| Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? | |
|
+72EliRose Crystal,Sasa desi dark violet maria_likofos ms. teylor lautner eternity tasos Mental Shield Teodan BELLA MARIE bellarenesmi Bella Marie Swan eleanna bReakDowN-Mark Aleera Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Rosemarie Cullen WeepingWillow sisaki $ofi@ + Edward evac Doris Renesmee Charlie Swan twilightsagaddicted kristeng7 Niki Patt ViCtOria-HuMaN i love edward 2 dmant89 twi-Lydia Evans @Dark_Lord@ Vera Phantom of the Vampires libra anastasia_1992 AnaroseCullen twilightFOREVER ma.do edward17 pink Edwart nantiaki_twilight 4 ever Bella Cullen12 marialouiza Lizzy Cullen Bella07 ΠΗΝΕΛΟΠΗ redbutterfly MIKAELLA d@n@e twilight! Vampire love *evdokia* April elsa a.aggelina Ms Cullen robert\'s girl ntinaki Vampi Isabella_Cullen maro Morena team edward evi evaki kristen(a) T-NM-E-BD Ashley Greene christi_twilight BellaNessieSwan 76 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BellaNessieSwan Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 12/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 13 Οκτ 2009 - 18:15 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BellaNessieSwan στις Τρι 13 Οκτ 2009 - 23:17, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 13 Οκτ 2009 - 18:43 | |
| στο καταστημα με τα βιβλια μπηκαμε με την κολητη μου ουρλιαζοντας...ειχαμε παει να παρουμε το λυκοφως! με το που το επιασα και ειδα για πρωτη φορα το εξωφυλλο θυμιθηκα τη σκηνη στην ταινια με το μηλο και ανατριχιασα...οσο περιμεναμε στο ταμειο μιλουσαμε ενθουσιασμενες οτι κραταμε το ποιο τελειο των τελειων(και λιγα λεγαμε)βιβλιο... απο το τρενο αρχισαμε να το διαβαζουμε.................και δεν σταματησαμε!!!!!!!! το λυκοφως ειναι μακραν το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει...ειναι απλα θεικο! με αυτο γελασα,εκλαψα,αγωνιουσα! σιγουρα η αρχη της πολυαγαπημενης μου σειρας,το πρωτο βημα σε αυτον το μαγικο κοσμο,ηταν οτι καλυτερο...! οταν το τελειωσα ηξερα οτι ειχα βρει το προσωπικο ειδος ηρωινης μου! Ετρεξα και πηρα το δευτερο....και σημερα εχω τελειωσει και την χαραυγη. TWILIGHT SAGA ROCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 13 Οκτ 2009 - 18:54 | |
| | |
|
| |
BellaNessieSwan Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 12/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 21 Δεκ 2009 - 1:16 | |
| | |
|
| |
kristen(a) Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Iraklio Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 04/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 16:26 | |
| τρελαθηκα...πραγματικα δεν φανταζεστε πως εκανα..μεσα σε μια μερα το τελιωσα...στην αρχη επειδη δεν ειχα δει την ταινια κ ο τροπος που μου το παρουσιαζανε δεν με ενθουσιαζε δεν ηθελα να το διαβασω αλλα οταν το ξεκινησα δεν μπορουσα να σταματησω κ οσο το διαβαζα ενιωθα πως το ζουσα...οταν το εκλεινα(λογο της μανας μου που φωναζε) ενιωθα πως δεν ζουσα...πως ειχα αφησει την ζωη μου κ δεν αντεχα....μολις δεν με εβλεπε ετρεχα γρηγορα στο δωματιο μου για να διαβασω εστω 1 σελιδα η 1 παραγραφο η 1 λεξη....και το βραδυ εμεινα ξαγρηπνη για να το τελιωσω...για την επομενη ημερα δεν το σηζητω...για το μονο που μηλουσα ηταν αυτο..... | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 16:46 | |
| και εγώ τρελάθηκα!!! αφού κάθε λίγο και λιγάκι τσίριζα και ερχόταν η μαμά μου να δει αν ήμουν καλά... καλά δε μιλάω για το χαζοζαρούμενο γέλιο!!! από τότε η μαμά μου το έμαθε και όταν γελάω μόνη μου λέει "πάλι τους βρικόλακες διάβασες??" | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 16:47 | |
| εγώ τέλεια....χωρις πλάκα...ένοιωθα ευεξία!!!!!! τρελάθηκα είπα δεν υπάρχει αυτό το βιβλίο αυτή η σάγκα...είναι τέλεια!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 16:50 | |
| Εγω με το που ανοιξα την πρωτη σελιδα μπηκα και αρχισα να ζω μεσα του....Ενιωθα σαν ολος ο υπολοιπος κοσμος να χε σβηστει....κι αυτο συμβαινει ακομα καθε φορα που το διαβαζω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 16:51 | |
| μακάρι να ζούσαμε μέσα του!!! αχ τι ωραία που θα ήτανε!!! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Iraklio Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 04/12/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 16:56 | |
| αααχ ναι!!!!!! πραγματικα οταν δεν το διαβαζω (ακομα και τωρα) νιωθω ........ πολυ παραξενα σαν να μην ζω...σαν να εχω πατησει το stop στην ζωη μου που θα ξαναξεκινησει μολισ ανοιξω το βιβλιο...μολις ξαναξεκινησω να ζω τν ζωη της bella | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 16:59 | |
| και δεν το χωρταίνουμε με τίποτα δεν γίνεται είναι η καλύτερη μάρκα ηρωίνης μας όπως το αίμα της μπέλλας στον έντουαρντ. δεν έχω νοιώσει ποτέ έτσι για κανένα βιβλίο... | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 17:05 | |
| ούτε και εγώ αφού για πρώτη φορά στη ζωή μου με το που σηκωνόμουν από το κρεβάτι το πρωι σκεφτόμουν να τελειώσω όσο πιο γρήγορα αυτά που είχα να κάνω για να διαβάσω το βιβλίο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 17:07 | |
| εγώ δεν πήγαινα ούτε για φαγητό...αχ τι μας κάνει αυτλη η στάφανι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 17:12 | |
| Πφ φφ.......ξερετε πιο ειναι το χειροτερο πως δεν μπορω πια να ζησω χωρις το λυκοφως...αφησα τν ζωη μου και δεν μπορω κι δεν θελω να τν ξαναπιασω...και καθε φορα που το σκεφτομαι κλαιω...η ζωη ειναι αδικη...και εμεις θελουμε εναν σαν τον robert...γτ δεν μας φερνει κ εμας εναν ????? ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 17:13 | |
| ενωείς έναν έντουαρντ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 17:19 | |
| ε ναι οκ το κακο ειναι πως εμενα μαρεσει ο Edward μεσα στο σωμα του robert.....ενω ειναι αλλο τ 1 κ αλλο τ αλλο αλλα εμου θελω ενα σαν τον edward εμου τον θελω στο σωμα τ Robert | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 17:24 | |
| πίστεψέ με αυτό θέλουμε όλλες μας....και κάτι ακόμα είμαστε off topic!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 17:25 | |
| πως ενοιωσα οταν διαβασα το λυκοφως??? τρελα κολλημενη με τη σαγκα κ ανυπομονη για τη συνεχεια κ τρελα ερωτευμενη με τον εντ........................................................ το πρωτο ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο, αρα ειχα ξετρελαθει.... κανονικοτατα......... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 17:32 | |
| διστιχως Dora εχω το κακο συνηθειο να βγαινω παντα off topic ...για να ξαναγυρισω ομως στο θεμα....το βιβλιο ειναι υπεροχο οι χαρακτηρες απηστεφτοι η πλοκη παραξενη και απροσμενη και εγω τρελα κολλημενη | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 18:30 | |
| Δεν συνηθίζω να διαβάζω ένα βιβλίο δεύτερη και τρίτη φορά.. Το Λυκόφως όταν το τελείωσα, απλά το ξαναδιάβασα.. και το ξαναδιάβασα και το ξαναδιάβασα... Είναι απίστευτο το πως ακουμπάει τον ψυχισμό μας η Μέγιερ... Αρχικά λοιπόν ένιωσα υπέροχα και μετά λίγο (εώς πολύ ) μελαγχολικά επειδή έπρεπε να επιστρέψω στην βαρετή καθημερινότητα | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 18:54 | |
| Όταν μου έφερε η αδερφή μου το Λυκόφως την κορόιδευα που είχε κολλήσει τόσο πολύ και ήμουν σίγουρη ότι δε θα το διάβαζα, γιατί είχα περάσει μια πολύ δύσκολη φάση με πολύ δουλειά ,πολύ διάβασμα για τη δουλειά μου και πολλές υποχρεώσεις. Μόλις το ξεκίνησα όμως , κόλλησα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Δεν μπορούσα να δουλέψω , να κάνω δουλειές , ούτε να φάω δεν είχα όρεξη (καλά αυτό δεν ήταν κακό , έχασα και κανένα κιλό!). Για πολύ καιρό ήμουν χαμένη τελείως στον κόσμο μου και δεν είχα καμία επαφή με την πραγματικότητα και τους ανθρώπους γύρω μου.
Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία . Πιστέψτε με .Και καλά βιβλία .Αλλά ποτέ δεν το έχω ξαναπάθει αυτό και ούτε περίμενα ότι θα το πάθαινα μεγάλη γυναίκα. | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 19:24 | |
| λοιπον οταν εγω διαβασα για πρωτη φορα το λυκοφως ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο γιατι ηταν παρα πολυ ωραιο ετσι κατευθειαν λοιπον το αρχισα παλι απο την αρχη και οταν το τελειωσα και την δευτερη φορα μπηκα στο ιντερνετ για να μαθω οσα περισσοτερα μπορουσα.....ετσι εγινα φαν της σειρας και για να ειμαι ειλικρινης αυτη ειναι και η πρωτη φορα που εχω κολλησει πραγματικα με κατι | |
|
| |
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 27 Δεκ 2009 - 19:37 | |
| - Isabella_Cullen έγραψε:
- λοιπον οταν εγω διαβασα για πρωτη φορα το λυκοφως ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο γιατι ηταν παρα πολυ ωραιο ετσι κατευθειαν λοιπον το αρχισα παλι απο την αρχη και οταν το τελειωσα και την δευτερη φορα μπηκα στο ιντερνετ για να μαθω οσα περισσοτερα μπορουσα.....ετσι εγινα φαν της σειρας και για να ειμαι ειλικρινης αυτη ειναι και η πρωτη φορα που εχω κολλησει πραγματικα με κατι
και εγω τα ιδια ρε συ!!!!!!! | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 28 Δεκ 2009 - 19:05 | |
| ΕΓΩ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ. | |
|
| |
| Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? | |
|