Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Όνειρα θερινής νυκτός!

Πήγαινε κάτω 
+32
Drama Queen
dimitramd7
!~Twilighter~!
dolores!!
linaki
bluesea
Mrs Alice
MIKAELLA
BELLA22
April
sofakimpiskotaki
Darkbella
Lancelot
maraki-twilightholic
EternalQueen
twilightergirl
Alexadruby the vampire
Ειrιnι
Rozali87
Gωgω-Twilighter
LizCullen
scarlet rose
Princess
DanaeCullen
WhiteQueen
SilverMusk
nasiatheslayer
spunkransom
hobo
nessie
Neri
Vampire
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Vampire
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 568
Registration date : 26/12/2008

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 27 Ιαν 2009 - 19:58

Princess έγραψε:
scarlet rose έγραψε:
Κοριτσια εβλεπα ωραιο ονειρο σημερα!!!!!!Λιγο...πονηρουτσικο,αλλα οχι πολυ!!! Embarassed
Εβλεπα οτι πηγαινα να δωσω εξετασεις για το πανεπιστημιο αλλα οταν τελειωσα ηταν βραδυ και περνωντας απο ενα θεοσκοτεινο στενο αισθανθηκα καποιον να με τραβαει προς τα πισω βιαια-δεν ηταν ο Εντουαρντ!Ηταν και καλα ενας αλλος βρυκολακας και ηθελε να με φαει!!Σε αυτο το σημειο εμφανιστηκε ο Εντουαρντ οπου διωχνει τον κακο και με παιρνει αγκαλια!!!! Embarassed Κοριτσια στον υπνο μου με φιλησε κιολας και εγω φοβομουν λιγακι γιατι τον εβλεπα πολυ ανετο και προβληματιζομουν πως και δεν ''διψαει''!!Μετα απο αυτο εμφανιστηκε μια φτερωτη κατσαριδα που προσπαθουσα να την διωξω-ακυρο Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 921765 -αλλα ο Εντουαρντ ηταν ακομα εκει αταραχος!!!Και ξαφνικα αλλαζει μορφη και γινεται ο Λουκας απο το One tree hill και αρχιζει να απαγγελει Σαιξπηρ!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 921765 Μετα απο αυτο το ονειρο εχω αρχιζει να προβληματιζομαι!!!κατι δεν παει καλα με το υποσεινηδητο μου!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 686606
Τι να πω?
Μαλλον ..."ο πεινασμενος , καρβελια ονειρευεται''!!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 150320 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 150320 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 150320

Τελειο ονειρο!!! Συνδιαζες Edward και Lucas!! Τι αλλο θες?? Wink

Εγω δεν βλεπω συγχνα υπερπαραγωγες. Το καλοκαιρι πχ εβλεπα συνεχεια οτι ημουν σε ενα γηπεδο με τον Lucas... Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 686606
Σχετικα με Twilight εχω δει εκεινο που σας ελεγα οτι ημουν εγω και ο Ed σε μια παραλια, μας ειδε η Bella, με χαστουκισε και μετα μαλλιοτραβηχτηκαμε! Eνα αλλο που ημουν εγω και ο Εd σε ενα ζωολογικο κηπο και ξαφνικα ηρθε ο James. Και μετα σκετο τον Edward ή τον Rob...

Kαι κατι ασχετο. Σημερα το πρωι ειχε ηλιο αλλα οταν γυριζα απο το σχολειο ειχε αρχισει καταιγιδα. Εγω δεν ειχα ομπρελα και εγινα μουσκεμα (οταν λεμε μουσκεμα, σαν να ειχα πεσει σε καμια πισινα ημουν) και εκει που περπατουσα μες την βροχη σκεφτομουν τι καλα που θα ηταν να γυρνουσα με τον Rob και να με φιλουσε κατω απο την βροχη! <3 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 616544 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 686606

Αγηπητη Princess θα ηθελα να σε ενημεροσω οτι θα κανουμε πολυ καλη παρεα. Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 274215
Μες το μυαλο μου εισαι. Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 274215
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1097
Registration date : 02/01/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 27 Ιαν 2009 - 20:04

χεχε τελεια!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 6512
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3603
Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 27 Ιαν 2009 - 20:15

Αγαπητη princess ο Λούκας ηταν χωρις μπλουζα στον υπνο μου!!!Σημαντικη λεπτομερεια που παρελειψα να την αναφερω πριν!!! Embarassed
Αναρωτιεμαι τι θα δω σημερα!!!Δεν παω καλα!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 686606
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4477
Registration date : 03/12/2008

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 27 Ιαν 2009 - 20:24

Αχ εγω θελω να δω τον Ρομπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 150320 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 150320
....Αλλά δυστυχως τα ονειρα δεν ειναι προγραμματισμενα...γιατι αν ήταν δεν θα υπηρχε αμφιβολία για το τι ονειρο θα εβλεπε η καθεμια μας.... lol! lol!
https://www.youtube.com/user/nasiatheslayer0
LizCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LizCullen

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Διπλα στον Edward....
Αριθμός μηνυμάτων : 2237
Registration date : 25/01/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιαν 2009 - 16:34

Ναι αυτο ειναι το κακο! Εκει που δεν το περιμενεις σου ερχεται ενα σαν φλασια!
http://twilightsaga.forumotion.net/forum.htm
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιαν 2009 - 21:42

Ακούστε τι είδα απόψε στον ύπνο μου! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 876749 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 876749 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 876749

Κατ' αρχάς είδα ότι με φιλούσε ο Έντουαρντ με μορφή Ρομπ φυσικά! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 388681 :blush: Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 388681 Και ήταν και πολύ ζωντανό... Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 150320

Τώρα τα κουλά της υπόθεσης. Ήμασταν λέει στο πατρικό μου, στην κουζίνα της μαμάς μου. Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 921765 Επίσης ο Έντουαρντ - Ρομπ, είχε και μία αδελφή - ηθοποιό η οποία έπαιζε στο θέατρο. Και ξαφνικά αρχίσαμε με αυτή να κάνουμε συζήτηση για ένα έργο που είχα δει παλιότερα στο θέατρο με πρωταγωνιστή τον Στράτο Τζώρτζογλου και συμφωνούσαμε λέει πόσο χάλια έπαιζε τον ρόλο... Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 686606 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 686606 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 686606 Σε όλη αυτή τη συζήτηση παρόν ο Έντουαρντ - Ρομπ εντομεταξύ...

Και κάπου εκεί ξύπνησα! Τώρα πως τα συνδίασα όλα αυτά δεν έχω ιδέα! Μήπως επειδή σκεφτόμουν πρόσφατα ότι θα ήθελα ο Ρομπ να παίξει αυτό τον ρόλο; Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 921765 Μήπως επειδή τα έχω κάνει σαλάτα μέσα στο κεφάλι μου, Ρομπ, Έντουαρντ, ηθοποιός, βαμπίρ και δεν συμμαζεύεται;

Για ένα πράγμα είμαι απολύτως σίγουρη. Το twilight μου έχει κάψει τον εγκέφαλο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως είναι σοβαρό και πρέπει να επισκεφτώ κάποιον ειδικό! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 945889
http://www.jokastia.blogspot.com
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3603
Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιαν 2009 - 21:59

WhiteQueen έγραψε:
Ακούστε τι είδα απόψε στον ύπνο μου! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 876749 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 876749 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 876749

Κατ' αρχάς είδα ότι με φιλούσε ο Έντουαρντ με μορφή Ρομπ φυσικά! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 388681 :blush: Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 388681 Και ήταν και πολύ ζωντανό... Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 150320

Τώρα τα κουλά της υπόθεσης. Ήμασταν λέει στο πατρικό μου, στην κουζίνα της μαμάς μου. Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 921765 Επίσης ο Έντουαρντ - Ρομπ, είχε και μία αδελφή - ηθοποιό η οποία έπαιζε στο θέατρο. Και ξαφνικά αρχίσαμε με αυτή να κάνουμε συζήτηση για ένα έργο που είχα δει παλιότερα στο θέατρο με πρωταγωνιστή τον Στράτο Τζώρτζογλου και συμφωνούσαμε λέει πόσο χάλια έπαιζε τον ρόλο... Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 686606 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 686606 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 686606 Σε όλη αυτή τη συζήτηση παρόν ο Έντουαρντ - Ρομπ εντομεταξύ...

Και κάπου εκεί ξύπνησα! Τώρα πως τα συνδίασα όλα αυτά δεν έχω ιδέα! Μήπως επειδή σκεφτόμουν πρόσφατα ότι θα ήθελα ο Ρομπ να παίξει αυτό τον ρόλο; Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 921765 Μήπως επειδή τα έχω κάνει σαλάτα μέσα στο κεφάλι μου, Ρομπ, Έντουαρντ, ηθοποιός, βαμπίρ και δεν συμμαζεύεται;

Για ένα πράγμα είμαι απολύτως σίγουρη. Το twilight μου έχει κάψει τον εγκέφαλο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως είναι σοβαρό και πρέπει να επισκεφτώ κάποιον ειδικό! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 945889

Αν ειναι να πας σε ειδικο,παμε μαζι μηπως μας ερθει φθηνοτερα!!! lol!

Μην αγχωνεσαι !!!Και εγω τα ιδια εχω παθει!!Να διαβασεις σε ενα προηγουμενο ποστ τι ονειρο ειχα δει εγω να λυθεις στα γελια!!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 274215

Τα ονειρα με τον Ρομπ πρεπει να ειναι απλα συμπτωματα Εντουαρντιτιδας καθολου ανησυχητικα!!!

Εγω τα απολαμβανω κιολας γιατι ολα εχουν σκηνη φιλιου ακρως αληθινη!!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 4947
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιαν 2009 - 22:14

Αχ πολύ μ'αρεσει όταν κάτι τέτοια όνειρα μοιάζουν τόσο αληθινα...θυμάμαι χαρακτηριστικά το καλοκαίρι είχα δει ένα όνειρο με τον Ρομπ...ολη μέρα μετά σκεφτόμουν εκείνο το φιλι που ήταν τοσο αληθινο...το θυμομουν ξεκάθαρα...αχ.... Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 150320
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιαν 2009 - 22:23

nasiatheslayer έγραψε:
Αχ πολύ μ'αρεσει όταν κάτι τέτοια όνειρα μοιάζουν τόσο αληθινα...θυμάμαι χαρακτηριστικά το καλοκαίρι είχα δει ένα όνειρο με τον Ρομπ...ολη μέρα μετά σκεφτόμουν εκείνο το φιλι που ήταν τοσο αληθινο...το θυμομουν ξεκάθαρα...αχ.... Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 150320

¶σε! Κι εγώ τα ίδια τρομάρα μου! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 587595
http://www.jokastia.blogspot.com
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιαν 2009 - 22:26

Αχ ακόμα το θυμάμαι...αλλα εκείνη την μέρα μετά το όνειρο...σαν χαζό πήγαινα αφού μόνο αυτό σκεφτόμουν.... Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 876749 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 616544
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιαν 2009 - 22:34

Εμενα στα περισσοτερα τετοια ονειρα που εχω δει πανω που παμε να φιληθουμε γινεται κατι και κοβεται! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 872396

Αλλα ενταξει σε καναδυο ονειρα εχουμε προλαβει να φιληθουμε!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 737142
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιαν 2009 - 22:42

Αχ...με βλέπω να έχω κανα τέτοι όνειρα απόψε και ανυπομνώ να κοιμηθώ!!! lol!
nessie
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
nessie

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 780
Registration date : 27/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιαν 2009 - 22:45

Εγώ τον βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου! Αλλά συνήθως είναι πολύ θολά αυτα τα όνειρα... :blush:
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιαν 2009 - 22:49

Δηλαδή να μην ζητήσουμε λεπτομέριες ε...???? Razz Razz :blush: Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 413121 lol! lol!
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιαν 2009 - 22:51

Και μενα συνηθως θολα ειναι ολα μου τα ονειρα Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 773164
nessie
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
nessie

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 780
Registration date : 27/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιαν 2009 - 22:55

nasiatheslayer έγραψε:
Δηλαδή να μην ζητήσουμε λεπτομέριες ε...???? Razz Razz :blush: Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 413121 lol! lol!

Όχι... Razz

Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν στο όνειρό μου!!
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιαν 2009 - 23:00

lol! lol! lol!
Κατι τέτοιο δεν ξεχνιέται!!!!!!
DanaeCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
DanaeCullen

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 901
Registration date : 28/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 1 Φεβ 2009 - 13:03

WhiteQueen αν χρειαζεσαι εσυ ειδικο εμενα μονο η ασπρη (ρομπ)α μου λειπει... (----> τι σου λεγα...)
Μετα απο το χτεσινοβραδινο μου ονειρο ειλικρινα νομιζω πως τα χω χαμενα...

Ειδα λοιπον οτι η Μπελλα-Κριστεν(βασικα ηταν μια μιξη της Κριστεν και της Μπελλας της φαντασιας μου), Ο Εντουαρντ-Ρομπ και γενικα ολοι οι Καλεν ειχαν οδηγηθει απο εμενα σε μια παραλληλη διασταση, δηλαδη τι παραλληλη διασταση στον κοσμο μας, που ειναι βιβλιο. Εγω τους εξηγησα για την επιτυχια των βιβλιων και τους ειπα και για το midnight sun. (σημειωση ο Εμμετ καπου αστειευτηκε και ειπε στον Εντουαρντ κατι σε στυλ κοιτα ολοι ξερουν τι σκεφτεται η Μπελλα-αλλα δεν θυμαμαι την ακριβη φραση.) Καπου εδω εμφανιζεται μια φιλη μου και αρχιζουμε να μιλαμε για τα βιβλια ενω οι Καλεν μας κοιτανε σαστισμενοι. Καθως μιλουσαμε ειπα εγω οτι η πιο συγκινητικη στιγμη του βιβλιου ηταν στην νεα σεληνη οταν αφησε ο Εντουαρντ τη Μπελλα κ εκεινη μου απαντησε πως η πιο συγκινητικη στιγμη ηταν στην Εκλειψη οταν η Μπελλα ανακοινωσε στον Εντουαρντ οτι διαλεγει τον Τζεηκομπ και της λεω εγς τι???? και βγαζει το βιβλιο παει στο τελος και διαβασε ενα κομματι που η Μπελλα ελεγε στον Εντουαρνυ για την αποφαση της κ ο Εντουαρντ την αγκαλιασε χωρις να πει τιποτα και της ειπε πως θα του λειψει και μετα εφυγε! Τοτε η Μπελλα ειπε πως τωρα αρχιζε η νεα της ζωη με τον Τζεηκομπ. Οι Καλεν και η Μπελλα κοιτουσαν με γουρλωμενα ματια και λεει ο Εντουαρντ σε εκεινο το σημειο ο Τζεηκομπ πως αντεδρασε και του απαντησε η φιλη μου δεν ξερουμε γιατι το βιβλιο ειναι γραμμενο για να πει την ιστορια της Μπελλα και του Εντουαρντ. Και μετα ειπε η φιλη μου πως αυτο που θα διαβαζε στην συνεχεια ηταν το πιο συγκινητικο μερος του βιβλιου. Κ αρχισε να διαβαζει τις σκεψεις του Εντουαρντ και θυμαμαι εκλαιγα εγω. Το μονο που θυμαμαι απο τις σκεψεις του Εντουαρντ ηταν η τελευταια γραμμη που ελεγε κατι σε στυλ ''ετρεχα με ολη μου τη δυναμη μη ξερωντας η νοιαζοντας που παω ωσπου εφτασα στο τελος και αφησα τις σκιες να με τυλιξουν'' και τοτε ακουστηκε η στριγκλια της ¶λις και χωρις να δουμε προσωπο εμφανιστηκε μπροστα μας το λογοτυπο του twilight.

Χρειαζομαι βοηθεια.
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 778
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 1 Φεβ 2009 - 13:10

πολυ...παρα πολυ παραξενο ονειρο...βασικα δεν το πολυκαταλαβα.... Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 921765
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 1 Φεβ 2009 - 13:16

Πωπω ολοκληρη υπερπαραγωγη! Razz

Εγω στην αρχη ειδα οτι ημουν εγω με τον Εντουαρντ-Ρομπ και ξαπλωναμε στο κρεβατι μου (<3) και μετα απο ωρα στο ξεκαρφωτο βλεπω το Τζεικομπ να καθεται πανω σε ενα τραπεζι Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 921765 . Μονο αυτο θυμαμαι...
DanaeCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
DanaeCullen

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 901
Registration date : 28/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 1 Φεβ 2009 - 13:17

Γιατι εγω το καταλαβα????!!!!!
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 1 Φεβ 2009 - 13:28

Αποφασισα να σας πω το πιο τρελο και μαζι ωραιοτερο ονειρο της ζωης μου...τοτε που ειχε βγει το λυκοφως στ σινεμα μιλουσα με μια ξαδερφη μου με μαιλ που ζει στα μανχαταν στην αμερικη...την συγκεκριμενη μερα ειδα αυτο το ονειρο...
Αρχιζει...

μιλουσα με την θεια μου που λετε στ τηλεφωνο και της αναφερω την ταινια και οτι τρελενομαι για τον συγκεκριμενο ηθοποιο που παιζει τον εντουαρντ και μου λεει ααα τον ρομπ τον ξερω!!!!!μου πεφτει το ακουστικο και μου λεει ειναι ο γιος της κολητης μου λεει....μενω και μετα απο κανενα 5λεπτο της λεω Αληθεια??και μου λεει ναι..και απο οτι μου ειπε..λεω ποιος???μου λεει ο ρομπ και εγω μιλαμε συχνα στ τηλεφωνο....αχχχ λεω εγω και μετα μου λεει θα ερθει στην Ελλαδα αυτες τις μερες θες να του πω να συναντηθητε????λεω με μια φωνη ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......περνουσαν οι μερες και ηρθε αυτη η μερα πεταω με αεροπλανο για αθηνα και μολις φτανω παω αμεσως στο ξενοδοχειο που ηταν και με περιμενε στην πορτα....πηγα να λιπο8υμισω....αχχχ και μετα πηγαμε στο δωματιο του..και μιλουσαμε και μου ελεγε για την ζωη του...και μετα χτυπαει το ξυπνητηρι..!!!!!!!!!!!!!αναθεματισμενο ξυπνητηρι!!!μολις ξυπνησα εβαλα τα κλαμματα και μ βλεπει η μαμα μου και μ λεει καλα το ξερω οτι δεν χαιρεσαι που πας σχολειο αλλα μην κλαις κιολας!!!!που να ηξερε.... cry
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 1 Φεβ 2009 - 13:39

βασικα δεν ξερω αν το καταλαβατε...αν οχι πειτε το μου..αλλα μαλλον δεν θα εχετε τι να πειτε αμα εχει φαντασια ο ανθρωπος...πολυ φαντασια ομως!!!!!!!!
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 2769
Registration date : 12/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 1 Φεβ 2009 - 21:49

Gωgω-Twilighter έγραψε:
βασικα δεν ξερω αν το καταλαβατε...αν οχι πειτε το μου..αλλα μαλλον δεν θα εχετε τι να πειτε αμα εχει φαντασια ο ανθρωπος...πολυ φαντασια ομως!!!!!!!!
Το καταλάβαμε καλε. Εγω ποτε δεν χόνεψα τα ξυπνητήρια ..παντα με ξυπνούσε πάνω στο κάλο.............. Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 872396 Ναξερες πόσο σε καταλαβαίνω.....
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 1 Φεβ 2009 - 21:52

ασε ειχα βαλει τα κλαμματα...με κοιτουσαν οι γονεις μου καπως..και μ ειπαν ακομη και να μην παω σχολειο...πηγα αλλα περιμενα να ερθει το βραδυ να κοιμηθω μηπως δω την συνεχεια αλλα δεν την ειδα...ειδα παλι τον ρομπ αλλα σε αλλο!

Όνειρα θερινής νυκτός!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Meadow Confessions-
Μετάβαση σε: