| Σχόλια: Isabella The Gypsy | |
|
+17penny eleni 2 robsten kiss LadyTaniaXd sandy forever Stella Sunlight nana mplak d@n@e twilight! xrysanthi Nantia Hale_Biers justnina22 marina Marzaki Cullen ROBELINA Emy+Robert ed<3 niki 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 7 Ιουλ 2011 - 22:47 | |
| Τι ομορφο κεφαλαιο!!!Συγχαρητηρια!!!Πολυ συγκινητικο...!Εκλαψα αρκετα στη σκηνη του αποχωρισμου... Ανυπομονω για τη συνεχεια...Και τον Edward...! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 7 Ιουλ 2011 - 23:46 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ κοριτσάκια μου! Ξέρω ότι άργησα λίγο το κεφάλαιο αλλά ευτυχώς αυτή τη περίοδο έχω ρίξει πολύ γράψιμο στον ελεύθερο μου χρόνο και έχω καλύψει το κενό πουείχα αφήσει... μέσα σε μία εβδομάδα το πολύ θα έχω ανεβάσει κεφάλαιο οπωσδήποτε! Ευχαριστώ για την υπομονή σας.... Ζουζού μου πραγματικά δεν το πιστεύω ότι σε πήραν τα ζουμιά!!!! Είμαι πολύ περήφανη που το κατάφερα... ελπίζω όμως να μην σε στεναχώρισα πολύ.! Δανάη μου χαίρομαι που σου άρεσε η συνέχεια και ακόμα περισσότερο που διαβάζεις γενικότερα και αυτό μου το φανφίκ! Είναι πολύ σημαντικό που με στηρίζεται και σε αυτή μου την προσπάθεια αναγνώστες προηγούμενων ιστοριών μου..! Ευχαριστώ πολύ. Robsten kiss: Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... Χαίρομαι που σου άρεσε η συνέχεια... Έρχεται και ο Έντουαρντ όπου να ναι... ποιος την χάρη σας!!!! (το όνομα σου Πολλά πολλά φιλιά. Ν. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 7 Ιουλ 2011 - 23:50 | |
| Κατερινα με λενε Νικη μου... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Πεμ 7 Ιουλ 2011 - 23:57 | |
| Χάρηκα....! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 8 Ιουλ 2011 - 0:00 | |
| Και εγω Νικη μου!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 8 Ιουλ 2011 - 10:50 | |
| ναι μαι και εγω η αργοπορημενη !! μολις το διαβασα και πραγματικα συγκινιθηκα !! καταφερες να με κανεις να δακρυσω... ηταν πολυ ομορφο!!!!! μπραβο νικη μου!!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 8 Ιουλ 2011 - 17:21 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 8 Ιουλ 2011 - 19:57 | |
| άλλο ένα εκπληκτικό και συγκινητικό κεφάλαιο απο τα χεράκια σου μπράβο καρδιά μου έκανες καταπληκτική δουλειά... αλλά με προβλημάτισε λίγο ο δούκας θα την πάει στο κάστρο του αλλά εκείνος θα λείπει??? και τι θα κάνει εκείνη εκεί... υποτίθεται ότι φεύγει απο τον καταυλισμό για να γνωρίσει τον κόσμο και όχι να μείνει μέσα σε ένα άλλο μέρος περιμένω με αγωνία την συνέχεια... που κάτι μου λέει ότι ο δάσκαλος της θα είναι το εντουαρτακος μας που θα της πάρει τα μυαλά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 9 Ιουλ 2011 - 12:04 | |
| Ελίνα μου, Ερμιόνη μου, Χρυσάνθη μου ευχαριτώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια! Χρυσάνθη μου.... Όλες σου οι απορίες θα λυθούν στα επόμενα κεφάλαια! Μην ανυσηχείς καθόλου και αυτό που ανέφερες δεν πρόκειται να συμβεί καθόλου έτσι! Η Ιζαμπέλλα θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα αλλά δεν θα είναι μόνη της....! Ποοοοοολλλά ποοοοολλλά φιλιά. Ν. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Κυρ 10 Ιουλ 2011 - 14:15 | |
| Νίκη μου, καρδια μου επιτελους βρηκα λιγο χρονο να μπω στο φορουμ!!Καλοκαιρακι ειναι και δεν μπαινω τοσο συχνα κατι οι βολτες κατι η θαλασσα φευγει ο χρονος.... Ας επανελθω στην ιστορια σου απο τα καλυτερα κεφαλαια...Καθαρογραμμενο με εντονες συναισθηματικα φορτισμενες περιγραφες που μου προκαλεσαν ενα σφιξιμο στην καρδια! Οι ηρωες πρεπει να αποχωριστουν ενα σημαντικο κομματι τους...την Ιζαμπελλα και οπως και να το κανουμε τους ποναει! Ο Μαρκος ειναι ενα ακομα θλιβερο προσωπο... οσο και αν προσπαθει δεν ειναι η μοιρα του να ειναι μαζι με την Ιζαμπελλα αλλα ξερω πως θα μας ανταμοιψεις λογικα με εναν αλλο ερωτα ... Γλυκια μου, ξερεις τι γνωμη εχω για την γραφη σου και τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τροπο που εχεις να αποδιδεις πραγματα και καταστασεις Φιλακια πολλα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 15 Ιουλ 2011 - 15:46 | |
| Μαρινάκι μου ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια κοριτσάκι μου!
Είσαι πραγματικά υπέροχη!!!! Σε ευχαριστώ πολύ που με στηρίζεις και με βοηθάς...
Να είσαι πάντα καλά. Πολλά πολλά Φιλιά. Ν. | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 15 Ιουλ 2011 - 16:05 | |
| Αγάπη μου, ένα ακόμα καταπληκτικό καεφάλαιο από εσένα...!!! Μου άρεσε πολύ που η Ιζαμπέλλα αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα για την Ορνέλα για να της διηγηθεί πωσ περνάει... όσον αγορά για το φιλί στο μέτωπο ο Στέφαν είναι τζέντλεμαν...!!! Επίτέλους θα δούμε και την εμφάνιση του Έντουαρντ... Περιμένω πως και πως...!!! Φιλιά J.N. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 15 Ιουλ 2011 - 16:14 | |
| Ηρθε ο Edward!!!Ηρθε ο Edward!!!Ηρθε ο Edward!!! Πολυ ωραιο κεφαλαιο!!!Περιμενω με ανυπομονεσια τη συνεχεια και ειδικα να δω τι θα γινει με τον "ποιο ομορφο αντρα που εχει δει"(δεν εχει και αδικο) !!! | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 15 Ιουλ 2011 - 16:52 | |
| Νικη μου λυπαμαι που το λεω αλλα το δωδεκατο ειναι το πρωτο κεφαλαιο που διαβαζω απο την ιστορια σου. Ωστοσο μου αρεσε πολυ και σιγουρα μεσα σε αυτες τις μερες θα διαβασω και τα προηγουμενα Μπραβο σου περιμενω την συνεχεια | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 15 Ιουλ 2011 - 18:07 | |
| αχ πολυ ωραια η συνεχεια και ο στεφαν ειναι ενας πραγματικος τζεντλεμαν , μπραβο του ............ αχ εμφανιστηκε ο εντουαρτ το ειχα υποψιαστει απο ενα άλλο κεφαλαιο οτι θα υάρξει δασκαλος , αχ αντε να δουμε........ εκπληκτική συνεχεια.. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 15 Ιουλ 2011 - 18:15 | |
| | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 15 Ιουλ 2011 - 18:39 | |
| ΝΙΚΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!! The bitch is back, μωρό μου! Αγάπη μου, διάβασα τα τελευταία 2 κεφάλαια που είχα χάσει και το κατά ευχαριστήθηκα!!!!!! Ήταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!!!!!!!!!! Μπράβο σου!!! Ειλικρινά συγκινήθηκα στον αποχαιρετισμό!!! Όσο για το Δούκα.... Λίγα είναι τα ψωμιά του τώρα που ήρθε Ο Δάσκαλος..... Ανυπομονώ να δω τι θα της μάθει..... χι χι χι Πραγματικά ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Σε φιλώ και θα τα πούμε σύντομα από κοντά!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Παρ 15 Ιουλ 2011 - 21:37 | |
| Νίκη μου δίνω στο κεφάλαιο αυτό πολύ σημασία! Καθώς εμφανίστηκε το πολυπόθητο καμάρι μας....αυτό χρειάζεται να υπογραμμιστεί!!! Νομίζω με αυτή την εμφάνιση αλλάζουν πολλά δεδομένα και καταστάσεις,θα δείξει ... Το γράμμα στην Ορνέλα ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και η πιο σωστή ιδέα που θα μπορούσες να έχεις για να δούμε τον τρόπο που περνάει η Ιζαμπέλλα συνοπτικά ... Ο Στεφαν είναι από τους αγαπήμενους μου όμως η στάση του σε αυτό το κεφάλαιο παραμένει απάμακρη και αυτό δεν είναι καθόλου καλό! Όμως ο Έντουαρντ είναι πάνω από όλους στην καρδία μου οπότε τον ξεχωρίζω... Γλυκία μου δεν μου αρέσει να αναμασάω τα ίδια, αλλά τι να κάνω που είναι απαραίτητο γιατί σου αξίζει...Περιγραφές ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ και αποδίδεις κατάλληλα τα συναισθήματα!!! Καλή συνέχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 16 Ιουλ 2011 - 19:36 | |
| ποποποποπο! Ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκια μου! Νινάκι μου περιμένεις και συ την εμφάνιση του Έντ??? WOW!!! Κατερίνα μου, μου αρεσει πολύ ο ενθουσιασμός σου! Είμαι και εγώ μία από τα ίδια.! Ελένη μου χαίρομαι που σου άρεσε... Όντως πρέπει όμως να διαβάσεις και τα προηγούμενα για να καταλάβεις. Μέχρι να βάλω το επόμενο κεφάλαιο έχεις χρόνο.! Ελινάκι μου, ναι υπάρχει δάσκαλος και τι δάσκαλος!!! Χρυσάνθη μου, κοριτσάκι μου άσε τίποτα να το πω εγώ!!!! ¶λλη είναι η beta μου και άλλη τα ξέρει όλα! Δεν παίζεσαι!!! Τα περισσότερα τα πέτυχες..! Και μια που είπα beta! Μαρινάκι μου εγώ να δεις πόση σημασία δίνω σε αυτό τι κεφάλαιο αλλά εδώ που τα λέμε και σε όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν... κορίτσια μου έχει να πέσει πολύ Έντουαρντ...!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 23 Ιουλ 2011 - 15:13 | |
| ομορφος και πραγματικη κολαση ... ο δασκαλος θα αναψει φωτιες αλλα η μπελλα αφου έμαθε το σχεδιο της κομισσας αν δεν κανω λαθος θα πράξει σωστά και μεσυνεχη οπως θα εκανε .. αντε να δουμε την συνεχεια για αλλη μια φορα εκανες εξαιρετικη δουλεια..........μπραβο νικη μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 23 Ιουλ 2011 - 15:21 | |
| Ευχαριστώ πολύ Ελινάκι μου. Να πω μόνο ότι το κεφάλαιο ήταν μικρό γιατί θα μπουν άλλα δύο στις επόμενες τέσσερις μέρες. Μείνετε συντονισμένες.! | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 23 Ιουλ 2011 - 15:30 | |
| Νικη μου θελω να σου πω οτι πριν λιγες μερες καθισα και διαβασα και τα προηγουμενα κεφαλαια που ειχα χασει. Μεσα σε μια μερα τα διαβασα ολα και τωρα εχω μπει εντελως στο νοημα. Η ιστορια σου ειναι υπεροχη μπραβο σου Οσο για το σημερινο κεφαλαιο τι να πω απορω πως θα κανει η Μπελλα με τον Εντουαρντ. Και για την κομμισα Νεστα τωρα που ξερει η Μπελλα δε τη βλεπω καλα. Και παλι μπραβο σου περιμενω με αγωνια την συνεχεια | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 23 Ιουλ 2011 - 16:21 | |
| Νίκη μου ένα ακόμα υπέροχο κεφάλαιο από τα χεράκια σου... Σκέτο δημιούργημα η ραδιουργία...!!! Αυτή την Νέστα εγώ από τώρα θέλω να την ξεπαστρέψει η Μπέλλα. Δεν την αντέχω πάλι καλά που η κόρη της είναι γλυκειά και βλέπει αντικειμενικά και λογικά... Ένας πόλεμος αρχίζει; Το σπίτι θα χωριστεί στα δύο; Κάτι μεγάλο πάντως πρόκειται να γίνει το προαισθάνομαι..!! χιχιχιχιχι... Οι εναλλαγές στα πρόσωπα το κάνει τόσο ζωντανό και μοναδικό....!!! Ανυπομονώ πολύ για την συνέχεια, κάτι που ξέρεις ήδη φυσικά...! J.N. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 23 Ιουλ 2011 - 17:19 | |
| Πολυ ωραιο το κεφαλαιο...!!! Πολυ αυστηρος ο Edward με τη Bella αλλα ελπιζω να τον "ηρεμησει"...! Για να δουμε θα γεννηθει νεος ρωτας...???Μπραβο Νικη μου ανυπομονω για το επομενο...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy Σαβ 23 Ιουλ 2011 - 21:22 | |
| Νίκη μου ,γλυκιά μου! Η Μπέλλα είχε την χαρά να συναντηθεί με τον ακόλαστα όμορφο δασκαλό της!Πως να μην χάσει τον μπούσουλα η κακομοίρα με τέτοια όμορφια την κατανόω απόλυτα... Το οτι τον παράτησε για λίγο στα κρύα του λουτρού ηταν απιστευτο!! Η Νέστα είναι για πολλά κατακεφαλίδια αλλά βέβαια φοβάται μην της πάρουν το χρήμα αλλά επίσης για αυτήν δεν αρμόζει μια τέτοια κοπέλα και είδικα τσιγγάνα στο παλάτι. Για εμένα όμως η Ιζαμπέλλα έχει περισσότερη ευγένεια και καλοσύνη στην ψυχή της από αυτήν που θεωρείται από καλή οικογένεια με σωστές βάσεις! Ο Έντουαρντ μου φάνηκε αυστηρός ,αλλά ετσι πρέπει να είναι για αρχή να μην του πάρει τον αέρα η Μπέλλα να μάθει σώστα! Αλλά για να δούμε θα αντέξει;;; ΜΠΡΑΒΟ αγάπη μου! Όποιο κεφάλαιο και να βάλλεις είναι καταπλήκτικο έχει τη σωστή ποσότητα και είναι αψεγάδιαστο! Πολλά φιλάκια! | |
|
| |
| Σχόλια: Isabella The Gypsy | |
|