| Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? | |
|
+72EliRose Crystal,Sasa desi dark violet maria_likofos ms. teylor lautner eternity tasos Mental Shield Teodan BELLA MARIE bellarenesmi Bella Marie Swan eleanna bReakDowN-Mark Aleera Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Rosemarie Cullen WeepingWillow sisaki $ofi@ + Edward evac Doris Renesmee Charlie Swan twilightsagaddicted kristeng7 Niki Patt ViCtOria-HuMaN i love edward 2 dmant89 twi-Lydia Evans @Dark_Lord@ Vera Phantom of the Vampires libra anastasia_1992 AnaroseCullen twilightFOREVER ma.do edward17 pink Edwart nantiaki_twilight 4 ever Bella Cullen12 marialouiza Lizzy Cullen Bella07 ΠΗΝΕΛΟΠΗ redbutterfly MIKAELLA d@n@e twilight! Vampire love *evdokia* April elsa a.aggelina Ms Cullen robert\'s girl ntinaki Vampi Isabella_Cullen maro Morena team edward evi evaki kristen(a) T-NM-E-BD Ashley Greene christi_twilight BellaNessieSwan 76 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Πεμ 20 Σεπ 2012 - 19:56 | |
| και απο τις καλυτερες αναγνωστικες εμπειριες!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Πεμ 20 Σεπ 2012 - 20:03 | |
| και τον καλυτερο πρωταγωνιστη.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Πεμ 20 Σεπ 2012 - 22:16 | |
| συμπρωταγωνιστή η ΜΠ ήταν πρωταγωνίστρια δυστυχώς απλά ο ΕΝΤ της έκλεψε την παράσταση | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Παρ 21 Σεπ 2012 - 1:35 | |
| οτι καλυτερο εχω διαβασει κι ας ηταν και μισο...και χρυσανθη τελος τελος την Μπελλα ποιος την κοιταζε....εδω γινοταν σφαγη για Τζεικ και Εντουαρντ....δεν ακουσα κανεναν να ζηταει την Μπελλα... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Παρ 21 Σεπ 2012 - 8:26 | |
| κι εγω ξετρελαθηκα με το midnight sun
το ειχα ρουφηξει οπως κ το λυκοφως που μολις το επιασα απο τα χερια μου δεν το αφησα ουτε καν για να παω για υπνο
αν και θα συμφωνησω με την χρυσανθη.η Μπελα ειναι η πρωταγωνιστρια στο λυκοφως
αυτη ειναι που της αλλαζει ολη της η ζωη κ ο Εντ με τον Τζεηκ ακολουθουν | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Παρ 21 Σεπ 2012 - 8:42 | |
| - evi έγραψε:
- οτι καλυτερο εχω διαβασει κι ας ηταν και μισο...και χρυσανθη τελος τελος την Μπελλα ποιος την κοιταζε....εδω γινοταν σφαγη για Τζεικ και Εντουαρντ....δεν ακουσα κανεναν να ζηταει την Μπελλα...
αν μου επιτρέπεις αυτό ήταν το μοναδικό λάθος της συγγραφέας την ΜΠ δεν την έκανε σαν χαρακτήρα τόσο ισχυρή όσο να μην την καλύπτουν οι υπόλοιποι ήρωες ενώ οι πράξεις της όλη της η διαδρομή θα μπορούσε κάλλιστα να το είχαν κάνει είναι ένα τριπάκοι που πέφτουμε όλοι μας μέσα αλλά η ΜΠ είναι Ο βασικός χαρακτήρας Η πρωταγωνίστρια από την στιγμή που ξεκινάει με εκείνην και μιλώντας στο πρώτο πρόσωπο αφού βλέπουμε την ιστορία μέσα από τα μάτια της ο ΕΝΤ αυτομάτως πάει στους συμπρωταγωνιστές ενώ στο μυντναιτσαν οι ρόλοι αντιστρέφονται εκεί ο ΕΝΤ είναι ο πρωταγωνιστής και η ΜΠ μπαίνει σε δεύτερη μοίρα εκεί θα βλέπεις την ανάπτυξη και την εξέλιξη του ήρωα (ΕΝΤ) και όχι της ΜΠ αν το τελειώσει αννννν λέμε τώρα.... θα δεις το πόσο διαφορετική θα είναι η ιστορία παρόλο που θα έχει τα ίδια γεγονότα | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Παρ 21 Σεπ 2012 - 13:35 | |
| Εγώ τα βιβλία δεν τα διάβασα με τη σειρά και έτσι το Λυκόφως το διάβασα προτελευταίο...Όταν το αγόρασα πίστευα ότι θα ήταν όπως και η ταινία...Έκατσα και θυμήθηκα όλες τις σκηνές απο τη ταινία για να δω αν θα τις δω και στο βιβλίο....Την ημέρα που το αγόρασα είχα ξετρελαθή.. Έκατσα και το διάβασα μέσα σε μία μέρα όλο γιατί δεν μπορούσα να το ξεκολλήσω απο τα χέρια μου....Όταν το τελείωσα ένιωθα και χαρούμενη αλλά και στεναχωρημένη γιατί υπήρχαν πράγματα που δεν τα είχαν βάλει στη ταινία και που ψόφαγα για να τα δω...!!!!Αυτή την ανάμνηση δεν νομίζω ότι θα τη ξεχάσω ποτέ και ούτε θέλω... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Παρ 21 Σεπ 2012 - 14:51 | |
| Το ξερω Χρυσανθη μου πως ολοι οι αλλοι περα απο την Μπελλα ειναι συμπρωταγωνιστες.Και το ποσο διαφορετικα σκεφτεται ο Εντουαρντ...οχι το πως το βλεπει η Μπελλα αλλα ο ιδιος ο χαρακτηρας....νιωθω πως τον εχω γνωρισει τοσο καλα που οι διαφορες ειναι ξεκαθαρες. | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 7 Νοε 2012 - 16:20 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 18 Νοε 2012 - 16:05 | |
| Συγγνωμη παιδια ειναι λιγο αλλα πραγματικα!! The Twilight Symbols: Motifs-Meanings-Messages by Julie-Anne Sykley How well do you know the Twilight universe… really? In her famous four-book series The Twilight Saga, author Stephenie Meyer refers to myth, music, history, literature and more. She masks numerous symbols in her romantic vampire dreamscape. The Twilight Symbols is a rich A to Z guide to the symbols in the Twilight Saga that will lead you to discover whole new worlds, both real and mystical. It will delight and inform Twilight fans, symbol seekers, and the keenest literature detectives. From apples to zombies, from Forks to Rome, from round meadows to moonlit beaches to dark forests, this compelling and comprehensive sourcebook spotlights the symbols that hide and reside in the Twilight world. http://www.goodreads.com/book/show/15901394-the-twilight-symbolsτι αλλο θα δουν τα ματια μου αναρωτιεμαι!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 18 Νοε 2012 - 16:56 | |
| ακυροτητα της ακυροτητας.... | |
|
| |
| Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? | |
|