Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Όνειρα θερινής νυκτός!

Πήγαινε κάτω 
+32
Drama Queen
dimitramd7
!~Twilighter~!
dolores!!
linaki
bluesea
Mrs Alice
MIKAELLA
BELLA22
April
sofakimpiskotaki
Darkbella
Lancelot
maraki-twilightholic
EternalQueen
twilightergirl
Alexadruby the vampire
Ειrιnι
Rozali87
Gωgω-Twilighter
LizCullen
scarlet rose
Princess
DanaeCullen
WhiteQueen
SilverMusk
nasiatheslayer
spunkransom
hobo
nessie
Neri
Vampire
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3603
Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Influencing emotions

Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:48

Ο φουκαρας εχει φρικαρει !!!Τους συμβαινουν διαφορα κουλα τους τελευταιους μηνες οποτε εχει ξεπερασει το σταδιο της κολακειας!!!
Αλλα τι να κανουμε και εμεις!!!Δεν φταιμε!!!Η μανα του φταιει!!!Ποιος της ειπε να τον κανει τοσο κουκλο?ε?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Alexadruby the vampire
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Alexadruby the vampire

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός μηνυμάτων : 839
Registration date : 31/01/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:52

scarlet rose έγραψε:
Ο φουκαρας εχει φρικαρει !!!Τους συμβαινουν διαφορα κουλα τους τελευταιους μηνες οποτε εχει ξεπερασει το σταδιο της κολακειας!!!
Αλλα τι να κανουμε και εμεις!!!Δεν φταιμε!!!Η μανα του φταιει!!!Ποιος της ειπε να τον κανει τοσο κουκλο?ε?

Ποπο τι μου θυμισες τωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακου ενα στιχακι που λεμε στο σχολειο οταν μας αρεσει καποιο αγορι !!!!!!!!!!!
Θα σου αρεσει !!!!!!!!!!!!!!

Δεν φταιω εγω που σ'αγαπω,
δεν φταιω εγω που κλαιω
Φταει μοναχα η μανα σου
που σε εκανε ωραιο !!!!!!!!!!!!!
http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/index.htm?sid=8086
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1097
Registration date : 02/01/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:53

Υπαρχει καμια φωτογραφια των γονειων του?? Ειμαι περιεργη να δω πως ειναι..
Alexadruby the vampire
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Alexadruby the vampire

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:57

Princess έγραψε:
Υπαρχει καμια φωτογραφια των γονειων του?? Ειμαι περιεργη να δω πως ειναι..

Λογικα πρεπει να εχει πολυ ωραιους γονεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλιως πως βγηκε ετσι κουκλος ???
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:59

Λογικα! Βεβεια υπαρχει και η περιπτωση η μανα του να τον εκανε με αλλον αλλα ενταξει, ειναι λιγο υπερβολικο! lol!
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 14 Φεβ 2009 - 23:59

Alexadruby έγραψε:

Δεν φταιω εγω που σ'αγαπω,
δεν φταιω εγω που κλαιω
Φταει μοναχα η μανα σου
που σε εκανε ωραιο !!!!!!!!!!!!!

Κορυφαιο!!! lol! lol! lol! Αφιερωμενο εξαιρετικα στον Ρομπ!!!

Δυστυχως φωτογραφια της μαμας του ,του μπαμπα του ή του κουμπαρου(γιατι ποτε δεν ξερεις) δεν εχουμε για να δουμε απο που πηρε και 'μοιασε αυτο το παιδι!!!
Κριμα!!!!Ειμαι και εγω περιεργη!!
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 0:03

Θα ψαξω μηπως βρω καμια. Γιατι δεν μπορει, ολο και καποια θα υπαρχει...

Κοριτσια παω να κανω μπανιο (δεν θελω σχολια για την ωρα, κατι τετοιες ωρες με πιανει Razz ) και μετα για νανι! Καληνυχταααα ονειρα γλυκα και με ΠΟΛΥ Rob!!
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 0:08

Princess έγραψε:
Θα ψαξω μηπως βρω καμια. Γιατι δεν μπορει, ολο και καποια θα υπαρχει...

Κοριτσια παω να κανω μπανιο (δεν θελω σχολια για την ωρα, κατι τετοιες ωρες με πιανει Razz ) και μετα για νανι! Καληνυχταααα ονειρα γλυκα και με ΠΟΛΥ Rob!!

