| Σχόλια: Isabella The Gypsy | |
|
+17penny eleni 2 robsten kiss LadyTaniaXd sandy forever Stella Sunlight nana mplak d@n@e twilight! xrysanthi Nantia Hale_Biers justnina22 marina Marzaki Cullen ROBELINA Emy+Robert ed<3 niki 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 30 Οκτ 2011 - 10:19 | |
| Πω πω Νικακι μου καθε κεφαλαιο και καλυτερο!!! ΜΠΡΑΒΟ σου!!!! Ο Εντουαρντ θελει πολυ την Ιζαμπελλα και μου φαινεται πως την εχει ερωτευτει κιολλας...!Δεν ειναι λογικο να τον κανει να νιωθει ετσι... Μονο που την εισε να κλαιει εγινε χαλια... Αλλα δυστυχως το παρελθον δεν τον αφηνει να εκφρασει τα συναισθηματα του και να ζησει οπως θελει... Μπορει η Ιζαμπελλα να ειναι τσιγγανα αλλα τι φταιει και αυτη... Παντως ειναι πολυ ανοιχτοι ο ενας με τον αλλο...!Εχουν ερθει πολυ κοντα και σιγα σγα λενε περισοοτερα πραγματα για τις ζωες τους...! Η τελευταια σκηνη ηταν κορυφη...!Ο Εντουαρντ δεν μπορει να της αντισταθει σε τιποτα...ουτε καν στο αρωμμα της...! Θελω πολυ να δω τι θελει να συζητησει η Μπελλα μαζι του...Δεν παει το μυαλο μου ομως σε κατι... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 30 Οκτ 2011 - 11:11 | |
| τελειο το κεφαλαιο σου για ακομα μια φορα .. ειναι ερωτευμενοι μεταξυ τους και αυτο φαινεται με την πρωτη ματια , μπορει το παρελθον του εντ να ειναι ασχημο με τους γονεις του , αλλα δεν μπορει να ξεπερασει την καρδια του που χτυπα δυνατα .. μου αρεσε που μιλησαν , η μπελλα μιλουμε για τις φιλες της και ελαμπε ολοκληρη , λογικο ειναι ...ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο , εκεναες για ακομα μια φορα καταπληκτικη δουλεια!!!!!!!!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 30 Οκτ 2011 - 19:34 | |
| Eυχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάρες μου... Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν αυτοί οι 2 και τώρα είναι κάτι σαν περίοδος χάριτος για να μαζέψουν δυνάμεις. Τα δύσκολα έρχονται για αυτό κρατηθείται.... ο δρόμος προβλέπεται μακρύς...! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποτήρηξη και πάλι! πολλά πολλά μάκια.! Ν. | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 30 Οκτ 2011 - 21:24 | |
| Νικακι μου τελεια συνεχεια μπραβο μου αρεσε παρα πολυ που η Ιζαμπελλα μιλησε στον Εντουαρντ για τις φιλες της Ο Εντουαρντ πλεον δε μπορει να της αντισταθει και φαινονται πολυ ερωτευμενοι Τι να θελει να του πει αραγε; Νικι μου περιμενω με πολυ αγωνια την συνεχεια | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 31 Οκτ 2011 - 0:08 | |
| Αυτή η Μπέλα μ αρέσει πολύ! Είναι...είναι αυθεντική! Και πανέξυπνη...Ανυπομονώ | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 31 Οκτ 2011 - 18:13 | |
| Νικη μου ξερεις πολυ πολυ καλα οτι παντα μου αρεσαν οι ιστοριες σου αλλα αυτη εδω ειναι η αγαπημενη μου!ειναι πολυ καλοδουλεμενη και ειναι τοσο ωραιο που καθε κεφαλαιο φανερωνει ευαισθησιες και δινει και ηθικα διδαγματα!. Φυσικα και αυτο το κεφαλαιο ηταν συναρπαστικα και μου αρεσε τοσο πολυ το γεγονος οτι μιλησες με τοσο παθος για την φιλια! Ανυπομωνω να δω τη θα πει η Μπελλα στον Εντουαρντ!!!πραγματικα δεν μπορω να κανω καμια υποθεση για τις αντιδρασεις του! Ελπιζω να εχουμε καινουργιο κεφαλαιο συντομα καρδια μου και να μην κρατησεις σε αγωνια για πολυυυ! Αδυμωνω για την συνεχεια Νικακι μου!!! Και παλι συνχαριτηρια και για αυτο το κεφαλιο!!! Πολλα πολλα φιλια!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| |
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 7 Νοε 2011 - 22:46 | |
| ποποποποπο....τι να πρρωτοσχολιασω !!!! το ρουφηξα ολο μεσα σε ενα απογευμα και εχω να πω οτι ειναι το κατι αλλο ...κι οτι επεισης περιμενω με αγωνια την συνεχεια !!! ο τροπος γραφης σου ειναι εξαιρετικος !!! μ'αρεσουν ολες οι ηρωες !!!!! εχω ιδιατερη αδυναμια στην ορνελα αλλα και στην ναταιλα !! - Σπόιλερ:
βλεπεις εχουμε σχεδον το ιδιο ονομα
ανυπομονω να μαθω τι θα γινει τλκ με την ορνελα κι αν θα ειναι μαζι με τον νικολας !!! κατι αλλο επισης που μ'αρεσε και με εντυπωσιασε ειναι οι φωτο των κοριτσιων και των νεαρων οντως...εκπληκτικες !!! περιμενω με αγωνια συνεχεια ... και παλι συγχαρητηρια !!!! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 7 Νοε 2011 - 23:46 | |
| Ειπαν πολλα σε αυτο το συμβουλιο τα κοριτσια...Αλλα φυσικα χωρις την Ιζαμπελλα δεν ηταν το ιδιο...Ειδικα για την Ορνελα που ξεραμε τι σκεφτετε,την εχει επηρεασει πολυ... Ειναι πολυ ωραιο που η Ντραγκοστε θελει να γνωρισει το αγορι της στα κοριτσια...Της εμπιστευετε οσο κανεναν αλλο και φυσικα θελει τη γνωμη τους και τις συμβουλες τους...! Μακαρι να ειναι οντως τοσο καλος οσο λεει...! Η Οριανα σιγουρα θα φυγει για τρεις τεσσερις μερες η θα εξελιχθουν αλλιως τα πραγματα...?Κατι μου λεει πτι κατι θα συμβει...ελπιζω να κανω λαθος... Πες μου οτι δεν ειναι αληθεια οτι αραβωνιαστηκε ο Νικολας??? Οχι,οχι δεν πρεπει,θα ειναι χαλια η Ορνελα...Η καημενη,ειναι τοσο αδικο να τον χασει...Μακαρι να ειναι φημες... ΜΠΡΑΒΟ Νικη μου!!!! Παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο!!!Μου αρεσε που ειδαμε και απο τη ζωη των κοριτσιων...! Ανυπομονω για τη συνεχεια...! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 8 Νοε 2011 - 10:54 | |
| τι ομορφο κεφαλαιο !! η Ντραγκοστε θελει να γνωρισει το αγορι της στα κοριτσια και αυτο σημαινει οτι η σχεση τους ειναι σημαντικη και θελει να τον γνωρισει στις φιλες της που τοσο εμπιστευεται !!!!!Η Οριανα που θα φυγει , δεν ξερω μακαρι να πανε ολα καλα και να μην παρξει τιποτα αναπαντεχο .. η καημενη η ορνελα μακαρι να της πανε ολα καλα και η φημη που ακουγεται σχετικα με τον νικολας , να μην ειναι αληθειαν!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 26 Νοε 2011 - 13:28 | |
| To ξέρω ότι το έχω ξαναπεί και ότι επαναλλαμβάνομαι όμως ειλικρινά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να διαβάζω τα όμορφα σχόλια σας ιδιαίτερα όταν αυτά προέρχονται από καινούρια άτομα που διαβάζουν την ιστορία μου! Ντάλια μου δεν έχω λόγια, χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσει τόσο το φανφίκ μου. Εύχομαι να σου αρέσει και η συνέχεια επίσης.! Κατερινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Η αλήθεια είναι ότι τα συμβούλια είναι κάτι που τρελένομαι να γράφω καθώς μου φέρνουν στο μυαλό την ενότητα την φιλία και την αλληλουποστίρηξη τρία πάρα πολύ συμαντικά πράγματα για εμένα! Ελινάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ.! Κάθε φορά α μη τι άλλο έχω σικό σου σχόλιο και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή την σημαντική υποστίρηξη σου! Με την Ορνέλα θα πάνε όλα καλά! Είναι σκληρό καρύδι. Μέσα στην μέρα θα βάλω καινούριο κεφάλαιο. Συντονιστήτε!!! χχχ Ν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 3 Δεκ 2011 - 16:18 | |
| πω πω εχω μεινει η κοπελα !! μου αρεσε πολυ η τρυφεροτητα μεταξυ τους στην αρχη !ηταν τοσο γλυκο!! εμεινα με τις αποκαλυψεις για την οικογενεια του... ηταν πολυ σκληρο αυτο που επαθε και θα ειναι δυσκολο να το ξεπερασει.. οσο για τον φιλιπ , πολυ καλος και την σκεφτεται .. ισως καλυτερα για καποιο χρονικο διαστημα να μεινουν λιγακι μακρια να σκεφτουν .. πολυ καλη φιλη και η εμμα .. τελειο κεφαλαιο μικη μου , ανυπομονω για την συνεχεια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 3 Δεκ 2011 - 17:27 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ Ελίνα μουυυ! | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 3 Δεκ 2011 - 19:30 | |
| Νικη μου πριν λιγο διαβασα τα δυο τελευταια κεφαλαια και τα δυο ηταν υπεροχα μπραβο Ειναι πολυ σημαντικο που η Ντραγκοστε θελει να γνωρισει το αγορι της στα κοριτσια. Αυτο παλι με την Ορνελα τι ηταν μακαρι να μην ισχυει οτι ο Νικολας αρραβωνιαζεται. Η σχεση αναμεσα στον Εντουαρντ και την Ιζαμπελλα ειναι τοσο τελεια αλλα ολα αυτα που εμαθε για το παρελθον του νομιζω οτι θα ταραξουν τα νερα Ο καημενος ο Εντουαρντ εζησε τοσο ασχημα πραγματα στην ζωη του. Ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 3 Δεκ 2011 - 21:45 | |
| Ευχαριστώ πολύ πολύ κουκλίτσα μου!!!! χαίρομαι που σου άρεσε! | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 4 Δεκ 2011 - 19:28 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 5 Δεκ 2011 - 1:12 | |
| αχ...Θεε μου !!!!!! καλα ποσο ρομαντικος τυπος παιζει να εισαι !!!!! η εκφραστικοτητα σου...ποποποπο κι αυτο το παθος που βγαζει το ζευγαρι αχ !!!!! λυπαμαι τοσο πολυ για τον Εντουαρντ...φαινεται να εχει περασει δυσκολα σε ολη του τη ζωη...αλλα ελπιζω πραγματικα να την αγαπαει την Ιζαμπελλα !!!! ανυπομονω για την συνεχεια !!!!! και παλι συγχαρητηρια νική μου !!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 6 Δεκ 2011 - 17:43 | |
| Νίνα μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ καρδούλα μου!!! Είσαι υπέροχη!
Ντάλια μου σε ευχαριστώ και εσένα πάρα πολύ και ναι... είμαι άπειρα και αθεράπευτα ρομαντικός τύπος... "έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν γντ τίποτα!!!" :Ρ
Επόμενο κεφάλαιο το Σ/Κ μέχρι τότε πολλά πολλά μάκια! | |
|
| |
| |
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τετ 11 Ιαν 2012 - 2:16 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τετ 11 Ιαν 2012 - 20:12 | |
| τελειο κεφαλαιο νικη μου !!!!!!!!! οι στολες τελειες , μα καλα αυτος ο νικολας παει καλα ?? μα ειναι δυνατον , δεν το περιμενα με τιποτα αυτο ... καλα ο εντ ειναι τρελα ερωτευμενος μαζι της , δεν μπορει καν να την βγαλει απο το μυαλο του!!!!!!!!!!! εκπληκτικο κεφαλαιο!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 12 Ιαν 2012 - 20:04 | |
| Ντάλια μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Μόλις βρω χρόνο θα περάσω μία βόλτα και από την δική σου ιστοριοούλα. Αδερφή μου... αυγή μου... εσένα δεν υπάρχουν λόγια για να σε ευχαριστήσω! Μόνο πράξεις! τα υπόλοιπα μεταξύ μας. a! και με το καλό το μωράκι σας...! αχ... εγώ πότε θα γίνω θεία...? χαχαχαχα Ελινάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστίρηξη! είσαι υπέροχη! Σύντομα το επόμενο κεφάλαιο καθώς γράφω πολύ τώρα τελευταία! πολλά πολλά μάκια! Ν. | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 2 Απρ 2012 - 23:42 | |
| Νίκη μου διάβασα την ιστορία σου και μου άρεσε πάρα πολύ !!ελπίζω σύντομα να βάλεις καινούργιο κεφάλαιο !!περιμένω με αγωνία !! Φιλιά Μαριέττα !!! | |
|
| |
| Σχόλια: Isabella The Gypsy | |
|