Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Isabella The Gypsy

Πήγαινε κάτω 
    +17
    penny
    eleni 2
    robsten kiss
    LadyTaniaXd
    sandy forever
    Stella Sunlight
    nana mplak
    d@n@e twilight!
    xrysanthi
    Nantia Hale_Biers
    justnina22
    marina
    Marzaki Cullen
    ROBELINA
    Emy+Robert
    ed<3
    niki
    21 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Κορινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2465
    Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 24 Ιουλ 2011 - 15:40

Γλυκά μου κοριτσάκια... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ακόμα μία φορά.

Ελένη μου χαίρομαι πάρα πολύ που διάβασες και τα υπόλοιπα κεφάλαια και ακόμα περισσότερο που σου άρεσαν..!!!

Νινάκο μου μία τάση δολοφονίας την έχεις τώρα τελευταία.... αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι ποιος θα ξεπαστρεψει ποιον;

Κατερινάκι μου λες να τον ηρεμίσει τον Έντουαρντ η Μπέλλα...; αναρωτιέμαι πως;;;; Wink

Μπουμπού μου, Μαρινάκι μου.... δεν υπάρχουν λόγια για να σε ευχαριστήσω για όσα κάνεις για εμένα...! Το ότι κάθε κεφάλαιο είναι αψεγάδιαστο οφείλεται σε εσένα κατά ένα μεγάλο μέρος....! Είναι τιμή μου να σε έχω δίπλα μου...! Σε ευχαριστώ που τότε δέχτηκες...! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 382268

Αύριο η συνέχεια....

Πολλά πολλά φιλιά...

Ν.
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 24 Ιουλ 2011 - 19:40

αχχχ τι ηλεκτρισμός ήταν αυτός??? έρως με την πρώτη ματιά Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 835489 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 835489 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 835489 σντουπ και κάτω giggle giggle πολύ γέλασα με τον ΕΝΤ που της έκανε και παρατηρήσεις... θα σε μαλώσω... πρέπει τότε να λες το όνομα σου και τον τίτλο κακό κορίτσι giggle giggle giggle giggle τόσο τυφλός giggle giggle giggle αλλά απο την άλλη πέρα την πλάκα αυτό με πονήρεψε... γιατί κακά τα ψέματα σιγά μην είναι χαζός... αλλά για να την συνέτιση κάτι μου λέει ότι δεν ειναι στο κόλπο... ή τουλάχιστον όχι ακόμα μμμμμ.... σκέφτομαι.. ύποπτο... και το λέω αυτό γιατί η δεν θυμάμαι το όνομα της είναι σίγουρη ότι κάτι θα γίνει μεταξύ τους... πως μπορεί να είναι τόσο σίγουρη... απο την άλλη όμως μήπως και για τον ΕΝΤ είναι ίδια η κατάσταση και σκέφτηκε πιο ώριμα???... μήπως ένιωσε και ο ίδιος τον ίδιο ηλεκτρισμό και σκέφτηκε να μην την διπλαρώσει??? λέω μήπως??? θα δείξει
    απο την άλλη την ΜΠ πολύ ψύχραιμη την είδα και χαίρομαι γι αυτό... εγώ θα είχα μπει μέσα και θα ζητούσα εξηγήσεις... εκείνη αντίθετα το πήρε πατριωτικά και σκέφτηκε να βρει ένα κόλπο να της το φέρει μπούμερανκ Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 31995 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 31995 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 31995 η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να πάρει Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917

Νικάκι μου τι να λέμε καρδιά μου κεντάς με την ιστορία αυτή... περιμένω πως και πως την συνέχεια Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 34442
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιουλ 2011 - 9:02

Xρυσάνθη μου εγώ κεντάω ή εσύ κεντάς...??? tongue Με αυτά που έγραψες με κατατρόποσες την συνγραφέα.... τι γράφει το χεράκι σου ένας θεός ξέρει..... kiss Ευχαριστώ πολύ πάντως για τα καλά σου λόγια. Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 34442

Καινούριο κεφάλαιο θα μπει σήμερα το απόγευμα... τώρα... κάποιες απορίες θα λυθούν κάποιες άλλες θα τεθούν και πάει λέςγοντας...!!! Wink

Για να δούμε.....

πολλά πολλά φιλιά.

Ν.

eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : χαλκιδικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1743
    Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 26 Ιουλ 2011 - 1:51

Νικη μου μπραβο σου αλλο ενα υπεροχο κεφαλαιο Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 ο Εντουαρντ με την Μπελλα απεκτησαν μια οικειοτητα μεταξυ τους οσο και αν στην αρχη η ιδια δε το επιδιωξε, και ο Εντουαρντ μου φαινεται ηδη ερωτευμενος κυριως τωρα που θα περνανε τοσες ωρες μαζι πιστευω θα εκδηλωσει τα συναισθηματα του. Κατι κρυβεται ομως με το παρελθον του και την οικογενεια του ανυπομονω για την σιγουρα απροσμενη συνεχεια Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 34442
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 1204
    Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 26 Ιουλ 2011 - 8:22

Υπεροχο το νεο κεφαλαιο Νικη μου και αρκετα αποκαλυπτικο...!!!Κατι ειχε συμβει με την οικογενεια του Edward και τους τσιγγανους σωστα???Γιατι κατι μου λεει οτι θελει να παρει εκδικηση απο τη Bella???Αλλα απ'οτι φαινεται η Bella του εχει κανει εντυπωση και θα τον οδηγησει σε αλλα μονοπατια!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 150320
    Η Bella παλι δεν εχω καταλαβει τι εχει στο μυαλο της... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 691775 Θα δουμε...
    ΜΠΡΑΒΟ ηταν εξαιρετικη η συνεχεια!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 Ανυπομονω για το επομενο... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 6512
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 688
    Registration date : 03/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 26 Ιουλ 2011 - 10:34

Aγάπη τι κεφάλαιο ήταν αυτό...;! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 558691

Αυτό με τον Έντουαρντ, την οικογένεια και τουσ τσιγγάνουν δεν το περίμενα με τόποτα.... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 921765

Είμαι πολύ περιέργη για την συνέχεια... Πάρα πολύ...!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 432569 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 474941 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 432569

ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 26 Ιουλ 2011 - 11:26

ο εντουαρτ εχει καποιο προβλημα με τις τσιγγανες .. ασχημο αυτο .. εχει σχεση κα με την οικογενεια του ανα καταλαβα σωστα .. ενα ακομα υπεροχο κεφαλαιο απο τα αλαβαστινα χερια σου , ανυπομονω για την συνειχεα
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 26 Ιουλ 2011 - 20:34

Koριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
    Χαίρομαι που σας άρεσε γιατί το είχα και ένα άγχος αυτό το κεφάλαιο!!!

τώρα επειδή την Πέμπτη φεύγω θα ανεβάσω καινούρια κεφάλαια και αύριο και μεθαύριο!

Και επειδή θα γυρίσω κάπου στις 17 αυγούστου αν βρω χρόνο μες τις διακοπές μπορεί να βάλω κανα κεφαλαιάκι!

αυτά από εμένα...
    ευχαριστώ και πάλι...
    πολλά πολλά μάκια...
    Ν. kiss kiss kiss
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : κόρινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 3084
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 26 Ιουλ 2011 - 22:34

Μπράβο Νίκη! Τέλεια τα 2 τελευταία κεφάλαια!!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 26 Ιουλ 2011 - 23:02

ε ρε γλέντια... τελικά ο ΕΝΤ δεν είναι στο κόλπο άλλα έχει τον δικό του πόνο να τον τριβελίζει απο την μια να τον σαγηνεύει η ομορφιά της Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 835489 και απο την άλλη να τον πληγώνει η καταγωγή της... τι θα κερδίσει άραγε;;; Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes εγώ λέω μάλλον η ομορφιά της
    Νικάκι μου δεν σου κρύβω ότι με μπέρδεψες λίγο σε αυτό το κεφάλαιο... δεν μπόρεσα να μπω στο μυαλό της μπ για να καταλάβω το σχέδιο της... μάλλον δεν έχει ακόμα... αλλά γιατί τέτοια επιμονή να κάνουν τα μαθήματα στο δωμάτιο της;;; θέλει να τον τυλίξει ή όχι;; θα μάθουμε παρακάτω... αλλά με τον δούκα τι γίνεται τον θέλει τελικά ή όχι;;; και αυτό επίσης... πραγματικά έχω ανάμεικτα συναισθήματα μετά απο αυτό το κεφάλαιο... ίσως δεν ήμουν αρκετά συγκεντρωμένη... περιμένω με αγωνία την συνέχεια... έκανες εξαιρετική δουλειά Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 26 Ιουλ 2011 - 23:28

Mαρινάκι μου ευχαριστώ πολύ μπέμπα μου!!!! huggie

Χρυσάνθη μου η αλήθεια είναι πως σε αυτό το κεφάλαιο προσπαθώ να εξηγήσω λίγο την
    συμπεριφορά του Έντ, και είναι πολύ λογικό να μπερδύεστε αφού έχετε συνηθήσει την Μπ.
    ως αφηγήτρια.

Και είναι αλήθεια πως ούτε η ίδια η Μπ. ξέρει ακόμα τι θα κάνει με την Νέστα ούτε τα συναισθήματα τις για τον Στέφαν γιατί καθώς η ζωή της ανατρέπεται συνεχώς από καινούρια πρόσωπα και καταστάσεις είναι δύσκολο να βγάλει μία άκρη... Ευτυχώς όμως όπως θα δούμε
    στην συνέχεια έχει και πάλι κοντά της άτομα που την βοηθούν και την στηρίζουν: φίλους.
    Το πιο σημαντικό πράγμα από όλα.

Και η συνέχεια επί της οθόνης.

μέχρι τότε πολλά πολλά μάκια.

Ν. kiss kiss kiss
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 0:30

Νικη μου Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 34442 οπως ολα τα κεφαλαια σου
    και αυτο ηταν μοναδικο!!!

Ο Εντουαρντ ειναι επιφυλακτικος απεναντι στην Ιζαμπελλα
    για κατι που εχει συμβει στο παρελθον με τους τσιγγανους απ' οτι
    καταλαβα!! Wink Αλλα ειναι τοσο ασχημο αυτο που να φτανει
    σε σημειο να θελει να παρει εκδικιση;;; Evil or Very Mad

Η Ιζαμπελλα ειναι πονηρο μυαλο και εξυπνη και θα τα καταφερει!!!Δεν την φοβαμαι
    Ο Εντουαρντ πιστευω ειναι αυτος που παρα τις προσπαθειες του να μεινει
    μακρια της ειναι αυτος που θα πεσει στα διχτυα της Razz
    Θα δειξει, η αρχη εγινε!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917

Κοριτσακι μου γλυκο συνεχισε να γραφεις και να μας γεμιζεις χαρα με τις ιστοριες σου!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 34442
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 1:43

μια απορία αν θες μου απαντάς... ο ΕΝΤ διάβασε το γράμμα ή όχι;;; έχω λόγο που το ρωτάω Rolling Eyes
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 11:49

Θα σου απαντήσω με προσωπικό μήνυμα. Smile

Μαρινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ καρδιά μου.... Είσαι πραγματικά υπέροχη σε λατρευω! kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 14:03

Νίκη μου huggie , διάβασα τα 3 τελευταία κεφάλαια!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 6512 Τα απήλαυσα όσο δε λέγεται!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 6512 Αχχχχχχχ...εμφανίστηκε!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 150320

12ο κεφάλαιο: Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 480860 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 480860 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 480860 Έμεινα σύξυλη!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 6626 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 835489 Αχχχ!!! Δάσκαλός της!!! Περιμέναμε 11 κεφάλαια για να διαβάσουμε κάτι γι αυτόν κι όμως στο 12ο κάνει την εμφάνισή του! boogie boogie boogie Φαντάζεσαι τι χαρά πήρα! giggle
    Το γράμμα της Μπέλα με γέμιζε με μελαγχολία. Σκεφτόμουν τις φίλες της, την οικογένειά της και το σπίτι της, από τα οποία είναι μακριά τώρα, καθώς θα παντρευτεί και τον Δούκα. Wink Όμως...ο γάμος θα γίνει; giggle Αφού ήρθε το αγόρι μας!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 150320 giggle

13ο κεφάλαιο: Η κόμισα Νέστα λοιπόν είναι αποφασισμένη να διώξει την Ιζαμπέλα από το καστρο. Απέδωσε πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό της, άδικα. Επειδή είναι φτωχή, πιστεύει πως "τύλιξε" τον Δούκα μόνο και μόνο για τα λεφτά του. Η παγίδα που θέλει να της στήσει είναι απαίσια! Για να προβεί σε τέτοια ενέργεια, σημαίνει πως τη μισεί πολύ.
    Όσον αφορά τον Έντουαρντ νομίζω πως είναι μέσα στο κόλπο... Wink Rolling Eyes Τον περίμενα γλυκό και συνέβη το ακριβώς αντίθετο... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 876749 Τυπικός και σοβαρός όσο δεν πάει!!

14ο κεφάλαιο: Τα πράγματα άλλαξαν θα έλεγα, ειδικά αφού διάβασα την οπτική του Έντουαρντ. Smile Ήταν πιο χαλαρός και η ατμόσφαιρα πιο ήρεμη. Με προβλημάτισε η συμπεριφορά της Ιζαμπέλα. Γιατί επέμενε τόσο πολύ στο να είναι μόνοι και να έχουν κάποιο ιδιωτικό χώρο; Ο Έντουαρντ δε δέχτηκε παρά τις προσπάθειές της όμως. Τα λόγια του ήταν σαν γρίφος. Έχει τελικά κάποια σχέση με το "κόλπο"; Θέλω να ελπίζω πως όχι. Η περιγραφή της Μπέλα από τον ίδιο ήταν απλά υπέροχη. Μιλούσε σαν ερωτευμένος και μαγεμένος από την παρουσία της! Παρατήρησα όμως και μια προκατάληψη προς τις τσιγγάνες ή μου φάνηκε; Rolling Eyes Θα δείξει παρακάτω... Wink

Νίκη μου, τι να πω;;; Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 480860 Συγχαρητήρια!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 Εκπληκτικά κεφάλαια όλα!!! Γράφεις τόσο όμορφα και μας παρασέρνεις κάθε στιγμη με τις εικόνες που πλάθεις!!!! Μπράβο σου γλυκιά μου!!!!!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 474941 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 474941 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 474941
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 465227 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 465227 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 465227
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 28 Ιουλ 2011 - 15:49

Κοριτσάκι μου γλυκό!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ ομορφιά μου!!!
    Τα υπέροχα σου λόγια με συγκινούν πάρα πάρα πολύ κάθε φορά που διαβάζω τα σχόλια σου!!!!
    Να είσαι καλά Ερμιονάκι μου!!!! kiss kiss kiss

πολλά πολλά μάκια.

Ν. Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 630836
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:14

Νικη μου πολυ ωραιο κεφαλαιο!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 474941 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 474941 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 474941
    Ο Εντουαρντ εχει γινει εμμονη ιδεα στην Ιζαμπελλα η μου φαινεται??! Smile
    Πολυ παραξενα ονειρα εχει,ανυπομονω αν θα παιξουν καποιο ρολλο...!
    Ο Δουκας αν καταλαβα καλα δεν νοιαζεται για τη Ιζαμπελλα...???Αλλα ειχε δειξει...
    Μπραβο ηταν πολυ καλο!!!Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια!!!
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:25

Κατερινάκι μου γλυκό ευχαριστώ πάρα πολύ....! kiss
    Επειδή είχα υποσχεθεί κεφάλαιο χτες και δεν το πρόλαβα.... σήμερα θα βάλω 2!!! Σε κανά 10λεπτο θα πέσει το επόμενο! Wink
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:28

ΤΕΛΕΙΑ!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 6512 Περιμενω να δω τι αλλο θα γινει!!!
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:33

Νικη μου υπεροχη συνεχεια. Η Μπελλα φαινεται ηδη να σκεφτεται τον Εντουαρντ για τα καλα. Η Εμμα παλι ειναι πολυ καλη κοπελα και ευτυχως συμπαθει την Μπελλα και πιστευω θα κανουν καλη παρεα. Περιμενω να δω τι θα γινει στην επομενη συναντηση με τον Εντουαρντ.
    Μπραβο Νικη μου περιμενω γρηγορα την συνεχεια Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 34442
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:04

Ευχαριστώ πάρα πολύ Ελένη μου...!!!! kiss

Η Συνέχεια μόλις μπήκε! Wink
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:23

Shocked faint Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 558691 Δεν το πιστευω οτι τον φιλησε...!Δεν το περιμενα με τιποτα...Βεβαια οταν ανοιξα το σποιλερ το υποψιαστηκα αλλα ηταν ξαφνικο...
    ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 4947 Ειναι ερωτευμενοι!!!Και ο Εντουαρντ μου φαινεται περισσοτερο...!Η Ιζαμπελλα πιστευω οτι δεν το ξερει ακομα...! giggle
    Ηταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 Ανυπομονω να δω τι θα γινει μετα...μας το εκοψες σε πολυ κρισιμο σημειο...!!!

eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:34

Νικη μου δευτερο υπεροχο κεφαλαιο για σημερα μπραβο και παλι μπραβο Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 201917 ο Εντουαρντ πλεον οτι και να κανει δεν μπορει να κρατηθει αλλο μακρια απο την Μπελλα ειναι ερωτευμενος αλλα μου φαινεται πως και η Μπελλα ειναι αφου τον φιλησε το επιβεβαιωσε καπως. Αυτο δεν ηταν και δυσκολο να συμβει αφου ο Δουκας μπορω να πω ειναι ανυπαρκτος. Περιμενω με μεγαλη αγωνια την συνεχεια kiss Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 34442
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : κόρινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 3084
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 28 Ιουλ 2011 - 21:42

Ρε Νίκη, δε σε προλαβαίνω πια!!!! Πόσα κεφάλαια τη μέρα βάζεις??? χαχαχαχα! Τέλεια και τα 2!!! Πολύ καλή η Έμμα! Και ο Φίλιπ ωραίος, σαν τον αληθινό! Razz
    Ααααχ καημένε Δούκα!!!!
    Καλά εκει που το έπαιζε εξουσία η μπέλλα πέθανα! Και ο άλλος? Που πας κύριε? Πως τολμάς? χαχαχαχαχαχα καλά δεν υπήρχε αυτή η σκηνή! Αλλά σε αυτό το ημιτελές και.... από τη μεριά της Ιζαμπέλλα χάθηκα! τι και? τι έγινε μετά το φιλί??? οεο!
    Θέλω να τον πεθάνει η Ιζαμπέλλα! Να τον τρελάνει! όοοχι, δεν είμαι καθόλου σαδίστρια... Twisted Evil
    Καλά να περάσεις στο χωριό σου!!! Ανυπομονώ να γυρίσεις και να σε δω!
    Και να βάλεις το επόμενο κεφάλαιο φυσικά! Razz
    Σε φιλώ! Καλές διακοπές!!! kiss
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 28 Ιουλ 2011 - 22:40

διαβασα και τα δυο μαζι και εχω μεινει ειλικρεινα ..η εμμα ειναι πολυ καλη και γλυκια .. οσο για τα πιτσουνακια μου θελει ο ενας τον αλλο , αλλα ειναι δυσκολο και για τους δυο .. ανυπομονω για την συνεχεια

Σχόλια: Isabella The Gypsy
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 7 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: