| Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? | |
|
+72EliRose Crystal,Sasa desi dark violet maria_likofos ms. teylor lautner eternity tasos Mental Shield Teodan BELLA MARIE bellarenesmi Bella Marie Swan eleanna bReakDowN-Mark Aleera Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Rosemarie Cullen WeepingWillow sisaki $ofi@ + Edward evac Doris Renesmee Charlie Swan twilightsagaddicted kristeng7 Niki Patt ViCtOria-HuMaN i love edward 2 dmant89 twi-Lydia Evans @Dark_Lord@ Vera Phantom of the Vampires libra anastasia_1992 AnaroseCullen twilightFOREVER ma.do edward17 pink Edwart nantiaki_twilight 4 ever Bella Cullen12 marialouiza Lizzy Cullen Bella07 ΠΗΝΕΛΟΠΗ redbutterfly MIKAELLA d@n@e twilight! Vampire love *evdokia* April elsa a.aggelina Ms Cullen robert\'s girl ntinaki Vampi Isabella_Cullen maro Morena team edward evi evaki kristen(a) T-NM-E-BD Ashley Greene christi_twilight BellaNessieSwan 76 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Δευ 19 Δεκ 2011 - 20:03 | |
| ego me auto to biblio exo mageuti...to axrsa ton septembri kai epidi den itan diko m biblio to diabasa poles fores gia na to 8imame kai apo ekeini tin mera den exo stamatisi na oneireuomai stigmes pou diegite... Edit by Bella Marie: Καλησπερα, και καλως ηλθες στο φορουμ μας! Μπορεις να περασεις απο εδω για να σε γνωρισουμε καλυτερα, να συστηθεις και να σε καλωσορισουμε και επισημα στην κοινοτητα μας! http://www.bellandedward.org/t1260-topic Να σε ενημερωσω ωστοσο οτι τα greeklish απαγορευονται απο τον κανονισμο μας, καθως η επισημη γλωσσα μας ειναι τα ελληνικα! Θα σε παρακαλουσα λοιπον, να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες, καθως επομενα ποστ με greeklish θα διαγραφονται απροειδοποιητα! | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τρι 20 Δεκ 2011 - 22:03 | |
| Βασικα ολα αρχισαν οταν ειδα σε ενα περιοδικο την αφισα της ταινιας και ειδικοτερα τον Εντουαρτ! Μετα απο λιγες μερες πηρα και το βιβλιο και ενθουσιαστηκα!!Ηταν κατι εντελως διαφορετικο απο ολα τα βιβλια που ειχα διαβασει αλλα αυτο που πραγματικα μου εκανε εντυπωση ηταν η ομοιοτητα μου με τη Μπελλα!Εχω διαβασει ενα σωρο βιβλια απο τοτε αλλα με καμια αλλη ηρωιδα δεν ταυτιστηκα περισσοτερο!Αυτο βεβαια δεν ειναι και καλο γιατι ωρες ωρες η Μπελα μου τη δινει πολυ! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 21 Δεκ 2011 - 0:12 | |
| Ειναι το πιο συνηθισμενο κοριτσι που υπαρχει....οποτε λγκ να ταυτιστεις.... | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 21 Δεκ 2011 - 1:01 | |
| Βασικα δεν ειναι μονο οτι μοιαζουμε ως χαρακτηρες αλλα ακομη και καποια γεγονοτα στη ζωη της συμπιπτουν με τα δικα μου σε πολυ μεγαλο βαθμο.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 21 Δεκ 2011 - 1:13 | |
| Η Μπελλα γενικα δεν εκανε την τρελη ζωη πριν βρεθει στον δρομο της ο Εντουαρντ...εχει τα καθημερινα προβληματα των καθημερινων ανθρωπων οποτε ειναι λογικο να μοιαζει λιγο πολυ με ολες μας.... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Τετ 21 Δεκ 2011 - 11:36 | |
| απογοητευση. φρικτη απογοητευση.....το βρηκα μετριο κ καμμια σχεση με το λυκοφως..... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 25 Δεκ 2011 - 0:49 | |
| Εγώ βασικά είχα δει το βιβλίο σε ένα βιβλιοπωλείο και μου περίσσευαν και 20 ευρώ,οπότε το πήρα, από περιέργεια.Στην τελευταία σελίδα έφτασα το βράδυ,αφού το είχα ξεζουμίσει κυριολεκτικά. Κι έτσι γεννήθηκε μια Twilighter! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 25 Δεκ 2011 - 1:01 | |
| Οποτε και να το πιασω ποτε δεν μπορω να το αφησω απο τα χερια μου... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 25 Δεκ 2011 - 12:01 | |
| Το Λυκόφως είναι μοναδικό,ρομαντικό,ότι πιο έντονο έχω διαβάσει ποτέ. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 25 Δεκ 2011 - 13:24 | |
| Για μενα απο τα πιο εντονα...ευτυχως εχω και αλλα αριστουργηματα να το συγκρινω.... | |
|
| |
desi Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Σαβ 31 Δεκ 2011 - 16:12 | |
| απο την στιγμη που το διαβασα ξετρελαθικα.και απο τοτε ονειρευομαι να βρω εναν τετοιο αιρωτα το λυκοφως μας εκλεψε την καρδια.εσεις γλιτωσατε απο αυτο τον αιρωτα εγω οχι θελω και εγω εναν εντουαρτ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Σαβ 31 Δεκ 2011 - 16:32 | |
| Ποιος ακριβως γλιτωσε απο αυτο τον ερωτα γιατι εδω μεσα δεν βλεπω και πολλους...? | |
|
| |
Crystal,Sasa Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 28/12/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Σαβ 31 Δεκ 2011 - 16:33 | |
| Ήταν απλός υπέροχο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Σαβ 31 Δεκ 2011 - 16:36 | |
| Ειναι και παντα θα ειναι..καλως μας ηρθες κι ολας.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Σαβ 31 Δεκ 2011 - 17:08 | |
| ντροπη μου το ξερω αλλα ειδα πρωτα την ταινια και μετα διαβασα το βιβλιο!!δεν μπορουσα να το αφησω κατω περπατουσα μαζι του,πηγαινα στο μπανιο μαζι του, ετρωγα μαζι του!!οταν το τελειωσα το ξαναρχισα απο την αρχη!!περιττο να πω πως το βιβλιο βρισκεται σε κατασταση ιδια με τα ανεμοδαρμενα υψη της Μπελας!! ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο της σειρας:τζεικομπ πολυ δεν εχει και εχει και την αιγλη τπυ ερωτα με την πρωτη ματια ξεδιπλωνοντας τον Εντουαρντ Καλεν!! Πραγματικα το λατρευω... αντε στεφανι κανε το καλο και τελειωσε το midnight sun εχουμε καιρο να ζησουμε τετοιες συγκινησεις!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Σαβ 31 Δεκ 2011 - 17:20 | |
| Εγω εχω ολες τις εκδοσεις και τα κανονικα απο δυο φορες οποτε και γω το ταλαιπωρω χωρις τυψεις.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Σαβ 31 Δεκ 2011 - 17:22 | |
| ευη παντα αναρωτιωμουν αυτες οι διαφορετικες εκδοσεις περα απο το εξωφυλλο εχουν και τιποτα αλλο διαφορετικο;; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Σαβ 31 Δεκ 2011 - 17:25 | |
| Οχι...το κανονικο βιβλιο ειναι.. | |
|
| |
desi Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 1 Ιαν 2012 - 15:09 | |
| παιδια την εχουμε βαψει άσχημα. απο τοτε που το εχουμε διαβαση δεν μπορουμε χορεις αυτον. σηνεχειζω να το διαβαζω και αναστεναζω ξαναν και ξανα οπως τιν πρωτη φορα τωρα προσφατα το ξανα διαβασα και τα δυο μπελα και εντουαρτ ,οταν το διαβαζω απο την μερια[img][/img] του τον θελω ακομα ποιο πολυ. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 1 Ιαν 2012 - 17:31 | |
| Λογικο....ειναι απο τους πιο τελειους χαρακτηρες που υπαρχουν... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 1 Ιαν 2012 - 17:37 | |
| γιατι δεν υπαρχουν και στην πραγματικοτητα τετοιοι ανδρες αναρωτιεμαι!!αχαχ εντουαρντ... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 1 Ιαν 2012 - 17:49 | |
| υπαρχουν...τουλαχιστον ετσι θελω να ελπιζω... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Κυρ 1 Ιαν 2012 - 17:52 | |
| εσυ και εγω και ολες μας!! | |
|
| |
Marry-Alice Brandon Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 16/09/2012
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Πεμ 20 Σεπ 2012 - 19:35 | |
| Οταν πηρα στα χερια μου το Λυκοφως... ηθελα να το διαβασω μονορουφι... Διαβασα πολυ γρηγορα τα πρωτα κεφαλαια καθως το μονο που με ενδιεφερε ηταν η ζωη των Βρυκολακων... Ομολω οτι ηταν συναρπαστικο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? Πεμ 20 Σεπ 2012 - 19:55 | |
| παντα θα ειναι μια απο τις καλυτερες ιστοριες που γραφτηκε ποτε... | |
|
| |
| Πώς νοιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το Λυκόφως!!?? | |
|