| Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona | |
|
+13Evaline marianna.gr Zafrina nora pink Pelly evi AliceK AnaroseCullen DEMONA CULLEN PATTINSON evaki vikaki21 Lizzy Cullen 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 2 Απρ 2010 - 15:52 | |
| Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) ειναι μια καταπληκτικη ιστορια!!!! Δεν ξερω ακομα τι δουλεια εχουν οι βολτουρι αλλα μπράβο σου!! ξεφυγαμε από τους βρικολακες αλλα οχι απο το υπερφυσικο! Περιμένω με αγωνια την συνέχεια γιατι με συγκινησε παρα πολυ. δεν εκλαψα αλλα συγκηνηθηκα. Μου θυμησε βεβαια χαρι ποτερ αλλα ηταν πολυ καλο!!! συνεχισε το! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 2 Απρ 2010 - 15:54 | |
| πολυ καλo | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 2 Απρ 2010 - 21:54 | |
| αχχχχχχχχχ γλυκες μου αναγνωστριες δεν θα σας απογοητευσω θα παθετε πλακα εχει μελο εχει δραση εχει και πολυ καυτες σκηνες με τον ρομπ αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ σας ευχαριστω πολυ | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 2 Απρ 2010 - 23:04 | |
| demona δεν χρειαζεται να μας ευχαριστεις!!! η ιστορια σου ειναι παρα πολυ ωραια και αν και τα κεφαλαια ειναι μικρα σε συγκριση με αλλα(επειδη ειμαστε ερασιτέχνες και οχι επαγγελματιες) φαινεται καλοδουλεμενο!! Μολις το διαβασα ηθελα να το σχολιασω και να σε ενημερωσω για τις αποωεις μου αλλα οσο και να εψαχνα δεν βρηκα τοπικ για τα σχολια, ετσι δημιουργησα εγω. Ελπίζω να μην σε πειραζει. Και για να μην φαινεται οτι η ιστορια ειναι δικια μου εβαλα απο διπλα by demona
Περιμένουμε την συνεχεια!!!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 2 Απρ 2010 - 23:30 | |
| wiiiiiiii!Εχουμε καινουριο fanficακι?και μαλιστα απο την demona μας?Ωραια, θα το διαβασω και θα επανελθω με εντυπωσεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 2 Απρ 2010 - 23:57 | |
| Τι λεει ακομα δεν το διαβασες??? | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 3 Απρ 2010 - 0:03 | |
| Πλακα σε κανω πρε!!! (αυτα τα χωριατικα μου, ομως σκοτωνουν, ε??) Η ιστορια αυτη ειναι παρα πολυ ωραια πάντως και εγω θα διαβαζω καθε κεφαλαιο φανατικα μεχρι και το τελος!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 3 Απρ 2010 - 0:07 | |
| Καλε το κατιλαβα!!!!!(κι εγω ομως δεν παω πισω, ε???) Ετσι, LizzyCullen γερα γερα με τσαμπουκα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 3 Απρ 2010 - 0:11 | |
| κανω οτι περναει απο το χερι μου μπας και καταφερουμε την demona να ανεβασει την συνεχεια!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 3 Απρ 2010 - 10:14 | |
| πολύυυυυ ωραία και η συνέχεια!!! δεν βλέπω την ώρα για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 3 Απρ 2010 - 10:36 | |
| Παρα πολυ ωραιο!!!
Ξυπναω, μπαινω στο φορουμ και τι να δω? δυο συνεχειες της μαγισσας!!!! τις διαβασα κατευθειαν και τι να πω? η ιστορια σου οσο παει και μου αρεσει περισσοτερο!!!! Η επιμονη του Μαρκους...... | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 3 Απρ 2010 - 12:01 | |
| Παραλια τετοια εποχη?????`
Σε ευχαριστω που μοιραστηκες μαζι μας λιγο απο την συνεχεια αλλα εχω την ενυπωση οτι δεν θα επρεπε να τα πεις. Και επισης στο μυαλο μου πιστευα οτι ο 17χρονος στα ονειρα της ειναι ο Λεο..... | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 3 Απρ 2010 - 12:46 | |
| χαχαχα το ξεκινησες τελικα!!!!Το καταλαβα απο τον τιτλο...ειναι καταπληκτικο!!! Μπραβο...τρελεθηκα χαχαχα!!! εχεις γραψει αρκετο... Μου αρεσει η εξεληξη και ανυπομονω να διαβασω την συνεχεια!!! Να δω πως θα ερωτευτει τον αγαπημενο μας βρικολακα μας και πως θα τον σαγηνευσει!!! Φανταζομαι πολυ χιουμορ, και πολυ πολυ ανταγωνισμο Ροουζ-Λαρα, ξερεις ποια ειναι η ποιο ομορφη, η αιωνια ζηλεια της Ροουζ χαχαχα!!! καλη συνεχεια λοιπον!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 3 Απρ 2010 - 14:42 | |
| ουάου πολύ ενδιαφέρουσα η συνέχεια... όμως αν η δύναμη της λάρας είναι η ομορφιά της,τότε τι έπαθε ο μάρκους?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 3 Απρ 2010 - 14:49 | |
| Εχει και αλλες δυναμεις απο οτι καταλαβα (τις οποιες και δεν χρησιμοποιει) απλως αυτο της βγαινει ασυναισθητα, το να ειναι πολυ ομορφη, να εχει σαγηνευτηκη φωνη και ολα αυτα.... Αυτα δηλαδη που ελκυουν εναν αντρα σε μια γυναικα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 3 Απρ 2010 - 14:51 | |
| τώρα που το λές έλεγε ότι δεν έμαθε να ελέγχει τις άλλες της δυνάμεις.. πρέπει να έχεις δίκιο.. thanks! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 3 Απρ 2010 - 14:56 | |
| Ναι!!!! Απλως επειδη ως γνωστον εχω και εγω κατι τετοιες αποριες και ειναι πολυ εκνευριστηκες επειδη θες να σου την λυσουν γρηγορα, ηθελα να σε βοηθησω.....
Α και τωρα που το θυμηθηκα, εχω να κανω μια ερωτηση για την demona (δεν ειναι αναγκη να απαντησεις) ο Λεο δεν συμπαθει τον Μαρκους. Τον Εντουαρντ θα τον συμπαθησει που ειναι και βρικολακας??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 3 Απρ 2010 - 21:57 | |
| οχι η πλανευτρα μαγισσα ειναι καθαρα twilight ανατροπη δεν ειπα και πολλα μην νομιζεις εχει πολυ θεμα ακομα......και πολυ αγωνια οσο για την παραλια ειναι σουπερ παντα τωρα ξεκιναω τα μπανια για να μαυριζω ποιο γρηγορα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 3 Απρ 2010 - 22:02 | |
| α καλα.....
Για να ειπες πολλα και να εχει ακομα περισσοτερα φανταζομαι...... δεν μου απαντησες ομως σε μια ερωτηση: Ο Λεο θα συμπαθει τον Εντουαρντ? ή δεν μπορεις να πεις?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Κυρ 4 Απρ 2010 - 17:24 | |
| πολύ ωραία και η συνέχεια!!!! πεθαίνω να μάθω για το αγόρι που βλέπει στον υπνο της!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 5 Απρ 2010 - 15:29 | |
| λοιπον ο λεο ο μικρος γατουλης μας στην αρχη θα βγαλει νυχακια αλλα στην πορεια θα τα βρουν καπως γιατι υπαρχει και ενα θεμα κοριτσια μου ο αγαπημενος μας εντ πινει αιμα ζωων μην το ξεχναμε ....λοιπον σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας παω τωρα να το συνεχισω σαν πολυ το αφησα καλη ανασταση σε ολους μας και ελπιζω η συνεχεια να σας αρεσει.....αα η ροουζ ειναι η συχωρεμενη μαμα της λαρας....οσο για τον μαρκους τον εχει σαγηνευσει χωρις να το θελει δεν καταλαβαινει την δυναμη της οταν την καταλαβει ομως θα εχει πολυ δραση και ερωτα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 5 Απρ 2010 - 17:44 | |
| αχ τι καλά!! ωραία και η συνέχεια!! και πάλι μπράβο! | |
|
| |
| Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona | |
|