Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

New Moon Book Cover

Πήγαινε κάτω 
+33
evi
Bella Marie Swan
vikaki21
matia*
Renée
Odelle
melinaki-twilight
linaki
thomi
Mrs.Cullen
didi
hiddenfantasy
M@rIa
Ms Cullen
emma cullen pattinson
Mrs Alice
emerald eyes
Isabella21
nikoubioum
annabell
Melia
Lion's_Lamb
WhiteQueen
April
scarlet rose
dolores!!
LizCullen
SilverMusk
angepsi
Zafrina
BELLA MARIE
nasiatheslayer
sunrise
37 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2311
Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
Team: Amazonians Amazonians
Special ability Special ability: Project Thoughts

New Moon Book Cover - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 24 Ιουν 2009 - 20:59

BELLA MARIE P έγραψε:
bluediamond έγραψε:
Ειναι τελειο....!!!!!!!!!!!!!!!!Ειδικα ο Τειλορ ειναι θεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zafi! μην υποστηριζεις τον τζεικομπ και συ τωρα!!!σας χανω μια μια...την κορη μου την εσμι και μετα εσενα!!!!!εμενα ποιος ακριβως περιμενετε να με μαζεψει????
πρεπει αυτος ο υπευθυνος η να του αρεσει ο τειλορ η να τον λαδωσανε!!!
και τι?ο εντουαρντ απλα αχνοφαινεται??τι ειναι αυτα τα πραγματα? boogie

Δεν υποστηριζω τον Τζεικομπ απλα την αληθεια ειπα....εμενα μου αρεσει που αγνοφαινεται...ειναι πιο σκοτεινο ετσι.... Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 24 Ιουν 2009 - 21:05

ε οχι!!οχι!!πειτε το καποιος η θα το πω εγω!!παραγκωνιζουνε τον πρωταγωνιστη επειδη εφυγε για 400 σελιδες??ο πρωταγωνιστης μενει πρωταγωνιστης και ας πεθανει(χτυπα ξυλο!φτου φτου!)
ελεος!!και απλα αχνοφαινεται!!
θα προτιμουσα κατι σε πιο μπελλα μονη της στυλ....δεν με εκφραζει το συγκεκριμμενο!!
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Kefalonia
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 24 Ιουν 2009 - 21:09

BELLA MARIE P έγραψε:
ε οχι!!οχι!!πειτε το καποιος η θα το πω εγω!!παραγκωνιζουνε τον πρωταγωνιστη επειδη εφυγε για 400 σελιδες??ο πρωταγωνιστης μενει πρωταγωνιστης και ας πεθανει(χτυπα ξυλο!φτου φτου!)
ελεος!!και απλα αχνοφαινεται!!
θα προτιμουσα κατι σε πιο μπελλα μονη της στυλ....δεν με εκφραζει το συγκεκριμμενο!!
Κατι σε Αλις-Μπελλα και μια πορσε κιτρινη!!!Ε?(μαζι αδερφουλα)Και να αχνοφαινεται η Βολτερα!!! Smile
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 24 Ιουν 2009 - 21:11

αν ηταν αυτο ναι!μαλιστα!!και να αχνοφαινεται ο τζεικ και ο εντ αλλα τωρα ειναι σαν να παραγκωνιζουν τον εναν για να μπει ο αλλος.... Sad
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 24 Ιουν 2009 - 21:14

BELLA MARIE P έγραψε:
αν ηταν αυτο ναι!μαλιστα!!και να αχνοφαινεται ο τζεικ και ο εντ αλλα τωρα ειναι σαν να παραγκωνιζουν τον εναν για να μπει ο αλλος.... Sad
Ω,ειναι ευαισθητο το χρυσο μου!!!Μη καλε!!!Θα φτιαξουμε αλλα εμεις!!!(Γιατι δεν δοκιμαζεις εσυ που εισαι ταλαντουχα!) kiss
sunrise
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sunrise

Θηλυκό Κριός
Τόπος : athina
Αριθμός μηνυμάτων : 2711
Registration date : 27/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 24 Ιουν 2009 - 21:15

Ωραιο ειναι το εξωφυλλο το παραδεχομαι αλλα θελω και μια με τον εντουαρντ. Το βιβλιο ξεκιναει με Εντουαρντ και Μπελα και καταληγει με αυτους, τι επειδη μπαινει λιγο στην μεση ο τζεικ θα πρεπει να ειναι αυτος στο εξωφυλλο με την Μπελα? Αυτο δεν το δεχομαι
Θελω να δω την Μπελα στην αγκαλια του Εντουαρντ
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 24 Ιουν 2009 - 21:18

ωχου!καλα λετε!!θα φτιαξω εγω!ε μα πλεον!
αν και η φωτο η συγκεκριμενη αντικειμενικα μιλωντας δεν ειναι ασχημη.,...
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 24 Ιουν 2009 - 21:20

BELLA MARIE P έγραψε:
ωχου!καλα λετε!!θα φτιαξω εγω!ε μα πλεον!
αν και η φωτο η συγκεκριμενη αντικειμενικα μιλωντας δεν ειναι ασχημη.,...
Ειδες που σε εμπνεω αδερφουλα??? lol!
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3603
Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 24 Ιουν 2009 - 21:20

Βασικα αν βαλουν εξωφυλλο τον Εντουαρντ αγκαλια με την Μπελλα δεν αποτυπωνουν το περιεχομενο του βιβλιου αλλα το τελος του και αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο !!!
Το μονο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να βαλουν μια φωτο με τους δυο πρωταγωνιστες αλλα σε φαση χωρισμου!!!Μονο ετσι θα ηταν αντιπροσωπευτικο!!
Παιδια εμενα δεν με ενοχλει που ο Εντουαρντ αχνοφαινεται!!θα με ενοχλουσε αν ηξερα οτι αυτη ειναι η επισημη αφισα της ταινιας!!!Αλλα επειδη αυτη δεν ειναι η επισημη αλλα ειναι μονο μια απο τις πολλες που θα βγαλουν τοτε μου επιτρεπεται και εμενα να ειμαι χαλαρη!!!
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 24 Ιουν 2009 - 21:30

τεσπα...εγω θα φτιαξω ενα btw και ας πεσει κατω που λεει ο λογος....
να το δοκιμασω...να τεσταρω τον εαυτο μ...
χαχα
παντως επιμενω...η φωτο σαν φωτο δεν ειναι ασχημη...απλα δεν ειναι σε ισορροπια....
M@rIa
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
M@rIa

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Κρητη_Χανια
Αριθμός μηνυμάτων : 931
Registration date : 23/04/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 24 Ιουν 2009 - 22:36

Τι? Εχει πρωτη φατσα το σκυλο? Ε, οχι αυτο δεν μπορω να το ανεχτω.... New Moon Book Cover - Σελίδα 3 917651
Μου φτανει που εχω διαβασει ηδι 200 σελιδες με αυτον και ολες της λεπτομεριες των σκυλων, ελεος...Δεν αντεχω αλλο Jacob.....
New Moon Book Cover - Σελίδα 3 474260 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 474260 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 474260 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 474260 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 551700 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 551700 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 551700
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 24 Ιουν 2009 - 22:52

sunrise έγραψε:
Ωραιο ειναι το εξωφυλλο το παραδεχομαι αλλα θελω και μια με τον εντουαρντ. Το βιβλιο ξεκιναει με Εντουαρντ και Μπελα και καταληγει με αυτους, τι επειδη μπαινει λιγο στην μεση ο τζεικ θα πρεπει να ειναι αυτος στο εξωφυλλο με την Μπελα? Αυτο δεν το δεχομαι

Μαζί σου! New Moon Book Cover - Σελίδα 3 31995 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 31995 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 31995
http://www.jokastia.blogspot.com
dolores!!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
dolores!!

Θηλυκό Λέων
Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Registration date : 03/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 24 Ιουν 2009 - 23:36

WhiteQueen έγραψε:
sunrise έγραψε:

Μαζί σου! New Moon Book Cover - Σελίδα 3 31995 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 31995 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 31995
εστικοριτσαρα μου!!!!!μπραβο sunrise!!!!!!! New Moon Book Cover - Σελίδα 3 474941 πες τα πες τα!!!!καταρχην με τν εντουαρντ οπως κ να το κανουμε....θα τραβηξει πιο πολυ βρε αδερφε!!!!!
April
Jasper's Queen
April

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Korea!
Αριθμός μηνυμάτων : 3318
Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 24 Ιουν 2009 - 23:45

Να παιξω εγω τωρα το δικηγορο του διαβολου για τον Τζεικομπ????
Σπόιλερ:

Μας αρεσει, δε μας αρεσει (βασικα δε μας αρεσει...!!!) ο Τζεικ εχει πρωταγωνιστικο ρολο στη Νεα Σεληνη!!!

Οπως κ να το κανουμε καλυπτει το 1/3 του βιβλιου!!!

Κ οχι μονο.....οποτε τον χρειαστει η Μπελλα ή οι Καλεν αυτος εκει .......βραχος!!!!

Οποτε λογικο ειναι να βρισκεται κ στη μεση του εξωφύλλου!!!!

Σπόιλερ:

Αν κ προτιμω να βαλουν το official........γιατι ο Εντουαρντ ειναι Εντουαρντ...πως να το κανουμε!!!!!
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3603
Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 25 Ιουν 2009 - 0:00

Ηρθα να σε θαυμασω Βασια μου!!!Σημειωστε την ημερα και την ωρα γιατι πριν απο λιγο διαδραματιστηκε ιστορικη στιγμη!!!! lol! lol! lol!

Παιδια αν το δουμε λιγακι απο θεμα marketing ,εγω προσωπικα αν ηθελα να προσεγγισω το καταναλωτικο κοινο που δεν εχει διαβασει ακομα το βιβλιο δεν θα εβαζα μια φωτογραφια στο εξωφυλλο με τους δυο βασικους πρωταγωνιστες να ειναι αγκαλια!!!Γιατι αυτο προδιδει το τελος!!!
Η Νεα Σεληνη δυστυχως ειναι ενα βιβλιο χωρισμου στο οποιο εμφανιζεται και τριτος πρωταγωνιστης!!!Οποτε εχω 3 τρεις επιλογες!!!
1)Βαζω μια εικονα που να δειχνει το τριγωνο(οπως η επισημη)
2)Βαζω μια εικονα με τον Τζεικ και την Μπελλα μαζι(οχι ερωτικα ομως) και τον Εντουαρντ σε αποσταση
3)Την Μπελλα και τον Εντουαρντ χωρια να δειχνουν πονεμενοι και τον Τζεικ στο φοντο με κλιση προς την Μπελλα!!!

Προσωπικα θα μου κεντριζε το ενδιαφερον η δευτερη επιλογη γιατι θα εβλεπα ξαφνικα ενα τριτο προσωπο να αγκαλιαζει την Μπελλα και θα σκεφτομουν ''Ωπα τι γινεται εδω??Α πρεπει να το διαβασω..εδω εχουμε εξελιξεις!!''

Αν και οτι και να βαλουν εμεις που ειμαστε τρελαμενες θα το αγορασουμε οποτε...δεν πολυσκαω!!!
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : 9 cycles of hell
Αριθμός μηνυμάτων : 2461
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 25 Ιουν 2009 - 0:06

April έγραψε:
Σπόιλερ:

Μας αρεσει, δε μας αρεσει (βασικα δε μας αρεσει...!!!) ο Τζεικ εχει πρωταγωνιστικο ρολο στη Νεα Σεληνη!!!

Κ οχι μονο.....οποτε τον χρειαστει η Μπελλα ή οι Καλεν αυτος εκει .......βραχος!!!!

Σπόιλερ:

Αν κ προτιμω να βαλουν το official........γιατι ο Εντουαρντ ειναι Εντουαρντ...πως να το κανουμε!!!!!
θα σου κάνω μία μόνο διόρθωση βάσια μου επειδή κατά τα άλλα συμφωνώ δυστυχώς όταν θέλω
Σπόιλερ:
είμαι αντικειμενική
το σκυλί πιάνει το μισό βιβλίο κακό χρόνο να είχε New Moon Book Cover - Σελίδα 3 490517
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 25 Ιουν 2009 - 0:10

scarlet rose έγραψε:
Ηρθα να σε θαυμασω Βασια μου!!!Σημειωστε την ημερα και την ωρα γιατι πριν απο λιγο διαδραματιστηκε ιστορικη στιγμη!!!! lol! lol! lol!

Παιδια αν το δουμε λιγακι απο θεμα marketing ,εγω προσωπικα αν ηθελα να προσεγγισω το καταναλωτικο κοινο που δεν εχει διαβασει ακομα το βιβλιο δεν θα εβαζα μια φωτογραφια στο εξωφυλλο με τους δυο βασικους πρωταγωνιστες να ειναι αγκαλια!!!Γιατι αυτο προδιδει το τελος!!!
Η Νεα Σεληνη δυστυχως ειναι ενα βιβλιο χωρισμου στο οποιο εμφανιζεται και τριτος πρωταγωνιστης!!!Οποτε εχω 3 τρεις επιλογες!!!
1)Βαζω μια εικονα που να δειχνει το τριγωνο(οπως η επισημη)
2)Βαζω μια εικονα με τον Τζεικ και την Μπελλα μαζι(οχι ερωτικα ομως) και τον Εντουαρντ σε αποσταση
3)Την Μπελλα και τον Εντουαρντ χωρια να δειχνουν πονεμενοι και τον Τζεικ στο φοντο με κλιση προς την Μπελλα!!!

Προσωπικα θα μου κεντριζε το ενδιαφερον η δευτερη επιλογη γιατι θα εβλεπα ξαφνικα ενα τριτο προσωπο να αγκαλιαζει την Μπελλα και θα σκεφτομουν ''Ωπα τι γινεται εδω??Α πρεπει να το διαβασω..εδω εχουμε εξελιξεις!!''

Αν και οτι και να βαλουν εμεις που ειμαστε τρελαμενες θα το αγορασουμε οποτε...δεν πολυσκαω!!!
έτσι δήμητρα τι την τελείωνουμε την οδε lol!
April
Jasper's Queen
April

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Korea!
Αριθμός μηνυμάτων : 3318
Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 25 Ιουν 2009 - 0:20

scarlet rose έγραψε:

Πραγματι!!!! Κ ενα ασπρο φοντο να εβαζαν με τον τιτλο "Νεα σεληνη" παλι θα σπευδαμε!!!!
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 25 Ιουν 2009 - 0:24

ρε ήρεμα κορίτσια υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ξοδέψουμε τα χρήματά μας
1.μπλούζα νέα σελήνη
2.μπλούζα team edward
3.μπούζα team cullen
4.το τσόκερ της άλις
5.ομοίωμα σε φυσικό μέγεθος του έντουαρντ μόνο με το παντελόνι
Σπόιλερ:
6.το πιο σημαντικό από όλα
Σπόιλερ:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την emerald eyes στις Πεμ 25 Ιουν 2009 - 0:25, 1 φορά
M@rIa
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
M@rIa

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Κρητη_Χανια
Αριθμός μηνυμάτων : 931
Registration date : 23/04/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 25 Ιουν 2009 - 0:25

lol! Κακο χρονο να εχει.... lol! New Moon Book Cover - Σελίδα 3 201917 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 201917 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 201917 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 201917
Ακριβως....κ να φανταστεις οτι το διαβαζα τωρα το βιβλιο και δεν αντεχω αλλοοοοοοοοοο....Θελω πιστω τον Εντ, παρακαλω οχι αλλο σκηλο... New Moon Book Cover - Σελίδα 3 4736 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 4736 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 4736 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 4736 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 4736 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 474260 ( καλα ειμαι λιγο αφιλοζωη μαλλον Razz ) Τουλαχιστον ξερω οτι εχω 3-4 κεφαλαια ακομα για να γυρισει ο Εντ.... New Moon Book Cover - Σελίδα 3 4947 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 174341 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 174341 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 174341
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 2205
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 25 Ιουν 2009 - 10:09

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το εξώφυλλο για το συγκεκριμένο βιβλίο ταιριάζει σχεδόν γάντι, γιατί το αντιπροσωπεύει απόλυτα. Τον ρόλο που θα παίξει ο Τζέικ στη ζωή της Μπέλλα από εδώ και πέρα και φυσικά μου αρέσει πάρα πολύ που αχνοφένετε ο Έντ. Δεν νομίζω ότι θα τον ήθελα πολύ έντονο, ούτε να κυριαρχεί στο πόστερ. Ούτως η άλλως δεν θα απέδιδε και το στόρυ του βιβλίου αν ήταν το κυρίαρχο πρόσωπο με την Μπέλλα.
Γιατί όπως έχουμε πει αρκετές, δυστυχώς στο μεγαλύτερο μέρος λείπει!!!
Αυτό και το οφίσιαλ είναι τα αντιπροσωπευτικά μέχρι στιγμής. Δεν θα με χάλαγε όποιοα και αν βγει.
Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να παίξει κανέναν απολύτως ρόλο για το αν θα το πάρουμε ή όχι όπως τονίσατε και παραπάνω lol!
hiddenfantasy
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hiddenfantasy

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Where the fairytale begins......
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 23/05/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 25 Ιουν 2009 - 13:05

emerald eyes έγραψε:
ρε ήρεμα κορίτσια υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ξοδέψουμε τα χρήματά μας
1.μπλούζα νέα σελήνη
2.μπλούζα team edward
3.μπούζα team cullen
4.το τσόκερ της άλις
5.ομοίωμα σε φυσικό μέγεθος του έντουαρντ μόνο με το παντελόνι
Σπόιλερ:
6.το πιο σημαντικό από όλα
Σπόιλερ:

Συμφωνω και εγω...

Εξαλλου ποιο το νοημα τησ αφισας αν σου λεει τι γινεται....????Πιστυεω οτι καλα εκαν και εβαλαν τον Τεηλορ και την Κριστεν μπροστα και τον Ρομπερτ να αγνοφαινεται...ειναι πιο ενδιαφερον ετσι...εξαλλου μην ξεχναμε οτι ο Τεηλορ παιζει σχεδον σε ολη την ταινια και πρεπει και οι αλλοι ηθοποιοι να αναδειχθουν απο αυτη την ταινια και οχι μονο ο Ρομπερτ... geek geek geek
http://vampirediariesworld.vampire-legend.net/
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 25 Ιουν 2009 - 13:37

Μην τα λες ετσι αυτα ξαδερφουλα!!! faint
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 25 Ιουν 2009 - 13:58

April έγραψε:
Σπόιλερ:

Σπόιλερ:

Shocked HELL!!NO!!!
ESME!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????? οχι βρε παιδια....συγγνωμη κιολας.....
αν ηταν ετσι στη νεα σεληνη θα βαζανε και τον τσαρλι...και αυτος διπλα της ητανε.....
ας κανανε τουλαχιστον κατι σε ισορροπια...σαν την αφισα...οχι τωρα να μου χει το μονοπωλιο ο τζεικ.... Shocked SHOOT ME δηλαδη! New Moon Book Cover - Σελίδα 3 626465
didi
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
didi

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : ale3androupoli
Αριθμός μηνυμάτων : 823
Registration date : 06/05/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon Book Cover   New Moon Book Cover - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 25 Ιουν 2009 - 14:39

τελος!!
ο Τειλορ ειναι ολα τα λεφτα!!
εχει ε3ελιχ8ει σε πολυ χοτ!!
ποπο New Moon Book Cover - Σελίδα 3 432569

εμενα το ποστερ με τον τζεικ και την μπελλα αγκαλια μ αρεσε υπερβολικα!!
νομιζω πως δειχνει ακριβως το συναισ8ημα της μπελλας για τον τζεικ και οχι κατι το ερωτικο...
και ο τζεικ δειχνει να την προστατευει απο τν απογοητευση που της αφησε ο εωτ οταν εφυγε...
και πανω πανω που ειναι ο εντ...ουαου! New Moon Book Cover - Σελίδα 3 474941
τ αγρυπνο βλεμμα του δειχνει ποσο πολυ νιαζετε για την μπελλα αλλα και το ποσο νευριασμενος ειναι αρχικα που αφησε την μπελλα και τωρα κανει παρεα με λυκαν8πωπους..και επισης ποσο νευριασμενος ειναι γιατι κα8ε φορα που η μπελλα εχει μια παραισ8ηση ειναι γιατι κανει κατι ριψοκινδυνο και αυτο ειναι κα8ε φορα 8υμωμενος!!

(ο ροπμ ειναι η8οποιαρα εκτος απο κουκλος!!
δειχνει τοσα συναισ8ηματα!!!τν αγαπωω!!!) New Moon Book Cover - Σελίδα 3 432569 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 432569 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 868134 New Moon Book Cover - Σελίδα 3 98735

New Moon Book Cover
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Breaking Dawn : New Book Cover
» Host - The Book
» Book 6: Last Sacrifice

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: The Twilight Saga - Τα Βιβλία-
Μετάβαση σε: