| New Moon Book Cover | |
|
+33evi Bella Marie Swan vikaki21 matia* Renée Odelle melinaki-twilight linaki thomi Mrs.Cullen didi hiddenfantasy M@rIa Ms Cullen emma cullen pattinson Mrs Alice emerald eyes Isabella21 nikoubioum annabell Melia Lion's_Lamb WhiteQueen April scarlet rose dolores!! LizCullen SilverMusk angepsi Zafrina BELLA MARIE nasiatheslayer sunrise 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Κυρ 19 Ιουλ 2009 - 20:52 | |
| Αυτή που είναι αγκαλιά είναι έκτρωμα!Απαίσια είναι! | |
|
| |
thomi Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : φλωρινα Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Κυρ 19 Ιουλ 2009 - 21:39 | |
| χμμ....εχει κατι διαφορετικο η φοτο με το σκυλι και την μπελλα...αλλα ...εντουαρντ και παλι εντουαρντ....δεν τιθεται θεμα | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 30 Ιουλ 2009 - 16:11 | |
| hiii!! λοιπον λεω ν πω κ εγω την αποψη μ! αν δεν ηταν ο τζεικ εκεινη την περιοδο τ 9εαμα π 8α εβλεπε ο εντ οταν γυρνουσε 9 ηταν ε3οφρενικο! οπωσ λεει κ η ιδια η μπελλα ο τζεικ ηταν ο προσωπικοσ τησ ηλιοσ! περα απο αυτο η υπολειπη συμπεριφορα τ(εκτοσ απο το να την συνεφερει) ηταν πολυ ασχημη!
ετσι ερχομαι να καταληξω οτι τ ποστερ μ τουσ δυο τουσ αγγαλια ειναι πετιχιμενο γιατι του αξιζει μεριδιο οπωσ εγινε κ στ βιβλιο! περα απο αυτο βλεπουμε τον 8εο εντ με το αγριπνο βλεμα τ απο πισω! για οφισιαλ δεν πιστευω οτι ειναι τ τελειωσ καταλληλο ποστερ αλλα παρ'ολα αυτα ειναι πολυ καλο!
that's all! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 13 Αυγ 2009 - 0:57 | |
| | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 13 Αυγ 2009 - 1:02 | |
| στα γαλλικά βιβλία οι μεταφράσεις: το πρώτο είναι κάτι ανάμεσα σε γοητεία και ενθουσιασμό το δεύτερο είναι πειρασμός το τρίτο είναι δισταγμός το τέταρτο είναι αποκάλυψη πιστεύω πως μόνο το δεύτερο και το τελευταίο ταιριάζουν πραγματικά | |
|
| |
melinaki-twilight Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 10/08/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 13 Αυγ 2009 - 23:59 | |
| Ποτε ειπαμε πωσ ερχετε στην Αθηνα???μ αρεσουν τοσο πολυ αυτα τα βιβλια που δεν αντεχω να περιμενω!!! | |
|
| |
Odelle Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : In a galaxy far far away... Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 08/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 8 Σεπ 2009 - 21:01 | |
| - LizCullen έγραψε:
http://www.newmoonmovie.org/2009/06/new-moon-book-cover-featuring-jacob/ Γκρρρρ!Αύτη η Κρίστεν ώρες-ώρες είναι πολύ όμορφη γαμώτο και μου σπάει τα νεύρα! Πάρα ταύτα, λατρεύω αύτη την εικόνα! - LizCullen έγραψε:
- http://www.newmoonmovie.org/2009/06/new-moon-paperback-movie-edition/
Αύτη την έχω σταμπάρει εδώ και αρκετό καιρό στο νετ, αλλά δε μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση... - WhiteQueen έγραψε:
Και εδώ τα εξώφυλλα που σας έλεγα:
http://www.stepheniemeyer.com/twilight_international.html Ωωω my dear queen, έμεινα εκθαμβη! Κι εγώ το ζώον που τόσο καιρό νόμιζα ότι σε όλες τις χώρες τα εξώφυλλα ήταν τα ίδια! Ok ας κάνουμε έναν όμορφο κοινωνικό σχολιασμό (ακα κουτσομπολιό ) -Αύτο της Δανίας μ'άρεσε αρκετά, αν εξαιρέσεις την κοπελιτσά οπου μοιάζει με μούμια.Πολύ πρασσινίλα μεν, αλλά το δάσος προσφέρει μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα.Βεβαία δεν πιάνει ΜΙΑ μπροστά στα original εξώφυλλα της σειράς. (από τα καλύτερα εξώφυλλα που έχουν στολίσει βιβλίο) -Ιαπωνία---> kawaiiiiiiiiiii!!!!!!!!! Αύτο το manga style το λάτρεψα! Έπρεπε να το περιμένω...αλλά πολύ σκέτο....δεν είχε μαγικά effects που θα του έδιναν ζωντάνια....όπως και να χει, η Ιαπωνική κουλτούρα είναι respect οποτέ...τα λόγια είναι περιττά. -Τα γερμανικά εξώφυλλα τα μίσησα... Μου έφερναν κάτι σε ρομαντικό μυθιστόριμα παλαιάς εποχής...τύπου μικρές κυρίες...Κάμια σχέση με την αληθινή πλοκη. -The Netherlands: Είναι η ιδέα μου η το μήλο έχει μια στάμπα σε σχήμα καρδιάς? -The Czech Republic: Ιιιι...η μάλλον καλύτερα ΙΟΥ! Αντικρίζω εξώφυλλο στο χρώμα της μύξας, όπου φέρνει σε παιδίκο θρίλερ τύπου ''Ανατριχίλες'' -Της Ταιλάνδης είναι συμπαθητικό και η κοπελίτσα μοιάζει λίγο με την Μπέλα.Παρα ταύτα δεν πιανεί μπροστά στα πρωτότυπα. -China: Κλασσίκα manga style όπως και της Ιαπωνίας αλλά προς μεγάλη μου φρίκη είναι καλύτερο από τηε Ιαπωνίας.... Μωρέ μπράβο οι Κινέζοι.... -Με της Ρωσσίας μου γεννήθηκε η εξής απορία. Από πότε η Μπέλα έχει γαλανά μάτια? Αν είναι έτσι να ερωτευθώ κι εγώ βρικόλακα βρε παιδιά μπας και δω προκοπή με τα τα δικά μου -Korea: Δεν ξέρω γιατί αλλά τα ερωτεύτηκα! -Νορβηγία-Φιλλανδία τα ίδια με τα δικά μας! (Τς τς αντιγραφείς :afro: ) -Για το εξωφυλλό της Ινδονησίας δεν θα πω τίποτα εγώ...τα συνοψίζει όλα το διπλανό emoticon---> | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 9 Σεπ 2009 - 0:58 | |
| Για τα εξώφυλλα αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως τα original είναι σαφώς καλύτερα. Δηλαδή με όποιο άλλο εξώφυλλο και αν τα δω νομίζω ότι δεν θα μπορώ να είμαι ικανοποιημένη και είναι λογικό επειδή αυτόματα γίνεται η σύγκριση. Ευτυχώς που η Πλατύπους κράτησε τα πρωτότυπα εξώφυλλα και στην Ελληνική έκδοση. Και πραγματικά μερικά από αυτά τα βρίσκω εντελώς άκυρα όπως και τις άκυρες αλλαγές τίτλων που έχουν κάνει. Οι Γιαπωνέζοι όπως πάντα το προσάρμοσαν στη δική τους κουλτούρα και νομίζω ότι είχα διαβάσει κάπου πως έχει και σκίτσα μέσα. Και μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, το πρώτο βιβλίο το έχουν χωρίσει σε τρεις τόμους με εικόνες και το κείμενο. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Είναι ενδιαφέρον πάντως αν και παραδέχομαι ότι όντως οι Κινέζοι έχουν καλύτερ σκίτσα, πιο όμορφα. Είναι κρίμα γιατί οι Γιαπωνέζοι φτιάχνουν τόσο ωραία bishonen και ο Έντουαρντ αυτών των σκίτσων δεν μου αρέσει καθόλου... Είχα βρει κάπου ένα βιντεάκι, το είχα βάλει μάλιστα και εδώ στο φόρουμ κάποια στιγμή, όπου είχαν πάρει σκηνές από διάφορα anime και το είχαν φτιάξει ως ιστορία Twilight - New moon, πραγματικά πολύ πετυχημένο και ως Έντουαρντ έδιναν τον Light από το Death Note! Σίγουρα καμία σχέση ως χαρακτήρας αλλά ως εμφάνιση ο Light σκίζει! Θα του πήγαινε να είναι Έντουαρντ! | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 9 Σεπ 2009 - 1:31 | |
| Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι είπες τώρα WhiteQueen!!!! Λατρεύω τον Light! Όντως θα του πήγαινε.... Γενικά τα εξώφυλλα με φωτογραφίες των ηθοποιών της ταινίας σας αρέσουν? Δεν ξέρω αν έχει προαναφερθεί αυτό... Πιστεύω ότι είναι πολύ δημοφιλή, κρίνοντας από την κολλητή μου... Εμένα για κάποιο λόγο δεν μου πολυαρέσουν - όχι σαν φωτογραφίες εννοείται, αλλά σαν εξώφυλλα για βιβλία γενικότερα. | |
|
| |
Odelle Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : In a galaxy far far away... Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 08/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 9 Σεπ 2009 - 2:06 | |
| Είναι όντως αλήθεια ότι οι Ιαπωνέζοι φτιάχνουν πολύ καλύτερα σκίτσα στα εθνικά τους manga. Νομίζω όμως πως ο κύριος λόγος που τα twilight βιβλία, έχουν κατότερης ποιότητας σκίτσα πηγάζει στο γεγονός πως τα mangas τα φτιάχνουν οι mangakas, και είναι καθαρά τοπικό προιόν. Σιγά μην έδιναν προσόχη στο βιβλίο μιας ξένης συγγραφέα....
'Αλλα οφείλω να διαφωνίσω και με τις 2 σας.Ο Έντουαρτ είναι υπερβολικά κάλος για να καταφέρει να τον απεικονίσει ο Yagami Lighto! Ειδηκά στα μάτια και στο βλέμμα υπάρχει μεγάλη διαφορά...Το βλ'εμμα του Εντ περιέχει αγάπη,συμπόνια και μίσος για τον εαυτό του κατά κάποιο τρόπο....Και σίγουρα ο 'Εντουαρτ δεν θα επέλεγε ποτέ να γράψει σε death note...εδώ δεν σκοτώνει ανθρώπους ενώ είναι βρικόλακας που στο κάτω-κάτω το έχει ανάγκη το αίμα...
Renée φοβάμαι πως δεν σε πολυκατάλαβα...για τι εξώφυλλα μιλάς? | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 9 Σεπ 2009 - 2:14 | |
| Αν και off-topic: Στα looks πάντα, στα looks! Φυσικά και δεν έχει καμία σχέση ο χαρακτήρας του Έντουαρντ με τον Light... Κάνει το ακριβώς αντίθετο από εκείνον! Ενώ η φύση του είναι να σκοτώνει ανθρώπους - for survival purposes only - διαλέγει να κάνει κάτι άλλο. Anyway, πιστεύω ότι η απεικόνιση manga για το twilight saga γενικότερα, δίνει λίγο παιδικό χαρακτήρα στα βιβλία παρ' όλα αυτά. Γνώμη μου, από τα λίγα σχέδια που τσέκαρα από το site της Stephenie. | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| |
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 22 Δεκ 2009 - 1:37 | |
| αααχχχχ... αυτο που κοιταει κατω πολυ μ'αρεσει!!!!! αυτο αραγε θα εχει στο βιβλιο?!! μακαρι! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 9 Φεβ 2010 - 15:55 | |
| Για τα εξώφυλλα αυτό που έχω να πω είναι πως τα original είναι καλύτερα. Ευτυχώς που η Πλατύπους κράτησε τα πρωτότυπα εξώφυλλα και στην Ελληνική έκδοση. | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τρι 9 Φεβ 2010 - 16:04 | |
| Παιδιά εδώ στην άλλη έκδοση του ΝΜ είναι το άλλο με τον Τζέικομπ και την Μπέλλα αγκαλιά και πίσω ο Εντ... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Δευ 29 Αυγ 2011 - 12:50 | |
| Παρατηρήσατε το πέταλο που πέφτει; Εννοεί τη φυγή του Έντουαρντ.Μάλλον Στο σπόιλερ βρήκα την εξήγηση του τίτλου. - Σπόιλερ:
Ο τίτλος αναφέρεται στην πιο σκοτεινή φάση του σεληνιακού κύκλου, επισημαίνοντας ότι η Νέα Σελήνη είναι η πιο σκοτεινή στιγμή της ζωής της πρωταγωνίστριας Μπέλα. Πηγή:http://el.wikipedia.org
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Δευ 29 Αυγ 2011 - 13:08 | |
| Αν δεν κανω λαθος ηταν το μοναδικο εξωφυλλο που δεν διαλεξε η Στεφενι... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Δευ 29 Αυγ 2011 - 14:20 | |
| Τα άλλα δηλαδή τα διάλεξε; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Δευ 29 Αυγ 2011 - 14:41 | |
| Φυσικα...η συγγραφεας ειναι...αν δεν τα διαλεγε αυτη τοτε ποιος..? | |
|
| |
tasos Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Registration date : 13/07/2011
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Δευ 29 Αυγ 2011 - 16:51 | |
| Διαβασα σε μια συνεντευξη της οτι μονο το εξωφυλλο του λυκοφως διαλεξε,τα αλλα ο εκδοτικος οικος.Ο συγγραφεας δεν εχει λογο για τα εξωφυλλα.Ειναι καθαρα στην κριση του εκδοτη.Ετσι ελεγε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Δευ 29 Αυγ 2011 - 17:32 | |
| Τα δικαιώματα τα έχουν οι εκδότες,δηλαδή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Δευ 29 Αυγ 2011 - 18:08 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Δευ 29 Αυγ 2011 - 18:10 | |
| Πάντως,έκαναν πολύ καλή επιλογή σε όλα τα βιβλία. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Δευ 29 Αυγ 2011 - 18:15 | |
| Ναι,και σε εξωφυλλα και σε τιτλους.Αν θυμαμαι καλα στη Κινα εχουν βαλει κατι τιτλους ΧΑΛΙΑ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Δευ 29 Αυγ 2011 - 18:19 | |
| Θα το ψάξω. Είμαστε τυχεροί που ζούμε Ελλάδα.Σε άλλες χώρες,τα βιβλία έχουν κάτι ελεεινά εξώφυλλα... | |
|
| |
| New Moon Book Cover | |
|