| Όνειρα θερινής νυκτός! | |
|
+32Drama Queen dimitramd7 !~Twilighter~! dolores!! linaki bluesea Mrs Alice MIKAELLA BELLA22 April sofakimpiskotaki Darkbella Lancelot maraki-twilightholic EternalQueen twilightergirl Alexadruby the vampire Ειrιnι Rozali87 Gωgω-Twilighter LizCullen scarlet rose Princess DanaeCullen WhiteQueen SilverMusk nasiatheslayer spunkransom hobo nessie Neri Vampire 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:48 | |
| Ο φουκαρας εχει φρικαρει !!!Τους συμβαινουν διαφορα κουλα τους τελευταιους μηνες οποτε εχει ξεπερασει το σταδιο της κολακειας!!! Αλλα τι να κανουμε και εμεις!!!Δεν φταιμε!!!Η μανα του φταιει!!!Ποιος της ειπε να τον κανει τοσο κουκλο?ε? | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:52 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Ο φουκαρας εχει φρικαρει !!!Τους συμβαινουν διαφορα κουλα τους τελευταιους μηνες οποτε εχει ξεπερασει το σταδιο της κολακειας!!!
Αλλα τι να κανουμε και εμεις!!!Δεν φταιμε!!!Η μανα του φταιει!!!Ποιος της ειπε να τον κανει τοσο κουκλο?ε? Ποπο τι μου θυμισες τωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ακου ενα στιχακι που λεμε στο σχολειο οταν μας αρεσει καποιο αγορι !!!!!!!!!!! Θα σου αρεσει !!!!!!!!!!!!!! Δεν φταιω εγω που σ'αγαπω, δεν φταιω εγω που κλαιω Φταει μοναχα η μανα σου που σε εκανε ωραιο !!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:53 | |
| Υπαρχει καμια φωτογραφια των γονειων του?? Ειμαι περιεργη να δω πως ειναι.. | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:57 | |
| - Princess έγραψε:
- Υπαρχει καμια φωτογραφια των γονειων του?? Ειμαι περιεργη να δω πως ειναι..
Λογικα πρεπει να εχει πολυ ωραιους γονεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλιως πως βγηκε ετσι κουκλος ??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:59 | |
| Λογικα! Βεβεια υπαρχει και η περιπτωση η μανα του να τον εκανε με αλλον αλλα ενταξει, ειναι λιγο υπερβολικο! | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Σαβ 14 Φεβ 2009 - 23:59 | |
| - Alexadruby έγραψε:
Δεν φταιω εγω που σ'αγαπω, δεν φταιω εγω που κλαιω Φταει μοναχα η μανα σου που σε εκανε ωραιο !!!!!!!!!!!!! Κορυφαιο!!! Αφιερωμενο εξαιρετικα στον Ρομπ!!! Δυστυχως φωτογραφια της μαμας του ,του μπαμπα του ή του κουμπαρου(γιατι ποτε δεν ξερεις) δεν εχουμε για να δουμε απο που πηρε και 'μοιασε αυτο το παιδι!!! Κριμα!!!!Ειμαι και εγω περιεργη!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 0:03 | |
| Θα ψαξω μηπως βρω καμια. Γιατι δεν μπορει, ολο και καποια θα υπαρχει... Κοριτσια παω να κανω μπανιο (δεν θελω σχολια για την ωρα, κατι τετοιες ωρες με πιανει ) και μετα για νανι! Καληνυχταααα ονειρα γλυκα και με ΠΟΛΥ Rob!! | |
|
| |
| |
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 1:09 | |
