Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Aχ δεν λες τίποτα...Νομίζω πως αν το δω στο βιβλιοπωλείο δεν θα αντέξω θα το πάρω... Αλλά πρέπει να κανω οικονομίες γιατί περιμένουμε πολλά βιβλία από 'δω και μπρος. Προσπαθω να πεισω τον εαυτό μου να δεχτεί το γεγονός ότι θα τα πάρω μόνο και εφόσον βγουν ξανα όλα... Προβλήματα...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Να υπενθυμίσω ότι σήμερα 24/9/2012 επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα το πέμπτο βιβλίο της σειράς Vampire Academy : Δεσμώτες Ψυχών. Ευκαιρία για όσους το ήθελαν ή για όσους ήθελαν να ξεκινήσουν την σειρά και δεν το έβρισκαν, να το προμηθευτούν. Να υπενθυμίσω επίσης ότι στις 4 Φεβρουαρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Διόπτρα το πρώτο βιβλίο της σειράς Βloodlines που αποτελεί συνέχεια της σειράς Vampire Academy.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Και δάσος με τα χέρια και τα δόντια #3, Crossed, Το Τέρας Έρχεται...Kαι βγαίνει και σε τρεις μέρες το Casual Vacansy (Αν και μάλλον θα το περιμένω στα ελληνικά τον Δεκεμβριο...) Χαμός!!!
Προς στιγμή νόμιζα ότι θα επανακυκλοφορούσαν και τα υπόλοιπα Vampire Academy και τρόμαξα. Εγώ μάλλον θα το πάρω μόνο αν επανακυκλοφορήσουν όλα...Πρέπει να κάνω οικονομία...
evi The Volturi
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά (γιατί έχω και κάτι άλλες λυσσασμένες που θέλουν να αγοράσουν τα βιβλία) απ'τις εκδόσεις Διόπτρα έχουν κυκλοφορήσει το 5ο και το 6ο αν δεν κάνω λάθος... τα υπόλοιπα 4 ... 1,2,3,4 πότε θα επανακυκλοφορήσουν;;; μετά τον φεβρουάριο;;; (μου φαίνεται ότι το 4ο εγώ το πήρα από καθαρή τύχη ) γιατί στο βιβλιοπωλέιο χθες μου είπαν ότι είσαι τυχερή διότι η σειρά έχει εξαντληθεί και θα κυκλοφορήσει ξανά... το τελευταίο 4ο το πήρα εγώ
evi The Volturi
Το 4 ήσουν τυχερή που το βρήκες γιατί πλέον δύσκολα το βρίσκουν,ουσιαστικά έχει εξαντληθεί αν υπάρχει θα υπάρχει σε καμιά αποθήκη βιβλιοπωλείου δύσκολα το βρίσκουν άρα αυτό λογικά θα βγει σύντομα τώρα πότε δεν έχει πει η Διόπτρα αλλά έχει πει πως άμα εξαντληθεί κάποιο θα το ξαναβγάλει..τα υπόλοιπα νομίζω πως κυκλοφορούν ή τουλάχιστον μπορείς να τα βρεις λίγο πιο εύκολα.Λογικά κάποια στιγμή θα βγουν όλα αλλά το πότε κανείς δεν ξέρει.
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011