| Σχόλια: Isabella The Gypsy | |
|
+17penny eleni 2 robsten kiss LadyTaniaXd sandy forever Stella Sunlight nana mplak d@n@e twilight! xrysanthi Nantia Hale_Biers justnina22 marina Marzaki Cullen ROBELINA Emy+Robert ed<3 niki 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 13 Ιουν 2011 - 11:37 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια νικη μου , εκπληκτικη!!!!!!!!!!!!ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 13 Ιουν 2011 - 14:37 | |
| Νίκη μου γεία σου. Με λέμε Στέλλα και διαβάζω την ιστορία σου απο το πρώτο κεφάλαιο.Η ιδέα σου είναι πολύ ωραία και πρώτη φορά συναντώ μια τέτοια ιδέα.Η Ιζαμπέλλα να είναι τσιγγάνα μου αρέσει πολύ.Τα κορίτσια οι κολλητές της φίλες και αδερφές της είναι κάθε μια ξεχωριστή η κάθε μια με την δική της ομορφία και χάρη. Τα κεφάλαια σου είναι πού περιγραφηκά και όπως περιγράφεις τον χώρο που βρίσκονται αλλα πιο πολύ μου τράβηξε είναι η περιγραφή των συναισθημάτων τον κοριτσιών για την ζωή και τηνα αγάπη. Το τελευταίο κεφάλαιο που έβαλες μου ήταν εκπληκτικό η Ορνέλα ζήλεψε μέχρι θανάτου για τον Νίκολας.Η συνέχεια ήταν απλά τέλεια περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο κεφάλαιο... Στέλλα. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 13 Ιουν 2011 - 16:07 | |
| Νίκη μου για τα αγόρια μας δεν έχω να πω τίποτα διαλεγμένα ένα ένα Αυτό φάινεται... Όσο για το καινούριο κεφάλαιο η αγάπη της Όρνελας για τον Νίκολας φαίνεται από χιλιόμετρο! ¶λλα κατά βάθος πίστευω πως και αυτός τρέφει αισθήματα γι'αυτή... Ο τσακώμος τους ήταν δικαιολογήμενος κάθως η Όρνελα σκέφτηκε τα χειρότερα γιατί ζήλεψε...και νόμιζε ότι ποια δεν θα της δίνει σημασία, αυτό ίσως την φόβισε! Αυτή η σκήνη μας έδωσε μια νότα διαφορετικού καθώς βλέπουμε πως διαδραματίζεται η κατάσταση και από άλλα πρόσωπο και χαίρομαι που μαθαίνω περισσότερα για τις ζωές τους... ¶λλο ένα εξαιρετίκο κεφάλαιο,δημιουργημένο με πολύ αγάπη...Που φαίνεται σε κάθε σου συνέχεια!Δημιουργείς πάντα κάτι ξεχωρίστο... Με αγάπη... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 13 Ιουν 2011 - 22:10 | |
| Μπράβο Νίκη μου αν και λίγη ήταν πολύ καλή η συνέχεια. τον Νίκολας πραγματικά τον λυπήθηκα είχε τον πόνο του ο καημένος τα άκουγε και απο πάνω ανυπομονώ για την συνέχεια | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 14 Ιουν 2011 - 13:14 | |
| | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τετ 15 Ιουν 2011 - 15:44 | |
| χα χα χα! Διαμάντι... Μάλιστα! Πολύ ωραία η συνέχεια! Προφανώς το ξαναδιάβασα!!! Μου άρεσε πολύ! τώρα για αυτούς τους δύο τι να πω; Πολύ κόντρα ρε παιδί μου... Αυτό το παιδί θα με τρελάνει! Τι ζηλιάρα που είναι η Ορνέλα............. Καμία σχέση δηλαδή! ανυπομονώ για τη συνέχεια και την εμφάνιση του Έντουαρντ! | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| |
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τετ 15 Ιουν 2011 - 23:28 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάρες μου! Μαρίνα μου και εσύ... Μην τον απογοητεύεις τόσο! χαχαχα Νίνα μου... δίκιο έχεις! Ούτε εγώ θα ήθελα να είμαι κοντά...! Γρήγορα η συνέχεια..! Πολλά πολλά φιλιά. Ν. | |
|
| |
sandy forever New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω Αριθμός μηνυμάτων : 128 Registration date : 18/06/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 20 Ιουν 2011 - 12:38 | |
| τελεια ιστορια φορεματα θεικα ,το ιδιο και οι κοπελες αντε φερε πιο γρηγορα τον εντουαρντ στην ιστορια , θα μας καθηλωσεις ολες , δεν θα περνουμε τα ματια μας απο την ιστορια μυστηριο , ερωτας .οι λογοι που αγαπαω σε ιστοριες ,τετοια βιβλια παιρνω ή βλεπω ταινιες γραφεις εξαιρετικα ,συναιχησε | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 20 Ιουν 2011 - 14:31 | |
| εξαιρετικο κεφαλαιο νικη μου !! ο δουκας ειναι πολυ καλος και η μπελλα πολυ γλυκια !! η προταση που της εκανε στο τελος με εκανε να ψηνομαι στα καρβουνα ανυπομονω για την συνεχεια! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 20 Ιουν 2011 - 21:44 | |
| Eυχαριστώ πάρα πάρα πολύ κορίτσια μου για τα καλά σας λόγια.! Ελίνα, Νίνα μου!!!! Πραγματικά είστε πολύ καλές! Σάντυ μου βλέπω ότι είσαι καινούρια στο φόρουμ! Οπότε σου εύχομαι να περάσεις πολύ καλά να έχεις καλή διαμονή και καλά ποστ.! Χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσει η ιστορία μου! Ελπίζω να σας αρέσει και η συνέχεια.! Θα δείτε ότι τα κεφάλαια θα περάσουν πολύ γρήγορα και θα εμφανιστεί και ο Έντουαρντ.! Πολλά πολλά φιλιά. Ν. | |
|
| |
sandy forever New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω Αριθμός μηνυμάτων : 128 Registration date : 18/06/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 20 Ιουν 2011 - 22:36 | |
| Νικη μου ειμαι σηγουρη οτι θα μου αρεσει | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τετ 22 Ιουν 2011 - 1:40 | |
| Απο αύριο ξεκινάω την ιστορία σου και θα ενημερώσω σύντομα για τις εντυπώσεις μου!
| |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τετ 22 Ιουν 2011 - 8:55 | |
| πολύ ωραία η συνέχεια... Μπράβο Νίκη! Ελπίζω να μην αργήσει η συνέχεια! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 23 Ιουν 2011 - 18:29 | |
| Νίκη μου, που έχασα τόσα κεφάλαια!! Είμαι απαράδεκτη και τόσο καιρό έχανα μια υπέροχη ιστορία που από την αρχή μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Διάβασα όλα τα κεφάλαια που είχα χάσει, από το 4ο έως το 9ο! Η Ιζαμπέλα και οι φίλες της είναι μια ανεπανάληπτη παρέα που διαθέτει χιούμορ, ενθουσιασμό, χαρά και που μοιράζεται τα πάντα. Κάτι που είναι σπουδαίο και σημαντικό μέσα σε μαι φιλία. Η μία συμπληρώνει την άλλη και η μία βοηθά την άλλη όποτε το χρειάζεται. Η Ορνέλα "έσωσε" τη Ντράγκοστε από εκείνον τον χοντρούλη που την είχε στριμώξει και με τη βοήθεια όλων των υπολοίπων τον ξεφορτώθηκε. Επίσης, η Ορνέλα πίστεψε πως εξαπατήθηκε από το Νίκολας γιατί δε της μίλησε πρωτύτερα, όμως εκείνος της εξήγησε την κατάσταση και τα βρήκαν. Αν κατάλαβα καλά, είναι φίλοι και δεν έχουν κάποια σχέση, αν κι εκείνη τρέφει κι άλλου είδους συναισθήματα γι αυτόν. Επίσης, η Ιζαμπέλα είναι πολύ κοντά με τον Μάρκο, αλλά την προσεγγίζει και ο Δούκας. Στο χορό, στην αρχή, ήταν έτοιμος να τη φιλήσει, αλλά ευτυχώς βρέθηκε εκεί η φίλη της και διέκοψε το παρ' ολίγον φιλί. Ο Δούκας όμως συνεχίζει να την πολιορκεί, ζητώντας να πληρώσει για εκείνη αυτά που θέλει να αγοράσει και προτείνοντάς της να τον ακολουθήσει. Η Ιζαμπέλα έχει ως όνειρο να φύγει από εκεί και να γνωρίσει τον έξω κόσμο, καθώς η διαμονή της στον καταυλισμό δεν της επιτρέπει κάτι τέτοιο. Είμαι περίεργη να μάθω την απάντησή της! Νίκη μου, σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!! Ειλικρινά, γράφεις εκπληκτικά. Οι περιγραφές σου είναι τόσο ζωντανές, που ένιωθα πως κι εγώ βρισκόμουν εκεί! Νομίζω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν συγγραφέα κι εσύ το κατάφερες χωρίς αμφισβήτηση. Συνέχισε έτσι και μην το αφήσεις!!! Κάνεις υπέροχη δουλειά!!! Και να μην το ξεχάσω, είδα πως το 7ο κεφάλαιο ήταν αφιερωμένο σε κάποιους αναγνώστες σου και σε μένα . Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ γι αυτό!!! Επίσης, να σου πω πως οι εικόνες σε κάθε κεφάλαιο είναι φανταστικές (ειδικά οι κινούμενες) και ότι οι φωτογραφίες από τα "καμάρια" της ιστορίας...breath-taking! Αργεί πολύ το 12ο και 13ο κεφάλαιο;;; Αχχχχ Έντουαρντ!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 24 Ιουν 2011 - 0:10 | |
| Σουλίτσα μου χαόιρομαι πάρα πολύ που θα αρχίσεις να διαβάζεις την ιστορία μου!
Μαρίνα μου ευχαριστώ πολύ! Γρήγορα η συνέχεια...!
Ερμιόνη μου δεν έχασες την ιστορία μου! Είναι πάντα αναρτημένη και διαθέσιμη! Δεν πειράζει καλύτερα να διαβάζεις πολλά κεφάλαια μαζί! Τα χορταίνεις γενικότερα.!
Χαίρομαι που σας αρέσει η πλοκή και έτσι όπως εξελίσσεται η ιστορία! Και οι εικόνες που βάζω νομίζω συμπληρώνουν αυτά που δεν μπορώ να πω με λέξεις...!
Θα τα ξαναπούμε στο καινούριο κεφάλαιο!
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για την στήριξη!
Πολλα πολλά φιλιά! Ν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 26 Ιουν 2011 - 17:20 | |
| νικη μου υπεροχο το κεφαλαιο οπως παντα !! θαυμαζω πραγματικα την φιλια τους !!!!!!!!!! ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο!! υ.γ το φορεμα εκπληκτικο! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 26 Ιουν 2011 - 20:03 | |
| Νίκη μου για άλλη μια φορά έκανες εξαιρετική δουλειά με συγκίνησε πάρα πολύ αυτό το κομμάτι - Σπόιλερ:
Περπάτησα μέχρι το σπίτι κάθε κοριτσιού ώσπου μαζευτήκαμε πάλι πέντε. Η στάση τους ήταν διαφορετική από την πρωινή. Τώρα το μόνο που είχαν να μου πουν ήταν λόγια αγάπης, χάδια και αμέτρητες συμβουλές …πιάσαμε γερά η μία τους πήχεις της άλλης όπως πάντα όταν αποχαιρετιζόμασταν. Αριστερά μου η Νατάιλα δεξιά μου η Ορνέλα. «Να θυμάσαι ότι είσαι μία τσιγγάνα. Να προσέχεις αγάπη μου. Ο κόσμος εκεί έξω είναι σκληρός, δεν είναι σαν εμάς όλοι εκείνοι. Είναι διαφορετικοί.» μου είπε η Ντράγκοστε. «Να θυμάσαι ότι είσαι μία τσιγγάνα. Να εξερευνήσεις τον κόσμο χωρίς ενοχή. Μην φοβηθείς το διαφορετικό. Να προσέχεις. » με συμβούλεψε η Νατάιλα. «Να θυμάσαι ότι είσαι μία τσιγγάνα. Δεν πρέπει να ανέχεσαι τίποτα και κανέναν. Εσύ είσαι δυνατή. Έχεις το χάρισμα. Να επιβληθείς.» μου είπε η Οριάνα. «Να θυμάσαι ότι είσαι μία τσιγγάνα. Ότι η φυλή σου πάντα θα σε περιμένει και στα εύκολα και στα δύσκολα. Να μην ξεχάσεις τις φίλες σου.» ακούστηκε τελευταία η Ορνέλα.
πραγματικά σε αυτό το σημείο φάνηκε όσα έγραφες σε όλα τα υπόλοιπα κεφάλαια όλη η αγάπη... η υποστήριξη... η πραγματική φιλία... κάνει έναν άνθρωπο να παίρνει όλην την στήριξη και τα φτερά που χρειάζεται σε μια δύσκολη απόφαση που θα της καθορίσει την ζωή. στο νέο της ξεκίνημα... νιώθω ότι και η ίδια δεν είναι τόσο σίγουρη γι αυτό της το βήμα... αλλά η ανάγκη της για να εκπληρώσει το όνειρο της την κάνει πιο αποφασισμένη... αλλιώς θα πάταγε περισσότερο πόδι στην μητέρας.. αντίθετα άφησε τον δούκα να βγάλει το φίδι απο την τρύπα για εκείνην για το φόρεμα τι να πω... απλά τέλειο μπράβο κοριτσάρα μου... περιμένω με μεγάλη αγωνία την συνέχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 27 Ιουν 2011 - 16:07 | |
| Ελινάκι μου, Χρυσάνθη μου... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!!! Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε το καινούριο κεφάλαιο και το φόρεμα...! Αυτός ο αποχωρισμός -πολύ δύσκολος αποχωρισμός- ανάμεσα σε φίλες είναι κάτι που δυστυχώς έχω βιώσει προσωπικά... Ευτυχώς ποτέ δεν έχασα πραγματικά τις καλές μου φίλες!!!! Γιατί οι φιλίες δεν χαλάνε από την απόσταση τελικά...! Σας ευχαριστώ και πάλι. Γρήγορα η συνέχεια. Πολλά πολλά φιλιά Ν. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 27 Ιουν 2011 - 16:29 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 27 Ιουν 2011 - 19:22 | |
| Νίκη μου βλέπω ότι αρχίζει ένα καινούριο κεφάλαιο για την Ιζαμπέλλα. Μακριά από τις φίλες της και τον τόπο της... Πιστεύω ότι η απόφαση της ήταν απόλυτα σωστή και την υποστηρίζω... ¶φου ήθελα να γνωρίσει τον κόσμο έπρεπε να κάνει αυτό το βήμα στην ζωή της άσχετα που χρειαζόταν να εγκαταλέιψει κάποια πράγματα συναισθηματικής αξίας! Έξαλου δεν νομίζω ότι μια φίλια τελείωνει με ένα χωρισμό...''ΕΙΔΙΚΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑ'' είναι τόση ''ΔΥΝΑΤΗ'' φάνηκε από τον τρόπο που την συμβούλευσαν... Μπράβο κοριτσάρα μου.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τετ 29 Ιουν 2011 - 12:14 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκια μου!!! Χαίρομαι που σας άρεσε το κεφάλαιο. Η απόφαση της Ιζαμπέλλα να ακολουθήσει τον δούκα δεν μπορεί να χαρακτηρηστεί ούτε σωστή ούτε λανθασμένη. 'Ενα όμως είναι σίγουρο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο που δεν μένει τίποτα παρά να τον ανακαλύψετε. Πολλά πολλά φιλιά. Ν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 7 Ιουλ 2011 - 22:35 | |
| | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| Σχόλια: Isabella The Gypsy | |
|