| Σχόλια: Isabella The Gypsy | |
|
+17penny eleni 2 robsten kiss LadyTaniaXd sandy forever Stella Sunlight nana mplak d@n@e twilight! xrysanthi Nantia Hale_Biers justnina22 marina Marzaki Cullen ROBELINA Emy+Robert ed<3 niki 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 15:40 | |
| Γλυκά μου κοριτσάκια... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ακόμα μία φορά. Ελένη μου χαίρομαι πάρα πολύ που διάβασες και τα υπόλοιπα κεφάλαια και ακόμα περισσότερο που σου άρεσαν..!!! Νινάκο μου μία τάση δολοφονίας την έχεις τώρα τελευταία.... αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι ποιος θα ξεπαστρεψει ποιον; Κατερινάκι μου λες να τον ηρεμίσει τον Έντουαρντ η Μπέλλα...; αναρωτιέμαι πως;;;; Μπουμπού μου, Μαρινάκι μου.... δεν υπάρχουν λόγια για να σε ευχαριστήσω για όσα κάνεις για εμένα...! Το ότι κάθε κεφάλαιο είναι αψεγάδιαστο οφείλεται σε εσένα κατά ένα μεγάλο μέρος....! Είναι τιμή μου να σε έχω δίπλα μου...! Σε ευχαριστώ που τότε δέχτηκες...! Αύριο η συνέχεια.... Πολλά πολλά φιλιά... Ν. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 19:40 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Δευ 25 Ιουλ 2011 - 9:02 | |
| Xρυσάνθη μου εγώ κεντάω ή εσύ κεντάς...??? Με αυτά που έγραψες με κατατρόποσες την συνγραφέα.... τι γράφει το χεράκι σου ένας θεός ξέρει..... Ευχαριστώ πολύ πάντως για τα καλά σου λόγια. Καινούριο κεφάλαιο θα μπει σήμερα το απόγευμα... τώρα... κάποιες απορίες θα λυθούν κάποιες άλλες θα τεθούν και πάει λέςγοντας...!!! Για να δούμε..... πολλά πολλά φιλιά. Ν. | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 26 Ιουλ 2011 - 1:51 | |
| Νικη μου μπραβο σου αλλο ενα υπεροχο κεφαλαιο ο Εντουαρντ με την Μπελλα απεκτησαν μια οικειοτητα μεταξυ τους οσο και αν στην αρχη η ιδια δε το επιδιωξε, και ο Εντουαρντ μου φαινεται ηδη ερωτευμενος κυριως τωρα που θα περνανε τοσες ωρες μαζι πιστευω θα εκδηλωσει τα συναισθηματα του. Κατι κρυβεται ομως με το παρελθον του και την οικογενεια του ανυπομονω για την σιγουρα απροσμενη συνεχεια | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 26 Ιουλ 2011 - 8:22 | |
| Υπεροχο το νεο κεφαλαιο Νικη μου και αρκετα αποκαλυπτικο...!!!Κατι ειχε συμβει με την οικογενεια του Edward και τους τσιγγανους σωστα???Γιατι κατι μου λεει οτι θελει να παρει εκδικηση απο τη Bella???Αλλα απ'οτι φαινεται η Bella του εχει κανει εντυπωση και θα τον οδηγησει σε αλλα μονοπατια!!! Η Bella παλι δεν εχω καταλαβει τι εχει στο μυαλο της... Θα δουμε... ΜΠΡΑΒΟ ηταν εξαιρετικη η συνεχεια!!! Ανυπομονω για το επομενο... | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 26 Ιουλ 2011 - 10:34 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 26 Ιουλ 2011 - 11:26 | |
| ο εντουαρτ εχει καποιο προβλημα με τις τσιγγανες .. ασχημο αυτο .. εχει σχεση κα με την οικογενεια του ανα καταλαβα σωστα .. ενα ακομα υπεροχο κεφαλαιο απο τα αλαβαστινα χερια σου , ανυπομονω για την συνειχεα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 26 Ιουλ 2011 - 20:34 | |
| Koριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Χαίρομαι που σας άρεσε γιατί το είχα και ένα άγχος αυτό το κεφάλαιο!!! τώρα επειδή την Πέμπτη φεύγω θα ανεβάσω καινούρια κεφάλαια και αύριο και μεθαύριο! Και επειδή θα γυρίσω κάπου στις 17 αυγούστου αν βρω χρόνο μες τις διακοπές μπορεί να βάλω κανα κεφαλαιάκι! αυτά από εμένα... ευχαριστώ και πάλι... πολλά πολλά μάκια... Ν. | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 26 Ιουλ 2011 - 22:34 | |
| Μπράβο Νίκη! Τέλεια τα 2 τελευταία κεφάλαια!!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 26 Ιουλ 2011 - 23:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τρι 26 Ιουλ 2011 - 23:28 | |
| Mαρινάκι μου ευχαριστώ πολύ μπέμπα μου!!!! Χρυσάνθη μου η αλήθεια είναι πως σε αυτό το κεφάλαιο προσπαθώ να εξηγήσω λίγο την συμπεριφορά του Έντ, και είναι πολύ λογικό να μπερδύεστε αφού έχετε συνηθήσει την Μπ. ως αφηγήτρια. Και είναι αλήθεια πως ούτε η ίδια η Μπ. ξέρει ακόμα τι θα κάνει με την Νέστα ούτε τα συναισθήματα τις για τον Στέφαν γιατί καθώς η ζωή της ανατρέπεται συνεχώς από καινούρια πρόσωπα και καταστάσεις είναι δύσκολο να βγάλει μία άκρη... Ευτυχώς όμως όπως θα δούμε στην συνέχεια έχει και πάλι κοντά της άτομα που την βοηθούν και την στηρίζουν: φίλους. Το πιο σημαντικό πράγμα από όλα. Και η συνέχεια επί της οθόνης. μέχρι τότε πολλά πολλά μάκια. Ν. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τετ 27 Ιουλ 2011 - 0:30 | |
| Νικη μου οπως ολα τα κεφαλαια σου και αυτο ηταν μοναδικο!!! Ο Εντουαρντ ειναι επιφυλακτικος απεναντι στην Ιζαμπελλα για κατι που εχει συμβει στο παρελθον με τους τσιγγανους απ' οτι καταλαβα!! Αλλα ειναι τοσο ασχημο αυτο που να φτανει σε σημειο να θελει να παρει εκδικιση;;; Η Ιζαμπελλα ειναι πονηρο μυαλο και εξυπνη και θα τα καταφερει!!!Δεν την φοβαμαι Ο Εντουαρντ πιστευω ειναι αυτος που παρα τις προσπαθειες του να μεινει μακρια της ειναι αυτος που θα πεσει στα διχτυα της Θα δειξει, η αρχη εγινε!!! Κοριτσακι μου γλυκο συνεχισε να γραφεις και να μας γεμιζεις χαρα με τις ιστοριες σου!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τετ 27 Ιουλ 2011 - 1:43 | |
| μια απορία αν θες μου απαντάς... ο ΕΝΤ διάβασε το γράμμα ή όχι;;; έχω λόγο που το ρωτάω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τετ 27 Ιουλ 2011 - 11:49 | |
| Θα σου απαντήσω με προσωπικό μήνυμα. Μαρινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ καρδιά μου.... Είσαι πραγματικά υπέροχη σε λατρευω! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Τετ 27 Ιουλ 2011 - 14:03 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 15:49 | |
| Κοριτσάκι μου γλυκό!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ ομορφιά μου!!! Τα υπέροχα σου λόγια με συγκινούν πάρα πάρα πολύ κάθε φορά που διαβάζω τα σχόλια σου!!!! Να είσαι καλά Ερμιονάκι μου!!!! πολλά πολλά μάκια. Ν. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:14 | |
| Νικη μου πολυ ωραιο κεφαλαιο!!! Ο Εντουαρντ εχει γινει εμμονη ιδεα στην Ιζαμπελλα η μου φαινεται??! Πολυ παραξενα ονειρα εχει,ανυπομονω αν θα παιξουν καποιο ρολλο...! Ο Δουκας αν καταλαβα καλα δεν νοιαζεται για τη Ιζαμπελλα...???Αλλα ειχε δειξει... Μπραβο ηταν πολυ καλο!!!Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:25 | |
| Κατερινάκι μου γλυκό ευχαριστώ πάρα πολύ....! Επειδή είχα υποσχεθεί κεφάλαιο χτες και δεν το πρόλαβα.... σήμερα θα βάλω 2!!! Σε κανά 10λεπτο θα πέσει το επόμενο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:28 | |
| ΤΕΛΕΙΑ!!! Περιμενω να δω τι αλλο θα γινει!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 16:33 | |
| Νικη μου υπεροχη συνεχεια. Η Μπελλα φαινεται ηδη να σκεφτεται τον Εντουαρντ για τα καλα. Η Εμμα παλι ειναι πολυ καλη κοπελα και ευτυχως συμπαθει την Μπελλα και πιστευω θα κανουν καλη παρεα. Περιμενω να δω τι θα γινει στην επομενη συναντηση με τον Εντουαρντ. Μπραβο Νικη μου περιμενω γρηγορα την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:04 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ Ελένη μου...!!!! Η Συνέχεια μόλις μπήκε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 17:23 | |
| | |
|
| |
| |
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 21:42 | |
| Ρε Νίκη, δε σε προλαβαίνω πια!!!! Πόσα κεφάλαια τη μέρα βάζεις??? χαχαχαχα! Τέλεια και τα 2!!! Πολύ καλή η Έμμα! Και ο Φίλιπ ωραίος, σαν τον αληθινό! Ααααχ καημένε Δούκα!!!! Καλά εκει που το έπαιζε εξουσία η μπέλλα πέθανα! Και ο άλλος? Που πας κύριε? Πως τολμάς? χαχαχαχαχαχα καλά δεν υπήρχε αυτή η σκηνή! Αλλά σε αυτό το ημιτελές και.... από τη μεριά της Ιζαμπέλλα χάθηκα! τι και? τι έγινε μετά το φιλί??? οεο! Θέλω να τον πεθάνει η Ιζαμπέλλα! Να τον τρελάνει! όοοχι, δεν είμαι καθόλου σαδίστρια... Καλά να περάσεις στο χωριό σου!!! Ανυπομονώ να γυρίσεις και να σε δω! Και να βάλεις το επόμενο κεφάλαιο φυσικά! Σε φιλώ! Καλές διακοπές!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 28 Ιουλ 2011 - 22:40 | |
| διαβασα και τα δυο μαζι και εχω μεινει ειλικρεινα ..η εμμα ειναι πολυ καλη και γλυκια .. οσο για τα πιτσουνακια μου θελει ο ενας τον αλλο , αλλα ειναι δυσκολο και για τους δυο .. ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Σχόλια: Isabella The Gypsy | |
|