| Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona | |
|
+13Evaline marianna.gr Zafrina nora pink Pelly evi AliceK AnaroseCullen DEMONA CULLEN PATTINSON evaki vikaki21 Lizzy Cullen 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 19 Απρ 2010 - 1:00 | |
| ειμαι ενα πτωμα νυσταζω πολυ.......αυριο θα γραψω πολυ το υποσχομαι χαιρομαι που σου αρεσει.........ειχα αγωνια αν θα σας αρεσει ποιο μετα να δεις τι θα γινει...... πολυ ερωτας πολυ αγαπη πολυ σεχ λοιπον καληνυχτα αυριο θα βαλω περισσοτερο παμε για νανα φιλακια | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 19 Απρ 2010 - 1:25 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 19 Απρ 2010 - 21:25 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 20 Απρ 2010 - 0:52 | |
| χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσει...εχει θεμα πολυ ακομα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 20 Απρ 2010 - 0:54 | |
| ααα ξεχασα....βλεπεις το AVATAR μου? ετσι φανταζομαι την λαρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 20 Απρ 2010 - 8:04 | |
| α... ειναι ωραια... αλλα εγω την φανταζομαι ετσι αλλα με τα ρουχα γκοθους... νομιζω επειδη περιεγραψες αν θυμαμαι καλα τα ρουχα που χρησιμοποιει για το συκροτημα που εχει.... αν θυμαμαι καλα.... και ηταν τελεια η συνεχεια!!! ειχε φαση που αρχιζε και κρυφακουγιε πισω απο την πορτα του δωματιου του εντ..... πωπω παντως εχει ζουμι η υποθεση.... και εχω μεγαλη περιεργεια τι θα γινει με την καημενη την μπελλα... την τυχη μου την λυπαται η καρδια μου... ειδικα πριν που πεταξε και σποντα στον εντουαρτ για την μαγισσα νομιζω οτι ποναει η μπελλα.... και ειναι και ο αγαπημενος μου χαρακτηρας και δεν μου αρεσει να ποναει.... την κακομοιρα.... παντως ανυπομονω να μαθω τι θα της συμβει.... οχι μονο στην μπελλα αλλα στον εντ και ατην λαρα και στο τζεικ.... εχει πολυ ζουμι η υποθεση και εχω περιεργεια τι μπορει να σκεφτει το μυαλο σου για αυτη την υπεροχη ιστορια..... και η συνεχεια επι της οθονης.... ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 20 Απρ 2010 - 9:51 | |
| ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΚΟΘΙΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ, ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΕΝ Η ΑΛΙΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΡΜΠΥ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΑΡΑ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ..ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΖ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΑΠΛΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΝΕ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΘΗΡΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΗ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΑΘΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΕΙΣ.. ΕΧΩ ΣΚΕΥΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ??ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ FAIRIES END VAMPIRES ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΜΑΓΚΙΑ ΛΕΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΥΧΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Η ΑΛΙΣ ΑΧΧΧΧΧΧΧ ΑΥΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ...ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 20 Απρ 2010 - 10:31 | |
| ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΤΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΒΑΖΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ..ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΡΑΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 20 Απρ 2010 - 10:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 20 Απρ 2010 - 13:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 20 Απρ 2010 - 18:10 | |
| ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΛΙΓΟ ΚΕΙΜΕΝΟ..ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΝΥΣΤΑΖΩ... ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ...ΦΙΛΑΚΙΑ | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 20 Απρ 2010 - 19:30 | |
| φοβερό ό,τι έχεις γράψει!!!!(και λέω ό,τι γιατί έκανα δυο μέρες να διαβάσω και έμεινα μόλις είδα το πόσο προχώρησες την ιστορία!!!)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!! αν και μου κακοφαίνεται λίγο που ο εντ δεν ενδιαφέρεται και τόσο για την μπέλλα αλλα κατα τα άλλα είανι φοβερή ιστορία!! εξάλλου αν και η μπέλλα αγαπά περισσότερο τον τζέικ είναι πολύ σωστό και ο εντ να ερωτευτεί άλλη.. | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τετ 21 Απρ 2010 - 3:04 | |
| Μπραβο τελειο δεν βρισκω λογια. Να κανω μια χαζη ερωτηση....γιατι η Αλις εχει στο δωματιο της καναπε?δεν θα επρεπε να εχει κρεβατι απο την στιγμη που ''μοιραζεται'' το δωματιο με τον Τζασπερ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τετ 21 Απρ 2010 - 10:02 | |
| ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙΑ.....ΚΑΙ Ο ΤΖΑΣΠΕΡ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΚΑΝΑΠΕ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ... ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ...ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΠΑΝΩ....ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΣΠΕΝΣ..ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥΡΕΑΛ..ΔΗΛΑΔΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ Κ..............Σ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ....ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ((ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΨΗΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΣΑΡΚΙΚΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ..ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ...(ΔΗΛΑΔΕΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ) ΓΙΑΥΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ.........ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΑΝ..ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΕΞΥ ΠΟΙΟ ΑΕΡΑΤΕΣ...ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ....ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ..ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΗΘΕΙ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ? ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΖΕΤΕ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΟΣ......ΤΕΣΠΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ...ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΑΝ ΟΧΙ ΔΥΝΑΜΗ....ΨΥΧΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΕΦΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.....ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΑ ΠΟΙΟ ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΤΙΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ........ΣΑΣ ΦΙΛΩ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.....ΓΕΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑ... ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΜΟΥΤΣ | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τετ 21 Απρ 2010 - 13:41 | |
| Ειναι παρα πολυ ωραιο!!!Μπραβο σου....Καλα στο καλυτερο το εκοψες.... Μου αρεσει εχει μια σκοτεινη αισθηση που δεν ξερεις τι θα γινει μετα.....εχεις κανει πολυ καλη επιλογη τραγουδιων...ειναι απο τα αγαπημενα μου... - Σπόιλερ:
Υ.Γ.βεβαια κουραστηκα λιγο με το ασπρο χρωμα να διαβαζω αλλα αξιζε...αν μπρουσες να το αλλαζες....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τετ 21 Απρ 2010 - 22:58 | |
| ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΚΑΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Πεμ 22 Απρ 2010 - 12:58 | |
| Οχιιιιιιιιιι!!!!!!!! δεν μπορει να το σταματησες εκει | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Πεμ 22 Απρ 2010 - 14:46 | |
| | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Πεμ 22 Απρ 2010 - 17:23 | |
| Δεν προλαβαινω για σχολια το πιστευεις?? τεσπα....ειχε δικιο!!! οσο παει γινεται και πιο συναρπαστικο!!!! Που μας το κόβεις?? Και ο Καρλάιλ τι δουλεια ειχε να μιλησει???? | |
|
| |
marianna.gr Twilight Human
Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Πεμ 22 Απρ 2010 - 17:43 | |
| πραγματικα ειναι πολυ ωραιο.λιγη ταλαιπωρια παραπανω ο edward πιστευω πως την αξιζει.τοσο ζορι τραβηξε η μπελλα απο κεινον ας βρει και αυτος τον μαστορα του καποια στιγμη εστω και απο καποια αλλη.αντε καλο γραψωιμο και μη μας κρατησεις πολυ σε αγωνια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Πεμ 22 Απρ 2010 - 18:34 | |
| ΟΧΙ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΩ ΠΟΛΥ...ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΑΣΩ ΣΤΙΣ ΜΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΡΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΤ....ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ....ΑΑΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΣ???ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΛΑΡΑ??? Ε ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ..ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ????ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΠΟΥ ΤΗς ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ ΜΑΓΙΣΣΑ...ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΣΑ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ... | |
|
| |
Pelly Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Syros,Ermoupoli Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 11/04/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: See Through Lies
| |
| |
Evaline Twilight Human
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Πεμ 22 Απρ 2010 - 22:18 | |
| ναι οντως ειναι πολυ καλη ιστορια κ ανηπομονω για την συνεχεια αλλα καλα καλε τι σημειο ειναι αυτο που το σταματησες?... | |
|
| |
| Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona | |
|