| Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? | |
|
+72EliRose Crystal,Sasa desi dark violet maria_likofos ms. teylor lautner eternity tasos Mental Shield Teodan BELLA MARIE bellarenesmi Bella Marie Swan eleanna bReakDowN-Mark Aleera Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Rosemarie Cullen WeepingWillow sisaki $ofi@ + Edward evac Doris Renesmee Charlie Swan twilightsagaddicted kristeng7 Niki Patt ViCtOria-HuMaN i love edward 2 dmant89 twi-Lydia Evans @Dark_Lord@ Vera Phantom of the Vampires libra anastasia_1992 AnaroseCullen twilightFOREVER ma.do edward17 pink Edwart nantiaki_twilight 4 ever Bella Cullen12 marialouiza Lizzy Cullen Bella07 ΠΗΝΕΛΟΠΗ redbutterfly MIKAELLA d@n@e twilight! Vampire love *evdokia* April elsa a.aggelina Ms Cullen robert\'s girl ntinaki Vampi Isabella_Cullen maro Morena team edward evi evaki kristen(a) T-NM-E-BD Ashley Greene christi_twilight BellaNessieSwan 76 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 29 Δεκ 2009 - 10:11 | |
| ηταν οντως υπεροχο!!!!!!εγω το διαβαζω για 3η φορα το ιδιο και ειναι σαν να το διαβαζω απο την αρχη...... | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 29 Δεκ 2009 - 12:24 | |
| Ήταν όντως καταπληκτικό !!! Είναι ή η 4 ή η 5 φορά που το διαβάζω και αισθάνομαι ακόμη και τώρα την ίδια ανατριχίλα , την ίδια αγωνία την ίδια συγκίνηση που αισθάνθηκα την 1 φορά....!!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 29 Δεκ 2009 - 12:38 | |
| Να το εξηγησω πληρως............μετα απο το τρομερο ξενυχτι(δοξα τω θεω ηταν χριστουγεννα και δεν ειχα σχολειο),κοιμηθηκα γυρω στις 3 πανω στο βιβλιο.Σηκωθηκα στις 7 και ξαναξεκινησα.Με το που το τελειωσα λεω..........μα που στο καλο ειναι η Νεα Σεληνη?Και ετρεξα στα βιβλιοπωλεια.Αλλα η χαρα και η αγαλλιαση που ενιωθα την πρωτη φορα ειναι ειναι ιδια με τωρα που το διαβαζω για τριακοστη δευτερη.Παντα ετσι δεν θα ειναι?Και εκατο φορες να το διαβασουμε,σε οτι γλωσσα και να το διαβασουμε(εγω μεχρι στιγμης αγγλικα και ισπανικα εκτος απο ελληνικα) η μαγεια του θα ειναι παντα η ιδια!(Σορρυ για το μακροσκελες ποστ!!!!Αλλα οι mod kai oi admin μας με εχουν συνηθισει. ) | |
|
| |
a.aggelina Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : Λεχούρι ! Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 3 Ιαν 2010 - 23:41 | |
| Είναι απλό........... "ερωτεύτηκα" τον Έντουαρντ !! Ζήλευα όλα αυτά που μπορούσε και προσέφερε στην Μπέλλα... | |
|
| |
elsa New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 113 Registration date : 06/12/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 3 Ιαν 2010 - 23:43 | |
| Ερωτεύθηκα τον Edward! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 3 Ιαν 2010 - 23:49 | |
| - a.aggelina έγραψε:
- Είναι απλό........... "ερωτεύτηκα" τον Έντουαρντ !! Ζήλευα όλα αυτά που μπορούσε και προσέφερε στην Μπέλλα...
