| elinakiwithlove blog | |
|
+13_gwgw_ nantia01 T-NM-E-BD Stella Sunlight ellen xrysanthi ed<3 i love edward 2 despina aek marina forever robsten kiss eleni 2 ROBELINA 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 15:28 | |
| ηταν απολυτα λογικο , χαιρομαι που το παιρνετε ετσι ... ελπιζω τοτε οτι και το τελος θα το παρετε ετσι ψυχραιμα | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 20:21 | |
| νομιζω οτι ειναι λογικο να της πει να χωρισουν αλλα φοβαμαι οτι η μπελλα μπορει να αντιδρασει ασχημα απο δω και περα.και εγω στη θεση του το ιδιο θα εκανα,δεν ειναι ευκολο κατι τετοιο. ελπιζω μονο να μην εχουμε παρατραγουδα με τη μπελλα. | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 20:27 | |
| δεσποινακι μου θα δεις οτι ισως και να εχουμε παρατραγουδα , αλλα τα πραγματα βαινουν προς το τελος και δεν νομιζετε οτι η μπελλα δεν πρεπει να μαθει την αληθεια για το σχεδιο ? | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 20:38 | |
| αμα γινει αυτο θα εχουμε σιγουρα παρατραγουδα.βλεπω τη μπελλα να γινεται ταυρος εν υαλοπωλειο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 20:57 | |
| | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 22:32 | |
| Λοιπόν...Η αγάπη του Έντουαρντ για τη Μπέλλα δεν έχει όρια και αυτό μου αρέσει τρελά!!!
Η σκηνή στο σπίτι ήταν τέλεια τέλεια τέλεια!!!!!!
Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνουν αλλά αφού αγαπιούνται έπρεπε να το υποστούν.Την Μπέλλα πολύ αποφασιστηκή την είδα και δεν μου αρέσει.
Θα μάθει σύντομα για το σχέδιο;;;;Θα έχει χαπι εντ Ελινάκι μου;
Πλησιάζει και το τέλος και το κάνει ακόμα χειρότερο.
Μπράβο σου.Βάλε γρήγορα καινούργιο κεφάλαιο γιατί θα σκάσω απο την περιέργεια
Μπράβοοοοοοοοοο!!!!!!!! | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 22 Μαρ 2012 - 23:18 | |
| Ελίνα μου διαβάζω τις ιστορίες σου και είναι πάρα πολύ καλές !!!!τις έχω διαβάσει όλες και μου έμεινε μόνο η τελευταία που βρίσκομαι στην μέση .... !!πάντως έχεις μεγάλο ταλέντο και απεριόριστη φαντασία !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Παρ 23 Μαρ 2012 - 11:46 | |
| κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια ...το γραφω ηδη το κεφαλαιο , ελπιζω να το εχετε συντομα , αλλα δεν θελω να σας υποσχεθω κατι ακομα.. οσο για το τελος , δεν σας υποσχομαι οτι θα ειναι αισιο !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 25 Μαρ 2012 - 13:45 | |
| Κοριτσάκια μου , εχω σχεδον ετοιμο το κεφαλαιο , διορθωση θελει και ελπιζω να μπει συντομα !!!!!! επισης εχω ετοιμο και τον προλογο της νεας ιστοριας , αλλά θέλω να μου πειτε αν θελετε να τον βαλω ή να περιμενω ακομα να τελειωσει η άλλη ιστορια !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 25 Μαρ 2012 - 17:44 | |
| Θα περιμένουμε!
Να το βάλεις να το βάλεις!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 25 Μαρ 2012 - 21:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 25 Μαρ 2012 - 23:38 | |
| Της κακομοίρας έγινε και σε αυτό το κεφάλαιο...
Οχι που θα άντεχαν ο ένας μακριά απο τον άλλο.Η Τάνια αποδείχθηκε έξυπνη.Μπράβο και δεν της το είχα.Τα είχε καταλάβει όλα αλλά πόσο να αντέξει και εκείνη.
Ωχ!Τα έμαθε όλα η Μπέλλα για το σχέδιο;Θα γίνει χαμός...Αντε να δούμε πως θα δικαιολογηθεί...Η Μπέλλα της το σφύριξε;;;
Μπράβο ήταν ένα ακόμα υπέροχο κεφάλαιο που τα είχε όλα...
Μπράβο Ελινάκι μου!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 0:12 | |
| σε ευχαριστω πολυ καρδουλα μου!!!!!!!! οχι δεν της το ειπε η τανια , αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!!!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 2:21 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 14:39 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 14:54 | |
| χαίρομαι που σου άρεσε. | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 15:02 | |
| Ελίνα μου. Διάβασα το καινούργιο κεφάλαιο σου. Έχω μείνει κάπως τώρα πρώτον έκανε καλά η Μπέλλα που δεν τον άφησε να υποχωρήσει αντιθέτος μου άρεσε που τον αποπλάνησε τον Έντι και καλά το έκανε. Με άφησες όμως με ένα ερώτημα ποίος είπε στην Μπέλλα για το σχέδιο πραγματικά το έχω απορία περιμένω το επόμενο κεφάλαιο σου με αγωνία. Επίσης η νέα εικόνα είναι απλά τέλεια μπράβο Χρυσάνθη μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 20:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 20:34 | |
| Το διάβασα και φαίνεται τέλεια ιστορία!!!!
Περιμένω το πρώτο κεφάλαιο με αγωνία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 20:44 | |
| σε ευχαριστω πολυ ματακια μου , μετα το τελος της παλαιας υποσχομαι οτι θα κανω τα αδυνατα δυνατα να ανεβασω το πρωτο κεφαλαιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 20:45 | |
| Μην βιάζεσαι..εμείς εδώ είμαστε και θα περιμένουμε | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 21:00 | |
| Ελίνα μου η μιά ιστορία καλύτερη από την άλλη είναι.Πραγματικά η υπόθεση είναι τέλεια και μόνο που διάβασα τον πρόλογο έχω μείνει κάπως έτσι . Η Ρόζαλι θα είναι η κακία της υπόθεσης;Μωρέ να το διαβάσω και να μην το πιστεύω.Περιμένω το πρώτο κεφάλαιο χωρίς να σε αγχώσω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 21:11 | |
| καλα παραλιγο να το παθω εγω το εμφραγμα για τον εντουαρτ.στην αρχη νομιζα οτι η μπελλα το εκανε επιτηδες για να τους πιασουν και να τον εκδικηθει που τη χωρισε αλλα τελικα επεσα εξω. τον καημενο τον εντουαρτ λυπαμαι που θα τρελαθει στο τελος.και στο τελος με τη μπελλα που εμαθε για το αρχικο του σχεδιο. εχω μεγαλη αγωνια να δω τι θα γινει στο τελος.
ΥΓ ο προλογος της καινουριας ιστοριας ειναι πολυ καλος.θελω να δω πως θα εξελιχθει και αυτη η ιστορια. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 22:57 | |
| Ελινακι μου πολυ ενδιαφερον προλογος θα γινει χαμος με αυτο το τριο.....ολοι ειναι ιδαιτεροι και ανυπομονω να ξεκινησεις την ιστορια | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 27 Μαρ 2012 - 1:01 | |
| ελινακι μου διαβασα την συνεχεια απο την ιστορια και μπορω να πω οτι εχω μεινει αναυδη...τοσες πολλες εξελιξεις...αρχικα χαιρομαι που υπηρχε τοσο παθος μεταξυ του εντι και της μπελλα και φυσικα δεν τους καταλαβε ο γιος του καρλαιλ...η σκηνη που η μπελλα και ο εντι κανανε για πρωτη φορα ερωτα ηταν μοναδικη στο πιανο παρα πολυ ερωτικη συγχαρητηρια....οσο για την τανια τι να πω απο την στιγμη που καταλαβε οτι το σχεδιο τους ειχε γυρισει μπουμερανγκ επρεπε να εχει την αξιοπρεπεια να φυγει πιο νωρις...πως το ανεχοταν να τον μοιραζεται με αυτον τον τροπο?απορω.....χαιρομαι που εφυγε παντως οπως φυσικα που ο εντι τα ξαναβρηκε με την μπελλα αλλα το τελος με μπερδεψε.....δεν καταλαβαινω αφου δεν της το ειπε η τανια ποιος της το ειπε????πολλες αποριες.......αλλα σιγουρα θα μας λυθουν μεχρι το τελος.....οσο για την καινουργια σου ιστορια μου αρεσει παρα πολυ τι θεμα και περιμενω να δω το πρωτο κεφαλαιο σιγουρα θα υπαρχει πολλυ ιντριγκα εχοντας την ροζαλι για αδερφη της η μπελλα....μπραβο ελινακι πολυ καλη δουλεια συνεχισε ετσι... | |
|
| |
| elinakiwithlove blog | |
|