| Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? | |
|
+72EliRose Crystal,Sasa desi dark violet maria_likofos ms. teylor lautner eternity tasos Mental Shield Teodan BELLA MARIE bellarenesmi Bella Marie Swan eleanna bReakDowN-Mark Aleera Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Rosemarie Cullen WeepingWillow sisaki $ofi@ + Edward evac Doris Renesmee Charlie Swan twilightsagaddicted kristeng7 Niki Patt ViCtOria-HuMaN i love edward 2 dmant89 twi-Lydia Evans @Dark_Lord@ Vera Phantom of the Vampires libra anastasia_1992 AnaroseCullen twilightFOREVER ma.do edward17 pink Edwart nantiaki_twilight 4 ever Bella Cullen12 marialouiza Lizzy Cullen Bella07 ΠΗΝΕΛΟΠΗ redbutterfly MIKAELLA d@n@e twilight! Vampire love *evdokia* April elsa a.aggelina Ms Cullen robert\'s girl ntinaki Vampi Isabella_Cullen maro Morena team edward evi evaki kristen(a) T-NM-E-BD Ashley Greene christi_twilight BellaNessieSwan 76 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 24 Φεβ 2010 - 17:05 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 10 Μαρ 2010 - 20:53 | |
| εγω προσοπικα τις λιγες ωρες που το διαβασα το τελειωσα πολυ γρηγορα χαμογελουσα σαν χαζο ειχα ηδη δει την ταινια ομως ενιωσα ενα συναισθθημα που δεν πειριγραφετε ηταν μεσα απο την καρδια μου οχι απο το μυαλο μου ειλικρινα ενιωθα κατι αναμεσα στα πνευμονια μου κατι γλυκο,παγωμενο ενα σφιξιμο μια μπουνια δεν ξερω δεν περιγραφετε αυτο το συναισθημα...... | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 10 Μαρ 2010 - 20:55 | |
| - twilightFOREVER έγραψε:
- εγω προσοπικα τις λιγες ωρες που το διαβασα το τελειωσα πολυ γρηγορα χαμογελουσα σαν χαζο ειχα ηδη δει την ταινια ομως ενιωσα ενα συναισθθημα που δεν πειριγραφετε ηταν μεσα απο την καρδια μου οχι απο το μυαλο μου ειλικρινα ενιωθα κατι αναμεσα στα πνευμονια μου κατι γλυκο,παγωμενο ενα σφιξιμο μια μπουνια δεν ξερω δεν περιγραφετε αυτο το συναισθημα......
Ακριβως αυτο....+ το οτι καταλαβα οτι η ζωη μας ειναι ενα διαδοχικο, βαρετο γεγονος -για αυτο και τη λατρευω-.....Μου αρεσει που υπαρχουν καποια αγορια που πιστευουν ετσι!!!!! | |
|
| |
anastasia_1992 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 127 Registration date : 24/12/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Παρ 26 Μαρ 2010 - 13:30 | |
| Εγώ είδα πρώτα τη ταινία και για να πω την αλήθεια δεν μου πολυάρεσε αλλά το βιβλίο ήταν πολύ ωραίο και το διάβασα αρκετές φορές | |
|
| |
libra Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 28/03/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 31 Μαρ 2010 - 16:15 | |
| απο την πρωτη μερα που το διαβασα ζηλεψα την μπελα γιατι να μην υπαρχει ενας τετοιος βρικολακας και για μενα. μακαρι νακυκλοφορισει σε βιβλιο και το midnight sun ισως να εγραφε και τα αλλα βιβλια απο την πλευρα του EDWARD!!!!!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 31 Μαρ 2010 - 16:17 | |
| | |
|
| |
Phantom of the Vampires Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 02/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 31 Μαρ 2010 - 16:18 | |
| Ένιωσα κάτι ανεξήγητο μεσα μου. κάτι τέλιο, ανεπανάλυπτο | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Παρ 21 Μάης 2010 - 3:57 | |
| Μετά από το 1ο μου χωρισμό είχα πει οτι τέρμα δεν υπάρχει ο πριγκιπας και ολα τα σχετικα... είχα αποφασίσει να περναω καλα και να φροντιζω τον εαυτό μου...είχα κλειστει...για να μην πληγωθω μαλλον... Μετά απ το Λυκόφως όμως και 1 χρονο ελευθερη είπα ότι τελικα ποτε μη λες ποτε..........μεσα απ αυτό ανακάλυψα ότι αξιζει να πληγωνεσαι γιατι ετσι ζεις τα παντα πιο εντονα και πιο αληθινα...δε λεω καλα ειναι να φλερτάρεις, να εχεις απειρο ελευθερο χρόνο για σένα κτλ.όμως κακα τα ψεματα...όλες θελουμε καποιον δίπλα μας να μοιραστουμε και το πιο χαζο πραγμα... | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Παρ 21 Μάης 2010 - 9:38 | |
| ΣΥΝΑΡΠ¶ΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΊ Η ΤΑΙΝΊΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ¶ΡΕΣΕ... ΕΠΊΣΗς ΜΕ ΄'ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΜΑΝΊΑ ΝΑ Π¶ΕΙ ΣΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ... | |
|
| |
twi-Lydia Evans New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Greece-US Αριθμός μηνυμάτων : 125 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Πεμ 3 Ιουν 2010 - 20:48 | |
| Δεν το εχω διαβασει ολο ακομα,ειμαι στις πρωτες σελιδες αλλα ειναι τελειο,φανταστικο και ανυπομονω να το τελειωσω!!! | |
|
| |
dmant89 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λονδίνο Αριθμός μηνυμάτων : 194 Registration date : 02/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Πεμ 3 Ιουν 2010 - 20:55 | |
| ήταν συγκλονιστικό!!!!! δεν κοιμήθηκα καθόλου και το διάβασα μέσα σε 2 μέρες!!!!! έτσι ένιωσα όταν διάβασα κ τα άλλα 3 βιβλία της τετραλογίας! το λυκόφως και η χαραυγή είναι τα καλύτερα! ααα! εννοείται πως λάτρεψα τον Edward! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Πεμ 3 Ιουν 2010 - 20:59 | |
| ηταν καταπληκτικο δεν σταματησα μεχρι που το τελειωσα μεσα σε μιαμιση μερα....ηταν θεικο....σκεφτομουν ποσο υπεροχα ειχε πλασει τους χαρακτηρες και ειδικα του εντι και ακομα ετσι νιωθω οταν το διαβαζω πως δεν υπαρχει ωραιοτερος και πιο υπεροχος χαρακτηρας απο αυτον.....εχει κανει φοβερη δουλεια και περιμενω πως και πως να τελειωσει το midnight sun | |
|
| |
ViCtOria-HuMaN Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 20/06/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 20 Ιουν 2010 - 10:03 | |
| | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 20 Ιουν 2010 - 10:08 | |
| Ηταν υπεροχο....κολλησα με το που διαβασα τις πρωτες σελιδες...και δν σταματησα μεχρι που το τελειωσα..... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 20 Ιουν 2010 - 10:30 | |
| Ηταν το πρωτο βιβλιο που δεν μπορουσα να σταματησω να το διαβαζω κατα την διαρκεια της μερας και της νυχτας! Δεν μπορουσα να ξεκολλησω απο τις σελιδες του και ακομη και οταν το τελειωσα ηθελα να το ξαναδιαβασω και ετσι κατελληξα να το εχω διαβασει οχτω φορες συνολικα . |
|
| |
kristeng7 Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 67 Registration date : 13/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 20 Ιουν 2010 - 12:41 | |
| εμενα ηταν το πρωτο μου βιβλιο...!!!μου αρεσε τοσο πολυ που το εχω διαβασει αρκετες φορες... γενικως ολα τα βιβλια της σειρας τα διαβασα τοσο γρηγορα...(δεν διαβαζα βιβλια πολυ...ενω τα αρχιζα τα σταματαγα στην μεση... ) | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 20 Ιουν 2010 - 12:45 | |
| με λιγες λεξεις...:δεν ηθελα να το αφησω απο τα χερια μου..!καταπληκτικο...απο τα αγαπημενα μου...! | |
|
| |
Renesmee Charlie Swan Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 22:17 | |
| Διαβασα το βιβλιο αφου ειχα παθει την πλακα μου βλεποντας την ταινια στα γαλλικα.. Οταν αρχισα να το διαβασω ημουν μες στην περιεργεια..Οταν εφτασα στα μισα δεν ξεκολλουσα..Και οταν πια εφτασα στο τελος εβαλα τα κλαματα και ετρεμα σαν φυλλο.. Με λιγα λογια..:Το λαααααατρεψα | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 12 Ιουλ 2010 - 17:50 | |
| Το συναισθημα δεν περιγραφεται με λεξεις!!! |
|
| |
Doris Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 02/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 14 Ιουλ 2010 - 18:35 | |
| Η αλήθεια εγώ το πήγα λίγο ανάποδα...χωρίς να ξέρω την ύπαρξη του ούτε καν της ταινίας(!!!) πήγα σινεμά και τυχαία είδα την ταινία πρώτα!!Ε,μετά απο αυτό η περιέργεια για το βιβλίο δεν άργησε!!Λάτρεψα τους ήρωες,την ιστορία και την περιγραφή ενός έρωτα που αν και δεν υπάρχει στην πραγματικότητα και λίγο τα κοροίδευα αυτά,σε κάνει να θέλεις να το ζήσεις!! | |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 14 Ιουλ 2010 - 18:52 | |
| οταν πρωτοειδα την ταινια ενιωσα ερωτευμενη.....ετσι μετα ακολουθησαν τα βιβλια.. η απολυτη εξαρτηση.. | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 14 Ιουλ 2010 - 19:09 | |
| Ηταν μια μοναδικη εμπειρια. Οταν αρχισα να το διαβαζω με συνεπηρε και δεν μπορουσα να σταματησω. Γενικα η Στεφανι γραφει μοναδικα ανεπαναληπτα. | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 14 Ιουλ 2010 - 20:30 | |
| εγω ειδα πρωτα το twilight και μετα το new moon και μετα μου ηρθε η εμπνευση να διαβασω και τα βιβλια . . .Οταν πηρα το βιβλιο στα χερια μου αρχισα να διαβαζω με μανια! αν και ηξερα τι θα γινοταν στο τελοσ του λυκοφωτος διαβαζα διαβαζα μεχρι που το τελιωσα. η στεφ ειναι τοσο . . . τοσο . . . εεε εχει ταλεντο! παρουσιαζει τουσ χαρακτηρεσ τοσο ζωντανα τοσο ομορφα ! Ημουν τοσο ευτυχισμενη οταν το τελιωσα λεσ και ξαναβρηκα ενα κομματι που ελλειπε απο πανω μ. Μετα απο μια βδομαδα πηρα και την νεα σεληνη και βρηκα και το αλλο μου χαμενο κομματι . . .Ετσι και με την εκλειψη . .. Ομωσ υπαρχει ενα ακομα κομματι μου που δεν το βρηκα ακομα, Την χαραυγη περιμενψ λοιπον με ανυπομονισια να διαβασω και το τελευτεο βιλιο του επους για να νιωσω ολοκληρομενη επιτελουσ! | |
|
| |
WeepingWillow Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Giannena Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 14 Ιουλ 2010 - 21:54 | |
| Prwta eida tis tainies kai kataen8ousiastika...Meta akousa pws ta vivlia itan akoma kalitera opote eipa na agorasw to Lykofws...Molis 3ekinisa dn mporousa na stamatisw..Itan toso teleio kai i siggrafeas exei toso talento...:D Otan diavazw auta ta vivlia i vlepw tis tainies niw8w apla iperoxa...=) | |
|
| |
| Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? | |
|