Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Mrs.Christina's Blog...!!!

Πήγαινε κάτω 
+20
vasia
robsten kiss
d@n@e twilight!
hlhtwilightmania
Connie Cullen
Niki Patt
T-NM-E-BD
Stella Sunlight
twilightsagaddicted
izzy cullen
xrysanthi
annia
peby
ed<3
Emy+Robert
robert\'s girl
Mrs.Christina
Nemesis Of Bellin
ROBELINA
despina aek
24 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μάης 2011 - 21:48

μπελισια??????τι μυστηριο τελειο!!!!!!!!!!!!!!
υπαρχει κατι που τους δενει και νομιζω οτι ειναι κατι που ο ντςιμον δεν θελει να αποκαλυφθει!!!!!
μετα την συναντηση τους στην τουαλετα ηταν ολα τα λεφτα!!!!!!
οσο και να θελει να το αποφυγει αν δεν ερθεις αντιμετωπη με τα συναισθηματα σουν θα ερθουν αυτα μεσενα.......
επιπλεον νιωθει κατι και οχι μονο κατι!!!!!!
στο τελος δεν περιμενα να τον βρισει τον καημενο και εκεινος λιωνει γι αυτην.......αχχχχχχχ
μου αρεσει αυτος ο χαρακτηρας της μπελλα ομως ειναι σκληρη μονο και μονο επειδη ειναι πολυ πολυ ευαισθητη
Χριστινακι μου η ιστοριΑ αυτη πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχεις γραψεις δειχνει ποσο εχεις εξελιχθει ως συγγραφεας και αναδυκνυει τον δικο σου προσωπικο τροπο γραφης ο οποιος μαγνητιζει!!!!!!!!!!συγχαρητηρια αγαπη μου εσκισες παλι!!!!!!!!!!!!
ανυπομονω για τη συνεχεια!!!!!!!! kiss huggie
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 23 Μάης 2011 - 14:41

Καλησπέρα σε όλους!!! huggie

Επιτέλους κατάφερα να τελειώσω το 3ο Κεφάλαιο από το Dillema και το έχω αναρτήσει στο blog μου.--->http://christianemarie.blogspot.com/2011/05/dillema-3.html

Καλή Ανάγνωση!! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 34442 Περιμένω με αγωνία της εντυπώσεις σας! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 906998
http://www.christianemarie.blogspot.com/
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 23 Μάης 2011 - 18:55

συγχαρητηρια χριστινακι μου!!!! εκπληκτικο κεφαλαιο οπως παντα , οι περιγραφες σου ανεξιτηλες!!! η μπελλα δεν ξερει τι θελει ... ο ντειμον δεν την αγαπαει πραγματικα .......ο εντουαρτ του θυμιζει κατι απο το παρελθον αλλα δεν μπορω να καταλαβω αλλα την αγαπαει!!!!!!!!!
υ.γ η ροζαλι τελεια!!!!!!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 24 Μάης 2011 - 0:59

Μπράβο Χριστινάκι μου πάρα πολύ καλή συνέχεια Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 474941 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 474941 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 474941
και το λεμονάκι ήταν εκπληκτικό αλλά ο Ντέιμον για πολλά χαστούκια... τι γουρούνι είναι αυτό μόνο για το σεξ ε???... όταν θα αρχίσει όμως να κοιτάει τον ΕΝτ μας μην παραπονεθεί μετά Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 730856 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 730856 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 730856
περιμένω με αγωνία την συνέχεια... έχει πολύ ζουμί η υπόθεση και προβλέπω μεγάλη μάχη στο γραφείο με ΜΠ και ΕΝΤ Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 500229 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 500229 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 500229
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 26 Μάης 2011 - 12:27

αχ χριστινακι μου εγραψες παλι!!!!!!!!!!!ο τροπος που γραφεις εχει εξελιχθει παρα πολυ συγχαρητηρια!!!!!!!!
η πλοκη της ιστοριας ειναι υπεροχη\
μου αρεσε παρα πολυ ο τροπος που περιεγραψες τον εντουαρντ και το γεγονος οτι οταν ηταν με τον ντειμον σκεφτοαταν τον εντουαρντ και στο τελος που μεσα ξερει οτι δεν θελει τον ντειμον!!!!!!!!!!1τελειο απλα τελειο!!!!!!!!!ανυπομονω για τη συνεχεια!!!!!!!!!!!
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 26 Μάης 2011 - 16:09

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 34442
Ναι η αλήθεια είναι πως ο Ντέιμον δεν ξέρει τι του γίνεται. giggle Αλλά κατά βάθος την αγαπάει. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 413121 Απλά θα αργήσει να το παραδεχτεί και να νιώσει πως η Μπέλλα είναι αυτή που του χρειάζεται για να προχωρήσει στην ζωή του.
Όσο για τον Έντ, θα δείτε στην πορεία τι μυστικά κρύβει. Wink
Σε λίγο έχω μια έκπληξη για σας. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 500229 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 906998
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 26 Μάης 2011 - 17:06

Τι μυστικό Χριστινάκι???

Λοιπόν...μόλις διάβασα το καινούριο κεφάλαιο! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 6512
Αν πω ότι δεν χωνεύω τον Ντέιμον, θα φταίω μετά από αυτό που έκανε? Νομίζω πως θα μπορούσε με καλύτερο τρόπο να πει πως ήθελε το χρόνο του, κι όχι έτσι! Εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω με την Μπέλα που δεν τα βρόντηξε και δεν έφυγε, γιατί κανονικά το αντίθετο θα έπρεπε να γίνει. Αυτός από τους δύο που δεν θα ήταν έτοιμος να πει σ'αγαπώ, θα έπρεπε να ήταν η Μπέλα, για το λόγο ότι την είχε ήδη προδώσει στο παρελθόν! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 730856 Θέλω να πιστεύω πως θα ακούσει τους φίλους της...
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει με τον Έντουαρντ. Τι κρύβει και ποιο είναι το μυστικό του? Rolling Eyes Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να μάθω τι συμβαίνει επιτέλους και γιατί νιώθει έτσι για την Μπέλα.
Χριστινάκι μου, συγχαρητήρια!!!! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 Μπράβο σου!!! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 474941 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 474941 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 474941 Μας χάρισες ένα υπέροχο κεφάλαιο!!! Περιμένω τη συνέχεια!!! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 34442 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 34442 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 34442
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 26 Μάης 2011 - 19:02

Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ Ερμιόνη μου για το σχόλιό σου. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 34442 Ναι, η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να της πει αλλιώς ότι ήθελε το χρόνο του, αλλά και αυτός τα έχει χαμένα. Μπορεί να φαίνεται αλλαζόνας και σκληρός αλλά κατά βάθος, είναι πολύ μπερδεμένος. Όσο για την Μπέλλα, απλά στηρίζεται πάνω του και δεν έχει την δυνατότητα να του φωνάξει. Με λίγα λόγια, παίρνει ό,τι μπορεί από εκείνον.

Και τώρα, η έκπληξη που σας έχω. Wink Είναι μια καινούρια ιστορία. Αναφέρεται σε μια πολλή σκοτεινή εποχή, κάπου κοντά στον μεσαίωνα(1580). Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 98735 Σκοτεινός Έντουαρντ, μυστήριο και φυσικά, λεμόνια. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 432569 Μου ήρθε έμπνευση από την σειρά The Tudors. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 616544 Και έτσι, αποφάσισα να γράψω κι εγώ κάτι πιο σκοτεινό και διαφορετικό.
Αυτή την ιστορία θα την γράψω παράλληλα με το Dillema και είναι οι πρωτεραιότητές μου για το καλοκαίρι. Στην συνέχεια θα δούμε και για τις υπόλοιπες.

Ελπίζω να σας αρέσει ο πρόλογος και φυσικά όπως πάντα, περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σας. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 906998
http://christianemarie.blogspot.com/2011/05/prisoner-of-dark-knight.html?zx=6177a3509522dc50

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mrs.Christina στις Πεμ 26 Μάης 2011 - 19:16, 1 φορά
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 26 Μάης 2011 - 19:08

καλα η νεα σου ιστορια ειναι εκπληκτικη !! μου αρεσε τοσο πολυ που σε εξιταρε αμεσως!!!!!!!
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 26 Μάης 2011 - 19:26

Υπέροχος πρόλογος Χριστινάκι!!! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 Καταπληκτικό το θέμα!!! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 474941 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 474941 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 474941
Ανυπομονώ να ξεκινήσεις να γράφεις!!! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 906998
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 14:26

Ειχα ενθουσιαστει πολυ πριν το διαβασω οπως ξερεις αλλα τωρα που το διαβασα με εστειλες!!!!!!υπεροχος προλογος η περιγραφη στην αρχη το μυστηριο του μαυρου δασους ο αντρας με το σπαθι..........darkward!!!!!! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 98735 τελειος!!!!!!!
μου αρεσει αυτη η συνδεση με το παρελθον που την εσωσε απο τον τζειμσ καλα η εποχη ειναι απο τις αγαπημενες μου
μπραβο Χριστινακι μ εγραψες παλι !!!!!!αναμενω το κεφαλαιο Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 474941 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 388681 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 388681

μια απρια ο νετ θα ειναι ανθρωπος?? Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 34442 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 382268
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 17:42

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου!! huggie Δεν φαντάζεστε πόσο δύναμη μου δίνετε για να συνεχίσω να γράφω αυτή την ιστορία. Smile

Όπως σίγουρα θα προσέξατε, το "The Prisoner of a Dark Knight" το γράφω σε γ' πρόσωπο και όχι με δραματοποιημένο αφηγητή όπως έκανα μέχρι τώρα. Ήθελα να δοκιμάσω και αυτη την πλευρά και παρόλο που είναι πιο δύσκολη, με συναρπάζει. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 98735 Σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 34442
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 29 Μάης 2011 - 21:37

"The Prisoner of a Dark Knight"
άπαιχτο... περιμένω με αγωνία να διαβάσω συνέχεια για να μάθω περισσότερο το στόρι
φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον και μου αρέσει που είναι σε γ' πρόσωπο γιατί έτσι μαθαίνουμε ταυτόχρονα τα συναισθήματα και τον δύο ηρώων Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
Connie Cullen
Twilight Human
Twilight Human
Connie Cullen

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Bristol, London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 95
Registration date : 23/07/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 29 Μάης 2011 - 22:54

Χριστίνα διάβασα μία ιστορία σου, το Dilemma... υποψιάζομαι πως θα είναι και οι υπόλοιπες ιστορίες σου και από τον σχεδιασμό του μπλογκ και από τους τίτλους, αλλά θα διαβάσω και μερικές ακόμα για να έχω πιο σφαιρική άποψη... Τότε θα σου πω Wink
http://www.obythos09.blogspot.com
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Ιουν 2011 - 15:43

Καλησπέρα σε όλους! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 34442

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως επιχειρώ να τελειώσω σε λίγο το 1ο Κεφάλαιο το The Prisoner of a Dark Knight. Smile Θα προσπαθήσω να το αναρτήσω σήμερα, αλλιώς αύριο θα είναι σίγουρα ανεβασμένο. Wink
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Ιουν 2011 - 15:53

τελεια!!!περιμενουμε την συνεχεια!!!! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 6512
http://robestenslife.blogspot.com/
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιουν 2011 - 15:31

Κορίτσια μου, καλησπέρα!!! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 577643

Με μεγάλη χαρά, σας παραδίδω το 1ο Κεφάλαιο από το The Prisoner of the Dark Knight!!!---> http://christianemarie.blogspot.com/2011/06/prisoner-of-dark-knight-1.html?zx=c0cb6818c654095f

Ελπίζω να το λατρέψετε όπως εγώ!! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 98735 Και επίσης συγγνώμη για την καθυστέρηση απλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενα. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 413121

Περιμένω με αγωνία τα σχόλιά σας! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 906998
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 837
Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιουν 2011 - 16:04

Έχω μείνη. Shocked

Χριστίνα μου έχεις μεγάλο ταλέντο.Πραγματικά οι περιγραφές σου είναι καταπληκτικές.Πρώτον το θέμα τις ιστορίας σου είναι φανταστικό σε τραβάει και μόνο απο το τίτλο που επέλεξες να βάλεις.Το πρώτο κεφάλαιο ήταν απλά μια γεύση απο αυτό που θα ακολουθήσει στην συνέχεια.Μου άρεσε η γενναία Μέλοντι είχε το θάρρος να μπεί αυτή στην θέση της Μπέλλας. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 835489

Αχχχ....ο Έντουαρντ είχε ένα μεγάλο πάθος για την Μπέλλα νιώθει αισθήματα παρόλου που είναι σκληρός και σκοτεινός χαραχτήρας.Τον λατρεύω. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 98735
Αυτή η ιστορία έχει να δώσει πολλά και να περιμένουμε πολλές εντάσεις,αγάπη,αισθήματα. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 98735

Χριστίνα μου είσαι ταλεντάρα.Μην σταματήσεις να γράφεις. (Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 730856 )Ελπίζω σύντομα να βάλεις το δεύτερο κεφάλαιο απο την νέα σου ιστορία αλλά περιμένω και συνέχεια και απο το Dillema.Χωρίς να θέλω να σε πιέσω. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 737142

Φιλάκια Πολλά. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 34442 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 906998
http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιουν 2011 - 16:19

χριστινακι μου εκπληκτικη η ιστορια , δεν χω λογια να την περιγραψω !!οι περιγραφες σου εξαισιες !! οσο για τους ηρωες εξαιρετικοι!!!!!!!!!! ανυπομονω για την συνεχεια
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιουν 2011 - 19:15

Χριστινάκι, Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 480860 μεγαλούργησες! Το λάτρεψα αυτό το κεφάλαιο! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 474941 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 474941
Η όλη υπόθεση κινεί αδιαμφισβήτητα το ενδιαφέρον του αναγνώστη, οι λεπτομερή υπέροχες περιγραφές σου και η γραφή σου συνθέτουν κάτι το μοναδικό! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 868134
Η επιλογή του χωριού να δώσουν την Ιζαμπέλα στους σκοτεινούς ιππότες ήταν οδυνηρή για εκείνη. Έριχναν σ' εκείνη όλο το βάρος σα να ήταν η υπαίτια, σα να ήταν αυτή που όφειλε να τους βοηθήσει και να τους σώσει.
Μπράβο σου για πολλοστή φορά Χριστίνα! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 34442 Ανυπομονώ για τη συνέχεια, την οποία ευελπιστώ να έχουμε σύντομα! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 465227 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 465227 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 465227
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιουν 2011 - 20:26

τι τελεια ιστορια χριστινακι μου...ειναι υπεροχη,δεν εχω λογια... Smile Smile
για αλλη μια φορα εγραψες και κατι μου λεει οτι και τα επομενα κεφαλαια αυτης της ιστοριας θα ειναι εξισου εκπληκτικα...

μπραβο κοριτσακι μου.. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 474941 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 474941
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιουν 2011 - 21:00

Χριστινακι μου οφειλω να ομολογησω οτι αυτο το κεφαλαιο ειναι απο τα καλυτερα σου
η ιστορια ειναι συναρπαστικη εχει μεσα τα παντα αθωοτητα και ταυτοχρονα επιθυμια λαγνεια ερωτα αγαπη και ολα αυτα απο το πρωτο κεφαλαιο!!!!!!!!!!!!
ο τροπος αφηγησης ειναι πολυ ζωντανος και γλαφυρος
οσο για την πλοκη......σκοτεινος ιπποτης Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 98735
η εμμονη του με την μπελλα η επικειμενη απαγωγη τι να πω οσο για την εποχη ξερεις ψοφαωωωωωωωω
απο τα καλυτερα που εχω διαβασει
συγχαρητηρια !!!!!!!!!!!!!!!! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 και ετσι Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 432569 περιμενω τη συνεχεια
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 21 Ιουν 2011 - 11:55

Κορίτσια μου, καλημέρα! Smile Χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε το 1ο Κεφάλαιο! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 6512

Στελλίτσα μου, σ'ευχαριστώ για το σχόλιό σου πάρα πολύ όπως και για τα καλά σου λόγια. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 34442 Ναι, ο Έντουαρντ είναι πολύ παθιασμένος με την Μπέλλα και στην πορεία θα δούμε πόσο σκοτεινός χαρακτήρας είναι και πόσο η αγαπημένη του τον επιρεάζει. Wink
Ήδη έχω ξεκινήσει να γράφω το 2ο Κεφάλαιο από το Τhe Prisoner of a Dark Knight και πιστεύω πως θα είναι πολυ σύντομα κοντά σας, καθώς έχω πολύ έμπνευση. boogie Όσο για το Dillema, περιμένω ακόμα κι εγώ να δω τελικά εάν θα ανεβάσω πρώτα κεφάλαιο από αυτό ή από το TPOADK. I guess, όποιο μου βγει πιο εύκολα και το τελειώσω πιο γρήγορα.

Ελίνα μου
, σ'ευχαριστώ πολύ κι εσένα για το σχόλιό σου, αγαπούλα μου! kiss

Ερμιονάκι μου, σ'ευχαριστώ πολύ πολύ κι εσένα για τα καλά σου λόγια. huggie Όντως, η σκηνή με την επιλογή της παρθένας μπορεί να είναι λίγο περίεργη, αλλά μην ξεχνάτε πως ζούνε στο τέλος του μεσαίωνα. Wink

Δεσποινάρα, σ'ευχαριστώ κι εσένα, κοπελάρα μου!! Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 174341 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 932365

Μπελλούλα μου, thank you sooooo much όχι μόνο για το σχόλιό σου, αλλά και για την συνεχή σου συμπαράσταση. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 34442 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 382268 Δεν έχω λόγια... Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 876749

Όπως είπα και παραπάνω, θα δω ποια συνέχεια από το Dillema ή το TPOADK θα μου βγει πιο εύκολα και θα σας ενημερώσω. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 577643

Φιλάκια Πολλά. Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 34442
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 21 Ιουν 2011 - 13:10

Συζυγε μου...μαλλον γι αυτο σε παντρευτηκα..!! Razz lol!
τι καταπληκτικη που ειναι ΚΑΙ αυτη η ιστορια σου....πωωω...καταρχας ολο το στορυ ειναι τελειο.!!!και για 1η φορα συμπαθησα λιγουλακι μη φανταστεις πολυ τον τζεικομπ...ε οσο να ναι την εσωσε....
λατρεψα το χαρακτηρα της Μελοντι..φαινεται τοσο καλη φιλη..
και φυσικα ο ιπποτης μας....ο ετουαρντ...αααχ....τι να πω τωρα...μου αρεσει πολυ που ενω τον εχεις κανει σκληρολιωνει μπροστα στην μπελλα.!!!
ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο.!!! kiss
hlhtwilightmania
New Moon Victim
New Moon Victim
hlhtwilightmania

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 193
Registration date : 18/10/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!!   Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 21 Ιουν 2011 - 15:09

Καταπληκτικό το πρώτο κεφάλαιο..!!
Δεν έχω λόγια πραγματικά,η εποχή,οι περιγραφές,τα συναισθήματα,το πάθος του Έντ για την Μπέλλα... νομίζω ότι κόλλησα..... Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 98735 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 201917 Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 31995
Ειλικρινά με μάγεψε........ Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 620541
Δεν θέλω να σε πιέζω αλλά μην το αργήσεις...... Mrs.Christina's Blog...!!! - Σελίδα 3 868134

Mrs.Christina's Blog...!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Geo's Blog!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: