Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Isabella The Gypsy

Πήγαινε κάτω 
    +17
    penny
    eleni 2
    robsten kiss
    LadyTaniaXd
    sandy forever
    Stella Sunlight
    nana mplak
    d@n@e twilight!
    xrysanthi
    Nantia Hale_Biers
    justnina22
    marina
    Marzaki Cullen
    ROBELINA
    Emy+Robert
    ed<3
    niki
    21 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 688
    Registration date : 03/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee
    Special ability Special ability: Creating Illusions

Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 11 Μάης 2011 - 16:09

Μόνο καλοί..? Έχεις δει πολλούς τέτοιου εδώ στην Κόρινθο..? χαχαχαχα... Τέσπα... Ανυπομονώ τρελά για την συνέχεια.... Είναι λεσ και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.... χιχιχι.... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 252380 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 691689 Ελπίζω να ζω για να διαβάσω την συνέχεια.... Αν και δν το βλέπω γι αυτο γράφε τώρα που προλαβαίνω πριν πέσω στα χέρια της Μαρίνας μας.... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 507795 χιχιχιχι....Φιλάκια..!!! <3 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 603117
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : κόρινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 3084
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 11 Μάης 2011 - 16:11

θα σου αρέσει η συνέχεια! στάνταρ! επίσης θα σου αρέσει και αυτό που θα σου στείλω! Wink
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Κορινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2465
    Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 11 Μάης 2011 - 16:24

Θα ζεις... Θα ζεις.... Μάλλον θα είναι πριν από την Παρασκευή...!
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 11 Μάης 2011 - 16:34

Μαρίνα μου μου άρεσε πάρα πολύ... Ειδικά ο τελευταίος είναι ότι πρέπει για το ςραίο όνομα που έχει.... Και χαίρομαι που θα βγει πριν την Παρασκευή περιμένω πως και πως...!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 4947
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 11 Μάης 2011 - 23:48

Νίκη μου, αγάπη μου σε ευχαριστώ μέσα απο τα βάθυ της καρδιάς μου για την αφιέρωση! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 34442 Λυπάμαι που δεν έκανα πιο τακτικά σχόλια αλλά βλέπεις δεν μπαίνω τόσο συχνά...

Το κεφάλαιο για μια ακόμη φορά με ταξίδεψε και μου άφησε μια όμορφη εικόνα στο μυαλό!Οι περιγραφές σου και οι διάλογοι είναι τόσο πετυχημένοι...Επίσης είναι ατου να περνάς το μήνυμα της φίλιας τόσο καλά- και πόσο δεμένα είναι τα κορίτσια μεταξύ τους!Η εικόνο με το επιβλητικό φεγγάρι και την λίμνη με μάγεψε... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 98735

Ελπίζω η Όρνελα να βρει το δρόμο της με τον Νίκολας μου φαίνονται ταιριαστοί ως φίλοι οπότε γιατί όχι και ως σχέση!Βέβαια καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να μιλήσεις για τα αισθηματά σου σε ένα άνθρωπο που τόσα χρόνια είσαστε φίλοι! Neutral

Μπράβο αγάπη μου.Η ιδέα να ξεκινήσεις αυτή την ιστορία ήταν η καλύτερη που μπορούσες να πάρεις πότε!Σου πάει αυτό το στυλ...Μου αρέσει πολύ όλη η ατμόσφαιρα που δημιουργείς η αγωνία μου χτυπάει κόκκινο κάθε φορά!Συνέχισε έτσι-εγώ θα σε στηρίζω πάντα...
    kiss Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 382268 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 382268
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 12 Μάης 2011 - 0:02

Crying or Very sad

Κοριτσάκι μου η φιλία για εμένα είναι το πιο υπέροχο πράγμα
    και για αυτό το λόγο έγραψα αυτό το φανφίκ προς τιμήν της... Η αλήθεια είναι
    ότι φίλες τόσο μαγευτικές όπως οι δικές μου -και φσκ είσαι μέσα να είσαι σίγουρη-
    δύσκολα βρίσκονται.

Αυτές είναι η καθημερινή μου έμπνευση στο να γράφω ότι γράφω και γενικότερα στο να δημιουργώ...

Αυτές είναι και η αιτία αυτού του φανφίκ και σε αυτές είναι αφιέρωμένο μαζί με όλη μου την αγάπη.

Δυστυχώς πολύ λίγοι άνθρωποι στις μέρες μας απολαμβάουν τέτοιες φιλίες.
    Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους σε αυτό το τομέα...

Με συγκινησες πάρα πολύ με αυτά σου τα λόγια Μαρίνα μου... ειλικρινά σε ευχαριστώ.
    Ν. kiss
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 17 Μάης 2011 - 20:41

εξαιρετικο κεφαλαιο μου αρεσε πολυ !!!!!! αχ τον καημενο , τον λυπηθηκα αλλα και εγω μαλλον το ιδιο θα εκανα!! οσο για τον νικολας τελειος!! μπραβο σου πολυ ωραιο κεφαλαιο!!
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 17 Μάης 2011 - 21:04

Νίκη μου υπέροχη συνέχεια.... Ανυπομονώ πάρα πολύ και για τα επόμενα κεφάλαια... Και πιστεύω ξέρεις αυτό το κεφάλαι που περιμένω με ποιον έχει να κάνει...! χιχιχιχι... kiss Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 4947 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 432569 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 150320
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 18 Μάης 2011 - 23:17

ελίνα μου σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ναι και εγώ το συμπάθησα αυτό το αγοράκι!
    Μας εξυπηρέτησε μια χαρά πάντως το γλυκό μου.!

Νίνα μου... Ομορφία μου... σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και το κεφάλαιο που
    περιμένεις θα έρθει και αυτό όμως να το ξέρεις όχι σύντομα...! Αργεί λίγο...! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 34442

Πολλά φιλιά.
    Ν. Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 630836
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 20 Μάης 2011 - 14:46

Νίκη μου σε αυτό το κεφάλαιο κατάλαβα πολλά πράγματα! Rolling Eyes
    Καταρχήν ότι κάθε άνθρωπος ανεξάρτητα φυλής,χρώματος και διαφόρων άλλων
    συγκιριών πρέπει να ακολουθεί τα ΟΝΕΙΡΑ του!!! Wink

Σπουδαιο κεφαλαιο το σημερινο και βγαζει ωραια μηνυματα-ενα τονο αισιοδοξιας!Απο την αλλη
    ειναι δυσκολος ο αποχωρισμος και σου αφηνει μια αισθηση πικριας και λυπης
    αλλα οταν ξερεις οτι ο ανθρωπος που αγαπας κανει κατι που το θελει και τον ευχαριστει
    ειναι οτι καλυτερο να σεβεσαι την αποφαση του κατι που κανουν οι φιλες της!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 34442

Μπορω να πω οτι με επιασε ενα σφιξιμο στην καρδια για τον Μαρκο, αλλα ειμαι σιγουρη οτι
    η Ιζαμπελλα εχει να ζησει κι αλλες περιπετειες ακομα που θα με αποζημιωσουν... giggle

Οποτε περιμενω να συνεχισω αυτο το ταξιδι μαζι της.....
    Τα φιλιά μου και την αγαπη μου σε εσενα που καταφερνεις να με τις περιγραφες και και την δημιουργια ομορφων ιδεων και διαλογων να με κανεις να κολλαω πιο πολυ με αυτη την ιστορια!!! kiss kiss Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 98735
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 20 Μάης 2011 - 15:13

Και τα δύο αυτά κεφάλαια τα έχω ξανα διαβάσει! Αλλά ποτέ δεν είναι αρκετό! Μου άρεσαν και τα δύο πααααααρα πολύ!!! Ήταν τέλεια! Και μου άρεσε και η τελευταία αφιέρωση! Στο παιδί μας που όντως είναι σε πολύ καλό δρόμο! Smile Βλέπω τελικά στο 6ο κεφάλαιο δεν έβαλες το τελευταίο κομμάτι! Καλύτερα! Δεν είμαστε για τέτοια τώρα! Wink geek χα χα χα
    Ανυπομονώ τόσο για την συνέχεια όσο και το Νινάκι μας!!!!
    Σπόιλερ:

Σπόιλερ:
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 20 Μάης 2011 - 16:54

πολυ ομορφη η συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!! τι ομορφη φιλια !!!!!!!!!
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 20 Μάης 2011 - 18:23

Mαρίνα μου.
    Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.
    Το θέμα του αποχωρισμού το έχω περάσει αυτοπρωσόπως και ξέρω πόσο πολύ πονάει.
    Ίσως να είναι και το μόνο που να μπορώ να περιγράψω τόσο μα τόσο καλά.
    Αλλά ξέρω επίσης πόσο μία φιλία μπορεί να αντέξει στην απόσταση, και πως πρέπει
    να αφήνεις και τον άλλον μερικές φορές να περπατάει μόνος του τον μονοπάτι. Χωρίς εσένα

Καλύτερη μου φίλη.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εσένα για τους επαίνους.
    Και εγώ πιστεύω ότι σίγουρα άξιζε μία αφιέρωση το παιδί μας, όσο μικρό και να ήταν το κεφάλαιο.

Όσο για τις 2 παραγράφους ναι τις παρέλειψα κατά τις συμβουλές σου.... θα μπουν αργότερα
    στα extra.!

Όσο αναφορά στο συμβούλιο ήταν από τα καλύτερα τις ζωής μου.!
    Παρεπιτπόντως. Μόνο εσύ θα λείπεις σήμερα.! Crying or Very sad

Χα χα χα ναι πες του ότι αρέσει και στα κορίτσια μετά να σούμε που θα αράζει το καλάμι όταν θα έρχεται σχολείο.! χιχιχιχιχ πλακίτσα. Πρέπει να καταλήξεις κάποια στιγμή στον νίκολας... μιας που το ανέφερες.!

Ελίνα μου σε ευχαριστώ και εσένα πάρα πολύ! Χαίρομαι που σου αρέσει η ιστορία.Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 906998

Πολλά φιλιά και αγάπες σε όλες σας.!

kiss Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 34442
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 22 Μάης 2011 - 13:25

Παράθεση :
    Δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσω την φίλη μου Χρυσάνθη (Xrysanthi)
    που έφτιαξε για εμένα στην υπογραφή μου την πιο όμορφη Ιζαμπέλλα ως τσιγγάνα
    και έδωσε την δική της πινελιά στο φανφίκ μου!
    Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες για εμένα...
    Το 6ο, ένα από τα αγαπημένα μου κεφάλαια, είναι δικό σου...!
    καρδιά μου εσύ Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 34442 χαίρομαι που μπόρεσα να βοηθήσω και έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι σε αυτήν την υπέροχη ιστορία.

σήμερα βρήκα επιτέλους λίγο ησυχία για να κάτσω να απολαύσω αυτό το αριστούργημα
    πραγματικά έχω μείνει Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 558691 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 558691 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 558691 με τον τρόπο που περιγράφεις τις σκηνές και γενικά όλο το συναίσθημα που μας μεταφέρεις

έγινε επίσημα μια απο της αγαπημένες μου ιστορίες και περιμένω με αγωνία να διαβάσω και την συνέχεια

αυτό που μου άρεσε περισσότερο... είναι ότι επικεντρώνεσαι περισσότερο στην φιλία και όχι στο ζευγάρι που σίγουρα θα τα βρούνε σκούρα... δεν μου φαίνεται και πολύ "καλό παιδί" ο γαλανομάτης μας Wink αλλά σίγουρα θα έχει πολύ και καλή συνέχεια να απολαύσουμε

συνέχισε έτσι... γράφει καταπληκτικά και μας παρασέρνεις σε ένα διαφορετικό ονειρεμένο παραμύθι Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 201917
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 22 Μάης 2011 - 20:07

Xρυσάνθη μου χαίρομαι πάρα πολύ που διάβασες την ιστορία μου και
    ακόμα περισσότερο χαίρομαι που σου αρέσει τόσο.kiss Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 616544 kiss

Η φιλία είναι το βασικό συστατικό αυτού του φανφίκ. Εγώ πιστεύω ότι
    όσο ευτυχησμένος και αν είσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς, δεν είσαι πραγματικά
    ικανοποιημένος αν αυτό που λείπει από την ζωή σου είναι καλοί φίλοι.

Το φανφίκ αυτό θα αποκτήσει πολλά ζευγάρια. Ευτυχησμένα και μη.
    Όμως στην πραγματικότητα κανένα από αυτά τα ζευγάρια δεν θα εννοθεί
    χωρίς την στίρηξη και την βοήθεια αληθινών φίλων. Wink

To νέο κεφάλαιο θα μπει πολύ σήντομα.
    Μέχρι τότε πολλά φιλιά.
    Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 465227
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 22 Μάης 2011 - 20:26

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... χωρίς τους φίλους μας δεν μπορούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας ακόμα και αν είμαστε ευτυχισμένοι huggie
    περιμένω με αγωνία την συνέχεια Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 34442
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 29 Μάης 2011 - 11:15

τα ομορφα πραγματα τα στηριζουμε!!!! εκπληκτικο κεφαλαιο η φιλια ειναι τοσο δυνατη που μακαρι να υοπηρχαν πολλες τετοιες στον κοσμο !για αλλη μια φορα με καθηλωσες!!
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 29 Μάης 2011 - 12:05

Νίκη μου τώρα το διάβασα!!!! Πολύ ωραία η συνέχεια!!!
    Μου αρέσει η σκηνή στο ποτάμι! Να κανονίσεις να πάνε και για μπάνιο εκεί! Καλοκαίρι έρχεται!!! tongue
    Όσο για το γράψιμο.... Τι να πω! Κουράγιο... χαχαχαχχαχαχα lol!
    Η συνέχεια να μπει ΓΡΗΓΟΡΑ , παρακαλώ! Φιλάκια!!!!
    kiss huggie
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 29 Μάης 2011 - 23:14

Αγάπη μου για άλλη μια φορά το κεφάλαιο και η εξέλιξη της ιστορίας τα σπάνε..!!! Περιμένω την συνέχεια πως και πως... Μην αργήσεις γιατί θα έρθω σπίτι σου να την διαβάσω..!!! χαχαχαχαχα..... Α! και τώρα που είπα σπίτι το σαββάτο συνβούλιο και ταινιούλα σπίτι μου... Οκ.??
    Φιλιά η Νίνα σου...!!!
    kiss Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 577643
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 30 Μάης 2011 - 15:44

Χαίρομαι Ελίνα μου που με στηρίζετε ακόμα και ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό.

Μαρίνα μου σε ευχαριστώ πολύ και εσένα.... το μπάνιο στο ποτάμι μπήκε στο πρόγραμμα λοιπόν....! θα το βάλω κάπου στην συνέχεια....

Τώρα το γράψιμο είναι γράψιμο όπως και να το κάνεις. Υπομονή.

Νίνα μου έγινε... εγώ και η Δήμητρα είμαστε μέσα για το Σάββατο...

Και η συνέχεια θα μπει γρήγορα μην ανησυχήτε....

Επίσης να ενημερώσω ότι το καστ με τα αγόρια δεν θα αργήσει είναι σχεδόν έτοιμο...!

Πολλά πολλά μάκια...!
    Ν.
    kiss Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 34442
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 31 Μάης 2011 - 0:08

Αλλο να ξέρεις ποια είναι τα αγόρια και άλλο να βλέπεις επιτέλους τις φωτο τους σαν κομμάτι της ιστορίας!!!! Ανυπομονώ τρελά να τους δω όλους!!!! ¶ντε Ντράγκοστε!!! geek
    Νίκη μην αργίσεις πολύ τη συνέχεια!!!!
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 31 Μάης 2011 - 1:00

Xαχαχαχα σωστά άλλο το ένα άλλο το άλλο...! Και ναι Μαρίνα το είπαμε... γρήγορα η συνέχεια...!
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 31 Μάης 2011 - 1:46

σου έχει μείνει μονο της ντραγκοστε?
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 31 Μάης 2011 - 19:46

Nαι.... Ελπίζω να τα καταφέρει σύντομα αλλιώς θα τον παραθέσω αργότερα..!
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 31 Μάης 2011 - 20:01

Να προτείνω κάτι? καλύτερα βάλε αυ΄τούς που έχουν εμφανιστεί ήδη στην ιστορία...
    Στέφαν, Νίκολας, Μάρκος, Έντουαρντ!!!! Και μετά του υπόλοιπους...

Σχόλια: Isabella The Gypsy
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 3 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: