| Όνειρα θερινής νυκτός! | |
|
+32Drama Queen dimitramd7 !~Twilighter~! dolores!! linaki bluesea Mrs Alice MIKAELLA BELLA22 April sofakimpiskotaki Darkbella Lancelot maraki-twilightholic EternalQueen twilightergirl Alexadruby the vampire Ειrιnι Rozali87 Gωgω-Twilighter LizCullen scarlet rose Princess DanaeCullen WhiteQueen SilverMusk nasiatheslayer spunkransom hobo nessie Neri Vampire 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:13 | |
| | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:14 | |
| Εσυ τουλαχιστον εβλεπες στον υπνο σου οτι ησουν η Μπελλα!!!Τι θα γινοταν αν εβλεπες οτι ησουν εσυ το κατοικιδιο????!!!Αφηστε...ακομα το φυσαω και δεν κρυωνει!!!!Ψυχικο τραυμα μου εμεινε!!! | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:15 | |
| | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:17 | |
| | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:41 | |
| Αχ μωρε το αγόρι μας και στα όνειρα βοηθάει............. | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:51 | |
| - Rozali87 έγραψε:
- Αχ μωρε το αγόρι μας και στα όνειρα βοηθάει.............
Ειδες ρε παιδι μου !!!!!!! Εχει τροπους το παιδι , ειναι κυριος !!!!!!!!!!!! Οχι σαν τον κοπριτη τον Τζεικ !!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:57 | |
| Ναι καλέ τι το αγόρι μας είναι το καλύτερο σε όλα !!!!!! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 18:12 | |
| πολλα ονειρα μαζευτηκαν...δεν ειμαι η μονη που βλεπει καθε μερα τον ρομπ!! | |
|
| |
EternalQueen Twilight Human
Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 53 Registration date : 05/02/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Πεμ 19 Φεβ 2009 - 13:12 | |
| Εγώ παιδιά σήμερα είδα για πρώτη φορά όνειρο twiligth!!!!! Ξύπνησα και το σκεφτόμουνα και λέω "Ωχ! Είδα όνειρο με edward & bella!!!" Δεν το πίστευα! Και σκεφτόμουν να σηκωθώ και να ανοίξω νέο topic αλλά voi la!!!!!! Λοιπόν : Στην αρχή είδα τον Edward κουρεμένο με την ψιλή που λέμε (δλδ σχεδόν skinhead) και πίσω του πολύ μαυρίλα, νυχτερινός ουρανός με πολλά βαριά σύννεφα και καταιγίδα να μαίνεται......Τον βλέπω και σκέφτομαι (μέσα στο όνειρο) ωχ πως είναι έτσι ??? Δεν μ' αρεσει...και μετά λέω οκ ο Edward είναι μην ξεχνιέσαι...μια χαρά είναι Επειτα αλλάζει το σκηνικό και τον βλέπω μαζί με Bella να μπαίνουνε σε έναν σπίτι και αυτή να του λέει μην ανησυχείς έτσι όπως τα έχω κρύψει δεν θα τα βρει κανείς. (Υποτίθεται οτι της είχε δώσει κάτι μεταλλικά σύμβολα να τα κρύψει) Και του δείχνει την κρυψώνα η οποία ήταν εντελώς hide in plain sight style!!!!!! Μόλις μπήκανε στο σπίτι, του δείχνει δεξιά ένα ξύλινο έπιπλο (κάτι σαν αυτά που βάζουμε μεσα ποτήρια και πιάτα, κρύσταλλα κλπ) και η αθεόφοβη είχε βάλει τα μεταλλικά σύμβολα στα χερούλια του επίπλου σαν χειρολαβές!!!! Και του λέει εδώ δεν πρόκειται να τα υποψιαστεί κανείς...Όντως ήταν απόλυτα εναρμονισμένα με το όλο έπιπλο και δεν φανταζόσουν τι ήταν στην πραγματικότητα.....της χαμογελάει και μετά ανεβαίνουν στους πάνω ορόφους όπου παίζουν γελάνε κάτι τέτοιο...Ξαφνικά χτυπάει κουδούνι κ βλέπουν μια γρια στην έξω πόρτα. Η Bella λέει μην ανησυχείς και την επόμενη στιγμή αλλάζει ρούχα και βρίσκεται ξαφνικά πίσω από τη γριά και ο Edward πίσω της και της χαμογελάνε ....η καημένη τρόμαξε...Μετά δεν την ξαναείδα τη γιαγιά....Και τους βλέπω να περπατάνε στο ίδιο σκηνικό που έβλεπα πριν αλλά ήταν όπως στη σκηνή του twilight που βγήκανε μαζί από το volvo στο σχολείο και ο Edward φορούσε τα μαύρα γυαλιά και γελούσε.... Το περιεργο ήταν ότι ηταν μέρα με φουλ ήλιο... και σκέφτηκα καλά πως κυκλοφορεί αυτός έτσι.....και καλά φορούσε ένα είδος makeup για να μην γυαλίζει....Μετά από λίγο ξύπνησα......και γελούσα μόνη μου στο κρεβάτι...αααααααααααχχχχ λίγο είχα πάει το έχασα κ αυτό..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Πεμ 19 Φεβ 2009 - 14:36 | |
