Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
!~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
!~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
!~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
!~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
!~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
!~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
!~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
!~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
!~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
!~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

!~Τwilighter~!'s blog!

Πήγαινε κάτω 
+21
izzy cullen
pink
Niki Patt
mpellanti21
i love edward 2
emi
AnaroseCullen
twilightFOREVER
ed<3
despina aek
dolores!!
Bella07
dmant89
VLaSia =)
nora
esme
Nemesis Of Bellin
Mrs.Christina
twilightsagaddicted
volturi girl
!~Twilighter~!
25 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

!~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 6 Ιουλ 2010 - 21:49

Είναι πάρα πολύ ωραίο.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Bella07
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Κρητη
Αριθμός μηνυμάτων : 435
Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 11 Ιουλ 2010 - 17:03

Ειναι παρα μα παρα πολυ καλη ποτε θα εχουμε συνεχεια?
mpellanti21
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
mpellanti21

Θηλυκό Λέων
Τόπος : forks
Αριθμός μηνυμάτων : 471
Registration date : 26/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 11 Ιουλ 2010 - 22:54

αχ τι τελεια!!!!!!!11 !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 4947
περιμενω με αγωνια..... ειμαι σ αναμμενα καρβουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 868134
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα...
Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 22/04/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 12 Ιουλ 2010 - 15:54

Επειδή είμαι εκτός πόλης και η σύνδεση εδώ είναι για τα σκουπίδια... Μπορεί να αργήσω λίγο.. Αλλά θα ανεβεί!!!

Λιγη υπομονή να έχετε, και, πιστέψτε με, θέλω όσο κι εσείς να ανεβάσω νέο κεφάλαιο!!! Wink

Μέχρι τότε.. Τα λέμε!!! !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 906998
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 16:25

Γεια σας!! Και, επιτέλους, μετά από μια βδομάδα ανέβασα το πολυπόθητο απόσπασμα, το οποίο είναι στη διάθεσή σας!!!

Απόσπασμα Άλις

Καλή ανάγνωση!! kiss
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 17:33

λοιπον ηταν παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο.!!επιτελους απαντιουνται πολλα ερωτηματα μας σχετικα με την αλις και τον τζειμς..επισης γνωριζουμε και λιγο περισσοτερο το χαρακτηρα και την καταλαβαινουμε πιο πολυ...!μπραβο μου αρεσε παρα πολυ κι ανυπομονω για τη συνεχεια..!!
Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Robert's World!
Αριθμός μηνυμάτων : 2620
Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 18:02

Μολις το διαβασα.... !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 4947
Ηταν πολυ ωραιο..που μας εδειξες λιγο την κατασταση απ'την πλευρα της Αλις.....η οποια φαινεται να εχει πολλα σχεδια για τον Εντουαρντ και την Μπελλα......

Μπραβο !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 388681 !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 388681 !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 388681

Ανυπομονω για τη συνεχεια και τη συναντηση Μπελλας-Εντουαρντ..ελπιζω να εχουμε καινουριο κεφαλαιο συντομα... !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 876749 kiss kiss kiss kiss
mpellanti21
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
mpellanti21

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιουλ 2010 - 7:26

υπεροχο κεφαλαιο,δεν εχω λογια...
ενα μεγαλο ευχαριστω γιατι μου εκανες τη χαρη και εγγραψες για το περιεχομενο της συνομιλιας που ηθελα τοσο πολυ να μαθω. και παλι σε ευχαριστω...

κλασικη αλις, κατι μου λεει οτι θα πετυχει τον στοχο της Wink η μαλλον τους στοχους τις.. πολυν καλη ιδεα να δουμε ενα ρον απο την πλευρα της αλις.... ελπιζω το επομενο κεφαλαιο να μην αργησει.!!1
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 0:04

mpelanti21 (πες μου το όνομά σου γιατί με μπερδεύει το nickname Razz) δεν κάνει τίποτα! Ήταν ευχαρίστησή μου!

Πρώτη φορά στα δικά μου χρονικά ποστάρω νέο κεφάλαιο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Και ναι, νέο κεφάλαιο εν όψει!!

Κεφάλαιο 3ο: Υστερία

Καλή σας ανάγνωση!! !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 906998
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 0:17

το διαβασα ηταν φοβερο μας αφησε σε αγωνια για το επομενο αλλα μου αρεσει πολυ που αυτοι οι δυοι ερωτευονται τηλεπαθητικα
ανυπομονω για τη συνεχεια
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 1:00

α στο καλυτερο μας εκοψες... !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 Icon_tongue !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 Lol ανυπομονω για την συνεχεια ειναι πολυ ωραια η ιστορια σου.... !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 Icon_smile και της μπελλας να της πηγε.... !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 80784 την κακομοιρα.... ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο... !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 Icon_smile
Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 1:10

Και Παρθένος στο ζώδιο. Αναρωτιέμαι αν θα είναι παρθένος και στο...
lol! !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 403120 lol! !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 403120

Τελειο..............
Πολυ πολυ ωραιο κεφαλαιο...
και μονο απ'τη φωνη εμεινε ο Edward.... !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 879660

Ανυπομονω για την συνεχεια... !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 4947

Υ.Γ Μπραβοοο.. kiss kiss
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 2:04

lol!

Σίγουρα, Νίκη μου εκεί ήταν ένα από τα κορυφαία!! giggle

Σας ευχαριστώ πολύ, ειλικρινά!! Μου δίνετε ώθηση να συνεχίσω!! Smile
Και, για να πω την αλήθεια, είχα όρεξη σήμερα, οπότε άρχισα και το επόμενο κεφάλαιο! Οπότε, πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή θα ανεβεί!

Και, για να σας αποκαλύψω κάτι, η μεγάλη συνάντηση θα είναι σε δύο κεφάλαια! Αρκετά χώρια ήταν και οι δύο, δε νομίζετε?? !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 Icon_wink

Μέχρι τότε, ελπίζω να απολαύσετε αυτό το κεφάλαιο!! !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 577643
mpellanti21
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
mpellanti21

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 9:18

τελεια η συνεχεια μου αρεσε παρα πολυ..
ο εντουαρντ ειναι ο γνησιος αντρας κυνηγος,που δεν υπολογιζει τιποτα...για την ωρα...
αυτο το παρθενος θεικο, εριξα πολυ γελιο..

μονο την φωνη της ακουσε και τα χασε , αμα την δει φατσα μπατσουνι μπροστα του τι θα κανει...??!!! lol!

επειδη με ρωτησες σε αλλο ποστ για το ονομα μου, αντιγονη με λενε>>>>
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιουλ 2010 - 12:30

τελειο κεφαλαιο.μπραβο αλλα το εκοψες πανω στο καλυτερο.περιμενω το επομενο.. kiss kiss
Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιουλ 2010 - 13:21

Αζαπη..ποτε θα εχουμε συνεχεια??????? !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 876749 !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 876749
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιουλ 2010 - 14:16

ναι ποτε; !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 876749 !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 876749 !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 876749
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 31 Ιουλ 2010 - 15:36

Θα κανω και εγω την ιδια ερωτηση lol! Ποτε;;;
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 1 Αυγ 2010 - 17:45

lol!

Τρεις απανωτές ερωτήσεις για νέο κεφάλαιο!

Λοιπόν, ούτως ή άλλως ήθελα να το ανακοινώσω! Νέο κεφάλαιο πιστεύω θα ανεβεί από βδομάδα, καθώς είναι χειρόγραφη η ιστορία. Και, καθώς αυτό το κεφάλαιο αλλιώς το φανταζόμουν κι αλλιώς το έγραφα, δεν μου άρεσε και τόσο πολύ η αρχή, έτσι, άρχισα να το γράφω όλο από την αρχή!

Οπότε, πιστεύω ότι θα ανεβεί στα μέσα με τέλη της εβδομάδας!

Αυτά από μένα!! !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 906998

mpellanti21 έγραψε:

επειδη με ρωτησες σε αλλο ποστ για το ονομα μου, αντιγονη με λενε>>>>

Γεια σου Αντιγόνη! Εμένα με λένε Άννα-Μαρία, αλλά μπορείς να με φωνάζεις Αννα! Χάρηκα!! !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 44754
emi
Twilight Human
Twilight Human

Αριθμός μηνυμάτων : 82
Registration date : 31/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 7 Αυγ 2010 - 19:59

Τέλεια ανυπομονώ για τη συνέχεια, μου άρεσε που δεν είδε τη μπέλλα σε φωτογραφία, οι πρώτες εντυπώσεις θα είναι πιο έντονες, ανυπομονώ για τη συνάντιση!!!!!!!!!
Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 26 Αυγ 2010 - 19:45

Αννα μου,ποτε θα ανεβασεις καινουριο κεφαλαιο??? !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 686606 !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 686606 huggie
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 26 Αυγ 2010 - 20:06

Νίκη μου! Λοιπόν. Να σου πω την πάσα αλήθεια, δεν ξέρω. !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 Icon_neutral Τώρα, είμαι στις διακοπές ακόμη. Και βρίσκομαι σε ίντερνετ καφέ, καθώς ναι μεν έχω το λαπτοπ μαζί μου, αλλά, καθώς η κακοτυχία μου είναι λίγοστα high της αυτές τις μέρες, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Έχω μεν συνεχίσει στο κεφάλαιο, αλλά από τη στιγμή που δεν έχω ίντερνετ, δεν μορώ να τη συνεχίσω.. Λυπάμαι πολύ, αλήθεια! Και το πρόγραμμά μου τώρα είναι τέτοιο, ώστε όλη τη μέρα να είμαι στο δρόμο!

Σπαστικό?? !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 Icon_evil

Οπότε, μόλις μπορέσω, θα καθίσω να το τελειώσω το κεφάλαιο, και θα το ποστάρω όποτε μπορώ.. !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 Icon_neutral

Και με την τρίτη Λυκείου, και διαγωνίσματα στο φροντιστήριο από την πρώτη κιόλας μέρα.. Είναι λίγο δύσκολο! !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 691775

Και μία μικρή ανακοίνωση: Μόλις αρχίσουν τα φροντιστήρια κλπ, δεν θα μπαίνω σχεδόν καθόλου στο ίντερνετ, εκτός αν είναι από το σχολείο στο μάθημα της πληροφορικής...

Ελπίζω να κατανοήσετε την κατάστασή μου.. !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 Icon_rolleyes
Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 26 Αυγ 2010 - 20:17

Καταλαβαινω αζαπη μου κι αυτο που προεχει ειναι το σχολειο..
huggie
Οποτε μπορεσεις ανεβασε το..
κι οσο για τη συνεχεια της ιστοριας,θα περιμενουμε,ενας χρονος ειναι θα περασει.. lol!

Φιλακια.... kiss huggie
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 2 Οκτ 2010 - 2:43

Yeah, I know, I know!

Πού είναι το νέο κεφάλαιο, Άννα? Πφφ.. Τι να σας πω δεν ξέρω! Άρχισα να το γράφω, και είμαι στη μέση περίπου, αλλά λόγω πιέσεων χρόνου, γονέων, φροντιστηρίων και τρίτης Λυκείου, πραγματικά θα αργήσει να ανεβεί!

Απλά κάνω αυτό το ποστ για να σας πω ότι έκανα ανακαίνιση στο blog, και για να σας ενημερώσω για την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο μου!! Smile

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας. !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 906998
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog!   !~Τwilighter~!'s blog! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 2 Οκτ 2010 - 12:12

Aννουλα (?) ειχα ξαναδει το φοβερο blog σου αλλα δεν ειχα διβασει δουλεθα σου..χθες το βραδυ λοιπον που γυρισα απο τα αγγλικα και αφου εκανα ολες τις ασκησεις στα αρχαια σαν καλοα παιδακι ηταν γυρω στις εντκα και μιση και ηθελα λιγο ν αχαλαρωσω διβαζοντας κατι ..λοιπον βρηκα καταφυγιο στο blog σου διβαζοντας την ιστορια undisclosed desires ....μου αρεσε πολυ η γραφη σου και γενικα η υοιθεση εστι παρακολουθησα και το blog σου...ακομα δεν διαβασα οτι εχεις βαλει μεχρι τωρα περισσοτερα σχολια μολις το κανω... huggie
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/

!~Τwilighter~!'s blog!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» zoe's blog
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: