| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 15 Φεβ 2009 - 14:49 | |
| - Princess έγραψε:
- εγω αδερφια δεν εχω να μου που τι κανω οποτε δεν ξερω...
Ασε τυχερη εισαι γλιτωνεις πολυυυ δουλεμα! Εμενα η αθλια η αδερφη μου πηγαινει και τα λεει σε ΟΛΟΥΣ τους γνωστους μας!!!! (Καλα βεβαια ολοι ξερουν πως ειμαι περιπτωση αλλα και παλι...) | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 15 Φεβ 2009 - 14:49 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 15 Φεβ 2009 - 14:52 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 15 Φεβ 2009 - 14:56 | |
| εγω τον ειχα δει με την κολλητη μου και ειχαμε σκασει στα γελια!!! τωρα πως γινεται αυτο... μονο εμεις θα μπορουσαμε να το κανουμε!!! ενταξει τρομαξαμε σε μερικα σημεια αλλα ηταν κατι στιγμες που δεν μπορουσαμε να σταματησουμε να χαχανιζουμε!!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| |
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 15 Φεβ 2009 - 15:45 | |
| οριστε φυσιολογικος ανθρωπος και εγω hobo οταν τον ειχα δει με την κολλητη μου και σε οποιον ελεγα οτι ειχαμε σκασει στα γελια μας ελεγαν καθηστεριμενα xP | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 15 Φεβ 2009 - 15:50 | |
| - eirini έγραψε:
- οριστε φυσιολογικος ανθρωπος και εγω hobo οταν τον ειχα δει με την κολλητη μου και σε οποιον ελεγα οτι ειχαμε σκασει στα γελια μας ελεγαν καθηστεριμενα xP
τωρα εσεις ειστε φυσιολογικοι ανθρωποι και καλα? πλακιτσα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 15 Φεβ 2009 - 15:52 | |
| οχι καλε...ποιος ειπε οτι ειμαστε φυσιολογικοι...!!! με τετοια μυαλα που κουβαλαμε ...(λεμε τωρα) μονο νορμαλ δεν μας λες!!! ειρηνη, εμεις γελουσαμε με τον τροπο που μιλουσε το κοριτσι! μας θυμισε φανατικο 100 χρονων καπνιστη!!!! ειμαστε τελειως οτι να ναι!!! εσεις γιατι γελουσατε; | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 15 Φεβ 2009 - 15:53 | |
| Καμια δεν νομίζω οτι είναι "φυσιολογική εδω πέρα με το κόλλημα που κουβαλαμε!!! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 15 Φεβ 2009 - 15:55 | |
| οχι τοσο με το πως μιλουσε ηταν η ολη φαση κυριως για το κεφαλι που γυρνουσε και γιατι εκανε ολη την ωρα εμετο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 15 Φεβ 2009 - 15:56 | |
| α εμεις στον εμετο κοντεψαμε να βγαλουμε τα πατατακια που τρωγαμε... τ αφησαμε κιολας! κοιταξαμε τη σακουλα, μετα κοιταχτηκαμε οι δου μας με αηδια και τ αφησαμε στην ακρη...! γενικα σ αυτην την ταινια ειχαμε τις ιδιες ακριβως αντιδρασεις! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:14 | |
| Θα θέλα να μουν απο μια μεριά να σας έβλαιπα............ | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| |
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| |
| |
Lancelot Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονίκη!!! Αριθμός μηνυμάτων : 370 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 16 Φεβ 2009 - 1:52 | |
| Γεια σας εγω...εμαθα το twiight απο μια πολυ καλη μου φιλη...η οποια με επριξε κυριολακτικα...και για πολυ καιρο δεν ηθελα να το πιασω....γτ το ειχα βαρεθει να το ακουω...και οταν τελικα με αφησε ησυχο....το επιασα μονος μου γιατι μου αρεε η ιστορια Και τελικα το διαβαζω αλλα σιγα σιγα...γτ με την εξεταστικη δεν εχω πολυ χρονο..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 16 Φεβ 2009 - 1:55 | |
| Δεν πειράζει όταν τελείωσεις με τις εξετάσεις όμως να κάτσεις να το τελείωσεις και να μας πεις εντυπώσεις !!!!! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 16 Φεβ 2009 - 2:00 | |
| Ναι βασικα δωσε προτεραιοτητα στην εξεταστικη!!!Γιατι και εγω ετσι ελεγα αλλα τελικα ,τζιφος,δεν τηρησα τιποτα!!!Αν γραφαμε διατριβη πανω στα μυθιστορηματα της Μεγιερ θα επαιρνα αριστα!!!Δυστυχως ομως οι παλιομοδιτες καθηγητες στο Πανεπιστημιο εξακολουθουν να εξεταζουν πανω στις Οικονομικες θεωριες οποτε αντιμετωπιζω ενα μικρο προβληματακι αυτην την περιοδο!!Μα αυτοι οι ανθρωποι να μην εχουν καθολου κατανοηση?Μα καθολου ομως?Αχ!Σε τι κοινωνια ζουμε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 16 Φεβ 2009 - 2:01 | |
| Πές τα κοπελιά ..........που ζούμε ??
Καλά ε πρέπει να σε πεείραξε το τελευτέο ουαού...............σφυνάκι !!!!!! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 16 Φεβ 2009 - 2:05 | |
| | |
|
| |
Lancelot Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονίκη!!! Αριθμός μηνυμάτων : 370 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 16 Φεβ 2009 - 2:11 | |
| Χαχαχα...ασε scarlet rose....δεν φανταζεσαι τι εχω να κανω απο διαβασμα και εργασιες που ολα τα αλλα (διαβασμα ιστοριων, γραψημο ιστοριων, διασκεδαση κλπ) εχουν μπει σε πολυ δευτερη μοιρα δυστυχως... Α καταλαβα και οι δικοι σου καθηγητες δεν δειχνουν κατανοηση ε??? Πωπω και συ σε ηλιθιους επεσες :P Καμια κατανοηση στην νεολεα :P | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 16 Φεβ 2009 - 11:45 | |
| Βρήκα το παρακάτω ποστ στο blog της Πλατύπους και νομίζω ότι αξίζει να το διαβάσουμε όλοι μας. Όχι μόνο οι φαν του Twilight αλλά ο κάθε άνθρωπος. Δεν μπορώ να κάνω κανένα απολύτως σχόλιο, το κείμενο μιλάει από μόνο του. Stephenie...
Στην ζωή μου, που αισίως έφτασε τα 38 χρόνια της, έζησα συνταρακτικές στιγμές, καλές και κακές. Έρωτες που κράτησαν ever after, έρωτες που συγκλόνισαν, διαλύθυκαν,και με άφησαν πίσω τους κομμάτια, αλλά και καρκίνο. Και θάνατο. Και όχι δικό μου. Του 11 χρονου μικρού μου Κωνσατνίνου. Έκτοτε... η ζωή συνεχίζεται, με αγώνα και αξιοπρέπεια, αλλά...χλιαρή.
Και μετά ήρθε η Μπέλλα και ο Έντουαρντ. που έπεσαν στα χέρια μου κατά λάθος, από την έφηβη πια κόρη μου Εύα. Και έπιασα τον εαυτό να διαβάζει με μανία όλη νύχτα, να ξυπνάει το πρωί με μαύρους κύκλους και αγωνία. Να σιγοτραγουδά μαζί με τις νεανικές τους ψυχές και τον συγκλονιστικό ρυθμό του μεγάλου τους έρωτα. Αλλά και να πλαντάζει στο κλάμα, πάνω από τον χωρισμό τους, και τις άδειες τους απόμακρες καρδιές. Και πια... έκλαιγα για εκείνους, αλλά και για μια άδικη ασήκωτη ζωή που όφειλα να συνεχίζω... με τις καλές και τις κακές της στιγμές. Μα είχα τόσο πολύ καιρό που δεν επέτρεπα στον ευατό μου να συγκλονίζεται... Και σαν ήρθε το... λυκαυγές, και εγώ είχα τελειώσει τη Νέα σελήνη, τα δάκρυα σταμάτησαν, τα μάτια καθάρισαν, και κάποιος θα πρέπει να σου εξηγήσει τι θα πει "Κάθαρση" στο αρχαίο ελληνικό δράμα.
Ήταν πολύτιμο, και ανεκτίμητο. Ευχαριστώ, και μαζί μου θα συμωνήσουν , είμαι σίγουρη, όλοι οι φανατικοί σου αναγνώστες...
Εναγωνίως περιμένοντας τη συνέχεια...
Φανή Αγορογιάννη. Λάρισα Ελλάς. Και η απάντηση της Πλατύπους από κάτω και τα συγχαρητήρια μου γιαυτή τους την κίνηση. Αγαπητή Φανή,
Οι λέξεις μοιάζουν ανεπαρκείς μπροστά στη δική σου κατάθεση ψυχής. Θέλω όμως να ξέρεις πως το κείμενό σου έχει ήδη μεταφραστεί και έχει φτάσει στη Stephenie. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 16 Φεβ 2009 - 14:36 | |
| Συγκινηθικα !!!!!!!!! Την καημενη !!!! Μπραβο της ομως που βρηκε κουραγιο να συνεχισει !!!!!!!!!!!! Και υστερα λεμε οτι εχουμε και εμεις προβληματα :scratch: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 16 Φεβ 2009 - 16:33 | |
| Αχ τι όμορφα που τα λέει ........... Συγκινηθικα .............. | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 16 Φεβ 2009 - 17:47 | |
| Eχεις δικαιο White Queen. Το κειμενο μιλαει απο μονο του... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:22 | |
| δεν θελω να πω απολυτως τιποτα γιατι θα το χαλασω...ενα μπραβο μονο που εχει τη δυναμη και συνεχιζει να ζει.... | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|