| Σχόλια: Isabella The Gypsy | |
|
+17penny eleni 2 robsten kiss LadyTaniaXd sandy forever Stella Sunlight nana mplak d@n@e twilight! xrysanthi Nantia Hale_Biers justnina22 marina Marzaki Cullen ROBELINA Emy+Robert ed<3 niki 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 9 Απρ 2011 - 0:08 | |
| Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να διαβάζει κανείς όμορφα σχόλια για κάποιο δημιούργημα του. Το έχω νιώσει πραγματικά με το πρώτο φανφίκ που δημοσίευσα στο φόρουμ και η γλυκιά αναταπόκριση που πήρα από πολλούς αναγνώστες αλλά και συνγραφείς εδώ μέσα είναι ανεκτίμητη. Οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο..... Αν σας άρεσε το πρώτο κεφάλαιο... Just leave me love.....
Love N. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 9 Απρ 2011 - 0:22 | |
| Λοιπόν Νίκη μου,θα είμαι μάλλον από τους πρώτους που θα σχολιάσω!!! Χαίρομαι πραγματικά που αποφάσισες να δημοσιεύσεις αυτή σου την ιστορία στο φόρουμ... Καθώς μας παραπέμπεις σε κάτι διαφορετίκο και κάτι που δεν διαβάζουμε συχνά !!!Καταπληκτική η ιδέα σου να γράψεις μια ιστορία με θέμα τους τσιγγάνους και την διαφορετική νοοτροπία τους.Επίσης μας μαγεύει αυτή η παρέα που αποτελείται από 5 πανέμορφα κορίτσια,με δικές τους χαρακτηριστικές προσωπηκότητες και άλλο ταπερανέντο η κάθεμια.Σε σημείο που η μια να συμπηρώνει την άλλη... για να δούμε τι θα προκύψει παρακάτω .... - Σπόιλερ:
Αν και ξέρω κάποια πραγματάκια,δεν σου κρύβω ότι αγωνιώ να τα διαβάσω και επίσημα!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... Ξέρω ότι θα επιστρέψεις δρυμήτερη!!!!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 9 Απρ 2011 - 14:50 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 9 Απρ 2011 - 15:09 | |
| Μαρίνα μου, αγάπη μου, ευχάριστώ πάρα πολύ για όλα...! Ξέρεις πόσο βασίζομαι σε εσένα! Ερμιόνη μου χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσει τόσο πολύ!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Είσαι υπέροχη...! Ελπίζω να σου αρέσει και η συνέχεια! - Σπόιλερ:
Ναι θα υπάρξει Έντουαρντ.... είναι γνωστό ότι είναι αδυναμία μου!
| |
|
| |
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 9 Απρ 2011 - 15:31 | |
| γλυκια μου μολις το διαβασα , θεικη η ιστορια σου και τοσο δαφορετικη , πραγματικα με εκπλησεις με το ταλεντο σου !!!!!!!!!! οι χαραχτηρες σου ειναι ενας και ενας , ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 9 Απρ 2011 - 15:39 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ Ελίνα μου! Χαίρομαι που σου αρέσει! | |
|
| |
Marzaki Cullen Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : - Αριθμός μηνυμάτων : 539 Registration date : 25/08/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 9 Απρ 2011 - 17:29 | |
| Μολις την διαβασα την ιστορια! Ειναι υπεροχη! Ειναι διαφορετικη και αυτο την κανει πιο ενδιαφερουσα! Εχεις ταλεντο!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 9 Απρ 2011 - 17:57 | |
| Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκιά μου! Χαίρομαι που σου άρεσε! Να είσαι καλά! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 10 Απρ 2011 - 13:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 10 Απρ 2011 - 14:06 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 14 Απρ 2011 - 15:30 | |
| καλα εκπληκτικο το νεο κεφαλαιο και οι περιγραφες θεικες !!!!!!οσο για τα φορεματα θεικα , δεν εχω λογια!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 14 Απρ 2011 - 15:35 | |
| Ευχαριστώ πολύ Ελίνα μου! Ν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 14 Απρ 2011 - 19:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 14 Απρ 2011 - 19:45 | |
| Χα! Ευχαριστώ πάρα πολύ καλή μου Ερμιόνη! Είσαι καταπληκτική!!! Λατρεύω τα σχόλια σου...!!! Λοιπόν χαίρομαι που σου άρεσε το κεφάλαιο και οι εικόνες! Το ξέρω ότι ίσως είναι νωρίς ακόμα αλλά σιγά σιγά θα ήθελα να μου λέγατε και για τις κοπέλες... είναι 5 πολύ διαφορετικοί χαρατκήρες αλλά πάνω από είναι πραγματικές. Θα μου άρεσε να μου λέγατε με πια συνδέεστε περισσότερο...! Ο Έντουαρντ θα έρθει στην ιστορία... ίσως αργήσει λίγο αλλά αυτό θα κριθεί από την δικιά σας ανταπόκριση! Και πάλι ευχαριστώ... Σήντομα νέο κεφάλαιο...! Ν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 14 Απρ 2011 - 19:55 | |
| Εμένα μου αρέσουν και οι πέντε και δεν ξέρω ποια να ξεχωρίσω. Είναι απαραίτητο σε μια παρέα να υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες, καθώς κάθε ένας από αυτούς δίνει και κάτι ξεχωριστό. Η επιλογή της εμφάνισης και της προσωπικότητάς τους από σένα, είναι απίστευτη! Όσον αφορά την Μπέλα, θα ήθελα να τη μάθω λίγο καλύτερα, ενώ σχετικά με τις Ορνέλα και Οριάνα είναι τα πιο "ανήσυχα πνεύματα" της ιστορίας απ' ότι κατάλαβα, ενώ οι υπόλοιπες δύο, οι πιο ευαίσθητες και δοτικές. Νίκη μου, όταν λες ότι είναι πραγματικές τι εννοείς?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 14 Απρ 2011 - 20:12 | |
| Νομίζω, μπορώ να πω ότι είναι αληθινοί χαρακτήρες.... Είναι όλες εμπνευσμένες από τις φίλες μου.... Όπως και τα αγόρια που θα δείτε στην συνέχεια... Είμαι σίγουρη ότι θα τους λατρέψετε....!!! Να πω βέβαια ότι ονόματα και καταστάσεις δεν είναι ίδια ακριβώς σε καμία περίπτωση... Ευχαριστώ! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 15 Απρ 2011 - 12:46 | |
| Νίκη! Νίκη μου! χαχαχαχαχα καλά εγώ τι να πω... Στα έχω πει όλα! Μ'αρέσει πάρα πολύ! <<Περιμένει ο Νίκολας>>χα χα χα χα Τέλεια η προσευχή παρεμπιπτόντως! Καλά τώρα για τα φορέματα τι να πούμε! Απλά καταπληκτικά!!!! Περιμένω πως και πως τη γιορτή!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 15 Απρ 2011 - 12:50 | |
| - niki έγραψε:
Να πω βέβαια ότι ονόματα και καταστάσεις δεν είναι ίδια ακριβώς σε καμία περίπτωση...
Ε καλά μην το λες.... χα χα χα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 15 Απρ 2011 - 16:56 | |
| Μαρίνα, μην φρικάρεις τον κόσμο παιδί μου! Είπαμε...: δεν είναι ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ... όχι ότι δεν είναι καθόλου ίδια... . χα χα χα! Ευχαριστώ πόλύ πάντως για τα καλά σου λόγια... ξέρω ότι τα εννοείς...! Εύχομαι να σου αρέσει και το επόμενο κεφάλαιο και πίστεψε με... έχω τους λόγους μου που το λέω...! Σήμερα το επόμενο κεφάλαιο! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 15 Απρ 2011 - 19:22 | |
| Νίκη μου το νεο κεφαλαιο Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο οπως ολα αλλωστε Η υποσχεσεις που δωσανε μεταξυ τους τα κοριτσια δειχνει την ειλικρινη και δυνατη φιλια που εχει δημιουργηθει αναμεσα τους Επισης η επιλογη τπν φορεματων δεν θα μπορουσε να ειναι καλυτερη αντιπροσωπευει την καθε κοπελα.... Ξερω οτι η συνεχεια μαλλον θα ειναι συντομα,οπως ειπες και εσυ Οποτε ανυπομονο να την διαβασω...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ed<3 στις Παρ 15 Απρ 2011 - 19:25, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 15 Απρ 2011 - 19:24 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ αγαπημένη μου! Και ναι... κάπου πιο μετά θα ανεβάσω κεφάλαιο! Ν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 16 Απρ 2011 - 11:39 | |
| νικι μου η συνεχεια τελεια !!!!!!!!!ευτυχως την γλιτωσε η κοπελα και δεν επαθε κανενα ατυχημα !!!!!!!οσο για τον στεφαν αραγε τι ρολο θα παιξει ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 16 Απρ 2011 - 14:37 | |
| Καθοριστικότατο.... όπως και στην γνωτημία της με τον Έντουαρντ...! Ευχαριστώ πολύ. Ν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 16 Απρ 2011 - 14:52 | |
| ωχ καταάβα ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Σχόλια: Isabella The Gypsy | |
|