| elinakiwithlove blog | |
|
+13_gwgw_ nantia01 T-NM-E-BD Stella Sunlight ellen xrysanthi ed<3 i love edward 2 despina aek marina forever robsten kiss eleni 2 ROBELINA 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Τρι 27 Μαρ 2012 - 16:29 | |
| κοριτσια μου γλυκα , σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια , δεν φανταζεστε ποσο χαιρομαι που σας αρεσε και η συνεχεια αλλα και ο προλογος .. δεν ξερω αν θα προλαβω να ανεβασω τιποτα αυτο το σαββατοκυριακο , αλλα συντομα ελπιζω να ανεβασω κεφαλαιο !! Για να προειδοποιησω εχουν μεινει 2 κεφαλαια στην παλαι μας ιστορια και μ,ετα βουρ για την νεα , η οποια θα δειτε την ροζαλι να βγαζει ολο της το αχτι στην μπελλα μονο αυτο λεω!! | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 14:15 | |
| Ελίνα μου χωρίς να θέλω να σε αγχώσω πότε θα έχουμε συνέχεια; | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 14:18 | |
| πολυ συντομα , την εχω σχεδον ετοιμη!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 14:31 | |
| ναι τωρα το περναω στο pc - Σπόιλερ:
σε ευχαριστω πολυ στελλιτσα μου , μολις το τελειωσω , στο στελνω!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 14:57 | |
| Οκ θα περιμένω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 16:04 | |
| | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 17:24 | |
| Ελίνα μου μόλις το διάβασα ...και ήταν καταπληκτικό ...ευτυχώς που η Μπέλα έδωσε μια 2η ευκαιρία στο Έντουαρντ ...τώρα το ατύχημα του Καρλάιλ τι το ήθελές???πολύ στεναχωρήθηκα ...ήταν πολύ καλός άνθρωπος ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 17:44 | |
| καρδουλα μου χαιρομαι που σου αρεσε !! δεν του την εδωσε ακομη την δευτερη ευκαρια !!!!!!!! ο καρλαιλ θα δειτε στο επομενο και τελευταιο κεφαλαιο τι εχει συμβει!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 17:53 | |
| καλα χαμος τι κεφαλαιο ηταν αυτο....πολλες και απροσμενες εξελιξεις....η συζητηση της μπελλα με τον εντουαρντ πηγε απο το κακο στο χειροτερο και ο καημενουλης ο εντι ηταν χαλια μωρε..... πολυ στεναχωρηθηκα....και εκει που πηγαιναν τα πραγματα να φτιαξουν και να του δωσει μια ευκαιρια τσουπ εγινε το ατυχημα....εχω μια απορια ομως ο καρλαιλ πεθανε? γιατι εχω δυο θεωριες αν εχει πεθανει η μπελλα θα νιωσει τυψεις και θα απομακρυνθει απο τον εντι αλλα λογικα επειδη η αγαπη δεν σταματαει να υπαρχει θα τα βρουν λογικα αλλα αν δεν εχει πεθανει η μπελλα θα αφοσιωθει στον καρλαιλ απο τις τυψεις και τοτε θα ειναι πολυ δυσκολο να τα βρουνε παλι....ελπιζω να εχουμε καλο τελος παντως μιας και πλησιαζουμε στο τελος....μπραβο ελινακι μου περιμενουμε με αγωνια το επομενο.... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 17:54 | |
| - ROBELINA έγραψε:
- καρδουλα μου χαιρομαι που σου αρεσε !! δεν του την εδωσε ακομη την δευτερη ευκαρια !!!!!!!! ο καρλαιλ θα δειτε στο επομενο και τελευταιο κεφαλαιο τι εχει συμβει!!
ναι ελινάκι μου ..περιμένω με αγωνία το τελευταίο κεφάλαιο και όλες τις εξελίξεις !! | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 18:35 | |
| Ο καημένος ο Έντουαρντ της τα είπε όλα αλλά εκείνη δεν το πίστεψε και με το δίκιο της η κοπέλα...Αλλά θα υποκύψει και θα του δώσει τη δεύτερη ευκαιρία που ζητάει!!!!
Ο Καρλάιλ πέθανε;;;Αν πεθάνει δεν θα το αντέξει ο Έντουαρντ...
Ελινάκι μου τέλειο τέλειο τέλειο το καινούργιο κεφάλαιο!
Χίλια Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 19:04 | |
| κοριτσακια μου χας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!! i love edward 2 γιατι εχω δυο θεωριες αν εχει πεθανει η μπελλα θα νιωσει τυψεις και θα απομακρυνθει απο τον εντι αλλα λογικα επειδη η αγαπη δεν σταματαει να υπαρχει θα τα βρουν λογικα αλλα αν δεν εχει πεθανει η μπελλα θα αφοσιωθει στον καρλαιλ απο τις τυψεις και τοτε θα ειναι πολυ δυσκολο να τα βρουνε παλι.
εισαι πολυ κοντα , ειδικα στην πρωτη θεωρια , αν τις συνδεσουμε μαζι τις δυο θεωριες θα βγαλουμε το τελος !!!
_gwgw_ Ο Καρλάιλ πέθανε;;;Αν πεθάνει δεν θα το αντέξει ο Έντουαρντ... πεθανε ματακια μου , εντ τωρα θα δειξει στο επομενο !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 19:06 | |
| Και πότε θα το ανεβάσεις Ελινάκι μου το επόμενο;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 19:38 | |
| ελπιζω συντομα , θα ειναι το τελευταιο και το καθοριστικο !!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 19:39 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 21:19 | |
| Ελίνα,πραγματικά το κεφάλαιο ήτανε όλα τα λεφτά. Τα είχε όλα,πόνο,συναίσθημα τα πάντα.Ο Έντουαρντ πραγματικά αγαπάει την Μπέλλα και την θέλει πίσω μετάνιωσε το λάθος το καλό μου. Η Μπέλλα όμως με το δίκιο της αντίδρασε με αυτόν τον τρόπο αλλά δεν βλέπει πως ο Εντ την αγαπάει.Πάντως καλά έκανε που του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Στο τέλος με άφησε άφωνη ο Καρλαιλ έπαθε ατύχημα!!Μακάρι η Μπέλλα και ο Έντ να είναι μαζί μετά από αυτό. Μπράβο Ελίνα μου το κεφάλαιο ήτανε τέλειο. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 21:52 | |
| Ελινακι μου εγινε χαμος σε αυτο το κεφαλαιο Η Μπ τσακωθηκε ασχημα με τον Εντ η παρεξηγηση εγινε μεγαλυτερη αλλα δοξα το θεο η Μπ καθισε και το σκεφτηκε και ειδε αλλιως το θεμα,δεν ηταν και αυτη καμια αγια!!! Ο Εντ στα μαυρα του τα χαλια τον λυπηθηκα εκει που πηρε τα πανω του και τα συζητησε καπως με την Μπ και ειδε οτι τον αγαπαει να σου και το ατυχημα του Καρλαιλ δεν το περιμενα αυτο.... Πισω απο το ατυχημα του κρυβεται τιποτα;Μηπως ειδε τον Εντ και τη Μπ εξω απο την εταιρια να φιλιουνται;μηπως καποιος του την εστησε;η καμια σχεση;με προβληματησε η Μπ που ειπε στον Εντ να της δωσει λιγο χρονο...λιγο χρονο για να τον σκοτωσει;;;Μπα σιγα μην ηταν αυτο και την ιδια μερα να μου πεις;προτρεχει η μνημη μου.....δεν πιστευω να εκανε τιποτα για να ενοχοποιησει τον Εντ.....το γυρισα σε ψυχο Στενοχωρηθηκα που πεθανε,ελπιζω ολα να πανε καλυτερα.... Μπραβο Ελινακι μου | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 12 Απρ 2012 - 19:08 | |
| Ελινάκιιι μουυυ! Κοριτσάκι μου, τι κάνεις;; Είδα την υπογραφή σου και κατευθείαν μπήκα στο μπλογκ σου για να διαβάσω το "Να Με Προσέχεις"! Διάβασα τον πρόλογο και τις πληροφορίες που δίνεις για την Μπέλλα, την Ρόζαλι και τον Έντουαρντ. Μπορώ να πω πως μου έχει εξάψει άπειρα το ενδιαφέρον και τώρα θέλω καθίσω να λιώσω μπροστά στον υπολογιστή για να διαβάσω όλα τα κεφάλαια! Ελπίζω να μην αργήσουν! Ομολογώ πως θα μου φανεί κάπως ο χαρακτήρας της Ρόζαλι, μιας και είναι η αγαπημένη μου, μετά την Μπέλλα Ελπίζω να μην είναι τόσο κακιά στο τέλος... Τι γλυκούλις ο Έντουαρντ Ανυπομονώωωωωωωω! Φιλάκια Πολλά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 12 Απρ 2012 - 19:29 | |
| Χριστινακι μου καλα ειμαι , εσυ τι κανεις ? Χαιρομαι που σου αρεσε , δεν σου υποσχομαι πολλα για την Ροζαλι , θα ειναι ενα απο τα κεντρικα προσωπα της ιστοριας και σιγουρα δεν θα ειναι η καλοκαρδη!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 12 Απρ 2012 - 19:34 | |
| Καλά είμαι κι εγώ, Ελινάκιι! Οι γονείς της Μπέλλα θα είναι εναντίον της σε μεγάλο βαθμό;; Δηλαδή θα την αγνοούν παντελώς;; Πότε θα έχουμε το πρώτο κεφάλαιο;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Πεμ 12 Απρ 2012 - 19:38 | |
| οι γονεις τουσ θα ευνοησουν την μεγαλη κατα βαση και ετσι θα βρισκει εδαφος για να κανει τοι κανει η ροζαλι , θα το καταλαβεις αυτο και απο το πρωτο κεφαλαιο !! μολις ανεβασω το τελευταιο κεφαλαιο της αλλης μου ιστοριας θα προσπαθησω να ξεκινησω την αλλη !!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 14 Απρ 2012 - 15:02 | |
| Το ξέρω ότι είμαι απαράδεκτη αλλα λογω υποχρεωσεων δεν καταφερα να ανεβασω νωριτερα κεφάλαιο!! Μολις ανέβηκε το τελευταιο κεφάλαιο από το damned love ! ήταν μια ιστορια ππου πραγματικα μου αρεσε πολυ και ισως θα μου λειψει περισσοτερο απο καθε αλλη !! ελπιζω το τελευταιο κεφαλαιο να ικανοποιησει τις προσδοκιες σας !! http://elinaki1993-elinakivonaparth.blogspot.com/2012/04/damned-love-19.htmlυ.γ ..ειναι σχεδον ετοιμο το νεο κεφαλαιο απο την νεα μου ιστορια και ελπιζω πολυ συντομα να μπει !! καλο πάσχα σε όλους και καλη ανασταση !!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 14 Απρ 2012 - 16:25 | |
| κουκλίτσα μου το κεφάλαιο ήταν φανταστικό ..με συγκίνησε πολύ ο διάλογος μεταξύ του Έντουαρντ και του Κάρλαιλ και μου άρεσε απίστευτα η συνάντηση του Έντουαρντ και της Μπέλλα ....περιμένω με ανυπομονησία την αρχή της νέας σου ιστορίας και ελπίζω να είναι το ίδιο καλή με όλες τις ιστορίες σου ... καλό Πάσχα και καλή ανάσταση και σε εσένα Φιλία Μαριέττα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: elinakiwithlove blog Σαβ 14 Απρ 2012 - 16:47 | |
| καρδουλα μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια !! ελπιζω και η νεα ιστορια να σας ικανοποιησει !!!!!! | |
|
| |
| elinakiwithlove blog | |
|