Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona

Πήγαινε κάτω 
    +13
    Evaline
    marianna.gr
    Zafrina
    nora
    pink
    Pelly
    evi
    AliceK
    AnaroseCullen
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    evaki
    vikaki21
    Lizzy Cullen
    17 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    vikaki21
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2263
    Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Future Telling

Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 16 Απρ 2010 - 17:40

πολύ ωραία και η συνέχεια!!!! Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 474941
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Camp Half Blood
    Αριθμός μηνυμάτων : 5908
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 16 Απρ 2010 - 19:01

η θεια της θα παει τελικα στο φορκς???
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : συρος,ερμουπολη
    Αριθμός μηνυμάτων : 458
    Registration date : 25/12/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 16 Απρ 2010 - 19:06

θα παει ναι πρεπει να παει....θα γινει ανατροπη
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 16 Απρ 2010 - 20:13

α!!! τελεια! θελω να δω την αντιδραση της οταν δει τα ματια των Καλλεν!! ειδικα οταν μαθει οτι ενας απο αυτους ειναι γιατρος!!!! Και αλλη μια απορια......το αιμα της ειναι "ελκυστικο" προς τους βρικολκακες?? Με διαφορετικο τροπο για τον εντουαρντ? και απλως δυνατα για τον τζασπερ οπως και η Μπέλλα?
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 16 Απρ 2010 - 21:17

το αιμα της ειναι πολυ καλητερο απο οποιον δειποτε αλλο ανθρωπο ειναι κατι σαν αφροδισιο οταν ενας βρυκολακας πιει αιμα μαγου γινετε ποιο δυνατος......θα εχουμε προβλημα με την μυτουλα της που τρεχει συνεχεια αιμα... Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 200352
    Pelly
    Twilight Human
    Twilight Human
    Pelly

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Syros,Ermoupoli
    Αριθμός μηνυμάτων : 9
    Registration date : 11/04/2010

Forks Student Profile
    Team: Wolves
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 16 Απρ 2010 - 21:57

Μαρακι μου φοβερο....ασε και εσυ λιγο τν τζεικομπ να χαρει......Σε ολα τα εργα δεν εχει δει χαρα στα σκελια του αστον να δει εδω..χαχα....Θα μου αρεσε ανατροπη να τα φτιαξει με τν λαρα και η μπελα με τν εντουαρτ να ζηλευουν και να μν ξερουν τι να κανουν.....
    Πολυ καλο παντως εχει και αγωνια ετσι οπως τα τελειωνεισ παντα!!
    Αντε περιμενω τν συνεχεια....μακιααα!! kiss
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 16 Απρ 2010 - 22:07

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοοο μην μου βαζεις ιδεες Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 403120
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 16 Απρ 2010 - 22:08

Aυτες οι ανατροπές με τρελένουν!!!!!!!! Μονο μια παρακληση.....μπερδευεις σκεψεις και λογια ενος και αλλου....και σκηνες.......μηπως θα μπορουσες να το προσεξεις λιγο καλυτερα αυτο?? Νομιζω αν διορθωσεις αυτο που σου ειπα η ιστορια σου θα γινει πολυ καλυτερη για να μην πω τελεια και φανω οτι υπερβαλλω!!!!! (Δεν θέλω να προσβληθεις, το λεω με καλη εννοια, για να βοηθησω)
    Pelly
    Twilight Human
    Twilight Human
    Pelly

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Syros,Ermoupoli
    Αριθμός μηνυμάτων : 9
    Registration date : 11/04/2010

Forks Student Profile
    Team: Wolves
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 16 Απρ 2010 - 22:11

εμενα μια χαρα μου φαινεται παντςσ πολι ανατρεπτικο οπως λεει και ο τιτλοσ...δεν χρειαζεται να ειναι οπως το κανονικο...
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 16 Απρ 2010 - 22:17

ναι για τις ιδεες τις Μαριας και εγω το ιδιο πιστευω αλλα τα σχολια ειναι για να την βοηθησουν να γραφει καλυτερα, γι' αυτο και εγω ειπα την γνωμη μου.

Η ιστορια μου αρεσει παρα πολυ και θα γινοταν ακομα πιο ωραια αν μπορουσες ευκολα να βγαλεις νοημα. Τουλαχιστον να βαζει τα λογια σε "ρτδφυγθηξι" για να ξερουμε ποτε αρχιζουν κ ποτε τελειωνουν.

Δεν το λεω για κακο σκοπο ισα-ισα που προσπαθω να βοηθησω
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 16 Απρ 2010 - 22:22

εχεις δικιο lizzy απλα δεν ξερω πως να το κανω αυτο που λες επρεπε απ την αρχη να ξεκινησω με κεφαλαια..αλλα βαριομουν Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 80711 γιαυτο βαζω τις τελιες και εγω καμια φορα μπερδευομαι μην νομιζεις...εγω παιδι μου επρεπε να ειχα μια γραμματεα να λεω....και αυτη να γραφει..μονο ετσι ειμαι ασχετη απο συντακτικη Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 773164
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 16 Απρ 2010 - 22:37

δεν εννοω συντακτικο.

Για παραδειγμα:

Αντι για:
    Κοιτουσα το σωμα και το κεφαλι της καθως γινονται σταχτη και ενα ριγος και μια θλιψη με πλημυριζει....ο τζεικοπ με κοιταει και τρεχει να φυγει....που πας? μην φευγεις...σε παρακαλω..γυρναει και μου γριλιζει σαν κατι να θελει να μου πει...λυπαμαι τζεικοπ δεν μπορω να σε καταλαβω...τοτε τρεχει ακομα ποιο γρηγορα...μα που παει?.....ο λεο εχει παθει σοκ δεν το πιστευει οτι ζω....τρεχει και τριβεται επανω μου...λεο κατσε δεν ειναι καιρος για χαδια και χαρες...δεν τον ειδες εφυγε...μην ανυσηχεις λαρα θα επιστρεψει...μα πως το ξερεις? μου το ειπε...τι? του μιλας? μα ναι λαρα ......μην ξεχνας εγινε ζωο..και που παει? δεν ξερω το μονο που μου ειπε ειναι οτι θα ερθει συντομα και να μην το κουνισουμε απο εδω...

Να εγραφες:

Κοιτουσα το σωμα και το κεφαλι της καθως γινονται σταχτη και ενα ριγος και μια θλιψη με πλημυριζει. Ο τζεικοπ με κοιταει και τρεχει να φυγει.

"Που πας? Μην φύγεις...σε παρακαλω"

Γυρναει και μου γριλιζει σαν κατι να θελει να μου πει

"Λυπαμαι τζεικοπ δεν μπορω να σε καταλαβω"

Τοτε τρεχει ακομα ποιο γρηγορα

"Μα που παει?"

Ο λεο εχει παθει σοκ δεν το πιστευει οτι ζω....τρεχει και τριβεται επανω μου.

"Λεο κατσε δεν ειναι καιρος για χαδια και χαρες...δεν τον ειδες? εφυγε"

"Μην ανυσηχεις λαρα θα επιστρεψει"

"Μα πως το ξερεις?"

"Μου το ειπε"

"Τι? του μιλας?"

"Μα ναι λαρα ......μην ξεχνας εγινε ζωο"

"Και που παει?"

"Δεν ξερω το μονο που μου ειπε ειναι οτι θα ερθει συντομα και να μην το κουνισουμε απο εδω"

Ή και τα κενα αναμεσα στα λογια αλλα τουλαχιστον να ξεχωρισουν. ή και αυτα " να μην ξερεις να βαζεις θα μπορουσες να το κανεις με enter καθε γραμμη και λογια....
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 17 Απρ 2010 - 9:10

ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ.......ΝΑΙ ΡΕ..ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..LIZZY...ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΗΛΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.... Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 271609 ..ΕΝΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΕΓΑ ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ?? study ........ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΦΗΒΩΝ Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 31995 ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΓΑΙΔΑΡΑ ΜΥΑΛΟ ΗΘΕΛΕ?..... Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 691775 ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ....ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ....ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΝΤΙΚΗ...ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ...ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΟΥΣΑ...Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 945889 ....ΑΣΤΑ ΑΣΤΑ ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ..ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ... kiss
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 17 Απρ 2010 - 12:26

9 xρονια με περνας!!!!!!! δεν ειμαι και τοσο μικρη!!!lol!

α...και....εγω πληροφορικη κανω απο Ε δημοτικου...εχω παρει το ecdl και πληροφορικη (προγραμματισμο -φετος) ειχα 20! tongue Ο αδερφος μου ειναι πολυ "πορωμενος" με του υπολογιστες και ετσι μαθαινω και εγω καινουρια πραγματα.

Και ελπιζω να μην προσβληθηκες.....που σου το ειπα.......

ΥΓ. Ειμαι η Μαρίνα......
    pink
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    pink

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1257
    Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
    Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
    Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 17 Απρ 2010 - 12:42

ηταν τελεια η συνεχεια!!!! και μου αρεσει που ανακατεψες τις μαγγισες με τους καλεν και τους λυκανθρωπους!!! ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!! ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο!!!!!! Smile Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 6512
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 17 Απρ 2010 - 17:29

ΕΠΙΔΗΣ ΔΟΥΛΕΥΩ 7 Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΩ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 773164 ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΣΩ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.....ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ,ΜΑΚΑΡΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΤΣΙ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ Crying or Very sad ΤΕΣΠΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.....PINK ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ kiss
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 11:42

A!!! εβγαλα νοημα κατευθειαν!!!!! ηταν πάρα πολυ καλο!!!! μου αρεσε που μολις ο τζεικ εφυγε απο την σφαιρα επιρροης-ελξης της μαγισσουλας μας της λαρα αρχισε να σκέφτεται πάλι την Μπέλλα!!!! Και επιτέλους κοντεύουμε στην συνάντηση Καλλεν-Λαρα!!! ελπίζω να μην το πολυ καθυστερησεις.....οχι οτι μας εχεις συνηθησει ετσι αλλα λέω εγω τωρα!!!!
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 15:10

Eπεστρεψα δρημητερη Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 4947 σημερα εχει συννεφια δεν θα παω για ηλιοθεραπεια....οποτε????? Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 6512 θα κατσω μεσα και θα γραψω πολλα κεφαλαια...θα βαρεθητε να διαβαζετε study συγνωμη που χτες εγραψα τοσο λιγο αλλα πιστεψτε με ημουν κομματια με πηρε ο υπνος με το που το εστηλα...δουλευω σε μαγαζι με λουκουμια και παγωτα lol! Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 416168 και εχουν ερθει σχολεια για 5ημερη και καταλαβαινετε χαμοςς Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 592681 ααααααα οταν ερχοντουσαν κοριτσακια για παγωτο βρηκα και πολλες φανατικες του ρομπερτ... Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 274215 εκει να δεις χαρουλες Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 4947 τους ειπα και για το φορουμ μας και μου ειπαν θα γραφτουν....τεσπα παω να κανω ενα ντουζακι και παιφτω με τα μουτρα στο γραψιμο..δεν σας κρυβω οτι απο εδω και επιτα θα γραφω με ποιο πολυ ορεξη γιατι τωρα ξεκιναει ολη η δραση κοριτσια φιλουθκια
    vikaki21
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2263
    Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 15:14

Ένα Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 416168σε παρακαλώ μαζί με την συνέχεια Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 879660
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 15:28

vikaki21 έγραψε:
    Ένα Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 416168σε παρακαλώ μαζί με την συνέχεια Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 879660

Με γευση Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 185649 γινεται??? lol!

στην συναντηση θα ερθει και η Μπέλλα??? αμα δεν θες δεν λες.....
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 16:18

η μπελα ειναι σπιτι της...κανει νανα Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 432315 θα βρεθουν παντως και ολοι μαζι.... Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 577643 οσο για το παγωτο ελατε να κερασω kiss
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 16:21

Στην Συρο?? λιγο μακρια δεν ειναι??? για μενα τουλαχιστον...... τεσπα, παγωτο λεμονι εννουσα καποιο κεφαλαιακι με ακατάλληλες σκηνες....

καλα ενταξει δεν ειναι και τόσο μακρια αλλα σε σχεση με συμη πχ ειναι. και γενικα προτιμω τα αεροπλάνα απο τα καραβια για μακρινες αποστασεις
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 16:26

εννοειτε αγαπη μου οτι θα εχει πολυ καυτες σκηνες..... Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 432569 αλλα δεν ξερω αν κανει...γιατι θα ειναι ακαταληλο για ανηλικους lol! .........οσο για το παγωτο ...αν ποτε σας φερουν συρο εκδρομη με το σχολειο να ερθεις στου λειβαδαρα να σε κερασω geek
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010 - 16:31

Β λυκειου παει αθηνα και αν στη Γ λυκειου αν δεν παμε θεσσαλονικη θα πάμε εξωτερικο οποτε με το σχολειο συρο δεν ερχομαι....μονη μπορει καποια στιγμη (εννοω με δικια μου παρεα). Παντως αμα παω συρο θα ερθω για παγωτο!!!
    Και αυτο για τα λεμονια που λεγαμε....θα μπορουσες να γραψεις το κεφάλαιο κανονικα, να κοψεις την ακαταλληλη σκηνη και να δωσεις λινκ για το fnfinction net. Τωρα για να το ποσταρεις στο φανφινκτιον νετ δεν ξερω τι πρεπει να κανεις......αυτο πρεπει να το ρωτησεις απο καποιον αλλο
    pink
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    pink

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1257
    Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
    Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
    Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010 - 0:46

Sad στο καλυτερο το σταματησες!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 4947 Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 274215 Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 3 6512

Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 3 από 8Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: