| Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! | |
|
+53crazy despina aek Mrs.Christina hiddenfantasy T-NM-E-BD pink VLaSia =) kristen(a) evaki patrick Morena Fotis333 Dr_Rena_Hale ntinaki iliana101 d@n@e twilight! DEMONA CULLEN PATTINSON AST evi Stellouko Elki CaBaaL bluesea twilight_hooked linaki ~Rob-Patty~ edward_20 Ms Cullen nasiatheslayer emma cullen pattinson ΕΡΗ kanty @Dark_Lord@ lila-->twi!ight<3 chris-cullen April maraki-twilightholic Christy kalkat Darkbella Rozali87 Lancelot SilverMusk WhiteQueen Marilou bedward__ magic princess Alexadruby the vampire Ειrιnι Isabella21 maraki13_10 scarlet rose ioannaki-twilightaddicted 57 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 11 Ιουν 2010 - 1:12 | |
| Και ψαχνω ψαχνω ψαχνω μες τη ψυχη μου ψαχνω...που λεει και η Βισση Εντουαρτ η κάτι παρομοιο στο χαρακτηρα παντα δεν βρίσκω ειμαι21,5 αρα κοιταω 20 -27 ειμαι ομως φοιτητρια αρα περιορίζομαι στους μεχρι και 24 τι να πω ολοι κοιτανε πως να σε ριξουν δε λεω καποιες φορές μπορει να ψαχνεις απλα αυτό αλλα δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτό..σε συζητησεις που εχω κάνει οι περισσότεροι υποστηριζουν οτι αυτή η φαση δεν υπαρχει σε αυτές τις ηλικιες στιην εποχήμας..Ψαχνουν αλλα και 1α απο ολα τον εαυτό τους τι θα κανουν με τη σχολή που θα βρουν λεφτα για αμαξι διακοπες και τα συναφλη εδω δεν μπορουν να τα βρουνε με τον εαυτό τους τις κοπελες τους θα στηρίξουν? Σορι αγόρια αλλά ειμαι φοιτητρια 2,5 χρονια τωρα και αυτό βλεπω..ή εμεις θα κοιταμε μεγαλύτερους ή εσεις θα προσπαθησετε να αλλαξετυε λιγο ας μην ειστε τοσο παιδακια ή θα συμβιβαστουμε και θα κανουμε τα στραβα ματια εμειις... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 11 Ιουν 2010 - 3:28 | |
| Τ-ΝΜ-Ε-BD αυτα που γραφεις ειναι πολυ σωστα !!Δυστυχως επικρατει ρηχοτητα στις νεαρες ηλικιες!!!Για να ειμαι ομως ειλικρινης δεν φταινε μονο τα αγορια!!!Εχουν χαλασει και οι κοπελες!!!Ειναι πολλες που θελους μια σχεση της πλακας για να περνανε καλα!!Ξερεις ποσες και και-καλα-φιλες-μου μου εχουν πει στο παρελθον ''Γιατι εισαι μονη σου ρε Μητσο ???Γιατι τους απορριπτεις χωρις δευτερη σκεψη????Βρες ενα νοστιμο αγορακι να περνας καλα''!!!!Αντε εγω τωρα να τους εξηγησω οτι αυτο που υπαρχει αναμεσα στα ποδια μας δεν ειναι για ευρεια χρηση...και οτι ειμαστε ανθρωποι...με συναισθηματα....οχι ζωα....κλπ κλπ !!!Καταλαβες???Οποτε γιατι να αλλαξει ενα αγορι οταν ακομα και ετσι οπως ειναι επιπολαιος μπορει να βρει ανετα αυτο που θελει???Αλλαζουν μονο οταν βαριουνται την επιπολαιοτητα ...δηλαδη οταν μεγαλωνουν λιγο και εχουν μπουχτησει απο την φτηνια ή οταν βρεθει καποια που θα την ερωτευτουν πραγματικα και θα τους φερει τα πανω κατω!!
Υπομονη κοριτσια ...υπομονη ....!!!Αφου παντρευτηκε η Καρι τον Mr Big....ολα γινονται και ολοι καποια στιγμη σοβαρευουν!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την scarlet rose στις Σαβ 26 Ιουν 2010 - 16:11, 1 φορά | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 11 Ιουν 2010 - 8:35 | |
| - scarlet rose έγραψε:
Τ-ΝΜ-Ε-BD αυτα που γραφεις ειναι πολυ σωστα !!Δυστυχως επικρατει ρηχοτητα στις νεαρες ηλικιες!!!Για να ειμαι ομως ειλικρινης δεν φταινε μονο τα αγορια!!!Εχουν χαλασει και οι κοπελες!!!Ειναι πολλες που θελους μια σχεση της πλακας για να περνανε καλα!!Ξερεις ποσες και και-καλα-φιλες-μου μου εχουν πει στο παρελθον ''Γιατι εισαι μονη σου ρε Μητσο ???Γιατι τους απορριπτεις χωρις δευτερη σκεψη????Βρες ενα νοστιμο αγορακι να περνας καλα''!!!!Αντε εγω τωρα να τους εξηγησω οτι αυτο που υπαρχει αναμεσα στα ποδια μας δεν ειναι για ευρεια χρηση...και οτι ειμαστε ανθρωποι...με συναισθηματα....οχι ζωα....κλπ κλπ !!!Καταλαβες???Οποτε γιατι να αλλαξει ενα αγορι οταν ακομα και ετσι οπως ειναι επιπολαιος μπορει να βρει ανετα αυτο που θελει???Αλλαζουν μονο οταν βαριουνται την επιπολαιοτητα ...δηλαδη οταν μεγαλωνουν λιγο και εχουν μπουχτησει απο την φτηνια ή οταν βρεθει καποια που θα την ερωτευτουν πραγματικα και θα τους φερει τα πανω κατω!!
Υπομονη κοριτσια ...υπομονη ....!!!Αφου παντρευτηκε η Καρι τον Mr Big....ολα γινονται και ολοι καποια στιγμη σοβαρευουν!!! Συμφωνω...οταν ειναι να ερθει κατι θα ερθει....δεν χρειαζεται να δινεις εξηγησεις σε κανεναν απο τη στιγμη που δεν θα καταλαβει... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 11 Ιουν 2010 - 9:27 | |
| | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 11 Ιουν 2010 - 9:49 | |
| Παιδιά, εγώ όσο και να φαίνεται περίεργο για την ηλικία μου, έχω βρει καποιον(με τον οποίο είμαι μαζί από πέρυσι, αλλά με αγαπάει από τότε που είμασταν 9 χρονών) που ξέρει να αγαπάει.Μερικές φορές φοβάμαι μην τον πληγώσω εγώ αντί για εκείνος εμένα. Παιδιά ζω ένα παραμύθι... Πάντα έλεγα πως αληθινός έρωτας δεν υπάρχει από τόση μικρή ηλικία...Αλλά έκανα λάθος!Τον είχα από μωρό μπροστά μου, είμασταν κολλητοί, και καταλήξαμε μαζί!Ότι λέω εγώ πάντα είναι σωστό για'κείνον(οκ μερικές φορές καταντάει βλακεία λίγο γιατί είναι σαν να μην έχει δική του άποψη και συνέχεια με υποστηρίζει), μαλώνουμε για χαζά και πάντα ξέρει τι να πει την κατάλληλη στιγμή...Είναι το μόνο άτομο που με κάνει να κοκκινίζω και με κάνει να νιώθω αγαπητή...Οκ, μπορεί να μην κρατήσει για πάντα η σχέση αυτή, αλλά τουλάχιστον θα έχω ζ'ησει κάτι ωραίο και αγνό...Από την άλλη όμως λέω:Πως γίνεται να πληγώνεις κάποιον σχεδόν κάθε μέρα(όχι τώρα πια γιατί είμαστε μαζί), να είσαι με άλλα αγόρια και να πληγώνεται, να μην του έδινες σημασία και ακόμα να σε αγαπάει?? | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 18 Ιουν 2010 - 1:29 | |
| Συμφωνω με όσα έχουν λεχθει (ότι τα αγορια ειναι επιπόλαια, ότι οι γυναικες αρχισαμε να αναζηταμε τη μια νυχτα). όμως πού θα παέι αυτη η κατασταση; Ειμαι μόνη μου 2,5 χρονια από επιλογή. Δε θελω να κανω σχεση για το "θεα Αθηναι". ομως κουραστηκα. Μου έλειψε η ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ.
πού χαθηκαν τα συναισθηματα; Η ειλικρινεια;
Δε νομιζω ότι φταινε τα συγκεκριμενα βιβλια. Αυτα απλώς ήταν η αφορμη για να βγουν οι ελλειψεις και οι αναγκες στην επιφάνεια.
Αν δεν αλλάξουμε εμεις, δε θα αλλαξει τίποτα.......... | |
|
| |
crazy Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : πορτο ραφτη,αττικη Αριθμός μηνυμάτων : 44 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Ιουν 2010 - 23:31 | |
| Γεια σας και απο εμενα!!!!!
Η σχεση μου με το αλλο φυλο,νομιζω οτι εγινε λιγο πιο ιδιαιτερη απο οτι ηταν! Τι εννοω? Ποτε δεν ημουν κοριτσι που πιστευε στον πριγκηπα των ονειρων κτλ και ουτε πιστευω σ'αυτα μεχρι και τωρα,αν και ειμαι ρομαντικο ατομο...Δεν πιστευα οτι δεν υπαρχουν παιδια που να ειναι καλα και να ξερουν να φερονται σωστα σε μια κοπελα(φυσικα συνειδητοποιησα οτι κανω λαθος)!!!!
Ετυχε ομως στις αρχες του χρονου,να γνωρισω καποιο παιδι που ηταν 2 χρονια μεγαλυτερος απο εμενα και ενιωθα παρα πολυ ωραια μαζι του γιατι ηταν πολυ ρομαντικος και τοσο πολυ γλυκος μαζι μου,τοσο πολυ που πραγματικα ενιωθα οτι πετουσα καθημερινα και ζουσα κατι εξωπραγματικο.Ηταν καπως σαν τον δικο μου edward!!!!Ηταν τοσο ωραιο ολο αυτο οσο και η σχεση του edward και της bella(ετσι το ταυτησα εγω)...Αν και τωρα δεν ειμαστε μαζι(μονο και μονο λογο αποστασης),καταλαβα ομως οτι,καλα παιδια υπαρχουν εκει εξω...Για καθε μια απο εμας κοριτσια,υπαρχει ενας δικος μας edward,απλα οταν θα ειναι η σωστη στιγμη θα εμφανιστη στην ζωη μας!!!
Το συμπερασμα ειναι οτι τα βιβλια και η ταινια με εκαναν λιγο πιο ρομαντικη απο οτι ημουν και με εκαναν να μην βλεπω τα αγορια μονο απο την αναισθητη πλευρα τους,αλλα και απο την ευαισθητη και καλη τους....
| |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Τετ 7 Ιουλ 2010 - 17:28 | |
| και σε αυτό το συμπέρασμα να παραμεινεις. όλοι εχουμε δύο πλευρες. ανάλογα με το άτομο που είναι απεναντι μας αντιδρούμε και συμπεριφερόμαστε διαφορετικά. Κάπου εκει εξω υπάρχει ο καταλληλος για μας. ΑΝ δε φοράμε παρωπίδες σίγουρα καπου θα τον πετύχουμε. και τότε θα ζήσουμε τη δικη μας ρομαντικη ιστορία....... | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 2 Οκτ 2010 - 23:16 | |
| αχ παιδια δεν ξερω εσεισ αλλα εγω απο τοτε που ειδα ολο το twilight saga εχω γινει πιο απαιτητικη σε αυτα που ψαχνω αλλα φυσικα τοσο τελειοι αντρεσ δεν υπαρχουν και θελοντασ και μη επανερχομαι στη πραγμαιτικοτητ πολυ γρηγορα και λεω αρε ρε γα..το γιατι να μη υπαρχουν τετοιεσ σχεσεισ ποια μεταξυ των 2φυλων και αν υπαρχουν ειναι πολυ σπανιεσ και οποιοσ τη εχει βρει πρεπει νιωθει φανταστικα | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 3 Οκτ 2010 - 0:43 | |
| Δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι. Μόνο άνθρωποι που αγαπάμε πολύ! Δεν άλλαξε τίποτα μετά το Λυκόφως. Ο Έντουαρντ είναι ένας εξωφρενικά τέλειος χαρακτήρας και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Δεν έχει ψεγάδια ή ελαττώματα. Δεν έχω γίνει επιλεκτική ούτε ψάχνω το τέλειο,γιατί ούτε εγώ,ούτε κανένας άλλος δεν είναι τέλειος. | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Πεμ 30 Ιουν 2011 - 0:00 | |
| Εγώ από τότε που είδα το Λυκόφως έψαχνα έναν Έντουαρντ. Δε νομίζω οτι θα βρω κάποιον που θα είναι σαν τον Έντουαρντ αλλά προσπαθω. Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον κολλητό μου αλλά δε μου έχει δείξει οτι νιώθει το ίδιο οπότε δε ξέρω τι να κάνω | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Πεμ 30 Ιουν 2011 - 0:03 | |
| Ουτε καν να το σκεφτεσαι δεν πρεπει...αυτα ερχονται απο μονα τους......Οσο για τις σχεσεις αναμεσα σε κολλητους ειναι πολυ επικινδυνες...πιστεψε με ξερω απο πρωτο χερι.... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Τρι 6 Σεπ 2011 - 13:32 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Κοιτα!!!Ειναι πολυ μεγαλο θεμα συζητησης!!!Και εγω χαζορομαντικη ειμαι και γιάυτο εχω κλεισει απο τωρα πρωτο τραπεζι ραφι !!!!
Αυτό με το ράφι είχε πολλή πλάκα! Λοιπόν... Αφότου διάβασα το Λυκόφως,άρχισα να ψάχνω κάποια ευγενική,ρομαντική ψυχή,που να λατρεύει τις βόλτες στο φεγγαρόφωτο και να αντέχει την εμμονή μου με το Twilight και το διάβασμα.Δεν την έχω βρει ακόμα,αλλά ευελπιστώ να γίνει σύντομα. Αν και κάτι τέτοιο ψάχνω,σε στυλ Έντουαρντ... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Τρι 6 Σεπ 2011 - 14:04 | |
| Μικρη εισαι ακομη...μην βιαζεσαι...θα ερθουν ολα στην ωρα τους.... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Τρι 6 Σεπ 2011 - 14:09 | |
| Κάθε πράγμα στον καιρό του... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Τρι 6 Σεπ 2011 - 14:10 | |
| Ετσι ειναι και το σωστο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Τρι 6 Σεπ 2011 - 14:13 | |
| Πάντως,δεν θα με χάλαγε να έβρισκα την αδερφή ψυχή μου! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Τρι 6 Σεπ 2011 - 14:15 | |
| Να βρεις την αδερφη ψυχη σου απο τοσο μικρη ειναι λιγο δυσκολο....εδω εγω ειμαι με το αγορι μου εδω και τοσα χρονια και ενω τον αγαπαω παρα πολυ δεν νομιζω πως ειναι η αδερφη ψυχη μου...αμφιβαλλω κι ολας αν υπαρχει κατι τετοιο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 19:11 | |
| Κάποτε θα την βρω,όμως... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 19:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 19:55 | |
| Ευχαριστώ! Μέχρι τότε,φαντάζομαι έναν με το χαρακτήρα του Έντουαρντ και την εμφάνιση του Τζέικομπ.Δύο σε ένα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 19:57 | |
| Εγω προτειμω σε εμφανιση του Εντουαρντ....Ειδικα με τα ματια του...παντοτε με τραβουσαν περισσοτερο τα ανοιχτοχρωμα ματια...ειδικα τα πρασινα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:01 | |
| Καλά,τα πράσινα μάτια είναι υπέροχα-η δεύτερη εναλλακτική μου αν δεν βρω καστανομάτη- αλλά τα καστανά είναι καταστροφικά ωραία... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:10 | |
| Εξαρταται απο το χρωμα...και του τι σου βγαζουν οταν τα κοιτας... | |
|
| |
| Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! | |
|