| Mrs.Christina's Blog...!!! | |
|
+20vasia robsten kiss d@n@e twilight! hlhtwilightmania Connie Cullen Niki Patt T-NM-E-BD Stella Sunlight twilightsagaddicted izzy cullen xrysanthi annia peby ed<3 Emy+Robert robert\'s girl Mrs.Christina Nemesis Of Bellin ROBELINA despina aek 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 16 Φεβ 2011 - 15:05 | |
| χριστινακιμου ποσοσ καιρος εχει περασει ?? ου ου!! καταπληκτικη η ιστορια σου αν και μικρη τα συναισθηματα ηταν τοσο εντονα που μου εκοψαν τα ποδια! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 16 Φεβ 2011 - 15:14 | |
| μολις το διαβασα αγαπακι
λοιπον κλασσικα εγω εχω αποριες:
ειναι ολοι βρικολακες? η αλις μπορει να βλεπει το μελλον ή μονο ο τζασπερ και ο εντ εχουν τα χαρισματα τους? ο στεφαν εχει καποιο χαρισμα??
αυτα απο αποριες!!!
μ αρεσει παρα πολυ ο τροπος γραφης σου|!!!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 16 Φεβ 2011 - 15:20 | |
| - Nemesis Of Bellin έγραψε:
- μολις το διαβασα αγαπακι
λοιπον κλασσικα εγω εχω αποριες:
ειναι ολοι βρικολακες? η αλις μπορει να βλεπει το μελλον ή μονο ο τζασπερ και ο εντ εχουν τα χαρισματα τους? ο στεφαν εχει καποιο χαρισμα??
αυτα απο αποριες!!!
μ αρεσει παρα πολυ ο τροπος γραφης σου|!!!!! Αγαπάκιιι!!!! Λοιπόν, 1. Εάν πας στην προηγούμενη σελίδα του τόπικ θα βρεις ουσιαστικά πολλές πληροφορίες για την ιστορία. Έχω γράψει τα βασικά για να μην μπερδευτείτε. 2. Η ¶λις ναι μπορεί να βλέπει το μέλλον όπως επίσης ο Τζάσπερ και ο Έντουαρντ έχουν τα δικά τους γνωστά χαρίσματα. 3. Το χάρισμά του θα ανακοινωθεί με τον καιρό αλλά εφόσον ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων με χαρίσματα, έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Όπως επίσης στην πορεία θα δούμε πως έχει ανεπτυγμένο ένστικτο και καταλαβαίνει τι νιώθει ο άλλος λόγω των γονιών του. | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 16 Φεβ 2011 - 17:47 | |
| Είναι πολύ ωραίο Χριστινά,ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια και είμαι σίγουρη πως για την μικρή έκταση του κεφαλαίου θα μας αποζημιώσεις με τα επόμενα κεφάλαια.... Πότε περίπου να περιμένουμε συνέχεια;;;;(χωρίς φυσικά να θέλω να σε πιέσω ....και με την ευκαιρία να σε ρωτήσω αν θα συνεχίσεις τις παλιές σου ιστορίες;;; | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 16 Φεβ 2011 - 18:57 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 16 Φεβ 2011 - 20:17 | |
| αγαπακι διαβασα και τον προλογο και εχω παλι απορια εχεις διαβασει την μπριντα του παολο κοελο? γιατι καπως ετσι λεει και εκει για το αλλο μισο της ψυχης σου | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 16 Φεβ 2011 - 21:33 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 16 Φεβ 2011 - 21:48 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 16 Φεβ 2011 - 22:51 | |
| οχι ιδιο απλα σε ολη την ιστορια λεει για τις αδερφες ψυχες και νομιζα οτι εκανες μια περιληψη με καποιες διαφορες.... φαντασου σε τι επιπεδο εχεις φτασει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 16 Φεβ 2011 - 22:59 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 17 Φεβ 2011 - 23:38 | |
| Χριστινακι μου τι κανεις καρδια μου; Ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε; Καλα ε τι να πω για την καινουρια σου ιστορια για αλλη μια φορα κατεπληξες και κερδισες τα πληθη ....Ηταν φοβερη, ο πονος του Εντουαρντ για την απωλεια του αλλου του μισου,η αδρανεια του και ο φοβος του σε εξιταρουν!Ολα τα περιεγραψες με το σωστο συναισθημα Περιμενω κεφαλαιο απο οποιαδηποτε ιστορια σου.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 12 Απρ 2011 - 18:35 | |
| Πάει πολύς καιρός......... Όμως σιγά-σιγά επιστρέφω δριμύτερη μετά από μια σημαντική και στενάχωρη αλλαγή στην ζωή μου που, αν θέλετε, δεν μου "άφησε" χρόνο για πολλά πράγματα. Μερικοί από σας ξέρετε τον λόγο που κυριολεκτικά δεν με βρίσκετε καθόλου στο φόρουμ. ¶λλοι ξέρετε ένα μέρος της κατάστασης. Anyway, κάνω μια καινούρια αρχή και φυσικά πως γίνεται καινούρια αρχή χωρίς καινούρια ιστορία; Αυτά που μου συνέβησαν τους τελευταίους μήνες με βγάζουν τώρα στην ζωή πιο ώριμη και πιο δυνατή και πιστέψτε με, με αυτή την ιστορία θα ασχοληθώ με πρόγραμμα, σύνεση και αφοσίωση. Τσεκάρετε μερικά στοιχεία εδώ --->http://christianemarie.blogspot.com/ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 12 Απρ 2011 - 19:31 | |
| | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 12 Απρ 2011 - 19:38 | |
| εννοειτε πως θα σε στηριξουμε!!!!αλλα εχω μια απορια,δεν θα συνχεισεις την ιστορια:love until the end???the island of hapinnes??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 12 Απρ 2011 - 19:43 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 12 Απρ 2011 - 19:47 | |
| Κοίταξε peby μου, κάποια στιγμή στο μέλλον θα τελείωσουν όλες οι ιστορίες. Απλά αυτή τη στιγμή θέλω να αρχίσω από κάτι τελείως καινούριο με καθαρό μυαλό κ.τ.λ. Υπόσχομαι πως στο μέλλον(που ξέρεις, μπορεί και το καλοκαίρι. Είμαι απρόβλεπτη εγώ ) θα τις τελειώσω. Είναι ιστορίες που αγαπάω πραγματικά απλά μου φέρνουν κακές αναμνήσεις. Οπότε, για την ώρα, θα ασχοληθώ μόνο με την ιστορία ονόματι Dillema Ερμιόνη μου!!! Μου έλειψες βρέι!! :') Μαζί με όληη την τρελοπαρέα! Αλλά το καλοκαίρι θα τα σπάσουμε στο chat!! Σ'ευχαριστώ καρδιά μου!! Πραγματικά με έκανες να χαμογελάσω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 12 Απρ 2011 - 19:52 | |
| | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 12 Απρ 2011 - 19:54 | |
| κοπελια εγραψεεεεεεεεεεεεεεεεεες τι να πω ...... ΘΕΑ ελπιζω να μπει γρηγορα κεφαλαιο τι μπαζο που ειναι αυτος ο ντειμον μου ερχετε να τον δειρω ή ο εντουαρντ | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 12 Απρ 2011 - 20:05 | |
| χριστινακι παει πολυ καιρος !!!!!!!!! πιστευω οτι στεναχωρο να περασε !!!!!!!! καλη νεα αρχη σου ευχομαι ! οσο για την νεα σου ιστορια ξερεις οτι ειμαι τρελη θαυμαστρια των ιστοριων σου !!!! ο προλογος εκπληκτικος , και φαινεται τοσο ενδιαφερουσα η ιστορια ! ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 12 Απρ 2011 - 20:16 | |
| πολυ με εξιταρει η νεα ιστορια...εχει πολυ ζουμι..... back χριστινακι!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 12 Απρ 2011 - 21:06 | |
| οκ!!!διαβασα και εγω τον προλογο!!!!μας περιμενουν ενδιαφεροντα κεφαλαια!!!!!εχω πολη αγωνια για συνεχεια!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 13 Απρ 2011 - 15:20 | |
| | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Δευ 25 Απρ 2011 - 19:27 | |
| αγαπηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!1επεστρεψες!!!!!!!!!!!!!!!!! η νεα ιστορια υπεροχη μου αρεσε πολυ πολυ πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!! καλα οτι γραφεις ειναι τελειο γενικα και καλη ιδεα για μια καινουργια ιστορια!!!!!!!!!!! αχ και μενα μου εχουν λειψει τα ξεφαντωματα στο τσατ τα ξενυχτια αχ!!!!!!!!!!!!
οσο για αυτα που παρασες...........ηξερα και στο χα πει πως εισαι δυνατη και οτι και αν γινει θα νικησεις!!!!!!!!!!! love you κολλητουλα μου φιλιαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Mrs.Christina's Blog...!!! | |
|