Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Κοριτσια εβλεπα ωραιο ονειρο σημερα!!!!!!Λιγο...πονηρουτσικο,αλλα οχι πολυ!!! Εβλεπα οτι πηγαινα να δωσω εξετασεις για το πανεπιστημιο αλλα οταν τελειωσα ηταν βραδυ και περνωντας απο ενα θεοσκοτεινο στενο αισθανθηκα καποιον να με τραβαει προς τα πισω βιαια-δεν ηταν ο Εντουαρντ!Ηταν και καλα ενας αλλος βρυκολακας και ηθελε να με φαει!!Σε αυτο το σημειο εμφανιστηκε ο Εντουαρντ οπου διωχνει τον κακο και με παιρνει αγκαλια!!!! Κοριτσια στον υπνο μου με φιλησε κιολας και εγω φοβομουν λιγακι γιατι τον εβλεπα πολυ ανετο και προβληματιζομουν πως και δεν ''διψαει''!!Μετα απο αυτο εμφανιστηκε μια φτερωτη κατσαριδα που προσπαθουσα να την διωξω-ακυρο -αλλα ο Εντουαρντ ηταν ακομα εκει αταραχος!!!Και ξαφνικα αλλαζει μορφη και γινεται ο Λουκας απο το One tree hill και αρχιζει να απαγγελει Σαιξπηρ!!! Μετα απο αυτο το ονειρο εχω αρχιζει να προβληματιζομαι!!!κατι δεν παει καλα με το υποσεινηδητο μου!! Τι να πω? Μαλλον ..."ο πεινασμενος , καρβελια ονειρευεται''!!!!
Τελειο ονειρο!!! Συνδιαζες Edward και Lucas!! Τι αλλο θες??
Εγω δεν βλεπω συγχνα υπερπαραγωγες. Το καλοκαιρι πχ εβλεπα συνεχεια οτι ημουν σε ενα γηπεδο με τον Lucas... Σχετικα με Twilight εχω δει εκεινο που σας ελεγα οτι ημουν εγω και ο Ed σε μια παραλια, μας ειδε η Bella, με χαστουκισε και μετα μαλλιοτραβηχτηκαμε! Eνα αλλο που ημουν εγω και ο Εd σε ενα ζωολογικο κηπο και ξαφνικα ηρθε ο James. Και μετα σκετο τον Edward ή τον Rob...
Kαι κατι ασχετο. Σημερα το πρωι ειχε ηλιο αλλα οταν γυριζα απο το σχολειο ειχε αρχισει καταιγιδα. Εγω δεν ειχα ομπρελα και εγινα μουσκεμα (οταν λεμε μουσκεμα, σαν να ειχα πεσει σε καμια πισινα ημουν) και εκει που περπατουσα μες την βροχη σκεφτομουν τι καλα που θα ηταν να γυρνουσα με τον Rob και να με φιλουσε κατω απο την βροχη! <3
Αγηπητη Princess θα ηθελα να σε ενημεροσω οτι θα κανουμε πολυ καλη παρεα. Μες το μυαλο μου εισαι.
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Αγαπητη princess ο Λούκας ηταν χωρις μπλουζα στον υπνο μου!!!Σημαντικη λεπτομερεια που παρελειψα να την αναφερω πριν!!! Αναρωτιεμαι τι θα δω σημερα!!!Δεν παω καλα!!!
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Αχ εγω θελω να δω τον Ρομπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....Αλλά δυστυχως τα ονειρα δεν ειναι προγραμματισμενα...γιατι αν ήταν δεν θα υπηρχε αμφιβολία για το τι ονειρο θα εβλεπε η καθεμια μας....
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Κατ' αρχάς είδα ότι με φιλούσε ο Έντουαρντ με μορφή Ρομπ φυσικά! :blush: Και ήταν και πολύ ζωντανό...
Τώρα τα κουλά της υπόθεσης. Ήμασταν λέει στο πατρικό μου, στην κουζίνα της μαμάς μου. Επίσης ο Έντουαρντ - Ρομπ, είχε και μία αδελφή - ηθοποιό η οποία έπαιζε στο θέατρο. Και ξαφνικά αρχίσαμε με αυτή να κάνουμε συζήτηση για ένα έργο που είχα δει παλιότερα στο θέατρο με πρωταγωνιστή τον Στράτο Τζώρτζογλου και συμφωνούσαμε λέει πόσο χάλια έπαιζε τον ρόλο... Σε όλη αυτή τη συζήτηση παρόν ο Έντουαρντ - Ρομπ εντομεταξύ...
Και κάπου εκεί ξύπνησα! Τώρα πως τα συνδίασα όλα αυτά δεν έχω ιδέα! Μήπως επειδή σκεφτόμουν πρόσφατα ότι θα ήθελα ο Ρομπ να παίξει αυτό τον ρόλο; Μήπως επειδή τα έχω κάνει σαλάτα μέσα στο κεφάλι μου, Ρομπ, Έντουαρντ, ηθοποιός, βαμπίρ και δεν συμμαζεύεται;
Για ένα πράγμα είμαι απολύτως σίγουρη. Το twilight μου έχει κάψει τον εγκέφαλο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως είναι σοβαρό και πρέπει να επισκεφτώ κάποιον ειδικό!
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Κατ' αρχάς είδα ότι με φιλούσε ο Έντουαρντ με μορφή Ρομπ φυσικά! :blush: Και ήταν και πολύ ζωντανό...
Τώρα τα κουλά της υπόθεσης. Ήμασταν λέει στο πατρικό μου, στην κουζίνα της μαμάς μου. Επίσης ο Έντουαρντ - Ρομπ, είχε και μία αδελφή - ηθοποιό η οποία έπαιζε στο θέατρο. Και ξαφνικά αρχίσαμε με αυτή να κάνουμε συζήτηση για ένα έργο που είχα δει παλιότερα στο θέατρο με πρωταγωνιστή τον Στράτο Τζώρτζογλου και συμφωνούσαμε λέει πόσο χάλια έπαιζε τον ρόλο... Σε όλη αυτή τη συζήτηση παρόν ο Έντουαρντ - Ρομπ εντομεταξύ...
Και κάπου εκεί ξύπνησα! Τώρα πως τα συνδίασα όλα αυτά δεν έχω ιδέα! Μήπως επειδή σκεφτόμουν πρόσφατα ότι θα ήθελα ο Ρομπ να παίξει αυτό τον ρόλο; Μήπως επειδή τα έχω κάνει σαλάτα μέσα στο κεφάλι μου, Ρομπ, Έντουαρντ, ηθοποιός, βαμπίρ και δεν συμμαζεύεται;
Για ένα πράγμα είμαι απολύτως σίγουρη. Το twilight μου έχει κάψει τον εγκέφαλο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως είναι σοβαρό και πρέπει να επισκεφτώ κάποιον ειδικό!
Αν ειναι να πας σε ειδικο,παμε μαζι μηπως μας ερθει φθηνοτερα!!!
Μην αγχωνεσαι !!!Και εγω τα ιδια εχω παθει!!Να διαβασεις σε ενα προηγουμενο ποστ τι ονειρο ειχα δει εγω να λυθεις στα γελια!!!!
Τα ονειρα με τον Ρομπ πρεπει να ειναι απλα συμπτωματα Εντουαρντιτιδας καθολου ανησυχητικα!!!
Αχ πολύ μ'αρεσει όταν κάτι τέτοια όνειρα μοιάζουν τόσο αληθινα...θυμάμαι χαρακτηριστικά το καλοκαίρι είχα δει ένα όνειρο με τον Ρομπ...ολη μέρα μετά σκεφτόμουν εκείνο το φιλι που ήταν τοσο αληθινο...το θυμομουν ξεκάθαρα...αχ....
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Αχ πολύ μ'αρεσει όταν κάτι τέτοια όνειρα μοιάζουν τόσο αληθινα...θυμάμαι χαρακτηριστικά το καλοκαίρι είχα δει ένα όνειρο με τον Ρομπ...ολη μέρα μετά σκεφτόμουν εκείνο το φιλι που ήταν τοσο αληθινο...το θυμομουν ξεκάθαρα...αχ....
¶σε! Κι εγώ τα ίδια τρομάρα μου!
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
WhiteQueen αν χρειαζεσαι εσυ ειδικο εμενα μονο η ασπρη (ρομπ)α μου λειπει... (----> τι σου λεγα...) Μετα απο το χτεσινοβραδινο μου ονειρο ειλικρινα νομιζω πως τα χω χαμενα...
Ειδα λοιπον οτι η Μπελλα-Κριστεν(βασικα ηταν μια μιξη της Κριστεν και της Μπελλας της φαντασιας μου), Ο Εντουαρντ-Ρομπ και γενικα ολοι οι Καλεν ειχαν οδηγηθει απο εμενα σε μια παραλληλη διασταση, δηλαδη τι παραλληλη διασταση στον κοσμο μας, που ειναι βιβλιο. Εγω τους εξηγησα για την επιτυχια των βιβλιων και τους ειπα και για το midnight sun. (σημειωση ο Εμμετ καπου αστειευτηκε και ειπε στον Εντουαρντ κατι σε στυλ κοιτα ολοι ξερουν τι σκεφτεται η Μπελλα-αλλα δεν θυμαμαι την ακριβη φραση.) Καπου εδω εμφανιζεται μια φιλη μου και αρχιζουμε να μιλαμε για τα βιβλια ενω οι Καλεν μας κοιτανε σαστισμενοι. Καθως μιλουσαμε ειπα εγω οτι η πιο συγκινητικη στιγμη του βιβλιου ηταν στην νεα σεληνη οταν αφησε ο Εντουαρντ τη Μπελλα κ εκεινη μου απαντησε πως η πιο συγκινητικη στιγμη ηταν στην Εκλειψη οταν η Μπελλα ανακοινωσε στον Εντουαρντ οτι διαλεγει τον Τζεηκομπ και της λεω εγς τι???? και βγαζει το βιβλιο παει στο τελος και διαβασε ενα κομματι που η Μπελλα ελεγε στον Εντουαρνυ για την αποφαση της κ ο Εντουαρντ την αγκαλιασε χωρις να πει τιποτα και της ειπε πως θα του λειψει και μετα εφυγε! Τοτε η Μπελλα ειπε πως τωρα αρχιζε η νεα της ζωη με τον Τζεηκομπ. Οι Καλεν και η Μπελλα κοιτουσαν με γουρλωμενα ματια και λεει ο Εντουαρντ σε εκεινο το σημειο ο Τζεηκομπ πως αντεδρασε και του απαντησε η φιλη μου δεν ξερουμε γιατι το βιβλιο ειναι γραμμενο για να πει την ιστορια της Μπελλα και του Εντουαρντ. Και μετα ειπε η φιλη μου πως αυτο που θα διαβαζε στην συνεχεια ηταν το πιο συγκινητικο μερος του βιβλιου. Κ αρχισε να διαβαζει τις σκεψεις του Εντουαρντ και θυμαμαι εκλαιγα εγω. Το μονο που θυμαμαι απο τις σκεψεις του Εντουαρντ ηταν η τελευταια γραμμη που ελεγε κατι σε στυλ ''ετρεχα με ολη μου τη δυναμη μη ξερωντας η νοιαζοντας που παω ωσπου εφτασα στο τελος και αφησα τις σκιες να με τυλιξουν'' και τοτε ακουστηκε η στριγκλια της ¶λις και χωρις να δουμε προσωπο εμφανιστηκε μπροστα μας το λογοτυπο του twilight.
Χρειαζομαι βοηθεια.
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
Εγω στην αρχη ειδα οτι ημουν εγω με τον Εντουαρντ-Ρομπ και ξαπλωναμε στο κρεβατι μου (<3) και μετα απο ωρα στο ξεκαρφωτο βλεπω το Τζεικομπ να καθεται πανω σε ενα τραπεζι . Μονο αυτο θυμαμαι...
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
Αποφασισα να σας πω το πιο τρελο και μαζι ωραιοτερο ονειρο της ζωης μου...τοτε που ειχε βγει το λυκοφως στ σινεμα μιλουσα με μια ξαδερφη μου με μαιλ που ζει στα μανχαταν στην αμερικη...την συγκεκριμενη μερα ειδα αυτο το ονειρο... Αρχιζει...
μιλουσα με την θεια μου που λετε στ τηλεφωνο και της αναφερω την ταινια και οτι τρελενομαι για τον συγκεκριμενο ηθοποιο που παιζει τον εντουαρντ και μου λεει ααα τον ρομπ τον ξερω!!!!!μου πεφτει το ακουστικο και μου λεει ειναι ο γιος της κολητης μου λεει....μενω και μετα απο κανενα 5λεπτο της λεω Αληθεια??και μου λεει ναι..και απο οτι μου ειπε..λεω ποιος???μου λεει ο ρομπ και εγω μιλαμε συχνα στ τηλεφωνο....αχχχ λεω εγω και μετα μου λεει θα ερθει στην Ελλαδα αυτες τις μερες θες να του πω να συναντηθητε????λεω με μια φωνη ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......περνουσαν οι μερες και ηρθε αυτη η μερα πεταω με αεροπλανο για αθηνα και μολις φτανω παω αμεσως στο ξενοδοχειο που ηταν και με περιμενε στην πορτα....πηγα να λιπο8υμισω....αχχχ και μετα πηγαμε στο δωματιο του..και μιλουσαμε και μου ελεγε για την ζωη του...και μετα χτυπαει το ξυπνητηρι..!!!!!!!!!!!!!αναθεματισμενο ξυπνητηρι!!!μολις ξυπνησα εβαλα τα κλαμματα και μ βλεπει η μαμα μου και μ λεει καλα το ξερω οτι δεν χαιρεσαι που πας σχολειο αλλα μην κλαις κιολας!!!!που να ηξερε....
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
ασε ειχα βαλει τα κλαμματα...με κοιτουσαν οι γονεις μου καπως..και μ ειπαν ακομη και να μην παω σχολειο...πηγα αλλα περιμενα να ερθει το βραδυ να κοιμηθω μηπως δω την συνεχεια αλλα δεν την ειδα...ειδα παλι τον ρομπ αλλα σε αλλο!