| Book 5: Spirit Bound | |
|
+33chrysabella dark violet valia 32 twilightFOREVER Rosemarie Cullen AspaKorth marina Stella Sunlight Fallen Angel scarlet rose mariposa Rozmari Nantia Hale_Biers sunrise alice4ever1 sambrina broken angel maraki12 $ofi@ + Edward marina forever MIKAELLA Kimberly athina hiddenfantasy Zafrina michelle vikaki21 SilverMusk WhiteQueen ΕΡΗ evi mR.Geo April 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 1 Νοε 2012 - 0:48 | |
| ντιμιτρι.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 1 Νοε 2012 - 0:51 | |
| ... μου το κλεισες το σπίτι μου... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 1 Νοε 2012 - 0:54 | |
| αυτος και 2-3 ακομη.... | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 1 Νοε 2012 - 0:56 | |
| Αυτός... κι άλλος ένας... σύνολο 2 ... δν έχω κάποιον άλλον λογοτεχνικό ήρωα που να'χει κάνει μαντάρα τη ζωή μου... ακόμη... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 1 Νοε 2012 - 0:57 | |
| Εντουαρντ Τζεις Ντιμιτρι Will Πατς Αλεξαντερ.....ενα δειγμα το top 5.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 1 Νοε 2012 - 0:59 | |
| Φιλίπ, Ντιμίτρι... Αλλά η ζωή μου απειλείται κι από κάποιον Κ.Γκρέυ αν δεν κάνω λάθος... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 1 Νοε 2012 - 1:00 | |
| Κι αυτοι ειναι μεσα στην λιστα...τι να πω....η ερωτευομαι πιο ευκολα η εχω διαβασει περισσοτερα βιβλια απο σενα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 1 Νοε 2012 - 1:01 | |
| το δεύτερο... σίγουρα... Αααα τώρα θυμήθηκα κι έναν Γούιλ απ'την τριλογία του κόσμου αλλά ήμουν πολύ μικρή τότε | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 1 Νοε 2012 - 1:03 | |
| ποιος νοιαζεται για κεινον....will herondale.... | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Τρι 18 Δεκ 2012 - 10:31 | |
| ωραια που γυρισε ο ντιμιτρι αλλα καιλα ειπε στη ροοζ πρεπει να συνεχισει τη ζωη της οσο και να την αγαπαει....της εκανε πολλα....και ο αντριαν ηταν εκει απο την αρχη για αυτην | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Τρι 18 Δεκ 2012 - 12:10 | |
| οχι με τιποτα....Ντιμιτρι μεχρι τελους.... | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Τρι 18 Δεκ 2012 - 16:01 | |
| Ο Αντριαν ήταν πάντα εκεί πολύ σωστά - Σπόιλερ:
εκείνη όμως δεν ήταν και τί έγινε στο τέλος?? πληγώθηκε και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο,που δεν του άξιζε κιόλας. Ο Ντιμίτρι καλά της είπε εκείνη όμως δεν κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή της.βέβαια ο Αντριαν ήξερε από την πρώτη στιγμή τι συνέβαινε το ήξερε αλλά πίστευε ότι θα τα κατάφερνε.Τελικά έχασε παρόλο που απ'την αρχή το έβλεπε ότι θα έχανε αλλά το συνέχισε.Ο Αντριαν σίγουρα αξίζει πολλά αλλά δεν είναι η Ρόουζ αυτή που θα του τα δώσει πάντα θα έρχεται δεύτερος στη δική της καρδιά .Ας ελπίσουμε ότι θα δικαιωθεί στην άλλη σειρά βιβλίων και να πω και την αλήθεια το ζευγάρι Ρόυζ Αντριαν δεν μ'αρέσει τόσο όσο αυτό του Bloodlines άμα καταλήξει και εδώ πληγωμένος εντάξει τί να πω!!!-το τέλος του Golden Lily με πέθανε!!! .Δηλαδή θεωρώ πολύ σωστή την απόφαση της συγγραφέας για το τέλος του VA αλλά και το πως χειρίστηκε την ιστορία του Αντριαν από εκεί και πέρα.Είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας αλλά δεν είναι για τη Ρόουζ.
Καλύτερα να μην ανοίξετε το spoiler αν δεν έχετε διαβάσει και το τελευταίο βιβλίο. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Τρι 18 Δεκ 2012 - 20:05 | |
| - Σπόιλερ:
Θα εχει καλο τελος γτ του αξιζει...απλως η Ροουζ ανηκε απο την αρχη στον Ντιμιτρι...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Κυρ 3 Μαρ 2013 - 23:15 | |
| Ήρθε η στιγμή να βγάλω κι εγώ σαν άνθρωπος τα εσώψυχά μου στη φόρα, δεδομένου ότι βρίσκομαι προς το τέλος κι αυτού του βιβλίου... - Σπόιλερ:
ΓΙΑΤΊ;;;!!! ΓΙΑΤΊ;;; Γιατί βρε μανάρι μου, παλικάρι μου είσαι τόσο αρνητικός;;!!! Γιατί δεν δέχεσαι να την δεις;;; γιατί την αποφεύγεις;;; γιατί αποτραβιέσαι;;; και γιατί πετάς αυτές τις ατάκες-φράσεις που με σκοτώνουν;;;!!! Γιατί μανάρι μου;;;!!! ΓΙΑΤΊ!!!!;;;; Εντάξει νιώθεις ενοχές, έχεις τύψεις, νιώθεις ντροπιασμένος, έχεις κατάθλιψη, σκότωσες τόσο αθώο κόσμο... Σε καταλαβαίνω, αλίμονο αν δεν σε καταλάβω εγώ τότε ποιος... Επίσης καταλαβαίνω και το γεγονός ότι χρωστάς την ζωή σου στη βασίλισσα, της είσαι αφοσιωμένος ... Αλλά συνήθως, συνήθως ... μετά από τέτοιες καταστάσεις ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΘΥΜΟΎΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΌ ΚΟΝΤ¶ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΈΝΑ ΜΑΣ ΠΡΌΣΩΠΑ!!! Τι πάει να πει "της έκανα φριχτά πράγματα , δεν μπορώ να τη δω... θα πληγωθώ πάρα πολύ αν την δω"... Τι παραίτηση ζωής είναι αυτή γμτ το κερατό μου δλδ δεν μπορώ να σε καταλάβω εδώ όχι δεν μπορώ... Η κοπέλα γύρισε ολόκληρο το σύμπαν για σένα, έφερε τα πάνω κάτω για χάρη κι εσύ τώρα δεν μπορείς να την δεις ...;;;!!! Μην τρελαθώ τελείως τώρα (που έχω τρελαθεί ήδη δλδ). Τι σου κάνανε παιδί μου;;; Δεν λέω έχεις υποστεί ένα σοκ αλλά δεν είναι στάση αυτή άνδρα που αγαπάει με όλη του την ψυχή!!! ΓΙΑΤΊ;;;!!! ΓΙΑΤΊ;;;!!! ΓΙΑΤΊ;;;!!!
Ουφ... τα'πα και ξεθύμανα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Κυρ 3 Μαρ 2013 - 23:16 | |
| καλως ηρθες στο κλαμπ...να λες ευχαριστω που εχει βγει το εξι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Κυρ 3 Μαρ 2013 - 23:19 | |
| το ξέρω φίλη ότι έχει βγει το έξι ναι και λέω και Δόξα τω Θεό που είναι στο ράφι μου και θα το διαβάσω κι αυτό όταν έρθει η ώρα του δλδ... γιατί είναι σίγουρο πως μετά απ'αυτήν την ψυχρολουσία θα κάνω ένα break... τα νεύρα μου τσατάλια αγαπητή μου φίλη ...τσατάλια!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Κυρ 3 Μαρ 2013 - 23:22 | |
| βασικα θα σου λεγα να το ξεκινησεις απευθειας μονο ετσι φυγαμ τα δικα μ νευρα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Κυρ 3 Μαρ 2013 - 23:59 | |
| Συνήθως...(όπως έχω πει κι άλλου επειδή κολλάω πολύ με ένα βιβλίο) κάνω ένα break και πιάνω κάτι άλλο... έτσι για ποικιλία αλλά και για να ξεχαστώ, και σε αυτή την περίπτωση σίγουρα χρειάζεται ...άσε.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Δευ 4 Μαρ 2013 - 0:19 | |
| στον ανθρωπο ειναι αυτο υποθετω...εγω αμα κολλησω με καποια σειρα μενω εκει μεχρι να χορτασω σε σημειο που να μπορω να παω παρακατω...αλλιως οτι αλλο και να διαβασω δεν το ευχαριστιεμαι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Δευ 4 Μαρ 2013 - 0:34 | |
| Όντως είναι στον άνθρωπο... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Δευ 4 Μαρ 2013 - 8:38 | |
| Καλα εγω δεν υπηρχε περιπτωση να τελειωσω το 5 να εχω το εξι και να μην το ξεκινησω στο καπακι.Θα μου γινοταν εμμονη ιδεα.Εδω τα επιανα στα αγγλικα γιατι δεν αντεχα την αναμονη. Καταρχην θα εσκαγα να μην μαθω το γινεται παρακατω ειδικα στο σημειο που τελειωνει το 5.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Δευ 4 Μαρ 2013 - 12:45 | |
| Kι εγώ σκάω μην νομίζεις καθότι έχω γίνει μπαρούτι αλλά είναι η συνήθεια βλέπεις... πάντα το κάνω αυτό, ανέκαθεν δλδ ... κι αυτή την περίπτωση επειδή εισέπραξα και μια απογοήτευση θέλω να συνέλθω με κάτι άλλο προς το παρόν... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Δευ 4 Μαρ 2013 - 19:07 | |
| μαζι σου βασω...το ιδιο επαθα κι εγω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Δευ 4 Μαρ 2013 - 22:35 | |
| Εύη το μαντήλι σου~ χαρτομάντιλο σου ζητώ σε παρακαλώ... - Σπόιλερ:
¶ντε βρε Εύη, που είναι αυτή η Σόφτεξ;;; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Δευ 4 Μαρ 2013 - 23:11 | |
| στο πα πως εχει παρα παρα πολυ κλαμα.... | |
|
| |
| Book 5: Spirit Bound | |
|