| Mrs.Christina's Blog...!!! | |
|
+20vasia robsten kiss d@n@e twilight! hlhtwilightmania Connie Cullen Niki Patt T-NM-E-BD Stella Sunlight twilightsagaddicted izzy cullen xrysanthi annia peby ed<3 Emy+Robert robert\'s girl Mrs.Christina Nemesis Of Bellin ROBELINA despina aek 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 21 Ιουν 2011 - 17:46 | |
| Xριστινακι μου... αγαπουλα μου χιλια συγνωμη και απο μερους μου που δεν καταφερα να διαβασω μεχρι τωρα καποιες απο τις συνεχειες σου... Θα επανορθωσω και εγω αλλα τωρα τελευταια λογου διαβασματος δεν μπαινω συχνα φορουμ!!! Τι να πω για την καινουρια σου ιστορια πεσε μου;;; Οτι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΠΕΡΟΧΗ και ΦΟΒΕΡΗ; Το ΜΥΣΤΗΡΙΟ της παρακολουθησης στην αρχη...Οι επιθεσεις υστερα Η διαφυγη της Μπελλας για να γλιτωση την ζωη της ''και που να ηξερε'' Αυτα τα πρασινα ματια που ειδε στο τελος; Ενταξει ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ ΣΟΥ !!!Καθαρογραμμενο ,με εξαισιες περιγραφες χωρις να σε κουραζουν... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 2ο κεφαλαιο... Επισης θελω να σε ρωτησω κατι ασχετο!Επειδη εχεις ξεκινησει πολλες ιστοριες χωρις να εχουν τελειωποιηθει εχω μπερδευτει λιγο να διαβαζω κατι απο το καθενα Ξερεις ποσο σε εκτιμω και ποσο μου αρεσει οτι και αν γραψεις γιατι ειναι ενα ''ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ'' αλλα δεν σου κρυβω οτι μου εχουν λειψει πολυ οι αλλες σου ιστοριες...Θα ηθελα να δω καποιο τελος απο αυτες... Μηπως πρεπει να τις παρεις με την σειρα αγαπη μου; Να γραφεις ας πουμε τωρα αυτη που αρχισες μεχρι να την τελειωσεις!Βασικα δεν θελω να σε πιεζω δεν ειμαι απο αυτους τους τυπους και ξερω οτι η εμπνευση ερχεται εκει που δεν το περιμενεις ...Οτι σου ειπα ειναι με καλη προθεση αλλα και επειδη αγωνιω να δω με τις υπολοιπες ιστοριες τι γινεται.... Ελπιζω να τα πουμε συντομα!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 21 Ιουν 2011 - 18:28 | |
| Σύζυγέ μου, φυσικά γι'αυτό με παντρεύτηκες, και όχι μόνο! Είμαι 1 in a million!! ¶ ρε Ιφιγένεια! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ, κοπελάρα μου!! Ηλιάνα μου, σ'ευχαριστώ πολύ αγάπη μου! Θα προσπαθήσω να μην αργήσω. Δανάη μου, σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια! Και φυσικά, το Μαρινάκι μου!!! Ούτε να το συζητάς, καρδιά μου! Δεν σου επιτρέπω να ζητάς συγγνώμη! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσένα για το σχόλιό σου! Και επιτέλους, κάποιος βρέθηκε για να με βάλει στη θέση μου! Έχω ένα τέτοιο μπερδεματάκι κι εγώ, γιατί την μία μέρα γράφω κάτι που μου αρέσει και μετά την άλλη, με εμπνέει ένα τραγούδι, μια ταινία, ή ένα βιβλίο και θέλω να ασχοληθώ με κάτι καινούριο. Αλλά τέρμα, πρέπει επιτέλους να σταματήσω να είμαι τόσο απρόβλεπτη, αυθόρμητη και να βάλω μια τάξη όχι μόνο στις ιστορίες μου, αλλά και σε όλη μου την ζωή. Βλέπεις, είμαι αναποφάσιστο άτομο και πολλές φορές εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου. Σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα ασχοληθώ με το Dillema και το The Prisoner of a Dark Knight. Ύστερα, λέω να ξαναπιάσω το Bring Me Back to Life, γιατί την αγαπώ πολύ αυτή την ιστορία και την έχω αφήσει στο έλεός της. Eν καιρώ, λέω να ασχοληθώ και με το A Contract of Love. Συμπέρασμα: Οι ιστορίες με τις οποίες θα ασχοληθώ όλο το καλοκαίρι θα είναι οι εξής: Dillema, The Prisoner of a Dark Knight, Bring Me Back to Life και A Contract of Love. Στο μεταξύ, από το τέλος Ιουνίου και μετά, θα έχετε πιο συχνά κεφάλαια. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Έτσι και σας ξανανακοινώσω πως αρχίζω με καινούρια ιστορία, πείτε μου πως δεν θα την διαβάσετε! Είναι ανάγκη! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 21 Ιουν 2011 - 19:58 | |
| - Mrs.Christina έγραψε:
- Και φυσικά, το Μαρινάκι μου!!! Ούτε να το συζητάς, καρδιά μου! Δεν σου επιτρέπω να ζητάς συγγνώμη! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσένα για το σχόλιό σου! Και επιτέλους, κάποιος βρέθηκε για να με βάλει στη θέση μου! Έχω ένα τέτοιο μπερδεματάκι κι εγώ, γιατί την μία μέρα γράφω κάτι που μου αρέσει και μετά την άλλη, με εμπνέει ένα τραγούδι, μια ταινία, ή ένα βιβλίο και θέλω να ασχοληθώ με κάτι καινούριο. Αλλά τέρμα, πρέπει επιτέλους να σταματήσω να είμαι τόσο απρόβλεπτη, αυθόρμητη και να βάλω μια τάξη όχι μόνο στις ιστορίες μου, αλλά και σε όλη μου την ζωή. Βλέπεις, είμαι αναποφάσιστο άτομο και πολλές φορές εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου. Σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα ασχοληθώ με το Dillema και το The Prisoner of a Dark Knight. Ύστερα, λέω να ξαναπιάσω το Bring Me Back to Life, γιατί την αγαπώ πολύ αυτή την ιστορία και την έχω αφήσει στο έλεός της. Eν καιρώ, λέω να ασχοληθώ και με το A Contract of Love.
Συμπέρασμα: Οι ιστορίες με τις οποίες θα ασχοληθώ όλο το καλοκαίρι θα είναι οι εξής: Dillema, The Prisoner of a Dark Knight, Bring Me Back to Life και A Contract of Love. Στο μεταξύ, από το τέλος Ιουνίου και μετά, θα έχετε πιο συχνά κεφάλαια.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Έτσι και σας ξανανακοινώσω πως αρχίζω με καινούρια ιστορία, πείτε μου πως δεν θα την διαβάσετε! Είναι ανάγκη! Αχ Στελίτσα μου άστα και εγώ τα ίδια παθένω και μετά τρέχω και δεν φτάνω... δεν ξέρω απο που να αρχίσω και τι να τελειώσω πια... λες ότι θα μπορέσει ποτέ να αλλάξει αυτό σε μας όπως και να έχει μια καινούργια έμπνευση πάντα αξίζει την προσπάθεια να την κρατήσεις για να δεις που θα σε οδηγήσει... μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις... όταν έρχεται η έμπνευση... πρώτα δοκίμαζε να δεις αν σε βγάζει σε κάποιο επιθυμητό τέλος... άνοιγε νέο γορντοφιλο και γράφε τα βασικά σημεία που θα καθορίζουν τους ήρωες και την κεντρική ιδέα και όταν νιώθει έτοιμο γι αυτό κάτσε και γράψτο... αν βλέπεις ότι δεν σε οδηγεί πουθενά άστο στην άκρη για κάποια άλλη στιγμή.... ξέρεις πόσα τέτοια κομμάτια έχω στον σκληρό μου???... εννοώ το μυαλό μου και όχι το πιτσι μου... για τα σενάρια μου έχω χώρο για τα υπόλοιπα καθόλου πως τα καταφέρνω πάντα έτσι και τώρα πάμε για την ιστορία σου... πραγματικά δεν ξέρω τι να πω... αρχικά είναι στο στοιχείο μου... μυστήριο... φαντασία... δυναμισμός... και αγωνία τα έχει όλα και πραγματικά θέλω να την απολαύσω περισσότερο... όσο και να αργήσει η συνέχεια ξέρω ότι δεν θα με απογοητεύσει... γι αυτό μην πιέζεσαι. η γραφή σου έχει εξελιχθεί αρκετά και είναι τόσο καλή που μεταφέρεις ακριβός όλα τα συναισθήματα των ηρώων σου. μπράβο σου Στελλίτσα μου... περιμένω με αγωνία την συνέχεια | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 21 Ιουν 2011 - 20:13 | |
| Χριστινακι μου ειναι χαρα μου να σου συμπαραστεκομαι πολυ περρισσοτερο να ειμαι φιλη σου Με οποια ιστορια και να συνεχισεις θα ειναι τελειο χωρις αμφιβολια οπετε αναμενουμε συνεχεια οσο για καινουργια ιστορια........δυσκολο να πουμε οχι αν αποφασισεις να την ανεβασεις Φιλιααααα!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 21 Ιουν 2011 - 21:13 | |
| - xrysanthi έγραψε:
- Mrs.Christina έγραψε:
- Και φυσικά, το Μαρινάκι μου!!! Ούτε να το συζητάς, καρδιά μου! Δεν σου επιτρέπω να ζητάς συγγνώμη! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσένα για το σχόλιό σου! Και επιτέλους, κάποιος βρέθηκε για να με βάλει στη θέση μου! Έχω ένα τέτοιο μπερδεματάκι κι εγώ, γιατί την μία μέρα γράφω κάτι που μου αρέσει και μετά την άλλη, με εμπνέει ένα τραγούδι, μια ταινία, ή ένα βιβλίο και θέλω να ασχοληθώ με κάτι καινούριο. Αλλά τέρμα, πρέπει επιτέλους να σταματήσω να είμαι τόσο απρόβλεπτη, αυθόρμητη και να βάλω μια τάξη όχι μόνο στις ιστορίες μου, αλλά και σε όλη μου την ζωή. Βλέπεις, είμαι αναποφάσιστο άτομο και πολλές φορές εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου. Σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα ασχοληθώ με το Dillema και το The Prisoner of a Dark Knight. Ύστερα, λέω να ξαναπιάσω το Bring Me Back to Life, γιατί την αγαπώ πολύ αυτή την ιστορία και την έχω αφήσει στο έλεός της. Eν καιρώ, λέω να ασχοληθώ και με το A Contract of Love.
Συμπέρασμα: Οι ιστορίες με τις οποίες θα ασχοληθώ όλο το καλοκαίρι θα είναι οι εξής: Dillema, The Prisoner of a Dark Knight, Bring Me Back to Life και A Contract of Love. Στο μεταξύ, από το τέλος Ιουνίου και μετά, θα έχετε πιο συχνά κεφάλαια.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Έτσι και σας ξανανακοινώσω πως αρχίζω με καινούρια ιστορία, πείτε μου πως δεν θα την διαβάσετε! Είναι ανάγκη! Αχ Στελίτσα μου άστα και εγώ τα ίδια παθένω και μετά τρέχω και δεν φτάνω... δεν ξέρω απο που να αρχίσω και τι να τελειώσω πια... λες ότι θα μπορέσει ποτέ να αλλάξει αυτό σε μας
όπως και να έχει μια καινούργια έμπνευση πάντα αξίζει την προσπάθεια να την κρατήσεις για να δεις που θα σε οδηγήσει... μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις... όταν έρχεται η έμπνευση... πρώτα δοκίμαζε να δεις αν σε βγάζει σε κάποιο επιθυμητό τέλος... άνοιγε νέο γορντοφιλο και γράφε τα βασικά σημεία που θα καθορίζουν τους ήρωες και την κεντρική ιδέα και όταν νιώθει έτοιμο γι αυτό κάτσε και γράψτο... αν βλέπεις ότι δεν σε οδηγεί πουθενά άστο στην άκρη για κάποια άλλη στιγμή.... ξέρεις πόσα τέτοια κομμάτια έχω στον σκληρό μου???... εννοώ το μυαλό μου και όχι το πιτσι μου... για τα σενάρια μου έχω χώρο για τα υπόλοιπα καθόλου πως τα καταφέρνω πάντα έτσι
και τώρα πάμε για την ιστορία σου... πραγματικά δεν ξέρω τι να πω... αρχικά είναι στο στοιχείο μου... μυστήριο... φαντασία... δυναμισμός... και αγωνία τα έχει όλα και πραγματικά θέλω να την απολαύσω περισσότερο... όσο και να αργήσει η συνέχεια ξέρω ότι δεν θα με απογοητεύσει... γι αυτό μην πιέζεσαι.
η γραφή σου έχει εξελιχθεί αρκετά και είναι τόσο καλή που μεταφέρεις ακριβός όλα τα συναισθήματα των ηρώων σου. μπράβο σου Στελλίτσα μου... περιμένω με αγωνία την συνέχεια Εμμ... Με λένε Χριστίνα... Χρυσάνθη, την στιγμή που είδα το σχόλιό σου νόμιζα πως ήμουν σε λάθος τόπικ! Το κοίταζα... Το ξανακοίταζα... Ε λέω δεν μπορεί... Λάθος θα έκανε η κοπέλα, δεν φταίνε τα αλλήθωρα τα ματάκια μου. ¶σε βρε Χρυσάνθη μου, δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό ποτέ... Η συμβουλή σου είναι πολύ χρήσιμη. Δεν το είχα σκεφτεί. Σ'ευχαριστώ, ψυχή μου! Επίσης, σε ευχαριστώ για δεύτερη φορά για τα σχόλιά σου πάνω στην ιστορία μου. Πραγματικά, είναι ωραίο να μου υπενθιμίζει κάποιος κάθε φορά πως εξελίσσομαι. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερός μου φόβος. Εάν το ένα κεφάλαιό μου ήταν πολύ καλό και το επόμενο ήταν λιγότερο καλό, πραγματικά δεν θα το άντεχα. Θα ήμουν πολύ απογοητευμένη με τον εαυτό μου. Το ξέρω, λίγο υπερβολικό, αλλά είμαι τελειομανής και πεισματάρα. Και όταν κάνω κάτι στραβά, μπορώ ακόμα και σε κατάθλιψη να πέσω. Επίσης να σε ενημερώσω πως συνεχίζω να διαβάζω την ιστορία σου. Έχω πορωθεί και σε λίγο φτάνω στο τέλος. Είναι πολλά τα κεφάλαια που έγραψες όσο έλειπα. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 21 Ιουν 2011 - 21:49 | |
| - Mrs.Christina έγραψε:
Εμμ... Με λένε Χριστίνα... Χρυσάνθη, την στιγμή που είδα το σχόλιό σου νόμιζα πως ήμουν σε λάθος τόπικ! Το κοίταζα... Το ξανακοίταζα... Ε λέω δεν μπορεί... Λάθος θα έκανε η κοπέλα, δεν φταίνε τα αλλήθωρα τα ματάκια μου.
¶σε βρε Χρυσάνθη μου, δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό ποτέ... Η συμβουλή σου είναι πολύ χρήσιμη. Δεν το είχα σκεφτεί. Σ'ευχαριστώ, ψυχή μου! Επίσης, σε ευχαριστώ για δεύτερη φορά για τα σχόλιά σου πάνω στην ιστορία μου. Πραγματικά, είναι ωραίο να μου υπενθιμίζει κάποιος κάθε φορά πως εξελίσσομαι. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερός μου φόβος. Εάν το ένα κεφάλαιό μου ήταν πολύ καλό και το επόμενο ήταν λιγότερο καλό, πραγματικά δεν θα το άντεχα. Θα ήμουν πολύ απογοητευμένη με τον εαυτό μου. Το ξέρω, λίγο υπερβολικό, αλλά είμαι τελειομανής και πεισματάρα. Και όταν κάνω κάτι στραβά, μπορώ ακόμα και σε κατάθλιψη να πέσω. Επίσης να σε ενημερώσω πως συνεχίζω να διαβάζω την ιστορία σου. Έχω πορωθεί και σε λίγο φτάνω στο τέλος. Είναι πολλά τα κεφάλαια που έγραψες όσο έλειπα. ωωωω Χριστέ μου κάποιος να με μαζέψει δεν πάω καθόλου καλά αχχχχ καλά λένε "ου γαρ έρχεται μόνο του" πάει τελείωσε με χάνετε κορίτσιααααα και τώρα ας σοβαρευτούμε λίγο... γκουχου γκουχου. Χριστινάκι μου γλυκό χαίρομαι που βοήθησα γιατί όπως είπα και πριν... και εγώ τα ίδια χάλια είμαι... δεν μπορώ να το χαλιναγωγήσω καθόλου... αφού λέω του άντρα μου... γιατί να μην υπάρχει ένα μικροτσιπς να το βάλω στον εγκέφαλο μου να καταγράφει ότι σκέφτομαι και να μου το βγάζει τυπωμένο και σε έτοιμη έκδοση αχουυυυ και που να σφίξουν οι ζέστες... αλλά πραγματικά για την πάθηση μου θα ήταν ότι έπρεπε... το μυαλό τρέχει με την ταχύτητα του φωτός τα χέρια όμως γ..... δεν υπακούνε... πως να τα συνδυάσω... και απο χρόνο???... έχω χάσει τον ύπνο μου για να γράφω και τώρα τα βλέπεις τα αποτελέσματα... δεν θυμάμαι ότι έχω απαντήσει... διαβάζω Χριστίνα γράφω Στέλλα... και που είσαι ακόμα... αν με ρωτήσεις όμως να σου πω οτιδήποτε για την ιστορία μου... θα σου γράψω τόμο ολόκληρο... δεν πάει άλλο ένα τρελογιατρό επειγόντως... με χάνετεεεεε να μην έχεις καθόλου ανασφάλεια καρδιά μου... η γραφή σου όχι μόνο είναι πάρα πολύ καλή και ευανάγνωστη αλλά και σε κάθε κεφάλαιο και πιο συγκροτημένη. συνέχισε έτσι και μην μασάς μια... άκουμε και μένα... εγώ και αν είμαι τελειομανής... γι αυτό και δεν με ικανοποιεί ότι και να κάνω... αλλά στο τέλος λέω άστο καλό δες το ως άσκηση... που σε κάνει να τελειοποίησε να μην καταστρέφεις τίποτα απο ότι κάνεις για να μπορείς να βλέπεις τις ομοιότητες και της διαφορές για να σε βοηθάνε να καλυτερεύεις την γραφή σου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 22 Ιουν 2011 - 10:45 | |
| - xrysanthi έγραψε:
- Mrs.Christina έγραψε:
Εμμ... Με λένε Χριστίνα... Χρυσάνθη, την στιγμή που είδα το σχόλιό σου νόμιζα πως ήμουν σε λάθος τόπικ! Το κοίταζα... Το ξανακοίταζα... Ε λέω δεν μπορεί... Λάθος θα έκανε η κοπέλα, δεν φταίνε τα αλλήθωρα τα ματάκια μου.
¶σε βρε Χρυσάνθη μου, δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό ποτέ... Η συμβουλή σου είναι πολύ χρήσιμη. Δεν το είχα σκεφτεί. Σ'ευχαριστώ, ψυχή μου! Επίσης, σε ευχαριστώ για δεύτερη φορά για τα σχόλιά σου πάνω στην ιστορία μου. Πραγματικά, είναι ωραίο να μου υπενθιμίζει κάποιος κάθε φορά πως εξελίσσομαι. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερός μου φόβος. Εάν το ένα κεφάλαιό μου ήταν πολύ καλό και το επόμενο ήταν λιγότερο καλό, πραγματικά δεν θα το άντεχα. Θα ήμουν πολύ απογοητευμένη με τον εαυτό μου. Το ξέρω, λίγο υπερβολικό, αλλά είμαι τελειομανής και πεισματάρα. Και όταν κάνω κάτι στραβά, μπορώ ακόμα και σε κατάθλιψη να πέσω. Επίσης να σε ενημερώσω πως συνεχίζω να διαβάζω την ιστορία σου. Έχω πορωθεί και σε λίγο φτάνω στο τέλος. Είναι πολλά τα κεφάλαια που έγραψες όσο έλειπα. ωωωω Χριστέ μου κάποιος να με μαζέψει δεν πάω καθόλου καλά
αχχχχ καλά λένε "ου γαρ έρχεται μόνο του" πάει τελείωσε με χάνετε κορίτσιααααα
και τώρα ας σοβαρευτούμε λίγο... γκουχου γκουχου.
Χριστινάκι μου γλυκό χαίρομαι που βοήθησα γιατί όπως είπα και πριν... και εγώ τα ίδια χάλια είμαι... δεν μπορώ να το χαλιναγωγήσω καθόλου... αφού λέω του άντρα μου... γιατί να μην υπάρχει ένα μικροτσιπς να το βάλω στον εγκέφαλο μου να καταγράφει ότι σκέφτομαι και να μου το βγάζει τυπωμένο και σε έτοιμη έκδοση
αχουυυυ και που να σφίξουν οι ζέστες... αλλά πραγματικά για την πάθηση μου θα ήταν ότι έπρεπε... το μυαλό τρέχει με την ταχύτητα του φωτός τα χέρια όμως γ..... δεν υπακούνε... πως να τα συνδυάσω... και απο χρόνο???... έχω χάσει τον ύπνο μου για να γράφω και τώρα τα βλέπεις τα αποτελέσματα... δεν θυμάμαι ότι έχω απαντήσει... διαβάζω Χριστίνα γράφω Στέλλα... και που είσαι ακόμα... αν με ρωτήσεις όμως να σου πω οτιδήποτε για την ιστορία μου... θα σου γράψω τόμο ολόκληρο... δεν πάει άλλο ένα τρελογιατρό επειγόντως... με χάνετεεεεε
να μην έχεις καθόλου ανασφάλεια καρδιά μου... η γραφή σου όχι μόνο είναι πάρα πολύ καλή και ευανάγνωστη αλλά και σε κάθε κεφάλαιο και πιο συγκροτημένη.
συνέχισε έτσι και μην μασάς μια... άκουμε και μένα... εγώ και αν είμαι τελειομανής... γι αυτό και δεν με ικανοποιεί ότι και να κάνω... αλλά στο τέλος λέω άστο καλό δες το ως άσκηση... που σε κάνει να τελειοποίησε
να μην καταστρέφεις τίποτα απο ότι κάνεις για να μπορείς να βλέπεις τις ομοιότητες και της διαφορές για να σε βοηθάνε να καλυτερεύεις την γραφή σου Αυτό για το μικροτσιπ, το έχω σκεφτεί κι εγώ! Όχι μόνο γιατί έχω πολύ έμπνευση, αλλά και γιατί μερικές φορές έχω έμπνευση αλλά βαριέμαι να καθίσω να γράψω. Σ'ευχαριστώ πολύ Χρυσάνθη μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Δευ 27 Ιουν 2011 - 15:35 | |
| Καλησπέρα, κορίτσια μου! Θα ήθελα να σας πω πως είμαι σε πολύ καλό δρόμο με το 2ο Κεφάλαιο από το The Prisoner of a Dark Knight και θα ανεβεί ή σήμερα ή αύριο στα σίγουρα! Φιλάκια Πολλά! | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Δευ 27 Ιουν 2011 - 15:36 | |
| τελεια!!!περιμενουμε την συνεχεια!!!! | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| |
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Κυρ 31 Ιουλ 2011 - 17:36 | |
| Χριστίνα δεν έχω πρόσβαση γιατί λέει πως ενδέχεται να έχει περιεχόμενο για ενήλικες. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 3 Αυγ 2011 - 20:23 | |
| SURPRISE!!! I'm Back!! Μου λείψατε όλες τόσο πολύ! Είστε ακόμα εκεί, περιμένωντας εμένα την απαράδεκτη;; Ελπίζω πως ναι, γιατί σας έχω καινούριο κεφάλαιο από το TPOADK Όσα και να πω, δεν μπορούν να εκφράσουν την ντροπή μου. Όσες συγγνώμες και να πω, δεν φτάνουν! Ήμουν διακοπές, έγιναν και κάποια πράγματα στην ζωή μου και δεν είχα ούτε χρόνο ούτε διάθεση για να κάτσω να γράψω. Θα έπρεπε να σας ειδοποιήσω, το ξέρω. Και ντρέπομαι τόσο πολύ! Το καινούριο κεφάλαιο είναι κοντά σας! ---> http://christianemarie.blogspot.com/2011/08/prisoner-of-dark-knight-2o.html Ελπίζω να σας αρέσει και να το ευχαριστηθείτε! Καλή Ανάγνωση! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 3 Αυγ 2011 - 20:46 | |
| χριστινακι μου μολις διαβασα την συνεχεια και θελω να σου ενα μεγαλο μπραβο.. Μου μετεφερες με ενα ιδιαιτερο τροπο μεσα απο την γραφη τα συνασιθήματα και των δυο .. Δεν θελω να πω τιποτα αλλο , δεν θελω να σχολιασω .. μια πληθωρα συναισθηματων με εχει καταβαλει ..και παλι συγχαρητηρια.. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 3 Αυγ 2011 - 20:57 | |
| Φυσικα και θε επρεπε να ντρεπεσαι.... τστστστστστσ αισχος.... παρολαυτα ελπιζουμε να περασες ωραια στις διακοπες σου....οσο για το κεφαλαιο διαβασα και το πρωτο για να θυμηθω....πρεπει να πω οτι τον συμπονω τον εντουαρτ αλλα την λυπηθηκα τη μπελλα..την εχει κλεισμενη εκει μεσα και το κακο ειναι οτι η καημενη δεν ηξερε το γιατι... τουλαχιστον ξερουμε οτι ο εντουαρτ την αγαπαει και αυτο μας καθυσυχαζει.. | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 3 Αυγ 2011 - 22:09 | |
| Μου ελειψε αυτη η ιστορια!!!Μπορει να εχεις ανεβασει μολις δυο κεφαλαια αλλα εχει γινει απο τις αγαπημενες μου ιστοριες!!! Η καημενη η Μπελλα προσπαθει να καταλαβει τι συμβαινει αλλα δεν καταφερνει και πολλα... Ο φοβος της και η θεληση της να φυγει επηρεαζουν τον Εντουαρντ,ομως ειναι δικαιολογημενη...! Το σημαντικο ειναι οτι ο Εντουαρντ την αγαπαει πραγματικα και πιστευω πως η Μπελλα θα το καταλαβει συντομα...! Ειναι παρα πολυ καλογραμμενη η ιστορια σου και ο τροπος που καταφερνεις να μου περνας τα συναισθηματα των ηρωων ειναι απισςτευτος...! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Εχεις κανει καταπληκτικη δουλεια και σε αυτη την ιστορια αλλα και στις υπολοιπες!!! Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια!!! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τετ 3 Αυγ 2011 - 22:16 | |
| Χριστινάκι μου καλό .... ελπίζω να πέρασες καλά στις διακοπούλες σου.... Με ξάφνιασε το κεφάλαιό σου... είχα ξεχάσει την ιστορία (είμαι απαράδεκτη το ξέρω ) και έκανα ένα φρεσκαρισματάκι και τη διάβασα ξανά.... Πολύ ωραίο κεφάλαιο.... Συνταρακτικό... Ανυπομονώ για τη συνέχεια.... | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 4 Αυγ 2011 - 12:47 | |
| Πραγματικα δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω!!!!!!Εσυ παιδι μου κεντας!!!!!!! Να ξεκινησω απο τις ενοτνες στιγμες που ειχαν οι δυο τους ....μεσα απο αυτες καταλαβαινεις ιδιαιτερα την αναγκη τον Εντουαρντ να αγαπησει και να αγαπηθει Και η Μπελλα που φαινεται δυναμικος χαρακτηρας μπροστα στον ερωτα λυγιζει ΟΙχαρακτηρες αναπτυχθηκαν πολυ σε αυτο το κεφαλαιο καΙ η Μπελλα και ο Εντουαρντ ειναι δικοι σου χαρακτηρες και δεν μοιαζουν με κανενα αλλο φανφικ η ιστορια δημιουργησες κατι πολυ ομορφο και πρωτοτυπο!!!!!! Οσο για τις περιγραφες σου ειναι τοσο ζωντανες και ζωηρες σαν εισαι και εσυ εκει!!!!!!! Η τριτοπροσωπη αφηγηση σου παει γαντι και η πλοκη εχει δεσει τελεια!!!!!! Οσο για την συνεχεια να την βαλεις γρηγορα για τι ανυπομονω να δω την επομενη μερα φανταζομαι το πρωτο φιλι δεν θα αργησει ετσι δεν ειναι? Συγχαρητηρια κοριτσαρα μου!!!!!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 4 Αυγ 2011 - 23:09 | |
| Λοιπον Χριστινακι μου Χριστινακι μου Χριστινακι μου !! Που χαθηκατε εσεις δεσποινις; Θελουμε να μας χαριζεται πιο συχνα αυτες τις εξαιρετικες ιστοριες απο τα χερακια σας!!!Δεν σου κρυβω οτι αυτη η ιστορια με τον σκοτεινο ιπποτη μου εχει κλεψει την καρδια πεθαινω να βλεπω τον Εντουαρντ ετσι μια σκοτεινη φιγουρα που ομως μεσα του εχει αγαπη για ενα ατομο που το θυμαται απο την ηλικια των 7 χρονων και ειναι απο τοτε αμετακλητα ερωτευμενος μαζι της Μου αρεσει αυτη η κτητικοτητα του ακομα και αν δυσαρεστη αυτο την Μπελλα!Αλλο που δεν θα θελει και αυτη στο τελος... Να την κλειδαμπαρωσει να μεινουνε και λιγακι μονη τους...Ξερεις τωρα εσυ το ενα φερνει το αλλο .... Με αφηνεις αφωνη αλαλη και οτι αλλο θες απο αυτη την ιστορια μου πεφτει και το σαγονι !!!Με ικανοποιησε απολυτα διαβαζοντας την...Γραφεις υπεροχα και εχεις τοση πολυ εμπνευση που θα επρεπε να την διοχετευεις πιο συχνα καρδια μου!Το ξερω οτι ισως δεν προλαβαινεις αλλα στ'αληθεια νιωθω πολλες φορες οτι μου λειπουν οι ιστοριες σου, μου λειπει να διαβασω κατι απο το παρακατω μου λειπει το Χριστινακι μας!!! Τρελουλα μου ''ΕΣΚΙΣΕΣ'' Εγω θα ειμαι εδω και θα περιμενω συνεχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Παρ 5 Αυγ 2011 - 1:04 | |
| Aloha! Κοριτσάκια μου, μόλις πρόλαβα να μελετήσω τα σχόλιά σας και έχω μείνει άφωνη! Πραγματικά, είστε φοβερές όλες σας! Με βοηθάτε τόσο πολύ! Σας ευχαριστώ! Ελινάκι μου, όπως πάντα από τις πρώτες, σ'ευχαριστώ απίστευτα πολύ! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που σου πέρασα αυτά τα συναισθήματα. Δεσποινάρα, πες τα! Ρίξε μπινελίκια! Είμαι για σκότωμα! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου, αγάπη μου! Robsten kiss μου, σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια! Πραγματικά με συγκινείς! Βάσια μου, γλυκιά! Ε μα φυσικά την ξέχασες, αφού εγώ η x2 απαράδεκτη ξέχασα να γράψω! Δεν πειράζει, Βασιούκο μου! Εσύ να'σαι καλά! Σ'ευχαριστώ κι εσένα για το σχόλιό σου! Γεωργίτσα μου, (έχω ξεχάσει τελείως το Μπέλλα ) ψυχή μου! Σε ΥΠΕΡευχαριστώ για όλα! Πάντα θα το λέω, είσαι το στήριγμά μου! Μαρίναααααααααα!!!!!!!!!!! Με έκανες να κλάψω!!!!! Τι σχόλιο ήταν αυτό, βρε καρδιά μου! Αι στο καλό, βραδιάτικα! Εγώ, δεν σου κρύβω πως το σχόλιό σου μου έχει κλέψει την καρδιά! Ναι, κι εγώ λατρεύω τον Darkward! Σ'ευχαριστώ άπειρα πολύ για τα λόγια σου! Σου υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω να ασχοληθώ περισσότερο με τις ιστορίες μου! Κι εμένα μου λείπεις, κοριτσάρα μου! Μια τελευταία φορά, σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξή σας και την αγάπη σας! Until next time... Φιλάκια Πολλά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 10 Νοε 2011 - 15:01 | |
| Καλησπέρα σε όλες σας! Ναι, ναι, εγώ η βλαμμένη θυμήθηκα να πατήσω το πόδι μου σ'αυτό το φόρουμ μετά από συνεχόμενη απουσία και στήσημο! Συγγνώμη, συγγνώμη και ξανά συγγνώμη!!! Η ζωή όμως τρέχει κι εγώ είχα μείνει λίγο πίσω, γι'αυτό πήρα τον χρόνο μου να βάλω ξανά στόχους με σκοπό να τους υλοποιήσω άμεσα και φυσικά να καθαρίσει λιγάκι το μυαλό μου. Μου λείψατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολύ! Όπως επίσης μου έλειψε και το γράψιμο. Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο σας γράφω αυτό το μήνυμα, διότι, ΘΕΛΩ πραγματικά να ξαναμπώ σε πρόγραμμα κ.τ.λ. Απλώς δεν μπορώ να ανεβάζω καινούρια κεφάλαια τόσο συχνά όσο παλαιότερα καθώς όσο μεγαλώνουμε, οι υποχρεώσεις είναι και ανάλογες. Απ'ότι φαίνεται θα ξεκινήσω με ένα καινούριο κεφάλαιο από το Dilemma και σίγουρα θα συνεχίσω με το The Prisoner of a Dark Knight! Έχω πραγματικά έμπνευση για αυτές τις 2 ιστορίες αυτό τον καιρό και θα προσπαθήσω άμεσα να ανεβάσω το κεφάλαιο! Ό,τι ερωτήσεις ή απορείες έχετε, φυσικά ρωτήστε με ελεύθερα! Φιλάκια Πολλά, ~Χριστίνα. | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Πεμ 10 Νοε 2011 - 15:03 | |
| χριστινακι μου ξερεις ποσο λατρευω τις ιστοριες σου!!!!!! να σαι σιγουρη οτι θα περιμενω με αγωνια νεο κεφαλαιο!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 22 Νοε 2011 - 0:36 | |
| Καλησπέρα σε όλους!! Χθες το απόγευμα, είπα να ελέγξω τα σχόλια που έχετε αφήσει αρκετοί από εσάς στο blog μου και κατά την διάρκεια της αναζήτησής μου, έπεσα πάνω σε κάποια που με έκαναν να σκεφτώ σοβαρά. Τα σχόλια αυτά ήταν αναρτημένα στο 7ο Κεφάλαιο του Bring Me Back To Life και ένα έλεγε τα εξής: - Σπόιλερ:
den katalavainw gt den t sunexizeis???einai toso wraio tha eprepe na skefteis ligo k emas pou t diavazoume kai mas aresei oti tha thelame thn sunexeia...katalavainw oti mporei na s einai duskolo gt exeis k thn zwh sou...alla to na grafeis den einai mesa s zwh sou/???
Πραγματικά ευχαριστώ όποιον το έγραψε αυτό μέσα από την καρδιά μου! Ναι, το να γράφω είναι μέσα στην ζωή μου και μάλιστα το μεγαλύτερο κεφάλαιό της! Κάπως έτσι λοιπόν, άνοιξα το Word πριν το καταλάβω και οι λέξεις κυλούσαν νεράκι! Και μέσα σε 1 μέρα, είχα έτοιμο το 8ο Κεφάλαιο το οποίο και έχει αναρτηθεί στο blog μου για όσους θέλουν να ξαναθυμηθούν αυτή την ιστορία! Παράλληλα, εγώ είχα ξεκινήσει ένα καινούριο κεφάλαιο από το Dilemma το οποίο θα ανεβεί σύντομα, όμως βλέπετε καμιά φορά έρχονται και τα απρόοπτα και ως γνωστή τρελάρα που είμαι, ανέβασα το λάθος κεφάλαιο. Περιμένω τα σχόλιά σας με τόση αγωνία όση δεν φαντάζεστε! Απολαύστε το! http://christianemarie.blogspot.com/2011/11/bring-me-back-to-life-8.htmlΦιλάκια Πολλά! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 22 Νοε 2011 - 1:32 | |
| ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ που συνεχισες αυτη την ιστορια ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ιστοριες εδω ο εντι ειναι τοσο ευαισθητος και τοσο αθωος ειναι απλα υπεροχος με γοητευει απιστευτα περιμενω με πολυ μεγαλη ανυπομονησια να δω πως θα εξελιχτει αυτη η ιστορια το κεφαλαιο ηταν παρα πολυ ωραιο τρυφερο και πολυ γλυκο και οι δυο νιωθουν κατι το οποιο ειναι αρκετα δυνατο πιστευω για να τους κρατησει μαζι αν και για τους δυο ειναι πρωτογνωρο και δεν ξερουν πως να το αντιμετωπισουν...μπραβο περιμενω με ανηπομονησια το επομενο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Mrs.Christina's Blog...!!! Τρι 22 Νοε 2011 - 10:58 | |
| ειλικρεινα χαιρομαι τοσο πολυ που συνεχισες αυτη την ιστορια , ηταν παντα απο τις αγαπημενες μου!!!!!!!!! ενα ακομα υπεροχο κεφαλαιο απο τα μαγικα δ=σου χερακια , αυτη η ιστορια καθε φορα μου βγαζει τοσο δυνατα συναισθηματα, τοσο ομορφα και αγνα συνασιθηματα. οι ηρωες μας ειναι δυο ανθρωποι που τωρα γνωρισαν τον ερωτα και αυτο ειναι τοσο ομορφο απο μονο του . μου αρεσει αυτος ο εντ ειναι τοσοσ ευαοσθητος και ξετρελαθηκα που εκμυστηρευτηκε οτι ειναι η ελπιδα του και η τελετευαια σκηνηπου ητνα αγκαλιασμενοι , ηταν μια τοσ δυαντη σκηνη!!!!!!!! μπραβο σου χριστινακι μου εκανες καταπληκτικη δουλεια για ακομα μια φορα!!!!!!!!περιμενω με αγωνια οποιοδηποτε κεφαλαιο απο οπαιδηποτε ιστορια με αγωνια!!!!!! | |
|
| |
| Mrs.Christina's Blog...!!! | |
|