| Όνειρα θερινής νυκτός! | |
|
+32Drama Queen dimitramd7 !~Twilighter~! dolores!! linaki bluesea Mrs Alice MIKAELLA BELLA22 April sofakimpiskotaki Darkbella Lancelot maraki-twilightholic EternalQueen twilightergirl Alexadruby the vampire Ειrιnι Rozali87 Gωgω-Twilighter LizCullen scarlet rose Princess DanaeCullen WhiteQueen SilverMusk nasiatheslayer spunkransom hobo nessie Neri Vampire 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 1 Φεβ 2009 - 21:54 | |
| Καλα, ετσι κι αλλιως ονειρευομαστε παντα την τελευταια ωρα πριν ξυπνησουμε οποτε..... τα ξυπνητηρια ειναι αυτα που πρεπει να σκοτωσουμε! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 1 Φεβ 2009 - 21:57 | |
| αναι βεβαια εχω βαλει το never think να με ξυπναει και καθε μερα ειμαι με το χαμογελο στα χειλη ...μεχρι να παω σχολειο... | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 1 Φεβ 2009 - 22:01 | |
| Εγω εχω βαλει το To Roam! | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 1 Φεβ 2009 - 22:43 | |
| λεω να πω κι εγω ενα απ τα ονειρα μου... την υπερπαραγωγη θα σας την πω αν θελετε γιατι ειναι λιγο μεγαλη και εντελως μα εντελως θεοκουφη!!!! υποτιθεται οτι ημουν στο σπιτι των Cullen στην αποθηκη τους (εκει που εχουν τα αμαξια) αλλα δεν υπηρχαν αμαξια..βασικα δεν υπηρχε τιποτα εκτος απο εναν αδειο παγκο (σαν αυτον που καθοταν η Rosalie) και πινακες στους τοιχους...ολα πολυ ανοιχτα και χαρουμενα χρωματα (κιτρινο, πρασινο, μπε), το πατωμα ηταν ξυλινο και πολυ καθαρο... ημουν εγω και ο Rob μονο στο δωματιο. Ξαφνικα εγω αρχισα να χορευω ( ) και στριφογυριζα στο δωματιο λες κι εκανα πατιναζ! και μετα αρχισε να χορυει και ο Rob ( ) και γλιστρουσαμε πανω στο πατωμα λες και καναμε πατιναζ! μου επιανε το χερι, με αφηνε, μου το ξαναπιανε, ερχοταν μια κοντα μου και μια μακρια μου, μου ψιθυριζε I love you και μου κρατουσε το χερι...!!! σε καποια φαση ερχεται κοντα μου μου πιανει το χερι και με στελνει μακρια..αλλα με κρατουσε ακομη και μολις τα δαχτυλα μου ισα που ακουμπουσαν τα δικα του, ερχεται πιο κοντα, μου σφιγγει το χερι και με παιρνει αγκαλια, χωνωντας με κατω απ το πηγουνι του, με τα δαχτυλα του να ειναι μπλεγμνα στα μαλλια μου...!!! εγω αναστεναξα κι εμεινα εκει μυριζοντας τον!! ξαφνικα με αφησε αλλα δε με φιλησε οπως περιμενα, και ξαναρχισε να χορευει...εγω κουρασμενη, πηγα κι εκατσα σε μια πολυθρονα μισο-ξαπλωμενη και υστερα απο λιγα δευτερολεπτα ηρθε και ξαπλωσε πανω μου!! εβαλε τα υπεροχα αναμαλλιασμενα μαλλια του πανω στο στηθος μου και με αφησε να παιξω μαζι τους, ενω αυτος μιλουσε!! ιδεα δεν εχω τι ελεγε γιατι εγω επαιζα με τα μαλλια του και χαμογελουσα φιλωντας του το κεφαλι... η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελη και εκανε το στηθος μου να πηγαινει πανω κατω ασταματητα!!! φορουσα μια αρκετα ανοιχτη μπλουζα για τα γουστα μου και αυτος ειχε βαλει το κεφαλι του πανω μου, αφηνοντας με να τον χαιδεψω!!! ειχα κατενθουσιαστει!!! εκει που γυρισε το κεφαλι του και με κοιταξε μεσα στα ματια...χτυπησε το ξυπνητηρι!!!! καταλαβαινετε το δραμα μου;;;;!!!! θα σκοτωνα για να τελειωσω αυτο το ονειρο!!!! | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 1 Φεβ 2009 - 23:24 | |
| Αχ τι τελειο ονειροοο!!!! Εγω δεν βλεπω τοσο ωραια και τοσο μεγαλα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Δευ 2 Φεβ 2009 - 14:22 | |
| ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! ΩΡΑΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:02 | |
| Όντως τέλειο όνειρο. Εγω συνήθως κοιμάμαι σαν βόδι.........Πάντα το πρωί τα βλαίπω τα καλά | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 21:54 | |
| Κοριτσια χθες το βραδυ ειδα εφιαλτη!!! :affraid: :affraid: :affraid: Καποιος υποτιθεται οτι παντρευοταν!!(δεν θυμαμαι ποιος και δεν προσεξα αν ηταν ωραια η νυφη)Εγω ετρεχα να προλαβω τον γαμο!!Θυμαμαι οτι ο δρομος ηταν ανηφορικος και βρεγμενος!!!Ηταν χωματοδρομος!!!Επειδη βιαζομουν πολυ να φτασω ,εκει που ετρεχα οσο πιο γρηγορα μπορουσα με τα δυο μου ποδια ,ξαφνικα αρχιζω να τρεχω με τα 4 γιατι συνειδητοποιω οτι πηγαινω πιο γρηρορα!!!Ετρεχα σαν να ημουν...φοβαμαι να το ξεστομισω...σαν να ημουν...δυσκολευομαι...οκ, θα το πω!Σαν να ημουν ο Τζεικ!!! :affraid: Εφτασα τρεχοντας στα 4 στην αυλη ενος σπιτιου οπου με περιμεναν 4 κουταβια(κοριτσια σταματηστε να γελατε...μιλαω σοβαρα!!!!)Τα 3 ηταν μαυρα και το 1 ασπρο!!Το ενα μαυρο ηρθε να με υποδεχτει κουνωντας την ουρα του και εγω το χαϊδευα!!!Ειχα την εντυπωση οτι ηταν αρσενικο αλλα τελικα ηταν κοριτσακι(Υποσυνειδητα στον υπνο μου πιστεψα οτι το λευκο ηταν κοριτσακι-λανθασμενα ομως)Δεν θυμαμαι τιποτε αλλο απο το ονειρο αυτο γιατι μετα το σκηνικο αλλαζει και βρεθηκα αλλου περπατωντας αυτην τη φορα ευτυχως μονο με τα 2 μου ποδια!!! Το σοκ το πρωι οταν ξυπνησα ηταν μεγαλο!!!!Δεν ειμαι συνηθισμενη να βλεπω τον εαυτο μου στον υπνο μου σε ρολο ...σκυλου και πραγματικα τρομαξα!!!Σημερα αρχισα παλι να διαβαζω το Λυκοφως για αποτοξινωση!!Ειναι το μονο βιβλιο απο την τετραλογια που δεν εχει πολυ μεγαλη δοση απο Τζεικ!!Ελπιζω αυτο να με βοηθησει!!! | |
|
| |
| |
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 22:39 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 22:45 | |
| Οχι! Καμια σχεση. Ουτε καν τον συμπαθω.. | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 22:47 | |
| ναι οντως μιας και παλια κανατε παρεα μπορει τωρα να σου λειπει και να τον θες ξανα πισω ως φιλο αλλα να πιστευεις οτι δεν γινετε με τιποτα[μιας και ειδες οτι καποιος σου ειπε οτι ηταν ονειρο] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 22:49 | |
| Εγω αυτον τον ειχα γνωρισει πριν παρα πολυ καιρο γιατι τον ηθελε μια φιλη μου. Εγω μολις τον ειδα τον αντιπαθησα και του ελεγα μονο ενα γεια για την φιλη μου. Αρα ειμαστε γνωστοι οχι φιλοι (γι' αυτο το βαλα σε εισαγωγικα). Αφηστε που ειναι χαλια... Γιατι το αλλο? Πρωτη φορα βλεπω ονειρο στο ονειρο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 22:55 | |
| - Princess έγραψε:
- Οχι! Καμια σχεση. Ουτε καν τον συμπαθω..
Τοτε ή επηρρεαστηκες λογω της σημερινης εορτης ή το συμπαν μεσω του υποσυνειδητου προσπαθει να σας δωσει μια ευκαιρια να περασει η σχεση σας σε αλλη διασταση!!! Πισω απο τα μεγαλα μιση ...κρυβοντα μεγαλα παθη!!! Και η Μπελλα με τον Εντουαρντ αρχικα ολο τσακωνοντουσαν ,αλλα στο τελος ομως....!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 22:59 | |
| Ευτυχως να λετε που η φατσα του ηταν mix σαν τον Ρομπ και ενος αλλου που θελω. τωρα που το ξαναθυμαμαι, εμοιζε περισσοτερο στον Ρομπ αλλα καπου μεσα μου ηξερα οτι ηταν αυτος. Δηλαδη, ειχε μονο το ονομα καλα, ας ελπισουμε οτι ειναι το πρωτο σε συνδιασμο με το κολλημα με τον Ρομπ γιατι το δευτερο δεν θα το αντεξω... (δεν το χω πειπ ουθενα αυτο το ονειρο. μονο εσεις το ξερετε! δεν τολαμαω κιολας να το πω αλλου..) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:03 | |
| Μην ανησυχεις!!!Θα μεινει μεταξυ μας!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:09 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:23 | |
| Ασε, καθε βραδυ μ΄αυτη την ελπιδα κοιμαμαι! Αλλα συνεχεια βλεπω κατι κουλα! Και σε ονειρο να το δουμε, παλι θα το απολαυσουμε! Αλλα που.. Μερικες φορες σκεφτομαι οτι αν μπορουσε ο Ρομπ να διαβασει το μυαλο μας, θα τα χε παιξει τελειως! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:24 | |
| εγω τις τελευτεες ,μερες ειμαι τοσο κουρασμενη που δεν βλεπω καν ονειρα... | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:31 | |
| Εγω ρε γαμωτο ηταν αναγκη να δω κατι που να εχει σχεση με τον Τζεικ? Εννοειτε πως αν ο Ρομπ ηξερε τι λεμε ,τι σκεφτομαστε ή τι ειδους ονειρα θελουμε να δουμε με εκεινον...τοτε...ασ'το ,ή θα κοκκινιζε(γιατι καποια θα ηταν ακαταλληλα ενδεχομενως) ή θα μας περνουσε για τελειως λαλημενες!!!!Ευτυχως που δεν ξερει τιποτα!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:31 | |
| Εγω ΤΑ ονειρα τα ΄χω δει με τον Lucas απο το OTH. Οτι θελετε, το χω δει! Καλα και με τον Ρομπ δεν εχω δει και λιγα...
Εγω συνηθως ξερετε τι παθαινω με τα ονειρα? Βλεπω ενα μπερδεμενο και "σκοτεινο" το οποιο βλεπω συνεχεια, καθε βραδυ για μερες...αλλα τωρα εχω να το παθω απο το καλοκαιρι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:35 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Εγω ρε γαμωτο ηταν αναγκη να δω κατι που να εχει σχεση με τον Τζεικ?
Εννοειτε πως αν ο Ρομπ ηξερε τι λεμε ,τι σκεφτομαστε ή τι ειδους ονειρα θελουμε να δουμε με εκεινον...τοτε...ασ'το ,ή θα κοκκινιζε(γιατι καποια θα ηταν ακαταλληλα ενδεχομενως) ή θα μας περνουσε για τελειως λαλημενες!!!!Ευτυχως που δεν ξερει τιποτα!!!!! Ευτυχως δεν λες τιποτα! Θα τα παθαινε και τα δυο! Ειναι και σαν χαρακτηρας λιγο ευαισθητος και κλειστος οποτε μπορει να ηθελε να εξαφανιστει κιολας! Ποτε δεν ξερεις.. | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:42 | |
| - Princess έγραψε:
- scarlet rose έγραψε:
- Εγω ρε γαμωτο ηταν αναγκη να δω κατι που να εχει σχεση με τον Τζεικ?
Εννοειτε πως αν ο Ρομπ ηξερε τι λεμε ,τι σκεφτομαστε ή τι ειδους ονειρα θελουμε να δουμε με εκεινον...τοτε...ασ'το ,ή θα κοκκινιζε(γιατι καποια θα ηταν ακαταλληλα ενδεχομενως) ή θα μας περνουσε για τελειως λαλημενες!!!!Ευτυχως που δεν ξερει τιποτα!!!!! Ευτυχως δεν λες τιποτα! Θα τα παθαινε και τα δυο! Ειναι και σαν χαρακτηρας λιγο ευαισθητος και κλειστος οποτε μπορει να ηθελε να εξαφανιστει κιολας! Ποτε δεν ξερεις.. Δεν πιστευω πως θα μας περνουσε για τρελλες !!!!!!!!!!!!!!! Εγω λεω οτι πιο πολυ θα κολακευοταν !!!!!!!!!!!!! Επισης πρεπει να μας καταλαβει και λιγο !!!!!!!!! Δεν ειναι ευκολο να βλεπεις εναν θεο σαν και αυτον και μετα να μην τον ονειρευεσαι !!!! | |
|
| |
| Όνειρα θερινής νυκτός! | |
|