Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Isabella The Gypsy

Πήγαινε κάτω 
    +17
    penny
    eleni 2
    robsten kiss
    LadyTaniaXd
    sandy forever
    Stella Sunlight
    nana mplak
    d@n@e twilight!
    xrysanthi
    Nantia Hale_Biers
    justnina22
    marina
    Marzaki Cullen
    ROBELINA
    Emy+Robert
    ed<3
    niki
    21 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 1204
    Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιουλ 2011 - 22:47

Τι ομορφο κεφαλαιο!!!Συγχαρητηρια!!!Πολυ συγκινητικο...!Εκλαψα αρκετα στη σκηνη του αποχωρισμου... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 206202
    Ανυπομονω για τη συνεχεια...Και τον Edward...!
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Κορινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2465
    Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιουλ 2011 - 23:46

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ κοριτσάκια μου!

Ξέρω ότι άργησα λίγο το κεφάλαιο αλλά ευτυχώς αυτή τη περίοδο έχω ρίξει πολύ γράψιμο στον ελεύθερο μου χρόνο και έχω καλύψει το κενό πουείχα αφήσει... μέσα σε μία εβδομάδα το πολύ θα έχω ανεβάσει κεφάλαιο οπωσδήποτε!
    Ευχαριστώ για την υπομονή σας....

Ζουζού μου πραγματικά δεν το πιστεύω ότι σε πήραν τα ζουμιά!!!! Είμαι πολύ περήφανη που το κατάφερα... ελπίζω όμως να μην σε στεναχώρισα πολύ.! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 34442

Δανάη μου χαίρομαι που σου άρεσε η συνέχεια και ακόμα περισσότερο που διαβάζεις γενικότερα και αυτό μου το φανφίκ! Είναι πολύ σημαντικό που με στηρίζεται και σε αυτή μου την προσπάθεια αναγνώστες προηγούμενων ιστοριών μου..! Ευχαριστώ πολύ. Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 465227

Robsten kiss: Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... Χαίρομαι που σου άρεσε η συνέχεια... Έρχεται και ο Έντουαρντ όπου να ναι... ποιος την χάρη σας!!!! (το όνομα σουWink

Πολλά πολλά φιλιά.

Ν. Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 382268
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιουλ 2011 - 23:50

Κατερινα με λενε Νικη μου... Smile
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 7 Ιουλ 2011 - 23:57

Χάρηκα....! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 44754
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Ιουλ 2011 - 0:00

Και εγω Νικη μου!!! huggie
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Ιουλ 2011 - 10:50

ναι μαι και εγω η αργοπορημενη !! μολις το διαβασα και πραγματικα συγκινιθηκα !! καταφερες να με κανεις να δακρυσω... ηταν πολυ ομορφο!!!!! μπραβο νικη μου!!!!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Ιουλ 2011 - 17:21

Πολύ συγκινητικό κεφάλαιο, θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα κορίτσια. Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 773164 Το κλίμα του αποχωρισμού ήταν φορτισμένο συναισθηματικά και ο κάθε ήρωας ήταν λυπημένος για το δικό του λόγο. Η Ιζαμπέλα που έφευγε μακριά από όλους, η μητέρα της που αποχωριζόταν το παιδί της, τα κορίτσια που δεν θα ξαναέβλεπαν την καλή τους φιλη και τέλος, ο Μάρκο που δεν πρόλαβαν να ζήσουν μαζί σαν κανονικό ζευγάρι για όσο χρονικό διάστημα ήθελαν. ¶φησε πίσω της ανθρώπους που την αγαπούσαν πολύ για να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Έκανε το σωστό. Ακολούθησε την καρδιά της και ελπίζω να μην το μετανιώσει!

Νίκη μου, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και πάλι!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 201917
    Κατάφερες να μας μεταδώσεις τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν με μοναδικό τρόπο!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 474941 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 474941 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 474941
    Μπράβο σου! Περιμένω τη συνέχεια! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 465227 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 465227 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 465227
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Ιουλ 2011 - 19:57

άλλο ένα εκπληκτικό και συγκινητικό κεφάλαιο απο τα χεράκια σου
    μπράβο καρδιά μου έκανες καταπληκτική δουλειά... αλλά με προβλημάτισε λίγο ο δούκας
    θα την πάει στο κάστρο του αλλά εκείνος θα λείπει??? και τι θα κάνει εκείνη εκεί... υποτίθεται ότι φεύγει απο τον καταυλισμό για να γνωρίσει τον κόσμο και όχι να μείνει μέσα σε ένα άλλο μέρος
    περιμένω με αγωνία την συνέχεια... που κάτι μου λέει ότι ο δάσκαλος της θα είναι το εντουαρτακος μας που θα της πάρει τα μυαλά Wink

Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 201917
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 9 Ιουλ 2011 - 12:04

Ελίνα μου, Ερμιόνη μου, Χρυσάνθη μου ευχαριτώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!

Χρυσάνθη μου.... Όλες σου οι απορίες θα λυθούν στα επόμενα κεφάλαια! Μην ανυσηχείς καθόλου

και αυτό που ανέφερες δεν πρόκειται να συμβεί καθόλου έτσι!

Η Ιζαμπέλλα θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα αλλά δεν θα είναι μόνη της....!

Ποοοοοολλλά ποοοοολλλά φιλιά.

Ν. Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 382268
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 10 Ιουλ 2011 - 14:15

Νίκη μου, καρδια μου επιτελους βρηκα λιγο χρονο
    να μπω στο φορουμ!!Καλοκαιρακι ειναι και δεν μπαινω τοσο συχνα Razz κατι
    οι βολτες κατι η θαλασσα φευγει ο χρονος....

Ας επανελθω στην ιστορια σου Smile απο τα καλυτερα κεφαλαια...Καθαρογραμμενο
    με εντονες συναισθηματικα φορτισμενες περιγραφες cry cry cry που
    μου προκαλεσαν ενα σφιξιμο στην καρδια! Οι ηρωες πρεπει να αποχωριστουν
    ενα σημαντικο κομματι τους...την Ιζαμπελλα Sad και οπως και να το κανουμε τους ποναει!
    Ο Μαρκος ειναι ενα ακομα θλιβερο προσωπο... οσο και αν προσπαθει δεν ειναι η μοιρα
    του να ειναι μαζι με την Ιζαμπελλα Crying or Very sad αλλα ξερω πως θα μας ανταμοιψεις λογικα
    με εναν αλλο ερωτα Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 876749 ...

Γλυκια μου, ξερεις τι γνωμη εχω για την γραφη σου και τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τροπο
    που εχεις να αποδιδεις πραγματα και καταστασεις Wink Wink

Φιλακια πολλα!!! kiss kiss
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 15 Ιουλ 2011 - 15:46

Μαρινάκι μου ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια κοριτσάκι μου!

Είσαι πραγματικά υπέροχη!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ που με στηρίζεις και με βοηθάς...

Να είσαι πάντα καλά.

Πολλά πολλά Φιλιά. Ν.

Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 382268
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 688
    Registration date : 03/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 15 Ιουλ 2011 - 16:05

Αγάπη μου, ένα ακόμα καταπληκτικό καεφάλαιο από εσένα...!!!

Μου άρεσε πολύ που η Ιζαμπέλλα αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα για την Ορνέλα για να της διηγηθεί πωσ περνάει...

όσον αγορά για το φιλί στο μέτωπο ο Στέφαν είναι τζέντλεμαν...!!!

Επίτέλους θα δούμε και την εμφάνιση του Έντουαρντ...

Περιμένω πως και πως...!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 4947 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 274215

Φιλιά J.N. kiss
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 15 Ιουλ 2011 - 16:14

Ηρθε ο Edward!!!Ηρθε ο Edward!!!Ηρθε ο Edward!!! boogie Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 6512 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 388681
    Πολυ ωραιο κεφαλαιο!!!Περιμενω με ανυπομονεσια τη συνεχεια και ειδικα να δω τι θα γινει με τον "ποιο ομορφο αντρα που εχει δει"(δεν εχει και αδικο) giggle !!!
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : χαλκιδικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1743
    Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 15 Ιουλ 2011 - 16:52

Νικη μου λυπαμαι που το λεω αλλα το δωδεκατο ειναι το πρωτο κεφαλαιο που διαβαζω απο την ιστορια σου. Ωστοσο μου αρεσε πολυ και σιγουρα μεσα σε αυτες τις μερες θα διαβασω και τα προηγουμενα study Μπραβο σου περιμενω την συνεχεια Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 201917
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 15 Ιουλ 2011 - 18:07

αχ πολυ ωραια η συνεχεια και ο στεφαν ειναι ενας πραγματικος τζεντλεμαν , μπραβο του ............
    αχ εμφανιστηκε ο εντουαρτ το ειχα υποψιαστει απο ενα άλλο κεφαλαιο οτι θα υάρξει δασκαλος , αχ αντε να δουμε........ εκπληκτική συνεχεια..
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 15 Ιουλ 2011 - 18:15

μπράβο Νικάκι μου άλλο ένα εξαιρετικό κεφάλαιο απο τα χεράκια σου
    η περιγραφή σου με έκανε να δω με τα μάτια μου όλην την ομορφιά του κάστρου αλλά φυσικά το καλύτερο κομμάτι ήταν προς το τέλος... αχχχ επιτέλους εμφανίστηκε και ήρθε η ώρα να μας κλέψει την καρδιά μας Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 835489 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 835489 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 835489 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 835489 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 835489 giggle giggle giggle giggle περιμένω με αγωνία να διαβάσω την συνέχεια.
    όσο για τον δούκα με προβλημάτισε πάρα πολύ... γιατί τέτοια ψυχρότητα ξαφνικά???... τι παίζει με την πάρτη του???... ή μήπως τελικά το πάθος του είναι τόσο μεγάλο που φοβόταν την αυτοσυγκράτηση του και γι αυτό και έφυγε τόσο βιαστικά... περιμένω με αγωνία να δω την συνέχεια Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 465227
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : κόρινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 3084
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 15 Ιουλ 2011 - 18:39

ΝΙΚΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!! The bitch is back, μωρό μου!
    Αγάπη μου, διάβασα τα τελευταία 2 κεφάλαια που είχα χάσει και το κατά ευχαριστήθηκα!!!!!! Ήταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!!!!!!!!!! Μπράβο σου!!!
    Ειλικρινά συγκινήθηκα στον αποχαιρετισμό!!!
    Όσο για το Δούκα.... Λίγα είναι τα ψωμιά του τώρα που ήρθε Ο Δάσκαλος..... Ανυπομονώ να δω τι θα της μάθει..... χι χι χι
    Πραγματικά ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!
    Σε φιλώ και θα τα πούμε σύντομα από κοντά!!!!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 15 Ιουλ 2011 - 21:37

Νίκη μου δίνω στο κεφάλαιο αυτό πολύ σημασία! Wink
    Καθώς εμφανίστηκε το πολυπόθητο καμάρι μας....αυτό χρειάζεται
    να υπογραμμιστεί!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 6512 Νομίζω με αυτή την εμφάνιση αλλάζουν
    πολλά δεδομένα και καταστάσεις,θα δείξει Rolling Eyes ...

Το γράμμα στην Ορνέλα ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και η πιο σωστή
    ιδέα που θα μπορούσες να έχεις για να δούμε τον τρόπο που περνάει
    η Ιζαμπέλλα συνοπτικά Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 98735 ...

Ο Στεφαν είναι από τους αγαπήμενους μου όμως η στάση του σε αυτό
    το κεφάλαιο παραμένει απάμακρη και αυτό δεν είναι καθόλου καλό!
    Όμως ο Έντουαρντ είναι πάνω από όλους στην καρδία μου οπότε τον
    ξεχωρίζω... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 616544

Γλυκία μου δεν μου αρέσει να αναμασάω τα ίδια, αλλά τι να κάνω που είναι
    απαραίτητο γιατί σου αξίζει...Περιγραφές ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ και αποδίδεις κατάλληλα
    τα συναισθήματα!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 98735 Καλή συνέχεια... kiss
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 16 Ιουλ 2011 - 19:36

ποποποποπο! Ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκια μου!

Νινάκι μου περιμένεις και συ την εμφάνιση του Έντ??? WOW!!!

Κατερίνα μου, μου αρεσει πολύ ο ενθουσιασμός σου! Είμαι και εγώ μία από τα ίδια.!

Ελένη μου χαίρομαι που σου άρεσε... Όντως πρέπει όμως να διαβάσεις και τα προηγούμενα για να καταλάβεις. Μέχρι να βάλω το επόμενο κεφάλαιο έχεις χρόνο.!

Ελινάκι μου, ναι υπάρχει δάσκαλος και τι δάσκαλος!!! Wink

Χρυσάνθη μου, κοριτσάκι μου άσε τίποτα να το πω εγώ!!!!
    ¶λλη είναι η beta μου και άλλη τα ξέρει όλα! Δεν παίζεσαι!!! Τα περισσότερα τα πέτυχες..!

Και μια που είπα beta! Μαρινάκι μου εγώ να δεις πόση σημασία δίνω σε αυτό τι κεφάλαιο αλλά εδώ που τα λέμε και σε όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν... κορίτσια μου έχει να πέσει πολύ Έντουαρντ...!!!!

ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιουλ 2011 - 15:13

ομορφος και πραγματικη κολαση ... ο δασκαλος θα αναψει φωτιες αλλα η μπελλα αφου έμαθε το σχεδιο της κομισσας αν δεν κανω λαθος θα πράξει σωστά και μεσυνεχη οπως θα εκανε .. αντε να δουμε την συνεχεια για αλλη μια φορα εκανες εξαιρετικη δουλεια..........μπραβο νικη μου
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιουλ 2011 - 15:21

Ευχαριστώ πολύ Ελινάκι μου. Να πω μόνο ότι το κεφάλαιο ήταν μικρό γιατί θα μπουν άλλα δύο στις επόμενες τέσσερις μέρες. Μείνετε συντονισμένες.! Wink
    eleni 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    eleni 2

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : χαλκιδικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1743
    Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιουλ 2011 - 15:30

Νικη μου θελω να σου πω οτι πριν λιγες μερες καθισα και διαβασα και τα προηγουμενα κεφαλαια που ειχα χασει. Μεσα σε μια μερα τα διαβασα ολα και τωρα εχω μπει εντελως στο νοημα. Η ιστορια σου ειναι υπεροχη μπραβο σου Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 201917 Οσο για το σημερινο κεφαλαιο τι να πω απορω πως θα κανει η Μπελλα με τον Εντουαρντ. Και για την κομμισα Νεστα τωρα που ξερει η Μπελλα δε τη βλεπω καλα. Και παλι μπραβο σου περιμενω με αγωνια την συνεχεια kiss
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 688
    Registration date : 03/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιουλ 2011 - 16:21

Νίκη μου ένα ακόμα υπέροχο κεφάλαιο από τα χεράκια σου... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 201917

Σκέτο δημιούργημα η ραδιουργία...!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 868134

Αυτή την Νέστα εγώ από τώρα θέλω να την ξεπαστρέψει η Μπέλλα. Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 626465 Δεν την αντέχω πάλι καλά που η κόρη της είναι γλυκειά και βλέπει αντικειμενικά και λογικά... Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 194931

Ένας πόλεμος αρχίζει; Το σπίτι θα χωριστεί στα δύο; Κάτι μεγάλο πάντως πρόκειται να γίνει το προαισθάνομαι..!! χιχιχιχιχι... lol!

Οι εναλλαγές στα πρόσωπα το κάνει τόσο ζωντανό και μοναδικό....!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 474941

Ανυπομονώ πολύ για την συνέχεια, κάτι που ξέρεις ήδη φυσικά...! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 616544

Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 465227 kiss J.N.
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιουλ 2011 - 17:19

Πολυ ωραιο το κεφαλαιο...!!! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 474941 Πολυ αυστηρος ο Edward με τη Bella αλλα ελπιζω να τον "ηρεμησει"...! giggle Για να δουμε θα γεννηθει νεος ρωτας...???Μπραβο Νικη μου ανυπομονω για το επομενο...!!!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Isabella The Gypsy   Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιουλ 2011 - 21:22

Νίκη μου Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 98735 ,γλυκιά μου!

Η Μπέλλα είχε την χαρά να συναντηθεί με τον ακόλαστα όμορφο δασκαλό
    της!Πως να μην χάσει τον μπούσουλα η κακομοίρα με τέτοια όμορφια
    την κατανόω απόλυτα... Cool

Το οτι τον παράτησε για λίγο στα κρύα του λουτρού giggle ηταν απιστευτο!!
    Η Νέστα είναι για πολλά κατακεφαλίδια Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 530763 αλλά βέβαια
    φοβάται μην της πάρουν το χρήμα αλλά επίσης για αυτήν δεν αρμόζει
    μια τέτοια κοπέλα και είδικα τσιγγάνα στο παλάτι. Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 872396 Για εμένα
    όμως η Ιζαμπέλλα έχει περισσότερη ευγένεια και καλοσύνη στην ψυχή της
    από αυτήν που θεωρείται από καλή οικογένεια με σωστές βάσεις! Neutral Neutral

Ο Έντουαρντ μου φάνηκε αυστηρός ,αλλά ετσι πρέπει να είναι για αρχή να μην
    του πάρει τον αέρα η Μπέλλα να μάθει σώστα! giggle Αλλά για να δούμε θα αντέξει;;; Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 835489 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 921765

ΜΠΡΑΒΟ αγάπη μου! Όποιο κεφάλαιο και να βάλλεις είναι καταπλήκτικο έχει τη σωστή ποσότητα και είναι αψεγάδιαστο! Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 34442 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 201917 Σχόλια: Isabella The Gypsy - Σελίδα 6 34442

Πολλά φιλάκια! kiss kiss

Σχόλια: Isabella The Gypsy
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 6 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: