| Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? | |
|
+72EliRose Crystal,Sasa desi dark violet maria_likofos ms. teylor lautner eternity tasos Mental Shield Teodan BELLA MARIE bellarenesmi Bella Marie Swan eleanna bReakDowN-Mark Aleera Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Rosemarie Cullen WeepingWillow sisaki $ofi@ + Edward evac Doris Renesmee Charlie Swan twilightsagaddicted kristeng7 Niki Patt ViCtOria-HuMaN i love edward 2 dmant89 twi-Lydia Evans @Dark_Lord@ Vera Phantom of the Vampires libra anastasia_1992 AnaroseCullen twilightFOREVER ma.do edward17 pink Edwart nantiaki_twilight 4 ever Bella Cullen12 marialouiza Lizzy Cullen Bella07 ΠΗΝΕΛΟΠΗ redbutterfly MIKAELLA d@n@e twilight! Vampire love *evdokia* April elsa a.aggelina Ms Cullen robert\'s girl ntinaki Vampi Isabella_Cullen maro Morena team edward evi evaki kristen(a) T-NM-E-BD Ashley Greene christi_twilight BellaNessieSwan 76 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 8 Νοε 2010 - 14:09 | |
| - sisaki έγραψε:
- εγω ειδα πρωτα το twilight και μετα το new moon και μετα μου ηρθε η εμπνευση να διαβασω και τα βιβλια . . .!
Κι εγώ! | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 8 Νοε 2010 - 14:12 | |
| μολις ειδα την πρωτη ταινια πειρα αμεσως τα 2 πρωτα βιβλια | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 9 Φεβ 2011 - 18:58 | |
| | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 9 Φεβ 2011 - 19:03 | |
| εφω ειδα την ταινια το λυκοφως πρωτα κ μετα πηγα κ αγορασα τα βιβλια...αφησα το λυκοφως το βιβλιο τελευταιο και απογοητευτηκα διοτι καμμια σχεση με το βιβλιο δεν ειχε. τωρα ηρεμησα κ εχει αρχισει να μ αρεσει λιγο | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 21 Μαρ 2011 - 0:32 | |
| Δεν υπαρχει ατακα αυτου του βρικολακα που να μην σε κανει να λιωσεις.... | |
|
| |
Aleera New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Χωρα του Ποτε-Ποτε Αριθμός μηνυμάτων : 176 Registration date : 03/01/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 21 Μαρ 2011 - 12:14 | |
| ξεκινησα τη νεα σεληνη πρωτα αντι να διαβασω το λυκοφως.....δεν καταλαβαινα χριστο στην αρχη αλλα δεν μπορουσα να ξεκολλησω......και βασικα πιστευω οτι αν διαβαζα πρωτο το λυκοφως δεν θα πορονομουν τοσο η νεα σεληνη ειχε ανατροπη φοβερη!!!!!!!!!!!! και αν και ο εντουαρτ λειπει η παρουσια του ειναι πιο δυνατη απο ποτε!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 21 Μαρ 2011 - 12:37 | |
| Εγω προτιμησα να τα διαβασω με την σειρα γτ οσο να ναι οι ταινιες δεν σου περναν το αναλογο συναισθημα....Οποτε τα πηρα με την σειρα και επειτα πορωθηκα και με την ταινια....Και φυσικα οποια αλλη την ακολουθησε... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 22 Μαρ 2011 - 15:58 | |
| Eγώ δεν τα διάβασα με τη σειρά γιατί πρώτα είδα το Λυκόφως και ήμουν τελείως άσχετη και δεν ήξερα οτι έχει συνέχεια..και έψαξα να βρώ τα βιβλία και μια φίλη μου μου δάνεισε τη Νέα Σελήνη..Ετσι διάβασα πρώτα τη Νέα Σελήνη και μετά αγόρασα όλα τα βιβλία | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 22 Μαρ 2011 - 16:29 | |
| Οπως και να τα διαβασε ο καθενας μας το θεμα ειναι οτι παλι μας σημαδεψαν.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Πεμ 24 Μαρ 2011 - 15:41 | |
| Σωστά..Δεν έχει σημασία η σειρά που τα διαβάσαμε.. | |
|
| |
bReakDowN-Mark Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks(in my mind) Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 29/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 29 Ιουν 2011 - 14:36 | |
| πρωτα ειδα την ταινια αλλα οταν πρωτοδιαβασα το βιβλιο αντιπαθησα εντελως τον Εντουαρντ και τον αντιπαθουσα απο τοτε παρα πολυ αλλα τωρα τελευταια αρχιζω και τον συμπαθω λιγαααακι παντως κατα τ'αλλα μου αρεσε πολυ το βιβλιο και σε χρονο ρεκορ πηρα και τα υπολοιπα! | |
|
| |
eleanna Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 11 Registration date : 24/06/2011
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Πεμ 30 Ιουν 2011 - 12:30 | |
| Κι εγώ είδα πρώτα το λυκόφως και μετά το διάβασα! Είναι απλά υπέροχο βιβλίο και το καταευχαριστήθηκα! Φυσικά, αμέσως πήρα και τα υπόλοιπα 3 βιβλία και, διαβάζοντας, άρχισα να κολλάω με το λυκόφως. | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 27 Ιουλ 2011 - 12:51 | |
| Ένιωσα ότι ήμουν εγώ η Μπέλλα,τα έβλεπα όλα με τα δικά της μάτια. | |
|
| |
bellarenesmi Twilight Human
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 08/07/2011
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 21 Νοε 2011 - 18:44 | |
| ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΔΕΙ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ.ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΥΓΗ. ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ.ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΜΑΓΕΥΟΜΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΤΡΥΓΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΕΤΣΙ ΜΟΛΙΣ ΞΑΠΛΩΣΑΜΕ ΠΗΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΣΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΩΡΕΣ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕ ΚΙΑ ΑΝΑΓΑΣΤΙΚΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.Η ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΗΤΑΝ Η ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΚΣ | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 21 Νοε 2011 - 19:12 | |
| Παρακαλώ πολύ, να αποφευγετε να γραφετε με κεφαλαια γραμματα!
Ειναι σαν να φωνασκουμε προς τους συνομιλητες μας, και συναμα δεν ειναι ευγενικο.
Εχει γινει επανειλλημενως παρατηρηση, επι του θεματος.
Επομενα ποστ θα διαγραφουν απροειδοποιητα.
Ευχαριστω, Bella Marie. | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 21 Νοε 2011 - 19:25 | |
| Έμπαινε Μπέλα Όχι πραγματικά είναι κουραστικό το να διαβάζεις κεφαλάια γραμματα και είναι σαν ο άλλος να θέλει να επιβάλλει τη γνώμη του... Πώς ένοιωσα όταν πρωτοδιαβάσα το Λυκόφως;Μαγεία νομίζω είναι η πιο κατάλληλη λέξη.Με άγγιξε όσο κανενα βιβλίο.Θυμάμαι την αγωνία μου όταν περίμενα τη Νέα Σελήνη,την Έκλειψη και τη Χαραυγή.Δε ξέρω αν θα με επηρεάσει τόσο ισχυρά ενα άλλο βιβλίο... | |
|
| |
Mental Shield New Moon Victim
Ηλικία : 103 Τόπος : Paris Αριθμός μηνυμάτων : 265 Registration date : 13/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 21 Νοε 2011 - 22:11 | |
| Ξεκίνησα να διαβάζω με δανεικό 'Λυκόφως', χωρίς να έχω δει την ταινία και χωρίς να γνωρίζω τι γίνεται εκεί πέρα στο Φορκς. Τι χαστούκι ήταν αυτό??????? Διπλό, ξέρετε, και με την ανάστροφη!!!!!!!!! Και νόμιζα ότι δεν με λυγίζει τίποτε!!!!!!Ναι καλα! (που λέει και ο Τζέικ)- Ήμουν σαν ζόμπι, καθόμουν και κοίταζα το ταβάνι και τρόμαξα με τον εαυτό μου, γιατί αυτό είχα να το κάνω τουλάχιστον μια δεκαετία...Πολλές φορές αναρωτιέμαι μήπως ανάμεσα στις γραμμές των βιβλίων περνάνε τίποτε μηνύματα τύπου "θα πάθεις ψύχωση", "από εδώ και πέρα θα είσαι δέσμια αυτής της ιστορίας", "αγάπησέ το, λάτρεψέ το, εξιδανίκευσέ το" . Αν είχα δει πρώτα τις ταινίες θα μιλούσα με μεγαλύτερη βεβαιότητα για τέτοια μηνύματα. Τέλος πάντων, αγόρασα και διάβασα σε χρόνο ντετε τα βιβλία και συμπλήρωσα με το 'Λυκόφως" τη συλλογή που ήταν το τελευταίο που αγόρασα. Παιδιά!!!!Δεν εξηγείται αλλιώς!!!!!Κάτι μας έχουν ρίξει!!!!!Μερικές φορές είναι σαν φυλακή, και εννοείται την πιο γλυκιά φυλακή που θα μπορούσε κανείς να δεχτεί και να είναι ευγνώμων.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 22 Νοε 2011 - 1:28 | |
| Αν αυτα ειναι τα δεσμα φυλακης τοτε δεν θελω ποτε να ξεφυγω... | |
|
| |
Mental Shield New Moon Victim
Ηλικία : 103 Τόπος : Paris Αριθμός μηνυμάτων : 265 Registration date : 13/09/2011
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 22 Νοε 2011 - 14:50 | |
| ω, ναι!!!!!!!!!!!Ισόβια Κάθειρξη!!!!!!!!!!!!! Να μας κλείσουν όλες μέσα σε ένα τεράστιο κτίριο και να γυρίσουμε το "Twilight Break". Θα διαβάζουμε τα βιβλία και θα βλέπουμε όλη μέρα τις ταινίες. Όσες χαλαρώνουν και δεν διαβάζουν ή δεν παρακολουθούν με ευλάβεια τις ταινίες, θα πηγαίνουν απομόνωση όπου εκεί τις περιμένει η τιμωρία των πολλαπλών προβολών σε wide screen - dolby surrond full extra!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
tasos Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Registration date : 13/07/2011
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 22 Νοε 2011 - 15:34 | |
| | |
|
| |
eternity Twilight Human
Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 63 Registration date : 16/10/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 22 Νοε 2011 - 16:38 | |
| - maro έγραψε:
- Όταν μου έφερε η αδερφή μου το Λυκόφως την κορόιδευα που είχε κολλήσει τόσο πολύ και ήμουν σίγουρη ότι δε θα το διάβαζα, γιατί είχα περάσει μια πολύ δύσκολη φάση με πολύ δουλειά ,πολύ διάβασμα για τη δουλειά μου και πολλές υποχρεώσεις. Μόλις το ξεκίνησα όμως , κόλλησα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Δεν μπορούσα να δουλέψω , να κάνω δουλειές , ούτε να φάω δεν είχα όρεξη (καλά αυτό δεν ήταν κακό , έχασα και κανένα κιλό!). Για πολύ καιρό ήμουν χαμένη τελείως στον κόσμο μου και δεν είχα καμία επαφή με την πραγματικότητα και τους ανθρώπους γύρω μου.
Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία . Πιστέψτε με .Και καλά βιβλία .Αλλά ποτέ δεν το έχω ξαναπάθει αυτό και ούτε περίμενα ότι θα το πάθαινα μεγάλη γυναίκα. maro συμφωνω μαζι σου απολυτα!!!!!!!!αυτο ακριβως σκεφτομουν και εγω ''μεγαλη γυναικα να παθω τετοιο κολημα!!" Εγω ειδα πρωτα την ταινια και μετα διαβασα το βιβλιο οπου βεβαια σε μια βδομαδα τα διαβασα ολα δεν αντεχα να περιμενω ουτε μια μερα για να ξεκινησω το επομενο,ξεχασα και αντρα και παιδι και δουλεια...τι να πω απλα υπεροχο!! Μονο που μελαγχολω λιγο οταν τα διαβαζω(τα εχω διαβασει απειρες φορες)και μετα αρχισα να ψαχνω και αλλα τετοιου ειδους βιβλια αλλα κανενα δεν μου αρεσε τοσο πολυ! | |
|
| |
ms. teylor lautner Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Hawai Αριθμός μηνυμάτων : 4217 Registration date : 16/10/2011
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 22 Νοε 2011 - 16:40 | |
| ολα αρχισαν φετος τ καλοκαιρι οταν η 3αδερφουλα μ εφερε τ βιβλιο στ χωριο για ν τ διαβασω... εγω στν αρχη τς ελεγα "τ βλακειες διαβαζεις μαρι τατιανα" αλλα δν τ λεμε. ε τελος παντων καπως μ επισε κ μ βαρια καρδια αρχισα ν τ διαβαζω... απο τ πρωτο κεφαλαιο κολλισα... χωρις υπερβολες... διαβαζα ολη τν ημερα... τ βιβλιο ηταν παντου μαζι μ... στν παραλια,στ χωριο,στς βολτες μ τ παιδια παντου...!!! η 3αδερφη μ γελουσε κ μ κοροιδευε γιατι στν αρχη τς φωναζα κ τωρα ειχα γινει χειροτερη απ αυτη.... δν μ ελεγε κ τ συμβαινει παρακατω... περασα ωρες πορωσεις μ αυτα τ βιβλια... ηταν η καλυτερη επιλογη π εχω κανει ποτε μ σ σχεση μ τ διαβασμα... ειμαι χαρουμενη π ειμαι εδω μαζι σας παιδια...!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 22 Νοε 2011 - 17:03 | |
| Πανω κατω ετσι νιωθουμε ολοι....εγω παντα διαβαζα αλλα μετα το λυκοφως κτ αλλαξε μεσα μου...για αυτο τα τελευταια χρονια διαβαζω σχεδον αποκλειστικα βιβλια φαντασιας... | |
|
| |
bellarenesmi Twilight Human
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 08/07/2011
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 23 Νοε 2011 - 0:55 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- Παρακαλώ πολύ, να αποφευγετε να γραφετε με κεφαλαια γραμματα!
Ειναι σαν να φωνασκουμε προς τους συνομιλητες μας, και συναμα δεν ειναι ευγενικο.
Εχει γινει επανειλλημενως παρατηρηση, επι του θεματος.
Επομενα ποστ θα διαγραφουν απροειδοποιητα.
Ευχαριστω, Bella Marie. Συγνωμη ειμαι καινουρια και δεν το ηξερα. δεν θα ξανασυμβει | |
|
| |
| Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? | |
|