| καλα δε θα πιστεψετε εγω τι ονειρο ειδα σημερα... ημουν μαζι με τον Rob, αλλα ειμασταν βρυκολακες!! ειχα στο μυαλο μου (στο ονειρο) αυτη τη σκηνη στο μπαλετο, οπου ο James δαγκωνει τη Bella για να την αλλαξει, και μετα παει ο Edward και της ρουφαει το δηλητηριο...πιανω το χερι μου και σηκωνω τη μπλουζα μου αλλα δε βλεπω σημαδι και παραξενευομαι..μετα πιανω ασυνειδητα το λαιμο μου..δε νιωθω κατι αλλα ξερω οτι το σημαδι βρισκεται εκει... ερχεται ο rob και με πιανει απ το χερι..μετα με αγκαλιαζει και περπαταμε μαζι... ξαφνικα βρισκομαστε μεσα σ ενα σουπερ μαρκετ και ψωνιζουμε μπυρες ( ) (heiniken)...εγω εχω το καλαθι στο χερι μου και ο rob τις εβαζε απ το ψυγειο στο καλαθι...συνεχεια τον κοιτουσα και νομιζα οτι θα φυγει, ετσι τον κοιταζα οσο πιο γλυκα μπορουσα και του χαμογελουσα. μετα ερχεται ενας που δουλευε εκει για να μας βοηθησει, αλλα του λεμε οτι ειμαστε ενταξει και κοιταζομαστε με νοημα... οταν αυτος φευγει του λεω "αφου εμεις ηρθαμε για τον ταμια, τις μπυρες τι τις θελουμε;" και πριν παμε πανω του να τον φαμε ξυπνησα! πιο αλλοπροσαλο ονειρο δεν εχω δει!!! τελευταια βλεπω συνεχεια ονειρα με βρυκολακες και τον rob να σχετιζεται μ αυτους... το χω χασει ακομα πιο πολυ;;!!! ποσο τρελη ακουγομαι;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 1:14 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 1:16 | |
| εισαι κι εσυ αλλα ειμαι κι εγω!!!! μα η βλακεια ειναι οτι στα περισσοτερα ονειρα που βλεπω, βλεπω οτι με κυνηγαν οι βρυκολακες για να με σκοτωσουν κι εγω μενω εκει.. νιωθω ενα μικρο φοβο αλλα δε φευγω...ειναι σαν να περιμενω να πεθανω...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 1:22 | |
| Ρε μην ανησυχεις !!Και εγω οποτε βλεπω τετοια ονειρα(συχνα πυκνα-απο μικρη) καθομαι σαν χαζη και περιμενω να με δαγκωσουν!!! Δεν εισαι η μονη!!! Μπορει να φταει το υποσυνειδητο!!Κατα βαθος θελουμε να μας δαγκωσουν!!!Τα θελει ο κ*λος μας!!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 1:29 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 1:34 | |
| αα καλα!!! αυτο κι αν το παθαινω!!! και μετα σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω αν αυτο το ειδα στην πραγαμτικοτηα ή στον υπνο μου!!! ειναι σα να ζω αλλη ζωη οταν κοιμαμαι...σαν το...πως το λενε να δεις....ααα ναι! το fight club! που ο edward norton (αχ κι αλλος edward) οταν κοιματε γινεται brand pitt!!! μονο που εγω γινομαι βρυκολακας!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 10:37 | |
| - hobo έγραψε:
- καλα δε θα πιστεψετε εγω τι ονειρο ειδα σημερα...
ημουν μαζι με τον Rob, αλλα ειμασταν βρυκολακες!! ειχα στο μυαλο μου (στο ονειρο) αυτη τη σκηνη στο μπαλετο, οπου ο James δαγκωνει τη Bella για να την αλλαξει, και μετα παει ο Edward και της ρουφαει το δηλητηριο...πιανω το χερι μου και σηκωνω τη μπλουζα μου αλλα δε βλεπω σημαδι και παραξενευομαι..μετα πιανω ασυνειδητα το λαιμο μου..δε νιωθω κατι αλλα ξερω οτι το σημαδι βρισκεται εκει... ερχεται ο rob και με πιανει απ το χερι..μετα με αγκαλιαζει και περπαταμε μαζι... ξαφνικα βρισκομαστε μεσα σ ενα σουπερ μαρκετ και ψωνιζουμε μπυρες ( ) (heiniken)...εγω εχω το καλαθι στο χερι μου και ο rob τις εβαζε απ το ψυγειο στο καλαθι...συνεχεια τον κοιτουσα και νομιζα οτι θα φυγει, ετσι τον κοιταζα οσο πιο γλυκα μπορουσα και του χαμογελουσα. μετα ερχεται ενας που δουλευε εκει για να μας βοηθησει, αλλα του λεμε οτι ειμαστε ενταξει και κοιταζομαστε με νοημα... οταν αυτος φευγει του λεω "αφου εμεις ηρθαμε για τον ταμια, τις μπυρες τι τις θελουμε;" και πριν παμε πανω του να τον φαμε ξυπνησα! πιο αλλοπροσαλο ονειρο δεν εχω δει!!! τελευταια βλεπω συνεχεια ονειρα με βρυκολακες και τον rob να σχετιζεται μ αυτους... το χω χασει ακομα πιο πολυ;;!!! ποσο τρελη ακουγομαι;; Και εσυ πανω στο καλο ξυπνησες! Καλα αυτο με τις μπυρες ηταν.. Αλλα, ναι δεν ακουγεσε καθολου τρελη. διαβασε τι ονειρα βλεπουμε ολες εδω μεσα και θα δεις οτι τα δικα σου παρα πολυ λογικα! Εγω ευτυχως σημερα δεν ειδα τιποτα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 12:29 | |
