Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Isabella The Gypsy

Πήγαινε κάτω 
    +17
    penny
    eleni 2
    robsten kiss
    LadyTaniaXd
    sandy forever
    Stella Sunlight
    nana mplak
    d@n@e twilight!
    xrysanthi
    Nantia Hale_Biers
    justnina22
    marina
    Marzaki Cullen
    ROBELINA
    Emy+Robert
    ed<3
    niki
    21 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Ιουν 2011 - 11:37

πολυ ωραια η συνεχεια νικη μου , εκπληκτικη!!!!!!!!!!!!ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!!!!!!!!
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Stella Sunlight
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 837
    Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Ιουν 2011 - 14:37

Νίκη μου γεία σου.huggie

Με λέμε Στέλλα και διαβάζω την ιστορία σου απο το πρώτο κεφάλαιο.Η ιδέα σου είναι πολύ ωραία και πρώτη φορά συναντώ μια τέτοια ιδέα.Η Ιζαμπέλλα να είναι τσιγγάνα μου αρέσει πολύ.Τα κορίτσια οι κολλητές της φίλες και αδερφές της είναι κάθε μια ξεχωριστή η κάθε μια με την δική της ομορφία και χάρη.

Τα κεφάλαια σου είναι πού περιγραφηκά και όπως περιγράφεις τον χώρο που βρίσκονται αλλα πιο πολύ μου τράβηξε είναι η περιγραφή των συναισθημάτων τον κοριτσιών για την ζωή και τηνα αγάπη.

Το τελευταίο κεφάλαιο που έβαλες μου ήταν εκπληκτικό η Ορνέλα ζήλεψε μέχρι θανάτου για τον Νίκολας.Η συνέχεια ήταν απλά τέλεια περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο κεφάλαιο... study boogie

Στέλλα. kiss
    http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Ιουν 2011 - 16:07

Νίκη μου για τα αγόρια μας δεν έχω να πω τίποτα διαλεγμένα ένα ένα Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 432569
    Αυτό φάινεται...

Όσο για το καινούριο κεφάλαιο η αγάπη της Όρνελας για τον Νίκολας φαίνεται από χιλιόμετρο! Rolling Eyes ¶λλα κατά βάθος πίστευω πως και αυτός τρέφει αισθήματα γι'αυτή...
    Ο τσακώμος τους ήταν δικαιολογήμενος κάθως η Όρνελα σκέφτηκε τα χειρότερα γιατί
    ζήλεψε...και νόμιζε ότι ποια δεν θα της δίνει σημασία, αυτό ίσως την φόβισε! Crying or Very sad

Αυτή η σκήνη μας έδωσε μια νότα διαφορετικού καθώς βλέπουμε πως διαδραματίζεται η
    κατάσταση και από άλλα πρόσωπο και χαίρομαι που μαθαίνω περισσότερα για τις ζωές τους...

¶λλο ένα εξαιρετίκο κεφάλαιο,δημιουργημένο με πολύ αγάπη...Που φαίνεται σε κάθε σου συνέχεια!Δημιουργείς πάντα κάτι ξεχωρίστο... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 34442 kiss

Με αγάπη... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 906998 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 465227
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Ιουν 2011 - 22:10

Μπράβο Νίκη μου αν και λίγη ήταν πολύ καλή η συνέχεια.
    τον Νίκολας πραγματικά τον λυπήθηκα είχε τον πόνο του ο καημένος τα άκουγε και απο πάνω
    ανυπομονώ για την συνέχεια Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 34442
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Κορινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2465
    Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 14 Ιουν 2011 - 13:14

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια κοριτσάκια μου...!Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 691711

Νάντια ελπίζω να σου άρεσαν τα αγόρια μας...! Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα!

Ελίνα μου... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 98735

Στέλλα μου νομίζω είναι η πρώτη φορά που αφήνεις σχόλιο....
    Χαίρομαι πάρα πολύ που διαβάζεις την ιστορία μου και ακόμα περισσότερο που σου αρέσει...!
    Ελπίζω να απολαύσεις την συνέχεια...!

Μαρίνα μου...
    Χαίρομαι που σου άρεσαν τα αγόρια μας...! και εγώ τα λατρεύω...!
    Επίσης μ' αρέσει πολύ να έχω πολλούς χαρακτήρες στην ιστορία μου... και όσο κουραστικό και δύσκολο και να είναι θέλω να έχετε μία πλήρη εικόνα για τον κάθε ένα πόσο μάλλον για τις φίλες/αδερφές που είναι τόσο σημαντικά πρόσωπα.!

Χρυσάνθη μου...
    Ο Νίκολας περνάει λίγο δύσκολα είναι η αλήθεια αλλά από εδώ και πέρα έχει την Ορνέλα στο πλευρό του (μέχρι κάποιο σημείο βέβαια) Η Ορνέλα μπορεί να φαίνεται λίγο δύσκολη αλλά στην πραγματικότητα είναι καθαρό διαμάντι ανεκτίμητης αξίας μέχρι να το καταλάβει αυτό ο Νίκολας θα περνάει ακόμα πιο δύσκολα.... (αν το καταλάβει δλδ) Thats life..!

Υπόσχομαι πολύ γρήγορα την συνέχεια (ναι ξέρω το έχω ξαναπεί αλλά τώρα τελείωσαν τα σχολεία και γράφω πιο πολύ οπότε το εννοώ...!) Το επόμενο κεφάλαιο είναι το απόλυτα καθοριστικό για την υπόλοιπη πλοκή της ιστορίας... Επίσης θα αποκαλύψω στο ίδιο ποστ και σε ποιο κεφάλαιο θα εμφανιστεί ο Έντουαρντ...! (μην το χάσετε... tongue)

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για την στήριξη...!

Πολλά πολλά φιλιά.

Ν.
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : κόρινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 3084
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 15 Ιουν 2011 - 15:44

χα χα χα! Διαμάντι... Μάλιστα!
    Πολύ ωραία η συνέχεια! Προφανώς το ξαναδιάβασα!!! Μου άρεσε πολύ! τώρα για αυτούς τους δύο τι να πω; Πολύ κόντρα ρε παιδί μου... Αυτό το παιδί θα με τρελάνει! Τι ζηλιάρα που είναι η Ορνέλα............. Καμία σχέση δηλαδή! Wink
    ανυπομονώ για τη συνέχεια και την εμφάνιση του Έντουαρντ! kiss
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 688
    Registration date : 03/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 15 Ιουν 2011 - 20:14

Νίκη μου φοβερή συνέχεια...!!!! Είνα την εντύπωση πως ο καυγάς γινόταν μπροστά στα μάτια μου....!!! Αν και δν θα ήθελα να είμαι μπροστα γιατί ποιοσ ξέρει τι μπορεί να προσγειωνόταν στο κεφάλι μου... χαχαχαχα... ξέρεις εσύ...!!!! Cool Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 526765
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 15 Ιουν 2011 - 23:28

Ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάρες μου!

Μαρίνα μου και εσύ... Μην τον απογοητεύεις τόσο! χαχαχα
    tongue

Νίνα μου... δίκιο έχεις!
    Ούτε εγώ θα ήθελα να είμαι κοντά...! Wink

Γρήγορα η συνέχεια..!
    Πολλά πολλά φιλιά.
    Ν. kiss
    sandy forever
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    sandy forever

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω
    Αριθμός μηνυμάτων : 128
    Registration date : 18/06/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιουν 2011 - 12:38

τελεια ιστορια
    φορεματα θεικα ,το ιδιο και οι κοπελες
    αντε φερε πιο γρηγορα τον εντουαρντ στην ιστορια , θα μας καθηλωσεις ολες , δεν θα περνουμε τα ματια μας απο την ιστορια
    μυστηριο , ερωτας .οι λογοι που αγαπαω σε ιστοριες ,τετοια βιβλια παιρνω ή βλεπω ταινιες
    Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 150320
    γραφεις εξαιρετικα ,συναιχησε Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 868134 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 868134 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιουν 2011 - 14:31

εξαιρετικο κεφαλαιο νικη μου !! ο δουκας ειναι πολυ καλος και η μπελλα πολυ γλυκια !! η προταση που της εκανε στο τελος με εκανε να ψηνομαι στα καρβουνα ανυπομονω για την συνεχεια!
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιουν 2011 - 14:59

Nίκη μου έχω ιντερνετ..!!!!! Πάλι καλά κατάφερα να διαβάσω το επόμενο κεφάλαιο...!!! Ενα έχω να πω απλά υπέροχο....!!!!!!!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 868134 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 382268
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιουν 2011 - 21:44

Eυχαριστώ πάρα πάρα πολύ κορίτσια μου για τα καλά σας λόγια.!

Ελίνα, Νίνα μου!!!! Πραγματικά είστε πολύ καλές! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 691711

Σάντυ μου βλέπω ότι είσαι καινούρια στο φόρουμ! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 737646 Οπότε σου εύχομαι να περάσεις πολύ καλά να έχεις καλή διαμονή και καλά ποστ.! Χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσει η ιστορία μου! Ελπίζω να σας αρέσει και η συνέχεια.! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 34442

Θα δείτε ότι τα κεφάλαια θα περάσουν πολύ γρήγορα και θα εμφανιστεί και ο Έντουαρντ.! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 98735

Πολλά πολλά φιλιά.
    Ν.
    sandy forever
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    sandy forever

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω
    Αριθμός μηνυμάτων : 128
    Registration date : 18/06/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιουν 2011 - 22:36

Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 691711 Νικη μου
    ειμαι σηγουρη οτι θα μου αρεσει Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 34442
    LadyTaniaXd
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    LadyTaniaXd

Θηλυκό Δίδυμος
    Αριθμός μηνυμάτων : 262
    Registration date : 23/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Ιουν 2011 - 1:40

Απο αύριο ξεκινάω την ιστορία σου και θα ενημερώσω σύντομα για τις εντυπώσεις μου!
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : κόρινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 3084
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Ιουν 2011 - 8:55

πολύ ωραία η συνέχεια... Μπράβο Νίκη! Ελπίζω να μην αργήσει η συνέχεια!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011 - 18:29

Νίκη μου, Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 80711 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 80711 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 80711 που έχασα τόσα κεφάλαια!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 876749 Είμαι απαράδεκτη και τόσο καιρό έχανα μια υπέροχη ιστορία που από την αρχή μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον.
    Διάβασα όλα τα κεφάλαια που είχα χάσει, από το 4ο έως το 9ο! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 6512 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 6512 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 6512

Η Ιζαμπέλα και οι φίλες της είναι μια ανεπανάληπτη παρέα που διαθέτει χιούμορ, ενθουσιασμό, χαρά και που μοιράζεται τα πάντα. Κάτι που είναι σπουδαίο και σημαντικό μέσα σε μαι φιλία. Η μία συμπληρώνει την άλλη και η μία βοηθά την άλλη όποτε το χρειάζεται. Η Ορνέλα "έσωσε" τη Ντράγκοστε από εκείνον τον χοντρούλη που την είχε στριμώξει και με τη βοήθεια όλων των υπολοίπων τον ξεφορτώθηκε. Επίσης, η Ορνέλα πίστεψε πως εξαπατήθηκε από το Νίκολας γιατί δε της μίλησε πρωτύτερα, όμως εκείνος της εξήγησε την κατάσταση και τα βρήκαν. Αν κατάλαβα καλά, είναι φίλοι και δεν έχουν κάποια σχέση, αν κι εκείνη τρέφει κι άλλου είδους συναισθήματα γι αυτόν. Επίσης, η Ιζαμπέλα είναι πολύ κοντά με τον Μάρκο, αλλά την προσεγγίζει και ο Δούκας. Wink Στο χορό, στην αρχή, ήταν έτοιμος να τη φιλήσει, αλλά ευτυχώς βρέθηκε εκεί η φίλη της και διέκοψε το παρ' ολίγον φιλί. giggle Ο Δούκας όμως συνεχίζει να την πολιορκεί, ζητώντας να πληρώσει για εκείνη αυτά που θέλει να αγοράσει και προτείνοντάς της να τον ακολουθήσει. Η Ιζαμπέλα έχει ως όνειρο να φύγει από εκεί και να γνωρίσει τον έξω κόσμο, καθώς η διαμονή της στον καταυλισμό δεν της επιτρέπει κάτι τέτοιο. Είμαι περίεργη να μάθω την απάντησή της! Wink

Νίκη μου, σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917 Ειλικρινά, γράφεις εκπληκτικά. Οι περιγραφές σου είναι τόσο ζωντανές, που ένιωθα πως κι εγώ βρισκόμουν εκεί! Νομίζω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν συγγραφέα κι εσύ το κατάφερες χωρίς αμφισβήτηση. Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 868134 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 868134 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 868134 Συνέχισε έτσι και μην το αφήσεις!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 616544 Κάνεις υπέροχη δουλειά!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 98735 Και να μην το ξεχάσω, είδα πως το 7ο κεφάλαιο ήταν αφιερωμένο σε κάποιους αναγνώστες σου και σε μένα . Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ γι αυτό!!!Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 465227 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 465227 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 465227
    Επίσης, να σου πω πως οι εικόνες σε κάθε κεφάλαιο είναι φανταστικές (ειδικά οι κινούμενες) και ότι οι φωτογραφίες από τα "καμάρια" giggle της ιστορίας...breath-taking! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 432569
    Αργεί πολύ το 12ο και 13ο κεφάλαιο;;; Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 835489 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 6626 giggle Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 835489 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 6626 giggle Αχχχχ Έντουαρντ!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 150320
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 906998 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 906998 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 906998
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 24 Ιουν 2011 - 0:10

Σουλίτσα μου χαόιρομαι πάρα πολύ που θα αρχίσεις να διαβάζεις την ιστορία μου!

Μαρίνα μου ευχαριστώ πολύ! Γρήγορα η συνέχεια...!

Ερμιόνη μου δεν έχασες την ιστορία μου! Είναι πάντα αναρτημένη και διαθέσιμη!
    Δεν πειράζει καλύτερα να διαβάζεις πολλά κεφάλαια μαζί! Τα χορταίνεις γενικότερα.!

Χαίρομαι που σας αρέσει η πλοκή και έτσι όπως εξελίσσεται η ιστορία!
    Και οι εικόνες που βάζω νομίζω συμπληρώνουν αυτά που δεν μπορώ να πω με λέξεις...!

Θα τα ξαναπούμε στο καινούριο κεφάλαιο!

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για την στήριξη!

Πολλα πολλά φιλιά!
    Ν.
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 26 Ιουν 2011 - 17:20

νικη μου υπεροχο το κεφαλαιο οπως παντα !! θαυμαζω πραγματικα την φιλια τους !!!!!!!!!! ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο!!
    υ.γ το φορεμα εκπληκτικο!
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 26 Ιουν 2011 - 20:03

Νίκη μου για άλλη μια φορά έκανες εξαιρετική δουλειά Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917
    με συγκίνησε πάρα πολύ αυτό το κομμάτι
    Σπόιλερ:
    πραγματικά σε αυτό το σημείο φάνηκε όσα έγραφες σε όλα τα υπόλοιπα κεφάλαια
    όλη η αγάπη... η υποστήριξη... η πραγματική φιλία... κάνει έναν άνθρωπο να παίρνει όλην την στήριξη και τα φτερά που χρειάζεται σε μια δύσκολη απόφαση που θα της καθορίσει την ζωή.
    στο νέο της ξεκίνημα... νιώθω ότι και η ίδια δεν είναι τόσο σίγουρη γι αυτό της το βήμα... αλλά η ανάγκη της για να εκπληρώσει το όνειρο της την κάνει πιο αποφασισμένη... αλλιώς θα πάταγε περισσότερο πόδι στην μητέρας.. αντίθετα άφησε τον δούκα να βγάλει το φίδι απο την τρύπα για εκείνην Wink

για το φόρεμα τι να πω... απλά τέλειο Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917

μπράβο κοριτσάρα μου... περιμένω με μεγάλη αγωνία την συνέχεια Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 34442
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 27 Ιουν 2011 - 16:07

Ελινάκι μου, Χρυσάνθη μου...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!!!

Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε το καινούριο κεφάλαιο και το φόρεμα...!

Αυτός ο αποχωρισμός -πολύ δύσκολος αποχωρισμός- ανάμεσα σε φίλες είναι κάτι
    που δυστυχώς έχω βιώσει προσωπικά... Ευτυχώς ποτέ δεν έχασα πραγματικά
    τις καλές μου φίλες!!!! Γιατί οι φιλίες δεν χαλάνε από την απόσταση τελικά...!

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Γρήγορα η συνέχεια.

Πολλά πολλά φιλιά

Ν. kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 27 Ιουν 2011 - 16:29

Νίκη μου, τέλειο κεφάλαιο! Μπράβο! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 474941

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να δεχτεί η Ιζαμπέλα, αλλά τελικά αποδέχτηκε την πρόταση του Δούκα. Βέβαια, έχει ένα όνειρο που θέλει να πραγματοποιήσει κι έτσι αυτό θα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία γι αυτήν που έπρεπε να αρπάξει!
    Οι φίλες της ήταν αρνητικές στην αρχή, μετά όμως προσπάθησαν να σκεφτούν την επιθυμία της. Τη συμβούλευσαν με μεγάλη αγάπη. Θέλω να ελπίζω πως δεν θα μετανιώσει για την επιλογή της Ιζαμπέλα. Αφήνει τον Μάρκο και ταξιδεύε γι αλλού...

Μπράβο σου Νίκη μου! Μας χάρισες ένα ακόμη υπέροχο κεφάλαιο! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 201917
    Η εικόνα στην αρχή είναι πανέμορφη! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 474941
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 465227 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 906998
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 27 Ιουν 2011 - 19:22

Νίκη μου βλέπω ότι αρχίζει ένα καινούριο κεφάλαιο για
    την Ιζαμπέλλα. Μακριά από τις φίλες της και τον τόπο της... Smile
    Πιστεύω ότι η απόφαση της ήταν απόλυτα σωστή και την υποστηρίζω...
    ¶φου ήθελα να γνωρίσει τον κόσμο έπρεπε να κάνει αυτό το βήμα στην ζωή της
    άσχετα που χρειαζόταν να εγκαταλέιψει κάποια πράγματα συναισθηματικής αξίας! Wink
    Έξαλου δεν νομίζω ότι μια φίλια τελείωνει με ένα χωρισμό...''ΕΙΔΙΚΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑ'' είναι τόση ''ΔΥΝΑΤΗ'' Rolling Eyes φάνηκε από τον τρόπο που την συμβούλευσαν... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 98735

Μπράβο κοριτσάρα μου.... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 906998
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 29 Ιουν 2011 - 12:14

Ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκια μου!!!
    Χαίρομαι που σας άρεσε το κεφάλαιο.
    Η απόφαση της Ιζαμπέλλα να ακολουθήσει τον δούκα δεν μπορεί να χαρακτηρηστεί
    ούτε σωστή ούτε λανθασμένη. 'Ενα όμως είναι σίγουρο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο που δεν μένει τίποτα παρά να τον ανακαλύψετε. Wink

Πολλά πολλά φιλιά.

Ν. kiss
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιουλ 2011 - 22:35

Nίκη μου..... Crying or Very sad cry Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 206202 cry Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 206202 Crying or Very sad με πήραν τα ζουμιά....... δεν άντεξα και δάκρυσα... ποια..? εγώ... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 480860 ήταν πολύ ωραίο κεφάλαιο... μπράβο σου ζουζούνα μου....!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 620541 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 620541 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 620541 kiss kiss kiss
    d@n@e twilight!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    d@n@e twilight!

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά
    Αριθμός μηνυμάτων : 1570
    Registration date : 01/11/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιουλ 2011 - 22:43

Νικη μου υπεροχο!!!!αλλα μας το αργησες λιγουλακιιι!!!δεν πειραζει ομως μας αποζημιωσες ηταν τελειο!!!ανυπομωνω γιατην συνεχεια και ελπιζω να κανεις γρηγορα!!!!σε φιλω γλυκια μου Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 5 98735

Σχόλια: Isabella The Gypsy
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 5 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: