| Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona | |
|
+13Evaline marianna.gr Zafrina nora pink Pelly evi AliceK AnaroseCullen DEMONA CULLEN PATTINSON evaki vikaki21 Lizzy Cullen 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Pelly Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Syros,Ermoupoli Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 11/04/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Κυρ 25 Απρ 2010 - 20:54 | |
| Μου αρεσε πολυ η ανατροπη που κανει τν μαρκους βρικολακα και ειναι τρελα ερωτευμενος και αγαπαει τν λαρα....απο οτι γεναιτε αθτο το κοριτσι το θελουν ολοι...χιχι...αλλα εχω καποια ερωτηματα....πως ειναι ο μαρκους βρικολακας???ειναι καλος κακος???Και που ξερει για τν λαρα οτι ειναι μαγισσα???πες τα ολα... | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Κυρ 25 Απρ 2010 - 22:01 | |
| πολύ ωραίο!!! αχ τον λυπήθηκα τον καημενούλη τον μάρκους... ανυπομωνώ για τη συνέχεια!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Κυρ 25 Απρ 2010 - 22:02 | |
| - demona έγραψε:
- Ξ½Ξ±ΞΉ Ο�Ώ Ξ²Ο�±Ξ΄Ο�ΞΈΞ± Ο�± ΞµΞΎΞ·Ξ³Ξ·Ο��ολα...Ο�±Ξ½Ο���ΞµΟ�µΞΉ ΞΊΟ���· Ξ΄Ο�½Ξ±Ο�ΏΟ�·Ο�± ΞΏ ΞΌΞ±Ο�ΊΞΏΟ��
Αυτο τι πάει να πει τωρα???? | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 26 Απρ 2010 - 1:10 | |
| ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΟ ΜΕΣΣΗΜΕΡΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ....ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ | |
|
| |
marianna.gr Twilight Human
Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 26 Απρ 2010 - 9:43 | |
| καλο αυτο με τον λεστατ.αγαπημενη ταινια κ οχι μονο για τους πρωταγωνιστες.ποτε μας ερχεται το υπολοιπο demona μας? | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 26 Απρ 2010 - 13:32 | |
| Λοιπον....μου αρεσε που μας εξηγησες το πως μεταμορφωθηκε ο ΜΑρκους,ηταν καλο να το ξερουμε. Τον λυπηθηκα βεβαια τον καημενουλη αλλα μονο αι μονο που μιλησε ετσι στο λεο και για το Εντουαρτ μου τη χαλασε την εικονα του.... Ο λεστατ ποιος ειναι????!!!!! Ξερω την ταινια αλλα εδω τη σχεση εχει...??? Φανταζομαι θα το αναλυσεις πιο κατω..... Ανυπομονω για τα επομενα!!!! | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 26 Απρ 2010 - 14:07 | |
| αν μεχρι το απογευμα δεν εχεις βαλει κ αλλο κεφαλαιο ΑΛΟΙΜΟΝΟ σου........δεν μπορεις να το κοβεις ετσι.τι εκπληξη της ετοιμαζει?ο εντουαρντ που βρισκεται οεο? | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 26 Απρ 2010 - 15:16 | |
| αχ τώρα λυπάμε ακόμα περισσότερο τον μάρκους.. τον καημενούλη την αγαπάει πάρα πολυ!! ανυπομονώ για την έκπληξη που της ετοιμάζει!! μην μας αργήσεις τη συνέχεια | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 26 Απρ 2010 - 16:13 | |
| ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΛΕΣΤΑΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΟΘΙΚ.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΕΣΤΑΤ ΑΠ ΤΟ ΕΡΓΟ QUEEN OF THE DAMNED.....AΛΛΑ Ο ΛΕΣΤΑΤ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ QUEEN OF THE DAMNED EXEI ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΣ ΣΕ ΤΙ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΣΤΑΤ ΑΠ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΡΓΗΣΩ ΠΟΛΥ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 26 Απρ 2010 - 19:43 | |
| φοβερή αλλαγή ο μάρκους.. και η μπέλλα τα έχει με τον τζέικ???!!!???!!! και οι βολτούρι ήρθαν?? τρελλές εξελίξεις!!!! δε βλέπω την ώρα για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Δευ 26 Απρ 2010 - 21:04 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 27 Απρ 2010 - 9:25 | |
| για να ειμαι ειλικρινης το σημειο με τη κοκα με χαλασε λιγο μη ξεχναμε οτι διαβαζουν και 13αχρονα.θα προτιμουσα να ειχαν γινει βαμπιρ κ οι υπολοιποι.και εγω αναφερομουν στο λεστατ απο την ταινια ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μ`ΕΝΑ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ και οχι στο QUEEN OF THE DAMMED αναμενο παντως με αγωνια για τις μεσημεριανες εξελιξης. εχει γινει σαν τη ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ TOY forum εγω τουλαχιστον εχω απομνημονευση τις ωρες που ποσταρεις. αχεις προγραμμα κ μ`αρεσει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 27 Απρ 2010 - 9:52 | |
| ΚΟΙΤΑΞΕ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΟ 2010 ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ 13ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 80 ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ 13ΧΡΟΝΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΗΚΑ,ΛΕΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ,ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ....ΤΕΣΠΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΑΡΚΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΙΕ.....ΜΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΩ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ...ΦΙΛΑΚΙΑ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 27 Απρ 2010 - 12:23 | |
| εχεις δικιο και δυστηχως ειναι ενημερα για πραγματα που εμεις στην ηλικια τους δεν τα ειχαμε ακουσει καν.απλα σαν κεφαλι του 80 ειπα να το αναφερω.ευχομαι μονο τα παιδακια μου να μην εχουν τετοιες γνωσεισ στα 13 τους.ειναι πολυ καλο ομως. ακραιο αλλα καλο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 27 Απρ 2010 - 12:44 | |
| | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 27 Απρ 2010 - 14:08 | |
| να ρωτησω κατι? γιατι ο Μαρκους εγινε βαμπιρ μεσα σε λιγες ωρες ενω ολοι οι αλλοι θελουν 3 μερες? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 27 Απρ 2010 - 14:37 | |
| Λοιπον εχεις μ αρεε πολυ που εβαλες το "Going Under" ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου...Ωραια εξελισσεται η ιστορια..μου αρεσε εκει που τον πεταξε...το ευχαριστηθηκα...τον προτιμουσα θνητο...δεν μπορουσε να κανει και πολλα και ειχε το κεφαλι της ησυχο η Λαρα... Τελος παντων,η συνεχεια θα ειναι ακομα πιο συναρπαστικη!!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 27 Απρ 2010 - 16:59 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 27 Απρ 2010 - 18:00 | |
| ΝΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΤΟΛΜΗΡΟ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΣ ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΟΣ ΣΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΑΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΕΣ ΝΥΦΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΩΝ ΕΒΑΝΕΣΕΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΑΣΧΗΜΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ .....ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΧΟΛΑΩ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΚΙΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΓΛΥΚΑ.....ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΜΑΡΚΟΥΣ Ο ΛΕΣΤΑΤ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΠΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΣ 7 | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 27 Απρ 2010 - 18:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 27 Απρ 2010 - 18:33 | |
| ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τρι 27 Απρ 2010 - 21:10 | |
| τον καημένο τον μάρκους.. όλο και μεγαλώνει το ενδιαφέρον μου για την ιστορία!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τετ 28 Απρ 2010 - 12:50 | |
| ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΑΓΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.....ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ......ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΟΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΦΕΥΓΩ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τετ 28 Απρ 2010 - 14:30 | |
| συγχωρεμενη. μπορω να καταλαβω την ελλειψη χρονου πολυ καλα.μου αρεσει παντως η μουσικη σου ειναι τα δικα μου ακουσματα εδω κ περιπου 15 χρονια ξεκιησα με σιδηροπουλα κ εφτασα μεχρι και ACDC και ολα τα παραμφερει.μην περιμενεις μπραβο ομως γι αυτο το μικρο μικρο μικρο κομματακι αν δεν το ολοκληρωσεις σχολια δεν παιρνεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona Τετ 28 Απρ 2010 - 15:02 | |
| Ειναι πολυ καλο αν και μικρο...δεν πειραζει καταλαβαινουμε οτι δεν ειχες χρονο..... ακου εκει δυναμη που εχει....οσο και να την αγαπαει εμενα στο λαιμο μου καθεται....θελει με το ζορι να ειναι μαζι της... περιμενουμε την συνεχεια... | |
|
| |
| Σχόλια: Η πλανευτρα Mαγισσα by demona | |
|