Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Isabella The Gypsy

Πήγαινε κάτω 
    +17
    penny
    eleni 2
    robsten kiss
    LadyTaniaXd
    sandy forever
    Stella Sunlight
    nana mplak
    d@n@e twilight!
    xrysanthi
    Nantia Hale_Biers
    justnina22
    marina
    Marzaki Cullen
    ROBELINA
    Emy+Robert
    ed<3
    niki
    21 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 688
    Registration date : 03/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee
    Special ability Special ability: Creating Illusions

Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 28 Ιουλ 2011 - 23:07

Νικούλα μου, ομορφιά μου, ζωή μου τι μας κάνεις καλοκαιριάτικα...; Δεν μας λειπάσαι με τέτοια ζέστη που σκάμε να μας φουντώνεις κι άλλο...;;; χαχαχαχαχαχα.... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 432569 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 173153

Αυτό θα μου μείνει αξέχαστο... Το λατρεύω αυτό το μέρος...
    Σπόιλερ:
    Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 620541 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 620541 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 620541 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 603117 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 603117 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 174341 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 174341 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 174341

Άντε καλά να περάσεις στην Κουρούτα και την Κυριακή σε περιμένουμε Δερβένι να συνεχίσουμε τισ διακοπές μας εκεί..!!! Cool Wink kiss
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 31 Ιουλ 2011 - 13:27

Νικη μου εβαλες πολλα κεφαλαια
    μαζι δεν προλαβαινουμε να διαβασουμε lol!

Υπεροχα ολα οπως παντα εχεις ενα δικο σου τροπο
    να προβαλλεις την φιλια, την αγαπη , την διαφορετικοτητα Wink

Ο Εντουαρντ εχει ενα χαρακτηρα προς το παρον που δεν μπορω
    να τον προσδιορισω πρεπει πρωτα να μαθω τι ειναι αυτο που τον καει Razz

Θα συμφωνησω με την Νινα αχ τι σκηνη ηταν αυτη;;; Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 252380 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 507795
    Καλα να περνας Νικη μου οπου και να εισαι... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 34442

Φιλακια πολλα kiss

robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 1204
    Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 19 Αυγ 2011 - 16:37

Νικη μου πολυ ωραιο κεφαλαιο!!!!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 98735 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917
    Οταν μπηκε η Εμμα μεσα στη βιβλιοθηκη απογοητευτικα γιατι πιστευα οτι θα θυμωνε στην Ιζαμπελλα...Αλλα ευτυχως εκανα λαθος και ειναι με το μερος της!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 6512 Ειναι εξαιρετικη κοπελα...!Και θα την βοηθησει να βρει πληροφοριες για τον Εντουαρντ,ελπιζω να μην βρει τιποτα κακο...
    Η Ιζαμπελλα παλι ειχε μεγαλη αυτοπεποιθηση μπροστα στον Εντουαρντ... Smile Μπραβο της!!! giggle Ομως δεν εχω καταλαβει ποιεσ ειναι οι προθεσεις της ακομα... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 686606
    Ο Εντουαρντ μου φαινεται λιγο "χαμενος"...τι να κανει και αυτος...τα πραγματα δεν εξελιχθηκαν οπως τα περιμενε...
    Οσο για την Κυρια Νεστα μακαρι να ειναι βαρια αρρωστη!!!Της το ευχομαι ολοψυχα...! lol!
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 19 Αυγ 2011 - 17:00

αχ η συνεχεια ηταν τελεια .. μου ειχε λειψει αυτη η ιστορια .. η μπελλα εχει αυτοπεποιθηση και ειναι πιο σιγουρη για τον εαυτο της .. ο εντουαρτ ειναι μπερδεμενος .. η εμμα ειναι καλη και ειμαι σιγουρη οτι θα την βοηθησει ..
    τελεια η συνεχεια για ακομα μια φορα ..
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : χαλκιδικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1743
    Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 19 Αυγ 2011 - 17:16

Νικη μου πολυ ωραια η συνεχεια Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 η Εμμα ευτυχως ειναι με το μερος της Μπελλας και την στηριζει. Περιμενω να δω πως θα εξελιχθει η σχεση της Μπελλας με τον Εντουαρντ, ελπιζω ολα να πανε καλα. Ανυπομονω για την συνεχεια Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 34442
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 19 Αυγ 2011 - 22:37

δεν είχα δει το προηγούμενο και διάβασα τα δύο τελευταία μαζί
    πραγματικά έμεινα Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 558691 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 558691 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 558691
    δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο τόσο σύντομα όμως έγινε και χάρηκα τόσο πολύ boogie boogie boogie αλλά για να είμαι ειλικρινής μπερδεύτηκα λίγο
    η ΜΠ θέλει να γίνει αυτός ο γάμος ή όχι;
    ο ΕΝΤ σίγουρα δεν είναι στο κόλπο απο τις σκέψεις του και μόνο φάνηκε αυτό και είναι σίγουρο ότι τσίμπησε μην πω ότι δάγκωσε κι όλας την λαμαρίνα αλλά με τον Δούκα τι θα γίνει τώρα;;;
    όσο για την Εμμα τι να πω εκεί και αν δεν έμεινα Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 558691 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 558691 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 558691 την υποστηρίζει σε όλο αυτό;;; Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 686606 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 686606 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 686606 κάτι δεν μου κολλάει σε όλα αυτά... η ξαδέλφη να υποστηρίζει τον παράνομο έρωτα της με τον δάσκαλο της αντί να της τα πει χύμα και τσουβαλάτα που πάει να απατήσει τον ξάδελφο της ;;; δεν ξέρω κάτι μας ετοιμάζεις εσύ και ανυπομονώ να το δω

μπράβο καρδιά μου άλλη μια εκπληκτική συνέχεια huggie kiss kiss kiss huggie
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 20 Αυγ 2011 - 14:34

Νίκη μου πάρα πολύ ωραία συνέχεια...

Μπράβο σου...!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 474941

Χαίρομαι που η Έμμα ανταποκρίθηκε με αυτόν τον τρόπο προς την Μπέλλα μας, σαν σωστή φίλη....

Μου άρεσε ακόμα περισσότερο οι ματιές που έριχνε και οι σπόντες που πέταγε στον Έντουαρντ.... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 616544

Συγχαριτήρια για άλλη μια φορά... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917

Αγωνιώ για την συνέχεια...!!

Φιλάκια...!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 906998
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 20 Αυγ 2011 - 17:03

Νίκη μου δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι αλλά
    γράφεις καταπληκτικά Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917

Ο τρόπος που θέτεις συνεχώς τα πράγματα είναι διαφορετίκος
    και πρωτότυπος! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 34442

Η Εμμα είναι πολύ συμπαθητική και φέρθηκε σώστα...κατά την γνώμη μου!
    Όσο για τον Έντουαρντ νόμιζω πως η Μπέλλα του γίνεται εμμονή giggle giggle
    Τον μαγεύει με κάποιο ανεξηχνίαστο τρόπο! Smile
    Υπαρχει ένα φλογερό πάθος μεταξύ τους και ας είναι τυφλοί προς το παρόν για
    να το δουν! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 616544

ΜΠΡΑΒΟ καρδια μου, συνεχισε τα μας προσφερεις τετοια κεφάλαια! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 382268

Φιλακια πολλα
    Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 906998
    penny
    Twilight Human
    Twilight Human

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Κόρινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2
    Registration date : 17/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 23 Αυγ 2011 - 13:39

Νικάκι μου, καρδούλα μου, σου έχω πει οτι η ιστορία σου με έχει ξετρελάνει αλλά νομίζω οτι σ'αυτό το κεφαλαίο έδωσες κάτι παραπάνω...!! Χαίρομαι πολύ που η Έμμα καλύπτει την Ιζαμπέλλα, παρόλο που δεν συμπαθεί και πολύ τον..Έντουαρντ..! Wink Ελπίζω κι εκείνος να καταφέρει να ξεπεράσει την προκατάληψη του σχετικά με τις τσιγγάνες γιατί η Ιζαμπέλλα δεν είναι σαν όλες τις άλλες, ή τουλάχιστον σαν αυτές που έχει στο μυαλό του ο Έντουαρντ...!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 6512 Πάντως το πάθος που νιώθουν ο ένας για τον άλλον είναι πραγματικά υπέροχο και θα είναι κρίμα να χαθει...!! Τέσπα ανυπομονώ για την συνέχεια....!!! Και πάλι συγχαρητήρια κοριτσάκι μου..!! kiss
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Κορινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2465
    Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 23 Αυγ 2011 - 18:29

Κοριτσάκια
    μου γλυκά ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα σχόλια σας.

Συγνώμη που άργησα να σας απαντήσω αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μου
    εμφάνιζε καθόλου τα καινούρια σας ποστ το τόπικ....

Λοιπόν,
    Κατερινάκι μου σε πληροφορώ ότι οι προθέσεις τις
    Μπ. είναι οι καλύτερες στο εγγυώμαι.... Τώρα η Νέστα.... δεν είναι και πολύ
    βαριά άρρωστη δυστυχώς.... θα μας ταλαιπωρήσει λίγο ακόμα.... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 Clip_image001

Ελινάκι μου ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου! Και
    εμένα μου είχαν λείψει τα όμορφα σχόλια σας. Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 Clip_image002

Ελένη μου το όλα θα πάνε καλά είναι η
    αγαπημένη μου φράση. Αυτό λέει πολλά. Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 Clip_image003

Χρυσάνθη μου,
    να απαντήσω σε μερικές απορίες σου όσο μπορώ... 1. Η
    Μπέλλα δεν είναι ερωτευμένη με τον Δούκα όμως αν για να μείνει στον πύργο ναι
    θα τον παντρευτεί... ή μάλλον είναι διατεθειμένη να τον παντρευτεί....

Το πράγμα με την Έμμα το εξηγώ στο 14ο κεφάλαιο. Η Έμμα δεν εγκρίνει την ψυχρή
    στάση του ξαδέλφου της απέναντι στην Μπ. Θεωρεί ότι μία κοπέλα στην ηλικία της
    Μπ. πρέπει να ζει με πάθος τις στιγμές με τον αγαπημένο της. Κατά κάποιο τρόπο
    μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες της Μπ. και ας είναι ξαδέρφη του Στέφαν.

Πέρα από αυτά μερικά δεδομένα θα ανατραπούν τελείως με την επιστροφή του Δούκα.
    Αυτό ισχύει.

Νίνα μου, η Έμμα είναι όντως κορυφαία
    φίλη..... φέρθηκε όπως έπρεπε!!!
    Τώρα οι λοξές ματιές στον Εντ.... είναι που συμπαθεί απεριόριστα τον Έντουαρντ.
    (χιχιχιχιχι) πλάκα κάνω φυσικά.... απλώς δεν τον εμπιστεύεται.

Μαρίνα μουυυυυυ....., λατρεία μου, ευχαριστώ
    πολύ πολύ μάτια μου για όλα.....!

Μωροοοοοοοοοό μου, αγαπάκι μου, κοριτσάκι μου όμορφο....
    ευχαριστώ πάρα
    πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά πάνω από όλα για την υποστήριξη και
    την αγάπη που μου δίνεις. Σε λατρεύω....

Σας υπόσχομαι γρήγορα η συνέχεια....

Μέχρι τότε πολλά πολλά φιλιά....!
    Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 98735
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : κόρινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 3084
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 24 Αυγ 2011 - 1:30

Μόλις διάβασα και το καινούριο κεφάλαιο! ξέρω άργησα, αλλά κάλλιο αργά....
    Ήταν παααααρα πολύ ωραίο, πραγματικά!!!! Σου έχω πει ότι γράφεις πολύ ωραία; Δε θυμάμαι! Rolling Eyes Ε λοιπόν γράφεις καταπληκτικά!!!! Μου άρεσε πολύ αυτό το κεφάλαιο! ειδικά τα τελευταία λόγια της Ιζαμπέλλα περί εμπιστοσύνης και σεβασμου!!! Πολύ καλό!!!
    ώστε η Ιζαμπέλλα απέκτησε κι άλλη αδερφή.... Καλό είναι να έχει ένα σύμμαχο!!!
    Πότε θα ψοφήσει η Νέστα???? άντε να ξεμπερδεύουμε από τη στρίγκλα!!!!!!
    ααααχ αυτός ο Έντουαρντ! θέλει να αντισταθεί και δεν μπορεί ο καημένος!!!! χαχαχαχαχα
    τσουρούφλησέ τον Νίκη!!! Μάγεψέ τον όπως μόνο οι τσιγγάνες ξέρουν!!!!
    Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο!!!
    Bella Marie Swan
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Bella Marie Swan

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα!
    Αριθμός μηνυμάτων : 3826
    Registration date : 05/09/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 27 Αυγ 2011 - 16:01

Το διάβασα όλο μονοκοπανιά!Υπέροχο,απλά!
    http://instagram.com/eva_filippa
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 30 Αυγ 2011 - 1:24

Μαρίνα μου Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 98735
    Και εγώ άργησα να σου απαντήσω άρα είμαστε πάτσοι!!!!
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια μωρό μου... Προσπαθώ να προοδεύω!!!
    Η Νέστα έλεγα να αργήσει λίγο ακόμα να ψοφήσει αλλά είμαι ανοιχτή σε προτάσεις....! μουχαχαχαχαχα! Όσο για το τσουρούφλισμα θα βάλω τα δυνατά μου!!!!! Στο υπόσχομαι...! Τι έτσι στο πιάτο.... μία τσιγγάνα? Ποτέ....!!!!!

Bella Marie Swan, Ευχαριστώ πολύ.... Χαίρομαι που σου άρεσε!
    Σήντομα και το επόμενο κεφάλαιο που το έχω αργήσει λίγο... αλλά θα το βρω...!

Πολλά πολλά μάκια!
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 3 Σεπ 2011 - 14:12

ειναι πια ανωφελο και για τους δυο να κρατηθουν μακρια ο ενας απο τον αλλον , υπαρχει ελξη μεταξυ τους .. αλλα ειναι διαφορετικοι και ο εντουαρτ ακομα δεν μπορει να την εμπιστευτεί πληρως , το παρελθον με τους γονεις του τον επηρεαζει .. τελειο κεφαλαιο για ακομα μια φορα ..
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 3 Σεπ 2011 - 14:28

Απ'οτι φαινεται εχουν πεσει οντως οι τονοι μεταξυ τους...!Ειναι ηρεμοι και μου φαινεται ερωτευμενοι...!Δεν εχω καταλαβει κατι ομως,αυτη τη στιγμη ειναι ζευγαρι...? Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 686606
    Μου αρεσει πολυ που ο Εντουαρντ θελει να μαθει πραγματα για τη ζωη της Ιζαμπελλα...!Ενδιαφερεται να μαθει για εκεινη...!Αυτο που μου αρεσε ομως περισσοτερο ειναι οτι ο Εντουαρντ θα ηθελε να τον αγαπαει η Ιζαμπελλα οπως τη θεα Εκατη...! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 98735
    Αν και εκεινη τον εμπιστευεται εκεινος οχι ακομα...Αλλα πουθα παει...τσιγγανα ειναι...! Wink
    ΜΠΡΑΒΟ Νικη μου!!!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 ΥΠΕΡΟΧΗ συνεχεια!!!!!Ανυπομονω για το επομενο!!!
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 3 Σεπ 2011 - 15:04

Νικη μου υπεροχο κεφαλαιο μπραβο Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 χαιρομαι που ο Εντουαρντ εχει ερθει πιο κοντα με την Ιζαμπελλα και θελει ο ενας να μαθει πραγματα για τον αλλον, ετσι θα καταφερουν να γνωριστουν καλυτερα. Βεβαια ο Εντουαρντ δεν μπορει να εμπιστευτει ακομα την Ιζαμπελλα, φαινεται οτι κατι τον βασανιζει απο το παρελθον.
    Νικη μου περιμενω με αγωνια την συνεχεια Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 34442
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 4 Σεπ 2011 - 14:43

Koριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!

Έπρεπε να πέσουν λίγο οι τόνοι για να γνωριστούν μεταξύ τους για να βάλουν μια βάση στην σχέση τους.....

Βέβαια αυτό κρατάει μόνο για αυτό το λόγο. Μετά οι τόνοι ξανα ανεβαίνουν!
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : κόρινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 3084
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 5 Σεπ 2011 - 1:19

Μόλις διάβασα το καινούριο κεφάλαιο!!! πολύ ωραίο!
    Τα έχουν τώρα αυτοί ή όποτε μπορούν απλώς φιλιούνται;; Rolling Eyes
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 5 Σεπ 2011 - 10:40

Νίκη μου μόλις διάβασα το κεφάλαιο huggie
    Ο Έντουαρντ όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει την έχει ερωτευτεί...
    πολύ ενδιαφέρουσες οι ερωτήσεις που τις έκανε για να μάθει περισσότερα
    για αυτή... Wink Γιατί μάθαμε το πολυτιμότερο, ο Έντουαρντ θέλει να τον λατρεύει
    τόσο όσο την θεά της...αν δεν είναι αυτό αγάπη τι είναι; Razz Razz

Επίσης η Μπέλλα έχει δίκιο κανείς που θα είχε μυαλό δεν θα την κρατούσε σκλάβα...
    αλλά μου κάτι μου λέει πως ο Στεφαν δεν θα καταλαβαινει και πολλά...πάνω σε αυτό το θέμα!!!Δεν θα διαπραγματευτεί... Neutral Neutral

Μωρό μου ΥΠΕΡΟΧΗ η συνέχεια όπως πάντα!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917
    Η κατάσταση περιπλέκεται.... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 34442
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 6 Σεπ 2011 - 19:17

Eυχαριστώ πολύ Μαρινάκι μου! Αν τα έχουν.... Φαντάζομαι πως είναι κάτι σαν παράνομοι εραστές αν και ποτέ δεν θα το έθετα ακριβός έτσι! Επίσης δεν έχουν πει τα συναισχήματα τους ο ένας στον άλλο άρα η λέξη σχέση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με την πιο ευρύτερη έννοια!

Μαρίνα μου! Μπέτακι μου! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 98735
    Είναι σχεδόν κοινό να έχεις κάποια συναισθήματα και να φοβάσαι να τα
    παραδεχτείς όχι μόνο στον άλλο αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό.!
    Τα πράγματα σε αυτή τη περίπτωσει περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ όταν απαγορεύεται να έχεις αυτά τα συναισθήματα, όταν δεν θέλεις να τα έχεις, όταν αμφιβάλεις για τα συναισθήματα του άλλου και δεν μπορείς καν να τον εμπιστευτείς!
    Ένας γόρδιος δεσμός που πρέπει να ξετυλήξουν οι ήρωες μας για να τα βγάλου πέρα!
    Αλλά φλυαρώ ξανά! Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!
    Τα έχω μέσα στην καρδιά μου! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 382268

Γρήγορα το καινούριο κεφάλαιο!

Μέχρι τότε πολλά πολλά μάκια!
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 16 Οκτ 2011 - 22:29

Ο Φιλιπ ειναι τελειος...!Εδωσε το γραμα στην Ορνελα δεν εχει προβλημα να ξαναπαει καποιο γραμμα και τωρα ειναι προθημος να βοηθησει την Ιζαμπελλα να μαθει για τον Εντουαρντ...!Θελω πολυ να δω τι θα μαθει...!
    Το γραμμα που εστειλαν οι κοπελες στην Ιζαμπελλα ηταν πολυ συγκινητικο... Sad Τη σκεφτονται συνεχεια και φυσικα τους λειπει οπως και σε εκεινη...
    ΜΠΡΑΒΟ Νικακι μου!!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 474941 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 474941 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 474941 Πολυ ωραιο κεφαλαιο!!!!Χαρηκα πολυ που ανεβασες παλι κεφαλαιο!!!
    Κοπελα μου δεν χρειαζεται ομως να ζητας συγνωμη...Ελπιζω να εισαι καλα τωρα αλλα ακομα και αν ειναι ακομα δυσκολα τα πραγματα να θυμασαι οτι αργα η γρηγορα τα ασχημα θα περασουν...! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 34442 kiss
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 17 Οκτ 2011 - 19:18

ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερα τα πραγματα , ευχομαι οτι καλυτερο!!! τελειο κεφαλαιο , μου ελειπε η ιστορια σου .. τι γλυκος που ειναι ο φιλιπ αλλα και η εμμα ... τελικα η φιλια τους ειναι πολυ δυνατη ... πολυ ωραιο κεφαλαιο νικη μου!!!
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 17 Οκτ 2011 - 19:20

Νίκη, πάρα πολύ ωραίο κεφάλαιο...

Μου άρεσε ιδιαίτερα το γράμμα που έστειλαν στην Ιζαμπέλλα οι τρελές φίλες της...

Ήταν ταυτόχρονα συγκινητικό αλλά και αστείο στη σκηνή με το φιλί του Δούκα...

Είναι σαν να τις βλέπω μπροστά μου πως αντέδρασαν...

Πολύ ωραία συνέχεια...

Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο...
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 17 Οκτ 2011 - 19:44

Νικη μου μπραβο τελειο κεφαλαιο Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 201917 ο Φιλιπ ειναι παρα πολυ καλος και σιγουρα η Ιζαμπελλα μπορει να βασιζεται πανω του Smile και μαζι με την Εμμα τον εβαλαν να ψαξει τα παντα για τον Εντουαρντ να δουμε τι θα βρει Neutral
    Περιμενω με πολυ μεγαλη αγωνια την συνεχεια Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 34442 και σου ευχομαι ολα να σου πανε καλα kiss
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 30 Οκτ 2011 - 1:08

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου, όλες! Είστε πραγματικά υπέροχες που έχετε την υπομονή και με στηρίζετε παρόλο που αργώ τόσο να βάλω κεφάλαια. Εύχομαι η συνέχεια να σας αποζημιώσει.

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΆΚΙΑ.

Ν. kiss

Σχόλια: Isabella The Gypsy
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 8 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: