Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona

Πήγαινε κάτω 
    +13
    Evaline
    marianna.gr
    Zafrina
    nora
    pink
    Pelly
    evi
    AliceK
    AnaroseCullen
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    evaki
    vikaki21
    Lizzy Cullen
    17 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Camp Half Blood
    Αριθμός μηνυμάτων : 5908
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Controling the Elements

Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 22 Απρ 2010 - 22:22

Φαντάζομαι οτι ο Μαρκους ειναι υβριδικος βρικόλακας!!!!! Κέρδισα??? lol! Αλλά δεν ξερω....πραγματικα θα μπορουσε να ειναι.....ρουφηχτα φιλακια!!! kiss

ΥΓ. Μια μεγαλη πλειοψηφια παει σχολειο το πρωι....λεω εγω τωρα.....
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : συρος,ερμουπολη
    Αριθμός μηνυμάτων : 458
    Registration date : 25/12/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 1:20

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ...ΕΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΒΩ Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 526765 ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ LIZZY ΑΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΣΗΜΕΡΑ.....ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΣ Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ Ε?? Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 558691 ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ
    pink
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    pink

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1257
    Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
    Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
    Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 1:34

demona έγραψε:
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ...ΕΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΒΩ Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 526765 ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ LIZZY ΑΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΣΗΜΕΡΑ.....ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΣ Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ Ε?? Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 558691 ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ

λοιπον υβριδικος σημαινει οταν κατι αποτελειται απο δυο μερη δλδ ειναι ειναι διασταυρωση δυο ειδων.... σαν την ρενεσμι... καταλαβες... Smile
    Pelly
    Twilight Human
    Twilight Human
    Pelly

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Syros,Ermoupoli
    Αριθμός μηνυμάτων : 9
    Registration date : 11/04/2010

Forks Student Profile
    Team: Wolves
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 2:09

Αχ βρε μαρια.......και λειπω τωρα!!!μονο εμενα μου μπαινουν οι ταξιτζηδες και οι γεροι???ε ελεος!!πφφ....Καλο....το καινουργιο αλλα το εκοψες παλι..πολυ λιγο.....τωρα γυρισα βεβαια..χαχα....περιμενω και αλλα απο σενα.!!
    nora
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    nora

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 325
    Registration date : 08/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 2:11

Ελα παραδεξουτο μας δουλευεις!!!!!!!!!!!! Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 592681

μονο τοσο λιγο cry
    marianna.gr
    Twilight Human
    Twilight Human
    marianna.gr

Θηλυκό Σκορπιός
    Αριθμός μηνυμάτων : 19

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 9:20

σιγουρα ειναι λυκανθρωπος.δεν γινεται να λειπει το σκυλι απο τον ανταγωνισμο.βαση λογικης τουλαχιστον.αντα καλη εμπνευση προσπαθησε μονο να μην ειναι τοσο μικρα τα κομματια που γραφεις,
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 9:28

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 80711 ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΡΕ ΑΦΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΑΠ ΤΗΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 6 ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ 7 ΜΕ 12 ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΟΠΡΟΛΑΒΩ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 206202 ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ PINK ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ...LIZZY ΚΟΝΤΑ ΕΠΕΣΕΣ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ...ΕΙΠΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΟΧΙ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΜΑΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ....ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ..ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ...ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΚ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΚΙΑ ΜΟΥ?...........................ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ (ΑΑΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΣΤΑ ΦΡΙΚΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΡΕ...ΑΣΕ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ...ΑΑΑΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΗΣΤΟ ΑΠ ΤΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΠΟ ΠΟΛΥ ΜΩΡΟ....ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΕΣΠΑ ΦΙΛΑΚΙ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 500229 Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 630836
    nora
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    nora

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 13:01

οκ αφου το ειπες μονη σου,θα γινει βρυκολακας και θα προσπαθησει να εκδικηθει τον εντουαρτ?
    nora
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    nora

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 13:14

πολυ καλο... Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 474941
    Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 31995 δεν μπορω να πω κατι αλλο!!
    περιμενω την συννεχεια με αγωνια kiss
    Zafrina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Πατρα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2311
    Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
    Team: Amazonians Amazonians
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 13:31

Βασει απο αυτα που ειπες θα γινει βρυκολακας για να ειναι για παντα με την λαρα αν μαθει οτι και αυτη 8α παει στην Ιταλια για να γινει,τωρα κατι αλλο δεν μου ερχεται....για να γινει λυκος πρεπει να εχει το γονιδιο σωστα???
    Τελος παντων η συνεχεια ηταν ανατρεπτικη δεν το περιμενα ετσι...

Συνεχισε ετσι..Μπραβο!!!! huggie huggie huggie
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 15:39

ειναι βρικολακας εκ γενετης??? οπως τους βρικόλακες του "Blade"????
    http://www.imdb.com/title/tt0120611/

e???

Ποτε θα βάλεις καινουριο??? Στην διανυχτερευση για το τρειλερ???

edit: τωρα ειδα οτι ειχες βάλει και άλλο. Η ιστορια του Καρλάιλ μου αρεσε αν και την άλλαξες λιγο. Ο Εντουαρντ καταπληκτικος, η Λαρα -δεν ξερω- ειναι λιγο παραξενη? Πως να το πω? Από την μια το παιζει ντροπαλη και απο την αλλη αποκαλυπτει στον Καρλαιλ τα συναισθήματα της για τον Εντουαρντ ενω εκεινος μολις ειχε βγει απο το δωματιο......ερχεται λιγο σε αντιθεση με τον χαρακτηρα της. Μου αρεσε η εμπλοκη του Τζαζ αλλα ισως θα επρεπε να ανεφερεις και τον λόγο που ο Εμμετ και η Ροουζ ελειπαν.....*πονηρο υφακι-βλέμμα*
    Αλλα΄εχω και μία απορια.......Ο Καρλαιλ γιατι τους σταματησε? Αφου απο την στιγμή που ανοιξε τα ματια της και φιληθηκαν, δεν ηθελε πια να την σκοτώσει. Περιμένω να δω την συνέχεια. Ξέρω πως κάθε βλέμμα θα έχει νοημα, καθε λέξη θα σημαινει κάτι αλλο, κάθε κινηση και ο αλλος θα καταλαβαινει κατι διαφορετικο απο τους υπόλοιπους. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!
    Pelly
    Twilight Human
    Twilight Human
    Pelly

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Syros,Ermoupoli
    Αριθμός μηνυμάτων : 9
    Registration date : 11/04/2010

Forks Student Profile
    Team: Wolves

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 16:57

ναι.....???αντε αντε......ωραιο και το καινουργιο κομματι...περιμενω καινουργιο...φιλακια!!
    Evaline
    Twilight Human
    Twilight Human

Θηλυκό Αιγόκερως
    Αριθμός μηνυμάτων : 33
    Registration date : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 17:33

μπραβο σου πολυ ωραια η συνεχεια Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 474941 αλλα γιατι το εκοψες τοσο αποτομα?δεν μασ λυπασαι καθολου? Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 773164
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 17:44

ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΜΕΤ ΚΑΙ Η ΡΟΟΥΖ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΗ ΠΟΛΥ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΗΛΑΔΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ....ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΑΠ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 18:01

*κοιταει κατω το πατωμα* ειμαι η μονη που λεω ολα τα αρνητικα, ε?? σορρυ. *εξακολουθει να κοιταει κατω* το λεω για το καλο σου.Γιατο πραγματικα μου αρεσει πολυ η ιστορι σου και βλέπω οτι οσο πας την τελειωποιεις αλλα λιγη δουλιτσα ακομα χρειαζεται....μην με παρεις με κακο ματι *κοιταει καταματα την Μαρια* Θα με συγχωρεσεις??

Ε? δεν μπορειτε να πειτε? φανταστικα πως θα ηταν η σκηνη αν σε ειχα μπροστα μου!!! Smile
    Σορρυ για αυτα που εχω πει...αλλα δεν τα λεω κακοπροεραιτα.....

edit:Διαβασα και το καινουριο!! Μου αρεσε το πως η Αλις την κάλυψε αμεσως!!! Περιμενα Εμμετ και Ροουζ να ειναι κάπου μακρια, μονοι τους και να κάνουν αλλα πραγματα......αλλα και αυτο εξηγει γιατι ελειπαν ολοι και η Αλις δεν σταματησε τον Εντουαρντ απο την αρχη. Δε το ειχα σκεφτει καθολου...... Τωρα ο Εντουαρντ που βρισκόταν??? Ο κύριος Ρομπινσον και η παρέα της δεν ανυσηχησε καθολου?? Η ΜΠΈΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΘΗΚΕ? (Παλι αρχισα να λεω τα παραπονα). Α! Αυτο με τον Λεο και τον Εμμετ ήταν ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ! ΕΙΧΑ ΛΥΘΕΙ ΜΙΛΑΜΕ!!!!
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 20:46

ΡΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΧΩΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ (ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ) Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 403120 ΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΑΩ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΡΕ LIZZY MOU ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΑΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΖΟΥΜΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ ΜΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ
    marianna.gr
    Twilight Human
    Twilight Human
    marianna.gr

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 22:13

μολισ τωρα μου ηρθε στο μυαλουδακι μου η πιθανοτητα ο μαρκος jr να εχει σχεση με τον μαρκο των βολτουρι. και να τον εχουν στειλει οι βολτουρι για να βρει τη λαρα.οι βολτουρι γνωριζαν για το παιδι αλλα οχι που ηταν.και οπως φαινεται οι μαγοι τους ειναι χρησιμοι.η λαρα δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει τις δυναμεις της οποτε δεν μπορουσαν κ να μεγαλωσουν.τωρα ομως οσο ωριμαζει η λαρα ωριμαζουν-,μεγαλονουν κ οι δυναμεις της.αρα τωρα ειναι χρησιμη.ξερω πολυ επιστημονικη φαντασια αλλα μη μου φωναξετε εχω επιχειρηματα.
    Zafrina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 23:12

Mολις το διαβασα το τελευταιο που εβαλες...Οντως περιμενα να μας πει που ηταν η Ροουζ με τον Εμετ αλλα οκ....και ο εντ που ειναι???γιατι εφυγε???

Και η εσμε ολα τα παρατηρει πια...ελεος.....η σκηνη με το λεο και τον εμετ πολυ καλη.... Razz huggie
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 23 Απρ 2010 - 23:43

ΡΕ ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙ ΡΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ? Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 201917 ΧΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ 2 ΜΥΑΛΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΕΙΜΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΑ ΕΧΩ ΤΣΟΥΞΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΚΑΚΙΑ ΑΜΑΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΕΙΓΗΘΕΙΤΕ Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 403120 ΜΑΚΙΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΙΧ ΚΙΧ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    marianna.gr
    Twilight Human
    Twilight Human
    marianna.gr

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 24 Απρ 2010 - 6:48

ολες εδω ειμαστε για να σου δινουμε εμπνευση.που ξερεις αν στο τελος αλλαξεις τα ονοματα κ τις τοποθεσιες θα μπορουσες.να το εκδοσεις οπως κ ολα τα story του forum σαν αυτοτελεις μικρες ιστοριες.
    Zafrina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 24 Απρ 2010 - 23:28

Διαβασα το τελευταιο κομματι...πολυ καλο...στεναχωρηθηκα που δεν ηταν εκει ο Εντ να την αποχαιρετησει...μα καλα εγινε κιολας βρυκολακας ο μαρκους??ποιος τον εκανε...αυτο δεν το λες....ελπιζω στα επομενα να το αναφερεις...

Ανυποονω για την συνεχεια.... kiss kiss
    evaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    evaki

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : βέροια
    Αριθμός μηνυμάτων : 2003
    Registration date : 27/10/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 0:55

πολύ ωραίο όλα όσα έγραψες!!!
    είανι όλα τόσο ενδιαφέροντα!!
    ανυπομονώ για τη συνέχεια! Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 4947
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 2:29

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΑΡΚΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 150320
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 9:02

*παραπονιαρικο χειλακι* Συντομα φανταζομαι...... Εγω πιστευω οτι δεν εχει σχεση με τους Βολτουρι. Φαινοταν να την αγαπάει πραγματικα, απο αυτα που εγραψες, ισως να τον μεταμορφωσε η Βικτορια πριν την σκοτωσει το κουταβι. Λεω εγω τωρα πως φανταζομαι να εγιναν τα πραγματα. Η σκέψη της Μαριας μπορει να ειναι διαφορετικη και καλυτερη. Α! Και να ρωτησω κάτι. Ο Μαρκους δεν εχει καμια επιπλεον δυναμη???
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona   Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 25 Απρ 2010 - 12:43

Ξ½Ξ±ΞΉ το βραδυ ΞΈΞ± τα Ρξηγησω ολα...παντως ΡχΡι κρυφη δυνατοτητα ΞΏ μαρκους

Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 5 από 8Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: