| Mrs.Christina's Blog...!!! | |
|
+20vasia robsten kiss d@n@e twilight! hlhtwilightmania Connie Cullen Niki Patt T-NM-E-BD Stella Sunlight twilightsagaddicted izzy cullen xrysanthi annia peby ed<3 Emy+Robert robert\'s girl Mrs.Christina Nemesis Of Bellin ROBELINA despina aek 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 27 Απρ 2011 - 14:25 | |
| Και ναι η Χριστίνα γύρισε.!! Συζυγέ μου πόσο μου έλειψες..!?! Και σοβαρεύω... από τον πρόλογο και μόνο έφαγα κόλημα με την καινούρια σου ιστορία.!!και επίσης θέλω να δώσω κι εγώ όι απλώς μια μπουνιά, να τον σπάσω στο ξύλο τον Ντέιμον....θα δουμε στη συνέχεια..! Και να πω κι εγω οτι αυτη η καινουρια αρχη στη ζωη σου ευχομαι να ειναι γεματη χαμογελα και ευτυχια γιατι πραγματικα το αξιζεις.....και πανω απο ολα χαιρομαι που επανηρθες δριμυτερη και αντιμετωπισες τα προβληματα σου με επιτυχια..!!ειμαι πραγματικα περηφανη για σενα ξεροντας ενα μερος της καταστασης..! και φυσικα το καλοκαιρι θα το καψουμε στο τσατ παλι.!!θα γινει χαμος..!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 27 Απρ 2011 - 15:05 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 28 Απρ 2011 - 16:48 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 28 Απρ 2011 - 17:02 | |
| να μαι και εγω !!!!!!!!!!!!!! οπως παντα με αφησες με το στομα ανοιχτο !!!!!!!! τι ωραιες περιγραφες ,!!!!!! μου ειχαν λειψει αυτα!! πολυ δυναμικη ιστορια και αν απο το πρωτο κεφαλαιο αυτα εχουμε φανταζομαι την συνεχεια! εκπληκτικη δουλεια , συγχαρητηρια!! | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 28 Απρ 2011 - 19:44 | |
| ειναι πολυ ενδιαφερον και με τελια πλοκη...... καημενος εντι περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 28 Απρ 2011 - 20:47 | |
| αγαπη τελειο το πρωτο κεφαλαιο...της ηρθε κατακουτελα ο εντι της μπελλας..
δε τη βλεπω καλα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 29 Απρ 2011 - 0:15 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!! Ναι, η αλήθεια είναι πως η Μπέλλα από δω και πέρα θα περάσει πολλά. | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 29 Απρ 2011 - 0:41 | |
| Εμεινα αφωνη απο το πρωτο μολις κεφαλαιο!!!!πραγματικα η ιστορια ειναι πολυ ενδιαφερουσα και αγωνιω για την συνεχεια.ο τροπος γραφης σου ειναι αξιοζηλευτος !!Εμενα κατι δεν μου κανει στο Ντειμον,η δε αδερφη του πολυ γλυκουλα φανηκε αλλα μαλλον στην συνεχεια θα φανει και πονηρη... Ο τροπος με τον οποιο εγινε η γνωριμια μπελλα εντουαρτ πολυ πρωτοτυπος και με μαγεψε,αυτο το βλεμα οπως το φανταζομαι που ειχε ο εντι κρυβει πολλα,τροφη για να εξελιχθει η ιστορια και να προβληματιστει η Μπελλα!!!! Μου αρεσε παρα πολυ!!!περιμενουμε συνεχεια!!!!οσο γρηγοροτερα μπορεις,συγχαρητηρια κουκλιτσα μου!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 29 Απρ 2011 - 0:41 | |
| | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 29 Απρ 2011 - 0:50 | |
| Χριστινα μου. Πρωτον να σε συνχαρω που γραφεις αυτες τις υπεροχες ιστοριες σου.Εχεις ταλεντο και αυτο φενετε απο τη πρωτη ματια που διαβαζω τις ιστοριες σου οι περηγραφες σου ειναι καταπληκτικες βαζεις το αγνωστο να φανταστει αυτο που περηγραφεις .Εχεις πολυ ωραιο λεξελογιο εμπλουτισμενο και Μπραβο σου. Ας μπουμε τωρα στο ψητο.Η καινουργια σου ιστορια που ονομαζεται Διλλημα.Διαβασα τον προλογο και το πρωτο κεφαλαιο που εβαλες.Εβαλες τον αγαπημενο μετα απο τον Εντουαρντ φυσηκα χαραχτηρα μου.Τον Ντειμον .Ο κουκλος,ο αλαζονας,μυστηριος Ντεμιον. Ειναι υπεροχος χαραχτηρας ετσι πως το δημιουργησες ε .Θελει την Μπελλα μονο δικη του.Στην αρχη του κεφαλαιου η Μπελλα με το δικιο της η κοπελα δεν ηθελε να ξανα εχει σχεση με τον Ντειμον επειδη την ειχε πληγωσει στο παρελθον.Που να αντισταθει ομως η καημενη μπροστα στον κουκλο. Πηστευω πως ο Ντειμον νιωθει πραγματι συναισθηματα για την Μπελλα και το εχει μετανιωσει πραγματικα που την εχει πληγωσει. Στην συνεχεια το σπιτι της Μπελλα και η επιλογη των ρουχων που διαλεξες ειναι υπεροχες το αυτοκινητο του Ντειμον ειναι απλα θεικο. Στο τελος με εστειλες στο παραδεισο η μαλλον στην κολαση;Κανει την ενφανηση του ο Εντουαρντ. .Η περηγραφη σου στα πρασινα ματια σου,στο προσωπο του ειναι απλα τελειες τον φανταζομουνα να καθεται το γλυκο μου στο τραπεζη και να μην βγαζει μηλια.Η Μπελλα παλι αν την εβλεπα μροστα μου θα την χαστουκιζα.Εχει μπροστα της τον Εντουρντ και προσπαθει να τον αποφυγει αλλα ο Εντουαρντ δεν το βαζει κατω. Δεν θα πω τιποτα αλλο τα λογια ειναι περιττα.Η νεα σου ιστορια ειναι υπεροχη και συνεχησε ετσι δυναμηκα. Χωρις να σε πιεσω ποτε θα εχουμε το επομενο κεφαλαιο; Τελος να σε συνχαρω ξανα για την καταπλικτηκη σου συγραφη και το ταλεντο σου.Συνεχησε ετσι μην το αφησεις..!!! Φιλλια Πολλα. Στελλα. | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 29 Απρ 2011 - 1:47 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 29 Απρ 2011 - 9:51 | |
| Κορίτσια πραγματικά τα σχόλιά σας ήταν ό,τι καλύτερο για να ξυπνήσει κάποιος το πρωί. Μου φτιάξατε την μέρα πραγματικά! Δέσποινα μου, έχεις πέσει σε όλα μέσα Όντως, καλά κάνει και κάτι δεν σου κάθεται καλά στον Ντέιμον και φυσικά, η Έμιλυ θα παίξει τον πραγματικό ρόλο της στην συνέχεια. Πραγματικά σ'ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα καλά σου λόγια!! Χρυσάνθη μου, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αυτό θα πει έρωτας γενικότερα, διότι στις μέρες μας η πραγματική σημασία της λέξης έχει χάσει την ουσία της. Σ'ευχαριστώ κι εσένα τόσο μα τόσο πολύ! Στέλλα μου(Αιγοκερίνα μου ), το σχόλιό σου είναι... WOW! Πραγματικά και μόνο το ότι κάθισες και ασχολήθηκες τόσο με την ιστορία μου με κάνει φοβερά χαρούμενη! Βλέπω πως εκτός από το ίδιο ζώδιο, μοιραζόμαστε και τους ίδιους έρωτες. Έντουαρντ και Ντέιμον. Η αλήθεια είναι πως ο Ντέιμον αγαπάει την Μπέλλα, απλά μερικές φορές δεν το δείχνει όπως θα έπρεπε. Μετάνιωσε που την έχει πληγώσει στο παρελθόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα την ξαναπληγώσει στο μέλλον. Σε ευχαριστώ κι εσένα πολύ πολύ πολύ γιατί μου έδωσες πολύ δύναμη και αυτοπεποίθηση με το σχόλιό σου. Το επόμενο κεφάλαιο θα προσπαθήσω να το έχω τελειώσει μέχρι την Πέμπτη ή Παρασκευή της επόμενης εβδομάδας Είναι κάπως αργά ; Για μια ακόμα φορά, σας ευχαριστώ όλους!!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 29 Απρ 2011 - 13:18 | |
| Ναι μαι και εγωωωω!!!!!!! Λοιπον Χριστινακι μου τωρα θα σχολιασω!!!!!!!!! Η ιστορια και η πλοκη ειναι απλα υπεροχες και η ιδεα τοης ιστοριας πολυ πρωτοτυπη Αχ αυτες οι περιγραφες σου με αφησαν κοκκαλο για αλλη μια φορα Ο χαρακτηρας του Ντειμον μουν αρεσει πολυ ειναι διεκδικητικος ευθυς και δειχνει οτι θελει την Μπελλα Η Μπελλα καταλαβαινω πως τον θελει και αυτην αλλα αφηνει να εννοειθει πως δεν ειναι και απολυτα ερωτευμενη μαζι του τον ποθει μεν αλλα τον αγαπαει? Η εμφανιση του Εντουαρντ ο τροπος που την κοιτουσε το γεγονος οτι οι ματιες τους διασταυρωνονταν τι τελειο!!!!!!!!!! απο τη μερια του ειναι ερωτας με την πρωτη ματια και φαινεται τωρα καταλαβαινω πως η μπελλα θα τραβηξει πολλα ηδη απεδωσες τελεια τη συγχυση της ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο!!!!!!!!!1 τελος φαινεται μια ωριμη ιστορια που θα εξελιχθει τελεια!!!!!!!!!!!1 τη λατρευω και αυτην!!!!!!!! Μπραβο κοριτσαρα συνεχισε ετσι!!!!!!!!!!!1 | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 29 Απρ 2011 - 22:34 | |
| Αγαπουλα μου..... Διαβασα κι εγω την ιστορια σου κι η αληθεια ειναι οτι μου αρεεεεεεεεεεεεεεσει παααααραααα πολυ...... Κοριτσακι μου ομορφο,οτι γραφεις ειναι υπεροχο. Ο τροπος που γραφεις ειναι μοναδικος και φυσικα η πλοκη της ιστοριας ειναι παρααααα πολυ ενδιαφερουσα!!!!! Για να πω την αληθεια,ο Ντειμον δεν μου αρεσει προτιμω τον Στεφαν αλλα μπορει να με κανεις με την ιστορια σου να τον αγαπησω λιγακι. Υστερα,ειναι ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ...ενας και μοναδικος!!! Ο τροπος που την κοιταζε..... Αχχχ!!! δεν ξερω εγω αν θα αντεχα τετοιο μαγικο βλεμμα!!!! Παντως,ζηλευω και λιγο........ εμενα θα με κοιταξει ποτε καποιος τοσο εντονα?????? Ανυπομονω για τη συνεχεια καρδουλα μου!!!! Μπραβο και παλι μπραβο μωρο μου.. Εισαι ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ!!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 29 Απρ 2011 - 23:05 | |
| Συζυγέ μου....εγραψες πάλι σύντροφε της ζωή μου..!!! καλα ε απαιχτο το 1ο κεφαλαιο..και ναι καλα το καταλαβα οτι εφαγα κολλημα με την ιστορια.. λοιπον να το παω πιο αναλυτικα... πρωτος και καλυτερος φυσικα το μαναρι μας ο Εντουαρντ....αααχ φανταζομαι τη ματια που της εριξε και αποσυντονιζομαι τελειως..!!ε ρε γλεντια...εχει να γινει.... μετα η Μπελλα....μαλλον το σπιτι της Μπελλας που το λατρεψααα.!!να μου εκαναν κι εμενα τετοιο δωρο οι γονεις μου..!!Η Μπελλα γενικως μου φανηκε πολυ καλη σα χαρακτηρας και ατομο που γενικα αγαπει εντονα..αν παρουμε για παραδειγμα τον Ντειμον...που μετα απο οσα της εκανε δεχτηκε να ειναι μαζι του. και αντε να σχολιασω και τον Ντειμον που συνεχιζω να μην τον παω σα χαρακτηρα...μου φαινεται λιγο fake η ολη μετανιωμενη συμπεριφορα του...επιζω να κανω λαθος...! θα δουμε στη συνεχεια..!! Μπραβο ρε αγαπη..!για αλλη μια φορα τα πηρες ολα και εφυγες..!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Σαβ 30 Απρ 2011 - 9:48 | |
| Mπέλλα μου, σ'ευχαριστώ τόσο πολύ για το σχόλιό σου. Όσο για το εάν η Μπέλλα δεν αγαπάει πραγματικά τον Ντέιμον πιστεύω πως τον αγαπάει απλά δεν έχει γνωρίσει ακόμα τι θα πει πραγματικός έρωτας. Νικόνι μου, σ'ευχαριστώ κι εσένα πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια. Να σου πω την αλήθεια, το ήξερα από την αρχή πως οι περισσότεροι θα αγαπούσατε πιο πολύ τον Έντουαρντ. Όχι μόνο γιατί αυτός είναι ο πρώτος σας έρωτας. Αλλά και γιατί ο χαρακτήρας του Ντέιμον στην σειρά TVD δεν αρέσει σε πολλούς, αλλά και γιατί εγώ τον Ντέιμον στην ιστορία τον κάνω πιο αλλαζόνα και πιο "άντρας ο πολλά βαρύς" από τον Έντουαρντ. Βέβαια, και ο Έντουαρντ δεν είναι και τελείως λαπάς. Σύζυγέ μου,( Αχ δεν μπορώ, κάθε φορά που το γράφεις ή το γράφω γελάω) σ'ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Όντως, η Μπέλλα αγαπάει έντονα και δίνεται σε ό,τι αγαπάει. Βέβαια θα τον παιδέψει λίγο τον καημένο τον Έντουαρντ. Ο χαρακτήρας του Ντέιμον θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου με τον καιρό. Το fake βέβαια, είναι must για έναν που είναι τόσο πλούσιος όσο ο Ντέιμον. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά όλους για την στήριξή σας. Θα επανέλθω με το επόμενο κεφάλαιο από το Dillema την επόμενη εβδομάδα. Θα προσπαθήσω να το έχω αναρτήσει πριν το ΣΚ. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Σαβ 30 Απρ 2011 - 11:56 | |
| Αιγοκερινα μου ,περημενω το επομενο κεφαλαιο σου ακομα και τα ξημερωματα να το βαλεις εγω εδω ειμαι...... . Περημενω πως και πως να δω τον Ντειμον μαζι με τον Εντουαρντ να συνγκρουονται για την Μπελλα.Χαμος θα γινει .Αν και πηστευω θα αργησει εκεινη η στιγμη ε; Δεν λεω κατι αλλο περημενω με μεγαλη αγωνια την συνεχεια. Πολλα Φιλλια. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Σαβ 30 Απρ 2011 - 19:20 | |
| Τετραγωνισμένο πιγούνι, χείλη που με ικέτευαν να τα φιλήσω και μαλλιά στο χρώμα του χρυσού που με παρακαλούσαν να τα χαϊδέψω. Χριστινάκι, μ' έστειλες!!! Μία φράση που λίγο πολύ όλες μας έχουμε πει για τον συγκεκριμένο... (ονόματα δε λέμε, ανθρώπους δε θίγουμε ) Εκπληκτικό κεφάλαιο για πολλοστή φορά από σένα!!! Αν πω...πως αυτός ο Ντέιμον δε μου γεμίζει το μάτι, θα θεωρηθώ "κακιά" ή ίσως προκατειλημμένη επειδή εμφανίστηκε κι ο Έντουαρντ? Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με έπεισε πολύ με αυτά που είπε. Μου φαίνεται πως πίσω από αυτόν τον γλυκό, καλό άνδρα κρύβεται κάτι άλλο, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που τώρα δείχνει. Η Μπέλα κατάλαβα πως με νύχια και με δόντια προσπαθούσε να του αντισταθεί, όμως εν τέλει λύγισε και πλέον κατέληξαν μαζί. Μπορεί να φταίει η ευαισθησία της ως γυναίκα, το γεγονός ότι ίσως είναι παρορμητική ή πιθανώς το ότι ο Ντέιμον έλεγε την αλήθεια και η ίδια καταλαβαίνοντάς το, ενέδωσε. Για τον Έντουαρντ δεν έχω να πω κάτι...η περιγραφή του ήταν άκρως...breathtaking... ! Ανυπομονώ για τη συνέχεια Χριστινάκι μου!!! Μπράβο σου, εννοείται!!!!!! Συνέχισε έτσι!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 5 Μάης 2011 - 16:29 | |
| Καλησπέρα σε όλους!!! Πρώτα απ'όλα, να σ'ευχαριστήσω Ερμιόνη μου για το σχόλιό σου!!! Μωρέ, σαν τον Έντουαρντ κανένας! Η αλήθεια είναι πως ο Ντέιμον, δεν ξέρει τι του γίνεται. Η Μπέλλα από την άλλη μεριά, είναι μια δυναμική, παρορμητική και πεισματάρα κοπέλα που έχει πέσει στην παγίδα του. Οπότε, γι'αυτό δεν ξεκολλάει. Δεύτερον, να σας ενημερώσω πως το 2ο κεφάλαιο από το Dillema έχει ανεβεί στο blog μου!! ---> http://christianemarie.blogspot.com/2011/05/dillema-2.html?zx=ab863c644bb0fb9cΚαλή Ανάγνωση! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 5 Μάης 2011 - 20:21 | |
| τελειο το κεφαλαιο χριστινακι μου...η μπελλα χανει τα αυγα και τα πασχαλια βλεπω...αλλα δε θελω να φανταστω τι θα γινει αμα μαθει αυτο το τελευταιο ο ντειμον.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 6 Μάης 2011 - 15:23 | |
| Σ'ευχαριστώ Δεσποινάκι μου!!! Ναι, η αλήθεια είναι πως δεν θέλει να παραδεχτεί πως νιώθει κάτι... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 6 Μάης 2011 - 16:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 6 Μάης 2011 - 17:34 | |
| Χριστινα μου ....Πραγματικα εχω μεινη απο που να αρχησω. Λοιπον απο την αρχη του κεφαλαιου ηταν απλα μαγευτικο.Αχχχχ...αυτος ο Εντουαρντ την βασανιζει την Μπελλα αλλα εκεινηξ μενει παντα σταθερη αν και απο την αρχη ενιωθε απο την πρωτη ματια οτι ο Εντουαρντ ειναι κατι διαφορετικο απο τον Ντειμον.Ανταγωνιζονται ο ενας με τον αλλον και αυτο τρελενει. Το τανγκο με τον Ντειμον και την Μπελλα ηταν εκτος οριον.Η Μπελλα παρασυρθηκε στον παθος του χορου αν ο Ντειμον εβαλε λιγο το χερακι του.Ο Καλος μου γλυκος Ντειμον. Απο την αλλη πλευρα ο Εντουαρντ εβραζε στο ζουμι του βλεποντας τους να χορευουν ενας απο τους πιο αισθησιακους χορους.Εκει ηταν ολα τα λεφτα. Στην διαδρομη προς το σπιτι της Μπελλα ολη η σκεψη της ηταν στον Εντουαρντ αν και δεν ηθελε να το παραδεχτει απο την αρχη ενιωσε αμεσως συναισθηματα για εκεινον.Ο Ντειμον εμεινε σιωπηλος,να πω την αληθεια εβαλες τους δυο αγαπημενους μου χαραχτηρες και δεν ξερω ποιον να διαλεξω πρωτη φορα μου συνβαινει κατι τετοιο. Αλλα την πικρη αληθεια θα την πω τον λατρευω πιο πολυ τον Ντειμον σε αυτη την ιστορια απο τι τον Εντουαρντ. Το κεφαλαιο ηταν εκπληκτικο τα ειχες συνδιασει ολα.Παθος,αμφιβολια,καινουργια αισθηματα και το καλυτερο ζηλια.......Αυτο ειναι που θα εχουν κοινο ο Ντειμον και ο Εντουαρντ. Τελος εχω να πω πως γελασα στο τελος που τον εβρισε η Μπελλα ειχε πολυ γελιο αλλα στεναχωρηθηκα για τον Εντουαρντ που τον απερριψε η Μπελλα. .Το κεφαλαιο οχι μονο μου αρεσε αλλα μου προκαλει την αγωνια για την συνεχεια αναμεσα στο ερωτηκο τριγωνο.Ντειμον,Μπελλα,Εντουαρντ.Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα.... Χριστινα μου εσχισες σε αυτο το κεφαλαιο.Μπραβο σου. Χωρις να θελω να σε πιεσω ποτε θα εχουμε συνεχεια...; Φιλακια Πολλα. Στελλα. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 6 Μάης 2011 - 18:22 | |
| χριστινακι μοπυ τωρα διαβασα το δευετρο κεφαλαιο και εχω να σου πω οτι για ακομα μια φορα ηταν εξαιρετικο !!!!!! τον θελει δεν μπορει να το παραδεχετε απο την αλλη απορω πως ο ντειμον δεχτηκε τον εντουαρτ στην δουλεια και δη κοντα στην μπελλα?? ανυπομονω για την συνεχεια!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 6 Μάης 2011 - 20:22 | |
| | |
|
| |
| Mrs.Christina's Blog...!!! | |
|