Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Κυρ 23 Μάης 2010 - 0:04
Πλακα μου κανεις???!!! Εχεις να βαλεις τοσοκαιρο και το κοβεις στο καλυτερο???!!! Ελεος βρε κοπελια....
Τεσπα.... μου αρεσε που ητανοι δυο τους κοντα στο ποταμι...ηταν πολυ ρομαντικο...εκει που χτυπαει ο Αρο παλαμακια επεσα κατω απο τα γελια...αναισθητος βρυκολακας παιδακι μου...ξερεινα χαλαει τη στιγμη...σαν δεν ντρεπεται...χαχαχα
Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια!!!!
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Κυρ 23 Μάης 2010 - 0:26
χαχαχαχα ναι ειδες ο ξενερωτος δεν ξερω πως μου την βιδωσε παλι και εγραψα λιγο βεβαια εχω ψιλοσκουριασει το ξερω δεν εχω την ορεξη που ειχα αλλα η επνευση ειναι τεραστια πρεπει καποια στιγμη να το τελειωσω.....και εσυ εισαι τοσο καλη μαζι μου σευχαριστω το δικο σου δεν εχω βρει χρονο να το διαβασω με την υσηχια μου αυριο θα το ξεσκονισω και περιμενε σχολιο μου λοιπον καληνυχτα μπλε διαμαντι...χαχαχα αληθεια πως σε λενε??
marybet Twilight Human
Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 24/05/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 24 Μάης 2010 - 2:22
τι ηταν τωρα αυτο
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 24 Μάης 2010 - 16:08
ακου εκει δεν θελει τον εντουαρτ πια....!!!! Ελεος....να τον ειχα μπροστα μου.....γιατι ρε συ πεθαινει η λαρα....τι κριμα....πολυ στεναχωρηθηκα....ελπιζω να εξηγεις παρακατω τι θα γινει....
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 24 Μάης 2010 - 23:11
καλέ τι γίνεται εδώ?? είπαμε ανατροπές αλλά αυτό δεν το περίμενα με τπτ!!!!! έχω τώρα μια αγωνία που δεν περιγράφεται!!!!! αχ μην μας αργήσεις πολύ τη συνέχεια!!!!!
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Πεμ 27 Μάης 2010 - 11:51
Ελα μολις το διαβασα...αααααααααα...γιατι παει με αυτους...??? Αυτη η Τζειν θελει σκοτωμα ετσι και το ξανακανει,και ο Μαρκους πολυ Μ'αρεσει που τον λυπηθηκα κιολας που δεν τον αγαπαει η Λαρα....ελπιζω να μην μεινει ο Εντουαρτ....λογικα κατι ειδε η Αλις που θα κανει....αντε περιμενουμε τη συνεχεια....
Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Πεμ 27 Μάης 2010 - 19:07
δυστηχως η λαρα θυσιαζεται για τους υπολοιπους ξερει οτι ειναι πολυ συμαντικη για τον αρο και εφοσον ξερει οτι πεθαινει βρηκε σωστο να θυσιαστει παντως εχει πολυ εξελιξη ακομα
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Παρ 28 Μάης 2010 - 0:15
μυρτο η υποθεση ειναι απλη εχω γραψει την εκληψη τελειως διαφορετικα εμφανιζεται μια μαγισσα 16 χρονων η οποια ειναι πανεμορφη και εχει και τελεια φωνη και βλεπει στα ονειρα της τον εντουαρτ και δεν γνωριζει ποιος αυτη μενει λονδινο και επιδης ειναι τραγουδιστρια σε ροκ συγκροτημα παει περιοδεια στην αμερικη σε μια μικρη πολη το φορκς εντωμεταξυ οι βολτουροι σκοτωσαν τους γονεις της και ο αρο την κυνηγαει γιατι την θελει για τις δυναμεις της θελει να την κανει βρυκολακα γιατι ειναι πανεμορφη εχει τελεια φωνει και γιατι μετακινει αντικειμενα με το μυαλο της στα λεω πολυ χοντρικα αν θες αντε στο fanfincsion στο η πλανευτρα μαγισσα και διαβασε το
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τετ 2 Ιουν 2010 - 16:46
Δεν ειχα διαβασει το τελευταιο κομματι!! Ανεπίτρεπτο!!!
Τι κακος ο Αρο!! Και απο που και ως που θα ανηκει απο εκει και πέρα στον Μαρκο?? Θα την μαγευει με την φωνη του? Μου εκανε ομως εντυπωση ο Αρο που δεχτηκε το αιτημα της Λαρα. Φανηκε ποσο πολύ την ηθελε.
Μας κακομαθες στην αρχη, για πότε η συνέχεια???
sourini Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 25 Registration date : 07/02/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Σαβ 5 Ιουν 2010 - 2:11
αχ ειναι τελειο! μου αρεσει ολη η περιπετει και ο ρομαντισμος που βγαζει αλλα και η διαφορετικοτητα του. ολα ειναι σε τελεια ισσοροπια και τι αλλο να πω? συγχαριτηρια! εχεισ ταλεντο!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 7 Σεπ 2010 - 7:56
πλακα μου κανεις ετσι??? δεν το πιστευω...... ποτε θα την ξανασυνεχισεις??? τελεια ιστορια ποπο σε παρακαλω πεσμου οτι θα την συνεχισεις τρελενομαι για μαγισσες ποσο μαλλον για εμπλοκη με εντουαρτ αχ σε παρακαλω συνεχισε την.... κανεις τελειες περιγραφες μαρεσει που βαζεις και βιντεακια μας βαζεις στο πνευμα η λαρα πρεπει να ειναι κουκλαρα και πολυ καλη σε χαρακτηρα πρωτη φορα χαρηκα που η μπελα πηγε με το σκυλο τα εχεις συνδιασει τελεια....και ο μαρκους μοιαζει με τον λεστατ απο το queen of the damned?? ποπο τρελενομουν μαζι του οχι οπως με τον εντουαρτ αλλα λεμε τωρα και αυτες οι περιγραφες σου οταν κανουν ερωτα αχ σε παρακαλω συνεχισε την απ οτι ειδα εχεις καιρο να γραψεις και οι νεκρες νυφες ποτε θα εμφανιστουν ποπο εκει που ελεγε η λαρα το ξορκι με τα κερια ανατριχιασα φοβηθηκα 3 η ωρα διαβασα την ιστορια σου τελειωμο δεν ειχε εχεις γραψει παρα πολυ κριμα ειναι να το αφησεις...μπηκα να διαβασω ιστοριες και μολις βλεπω η πλανευτρα μαγισσα εμεινα .....τρελενομαι με τις μαγισσες ηθελα και εγω να γραψω κατι παρομοιο με προλαβες γιαυτο σε παρακαλω συνεχισε την εχω τρομερη αγωνια να δω τι θα γινει.........η λαρα θα γινει τελικα τοσο πολυ δυνατη οταν γινει βρυκολακας??? και θα την αλαξει ο αρο τελικα??? αχ δεν θελω θελω ο εντουαρτ να την αλαξει...και ο μαρκους μωρε τον λυπαμε κανε κατι......την αγαπαει πολυ και αυτος ...ελπιζω να σε συγκινισα λιγο για να την συνεχισεις please????