| !~Τwilighter~!'s blog! | |
|
+21izzy cullen pink Niki Patt mpellanti21 i love edward 2 emi AnaroseCullen twilightFOREVER ed<3 despina aek dolores!! Bella07 dmant89 VLaSia =) nora esme Nemesis Of Bellin Mrs.Christina twilightsagaddicted volturi girl !~Twilighter~! 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 27 Μάης 2010 - 17:25 | |
| Λοιπόν παιδιά, παίρνοντας την άδεια της emerald eyes, σαν καλό κορίτσι, αποφάσισα να ανοίξω ένα τόπικ για τη νέα μου ιστορία. Λέγεται "Undisclosed Desires", και είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο τραγούδι των Muse. Η ιστορία είναι περίπου σαν το "The Office", με γραμματέα, αφετνικό κλπ, αλλά κάπως πιο.. light. Η αν θέλετε, μπορεί να την κάνω και σαν αυτό! Οι οπτικές γωνίες πάνε εναλλάξ, δηλαδή θα δείτε ότι ο πρόλογος είναι BPOV, το 1ο κεφάλαιο EPOV, τo 2o BPOV κ.ο.κ. Λοιπόν. Υπόθεση δεν έχει ακόμη, καθώς δεν σκέφτηκα τι να γράψω, αλλά ελπίζω να την καταλάβετε διαβάζοντας την ιστορία. Το λινκ είναι το παρακάτω: http://annbatsi93.blogspot.com/Σας εύχομαι καλή ανάγνωση, και εύχομαι να σας αρέσει!! Και, θέλω να παρατηρήσετε τους τίτλους των Κεφαλαίων και των τραγουδιών έμπνευσης. Y.Γ.: Δεν θα ανανεώνω συχνά, καθώς είναι χειρόγραφο και πρέπει να το μεταφέρω στον υπολογιστή, και λόγω πίεσης από εξετάσεις, θα ανανεωθεί μετά τις 16 Ιουνίου. Σας ευχαριστώ, και ελπίζω να σας αρέσει!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 27 Μάης 2010 - 22:26 | |
| Καλή επιτυχία με την ιστορία σου! Θα την διαβάσω όσο πιο σύντομα μπορώ και θα σου αφίσω σχόλιο. Αφού θα είνα σαν το The office σίγουρα θα μου αρέσει | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Παρ 28 Μάης 2010 - 13:35 | |
| μου αρεσε παρα πολυ η ιστορια σου....περιμενουμε τη συνεχεια μετα τις 16 ιουνιου...! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Παρ 28 Μάης 2010 - 13:52 | |
| Το διάβασα και μου άρεσε πολύ... Ήδη παρακολουθώ ως χρήστης το ιστιολόγιό σου... Εμείς να ξέρεις πως θα σε υποστηρίξουμε και πάνω απόλα να βάζεις τις εξετάσεις σου....Εμεις δεν χανόμαστε... Μπράβο σου πάντως...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Παρ 28 Μάης 2010 - 15:29 | |
| Σου άφησα εκεί το σχόλιο μου! Θέλω new Κεφάλαιοοοο!!!!!!! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Σαβ 29 Μάης 2010 - 18:18 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Δεν ήξερα αν θα έχει ανταπόκριση, αλλά τελικά, πρόσεξα ότι είχε!! Ρένα το είδα το σχόλιό σου, και σου απαντάω εδώ! Νέο κεφάλαιο θα έχει μετά τις 16 Ιουνίου, δυστυχώς, καθώς είναι χειρόγραφο και πρέπει να το μεταφέρω στον υπολογιστή! Εκτός κι αν, μία μέρα, μετά από κανένα εύκολο μάθημα, καθίσω και το αντιγράψω! Μην σας αφήσω κι εσάς παραπονεμένες! Nemesis of Bellin (μου διαφεύγει το όνομά σου), κι εγώ έτσι πίστευα! Είπα να του δώσω ένα ρόλο κι αυτού.. μην τον αφήσω παραπονεμένο!! Και επίσης ξέχασα να προσθέσω: Η συγκεκριμένη ιστορία αντλεί στοιχεία από δύο fanfic. Το "Master of the Universe" και το "The Office", τα οποία δεν θα σας κρύψω ότι είναι από τα αγαπημένα μου! Με λίγα λόγια έχει το θέμα του "The Office", αλλά τα dark themes από το "Master of the Universe"! Θα δείτε στη συνέχεια! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας, και σας εγγυώμαι ότι θα σας αρέσει - Σπόιλερ:
Ή, τουλάχιστον, έτσι ελπίζω!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την !~Twilighter~! στις Τρι 4 Οκτ 2011 - 18:13, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
esme Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Λεωνίδιο-Αρκαδία Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 23/03/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 2 Ιουν 2010 - 17:15 | |
| Ωραίο είναι ελπίζω να έχει και συνέχεια και γρήγορα παρακαλώ!!!!!!! | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| |
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 3 Ιουν 2010 - 1:00 | |
| ΑΝΝΑΑ!!! Οπως πολυ πολυ σωστα ηδη γνωριζεις διαβασα και εγω τον προλογο.. Επρεπε να δεις αντιδραση εκει που την επιασε ο Μαικ.. Τοτε τα ψιλιαστηκα ολα.. Ειχα μια εκφραση που μεχρι και εγω γελασα μαζι μου.. Καπως ετσι ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!! Μη βιαστεις βεβαια και πνιχτεις τωρα με τις εξετασεις! Αδημονουμε!! | |
|
| |
dmant89 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λονδίνο Αριθμός μηνυμάτων : 194 Registration date : 02/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 3 Ιουν 2010 - 16:57 | |
| ουαου!!!!!! πραγματικά τέλειο! μπράβο σου..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 13 Ιουν 2010 - 10:23 | |
| Thanks, guys!! Λοιπόν.. Οσον αφορά τη συνέχεια, είμαι στη μέση του 2ου κεφαλαίου, και θα το ανεβάσω μέσα στη βδομάδα! - nora έγραψε:
- Mπράβο πολύ καλό,περιμένω την συννέχεια με αγωνία
Γίνετε όμως να το κάνεις λίγο πιο φωτεινό,γιατί μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να το διαβάσω Εκανα κάποιες αλλαγές στα χρώματα της γραμματοσειράς! Νόρα ελπίζω τώρα να είναι ok! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 13 Ιουν 2010 - 10:50 | |
| Ειναι παρα μα παρα πολυ καλο το κειμενο,πρεπει να σου πω οτι περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο. | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 13 Ιουν 2010 - 20:38 | |
| Ευχαριστώ πολυ τουλάχιστον για μένα είναι πιο ευανάγνωστο | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 13 Ιουν 2010 - 21:26 | |
| Πολυ ωραιο!!! Ο Μαικ μου σπαει τα νευρα Μαζι και η Τζεσικα . |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 17 Ιουν 2010 - 1:27 | |
| Λοιπόν! Σας προειδοποιώ! Έχω ανεβάσει καινούριο κεφάλαιο, αλλα σας προειδοποιώ, είναι μεγάλο!!! Καλή ανάγνωση!!! Και ήρθε η ώρα να βγω!! Καληνύχτα σας!!! | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 17 Ιουν 2010 - 2:52 | |
| Πόλυ καλό συγχαρητήρια Τέλικα είναι οικογενειακό τους να είναι αλήτες για τον Μάικ λεω,την λυπήθηκα παρα πολύ την Άλις να της συμβεί κάτι τέτοιο και σε μια τόσο τρυφερή ηλικία είναι τραγικό. Κατα την γνώμη μου κάτι τέτοια ατόμα θέλουν ευνουχισμό αλλά οχι τον σύγχρονο τον χημικό τον άλλο τον παλιό. | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 17 Ιουν 2010 - 2:56 | |
| αννουκο μου το διαβασα!!!! αχχχ ειναι πολυ ωραιο αλλα ποτε θα μπεις στο ψητο? ξερεις τι εννοω...χιχι!αχ οντως μεγαλα καθηκια ο Τζειμς και ο Μαικ!ντροπη τους!!! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 17 Ιουν 2010 - 7:48 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 17 Ιουν 2010 - 11:10 | |
| και εγω θελω κι αλλο...ηταν πολυ ωραιο.. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 17 Ιουν 2010 - 11:14 | |
| παιδια θελω κ εγω να το διαβασω ξερει κανεις που να παω? | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 17 Ιουν 2010 - 11:20 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 17 Ιουν 2010 - 11:47 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 17 Ιουν 2010 - 13:43 | |
| Παιδιά δεν ελπίζω να σας κούρασα με το μεγάλο κεφάλαιο! Δεν είχα υπολογίσει ότι θα ήταν τόσο μεγάλο! Ειλικρινά, πόνεσαν τα χέρια μου, αλλά απότι είδα, σας άρεσε! Σας ευχαριστώ πολύ!! - dolores!! έγραψε:
- αννουκο μου το διαβασα!!!! αχχχ ειναι πολυ ωραιο αλλα ποτε θα μπεις στο ψητο?
ξερεις τι εννοω...χιχι!αχ οντως μεγαλα καθηκια ο Τζειμς και ο Μαικ!ντροπη τους!!! Ντόλ μου! Στο ψητό θα μπω πολύ αργότερα, έτσι, για να σας κρατήσω σε αγωνία! Αλλά, θα έχει κάτι πιο.. πιο στη συνέχεια, αλλά όχι σε στυλ "λεμόνι".. ακόμα!! Αλλά, τώρα που τελείωσαν και τα δικά μου μαθήματα των εξετάσεων, μπορεί να ανεβάζω πιο συχνά!! Αυτά!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την !~Twilighter~! στις Πεμ 17 Ιουν 2010 - 13:58, 1 φορά | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 17 Ιουν 2010 - 13:50 | |
| εχω μια ερωτηση εχω δει που πολοι στο φορουμ λενε κατι για λεμονια και λεμοναδες τι ειναι αυτο δεν εχω καταλαβει μηπως δεν θυμαμι κτ απο την σαγκα??? | |
|
| |
| !~Τwilighter~!'s blog! | |
|