ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 5 Οκτ 2011 - 10:30 | |
| ανυπομονουμε να διαβασουμε το επομενο σου κεφαλαιο | |
|
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 16 Οκτ 2011 - 13:27 | |
| Παιδιά, επειδή στην Κομοτηνή (όπου πέρασα) δεν έχω καθόλου ίντερνετ (ναι μεν έβαλα, αλλά θέλει 4 βδομάδες να ενεργοποιηθεί) δεν θα ανανεώσω την ιστορία. ΑΛΛΑΈχω το τετράδιο στο οποίο την γράφω, οπότε θα τη γράψω στο Word για να έχω έτοιμα τα κεφάλαια για ανέβασμα, εντάξει? Ελπίζω να είστε υπομονετικοί/ές Αυτά τα λίγα | |
|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 16 Οκτ 2011 - 14:47 | |
| | |
|
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Παρ 25 Νοε 2011 - 1:32 | |
| Παδιά εγώ εδώ είμαι.. Συνεχίζω το καινούριο κεφαλαιο.. Η τουλάχιστον, έτσι νομίζω.. Βασικά, η φοιτητική ζωή είναι υπεροχη, αλλα, καλώς η κακώς, με κάνει να απέχω από το laptop μου.. Επίσης, έχω κάποιο πρόβλημα με το laptop μου, καθώς δεν γίνεται να αλλάξω τα αγγλικά στα ελληνικά.. Πατάω shift+alt και δεν μου τα γυρίζει!!! Δοκίμασα επανεκκίνηση, αλλα τίποτα!! Αυτή τη σιγμή γράφω με greeklish translator, κάτι που μισώ αφάνταστα γιατί πρέπει να κάνω αντιγραφή κι επικόλληση κι ου το καθεξής.. Οποτε, μάλλον χρειάζεται format, που σημαίνει διαγραφή όλων των αρχείων από τη μνήμη.. Υπέροχα? Το format χρειάζεται πολλά χρήματα, κι εγώ, ως νέα φοιτήτρια, πρέπει να κάνω μεγάλη οικονομία για να μπορέσω να το κάνω αυτό.. Προσπάθησα να γράψω την ιστορία στο word με ελληνικούς χαρακτήρες πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο, αλλα, δυστυχώς, δεν μπορώ να τη γράψω καθόλου γιατί ναι μεν δεν τα μπορώ τα greeklish όσον αφορά το γράψιμο στον υπολογιστή, αλλα επίσης δεν μου βγαίνει να τη γράψω στα greeklish, όπως καταλαβαίνετε.. Ξέρω, αυτό το κεφαλαιο το περιμένετε 1 χρόνο και, αλλα οι υποχρεώσεις και οι συγκυρίες δεν με "αφήνουν" να το τελειώσω!! Το κεφαλαιο άρχισα από την αρχή να το γράφω, καθώς δεν μου άρεσαν κάποια σημεία του.. Οποτε πιστεύω στο κοντινό μέλλον, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να το ανεβάσω... Αφήστε που πρέπει να συνεχίσω στο 8ο-9ο κεφαλαιο, γιατί πρέπει κάπως να συνεχιστεί αυτή η ιστορία.. Και πάλι συγγνώμη για την αναστάτωση.. Θα κάνω ότι πρέπει για να συνεχιστεί γρήγορα.. ¶ννα | |
|