικα ειναι μαγισσα...Εχει αρχισει να τον εκμεταλευετε ηδη...Και αυτος ο καημενος δεν μπορει να της αντιισταθει...
Θελω πολυ να δω τι θελει ο Εντουαρντ να πει στον Καρλαιλ αλλα δεν νομιζω να προλαβει... elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 951556
ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου!!!! elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 ΤΕΛΕΙΟ κεφαλαιο!!!!!Ανυπομονω για τη συνεχεια...!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 30 Οκτ 2011 - 11:18

κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ , τα λογια σας στηριγμα μου .. το επομενο κεφαλαιο βρισκεται ηδη ετοιμο στο τετραδιο μου , οποτε βρω χρονο θα το γραψω και στο pc και κανοντας τις σωστες διορθωσεις , θα ειναι ετοιμο μεσα στοblog!!!!!!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 1 Νοε 2011 - 12:20

κοριτσάκια μου καλό μήνα , εύχομαι αυτός ο μήνας να σας φέρει πράγματα που ο προηγούμενος μήνας σας στέρησε !!!!!!! Έτσι και εγώ με την αρχή του μήνα σας βάζω ένα νέο κεφάλαιο , ελπίζω να σας αρέσει !!!!!!!Περιμένω με αγωνία τα σχόλια σας ..
http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.com/2011/11/damned-love-4.html
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 1 Νοε 2011 - 12:42

Καλά τον ΕΝΤ τον λάτρεψα... η ΜΠ τέλεια ηθοποιός και τον Καρλάιλ τον λυπήθηκα τον κακομοίρη πόσες φορές είπε σε παρακαλώ στον ΕΝΤ Sad Sad Sad αφού ένιωσα ότι ήθελα να τον πάρω αγκαλιά να τον παρηγορήσω... δεν του αξίζει τόση κοροϊδία βρε γαμώτο Sad Sad Sad
καλά και αυτή η Τάνια... τόσο πια;;; αρραβωνιασμένα δεν είναι τα παιδιά;; απορώ το έχουν κάνει ή περιμένουν την πρώτη νύχτα του γάμου;;; giggle giggle giggle
μπράβο πάντως ήταν απο τα καλύτερα κεφάλαια που έχω διαβάσει και με τόσα συναισθήματα elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917
θα δούμε τον ΕΝΤ στο ταξίδι μόνο του ή θα τον ξαναδούμε όταν γυρίσει;;;
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 1 Νοε 2011 - 13:01

οχι που δε θα την καταλαβαινε.και αυτο που της ειπε οταν εφευγε ολα τα λεφτα.
και αυτος ο καρλαιλ πια,δεν βλεπει μπροστα του?????????τον εχει μαγεψει.
καλα με την τανια αυτος δε βρισκεται ποτε μονος του?????τον κακομοιρη.
ανυπομονω να δω τι θα γινει στη συνεχεια.και εχω και εγω την ιδια απορια με τη χρυσανθη..
robsten kiss
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 1 Νοε 2011 - 17:07

Ο Καρλαιλ τα εχει χασει τελειως... Shocked Ειναι ερωτευμενος με τη Μπελλα και δεν μπορει να δει μπροστα του...Ο Εντουαρντ ομως τα εχει καταλαβει ολα...Σιγα που θα τον ακουγε ο Καρλαιλ...Για αυτον εχει καταντησει να υπαρχει μονο η Μπελλα... Evil or Very Mad Και με το που του ειπε και η Μπελλα του οτι θα φυγει,της εκανε προταση γαμου...? faint Δεν το πιστευω,πραγματικα δεν γινεται να σκεφτεται ετσι...Η Μπελλα φυσικα θα δεχτει την προταση...Και με αυτο που ειπε οτι δεν τον νοιαζει αν οντως τον θελει για να του φαει τα λεφτα,τα επεξα...Ειναι αδιανοητο... elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 4736
Και ο καημενος ο Εντουαρντ εχει περασει τοσο δυσκολα... Sad Ευτυχως που ηταν ο Καρλαιλ εκει και του απεδειξε μαλιστα τι αξιζε...!
Η σχεση του με την Τανια τωρα με παραξενευει καπως...Τοσο αυστηρος ειναι ο πατερας της πια... elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 686606 Και δεν θελω να παντρευτουν... giggle
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ελινα μου!!!! elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 ΤΕΛΕΙΟ κεφαλαιο!!!Ανυπομονω για το επομενο...!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 1 Νοε 2011 - 19:53

κοριτσακια μου σας ευχραιστω πολυ , χαιρομαι που σας αρεσε !!!!! ο καρλαιλ ειναι τυφλωμενος απο τον ερωτα , ακομα και αν η μπελλα θελει να του φαει τα λεφτα !!!!!!Η Μπέλλα είχε βαλει σκοπο της ζωης της να τον παντρευτει και τωρα που το πετυχε θα πλεει σε πελαγη ευτυχιας !! ο εντ τα εχει καταλαβει ολα , αλλα δεν μπορει να κανει κατι ή μπορεί ..? οσο με την τανια , παιδια να ξεκαθαρισω κατι , τα εχουν κανονικα , ειναι αρραβωνιασμενοι και το εχουν κανει αλλα φυσικα ο πατερας της δεν ξερει τιποτα , ειναι παλαιων αρχων!! οχι δεν θα τον δουμε τον τνετ τουλαχιστον στο επομενο κεφαλαιο μονο , μεχρι στιγμης οπως το εχω στο μυαλο μου , αλλα μεσα στο κεφαλαιο θα τον δειτε θα εχει γυρισει απο το ταξιδι!!!
marina forever
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina forever

Θηλυκό Τόπος : Mystic Falls
Αριθμός μηνυμάτων : 5838
Registration date : 01/01/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 1 Νοε 2011 - 20:01

Kαλα ποσο τυφλος πρεπει να ειναι ο καρλαιλ?? Shocked Shocked ενταξει ειναι ερωτευμενος, αλλα πρεπει να καταλαβει καποια πραγματα για την μπελλα... Razz ο εντουαρντ την καταλαβε αμεσως την μουσιτσα... giggle καλα η μπελλα πρεπει να πηγε υοκριτικη...τοσο ψεμα πως το κουβαλαει μεσα της? δεν εχει ενοχες γι αυτα που κανει?? Rolling Eyes Χαχαχα τα λογια που ειπε ο εντ στην μπελλα...μου αρεσαν πολυ! τωρα πιστευω θα αρχιζει να φοβαται.
Η Τανια φαινεται πολυ γλυκια κοπελα...αν και ο πατερας της ειναι λιγο παλαιων αρχων! lol!
Ο Εντουαρντ φαινεται ερωτευμενος μαζι της... elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 98735
Χμ...ο εντι θα παει διακοπες..πολλα εγιναν σε μια μερα!

Τελειο με ολη τη σημασια της λεξης, ελινακι μου...
Περιμενω με ανυπομονησια το επομενο σου κεφαλαιο...Σιγουρα θα ειναι τελειο οπως παντα! elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 34442 huggie kiss
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 1 Νοε 2011 - 20:08

μαρινακι μου σε ευχραιστω πολυ !!!! ο καρλαιλ ειναι ερωτευμενος με την μπελλα και εκεινη ξερει να παιζει καταπληκτικα τον ρολο της .. ενοχες δεν εχει , αλλωστε τον εχει κοριδεψει στον υψιστο βαθμο και αυτο που ηθελε ηταν τον γαμο και εχω να σου πω οτι δεν εχει φοβηθει καθολου με τα λογια του εντ , μην πω οτι της αρεασε που ηταν δυναμικος μαζι της , θα δειτε στο επομενο κεφαλαιο
eleni 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
eleni 2

Θηλυκό Κριός
Τόπος : χαλκιδικη
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 1 Νοε 2011 - 23:27

Ελινακι μου πολλες εξελιξεις ειχαμε σε αυτο το κεφαλαιο Shocked ο Εντουαρντ εχει καταλαβει την Μπελλα αλλα δυστυχως δεν εχει αποδειξεις Neutral προσπαθησε να ανοιξει και τα ματια στον Καρλαιλ αλλα τιποτα.
Και ο Καρλαιλ εκανε προταση γαμου στην Μπελλα elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 558691 αυτο δεν το περιμενα με τιποτα. Ναι μεν ηταν τοσα χρονια μονος του και καπου κουραστηκε ομως εκανε μια βιαστικη και λαθος επιλογη.
Ελινακι μου τελειο και αυτο το κεφαλαιο περιμενω το επομενο elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 34442
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 2 Νοε 2011 - 20:12

ελενακι μου σε ευχαριστω πολυ ... το επομενο κεφαλαιο πιστευω μεσα στην εβδομαδα
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 5 Νοε 2011 - 22:22

http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.com/2011/11/damned-love-5.html
να μια γευση απο το επομενο κεφαλαιο!!!!!!!!!!!!
marina forever
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina forever

Θηλυκό Τόπος : Mystic Falls
Αριθμός μηνυμάτων : 5838
Registration date : 01/01/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 5 Νοε 2011 - 22:25

τελειο το τραγουδι!! elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 98735
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 11 Νοε 2011 - 21:28

http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.com/2011/11/damned-love.html

κοριτσακια μου , πρωτα απο ολα θελω να ζητησω συγνωμη για την καθυστερηση , αλλα το φορτο με το πανεπιστημιο καθημερινα με κουραζει και δεν εχω τον απαιτουμενο χρονο για να να γραψω.. ωστοσο μολις ανερτησα το νεο κεφαλαιο μου , ελπιζω να σας αρεσει ...
θελω επισης να ευχαριστησω την χρυσανθη που με βοήθησε με το φορεμα της μπελλας και σε πολλα αλλα , αλλα τα υπολοιπα στην συνεχεια .. πιστευω να το απολαυσετε και οποιαδηποτε απορια εγω ειμαι εδω...
eleni 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
eleni 2

Θηλυκό Κριός
Τόπος : χαλκιδικη
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 12 Νοε 2011 - 13:01

Ελινακι μου υπεροχο κεφαλαιο μπραβο elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 ο Εντουαρντ γυρισε πραγματικα αλλαγμενος απο το ταξιδι του. Μηπως ομως αυτη η καλη συμπεριφορα του ειναι μερος ενος σχεδιου;
Το τανγκο που χορεψαν ηταν παρα πολυ ωραιο.
Αυτο παλι στο τελος τι ηταν; Shocked Μηπως ο Εντουαρντ εχει αρχισει να ερωτευεται την Μπελλα;
Ελινα μου περιμενω με μεγαλη αγωνια την συνεχεια elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 34442
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 12 Νοε 2011 - 13:05

ελενακι μου σε ευχραιστω πολυ , αρχιζα να απογοητευομαι που κανενας δεν ειχε αφησει σχολιο... χαιρομαι που σου αρεσε , ο εντ οντως ηρθε αλλαγμενος για ποιον θα ειναι καλο αυτο ουτε ο ιδιος δεν ξερει πιστεψτε με ...
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 12 Νοε 2011 - 13:47

ηρθα και εγω.το διαβασα χθες αλλα επιδη βιαζομουν να φυγω δεν σχολιασα.τελικα τον παντρευτηκε η μπελλα ε? Twisted Evil
και αυτο με την αλλαγη στη συμπεριφορα του εντουαρτ τι ειναι?μηπως την ερωτευτηκε?γιατι τα σχολια του στο τελος αυτο σε κανουν να πιστευεις.
μπραβο σου ελινακι μου.παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο.
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 12 Νοε 2011 - 14:06

σε ευχραιστω πολυ δεσποινακι μου , συντομα θα μαθετε τι συμβαινει με τον εντ..
robsten kiss
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 12 Νοε 2011 - 23:01

Δεν το πιστευω οτι τελικα η Μπελλα παντρευτηκε τον Καρλαιλ...Και μαλιστα τοσο γρηγορα... Shocked Τα εχει χασει και αυτος ο καημενος...αλλα αφου τον κανει ευτυχισμενο...να δουμε για ποσο...
Του τα τρωει κανονικα τωρα και αυτος δεν υποψιαζεται τιποτα...?Τι στο καλο...
Ο τροπος που συμπεριφερεται στο προσωπικο και ειδικα στην κ.Ελενα ειναι απαραδεκτος...Πραγματικα θελω να τη χτυπησω... elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 872396
Μετα απο τοσο καιρο που ελειπε ο Εντουαρντ γυρισε τελικα και με τελειως αλλαγμενη συμπεριφορα... Shocked Κατι πρεπει να ετοιμαζει,δεν γινεται να αλλαξε...Ειδικα στη συζητηση που ειχαν εμεινα με το στομα ανοιχτο... elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 558691
Και εχει μαλωσει και με την Τανια...Μπορω να πω οτι μου αρεσει αυτο... giggle
Καλα με το φορεμα της Μπελλα εμεινα...Ηταν τοσο προκλητικο...Ολοι εκεινη κοιταζαν και αλλο που δεν ηθελε και εκεινη...
Το δαχτυλιδι που της εκανε δωρο ο Καρλαιλ ηταν εξαιρετικο...!Δεν το αξιζει ομως... Evil or Very Mad
Οταν χορεψαν τανγκο ο Εντουαρντ με τη Μπελλα ηταν μια πολυ εντονη στιγμη και μου αρεσε παρα πολυ...!Τι ηταν ομως αυτο που της ειπε στο τελος???Θα σκασω μεχρι να μαθω τι εχει στο μυαλο του...
ΜΠΡΑΒΟ Ελινα μου!!! elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 ΤΕΛΕΙΟ κεφαλαιο!!!Εχω τεραστια αγωνια για τη συνεχεια...!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 12 Νοε 2011 - 23:11

Καλά Ελινάκι αυτό το κεφάλαιο απλά δεν υπάρχει.. το καλύτερο όλον... έκανε εκπληκτική δουλειά elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 201917

Για την ΜΠ τι να πούμε τα λέει όλα μόνη της... συμφεροντολόγα... σφετερίστρια... όλα για πάρτι της δεν συμαζεύεται πια... αλλά γύρισε ο κούκλος και σιγά μην μας πείθει... σίγουρα δεν ήρθε για καλό και είμαι απόλυτη σίγουρη ότι θα την κάνει να βογκήξει μέχρι θανάτου giggle giggle giggle giggle giggle απο πολλές απόψεις evil_laugh evil_laugh evil_laugh evil_laugh
το τηλ με την Τάνια κάτι μου λέει ότι ήταν ψέυτικο μόνο και μόνο για να το ακούσει η ΜΠ και να χαρεί Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil σατανικό το μανάρι μου elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 432569 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 432569 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 432569 το οποίο ιδίως μετά το μπάνιο και με χωρίς μπλουζάκι είναι... αχχχχ όλα τα λεφτά... elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 835489 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 835489 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 835489 μας πέθανες πάλι elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 480860
για τον παππού τι να πούμε τώρα... τα θέλει τα παθαίνει... σιγά μην είναι τυφλός ή χαζός... αλλά σου λέει όσο δίνω τόσο παίρνω τι θα του μείνει δεν ξέρω στο τέλος αλλά λέμε τώρα
περιμένω με αγωνία την συνέχεια... δεν έχω λόγια κάθε κεφάλαιο και καλύτερο απο το άλλο μπράβο και πάλι μπράβο καρδιά μου elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 34442 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 98735 elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 34442
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Νοε 2011 - 11:58

κοριτσια μου χαιρομαι τοσο πολυ που σας αρεσε το κεφαλαιο , η αληθεια ειναι οτι δυσκολευτηκα να το βγαλω αυτο το κεφαλαιο , δεν ξερω γιατι .. το επομενο θα σας ικανοποιησει πολυ αλλα θα σας δημιουργησει και παραπανω αναπαντητα ερωτηματα .. οσο για την τανια , χρυσανθη μου εισαι πολυ κοντα....
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Νοε 2011 - 16:46

Καλά το κεφάλαιο ήταν τέλειο!!!!!!!!!! Μάχη σε ρινγκ θα έχουμε αλλά κάτι μου λέει ότι στο τέλος θα τη πατήσουνε και οι2!!!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elinakiwithlove blog   elinakiwithlove blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Νοε 2011 - 16:49

κυριολεχτικα οπως τα λες ... , μαζη σε ρινγκ ποιος θα την πατησει πιο γρηγορα και αν θα ειναι και οι δυο , θα το δεις πολυ συντομα , χαιρομαι που αου αρεσε..
Σπόιλερ:

elinakiwithlove blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 15Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Sandra's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: