| Mrs.Christina's Blog...!!! | |
|
+20vasia robsten kiss d@n@e twilight! hlhtwilightmania Connie Cullen Niki Patt T-NM-E-BD Stella Sunlight twilightsagaddicted izzy cullen xrysanthi annia peby ed<3 Emy+Robert robert\'s girl Mrs.Christina Nemesis Of Bellin ROBELINA despina aek 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Κυρ 8 Μάης 2011 - 21:48 | |
| μπελισια??????τι μυστηριο τελειο!!!!!!!!!!!!!! υπαρχει κατι που τους δενει και νομιζω οτι ειναι κατι που ο ντςιμον δεν θελει να αποκαλυφθει!!!!! μετα την συναντηση τους στην τουαλετα ηταν ολα τα λεφτα!!!!!! οσο και να θελει να το αποφυγει αν δεν ερθεις αντιμετωπη με τα συναισθηματα σουν θα ερθουν αυτα μεσενα....... επιπλεον νιωθει κατι και οχι μονο κατι!!!!!! στο τελος δεν περιμενα να τον βρισει τον καημενο και εκεινος λιωνει γι αυτην.......αχχχχχχχ μου αρεσει αυτος ο χαρακτηρας της μπελλα ομως ειναι σκληρη μονο και μονο επειδη ειναι πολυ πολυ ευαισθητη Χριστινακι μου η ιστοριΑ αυτη πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχεις γραψεις δειχνει ποσο εχεις εξελιχθει ως συγγραφεας και αναδυκνυει τον δικο σου προσωπικο τροπο γραφης ο οποιος μαγνητιζει!!!!!!!!!!συγχαρητηρια αγαπη μου εσκισες παλι!!!!!!!!!!!! ανυπομονω για τη συνεχεια!!!!!!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Δευ 23 Μάης 2011 - 14:41 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Δευ 23 Μάης 2011 - 18:55 | |
| συγχαρητηρια χριστινακι μου!!!! εκπληκτικο κεφαλαιο οπως παντα , οι περιγραφες σου ανεξιτηλες!!! η μπελλα δεν ξερει τι θελει ... ο ντειμον δεν την αγαπαει πραγματικα .......ο εντουαρτ του θυμιζει κατι απο το παρελθον αλλα δεν μπορω να καταλαβω αλλα την αγαπαει!!!!!!!!! υ.γ η ροζαλι τελεια!!!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 24 Μάης 2011 - 0:59 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 26 Μάης 2011 - 12:27 | |
| αχ χριστινακι μου εγραψες παλι!!!!!!!!!!!ο τροπος που γραφεις εχει εξελιχθει παρα πολυ συγχαρητηρια!!!!!!!! η πλοκη της ιστοριας ειναι υπεροχη\ μου αρεσε παρα πολυ ο τροπος που περιεγραψες τον εντουαρντ και το γεγονος οτι οταν ηταν με τον ντειμον σκεφτοαταν τον εντουαρντ και στο τελος που μεσα ξερει οτι δεν θελει τον ντειμον!!!!!!!!!!1τελειο απλα τελειο!!!!!!!!!ανυπομονω για τη συνεχεια!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 26 Μάης 2011 - 16:09 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Ναι η αλήθεια είναι πως ο Ντέιμον δεν ξέρει τι του γίνεται. Αλλά κατά βάθος την αγαπάει. Απλά θα αργήσει να το παραδεχτεί και να νιώσει πως η Μπέλλα είναι αυτή που του χρειάζεται για να προχωρήσει στην ζωή του. Όσο για τον Έντ, θα δείτε στην πορεία τι μυστικά κρύβει. Σε λίγο έχω μια έκπληξη για σας. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 26 Μάης 2011 - 17:06 | |
| Τι μυστικό Χριστινάκι??? Λοιπόν...μόλις διάβασα το καινούριο κεφάλαιο! Αν πω ότι δεν χωνεύω τον Ντέιμον, θα φταίω μετά από αυτό που έκανε? Νομίζω πως θα μπορούσε με καλύτερο τρόπο να πει πως ήθελε το χρόνο του, κι όχι έτσι! Εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω με την Μπέλα που δεν τα βρόντηξε και δεν έφυγε, γιατί κανονικά το αντίθετο θα έπρεπε να γίνει. Αυτός από τους δύο που δεν θα ήταν έτοιμος να πει σ'αγαπώ, θα έπρεπε να ήταν η Μπέλα, για το λόγο ότι την είχε ήδη προδώσει στο παρελθόν! Θέλω να πιστεύω πως θα ακούσει τους φίλους της... Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει με τον Έντουαρντ. Τι κρύβει και ποιο είναι το μυστικό του? Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να μάθω τι συμβαίνει επιτέλους και γιατί νιώθει έτσι για την Μπέλα. Χριστινάκι μου, συγχαρητήρια!!!! Μπράβο σου!!! Μας χάρισες ένα υπέροχο κεφάλαιο!!! Περιμένω τη συνέχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 26 Μάης 2011 - 19:02 | |
| Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ Ερμιόνη μου για το σχόλιό σου. Ναι, η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να της πει αλλιώς ότι ήθελε το χρόνο του, αλλά και αυτός τα έχει χαμένα. Μπορεί να φαίνεται αλλαζόνας και σκληρός αλλά κατά βάθος, είναι πολύ μπερδεμένος. Όσο για την Μπέλλα, απλά στηρίζεται πάνω του και δεν έχει την δυνατότητα να του φωνάξει. Με λίγα λόγια, παίρνει ό,τι μπορεί από εκείνον. Και τώρα, η έκπληξη που σας έχω. Είναι μια καινούρια ιστορία. Αναφέρεται σε μια πολλή σκοτεινή εποχή, κάπου κοντά στον μεσαίωνα(1580). Σκοτεινός Έντουαρντ, μυστήριο και φυσικά, λεμόνια. Μου ήρθε έμπνευση από την σειρά The Tudors. Και έτσι, αποφάσισα να γράψω κι εγώ κάτι πιο σκοτεινό και διαφορετικό. Αυτή την ιστορία θα την γράψω παράλληλα με το Dillema και είναι οι πρωτεραιότητές μου για το καλοκαίρι. Στην συνέχεια θα δούμε και για τις υπόλοιπες. Ελπίζω να σας αρέσει ο πρόλογος και φυσικά όπως πάντα, περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σας. http://christianemarie.blogspot.com/2011/05/prisoner-of-dark-knight.html?zx=6177a3509522dc50
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mrs.Christina στις Πεμ 26 Μάης 2011 - 19:16, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 26 Μάης 2011 - 19:08 | |
| καλα η νεα σου ιστορια ειναι εκπληκτικη !! μου αρεσε τοσο πολυ που σε εξιταρε αμεσως!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 26 Μάης 2011 - 19:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 27 Μάης 2011 - 14:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 27 Μάης 2011 - 17:42 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου!! Δεν φαντάζεστε πόσο δύναμη μου δίνετε για να συνεχίσω να γράφω αυτή την ιστορία. Όπως σίγουρα θα προσέξατε, το "The Prisoner of a Dark Knight" το γράφω σε γ' πρόσωπο και όχι με δραματοποιημένο αφηγητή όπως έκανα μέχρι τώρα. Ήθελα να δοκιμάσω και αυτη την πλευρά και παρόλο που είναι πιο δύσκολη, με συναρπάζει. Σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Κυρ 29 Μάης 2011 - 21:37 | |
| "The Prisoner of a Dark Knight" άπαιχτο... περιμένω με αγωνία να διαβάσω συνέχεια για να μάθω περισσότερο το στόρι φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον και μου αρέσει που είναι σε γ' πρόσωπο γιατί έτσι μαθαίνουμε ταυτόχρονα τα συναισθήματα και τον δύο ηρώων | |
|
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Κυρ 29 Μάης 2011 - 22:54 | |
| Χριστίνα διάβασα μία ιστορία σου, το Dilemma... υποψιάζομαι πως θα είναι και οι υπόλοιπες ιστορίες σου και από τον σχεδιασμό του μπλογκ και από τους τίτλους, αλλά θα διαβάσω και μερικές ακόμα για να έχω πιο σφαιρική άποψη... Τότε θα σου πω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Δευ 13 Ιουν 2011 - 15:43 | |
| Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως επιχειρώ να τελειώσω σε λίγο το 1ο Κεφάλαιο το The Prisoner of a Dark Knight. Θα προσπαθήσω να το αναρτήσω σήμερα, αλλιώς αύριο θα είναι σίγουρα ανεβασμένο. | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Δευ 13 Ιουν 2011 - 15:53 | |
| τελεια!!!περιμενουμε την συνεχεια!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Δευ 20 Ιουν 2011 - 15:31 | |
| | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Δευ 20 Ιουν 2011 - 16:04 | |
| Έχω μείνη. Χριστίνα μου έχεις μεγάλο ταλέντο.Πραγματικά οι περιγραφές σου είναι καταπληκτικές.Πρώτον το θέμα τις ιστορίας σου είναι φανταστικό σε τραβάει και μόνο απο το τίτλο που επέλεξες να βάλεις.Το πρώτο κεφάλαιο ήταν απλά μια γεύση απο αυτό που θα ακολουθήσει στην συνέχεια.Μου άρεσε η γενναία Μέλοντι είχε το θάρρος να μπεί αυτή στην θέση της Μπέλλας. Αχχχ....ο Έντουαρντ είχε ένα μεγάλο πάθος για την Μπέλλα νιώθει αισθήματα παρόλου που είναι σκληρός και σκοτεινός χαραχτήρας.Τον λατρεύω. Αυτή η ιστορία έχει να δώσει πολλά και να περιμένουμε πολλές εντάσεις,αγάπη,αισθήματα. Χριστίνα μου είσαι ταλεντάρα.Μην σταματήσεις να γράφεις. ( )Ελπίζω σύντομα να βάλεις το δεύτερο κεφάλαιο απο την νέα σου ιστορία αλλά περιμένω και συνέχεια και απο το Dillema.Χωρίς να θέλω να σε πιέσω. Φιλάκια Πολλά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Δευ 20 Ιουν 2011 - 16:19 | |
| χριστινακι μου εκπληκτικη η ιστορια , δεν χω λογια να την περιγραψω !!οι περιγραφες σου εξαισιες !! οσο για τους ηρωες εξαιρετικοι!!!!!!!!!! ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Δευ 20 Ιουν 2011 - 19:15 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Δευ 20 Ιουν 2011 - 20:26 | |
| τι τελεια ιστορια χριστινακι μου...ειναι υπεροχη,δεν εχω λογια... για αλλη μια φορα εγραψες και κατι μου λεει οτι και τα επομενα κεφαλαια αυτης της ιστοριας θα ειναι εξισου εκπληκτικα... μπραβο κοριτσακι μου.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Δευ 20 Ιουν 2011 - 21:00 | |
| Χριστινακι μου οφειλω να ομολογησω οτι αυτο το κεφαλαιο ειναι απο τα καλυτερα σου η ιστορια ειναι συναρπαστικη εχει μεσα τα παντα αθωοτητα και ταυτοχρονα επιθυμια λαγνεια ερωτα αγαπη και ολα αυτα απο το πρωτο κεφαλαιο!!!!!!!!!!!! ο τροπος αφηγησης ειναι πολυ ζωντανος και γλαφυρος οσο για την πλοκη......σκοτεινος ιπποτης η εμμονη του με την μπελλα η επικειμενη απαγωγη τι να πω οσο για την εποχη ξερεις ψοφαωωωωωωωω απο τα καλυτερα που εχω διαβασει συγχαρητηρια !!!!!!!!!!!!!!!! και ετσι περιμενω τη συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 21 Ιουν 2011 - 11:55 | |
| Κορίτσια μου, καλημέρα! Χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε το 1ο Κεφάλαιο! Στελλίτσα μου, σ'ευχαριστώ για το σχόλιό σου πάρα πολύ όπως και για τα καλά σου λόγια. Ναι, ο Έντουαρντ είναι πολύ παθιασμένος με την Μπέλλα και στην πορεία θα δούμε πόσο σκοτεινός χαρακτήρας είναι και πόσο η αγαπημένη του τον επιρεάζει. Ήδη έχω ξεκινήσει να γράφω το 2ο Κεφάλαιο από το Τhe Prisoner of a Dark Knight και πιστεύω πως θα είναι πολυ σύντομα κοντά σας, καθώς έχω πολύ έμπνευση. Όσο για το Dillema, περιμένω ακόμα κι εγώ να δω τελικά εάν θα ανεβάσω πρώτα κεφάλαιο από αυτό ή από το TPOADK. I guess, όποιο μου βγει πιο εύκολα και το τελειώσω πιο γρήγορα. Ελίνα μου, σ'ευχαριστώ πολύ κι εσένα για το σχόλιό σου, αγαπούλα μου! Ερμιονάκι μου, σ'ευχαριστώ πολύ πολύ κι εσένα για τα καλά σου λόγια. Όντως, η σκηνή με την επιλογή της παρθένας μπορεί να είναι λίγο περίεργη, αλλά μην ξεχνάτε πως ζούνε στο τέλος του μεσαίωνα. Δεσποινάρα, σ'ευχαριστώ κι εσένα, κοπελάρα μου!! Μπελλούλα μου, thank you sooooo much όχι μόνο για το σχόλιό σου, αλλά και για την συνεχή σου συμπαράσταση. Δεν έχω λόγια... Όπως είπα και παραπάνω, θα δω ποια συνέχεια από το Dillema ή το TPOADK θα μου βγει πιο εύκολα και θα σας ενημερώσω. Φιλάκια Πολλά. | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 21 Ιουν 2011 - 13:10 | |
| Συζυγε μου...μαλλον γι αυτο σε παντρευτηκα..!! τι καταπληκτικη που ειναι ΚΑΙ αυτη η ιστορια σου....πωωω...καταρχας ολο το στορυ ειναι τελειο.!!!και για 1η φορα συμπαθησα λιγουλακι μη φανταστεις πολυ τον τζεικομπ...ε οσο να ναι την εσωσε.... λατρεψα το χαρακτηρα της Μελοντι..φαινεται τοσο καλη φιλη.. και φυσικα ο ιπποτης μας....ο ετουαρντ...αααχ....τι να πω τωρα...μου αρεσει πολυ που ενω τον εχεις κανει σκληρολιωνει μπροστα στην μπελλα.!!! ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο.!!! | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 21 Ιουν 2011 - 15:09 | |
| Καταπληκτικό το πρώτο κεφάλαιο..!! Δεν έχω λόγια πραγματικά,η εποχή,οι περιγραφές,τα συναισθήματα,το πάθος του Έντ για την Μπέλλα... νομίζω ότι κόλλησα..... Ειλικρινά με μάγεψε........ Δεν θέλω να σε πιέζω αλλά μην το αργήσεις...... | |
|
| |
| Mrs.Christina's Blog...!!! | |
|