Με τη ζηλεια θα μεινουμε!!!! Μηπως να αφηνα το παραθυρο μ ανοιχτο το βραδυ??? Θα ειχε αποτελεσμα??? Εγω παλι αρχικα ταυτιστηκα πολυ με την Μπελλα πιο πολυ απο καθε αλλη λογοτεχνικη ηρωιδα.......αν και μετα απο το κεφαλαιο με την ομαδα αιματος ο Εντουαρντ σε κανει να παραμιλας!!!!! | |
|
| |
a.aggelina Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : Λεχούρι ! Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 02/01/2010
| |
| |
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 20 Ιαν 2010 - 19:11 | |
| υπεροχα. | |
|
| |
*evdokia* Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Ξάνθη Αριθμός μηνυμάτων : 85 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 20 Ιαν 2010 - 20:42 | |
| εγω ειχα δει την ταινια πριν να το διαβασω και ξετρελαθηκα με την ταινια αλλα δεν ηξερα οτι ηταν βιβλιο... Μετα απο ενα διαστημα με επιασε μια μανια(δοξα το θεο μου ξαναεφυγε) νε διαβασω οτι βιβλιο πεσει στα χερια μου... ακομα και της μαμας μου...!@#$%! Ε και διαβασα και το λυκοφως... τοτε μου εφυγαν ολες οι μανειες... ηθελα μονο λυκοφως!!! Προσπαθησα (δεν τα καταφερα..) να μην διαβασω την νεα σεληνη για να εχω το αγχος της ταινιας επειδη μου την σπαει να ξερω το τελος της ταινιας που βλεπω... Μεχρι να βγει η νεα σεληνη ειχα διαβασει και το κεφαλαια του midnight sun απο το forum μας!!!! | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 20 Ιαν 2010 - 21:13 | |
| Εγώ παιδιά είδα την ταινία,μάλιστα άκουγα συνεχώς για αυτήν,φίλες μου γίνονταν θαυμάστριες της ταινίας στο facebook αλλά τελικά έπεσε στα χέρια μου στα τέλη Ιανουαρίου...ε αυτό ήταν!!!Δεν θυμάμαι πόσες φορές είδα την ταινία,πάνω απο 20 σίγουρα..το μόνο που ξέρω είναι οτι ξέρω σχεδόν όλα τα λόγια απ'έξω!!Μετά κατάλαβα ότι υπάρχουν βιβλία!!!Αγόρασα την Νέα Σελήνη και μετα περίμενα υπομονετικά μέχρι τον Μάρτιο για να βγεί και η Έκλειψη..για την Χαραυγή δεν άντεξα,το βρήκα το βιβλίο ολόκληρο σε μία σελίδα στα αγγλικά,το κατέβασα και άρχισα να διαβάζω..είχα τρελαθεί,διάβαζα σχεδόν όλη μέρα μέχρι που τα μάτια μου έγιναν πραγματικά σαν βρικόλακα Τελικά μετά απο αρκετό μάλωμα με την μαμά μου,εκτύπωσα 810 σελίδες του Breaking Dawn και δεν χόρτασα να το διαβάζω μέχρι το καλοκαίρι,τόσο κόλλημα καλέ!! Η αλήθεια είναι όμως ότι το βιβλίο Λυκόφως δεν το διάβασα....λέτε να το πάρω?? | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 20 Ιαν 2010 - 21:34 | |
| ειμαι ανθρωπος που λατρευει τα βιβλια.Ειδικα οταν εχω απλετο χρονο που με χανεις που με βρησκεις ειμαι με ενα βιβλιο στο χερι!!!!και ετσι μπορω να πω οτι μπορω πλεον να ξεχωρισω το ποιοτηκο,το καλο και το αδιαφορο βιβλιο.Οταν ομως διαβασα το πρωτο βιβλιο ξετρελαθηκα!!!!το καθενα του με ωθουσε να διαβασω το επομενο.Η Στεφανι καταφερνει να μεσα απο εξερετικες περιγραφες και καταστασεις να αποδωσει υπερβολικα εντονα οποιοδηποτε συναισθημα θελησει!!!Αυτος ηταν ο κυριος λογος που με τραβηξαν τα βιβλια.Επειτα αυτη η γυναικα εχει τοση φαντασια και τρομερο ταλεντο σε αυτο που κανει!!!Πραγματικα προσκινω!!!!κανεις δεν θα μπορεσει να αντιγραψει τις ιδεες τις ή να τις πλησιασει εστω και λιγο.
Η συγκινηση και τα αναμεικτα συνεσθηματα που ενιωθα διαβαζωντας καθε σελιδα του λυκοφωτος,αλλα και των υπολοιπων βιβλιων δεν περιγραφεται!!!δεν εχω ξαναρουφιξει,στην κυριολεξια,κανενα αλλο βιβλιο ετσι!!!Ειχα τρελαθει διαβαζα μανιωδως!!!
Και εγω ξακωνωμουν με τους γονεις μου γιατι ειχα παραμελησει παρα πολυ τα μαθηματα μου.Αλλα δεν μπορουσα να σταματησω!!!
Το υπεροχο ειναι πως νιωθω τα ιδια πραγματα,τα ιδια συναισθηματα που ενισα την πρωτη φορα που τα διαβασα,καθε φορα που τα διαβαζω!!!
Ελπιζω να μην σας κουρασα,αλλα κακα τα ψεματα αυτα νιωθω εγω...και ισως να χρειαζομουν πολυ παραπανω χρονο και χωρο για να το περιγραψω καλυτερα! | |
|
| |
kristen(a) Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Iraklio Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 04/12/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 20 Ιαν 2010 - 22:47 | |
| χαχαχα εγω ειμαι το αντιθετο απο εσενα Δαναη εβλεπα βιβλιο ανω τον 200 σελιδων κ με επιανε ιλιγγος.....Δεν ηθελα ουτε να τα βλεπω τα βιβλια αλλα απο τοτε που διαβασα το Λυκοφως δεν με νοιαζει οσεσ σελιδεσ κ ναναι ενα βιβλιο....Τεσπα λοιπον εγω τν 1 φορα που το διαβασα ητανε μεσα σε μια μερα..Δεν καταλαβα πως περασε η ωρα και εκει που καθομουνα κ ελιαζε ο ηλιος καποια στιγμη ανοιγω τν κουρτινα και...νυχτα...Βεβαια δν ειχα ανοιξει σχολικο βιβλιο...Εμεινα με ανοιχτο το στομα οταν καταλαβα πως ειχα τελιωσει τ βιβλιο...Με ειχε συνεπαρει το βιβλιο τοοοσο πολυ και μετα οταν το σταματουσα απλα δεν ζουσα ειχα και εχω μπερδεψει τν ζωη μου.....Νομιζω πως ζω μονο με το λυκοφως και οτι δεν ζω με τν κανονικη μου ζωη...!!!!! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
redbutterfly New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Πεμ 21 Ιαν 2010 - 1:00 | |
| λοιπον εμενα μου ελεγαν συνεχεια για την ταινια αλλα δεν την ειχα δει, εκατσα λοιπον ενα Σαββατο απογευμα να την δω. αυτο ηταν. την ξαναειδα το βραδυ πριν παω για δουλεια, στην δουλεια εψαχνα στο ιντερνετ και ανακαλυψα οτι ειναι βιβλιο, την κυριακη ξαναειδα την ταινια 2 φορες και το βραδυ στη δουλεια αρχιζα να διαβαζω στα αγγλικα το 1 βιβλιο γιατι δεν μπορουσα ν το αγορασω λογω μερας. την δευτερα το πρωι αντι να κοιμηθω πηγα και αγορασα το βιβλιο το οποιο το τελειωσα μεσα σε 4 ωρες. την πρωτη φορα που το διαβασα ανατριχιασα μουδιασε το κεφαλι μου και γελουσα σαν χαζοχαρουμενο. και πιστεψτε με εχω διαβασει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ βιβλια, ειμαι μια γνησια βιβλιοφάγος. τελικα εχω διαβασει ολα τα βιβλια 4 φορες στα ελληνικα και 2 φορες στα αγγλικα μεχρι τωρα, εχω δει την 1 ταινια 10 φορες (μετρημενες) και την 2 την εχω δει 5 φορες. μεχρι τωρα ολα αυτα........ γιατι ακομα διαβαζω και βλεπω τις ιδιες ταινιες. ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..... | |
|
| |
ΠΗΝΕΛΟΠΗ Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 21/10/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 25 Ιαν 2010 - 21:05 | |
| ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ TWILIGHT KAI TO BREAKING DAWN!TA ΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ 5 ΜΕ 6 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MIDNIGHT SUN! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 25 Ιαν 2010 - 21:29 | |
| Εγω ειδα πρωτα τη ταινια περσι το Δεκεμβρη μου αρεσε παρα πολυ,και ψαχνω στο ιντερνετ και βρησκω για το λυκοφως και τη νεα σεληνη,τα παραγγελνω και μου φερνουν και την εκληψη μαζι,τα διαβασα σε τεσσερις μερες.Και τα εχω διαβασει μπορει και 10 φορες το καθενα.Ακομα νιωθω δεος οταν τα διαβαζω. | |
|
| |
ΠΗΝΕΛΟΠΗ Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 21/10/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 25 Ιαν 2010 - 21:38 | |
| ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!10 ΦΟΡΕΣ Ε?ΟΥΑΟΥ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΝΑ 6 ΜΗΝΟ ΝΑ ΛΕΩ ΤΟ ΙΔΙΟ.... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 25 Ιαν 2010 - 22:35 | |
| Οταν το τελειωσα ηθελα να το ξαναδιαβασω και να το ξαναδιαβασω και ξανα και ξανα και ξανα αλλά είχα και την Νεα Σελήνη σαν πειρασμο... Εμεινα να τα κοιτάω στην αρχη σαν χαζό. "ΤΕΛΕΙΩΣΕ??" "ΜΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!" Κατι τετοια μουρμουριζα και μετά επεσα με τα μούτρα στην νεα σελήνη και στο Μidnight Sun. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 25 Ιαν 2010 - 22:39 | |
| Μονο 10??? Εγω τουλάχιστον 50 φορες! Και δεν υπερβαλλω! Μονο την χαραυγη επειδη βγηκε προσφατα την εχω διαβασει μόνο 2 στα αγγλικά και 2 στα ελληνικά Θελω να το ξαναδιαβασω να το απολαυσω αλλά δεν προλαβαινω με το σχολειο... | |
|
| |
marialouiza Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : aigio Αριθμός μηνυμάτων : 23 Registration date : 17/01/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 26 Ιαν 2010 - 1:08 | |
| ΕΓΩ ΑΓΩΡΑΣΑ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ..!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Σαβ 30 Ιαν 2010 - 11:30 | |
| Το συαίσθημα δεν περιγράφεται, αν και ένιωθα και λίγο κατάθλιψη όταν ήμουν μακριά του και ένιωθα το στομάχι μου να σφίγγεται....Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι φαν αυτής της σειράς!!! | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Σαβ 30 Ιαν 2010 - 12:20 | |
| Απιστευτη συγκινηση,ζηλια και ενα βημα πριν την καταθλιψη!!!! | |
|
| |
Edwart Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Κατερινη Αριθμός μηνυμάτων : 75 Registration date : 07/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 24 Φεβ 2010 - 11:56 | |
| δεν υπαρχουν λογια να το περιγραψω θελω κι εγω μια τοσο μεγαλη αγαπη... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 24 Φεβ 2010 - 12:35 | |
| τι να πω... ενιωσα πολλα συναισθηματα οταν πρωτοδιαβασα το βιβλιο του λυκοφωτος... αχ αχ αχ... πρωτα απο ολα ενιωσα μια βαθια λυπη για την μπελλα γιατι θα πηγαινε σε μια μικρη πολη που δεν της αρεσε καθολου μονο και μονο για να κανει ευτυχισμενη την μητερα της.... (αλλα επειδη ειχα δει πρωτα την ταινια ελεγα ταυτοχρονα απο μεσα μου ''και που να ηξερες ποιον θα γνωριζες? τον αντρα της ζωης σου!!!'') επειτα ενιωσα εναν εκνευρισμο γιατι της φερονταν τοσο ασχημα στην αρχη ο εντουαρτ... μετα εναν θαυμασμο που την εσωσε απο το ατυχημα αλλα και απο τους βιαστες της... καλα εκει αλιωσα.. (μακαρι να υπηρχαν τετοιοι αντρες!!!!) επειτα μια χαρα και ανακουφηση γιατι η μπελλα ηταν πλεον χαρουμενη και ευδιαθετη που εμενε με τον πατερα της στο φορκς... στην συνεχεια ενιωσα μια συμπονια για τον κακομοιρη τον εντουαρτ που αγαπουσε ως τα βαθη της υπαρξης του την μπελλα αλλα ταυτοχρονα φοβοταν οτι θα της κανει κακο αν βρισκεται κοντα της... μετα τρομο γιατι ο τζειμς την ειχε παγιδευσει σαν ποντικι μες στην φακα... επειτα λιγο εκνευρισμο και σιναμα μια κατανοηση για τον πονο του γιατι ο εντουαρτ την αγαπουσε τοσο πολυ που ηθελε να την αφησει να παει στο φοινιξ με την μαμα της για να την προστατεψει απο τον ιδιο και ολα τα οντα που συνομωτουν για να της κανουν κακο... στο τελος μια απιστευτη χαρα γιατι πηγαν στο χορο μαζι και υποσχεθηκαν να μεινουν για παντα μαζι!!!(ασχετο αν μετα ο εντουαρτ την παρατησε!!! καλα ενα βρισιδη που εφαγε εκει!!!! ) | |
|
| |
edward17 Twilight Human
Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 25 Registration date : 17/02/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 24 Φεβ 2010 - 15:50 | |
| | |
|
| |
| Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? | |
|