| Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona | |
|
+13Evaline marianna.gr Zafrina nora pink Pelly evi AliceK AnaroseCullen DEMONA CULLEN PATTINSON evaki vikaki21 Lizzy Cullen 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 16 Απρ 2010 - 17:40 | |
| πολύ ωραία και η συνέχεια!!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 16 Απρ 2010 - 19:01 | |
| η θεια της θα παει τελικα στο φορκς??? | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 16 Απρ 2010 - 19:06 | |
| θα παει ναι πρεπει να παει....θα γινει ανατροπη | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 16 Απρ 2010 - 20:13 | |
| α!!! τελεια! θελω να δω την αντιδραση της οταν δει τα ματια των Καλλεν!! ειδικα οταν μαθει οτι ενας απο αυτους ειναι γιατρος!!!! Και αλλη μια απορια......το αιμα της ειναι "ελκυστικο" προς τους βρικολκακες?? Με διαφορετικο τροπο για τον εντουαρντ? και απλως δυνατα για τον τζασπερ οπως και η Μπέλλα? | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 16 Απρ 2010 - 21:17 | |
| το αιμα της ειναι πολυ καλητερο απο οποιον δειποτε αλλο ανθρωπο ειναι κατι σαν αφροδισιο οταν ενας βρυκολακας πιει αιμα μαγου γινετε ποιο δυνατος......θα εχουμε προβλημα με την μυτουλα της που τρεχει συνεχεια αιμα... | |
|
| |
Pelly Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Syros,Ermoupoli Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 11/04/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 16 Απρ 2010 - 21:57 | |
| Μαρακι μου φοβερο....ασε και εσυ λιγο τν τζεικομπ να χαρει......Σε ολα τα εργα δεν εχει δει χαρα στα σκελια του αστον να δει εδω..χαχα....Θα μου αρεσε ανατροπη να τα φτιαξει με τν λαρα και η μπελα με τν εντουαρτ να ζηλευουν και να μν ξερουν τι να κανουν..... Πολυ καλο παντως εχει και αγωνια ετσι οπως τα τελειωνεισ παντα!! Αντε περιμενω τν συνεχεια....μακιααα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 16 Απρ 2010 - 22:07 | |
| χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοοο μην μου βαζεις ιδεες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 16 Απρ 2010 - 22:08 | |
| Aυτες οι ανατροπές με τρελένουν!!!!!!!! Μονο μια παρακληση.....μπερδευεις σκεψεις και λογια ενος και αλλου....και σκηνες.......μηπως θα μπορουσες να το προσεξεις λιγο καλυτερα αυτο?? Νομιζω αν διορθωσεις αυτο που σου ειπα η ιστορια σου θα γινει πολυ καλυτερη για να μην πω τελεια και φανω οτι υπερβαλλω!!!!! (Δεν θέλω να προσβληθεις, το λεω με καλη εννοια, για να βοηθησω) | |
|
| |
Pelly Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Syros,Ermoupoli Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 11/04/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 16 Απρ 2010 - 22:11 | |
| εμενα μια χαρα μου φαινεται παντςσ πολι ανατρεπτικο οπως λεει και ο τιτλοσ...δεν χρειαζεται να ειναι οπως το κανονικο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 16 Απρ 2010 - 22:17 | |
| ναι για τις ιδεες τις Μαριας και εγω το ιδιο πιστευω αλλα τα σχολια ειναι για να την βοηθησουν να γραφει καλυτερα, γι' αυτο και εγω ειπα την γνωμη μου.
Η ιστορια μου αρεσει παρα πολυ και θα γινοταν ακομα πιο ωραια αν μπορουσες ευκολα να βγαλεις νοημα. Τουλαχιστον να βαζει τα λογια σε "ρτδφυγθηξι" για να ξερουμε ποτε αρχιζουν κ ποτε τελειωνουν.
Δεν το λεω για κακο σκοπο ισα-ισα που προσπαθω να βοηθησω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 16 Απρ 2010 - 22:22 | |
| εχεις δικιο lizzy απλα δεν ξερω πως να το κανω αυτο που λες επρεπε απ την αρχη να ξεκινησω με κεφαλαια..αλλα βαριομουν γιαυτο βαζω τις τελιες και εγω καμια φορα μπερδευομαι μην νομιζεις...εγω παιδι μου επρεπε να ειχα μια γραμματεα να λεω....και αυτη να γραφει..μονο ετσι ειμαι ασχετη απο συντακτικη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 16 Απρ 2010 - 22:37 | |
| δεν εννοω συντακτικο.
Για παραδειγμα:
Αντι για: Κοιτουσα το σωμα και το κεφαλι της καθως γινονται σταχτη και ενα ριγος και μια θλιψη με πλημυριζει....ο τζεικοπ με κοιταει και τρεχει να φυγει....που πας? μην φευγεις...σε παρακαλω..γυρναει και μου γριλιζει σαν κατι να θελει να μου πει...λυπαμαι τζεικοπ δεν μπορω να σε καταλαβω...τοτε τρεχει ακομα ποιο γρηγορα...μα που παει?.....ο λεο εχει παθει σοκ δεν το πιστευει οτι ζω....τρεχει και τριβεται επανω μου...λεο κατσε δεν ειναι καιρος για χαδια και χαρες...δεν τον ειδες εφυγε...μην ανυσηχεις λαρα θα επιστρεψει...μα πως το ξερεις? μου το ειπε...τι? του μιλας? μα ναι λαρα ......μην ξεχνας εγινε ζωο..και που παει? δεν ξερω το μονο που μου ειπε ειναι οτι θα ερθει συντομα και να μην το κουνισουμε απο εδω...
Να εγραφες:
Κοιτουσα το σωμα και το κεφαλι της καθως γινονται σταχτη και ενα ριγος και μια θλιψη με πλημυριζει. Ο τζεικοπ με κοιταει και τρεχει να φυγει.
"Που πας? Μην φύγεις...σε παρακαλω"
Γυρναει και μου γριλιζει σαν κατι να θελει να μου πει
"Λυπαμαι τζεικοπ δεν μπορω να σε καταλαβω"
Τοτε τρεχει ακομα ποιο γρηγορα
"Μα που παει?"
Ο λεο εχει παθει σοκ δεν το πιστευει οτι ζω....τρεχει και τριβεται επανω μου.
"Λεο κατσε δεν ειναι καιρος για χαδια και χαρες...δεν τον ειδες? εφυγε"
"Μην ανυσηχεις λαρα θα επιστρεψει"
"Μα πως το ξερεις?"
"Μου το ειπε"
"Τι? του μιλας?"
"Μα ναι λαρα ......μην ξεχνας εγινε ζωο"
"Και που παει?"
"Δεν ξερω το μονο που μου ειπε ειναι οτι θα ερθει συντομα και να μην το κουνισουμε απο εδω"
Ή και τα κενα αναμεσα στα λογια αλλα τουλαχιστον να ξεχωρισουν. ή και αυτα " να μην ξερεις να βαζεις θα μπορουσες να το κανεις με enter καθε γραμμη και λογια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 17 Απρ 2010 - 9:10 | |
| ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ.......ΝΑΙ ΡΕ..ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..LIZZY...ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΗΛΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.... ..ΕΝΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΕΓΑ ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ?? ........ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΓΑΙΔΑΡΑ ΜΥΑΛΟ ΗΘΕΛΕ?..... ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ....ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ....ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΝΤΙΚΗ...ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ...ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΟΥΣΑ...Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ....ΑΣΤΑ ΑΣΤΑ ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ..ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 17 Απρ 2010 - 12:26 | |
| 9 xρονια με περνας!!!!!!! δεν ειμαι και τοσο μικρη!!! α...και....εγω πληροφορικη κανω απο Ε δημοτικου...εχω παρει το ecdl και πληροφορικη (προγραμματισμο -φετος) ειχα 20! Ο αδερφος μου ειναι πολυ "πορωμενος" με του υπολογιστες και ετσι μαθαινω και εγω καινουρια πραγματα. Και ελπιζω να μην προσβληθηκες.....που σου το ειπα....... ΥΓ. Ειμαι η Μαρίνα...... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 17 Απρ 2010 - 17:29 | |
| ΕΠΙΔΗΣ ΔΟΥΛΕΥΩ 7 Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΩ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΣΩ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.....ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ,ΜΑΚΑΡΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΤΣΙ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΤΕΣΠΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.....PINK ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Κυρ 18 Απρ 2010 - 11:42 | |
| A!!! εβγαλα νοημα κατευθειαν!!!!! ηταν πάρα πολυ καλο!!!! μου αρεσε που μολις ο τζεικ εφυγε απο την σφαιρα επιρροης-ελξης της μαγισσουλας μας της λαρα αρχισε να σκέφτεται πάλι την Μπέλλα!!!! Και επιτέλους κοντεύουμε στην συνάντηση Καλλεν-Λαρα!!! ελπίζω να μην το πολυ καθυστερησεις.....οχι οτι μας εχεις συνηθησει ετσι αλλα λέω εγω τωρα!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Κυρ 18 Απρ 2010 - 15:10 | |
| Eπεστρεψα δρημητερη σημερα εχει συννεφια δεν θα παω για ηλιοθεραπεια....οποτε????? θα κατσω μεσα και θα γραψω πολλα κεφαλαια...θα βαρεθητε να διαβαζετε συγνωμη που χτες εγραψα τοσο λιγο αλλα πιστεψτε με ημουν κομματια με πηρε ο υπνος με το που το εστηλα...δουλευω σε μαγαζι με λουκουμια και παγωτα και εχουν ερθει σχολεια για 5ημερη και καταλαβαινετε χαμοςς ααααααα οταν ερχοντουσαν κοριτσακια για παγωτο βρηκα και πολλες φανατικες του ρομπερτ... εκει να δεις χαρουλες τους ειπα και για το φορουμ μας και μου ειπαν θα γραφτουν....τεσπα παω να κανω ενα ντουζακι και παιφτω με τα μουτρα στο γραψιμο..δεν σας κρυβω οτι απο εδω και επιτα θα γραφω με ποιο πολυ ορεξη γιατι τωρα ξεκιναει ολη η δραση κοριτσια φιλουθκια | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Κυρ 18 Απρ 2010 - 15:14 | |
| Ένα σε παρακαλώ μαζί με την συνέχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Κυρ 18 Απρ 2010 - 15:28 | |
| - vikaki21 έγραψε:
- Ένα σε παρακαλώ μαζί με την συνέχεια
Με γευση γινεται??? στην συναντηση θα ερθει και η Μπέλλα??? αμα δεν θες δεν λες..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Κυρ 18 Απρ 2010 - 16:18 | |
| η μπελα ειναι σπιτι της...κανει νανα θα βρεθουν παντως και ολοι μαζι.... οσο για το παγωτο ελατε να κερασω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Κυρ 18 Απρ 2010 - 16:21 | |
| Στην Συρο?? λιγο μακρια δεν ειναι??? για μενα τουλαχιστον...... τεσπα, παγωτο λεμονι εννουσα καποιο κεφαλαιακι με ακατάλληλες σκηνες....
καλα ενταξει δεν ειναι και τόσο μακρια αλλα σε σχεση με συμη πχ ειναι. και γενικα προτιμω τα αεροπλάνα απο τα καραβια για μακρινες αποστασεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Κυρ 18 Απρ 2010 - 16:26 | |
| εννοειτε αγαπη μου οτι θα εχει πολυ καυτες σκηνες..... αλλα δεν ξερω αν κανει...γιατι θα ειναι ακαταληλο για ανηλικους .........οσο για το παγωτο ...αν ποτε σας φερουν συρο εκδρομη με το σχολειο να ερθεις στου λειβαδαρα να σε κερασω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Κυρ 18 Απρ 2010 - 16:31 | |
| Β λυκειου παει αθηνα και αν στη Γ λυκειου αν δεν παμε θεσσαλονικη θα πάμε εξωτερικο οποτε με το σχολειο συρο δεν ερχομαι....μονη μπορει καποια στιγμη (εννοω με δικια μου παρεα). Παντως αμα παω συρο θα ερθω για παγωτο!!! Και αυτο για τα λεμονια που λεγαμε....θα μπορουσες να γραψεις το κεφάλαιο κανονικα, να κοψεις την ακαταλληλη σκηνη και να δωσεις λινκ για το fnfinction net. Τωρα για να το ποσταρεις στο φανφινκτιον νετ δεν ξερω τι πρεπει να κανεις......αυτο πρεπει να το ρωτησεις απο καποιον αλλο | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 19 Απρ 2010 - 0:46 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona | |
|