| !~Τwilighter~!'s blog! | |
|
+21izzy cullen pink Niki Patt mpellanti21 i love edward 2 emi AnaroseCullen twilightFOREVER ed<3 despina aek dolores!! Bella07 dmant89 VLaSia =) nora esme Nemesis Of Bellin Mrs.Christina twilightsagaddicted volturi girl !~Twilighter~! 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τρι 6 Ιουλ 2010 - 21:49 | |
| | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 11 Ιουλ 2010 - 17:03 | |
| Ειναι παρα μα παρα πολυ καλη ποτε θα εχουμε συνεχεια? | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 11 Ιουλ 2010 - 22:54 | |
| αχ τι τελεια!!!!!!!11 περιμενω με αγωνια..... ειμαι σ αναμμενα καρβουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Δευ 12 Ιουλ 2010 - 15:54 | |
| Επειδή είμαι εκτός πόλης και η σύνδεση εδώ είναι για τα σκουπίδια... Μπορεί να αργήσω λίγο.. Αλλά θα ανεβεί!!! Λιγη υπομονή να έχετε, και, πιστέψτε με, θέλω όσο κι εσείς να ανεβάσω νέο κεφάλαιο!!! Μέχρι τότε.. Τα λέμε!!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Παρ 23 Ιουλ 2010 - 16:25 | |
| Γεια σας!! Και, επιτέλους, μετά από μια βδομάδα ανέβασα το πολυπόθητο απόσπασμα, το οποίο είναι στη διάθεσή σας!!! Απόσπασμα ΆλιςΚαλή ανάγνωση!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Παρ 23 Ιουλ 2010 - 17:33 | |
| λοιπον ηταν παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο.!!επιτελους απαντιουνται πολλα ερωτηματα μας σχετικα με την αλις και τον τζειμς..επισης γνωριζουμε και λιγο περισσοτερο το χαρακτηρα και την καταλαβαινουμε πιο πολυ...!μπραβο μου αρεσε παρα πολυ κι ανυπομονω για τη συνεχεια..!! | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Παρ 23 Ιουλ 2010 - 18:02 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 25 Ιουλ 2010 - 7:26 | |
| υπεροχο κεφαλαιο,δεν εχω λογια... ενα μεγαλο ευχαριστω γιατι μου εκανες τη χαρη και εγγραψες για το περιεχομενο της συνομιλιας που ηθελα τοσο πολυ να μαθω. και παλι σε ευχαριστω... κλασικη αλις, κατι μου λεει οτι θα πετυχει τον στοχο της η μαλλον τους στοχους τις.. πολυν καλη ιδεα να δουμε ενα ρον απο την πλευρα της αλις.... ελπιζω το επομενο κεφαλαιο να μην αργησει.!!1 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 28 Ιουλ 2010 - 0:04 | |
| mpelanti21 (πες μου το όνομά σου γιατί με μπερδεύει το nickname ) δεν κάνει τίποτα! Ήταν ευχαρίστησή μου! Πρώτη φορά στα δικά μου χρονικά ποστάρω νέο κεφάλαιο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Και ναι, νέο κεφάλαιο εν όψει!! Κεφάλαιο 3ο: ΥστερίαΚαλή σας ανάγνωση!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 28 Ιουλ 2010 - 0:17 | |
| το διαβασα ηταν φοβερο μας αφησε σε αγωνια για το επομενο αλλα μου αρεσει πολυ που αυτοι οι δυοι ερωτευονται τηλεπαθητικα ανυπομονω για τη συνεχεια | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 28 Ιουλ 2010 - 1:00 | |
| α στο καλυτερο μας εκοψες... ανυπομονω για την συνεχεια ειναι πολυ ωραια η ιστορια σου.... και της μπελλας να της πηγε.... την κακομοιρα.... ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο... | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 28 Ιουλ 2010 - 1:10 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 28 Ιουλ 2010 - 2:04 | |
| Σίγουρα, Νίκη μου εκεί ήταν ένα από τα κορυφαία!! Σας ευχαριστώ πολύ, ειλικρινά!! Μου δίνετε ώθηση να συνεχίσω!! Και, για να πω την αλήθεια, είχα όρεξη σήμερα, οπότε άρχισα και το επόμενο κεφάλαιο! Οπότε, πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή θα ανεβεί! Και, για να σας αποκαλύψω κάτι, η μεγάλη συνάντηση θα είναι σε δύο κεφάλαια! Αρκετά χώρια ήταν και οι δύο, δε νομίζετε?? Μέχρι τότε, ελπίζω να απολαύσετε αυτό το κεφάλαιο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 28 Ιουλ 2010 - 9:18 | |
| τελεια η συνεχεια μου αρεσε παρα πολυ.. ο εντουαρντ ειναι ο γνησιος αντρας κυνηγος,που δεν υπολογιζει τιποτα...για την ωρα... αυτο το παρθενος θεικο, εριξα πολυ γελιο.. μονο την φωνη της ακουσε και τα χασε , αμα την δει φατσα μπατσουνι μπροστα του τι θα κανει...??!!! επειδη με ρωτησες σε αλλο ποστ για το ονομα μου, αντιγονη με λενε>>>> | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| |
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 14:16 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 15:36 | |
| Θα κανω και εγω την ιδια ερωτηση Ποτε;;; |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 1 Αυγ 2010 - 17:45 | |
| Τρεις απανωτές ερωτήσεις για νέο κεφάλαιο! Λοιπόν, ούτως ή άλλως ήθελα να το ανακοινώσω! Νέο κεφάλαιο πιστεύω θα ανεβεί από βδομάδα, καθώς είναι χειρόγραφη η ιστορία. Και, καθώς αυτό το κεφάλαιο αλλιώς το φανταζόμουν κι αλλιώς το έγραφα, δεν μου άρεσε και τόσο πολύ η αρχή, έτσι, άρχισα να το γράφω όλο από την αρχή! Οπότε, πιστεύω ότι θα ανεβεί στα μέσα με τέλη της εβδομάδας! Αυτά από μένα!! - mpellanti21 έγραψε:
επειδη με ρωτησες σε αλλο ποστ για το ονομα μου, αντιγονη με λενε>>>> Γεια σου Αντιγόνη! Εμένα με λένε Άννα-Μαρία, αλλά μπορείς να με φωνάζεις Αννα! Χάρηκα!! | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Σαβ 7 Αυγ 2010 - 19:59 | |
| Τέλεια ανυπομονώ για τη συνέχεια, μου άρεσε που δεν είδε τη μπέλλα σε φωτογραφία, οι πρώτες εντυπώσεις θα είναι πιο έντονες, ανυπομονώ για τη συνάντιση!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 26 Αυγ 2010 - 19:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 26 Αυγ 2010 - 20:06 | |
| Νίκη μου! Λοιπόν. Να σου πω την πάσα αλήθεια, δεν ξέρω. Τώρα, είμαι στις διακοπές ακόμη. Και βρίσκομαι σε ίντερνετ καφέ, καθώς ναι μεν έχω το λαπτοπ μαζί μου, αλλά, καθώς η κακοτυχία μου είναι λίγοστα high της αυτές τις μέρες, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Έχω μεν συνεχίσει στο κεφάλαιο, αλλά από τη στιγμή που δεν έχω ίντερνετ, δεν μορώ να τη συνεχίσω.. Λυπάμαι πολύ, αλήθεια! Και το πρόγραμμά μου τώρα είναι τέτοιο, ώστε όλη τη μέρα να είμαι στο δρόμο! Σπαστικό?? Οπότε, μόλις μπορέσω, θα καθίσω να το τελειώσω το κεφάλαιο, και θα το ποστάρω όποτε μπορώ.. Και με την τρίτη Λυκείου, και διαγωνίσματα στο φροντιστήριο από την πρώτη κιόλας μέρα.. Είναι λίγο δύσκολο! Και μία μικρή ανακοίνωση: Μόλις αρχίσουν τα φροντιστήρια κλπ, δεν θα μπαίνω σχεδόν καθόλου στο ίντερνετ, εκτός αν είναι από το σχολείο στο μάθημα της πληροφορικής... Ελπίζω να κατανοήσετε την κατάστασή μου.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 26 Αυγ 2010 - 20:17 | |
| Καταλαβαινω αζαπη μου κι αυτο που προεχει ειναι το σχολειο.. Οποτε μπορεσεις ανεβασε το.. κι οσο για τη συνεχεια της ιστοριας,θα περιμενουμε,ενας χρονος ειναι θα περασει.. Φιλακια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Σαβ 2 Οκτ 2010 - 2:43 | |
| Yeah, I know, I know! Πού είναι το νέο κεφάλαιο, Άννα? Πφφ.. Τι να σας πω δεν ξέρω! Άρχισα να το γράφω, και είμαι στη μέση περίπου, αλλά λόγω πιέσεων χρόνου, γονέων, φροντιστηρίων και τρίτης Λυκείου, πραγματικά θα αργήσει να ανεβεί! Απλά κάνω αυτό το ποστ για να σας πω ότι έκανα ανακαίνιση στο blog, και για να σας ενημερώσω για την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο μου!! Ευχαριστώ για την κατανόησή σας. | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Σαβ 2 Οκτ 2010 - 12:12 | |
| Aννουλα (?) ειχα ξαναδει το φοβερο blog σου αλλα δεν ειχα διβασει δουλεθα σου..χθες το βραδυ λοιπον που γυρισα απο τα αγγλικα και αφου εκανα ολες τις ασκησεις στα αρχαια σαν καλοα παιδακι ηταν γυρω στις εντκα και μιση και ηθελα λιγο ν αχαλαρωσω διβαζοντας κατι ..λοιπον βρηκα καταφυγιο στο blog σου διβαζοντας την ιστορια undisclosed desires ....μου αρεσε πολυ η γραφη σου και γενικα η υοιθεση εστι παρακολουθησα και το blog σου...ακομα δεν διαβασα οτι εχεις βαλει μεχρι τωρα περισσοτερα σχολια μολις το κανω... | |
|
| |
| !~Τwilighter~!'s blog! | |
|