Καληνυχτα μικρη μου!!!Ευχομαι αποψε να ονειρευτεις οτι επιθυμεις!!!! geek
hobo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hobo

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 2196
Registration date : 27/11/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 1:09

καλα δε θα πιστεψετε εγω τι ονειρο ειδα σημερα...

ημουν μαζι με τον Rob, αλλα ειμασταν βρυκολακες!! ειχα στο μυαλο μου (στο ονειρο) αυτη τη σκηνη στο μπαλετο, οπου ο James δαγκωνει τη Bella για να την αλλαξει, και μετα παει ο Edward και της ρουφαει το δηλητηριο...πιανω το χερι μου και σηκωνω τη μπλουζα μου αλλα δε βλεπω σημαδι και παραξενευομαι..μετα πιανω ασυνειδητα το λαιμο μου..δε νιωθω κατι αλλα ξερω οτι το σημαδι βρισκεται εκει... ερχεται ο rob και με πιανει απ το χερι..μετα με αγκαλιαζει και περπαταμε μαζι... ξαφνικα βρισκομαστε μεσα σ ενα σουπερ μαρκετ και ψωνιζουμε μπυρες ( Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 686606 ) (heiniken)...εγω εχω το καλαθι στο χερι μου και ο rob τις εβαζε απ το ψυγειο στο καλαθι...συνεχεια τον κοιτουσα και νομιζα οτι θα φυγει, ετσι τον κοιταζα οσο πιο γλυκα μπορουσα και του χαμογελουσα. μετα ερχεται ενας που δουλευε εκει για να μας βοηθησει, αλλα του λεμε οτι ειμαστε ενταξει και κοιταζομαστε με νοημα... οταν αυτος φευγει του λεω "αφου εμεις ηρθαμε για τον ταμια, τις μπυρες τι τις θελουμε;" Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 686606 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 921765 και πριν παμε πανω του να τον φαμε ξυπνησα!
πιο αλλοπροσαλο ονειρο δεν εχω δει!!! τελευταια βλεπω συνεχεια ονειρα με βρυκολακες και τον rob να σχετιζεται μ αυτους... το χω χασει ακομα πιο πολυ;;!!! ποσο τρελη ακουγομαι;;
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 1:14

hobo έγραψε:

ημουν μαζι με τον Rob, αλλα ειμασταν βρυκολακες!! ειχα στο μυαλο μου (στο ονειρο) αυτη τη σκηνη στο μπαλετο, οπου ο James δαγκωνει τη Bella για να την αλλαξει, και μετα παει ο Edward και της ρουφαει το δηλητηριο...πιανω το χερι μου και σηκωνω τη μπλουζα μου αλλα δε βλεπω σημαδι και παραξενευομαι..μετα πιανω ασυνειδητα το λαιμο μου..δε νιωθω κατι αλλα ξερω οτι το σημαδι βρισκεται εκει... ερχεται ο rob και με πιανει απ το χερι..μετα με αγκαλιαζει και περπαταμε μαζι... ξαφνικα βρισκομαστε μεσα σ ενα σουπερ μαρκετ και ψωνιζουμε μπυρες ( Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 686606 ) (heiniken)...εγω εχω το καλαθι στο χερι μου και ο rob τις εβαζε απ το ψυγειο στο καλαθι...συνεχεια τον κοιτουσα και νομιζα οτι θα φυγει, ετσι τον κοιταζα οσο πιο γλυκα μπορουσα και του χαμογελουσα. μετα ερχεται ενας που δουλευε εκει για να μας βοηθησει, αλλα του λεμε οτι ειμαστε ενταξει και κοιταζομαστε με νοημα... οταν αυτος φευγει του λεω "αφου εμεις ηρθαμε για τον ταμια, τις μπυρες τι τις θελουμε;" Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 686606 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 921765 και πριν παμε πανω του να τον φαμε ξυπνησα!
πιο αλλοπροσαλο ονειρο δεν εχω δει!!! τελευταια βλεπω συνεχεια ονειρα με βρυκολακες και τον rob να σχετιζεται μ αυτους... το χω χασει ακομα πιο πολυ;;!!! ποσο τρελη ακουγομαι;;

Καθολου τρελη!!!Αν εισαι εσυ τρελη,τοτε εγω που με ειδα να τρεχω στα 4 τι ειμαι?
hobo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hobo

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 1:16

εισαι κι εσυ αλλα ειμαι κι εγω!!!! μα η βλακεια ειναι οτι στα περισσοτερα ονειρα που βλεπω, βλεπω οτι με κυνηγαν οι βρυκολακες για να με σκοτωσουν κι εγω μενω εκει.. νιωθω ενα μικρο φοβο αλλα δε φευγω...ειναι σαν να περιμενω να πεθανω...!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 686606
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 1:22

Ρε μην ανησυχεις !!Και εγω οποτε βλεπω τετοια ονειρα(συχνα πυκνα-απο μικρη) καθομαι σαν χαζη και περιμενω να με δαγκωσουν!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 686606
Δεν εισαι η μονη!!!
Μπορει να φταει το υποσυνειδητο!!Κατα βαθος θελουμε να μας δαγκωσουν!!!Τα θελει ο κ*λος μας!!!
hobo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hobo

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 1:26

οτι τα θελει τα θελει!!! αυτο να λεγεται!!! κι οχι μονο ο δικος μας...!!! Wink Razz ααχχ..τι λεω βραδιατικα..;;!!! μαζεψτε με..!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 686606
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 1:29

hobo έγραψε:
οτι τα θελει τα θελει!!! αυτο να λεγεται!!! κι οχι μονο ο δικος μας...!!! Wink Razz ααχχ..τι λεω βραδιατικα..;;!!! μαζεψτε με..!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 686606

Αν περιμενεις να σε μαζεψω εγω ...σωθηκες!!!Θα πρεπει πρωτα να μαζεψει καποιος εμενα που τωρα τελευταια εχω ξεφυγει εντελως!!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 686606 Βλεπω φωτο του Ρομπ και μου περνανε διαφορα απο το μυαλο...πολλες φορες τα βλεπω και στον υπνο μου!!! Embarassed
hobo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hobo

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 1:34

αα καλα!!! αυτο κι αν το παθαινω!!! και μετα σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω αν αυτο το ειδα στην πραγαμτικοτηα ή στον υπνο μου!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 921765 ειναι σα να ζω αλλη ζωη οταν κοιμαμαι...σαν το...πως το λενε να δεις....ααα ναι! το fight club! που ο edward norton (αχ κι αλλος edward) οταν κοιματε γινεται brand pitt!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 686606 μονο που εγω γινομαι βρυκολακας!!!
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 10:37

hobo έγραψε:

Και εσυ πανω στο καλο ξυπνησες! Καλα αυτο με τις μπυρες ηταν.. lol!
Αλλα, ναι δεν ακουγεσε καθολου τρελη. διαβασε τι ονειρα βλεπουμε ολες εδω μεσα και θα δεις οτι τα δικα σου παρα πολυ λογικα!

Εγω ευτυχως σημερα δεν ειδα τιποτα...
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 12:29

Εγω σημερα εβλεπα τον Στρατο απο το ''Βερα στο δεξι''!Ειχε την γυναικα του στο νοσοκομειο!!Η γυναικα του ηταν αυτη που εκανε την Κατερινα στους ''Singles''!!!
Δεν ειμαι καλα τωρα τελευταια!!Δεν ειναι ονειρα αυτα που βλεπω,τα προσεχως των τηλεοπτικων καναλιων ειναι!!!Δεν παω καλα! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 686606
Χιλιες φορες να αρχισω να βλεπω παλι τον Σωτηρη!!Πιο νορμαλ ηταν τοτε τα ονειρα!Απλα ξυπνουσα το πρωι ,εριχνα κανα δυο μπινελικια αλλα μετα ησυχαζα!!!Τωρα ειλικρινα εχω αρχισει να ανησυχω!!!Δεν παω καλα!!!Τουλαχιστον να ερχεστε να με επισκεπτεστε στο Δαφνι συχνα να τα λεμε!!Να μου φερνετε και κανα ποστερ του Ρομπ να τα βαζω στους τοιχους να χαιρομαι μονη και να παρηγοριεμαι!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 921765
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 12:54

Kαι εγω σκεφτομαι σοβαρα να παω να δω κανεναν ψυχολογο. Δεν ειναι κατασταση αυτη...
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4477
Registration date : 03/12/2008

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 12:59

Ούτε εγω πάω καλά αλλά δεν θέλω να καλυτερεψω! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 274215
https://www.youtube.com/user/nasiatheslayer0
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 13:20

για να πω την αληθεια ουτε εγω θελω να καλυτερεψω!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 6512
Alexadruby the vampire
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Alexadruby the vampire

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 16:01

hobo έγραψε:

Μην ανοισηχεις καθολου !!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ακουγεσαι καθολου τρελη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολες πανω κατω τα ιδια ονειρα βλεπουμε !!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω ειδα χτες το βραδυ οτι ημουν με τον Edward παντρεμενοι και βρικολακες και ειχαμε και κορη !!!!!
Σε μια φαση ηρθε ο Τζεικ και μου λεει πως θελει την κορη μου μιας και εγω τελικα ειμαι με τον Edward !!!!!!!! Οτι δεν ειναι δικαιο αυτος να μεινει μονος του !!!!!!! Οτι θελει συντροφια !!!!! Φυσικα εγω τα πειρα και του ειπα οτι αν θελει συντροφια να παει αλλου και να αφησει την κορη μου ησυχη !!!!!!!!! Αλλα αυτος εκει πισμα !!!!!!!
Τοτε εγω ετιμαστηκα του ορμησω για να τον δαγκωσω αλλα με επιασε ο Edward και ειπε να ηρεμισω και οτι δεν αξιζει να γεμισω το στομα μου με το αιμα του !!!!!!!!!!!!!!!!!! Στο τελος ο Τζεικ εφυγε χωρις την κορη μου !!!!!!!
hobo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hobo

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 16:03

Alexadruby έγραψε:

Εγω ειδα χτες το βραδυ οτι ημουν με τον Edward παντρεμενοι και βρικολακες και ειχαμε και κορη !!!!!
Σε μια φαση ηρθε ο Τζεικ και μου λεει πως θελει την κορη μου μιας και εγω τελικα ειμαι με τον Edward !!!!!!!! Οτι δεν ειναι δικαιο αυτος να μεινει μονος του !!!!!!! Οτι θελει συντροφια !!!!! Φυσικα εγω τα πειρα και του ειπα οτι αν θελει συντροφια να παει αλλου και να αφησει την κορη μου ησυχη !!!!!!!!! Αλλα αυτος εκει πισμα !!!!!!!
Τοτε εγω ετιμαστηκα του ορμησω για να τον δαγκωσω αλλα με επιασε ο Edward και ειπε να ηρεμισω και οτι δεν αξιζει να γεμισω το στομα μου με το αιμα του !!!!!!!!!!!!!!!!!! Στο τελος ο Τζεικ εφυγε χωρις την κορη μου !!!!!!!

τουλαχιστον στο δικο σου ονειρο γινεται αυτο που επρεπε να γινει και στο βιβλιο!!! να εισαι χαρουμενη που γλιτωσες την κορη σου απο ενα σκυλο!!! giggle
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 2769
Registration date : 12/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 16:05

Τι όνειρα είναι αυτά βρε κορίτσια..........για ταινία !!!!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 868134
hobo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hobo

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 16:08

Rozali87 έγραψε:
Τι όνειρα είναι αυτά βρε κορίτσια..........για ταινία !!!!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 868134

ααα καλα..!!! που να σου πω και την υπερπαραγωγη μου!!! εκει να δεις φαντασια!!! lol! lol!
Alexadruby the vampire
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Alexadruby the vampire

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός!   Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 15 Φεβ 2009 - 16:10

hobo έγραψε:
Alexadruby έγραψε:

τουλαχιστον στο δικο σου ονειρο γινεται αυτο που επρεπε να γινει και στο βιβλιο!!! να εισαι χαρουμενη που γλιτωσες την κορη σου απο ενα σκυλο!!! giggle

Ασε !!!!!!!!!!! Αφου εκεινη την ωρα ηθελα να του αλλαξω τα φωτα !!!!!!!!!!!
Τον παλλιοκοπρο !!! Σαν δεν ντρεπεται να ερχεται να ζηταει την κορη μου !!!! Λες και την εκανα εγω για τα μουτρα του !!!!!!! Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 872396 Όνειρα θερινής νυκτός! - Σελίδα 6 872396
Ευτιχως που ηταν εκει ο Edward αλλιως ποιος ξερει τι τροπη θα ειχε παρει το ονειρο !!!!
Μαλλον θριλερ ( για τον Τζεικ !!!!!! για μενα μια χαρα ονειρο θα ηταν παλι !!!!! Twisted Evil )

Όνειρα θερινής νυκτός!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Meadow Confessions-
Μετάβαση σε: