| !~Τwilighter~!'s blog! | |
|
+21izzy cullen pink Niki Patt mpellanti21 i love edward 2 emi AnaroseCullen twilightFOREVER ed<3 despina aek dolores!! Bella07 dmant89 VLaSia =) nora esme Nemesis Of Bellin Mrs.Christina twilightsagaddicted volturi girl !~Twilighter~! 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Σαβ 2 Οκτ 2010 - 20:00 | |
| Σ' ευχαριστώ πολύ, twilightFOREVER! Btw, πως σε λένε? Ελπίζω να σου αρέσει σαν ιστορία και πλοκή! Θυμίζει λίγο The Office και Master of the Universe | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 3 Οκτ 2010 - 11:05 | |
| Αννα μου πολυ ωραιες οι αλλαγες στο blog σου.... ανυπομονω για νεο κεφαλαιο αλλα δεν θελω να σε πιεσω,σε καταλαβαινω!! Οποτε μπορεσεις ανεβασε..εγω σιγουρα θα το διαβασω!!! Φιλια!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 3 Οκτ 2010 - 11:14 | |
| λοιπον και εγω εντελως τυχαια μπηκα στο blog σου και μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα , πολυ ωραιο και η ιστορια σου τελεια , θα ηθελα να διαβασω συνεχεια | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Δευ 4 Οκτ 2010 - 12:52 | |
| Αχ πραγματικά ευχαριστώ! Δεν πίστευα ότι η ιστορία θα είχε απήχηση, γιατί πίστευα ότι θα θεωρηθεί αντιγραφή ή κάτι τέτοιο.. Αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ! Νίκη μου χαίρομαι που με καταλαβαίνεις.. Η θεωρητική έχει πραγματικά πολύ διάβασμα και η Αγγλική Φιλολογία μεγάλη βάση! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Δευ 4 Οκτ 2010 - 14:32 | |
| δεν λεμε τιποτα παραπανω απο την αληθεια σε καταλαβαινω και εγω θεωρητικα παω το διαβασμα οποτε θες και μπορεις ανεβαζεις συνεχεια | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Δευ 4 Οκτ 2010 - 16:00 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 6 Οκτ 2010 - 13:46 | |
| Eυχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, Γεράσιμε! Btw, δεν θυμάμαι αν έχουμε ξανασυστηθεί, αλλά χάρηκα.. για 2η φορα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 13 Οκτ 2010 - 13:01 | |
| Τι σας έχω τι σας έχω?? Ναι, ναι! Καλά μαντέψατε!! ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!! - Σπόιλερ:
Να ναι καλά η κατάληψη της 3ης μέρας!!
Και.. ορίστε!! http://annbatsi93.blogspot.com/2010/10/4.htmlΣτο επόμενο κεφάλαιο.. Η συνάντηση που όλοι περιμένατε!! Και ναι, θα αργήσει!! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 13 Οκτ 2010 - 13:04 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 13 Οκτ 2010 - 13:07 | |
| δεν μπορω να μπω να την διαβασω
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 13 Οκτ 2010 - 13:08 | |
| Ουτε εγω! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 13 Οκτ 2010 - 13:32 | |
| καλα απο που να ξεκινησω ? τελεια η συνεχεια , γραφεις καταπληκτικα , το δωματιο θεικο , αχ και να ειχα ενα παρομοιο , τι υπεροχη θεα, καλα η αλις θεα , οι υπαλληλοι ευγενικοι εκτος απο την τανια που θελω να την δειρω , και θα συμφωνησω με την δεσποινα πανω στο καλυτερο το αφησες περιμενω με ανυπομονυσια την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 13 Οκτ 2010 - 18:55 | |
| - Niki Patt έγραψε:
- Ουτε εγω!
Νίκη, ελπίζω να μπορείς να μπεις, αφού μπόρεσαν και οι άλλες! ROBELINA (μπορείς να μου πεις το όνομά σου? ) σ' ευχαριστώ πολύ!! Κι εγώ το ήθελα αυτό το δωμάτιο -ειδικά αυτό το κρεβάτι - πόσο μάλλον ΑΥΤΗ τη θέα!! Και πόσο θα ήθελα έναν πλούσιο Εντουαρντ να μου φτιάξει αυτό το δωμάτιο!! Δέσποινα.. ναι, το ξέρω! Αλλά έτσι είναι αυτά! Πάντοτε στο καλύτερο!!! Αυτό το κεφάλαιο άργησε, γιατί στο χειρόγραφο δεν μου άρεσε σαν συνοχή. Δεν είχε πολλές περιγραφές στον εργασιακό χώρο π.χ. στο χώρο της ρεσεψιόν ή στην επίσκεψη στο σπίτι του Έμετ. Αυτά δεν υπήρχαν. Και μέχρι να μου έρθει η έμπνευση.. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά!! Το έχετε το κεφαλαιάκι! Όσον αφορά το επόμενο κεφάλαιο, θα αρχίσω να το γράφω σήμερα, αλλά δεν ξέρω πότε θα τελειώσει!! Θα προσπαθώ να το συνεχίσω την ώρα της Πληροφορικής στο σχολείο!! Ειδάλλως -sorry που μπορεί να σας απογοητεύσω- ..... τα Χριστούγεννα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 13 Οκτ 2010 - 20:48 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Πεμ 14 Οκτ 2010 - 13:26 | |
| το ονομα μου ειναι ελίνα και περιμενω με ανυπονυσια την συνεχεια αλλα με την ησυχια σου ! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Παρ 15 Οκτ 2010 - 16:26 | |
| τελεια η συνεχεια.!!καλα τδωματιο και η θεα ολα τα λεφτα.!φβερα.!ανυπομονω επιτελους για την συναντηση τυος.!μην πιεζεσαι οποτε μπορεις.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Σαβ 20 Νοε 2010 - 23:42 | |
| Ξέρω, ξέρω.. I'm such a tease.. Γι αυτό σας έχω ένα teaser από το επόμενο κεφάλαιο, έτσι, για να μπούμε στο κλίμα! Chapter 4 teaserΠιστέψτε με, προσπαθώ να το συνεχίσω όσο πιο γρήγορα μπορώ!! Αν μπορέχω να το τελειώσω πριν τα Χριστούγεννα, καλώς. Αν όχι.. μέσα στα Χριστούγεννα θα έχετε το νέο κεφάλαιο! Φιλιά σε όλους! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 21 Νοε 2010 - 0:19 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emy+Robert στις Τετ 8 Δεκ 2010 - 18:47, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 21 Νοε 2010 - 11:47 | |
| μολις το διαβασα , ειναι καταπλητικο ανυπομονω για την συνεχεια! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Σαβ 19 Φεβ 2011 - 15:47 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 2 Οκτ 2011 - 17:51 | |
| Αγαπημένοι μου αναγνώστες η περσινή χρονιά ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα, καθώς έδινα πανελλήνιες και είχα στην κυριολεξία πλακωθεί στο διάβασμα. Ξέρω, δεν έω δώσει σημεία ζωής, ούτε στην ιστορία μου, ούτε εδώ μέσα.. Και συγγνώμη γι αυτό. Εδώ και περίπου μία βδομάδα, μαζί με τα τρεξίματα της εγγραφής στη σχολή που πέρασα σκέφτομαι και την ιστορία. Σκέφτομαι να τη συνεχίσω, αλλά δεν ξέρω ακόμη.. Μπορεί να γράψω αυτό το κεφάλαιο, αλλά δεν ξέρω τι μου επιφυλάσει το μέλλον... Βλέποντας ότι αυτή η ιστορία έχει ζήτηση, το 90% του μυαλού μου μού φωνάζει να τη συνεχίσω. Αλλά αυτή την περίοδο μου έχει έρθει έμπνευση για μια άλλη ιστορία, που, καλώς εχόντων των πραγμάτων και Θεού θέλοντος και επιτρέποντος, σκέφτομαι να την εκδόσω στο μέλλον.. Παράλληλα, γράφω και μια άλλη ιστορία έτσι, για πλάκα, την οποία, αληθώς ειπείν, δεν θα την ανεβάσω στο blog μου. Όχι, δεν θα την ανεβάσω. Οπότε παιδιά, λέω να τη συνεχίσω. Τώρα που τελείωσαν κι οι υποχρεώσεις μου και έχω άφθονο χρόνο, πλέον, λέω να τη συνεχίσω. Ίσως να έχω χάσει κάποιους αναγνώστες στη διάρκεια της απουσίας μου από το χώρο του Forum και τou Undisclosed Desires, αλλά λογικό είναι. Θα προσπαθήσω με τον καιρό να επανέλθω δρυμύτερη. :D Και, στους αναγνώστες που δυσανασχέτησαν, αλλά έκαναν υπομονή, σας ευχαριστώ. Η υπομονή και επιμονή σας με βοηθάει να παίρνω καλές αποφάσεις, όσον αφορά αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Σας ευχαριστώ. Όλους σας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 2 Οκτ 2011 - 18:36 | |
| θα περιμενουμε με αγωνια , ειμαι σιγουρη η επιστροφη σου θα μας εκπληξει | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Κυρ 2 Οκτ 2011 - 18:44 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !~Τwilighter~!'s blog! Τετ 5 Οκτ 2011 - 0:40 | |
| Παιδιά επειδή αντιμετωίζω προβλήματα με το στυλ του blog μου, έβαλα την ιστορία εδώ προς το παρόν.. Πιστεύω πως έχει πιο πολύ τάξη εκεί μέσα Ελπίζω να είναι εντάξει Τώρα πια, θα ποστάρω κεφάλαια στο fanfiction.net, μέχρι να μάθω πως δουλεύουν τα πρότυπα του blogger... | |
|
| |
| !~Τwilighter~!'s blog! | |
|