| Εγω σημερα εβλεπα τον Στρατο απο το ''Βερα στο δεξι''!Ειχε την γυναικα του στο νοσοκομειο!!Η γυναικα του ηταν αυτη που εκανε την Κατερινα στους ''Singles''!!! Δεν ειμαι καλα τωρα τελευταια!!Δεν ειναι ονειρα αυτα που βλεπω,τα προσεχως των τηλεοπτικων καναλιων ειναι!!!Δεν παω καλα! Χιλιες φορες να αρχισω να βλεπω παλι τον Σωτηρη!!Πιο νορμαλ ηταν τοτε τα ονειρα!Απλα ξυπνουσα το πρωι ,εριχνα κανα δυο μπινελικια αλλα μετα ησυχαζα!!!Τωρα ειλικρινα εχω αρχισει να ανησυχω!!!Δεν παω καλα!!!Τουλαχιστον να ερχεστε να με επισκεπτεστε στο Δαφνι συχνα να τα λεμε!!Να μου φερνετε και κανα ποστερ του Ρομπ να τα βαζω στους τοιχους να χαιρομαι μονη και να παρηγοριεμαι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 12:54 | |
| Kαι εγω σκεφτομαι σοβαρα να παω να δω κανεναν ψυχολογο. Δεν ειναι κατασταση αυτη... | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 12:59 | |
| Ούτε εγω πάω καλά αλλά δεν θέλω να καλυτερεψω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 13:20 | |
| για να πω την αληθεια ουτε εγω θελω να καλυτερεψω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:01 | |
| - hobo έγραψε:
- καλα δε θα πιστεψετε εγω τι ονειρο ειδα σημερα...
ημουν μαζι με τον Rob, αλλα ειμασταν βρυκολακες!! ειχα στο μυαλο μου (στο ονειρο) αυτη τη σκηνη στο μπαλετο, οπου ο James δαγκωνει τη Bella για να την αλλαξει, και μετα παει ο Edward και της ρουφαει το δηλητηριο...πιανω το χερι μου και σηκωνω τη μπλουζα μου αλλα δε βλεπω σημαδι και παραξενευομαι..μετα πιανω ασυνειδητα το λαιμο μου..δε νιωθω κατι αλλα ξερω οτι το σημαδι βρισκεται εκει... ερχεται ο rob και με πιανει απ το χερι..μετα με αγκαλιαζει και περπαταμε μαζι... ξαφνικα βρισκομαστε μεσα σ ενα σουπερ μαρκετ και ψωνιζουμε μπυρες ( ) (heiniken)...εγω εχω το καλαθι στο χερι μου και ο rob τις εβαζε απ το ψυγειο στο καλαθι...συνεχεια τον κοιτουσα και νομιζα οτι θα φυγει, ετσι τον κοιταζα οσο πιο γλυκα μπορουσα και του χαμογελουσα. μετα ερχεται ενας που δουλευε εκει για να μας βοηθησει, αλλα του λεμε οτι ειμαστε ενταξει και κοιταζομαστε με νοημα... οταν αυτος φευγει του λεω "αφου εμεις ηρθαμε για τον ταμια, τις μπυρες τι τις θελουμε;" και πριν παμε πανω του να τον φαμε ξυπνησα! πιο αλλοπροσαλο ονειρο δεν εχω δει!!! τελευταια βλεπω συνεχεια ονειρα με βρυκολακες και τον rob να σχετιζεται μ αυτους... το χω χασει ακομα πιο πολυ;;!!! ποσο τρελη ακουγομαι;; Μην ανοισηχεις καθολου !!!!!!!!!!!!!!! Δεν ακουγεσαι καθολου τρελη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολες πανω κατω τα ιδια ονειρα βλεπουμε !!!!!!!!!!!!!!!! Εγω ειδα χτες το βραδυ οτι ημουν με τον Edward παντρεμενοι και βρικολακες και ειχαμε και κορη !!!!! Σε μια φαση ηρθε ο Τζεικ και μου λεει πως θελει την κορη μου μιας και εγω τελικα ειμαι με τον Edward !!!!!!!! Οτι δεν ειναι δικαιο αυτος να μεινει μονος του !!!!!!! Οτι θελει συντροφια !!!!! Φυσικα εγω τα πειρα και του ειπα οτι αν θελει συντροφια να παει αλλου και να αφησει την κορη μου ησυχη !!!!!!!!! Αλλα αυτος εκει πισμα !!!!!!! Τοτε εγω ετιμαστηκα του ορμησω για να τον δαγκωσω αλλα με επιασε ο Edward και ειπε να ηρεμισω και οτι δεν αξιζει να γεμισω το στομα μου με το αιμα του !!!!!!!!!!!!!!!!!! Στο τελος ο Τζεικ εφυγε χωρις την κορη μου !!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:03 | |
| - Alexadruby έγραψε:
Μην ανοισηχεις καθολου !!!!!!!!!!!!!!! Δεν ακουγεσαι καθολου τρελη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολες πανω κατω τα ιδια ονειρα βλεπουμε !!!!!!!!!!!!!!!! Εγω ειδα χτες το βραδυ οτι ημουν με τον Edward παντρεμενοι και βρικολακες και ειχαμε και κορη !!!!! Σε μια φαση ηρθε ο Τζεικ και μου λεει πως θελει την κορη μου μιας και εγω τελικα ειμαι με τον Edward !!!!!!!! Οτι δεν ειναι δικαιο αυτος να μεινει μονος του !!!!!!! Οτι θελει συντροφια !!!!! Φυσικα εγω τα πειρα και του ειπα οτι αν θελει συντροφια να παει αλλου και να αφησει την κορη μου ησυχη !!!!!!!!! Αλλα αυτος εκει πισμα !!!!!!! Τοτε εγω ετιμαστηκα του ορμησω για να τον δαγκωσω αλλα με επιασε ο Edward και ειπε να ηρεμισω και οτι δεν αξιζει να γεμισω το στομα μου με το αιμα του !!!!!!!!!!!!!!!!!! Στο τελος ο Τζεικ εφυγε χωρις την κορη μου !!!!!!! τουλαχιστον στο δικο σου ονειρο γινεται αυτο που επρεπε να γινει και στο βιβλιο!!! να εισαι χαρουμενη που γλιτωσες την κορη σου απο ενα σκυλο!!! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:05 | |
| Τι όνειρα είναι αυτά βρε κορίτσια..........για ταινία !!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:08 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα θερινής νυκτός! Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:10 | |
| - hobo έγραψε:
- Alexadruby έγραψε:
Μην ανοισηχεις καθολου !!!!!!!!!!!!!!! Δεν ακουγεσαι καθολου τρελη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολες πανω κατω τα ιδια ονειρα βλεπουμε !!!!!!!!!!!!!!!! Εγω ειδα χτες το βραδυ οτι ημουν με τον Edward παντρεμενοι και βρικολακες και ειχαμε και κορη !!!!! Σε μια φαση ηρθε ο Τζεικ και μου λεει πως θελει την κορη μου μιας και εγω τελικα ειμαι με τον Edward !!!!!!!! Οτι δεν ειναι δικαιο αυτος να μεινει μονος του !!!!!!! Οτι θελει συντροφια !!!!! Φυσικα εγω τα πειρα και του ειπα οτι αν θελει συντροφια να παει αλλου και να αφησει την κορη μου ησυχη !!!!!!!!! Αλλα αυτος εκει πισμα !!!!!!! Τοτε εγω ετιμαστηκα του ορμησω για να τον δαγκωσω αλλα με επιασε ο Edward και ειπε να ηρεμισω και οτι δεν αξιζει να γεμισω το στομα μου με το αιμα του !!!!!!!!!!!!!!!!!! Στο τελος ο Τζεικ εφυγε χωρις την κορη μου !!!!!!! τουλαχιστον στο δικο σου ονειρο γινεται αυτο που επρεπε να γινει και στο βιβλιο!!! να εισαι χαρουμενη που γλιτωσες την κορη σου απο ενα σκυλο!!! Ασε !!!!!!!!!!! Αφου εκεινη την ωρα ηθελα να του αλλαξω τα φωτα !!!!!!!!!!! Τον παλλιοκοπρο !!! Σαν δεν ντρεπεται να ερχεται να ζηταει την κορη μου !!!! Λες και την εκανα εγω για τα μουτρα του !!!!!!! Ευτιχως που ηταν εκει ο Edward αλλιως ποιος ξερει τι τροπη θα ειχε παρει το ονειρο !!!! Μαλλον θριλερ ( για τον Τζεικ !!!!!! για μενα μια χαρα ονειρο θα ηταν παλι !!!!! ) | |
|
| |
| Όνειρα θερινής νυκτός! | |
|