| New Moon Book Cover | |
|
+33evi Bella Marie Swan vikaki21 matia* Renée Odelle melinaki-twilight linaki thomi Mrs.Cullen didi hiddenfantasy M@rIa Ms Cullen emma cullen pattinson Mrs Alice emerald eyes Isabella21 nikoubioum annabell Melia Lion's_Lamb WhiteQueen April scarlet rose dolores!! LizCullen SilverMusk angepsi Zafrina BELLA MARIE nasiatheslayer sunrise 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Δευ 22 Ιουν 2009 - 15:01 | |
| - sunrise έγραψε:
- Movie Cover for the New Moon Book
Τελειο!! Αλλα δεν ειναι η εικονα σης αφισας...και ο Εντ και η Μπελλα ειναι διαφορετικοι... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Δευ 22 Ιουν 2009 - 15:03 | |
| μπορει να ναι αλλο σουτ...αλλη φωτο τραβηγμενη κατα τη διαρκεια της φωτογραφισης γ το ποστερ και απλα να διερρευσε!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Δευ 22 Ιουν 2009 - 16:49 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 0:56 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- sunrise έγραψε:
- Movie Cover for the New Moon Book
Τελειο!! Αλλα δεν ειναι η εικονα σης αφισας...και ο Εντ και η Μπελλα ειναι διαφορετικοι... αχ τι τελεια!!!!!!! αυτο θα βγει σε pocket size οπως το πρωτο βιβλιο??? θα τρεξω να το παρω!!!!!!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 9:55 | |
| γιατι πράγμα μιλάτε περι πόκετ σάιζ??? Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Είχε βγει το Λυκόφως με το εξώφυλλο της ταινίας??? Και τώρα θα βγει και η Νέα Σελήνη??? | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 22:33 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 22:39 | |
| Βρε τι στα κομμάτια είναι αυτά δεν καταλαβαίνω τίποτα ας μου εξηγήσει κάποιος..... Τι γίνετε ξαναβγαίνουν τα βιβλία με καινούρια εξώφυλλα??? Πάντως αυτό με τον Τζέικ και την Μπέλλα, η αλήθεια είναι πως είναι πολύ ωραίο | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 22:42 | |
| ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 22:42 | |
| Αααααα το πρωτο αληθινο ειναι???????????????? | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 22:43 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 22:46 | |
| ΕΕΕΕ να είστε αντικειμενικές είναι ωραίο... Αλλά εγώ είμαι κ,αι δηλωμένη Switzerland με την Νάσια καταλαβαινόμαστε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 22:50 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- ΕΕΕΕ να είστε αντικειμενικές είναι ωραίο...
Αλλά εγώ είμαι κ,αι δηλωμένη Switzerland με την Νάσια καταλαβαινόμαστε Ετσι, ετσι!! Παντως και να μην ημουν switzerland... νομιζω οτι δεν θα μπορουσα να αντισταθω στον Τειλορ...αλλα φυσικα ειμαι Switzerland οποτε δεν μπορω να ειμαι σιγουρη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 22:52 | |
| Εμενα δεν μου αρεσουν καθολου και ναι, ειναι αληθινες. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 22:57 | |
| Κοριτσια εγω αυτες τωρα τις ειδα!!!Αχ!!Εμενα μ'αρεσει!!!Ωχ!!!Παλι θα ξυλωθω!!!
Κοιτα ο Τέιλορ πως μεγαλωσε!!!!Φτου να μην το ματιασω το παιδι!!!
Αυτη η Κριστεν ειναι πολυ τυχερη!!!Και τον Ρομπερτ εχει φιλησει και αγκαλιες χορταινει με τον Τέιλορ!!!Μια χαρα την βρισκω..!!! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:02 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Βρε τι στα κομμάτια είναι αυτά δεν καταλαβαίνω τίποτα ας μου εξηγήσει κάποιος.....
Τι γίνετε ξαναβγαίνουν τα βιβλία με καινούρια εξώφυλλα???
Πάντως αυτό με τον Τζέικ και την Μπέλλα, η αλήθεια είναι πως είναι πολύ ωραίο απο οτι εχω καταλαβει το new moon θα ξαναεκδοθει με εξωφυλο τις συγκεκριμενες φωτος οπως εγινε και με το twilight που βγηκε σε pocket size με εξωφυλο την αφισα της ταινιας δεν τιθεται θεμα και αυτο θα το αγορασω!!!!!!! παει δημητρα φραγκο δε θα μας μεινει εμενα μαρεσουν και οι δυο παρα πολυ και ο τευλορ εξελιχθηκε σε πολυ σεξυ αντρα!!!!!! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:03 | |
| Αντικειμενικα ειναι πολυ ωραιο!!!!!!! Μ' αρεσει κ το αγρυπνο βλεμμα του Εντ στο φοντο... Κ οσο για τον Τειλορ.....τι να πω.... Αχ, Σελενα τι τυχερη που εισαι!!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:06 | |
| Μου αρέσει δεν μπορώ να πω... Αλλά θα προτιμούσα ένα εξώφυλλο με Μπέλλα και Έντουαρντ. sorry guys! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:08 | |
| Τελευταια ακουγονται φημες οτι με την Σελενα τα εχουν χαλασει.... Αχ...ο Τειλορ εχει γινει κουκλος!(απο την αρχη τον υποστηριζα ) Και οι πιθανοτητες μου μαζι του ειναι περισσοτερες απο αυτες που εχω με τον Ρομπ μιας και ειναι μικροτερς!(ουσιαστικα ειναι παλι ανυπαρκτες...απλα του Ρομπ πλησιαζει πολυ περισσοτερο σε σεναριο επιστημονικης φαντασιας! ) Αχ..τωρα τα υπογλωσσια της Στελλας θα χρειαζονται και για τις δοσεις Τειλορ! | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:15 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:20 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την angepsi στις Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:22, 1 φορά | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:21 | |
| δυσκολα το παραδεχομαι.......κουκλακι ειναι!!αλλα το εξωφυλλο δεν κολλαει....!!!!!!!! αλλιως επρεπε να ειναι! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:26 | |
| Συμφωνω με τη Δημητρα!!!! Τι την αλλαξαμε την team τσαμπα?? Πρεπει να ιδρυσουμε ομαδα birdwatching κ για τον Τειλορ!!!!! Αν κ λογικα θα βαλουν το official ποστερ για εξωφυλλο...........σαν το λυκοφως!! Αγγελινα, μαζι θα τα κλαιμε τα λεφτουδακια μας!!! - Σπόιλερ:
Ειδικα μετα τα σχεδια που καναμε με την Ελιζα σημερα.....πανι με πανι θα μεινουμε.....κ εχουμε κ ενα Λονδινο εν οψει!!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 23 Ιουν 2009 - 23:32 | |
| - April έγραψε:
- Συμφωνω με τη Δημητρα!!!!
Τι την αλλαξαμε την team τσαμπα??
Πρεπει να ιδρυσουμε ομαδα birdwatching κ για τον Τειλορ!!!!!
Αν κ λογικα θα βαλουν το official ποστερ για εξωφυλλο...........σαν το λυκοφως!!
Αγγελινα, μαζι θα τα κλαιμε τα λεφτουδακια μας!!!
- Σπόιλερ:
Ειδικα μετα τα σχεδια που καναμε με την Ελιζα σημερα.....πανι με πανι θα μεινουμε.....κ εχουμε κ ενα Λονδινο εν οψει!!!!
Δεν γινεται να φτιαξουν λιγα αντιτυπα με το μη επισημο ποστερ???Οχι πολλα...ισα ισα για μας!!! Βρε τι παθαμε στα καλα καθουμενα!!!!! Παντως για την ομαδουλα ...εγω ειμαι μεσα!!! Χαιρομαι που με καταλαβαινεις Βασια μου!!! Πολυ χαιρομαι!!! | |
|
| |
Lion's_Lamb Eclipse Bitten
Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα-Καστοριά.......Μια εδώ μια εκεί! Αριθμός μηνυμάτων : 318 Registration date : 01/03/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 24 Ιουν 2009 - 1:12 | |
| Μ'αρεσε παααρα πολυ η πρωτη φωτο αλλα βρε παιδια......Στεναχωρηθηκααα............Γιατι δεν ειναι ο Edward διπλα της.........Μου υπενθυμιζει η αφισα την ελλειψη του στο New Moon...... Επισης θα συμφωνησω οτι η συγκεκριμενη φωτο δεν θα επρεπε να ειναι στο εξωφυλλο του βιβλιου........Θελω τον Edward διπλα της ή τουλαχιστον και τους 3 μαζι(πιο λογικο το δευτερο) Τελος, ο Taylor ειναι πραγματικα κουκλι!!! Εχει ωριμασει απιστευτα!!! | |
|
| |
| New Moon Book Cover | |
|