| Μην ανυσιχεις EternalQueen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και εγω καθε μερα ( νυχτα μαλλον ) βλεπω ονειρα με τον Edward !!!!!!!!! Τις πρωτες μερες και εγω ξυπνουσα και ελεγα '' Παει !!! Το εχασα το μυαλο μου !!! Αχ ρε Edward τι μου κανεις !!!!! '' Αλλα μετα θα το συνιθησεις !!!!!!!!!!! Μαλιστα εμενα μου εχουν γινει τοσο απαρετιτα που οταν δεν βλεπω με πιανει μια καταθλιψη, μια στεναχορια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Πεμ 19 Φεβ 2009 - 21:41 | |
| Χθες το βραδυ ειπα να πρωτοτυπισω!!!Δεν ειδα τον Ρομπ!!Παραξενο!!! Εβλεπα οτι ημουν μαρτυρας σε μια δολοφονια ενος παιδιου και οι δολοφονοι του με εψαχναν για να με σκοτωσουν και εμενα !!Ετρεχα μεσα στο σκοταδι και προσπαθουσα να κρυφτω!!!Στο τελος με επιασαν και ημουν σε ενα δωματιο με πολλα ατομα που εκαναν συμβουλιο για να αποφασισουν τι θα κανουν με το πτωμα και αν θα σκοτωσουν τελικα και μενα!!!Εγω βεβαια τους ειπα οτι δεν θα πω τιποτα για την δολοφονια γιατι το παιδι που σκοτωσαν δεν το ηξερα!!Προσπαθουσα να τους πεισω να με αφησουν με καθε τροπο!!Στο τελος δεν ξερω τι εγινε!!Το ονειρο σταματησε οταν καποιος προτεινε να επιστρεψουν το πτωμα στο πατερα του παιδιου γιατι ετσι ειναι το σωστο!!!Πανω στο καλυτερο το κοψα !!!Και οχι τιποτε αλλο ,αλλα δεν ξερω τελικα αν επεζησα!! Το ακυρο στο ολο σκηνικο ειναι οτι οταν προσπαθουσα να κρυφτω βρηκα το σκυλακι του Ρομπ!!Παιδια ηταν μια απιστευτα γλυκια λευκη τριχωτη μπαλιτσα!!Εκανε χαρουλες και με εγλυφε συνεχεια στα χερια και στο προσωπο!!!Ακυρο!!! Το καλυτερο της υποθεσης ηταν το πρωι οταν ανοιξα τα ματια μου!!!Το πρωτο πραγμα που ειδα ηταν, στον απεναντι τοιχο απο το κρεβατι μου ,η αφισα του Ρομπ ως Εντουαρντ!!!Ενοιωσα σαν την Μπελλα που ανοιγε τα ματια της το πρωι και τον εβλεπε μπροστα της!!! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Πεμ 19 Φεβ 2009 - 21:43 | |
| πολυ παραξενο ονειρο βασικα....!!!!!ποτε δεν εχω δει κατι τετοιο...βεβαια απο τοτε που διαβασα την νεα σεληνη εχω δει πολλες φορες να πεφτω απο γκρεμους! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Παρ 20 Φεβ 2009 - 14:32 | |
| Τι να πω ? Δεν ξερω !!!!!!!!! Τα ονειρα σου Scarlet rose ειναι τοσο ακυρα !!!!!!!!!!!!! Λοιπον θα σου δωσω μια συνταγη για να ερθεις στα ισια σου !!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα διαβαζεις το Twilight Saga καθε πρωι και μεσημερι και θα βλεπεις την ταινια καθε βραδυ πριν κοιμηθεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και που θα παει, θα δεις και εσυ επειτελους κανα ονειρο με τον Edward !!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Παρ 20 Φεβ 2009 - 15:05 | |
| ωραια ονειρα girls!!!!! xaxxaxaxaxax | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Παρ 20 Φεβ 2009 - 21:19 | |
| Εχτες το βράδυ είδα οτι είμουν στο σχολείο...ελιχαμε μαθηματικά και βαριόμουν και ξαφνικά χτυπάει η πόρτα και εμφανίζετε ο Rob με βιβλία στο χέρι...ο καθηγητής είπε οτι είναι καινούριος μαθητης και εκείνος έκατσε ακριβώς μπροστά μου με έναν άσχετο!! Εγω να έχω μείνει μαλ***ς και η διπλανή μου να με ρωτάει τι έπαθες ?? Τον είχα μπροστά μου και τα μαλλάκια του ανακατεμένα να μυρίζουν υπέροχα .....ήθελα να απλώσω και να τα χαιδέψω...αχ θέε μου !! Χτυπάι το κουδούνι πάω να σηκωθώ και τα βιβία μου πέφτουν στο πάτωμα ....πριν προλάβω τα έχει μαζέψει ...γυρνάει με κοιτάει με τα χρυσαφιά του μάτια ( εγω παγωμένη να τον κοιτάζω ) και μου λέει ορίστε δείνοντάς μου τα βιβλία. Ευχαριστώ του λέω με δυσκολία !! Απλώνει το χέρι και μου λέει Edward...πιάνω το χέρι του που ήταν παγωμένο και τον κοιτάω χωρίς να μιλάω σαν υπνοτισμένη....μου λέει είσαι καλά ?? Και κει χτυπάει το άτιμο το σταθερο και ξυπνάω !! Ε ρε σπάστι.......!!!!!!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Παρ 20 Φεβ 2009 - 21:22 | |
| ΑΑΑΑΑΑΑ και εγω θέλω τέτοιο όνειρο!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Παρ 20 Φεβ 2009 - 21:24 | |
| Ναι αλλά να μη τελειώνει εκεί .........μακάρι να δω την συνέχεια σήμερα !! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Παρ 20 Φεβ 2009 - 21:36 | |
| Ωωω!!! Ρόζαλι ζηλέυω με την φαντασία σου... μα και εσυ όμως ρε παιδί μου πάνω στο καλύτερο βρήκες να σταματήσεις??? δεν έβαζες ένα μαξιλάρι πάνω από το κεφάλι σου για να μην το ακούς και να το συνέχιζες?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Παρ 20 Φεβ 2009 - 21:39 | |
| | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Παρ 20 Φεβ 2009 - 21:43 | |
| ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσεις σήμερα ανυπομονούνε για την συνέχεια... εκτός βέβαια αν τη δει καμία άλλη... | |
|
| |
Lancelot Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονίκη!!! Αριθμός μηνυμάτων : 370 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Παρ 20 Φεβ 2009 - 22:01 | |
| Χαχα ονειρα σε συνεχεις θα βλεπεις ματια μου?? Χιχι... Παντως πολυ ενδιαφερον!!..εγω εβλεπα ακυρο ονειρο χθες.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Παρ 20 Φεβ 2009 - 22:03 | |
| Σαςτο έυχομαι κορίτσια.......
Κυριάκο πες οτι ονειρευόσουν εμένα δεν είναι κακό..........χιχιχιχ | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 22 Φεβ 2009 - 20:44 | |
| καλα σημερα ειδα τρελο ονειρο! χιχιχι γελασα πολυ συνοπτικα ειχα εξεταστικη οπως και εχω και στην πραγματικοτητα αλλα επεσαν θεματα midnight sun εν τω μεταξυ εγω εχω διαβασει μονο twilight &new moon και στο ονειρο και στην πραγματικουητα! και τελικα ΚΟΠΗΚΑ!!!! Το πρωι που ξυπνησα αρχισα να διαβαζω τα μεταφρασμενα της νασιας φυσικα.......πιαστηκα αδιαβαστηηηηηηη!!! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Τετ 25 Φεβ 2009 - 15:17 | |
| σημερα μετα απο πολυ καιρο ειδα ονειρο.. και ειδα πως ημουν βολτα με κατι φιλες μου [στην πλατεια χαλανδριου] και ψωνιζαμε και ξαφνικα βλεπω την μαρια και στην αρχη δεν την καταλαβα αλλα μετα ηρ8ε αγκαλιαστικαμε φιλιθικαμε και μου λεει περιμενω και την scarlet τον Dorian [εντομεταξυ δεν τον εχω δει απο κοντα xD] και την emerald eyes τελος παντων ηρ8αν και καθησαμε να φαμε κρεπες ολοι μαζι και μιλαγαμε και ξαφινικα απο το πουθενα ερχετε ο πρωην κολλητος μου[τωρα εχουμε πλακωθει παρα πολυ] και αρχισε να κανει βλακιες και η scarlet αρχισε να κλαιει και το εβαλε στα ποδια και μετα ο Dorian τον πλακωσε στο ξυλο=/ νιωθω παρανοικη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Τετ 25 Φεβ 2009 - 17:57 | |
| - Ειrιnι έγραψε:
- σημερα μετα απο πολυ καιρο ειδα ονειρο..
και ειδα πως ημουν βολτα με κατι φιλες μου [στην πλατεια χαλανδριου] και ψωνιζαμε και ξαφνικα βλεπω την μαρια και στην αρχη δεν την καταλαβα αλλα μετα ηρ8ε αγκαλιαστικαμε φιλιθικαμε και μου λεει περιμενω και την scarlet τον Dorian [εντομεταξυ δεν τον εχω δει απο κοντα xD] και την emerald eyes
τελος παντων ηρ8αν και καθησαμε να φαμε κρεπες ολοι μαζι και μιλαγαμε και ξαφινικα απο το πουθενα ερχετε ο πρωην κολλητος μου[τωρα εχουμε πλακωθει παρα πολυ] και αρχισε να κανει βλακιες και η scarlet αρχισε να κλαιει και το εβαλε στα ποδια και μετα ο Dorian τον πλακωσε στο ξυλο=/
νιωθω παρανοικη Κορυφαιο ονειρο!!!Εκλαιγα και το εβαλα στα ποδια?Και ο αλλος τον πλακωσε στο ξυλο? Κορυφαιο!!! Μην νοιωθεις παρανοϊκη !!!Ακου τι εχω δει εγω τις τελευταιες μερες για να νιωσεις καλυτερα!!! 1)Εβλεπα οτι με ειχε πιασει ο Τζειμς και δεν θα με σκοτωνε μεχρι να ερθει ο Εντ για να με βρει και να ειναι μπροστα στον θανατο μου για να ξεκινησει βεντετα!!!Εγω το εσκασα καποια στιγμη και δυστυχως με ξαναβρηκε και φοβομουν οτι θα φαω το ξυλο της αρκουδας επειδη τον ειχα νευριασει!!!Αρχισα λοιπον να του κανω τα γλυκα ματακια και να του ζηταω να με κανει βρυκολακα για να ζησουμε μαζι σαν ζευγαρι!!!Αρχικα δεν τσιμπησε,αργοτερα ομως του αρεσε η ιδεα αλλα δεν ηθελε να με δαγκωσει μεχρι να ερθει ο Εντ!!Ηθελε να πληγωσει τον Εντουαρντ και να του αποδειξει οτι ειναι καλυτερος απο εκεινον!!Εγω παλι ηθελα να με κανει βρυκολακα για να τον σκοτωσω χωρις να κινδυνεψει ο Εντουαρντ!!!Τελικα ηρθε ο Εντ ,παλεψαν,νικησε ,τον σκοτωσε και φυγαμε χωρις να με δαγκωσει κανενας!! 2)Ημουν παντρεμενη με τον Εντουαρντ και ηθελα να τον αποπλανησω !!!Αυτος ειχε βγει στο μπαλκονι,εγω φοβομουν να μην πεσει ,αυτος γελουσε και εγω του εκενα γλυκες για να ερθει στο δωματιο!!!Δυστυχως ξυπνησα πανω στο καλυτερο!!! 3)Σημερα εβλεπα οτι ημουν εγκυος με το παιδι του Εντουαρντ αλλα στον πρωτο μηνα εγκυμοσυνης!Ημουν και εγω βρυκολακας και ζουσαμε στα Γιαννενα και χαιρομουν που ημουν εξω την ωρα που χιονιζε και δεν ενιωθα κρυο!!!Ημουν πολυ ευτυχισμενη!!!Στην πολη εμφανιζεται καποιος που ελεγε οτι ηταν βαμπιρ ,αλλα στην πραγματικοτητα δεν ηταν!!Ηξερα οτι θα ερχοντουσαν οι Βολτουρι να τον σκοτωσουν και ετρεξα να προειδοποιησω εναν ξαδερφο μου να προσεχει και να μην κυκλοφορει βραδυ!!!Ο ξαδερφος μου δεν με αναγνωρισε αρχικα λογω μεταμορφωσης και εγω προσπαθουσα να του πω οτι στην πολη κυκλοφορουν ''σκοτεινα'' πλασματα και οτι ημουν και εγω ενα απο αυτα!!!Και εκεινη την στιγμη βλεπω εναν γνωστο μου,τον φωναζω ,σταματαει αλλα δεν γυριζει!!!Αρχιζει και τρεχει κλαιγοντας και εγω τον ακολουθω!!!Τον χανω και συνειδητοποιω οτι βρισκομαι εξω απο την πολη σε πολυ σκοτεινο σημειο !!!Φοβαμαι οτι θα εμφανιστουν οι Βολτουρι και αρχιζω και τρεχω!!!Μετα ακολουθησε αλλο ονειρο ανευ σημασιας...!!! Αυτα!!!!Μην ανησυχεις λοιπον!!Εγω βρισκομαι σε χειροτερη κατασταση!!! | |
|
| |
| Όνειρα θερινής νυκτός! | |
|