| New Moon Book Cover | |
|
+33evi Bella Marie Swan vikaki21 matia* Renée Odelle melinaki-twilight linaki thomi Mrs.Cullen didi hiddenfantasy M@rIa Ms Cullen emma cullen pattinson Mrs Alice emerald eyes Isabella21 nikoubioum annabell Melia Lion's_Lamb WhiteQueen April scarlet rose dolores!! LizCullen SilverMusk angepsi Zafrina BELLA MARIE nasiatheslayer sunrise 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 24 Ιουν 2009 - 20:59 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 24 Ιουν 2009 - 21:05 | |
| ε οχι!!οχι!!πειτε το καποιος η θα το πω εγω!!παραγκωνιζουνε τον πρωταγωνιστη επειδη εφυγε για 400 σελιδες??ο πρωταγωνιστης μενει πρωταγωνιστης και ας πεθανει(χτυπα ξυλο!φτου φτου!) ελεος!!και απλα αχνοφαινεται!! θα προτιμουσα κατι σε πιο μπελλα μονη της στυλ....δεν με εκφραζει το συγκεκριμμενο!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 24 Ιουν 2009 - 21:09 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- ε οχι!!οχι!!πειτε το καποιος η θα το πω εγω!!παραγκωνιζουνε τον πρωταγωνιστη επειδη εφυγε για 400 σελιδες??ο πρωταγωνιστης μενει πρωταγωνιστης και ας πεθανει(χτυπα ξυλο!φτου φτου!)
ελεος!!και απλα αχνοφαινεται!! θα προτιμουσα κατι σε πιο μπελλα μονη της στυλ....δεν με εκφραζει το συγκεκριμμενο!! Κατι σε Αλις-Μπελλα και μια πορσε κιτρινη!!!Ε?(μαζι αδερφουλα)Και να αχνοφαινεται η Βολτερα!!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 24 Ιουν 2009 - 21:11 | |
| αν ηταν αυτο ναι!μαλιστα!!και να αχνοφαινεται ο τζεικ και ο εντ αλλα τωρα ειναι σαν να παραγκωνιζουν τον εναν για να μπει ο αλλος.... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| |
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 24 Ιουν 2009 - 21:15 | |
| Ωραιο ειναι το εξωφυλλο το παραδεχομαι αλλα θελω και μια με τον εντουαρντ. Το βιβλιο ξεκιναει με Εντουαρντ και Μπελα και καταληγει με αυτους, τι επειδη μπαινει λιγο στην μεση ο τζεικ θα πρεπει να ειναι αυτος στο εξωφυλλο με την Μπελα? Αυτο δεν το δεχομαι Θελω να δω την Μπελα στην αγκαλια του Εντουαρντ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 24 Ιουν 2009 - 21:18 | |
| ωχου!καλα λετε!!θα φτιαξω εγω!ε μα πλεον! αν και η φωτο η συγκεκριμενη αντικειμενικα μιλωντας δεν ειναι ασχημη.,... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 24 Ιουν 2009 - 21:20 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- ωχου!καλα λετε!!θα φτιαξω εγω!ε μα πλεον!
αν και η φωτο η συγκεκριμενη αντικειμενικα μιλωντας δεν ειναι ασχημη.,... Ειδες που σε εμπνεω αδερφουλα??? | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 24 Ιουν 2009 - 21:20 | |
| Βασικα αν βαλουν εξωφυλλο τον Εντουαρντ αγκαλια με την Μπελλα δεν αποτυπωνουν το περιεχομενο του βιβλιου αλλα το τελος του και αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο !!! Το μονο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να βαλουν μια φωτο με τους δυο πρωταγωνιστες αλλα σε φαση χωρισμου!!!Μονο ετσι θα ηταν αντιπροσωπευτικο!! Παιδια εμενα δεν με ενοχλει που ο Εντουαρντ αχνοφαινεται!!θα με ενοχλουσε αν ηξερα οτι αυτη ειναι η επισημη αφισα της ταινιας!!!Αλλα επειδη αυτη δεν ειναι η επισημη αλλα ειναι μονο μια απο τις πολλες που θα βγαλουν τοτε μου επιτρεπεται και εμενα να ειμαι χαλαρη!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 24 Ιουν 2009 - 21:30 | |
| τεσπα...εγω θα φτιαξω ενα btw και ας πεσει κατω που λεει ο λογος.... να το δοκιμασω...να τεσταρω τον εαυτο μ... χαχα παντως επιμενω...η φωτο σαν φωτο δεν ειναι ασχημη...απλα δεν ειναι σε ισορροπια.... | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 24 Ιουν 2009 - 22:36 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 24 Ιουν 2009 - 22:52 | |
| | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 24 Ιουν 2009 - 23:36 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Τετ 24 Ιουν 2009 - 23:45 | |
| Να παιξω εγω τωρα το δικηγορο του διαβολου για τον Τζεικομπ???? - Σπόιλερ:
Που εισαι scarlet να με θαυμασεις?!?!
Μας αρεσει, δε μας αρεσει (βασικα δε μας αρεσει...!!!) ο Τζεικ εχει πρωταγωνιστικο ρολο στη Νεα Σεληνη!!! Οπως κ να το κανουμε καλυπτει το 1/3 του βιβλιου!!! Κ οχι μονο.....οποτε τον χρειαστει η Μπελλα ή οι Καλεν αυτος εκει .......βραχος!!!! Οποτε λογικο ειναι να βρισκεται κ στη μεση του εξωφύλλου!!!! - Σπόιλερ:
Παναγια μου, υπερασπιζομαι τωρα κ τον Τζεικ......η ζεστη θα φταιει!!!
Αν κ προτιμω να βαλουν το official........γιατι ο Εντουαρντ ειναι Εντουαρντ...πως να το κανουμε!!!!! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 25 Ιουν 2009 - 0:00 | |
| Ηρθα να σε θαυμασω Βασια μου!!!Σημειωστε την ημερα και την ωρα γιατι πριν απο λιγο διαδραματιστηκε ιστορικη στιγμη!!!! Παιδια αν το δουμε λιγακι απο θεμα marketing ,εγω προσωπικα αν ηθελα να προσεγγισω το καταναλωτικο κοινο που δεν εχει διαβασει ακομα το βιβλιο δεν θα εβαζα μια φωτογραφια στο εξωφυλλο με τους δυο βασικους πρωταγωνιστες να ειναι αγκαλια!!!Γιατι αυτο προδιδει το τελος!!! Η Νεα Σεληνη δυστυχως ειναι ενα βιβλιο χωρισμου στο οποιο εμφανιζεται και τριτος πρωταγωνιστης!!!Οποτε εχω 3 τρεις επιλογες!!! 1)Βαζω μια εικονα που να δειχνει το τριγωνο(οπως η επισημη) 2)Βαζω μια εικονα με τον Τζεικ και την Μπελλα μαζι(οχι ερωτικα ομως) και τον Εντουαρντ σε αποσταση 3)Την Μπελλα και τον Εντουαρντ χωρια να δειχνουν πονεμενοι και τον Τζεικ στο φοντο με κλιση προς την Μπελλα!!! Προσωπικα θα μου κεντριζε το ενδιαφερον η δευτερη επιλογη γιατι θα εβλεπα ξαφνικα ενα τριτο προσωπο να αγκαλιαζει την Μπελλα και θα σκεφτομουν ''Ωπα τι γινεται εδω??Α πρεπει να το διαβασω..εδω εχουμε εξελιξεις!!'' Αν και οτι και να βαλουν εμεις που ειμαστε τρελαμενες θα το αγορασουμε οποτε...δεν πολυσκαω!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 25 Ιουν 2009 - 0:06 | |
| - April έγραψε:
- Να παιξω εγω τωρα το δικηγορο του διαβολου για τον Τζεικομπ????
- Σπόιλερ:
Μας αρεσει, δε μας αρεσει (βασικα δε μας αρεσει...!!!) ο Τζεικ εχει πρωταγωνιστικο ρολο στη Νεα Σεληνη!!!
Οπως κ να το κανουμε καλυπτει το 1/3 του βιβλιου!!!
Κ οχι μονο.....οποτε τον χρειαστει η Μπελλα ή οι Καλεν αυτος εκει .......βραχος!!!!
Οποτε λογικο ειναι να βρισκεται κ στη μεση του εξωφύλλου!!!!
- Σπόιλερ:
Αν κ προτιμω να βαλουν το official........γιατι ο Εντουαρντ ειναι Εντουαρντ...πως να το κανουμε!!!!! θα σου κάνω μία μόνο διόρθωση βάσια μου επειδή κατά τα άλλα συμφωνώ δυστυχώς όταν θέλω - Σπόιλερ:
γαμώτο
είμαι αντικειμενική το σκυλί πιάνει το μισό βιβλίο κακό χρόνο να είχε | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 25 Ιουν 2009 - 0:10 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 25 Ιουν 2009 - 0:20 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Αν και οτι και να βαλουν εμεις που ειμαστε τρελαμενες θα το αγορασουμε οποτε...δεν πολυσκαω!!!
Πραγματι!!!! Κ ενα ασπρο φοντο να εβαζαν με τον τιτλο "Νεα σεληνη" παλι θα σπευδαμε!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 25 Ιουν 2009 - 0:24 | |
| ρε ήρεμα κορίτσια υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ξοδέψουμε τα χρήματά μας 1.μπλούζα νέα σελήνη 2.μπλούζα team edward 3.μπούζα team cullen 4.το τσόκερ της άλις 5.ομοίωμα σε φυσικό μέγεθος του έντουαρντ μόνο με το παντελόνι - Σπόιλερ:
ή και χωρίς καλύτερα
6.το πιο σημαντικό από όλα - Σπόιλερ:
τα χρήματα για το ταξίδι στο λονδίνο η 2η αποστολή των κοκκινοσκουφίτσων... και όλα τα σύνεργα για απαγωγές και ότι άλλο χρειαστεί για να τον γδύσουμε και όπως είπαν κάποιες από τις κοπέλες να τον δαγκώσουμε εκεί που πρέπει...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την emerald eyes στις Πεμ 25 Ιουν 2009 - 0:25, 1 φορά | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 25 Ιουν 2009 - 0:25 | |
| | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 25 Ιουν 2009 - 10:09 | |
| Η αλήθεια είναι ότι αυτό το εξώφυλλο για το συγκεκριμένο βιβλίο ταιριάζει σχεδόν γάντι, γιατί το αντιπροσωπεύει απόλυτα. Τον ρόλο που θα παίξει ο Τζέικ στη ζωή της Μπέλλα από εδώ και πέρα και φυσικά μου αρέσει πάρα πολύ που αχνοφένετε ο Έντ. Δεν νομίζω ότι θα τον ήθελα πολύ έντονο, ούτε να κυριαρχεί στο πόστερ. Ούτως η άλλως δεν θα απέδιδε και το στόρυ του βιβλίου αν ήταν το κυρίαρχο πρόσωπο με την Μπέλλα. Γιατί όπως έχουμε πει αρκετές, δυστυχώς στο μεγαλύτερο μέρος λείπει!!! Αυτό και το οφίσιαλ είναι τα αντιπροσωπευτικά μέχρι στιγμής. Δεν θα με χάλαγε όποιοα και αν βγει. Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να παίξει κανέναν απολύτως ρόλο για το αν θα το πάρουμε ή όχι όπως τονίσατε και παραπάνω | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 25 Ιουν 2009 - 13:05 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- ρε ήρεμα κορίτσια υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ξοδέψουμε τα χρήματά μας
1.μπλούζα νέα σελήνη 2.μπλούζα team edward 3.μπούζα team cullen 4.το τσόκερ της άλις 5.ομοίωμα σε φυσικό μέγεθος του έντουαρντ μόνο με το παντελόνι - Σπόιλερ:
ή και χωρίς καλύτερα 6.το πιο σημαντικό από όλα- Σπόιλερ:
τα χρήματα για το ταξίδι στο λονδίνο η 2η αποστολή των κοκκινοσκουφίτσων... και όλα τα σύνεργα για απαγωγές και ότι άλλο χρειαστεί για να τον γδύσουμε και όπως είπαν κάποιες από τις κοπέλες να τον δαγκώσουμε εκεί που πρέπει...
Συμφωνω και εγω... Εξαλλου ποιο το νοημα τησ αφισας αν σου λεει τι γινεται....????Πιστυεω οτι καλα εκαν και εβαλαν τον Τεηλορ και την Κριστεν μπροστα και τον Ρομπερτ να αγνοφαινεται...ειναι πιο ενδιαφερον ετσι...εξαλλου μην ξεχναμε οτι ο Τεηλορ παιζει σχεδον σε ολη την ταινια και πρεπει και οι αλλοι ηθοποιοι να αναδειχθουν απο αυτη την ταινια και οχι μονο ο Ρομπερτ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 25 Ιουν 2009 - 13:37 | |
| Μην τα λες ετσι αυτα ξαδερφουλα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 25 Ιουν 2009 - 13:58 | |
| - April έγραψε:
- Να παιξω εγω τωρα το δικηγορο του διαβολου για τον Τζεικομπ????
- Σπόιλερ:
Μας αρεσει, δε μας αρεσει (βασικα δε μας αρεσει...!!!) ο Τζεικ εχει πρωταγωνιστικο ρολο στη Νεα Σεληνη!!!
Οπως κ να το κανουμε καλυπτει το 1/3 του βιβλιου!!!
Κ οχι μονο.....οποτε τον χρειαστει η Μπελλα ή οι Καλεν αυτος εκει .......βραχος!!!!
Οποτε λογικο ειναι να βρισκεται κ στη μεση του εξωφύλλου!!!!
- Σπόιλερ:
Αν κ προτιμω να βαλουν το official........γιατι ο Εντουαρντ ειναι Εντουαρντ...πως να το κανουμε!!!!! HELL!!NO!!!ESME!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????? οχι βρε παιδια....συγγνωμη κιολας..... αν ηταν ετσι στη νεα σεληνη θα βαζανε και τον τσαρλι...και αυτος διπλα της ητανε..... ας κανανε τουλαχιστον κατι σε ισορροπια...σαν την αφισα...οχι τωρα να μου χει το μονοπωλιο ο τζεικ.... SHOOT ME δηλαδη! | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon Book Cover Πεμ 25 Ιουν 2009 - 14:39 | |
| τελος!! ο Τειλορ ειναι ολα τα λεφτα!! εχει ε3ελιχ8ει σε πολυ χοτ!! ποπο εμενα το ποστερ με τον τζεικ και την μπελλα αγκαλια μ αρεσε υπερβολικα!! νομιζω πως δειχνει ακριβως το συναισ8ημα της μπελλας για τον τζεικ και οχι κατι το ερωτικο... και ο τζεικ δειχνει να την προστατευει απο τν απογοητευση που της αφησε ο εωτ οταν εφυγε... και πανω πανω που ειναι ο εντ...ουαου! τ αγρυπνο βλεμμα του δειχνει ποσο πολυ νιαζετε για την μπελλα αλλα και το ποσο νευριασμενος ειναι αρχικα που αφησε την μπελλα και τωρα κανει παρεα με λυκαν8πωπους..και επισης ποσο νευριασμενος ειναι γιατι κα8ε φορα που η μπελλα εχει μια παραισ8ηση ειναι γιατι κανει κατι ριψοκινδυνο και αυτο ειναι κα8ε φορα 8υμωμενος!! (ο ροπμ ειναι η8οποιαρα εκτος απο κουκλος!! δειχνει τοσα συναισ8ηματα!!!τν αγαπωω!!!) | |
|
| |
| New Moon Book Cover | |
|