Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Όνειρα θερινής νυκτός!

Πήγαινε κάτω 
+32
Drama Queen
dimitramd7
!~Twilighter~!
dolores!!
linaki
bluesea
Mrs Alice
MIKAELLA
BELLA22
April
sofakimpiskotaki
Darkbella
Lancelot
maraki-twilightholic
EternalQueen
twilightergirl
Alexadruby the vampire
Ειrιnι
Rozali87
Gωgω-Twilighter
LizCullen
scarlet rose
Princess
DanaeCullen
WhiteQueen
SilverMusk
nasiatheslayer
spunkransom
hobo
nessie
Neri
Vampire
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
LizCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LizCullen

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Διπλα στον Edward....
Αριθμός μηνυμάτων : 2237
Registration date : 25/01/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 1 Φεβ 2009 - 21:54

Καλα, ετσι κι αλλιως ονειρευομαστε παντα την τελευταια ωρα πριν ξυπνησουμε οποτε..... τα ξυπνητηρια ειναι αυτα που πρεπει να σκοτωσουμε!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://twilightsaga.forumotion.net/forum.htm
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 778
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 1 Φεβ 2009 - 21:57

αναι βεβαια εχω βαλει το never think να με ξυπναει και καθε μερα ειμαι με το χαμογελο στα χειλη ...μεχρι να παω σχολειο... Evil or Very Mad
LizCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LizCullen

Θηλυκό Παρθένος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 1 Φεβ 2009 - 22:01

Εγω εχω βαλει το To Roam!
hobo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hobo

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 2196
Registration date : 27/11/2008

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 1 Φεβ 2009 - 22:43

λεω να πω κι εγω ενα απ τα ονειρα μου... την υπερπαραγωγη θα σας την πω αν θελετε γιατι ειναι λιγο μεγαλη και εντελως μα εντελως θεοκουφη!!!!

υποτιθεται οτι ημουν στο σπιτι των Cullen στην αποθηκη τους (εκει που εχουν τα αμαξια) αλλα δεν υπηρχαν αμαξια..βασικα δεν υπηρχε τιποτα εκτος απο εναν αδειο παγκο (σαν αυτον που καθοταν η Rosalie) και πινακες στους τοιχους...ολα πολυ ανοιχτα και χαρουμενα χρωματα (κιτρινο, πρασινο, μπε), το πατωμα ηταν ξυλινο και πολυ καθαρο... ημουν εγω και ο Rob μονο στο δωματιο. Ξαφνικα εγω αρχισα να χορευω ( Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 686606 ) και στριφογυριζα στο δωματιο λες κι εκανα πατιναζ! και μετα αρχισε να χορυει και ο Rob ( Shocked ) και γλιστρουσαμε πανω στο πατωμα λες και καναμε πατιναζ! μου επιανε το χερι, με αφηνε, μου το ξαναπιανε, ερχοταν μια κοντα μου και μια μακρια μου, μου ψιθυριζε I love you και μου κρατουσε το χερι...!!! σε καποια φαση ερχεται κοντα μου μου πιανει το χερι και με στελνει μακρια..αλλα με κρατουσε ακομη και μολις τα δαχτυλα μου ισα που ακουμπουσαν τα δικα του, ερχεται πιο κοντα, μου σφιγγει το χερι και με παιρνει αγκαλια, χωνωντας με κατω απ το πηγουνι του, με τα δαχτυλα του να ειναι μπλεγμνα στα μαλλια μου...!!! εγω αναστεναξα κι εμεινα εκει μυριζοντας τον!! ξαφνικα με αφησε αλλα δε με φιλησε οπως περιμενα, και ξαναρχισε να χορευει...εγω κουρασμενη, πηγα κι εκατσα σε μια πολυθρονα μισο-ξαπλωμενη και υστερα απο λιγα δευτερολεπτα ηρθε και ξαπλωσε πανω μου!! εβαλε τα υπεροχα αναμαλλιασμενα μαλλια του πανω στο στηθος μου και με αφησε να παιξω μαζι τους, ενω αυτος μιλουσε!! ιδεα δεν εχω τι ελεγε γιατι εγω επαιζα με τα μαλλια του και χαμογελουσα φιλωντας του το κεφαλι... η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελη και εκανε το στηθος μου να πηγαινει πανω κατω ασταματητα!!! φορουσα μια αρκετα ανοιχτη μπλουζα για τα γουστα μου και αυτος ειχε βαλει το κεφαλι του πανω μου, αφηνοντας με να τον χαιδεψω!!! ειχα κατενθουσιαστει!!! εκει που γυρισε το κεφαλι του και με κοιταξε μεσα στα ματια...χτυπησε το ξυπνητηρι!!!! καταλαβαινετε το δραμα μου;;;;!!!! cry cry cry cry
θα σκοτωνα για να τελειωσω αυτο το ονειρο!!!!
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1097
Registration date : 02/01/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 1 Φεβ 2009 - 23:24

Αχ τι τελειο ονειροοο!!!! Εγω δεν βλεπω τοσο ωραια και τοσο μεγαλα! Sad
LizCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LizCullen

Θηλυκό Παρθένος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 2 Φεβ 2009 - 14:22

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!
ΩΡΑΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 2769
Registration date : 12/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 3 Φεβ 2009 - 1:02

Όντως τέλειο όνειρο. Εγω συνήθως κοιμάμαι σαν βόδι.........Πάντα το πρωί τα βλαίπω τα καλά
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3603
Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 21:54

Κοριτσια χθες το βραδυ ειδα εφιαλτη!!! :affraid: :affraid: :affraid:
Καποιος υποτιθεται οτι παντρευοταν!!(δεν θυμαμαι ποιος και δεν προσεξα αν ηταν ωραια η νυφη)Εγω ετρεχα να προλαβω τον γαμο!!Θυμαμαι οτι ο δρομος ηταν ανηφορικος και βρεγμενος!!!Ηταν χωματοδρομος!!!Επειδη βιαζομουν πολυ να φτασω ,εκει που ετρεχα οσο πιο γρηγορα μπορουσα με τα δυο μου ποδια ,ξαφνικα αρχιζω να τρεχω με τα 4 γιατι συνειδητοποιω οτι πηγαινω πιο γρηρορα!!!Ετρεχα σαν να ημουν...φοβαμαι να το ξεστομισω...σαν να ημουν...δυσκολευομαι...οκ, θα το πω!Σαν να ημουν ο Τζεικ!!! :affraid:
Εφτασα τρεχοντας στα 4 στην αυλη ενος σπιτιου οπου με περιμεναν 4 κουταβια(κοριτσια σταματηστε να γελατε...μιλαω σοβαρα!!!!)Τα 3 ηταν μαυρα και το 1 ασπρο!!Το ενα μαυρο ηρθε να με υποδεχτει κουνωντας την ουρα του και εγω το χαϊδευα!!!Ειχα την εντυπωση οτι ηταν αρσενικο αλλα τελικα ηταν κοριτσακι(Υποσυνειδητα στον υπνο μου πιστεψα οτι το λευκο ηταν κοριτσακι-λανθασμενα ομως)Δεν θυμαμαι τιποτε αλλο απο το ονειρο αυτο γιατι μετα το σκηνικο αλλαζει και βρεθηκα αλλου περπατωντας αυτην τη φορα ευτυχως μονο με τα 2 μου ποδια!!!
Το σοκ το πρωι οταν ξυπνησα ηταν μεγαλο!!!!Δεν ειμαι συνηθισμενη να βλεπω τον εαυτο μου στον υπνο μου σε ρολο ...σκυλου και πραγματικα τρομαξα!!!Σημερα αρχισα παλι να διαβαζω το Λυκοφως για αποτοξινωση!!Ειναι το μονο βιβλιο απο την τετραλογια που δεν εχει πολυ μεγαλη δοση απο Τζεικ!!Ελπιζω αυτο να με βοηθησει!!!
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 22:34

Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 921765 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 921765 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 921765 σε εχει επειρεασει πολυ ο Τζεικ ε? Για καλυτερη αποτοξινωση διαβασε το Midnight Sun!!! Wink

Kαι εγω χθες ειδα εφιαλτη. Καταρχας ειδα ονειρο στο ονειρο. Ειδα οτι ημουν σε ενα παρκο και ετρεχα και ξαφνικα επεσα πανω σε εναν "φιλο" μου (παλια καναμε παρεα, τωρα οχι και τοσο. ενα γεια λεμε). Ο οποιος ηταν πολυ πιο ομορφος απ' οτι ειναι στην πραγματικοτητα και εφερνε λιγο στον Rob. Μολις επεσα πανω του (καταλαθος βεβαια) αυτος με πηρε και φιλησε στο στομα Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 921765 . Το χειροτερο ειναι, οτι εγω καθομουν και μ' αρεζε κιολας. Μετα ξυπνησα στο δωματιο μου Σαββατο, 14-2-09 και ρωτουσα εναν (δεν ξερω ποιος ηταν) αν αυτο ηταν αληθεια και μου λεει οχι, το ειδες σε ονειρο. Μετα μ' αυτον ενω ηταν χειμωνας και εκανε κρυο (τον καιρο που ειχε σημερα εδω) γινεται καλοκαιρι και εμφανιζομαστε σε εναν ερημο δρομο με τον ηλιο να καιει απο πανω μας με ξεραμενα χωραφια αριστερα και δεξια. Περαπατουσαμε και μιλουσαμε (δεν θυμαμαι ομως τι λεγαμε). Μετα απ' αυτο ξυπνησα κανονικα στην πραγματικοτητα.

Ελπιζω να μην σας μπερδεψα! Τι μπορει να σημαινει ολα αυτο?? Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 686606
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 22:39

Princess έγραψε:
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 921765 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 921765 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 921765 σε εχει επειρεασει πολυ ο Τζεικ ε? Για καλυτερη αποτοξινωση διαβασε το Midnight Sun!!! Wink

Kαι εγω χθες ειδα εφιαλτη. Καταρχας ειδα ονειρο στο ονειρο. Ειδα οτι ημουν σε ενα παρκο και ετρεχα και ξαφνικα επεσα πανω σε εναν "φιλο" μου (παλια καναμε παρεα, τωρα οχι και τοσο. ενα γεια λεμε). Ο οποιος ηταν πολυ πιο ομορφος απ' οτι ειναι στην πραγματικοτητα και εφερνε λιγο στον Rob. Μολις επεσα πανω του (καταλαθος βεβαια) αυτος με πηρε και φιλησε στο στομα Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 921765 . Το χειροτερο ειναι, οτι εγω καθομουν και μ' αρεζε κιολας. Μετα ξυπνησα στο δωματιο μου Σαββατο, 14-2-09 και ρωτουσα εναν (δεν ξερω ποιος ηταν) αν αυτο ηταν αληθεια και μου λεει οχι, το ειδες σε ονειρο. Μετα μ' αυτον ενω ηταν χειμωνας και εκανε κρυο (τον καιρο που ειχε σημερα εδω) γινεται καλοκαιρι και εμφανιζομαστε σε εναν ερημο δρομο με τον ηλιο να καιει απο πανω μας με ξεραμενα χωραφια αριστερα και δεξια. Περαπατουσαμε και μιλουσαμε (δεν θυμαμαι ομως τι λεγαμε). Μετα απ' αυτο ξυπνησα κανονικα στην πραγματικοτητα.

Ελπιζω να μην σας μπερδεψα! Τι μπορει να σημαινει ολα αυτο?? Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 686606

Για να στο ερμηνευσω πρεπει να μου απαντησεις σε μια ερωτηση μεγιστης σημασιας!!!Αυτος ο φιλος σου στην πραγματικοτητα ποσο ...φιλος ειναι?Εννοω...Σ'αρεσει καθολου?

Μπορει το υποσυνειδητο σου να προσπαθει να σου πει κατι....!!
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 22:45

Οχι! Καμια σχεση. Ουτε καν τον συμπαθω..
Ειrιnι
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Ειrιnι

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : xalandri
Αριθμός μηνυμάτων : 407
Registration date : 18/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 22:47

ναι οντως μιας και παλια κανατε παρεα μπορει τωρα να σου λειπει και να τον θες ξανα πισω ως φιλο αλλα να πιστευεις οτι δεν γινετε με τιποτα[μιας και ειδες οτι καποιος σου ειπε οτι ηταν ονειρο]
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 22:49

Εγω αυτον τον ειχα γνωρισει πριν παρα πολυ καιρο γιατι τον ηθελε μια φιλη μου. Εγω μολις τον ειδα τον αντιπαθησα και του ελεγα μονο ενα γεια για την φιλη μου. Αρα ειμαστε γνωστοι οχι φιλοι (γι' αυτο το βαλα σε εισαγωγικα). Αφηστε που ειναι χαλια...

Γιατι το αλλο? Πρωτη φορα βλεπω ονειρο στο ονειρο Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 686606
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 22:55

Princess έγραψε:
Οχι! Καμια σχεση. Ουτε καν τον συμπαθω..

Τοτε ή επηρρεαστηκες λογω της σημερινης εορτης ή το συμπαν μεσω του υποσυνειδητου προσπαθει να σας δωσει μια ευκαιρια να περασει η σχεση σας σε αλλη διασταση!!!
Πισω απο τα μεγαλα μιση ...κρυβοντα μεγαλα παθη!!!

Και η Μπελλα με τον Εντουαρντ αρχικα ολο τσακωνοντουσαν ,αλλα στο τελος ομως....!!!!

Wink geek Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 6512
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 22:59

Ευτυχως να λετε που η φατσα του ηταν mix σαν τον Ρομπ και ενος αλλου που θελω. τωρα που το ξαναθυμαμαι, εμοιζε περισσοτερο στον Ρομπ αλλα καπου μεσα μου ηξερα οτι ηταν αυτος. Δηλαδη, ειχε μονο το ονομα Razz

καλα, ας ελπισουμε οτι ειναι το πρωτο σε συνδιασμο με το κολλημα με τον Ρομπ γιατι το δευτερο δεν θα το αντεξω... Razz

(δεν το χω πειπ ουθενα αυτο το ονειρο. μονο εσεις το ξερετε! δεν τολαμαω κιολας να το πω αλλου..)
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:03

Μην ανησυχεις!!!Θα μεινει μεταξυ μας!!! Cool
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:09

Ειμαι σιγουρη γι' αυτο! Wink

Ελπιζω σημερα να δω τιποτα πιο λογικο. πχ εμενα και τον Ρομπ στο σπιτι του στην Αγγλια, να εχουμε παντρευτει και να βλεπουμε μια ρομαντικη ταινια αγγαλια στον μεγαλο του καναπε. Εγω να ξαπλωνω πανω, να 'χω πλανταξει στο κλαμμα απο την ταινια και αυτος να μου σκουπιζει τα δακρυα απο τα μαγουλα μου με τα απαλα χερακι του. Αχχχ Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 150320

Οκ, και τωρα ερχεται ο κουβας με το νερο που με φερνει στην φριχτει πραγματικοτητα! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 773164 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 773164 lol!
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:18

Princess έγραψε:

Ελπιζω σημερα να δω τιποτα πιο λογικο. πχ εμενα και τον Ρομπ στο σπιτι του στην Αγγλια, να εχουμε παντρευτει και να βλεπουμε μια ρομαντικη ταινια αγγαλια στον μεγαλο του καναπε. Εγω να ξαπλωνω πανω, να 'χω πλανταξει στο κλαμμα απο την ταινια και αυτος να μου σκουπιζει τα δακρυα απο τα μαγουλα μου με τα απαλα χερακι του. Αχχχ Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 150320

Οκ, και τωρα ερχεται ο κουβας με το νερο που με φερνει στην φριχτει πραγματικοτητα! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 773164 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 773164 lol!

Κοπελια... Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 773164 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 773164 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 773164 θελω και εγω να δω ενα τετοιο ονειρο!!!Αχ!!! Sad Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 150320 Αφου δεν τον εχουμε στον ξυπνιο μας ας τον εχουμε στον υπνο μας τουλαχιστον!!!
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:23

Ασε, καθε βραδυ μ΄αυτη την ελπιδα κοιμαμαι! Αλλα συνεχεια βλεπω κατι κουλα! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 773164

Και σε ονειρο να το δουμε, παλι θα το απολαυσουμε! Αλλα που..

Μερικες φορες σκεφτομαι οτι αν μπορουσε ο Ρομπ να διαβασει το μυαλο μας, θα τα χε παιξει τελειως!
Ειrιnι
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Ειrιnι

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : xalandri
Αριθμός μηνυμάτων : 407
Registration date : 18/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:24

εγω τις τελευτεες ,μερες ειμαι τοσο κουρασμενη που δεν βλεπω καν ονειρα...
Alexadruby the vampire
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Alexadruby the vampire

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός μηνυμάτων : 839
Registration date : 31/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:28

Princess έγραψε:

Axxxxx !!!!!!!!!!!!!!!
Δεν εισαι η μονη που θελει να βλεπει τετοια ονειρα !!!!!
Ολες το ιδιο θελουμε !!!!!!!!!!!!!!
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 150320

Εγω παλυ για να πω την αληθεια απο τοτε που διαβασα το Λυκοφως για πρωτη φορα μονο τον Edward βλεπω στον υπνο μου !!!!!!!!!!!!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 616544
Και μαλιστα εγω ειμαι παντα στη θεση της Μπελλας !!!!!!!!!!!!!!!!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 174341
http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/index.htm?sid=8086
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:31

Εγω ρε γαμωτο ηταν αναγκη να δω κατι που να εχει σχεση με τον Τζεικ? Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 592681

Εννοειτε πως αν ο Ρομπ ηξερε τι λεμε ,τι σκεφτομαστε ή τι ειδους ονειρα θελουμε να δουμε με εκεινον...τοτε...ασ'το ,ή θα κοκκινιζε(γιατι καποια θα ηταν ακαταλληλα ενδεχομενως) ή θα μας περνουσε για τελειως λαλημενες!!!!Ευτυχως που δεν ξερει τιποτα!!!!!
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:31

Εγω ΤΑ ονειρα τα ΄χω δει με τον Lucas απο το OTH. Οτι θελετε, το χω δει! Καλα και με τον Ρομπ δεν εχω δει και λιγα...

Εγω συνηθως ξερετε τι παθαινω με τα ονειρα? Βλεπω ενα μπερδεμενο και "σκοτεινο" το οποιο βλεπω συνεχεια, καθε βραδυ για μερες...αλλα τωρα εχω να το παθω απο το καλοκαιρι.
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:35

scarlet rose έγραψε:
Εγω ρε γαμωτο ηταν αναγκη να δω κατι που να εχει σχεση με τον Τζεικ? Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 592681

Εννοειτε πως αν ο Ρομπ ηξερε τι λεμε ,τι σκεφτομαστε ή τι ειδους ονειρα θελουμε να δουμε με εκεινον...τοτε...ασ'το ,ή θα κοκκινιζε(γιατι καποια θα ηταν ακαταλληλα ενδεχομενως) ή θα μας περνουσε για τελειως λαλημενες!!!!Ευτυχως που δεν ξερει τιποτα!!!!!

Ευτυχως δεν λες τιποτα! Θα τα παθαινε και τα δυο! Ειναι και σαν χαρακτηρας λιγο ευαισθητος και κλειστος οποτε μπορει να ηθελε να εξαφανιστει κιολας! Ποτε δεν ξερεις..
Alexadruby the vampire
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Alexadruby the vampire

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός μηνυμάτων : 839
Registration date : 31/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:42

Princess έγραψε:
scarlet rose έγραψε:

Ευτυχως δεν λες τιποτα! Θα τα παθαινε και τα δυο! Ειναι και σαν χαρακτηρας λιγο ευαισθητος και κλειστος οποτε μπορει να ηθελε να εξαφανιστει κιολας! Ποτε δεν ξερεις..

Δεν πιστευω πως θα μας περνουσε για τρελλες !!!!!!!!!!!!!!!
Εγω λεω οτι πιο πολυ θα κολακευοταν !!!!!!!!!!!!! Wink
Επισης πρεπει να μας καταλαβει και λιγο !!!!!!!!!
Δεν ειναι ευκολο να βλεπεις εναν θεο σαν και αυτον και μετα να μην τον ονειρευεσαι !!!!
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 616544 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 5 620541
http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/index.htm?sid=8086

Όνειρα θερινής νυκτός!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Meadow Confessions-
Μετάβαση σε: