| Σχόλια: Isabella The Gypsy | |
|
+17penny eleni 2 robsten kiss LadyTaniaXd sandy forever Stella Sunlight nana mplak d@n@e twilight! xrysanthi Nantia Hale_Biers justnina22 marina Marzaki Cullen ROBELINA Emy+Robert ed<3 niki 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 23:07 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 13:27 | |
| Νικη μου εβαλες πολλα κεφαλαια μαζι δεν προλαβαινουμε να διαβασουμε Υπεροχα ολα οπως παντα εχεις ενα δικο σου τροπο να προβαλλεις την φιλια, την αγαπη , την διαφορετικοτητα Ο Εντουαρντ εχει ενα χαρακτηρα προς το παρον που δεν μπορω να τον προσδιορισω πρεπει πρωτα να μαθω τι ειναι αυτο που τον καει Θα συμφωνησω με την Νινα αχ τι σκηνη ηταν αυτη;;; Καλα να περνας Νικη μου οπου και να εισαι... Φιλακια πολλα | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 19 Αυγ 2011 - 16:37 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 19 Αυγ 2011 - 17:00 | |
| αχ η συνεχεια ηταν τελεια .. μου ειχε λειψει αυτη η ιστορια .. η μπελλα εχει αυτοπεποιθηση και ειναι πιο σιγουρη για τον εαυτο της .. ο εντουαρτ ειναι μπερδεμενος .. η εμμα ειναι καλη και ειμαι σιγουρη οτι θα την βοηθησει .. τελεια η συνεχεια για ακομα μια φορα .. | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 19 Αυγ 2011 - 17:16 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 19 Αυγ 2011 - 22:37 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 20 Αυγ 2011 - 14:34 | |
| Νίκη μου πάρα πολύ ωραία συνέχεια... Μπράβο σου...!!! Χαίρομαι που η Έμμα ανταποκρίθηκε με αυτόν τον τρόπο προς την Μπέλλα μας, σαν σωστή φίλη.... Μου άρεσε ακόμα περισσότερο οι ματιές που έριχνε και οι σπόντες που πέταγε στον Έντουαρντ.... Συγχαριτήρια για άλλη μια φορά... Αγωνιώ για την συνέχεια...!! Φιλάκια...!!! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 20 Αυγ 2011 - 17:03 | |
| Νίκη μου δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι αλλά γράφεις καταπληκτικά Ο τρόπος που θέτεις συνεχώς τα πράγματα είναι διαφορετίκος και πρωτότυπος! Η Εμμα είναι πολύ συμπαθητική και φέρθηκε σώστα...κατά την γνώμη μου! Όσο για τον Έντουαρντ νόμιζω πως η Μπέλλα του γίνεται εμμονή Τον μαγεύει με κάποιο ανεξηχνίαστο τρόπο! Υπαρχει ένα φλογερό πάθος μεταξύ τους και ας είναι τυφλοί προς το παρόν για να το δουν! ΜΠΡΑΒΟ καρδια μου, συνεχισε τα μας προσφερεις τετοια κεφάλαια! Φιλακια πολλα | |
|
| |
penny Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 17/08/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 23 Αυγ 2011 - 13:39 | |
| Νικάκι μου, καρδούλα μου, σου έχω πει οτι η ιστορία σου με έχει ξετρελάνει αλλά νομίζω οτι σ'αυτό το κεφαλαίο έδωσες κάτι παραπάνω...!! Χαίρομαι πολύ που η Έμμα καλύπτει την Ιζαμπέλλα, παρόλο που δεν συμπαθεί και πολύ τον..Έντουαρντ..! Ελπίζω κι εκείνος να καταφέρει να ξεπεράσει την προκατάληψη του σχετικά με τις τσιγγάνες γιατί η Ιζαμπέλλα δεν είναι σαν όλες τις άλλες, ή τουλάχιστον σαν αυτές που έχει στο μυαλό του ο Έντουαρντ...!!! Πάντως το πάθος που νιώθουν ο ένας για τον άλλον είναι πραγματικά υπέροχο και θα είναι κρίμα να χαθει...!! Τέσπα ανυπομονώ για την συνέχεια....!!! Και πάλι συγχαρητήρια κοριτσάκι μου..!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 23 Αυγ 2011 - 18:29 | |
| | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τετ 24 Αυγ 2011 - 1:30 | |
| Μόλις διάβασα και το καινούριο κεφάλαιο! ξέρω άργησα, αλλά κάλλιο αργά.... Ήταν παααααρα πολύ ωραίο, πραγματικά!!!! Σου έχω πει ότι γράφεις πολύ ωραία; Δε θυμάμαι! Ε λοιπόν γράφεις καταπληκτικά!!!! Μου άρεσε πολύ αυτό το κεφάλαιο! ειδικά τα τελευταία λόγια της Ιζαμπέλλα περί εμπιστοσύνης και σεβασμου!!! Πολύ καλό!!! ώστε η Ιζαμπέλλα απέκτησε κι άλλη αδερφή.... Καλό είναι να έχει ένα σύμμαχο!!! Πότε θα ψοφήσει η Νέστα???? άντε να ξεμπερδεύουμε από τη στρίγκλα!!!!!! ααααχ αυτός ο Έντουαρντ! θέλει να αντισταθεί και δεν μπορεί ο καημένος!!!! χαχαχαχαχα τσουρούφλησέ τον Νίκη!!! Μάγεψέ τον όπως μόνο οι τσιγγάνες ξέρουν!!!! Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο!!! | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 27 Αυγ 2011 - 16:01 | |
| Το διάβασα όλο μονοκοπανιά!Υπέροχο,απλά! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 30 Αυγ 2011 - 1:24 | |
| Μαρίνα μου Και εγώ άργησα να σου απαντήσω άρα είμαστε πάτσοι!!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια μωρό μου... Προσπαθώ να προοδεύω!!! Η Νέστα έλεγα να αργήσει λίγο ακόμα να ψοφήσει αλλά είμαι ανοιχτή σε προτάσεις....! μουχαχαχαχαχα! Όσο για το τσουρούφλισμα θα βάλω τα δυνατά μου!!!!! Στο υπόσχομαι...! Τι έτσι στο πιάτο.... μία τσιγγάνα? Ποτέ....!!!!! Bella Marie Swan, Ευχαριστώ πολύ.... Χαίρομαι που σου άρεσε! Σήντομα και το επόμενο κεφάλαιο που το έχω αργήσει λίγο... αλλά θα το βρω...! Πολλά πολλά μάκια! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 3 Σεπ 2011 - 14:12 | |
| ειναι πια ανωφελο και για τους δυο να κρατηθουν μακρια ο ενας απο τον αλλον , υπαρχει ελξη μεταξυ τους .. αλλα ειναι διαφορετικοι και ο εντουαρτ ακομα δεν μπορει να την εμπιστευτεί πληρως , το παρελθον με τους γονεις του τον επηρεαζει .. τελειο κεφαλαιο για ακομα μια φορα .. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 3 Σεπ 2011 - 14:28 | |
| Απ'οτι φαινεται εχουν πεσει οντως οι τονοι μεταξυ τους...!Ειναι ηρεμοι και μου φαινεται ερωτευμενοι...!Δεν εχω καταλαβει κατι ομως,αυτη τη στιγμη ειναι ζευγαρι...? Μου αρεσει πολυ που ο Εντουαρντ θελει να μαθει πραγματα για τη ζωη της Ιζαμπελλα...!Ενδιαφερεται να μαθει για εκεινη...!Αυτο που μου αρεσε ομως περισσοτερο ειναι οτι ο Εντουαρντ θα ηθελε να τον αγαπαει η Ιζαμπελλα οπως τη θεα Εκατη...! Αν και εκεινη τον εμπιστευεται εκεινος οχι ακομα...Αλλα πουθα παει...τσιγγανα ειναι...! ΜΠΡΑΒΟ Νικη μου!!!!! ΥΠΕΡΟΧΗ συνεχεια!!!!!Ανυπομονω για το επομενο!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 3 Σεπ 2011 - 15:04 | |
| Νικη μου υπεροχο κεφαλαιο μπραβο χαιρομαι που ο Εντουαρντ εχει ερθει πιο κοντα με την Ιζαμπελλα και θελει ο ενας να μαθει πραγματα για τον αλλον, ετσι θα καταφερουν να γνωριστουν καλυτερα. Βεβαια ο Εντουαρντ δεν μπορει να εμπιστευτει ακομα την Ιζαμπελλα, φαινεται οτι κατι τον βασανιζει απο το παρελθον. Νικη μου περιμενω με αγωνια την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 4 Σεπ 2011 - 14:43 | |
| Koριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!
Έπρεπε να πέσουν λίγο οι τόνοι για να γνωριστούν μεταξύ τους για να βάλουν μια βάση στην σχέση τους.....
Βέβαια αυτό κρατάει μόνο για αυτό το λόγο. Μετά οι τόνοι ξανα ανεβαίνουν! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 5 Σεπ 2011 - 1:19 | |
| Μόλις διάβασα το καινούριο κεφάλαιο!!! πολύ ωραίο! Τα έχουν τώρα αυτοί ή όποτε μπορούν απλώς φιλιούνται;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 5 Σεπ 2011 - 10:40 | |
| Νίκη μου μόλις διάβασα το κεφάλαιο Ο Έντουαρντ όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει την έχει ερωτευτεί... πολύ ενδιαφέρουσες οι ερωτήσεις που τις έκανε για να μάθει περισσότερα για αυτή... Γιατί μάθαμε το πολυτιμότερο, ο Έντουαρντ θέλει να τον λατρεύει τόσο όσο την θεά της...αν δεν είναι αυτό αγάπη τι είναι; Επίσης η Μπέλλα έχει δίκιο κανείς που θα είχε μυαλό δεν θα την κρατούσε σκλάβα... αλλά μου κάτι μου λέει πως ο Στεφαν δεν θα καταλαβαινει και πολλά...πάνω σε αυτό το θέμα!!!Δεν θα διαπραγματευτεί... Μωρό μου ΥΠΕΡΟΧΗ η συνέχεια όπως πάντα!!! Η κατάσταση περιπλέκεται.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 6 Σεπ 2011 - 19:17 | |
| Eυχαριστώ πολύ Μαρινάκι μου! Αν τα έχουν.... Φαντάζομαι πως είναι κάτι σαν παράνομοι εραστές αν και ποτέ δεν θα το έθετα ακριβός έτσι! Επίσης δεν έχουν πει τα συναισχήματα τους ο ένας στον άλλο άρα η λέξη σχέση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με την πιο ευρύτερη έννοια! Μαρίνα μου! Μπέτακι μου! Είναι σχεδόν κοινό να έχεις κάποια συναισθήματα και να φοβάσαι να τα παραδεχτείς όχι μόνο στον άλλο αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό.! Τα πράγματα σε αυτή τη περίπτωσει περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ όταν απαγορεύεται να έχεις αυτά τα συναισθήματα, όταν δεν θέλεις να τα έχεις, όταν αμφιβάλεις για τα συναισθήματα του άλλου και δεν μπορείς καν να τον εμπιστευτείς! Ένας γόρδιος δεσμός που πρέπει να ξετυλήξουν οι ήρωες μας για να τα βγάλου πέρα! Αλλά φλυαρώ ξανά! Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Τα έχω μέσα στην καρδιά μου! Γρήγορα το καινούριο κεφάλαιο! Μέχρι τότε πολλά πολλά μάκια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 16 Οκτ 2011 - 22:29 | |
| Ο Φιλιπ ειναι τελειος...!Εδωσε το γραμα στην Ορνελα δεν εχει προβλημα να ξαναπαει καποιο γραμμα και τωρα ειναι προθημος να βοηθησει την Ιζαμπελλα να μαθει για τον Εντουαρντ...!Θελω πολυ να δω τι θα μαθει...! Το γραμμα που εστειλαν οι κοπελες στην Ιζαμπελλα ηταν πολυ συγκινητικο... Τη σκεφτονται συνεχεια και φυσικα τους λειπει οπως και σε εκεινη... ΜΠΡΑΒΟ Νικακι μου!!!! Πολυ ωραιο κεφαλαιο!!!!Χαρηκα πολυ που ανεβασες παλι κεφαλαιο!!! Κοπελα μου δεν χρειαζεται ομως να ζητας συγνωμη...Ελπιζω να εισαι καλα τωρα αλλα ακομα και αν ειναι ακομα δυσκολα τα πραγματα να θυμασαι οτι αργα η γρηγορα τα ασχημα θα περασουν...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 17 Οκτ 2011 - 19:18 | |
| ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερα τα πραγματα , ευχομαι οτι καλυτερο!!! τελειο κεφαλαιο , μου ελειπε η ιστορια σου .. τι γλυκος που ειναι ο φιλιπ αλλα και η εμμα ... τελικα η φιλια τους ειναι πολυ δυνατη ... πολυ ωραιο κεφαλαιο νικη μου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 17 Οκτ 2011 - 19:20 | |
| Νίκη, πάρα πολύ ωραίο κεφάλαιο...
Μου άρεσε ιδιαίτερα το γράμμα που έστειλαν στην Ιζαμπέλλα οι τρελές φίλες της...
Ήταν ταυτόχρονα συγκινητικό αλλά και αστείο στη σκηνή με το φιλί του Δούκα...
Είναι σαν να τις βλέπω μπροστά μου πως αντέδρασαν...
Πολύ ωραία συνέχεια...
Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο... | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 30 Οκτ 2011 - 1:08 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου, όλες! Είστε πραγματικά υπέροχες που έχετε την υπομονή και με στηρίζετε παρόλο που αργώ τόσο να βάλω κεφάλαια. Εύχομαι η συνέχεια να σας αποζημιώσει. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΆΚΙΑ. Ν. | |
|
| |
| Σχόλια: Isabella The Gypsy | |
|