| Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! | |
|
+53crazy despina aek Mrs.Christina hiddenfantasy T-NM-E-BD pink VLaSia =) kristen(a) evaki patrick Morena Fotis333 Dr_Rena_Hale ntinaki iliana101 d@n@e twilight! DEMONA CULLEN PATTINSON AST evi Stellouko Elki CaBaaL bluesea twilight_hooked linaki ~Rob-Patty~ edward_20 Ms Cullen nasiatheslayer emma cullen pattinson ΕΡΗ kanty @Dark_Lord@ lila-->twi!ight<3 chris-cullen April maraki-twilightholic Christy kalkat Darkbella Rozali87 Lancelot SilverMusk WhiteQueen Marilou bedward__ magic princess Alexadruby the vampire Ειrιnι Isabella21 maraki13_10 scarlet rose ioannaki-twilightaddicted 57 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AST Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 18/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 22:51 | |
| ναι, μπορει, η μπορει να κοιταμε απλα το απ εξω και να αφηνουμε το μεσα...κατι που ειναι φανερα πιο συμαντικο! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 22:58 | |
| Iσως....αν και για μενα δεν ισχυει τοσο αυτο...περισσοτερο με νοιαζει ο χαρακτηρας....Ομως ισως λογω του οτι δημιουργω κι εγω ηρωες απο χαρτι πιστευω πως ειναι εμπνευσμενοι απο τα καλα στοιχεια ανθρωπων που αγαπαμε....Δεν μπορει να ναι μονο φαντασια....παντα υπαρχει μια δοση αληθειας........ | |
|
| |
AST Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 23:03 | |
| ναι, σκεψου όμως οτι ένας άνθρωπος δεν είναι εύκολο να εχει όλα τα καλα...κανείς μας δεν τα έχει όλα. φτιάχνεις λοιπόν από ένα συνολο τους ηρωές σου, σωστα? το θεμα ειναι να αγαπάμε κάποιον γιατι δεν είναι τελειος!!!!τα παραξενά του ειναι που αγαπάμε....ακόμη κι αν υπάρχουν στιγμές που μας ενοχλούν. ευχομαι να διαβασω μια μέρα για τους δικούς σου ηρωες σε καποιο βιβλιο που θα παρω!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 23:12 | |
| Ισως να τους διαβασεις....δεν ξερω :blush: Τους ηρωες μου ναι τους φτιαχνω απο ενα συνολο η απο εναν χαρακτηρα που θεωρω πως εχει κατι να μου προσφερει...Αν ο αλλος δεν ειχε ελαττωματα δεν θα μπορουσαμε να εκτιμισουμε και να αγαπησουμε τα πρωτερηματα του....Ακομα και ο Εντουαρντ εχει ελαττωματα..... | |
|
| |
AST Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 23:15 | |
| ετσι ειναι.χαιρομαι που βλέπεις πιο πέρα απο την τελειοτητα που δεν μπορει κανεις να εχει!!ετσι κι αλλιως θα ηταν ανιαρο.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 23:16 | |
| Τελειως ομως.....Αν και τον Εντουαρντ οπως και να ναι τον παιρνω... | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 27 Δεκ 2009 - 17:40 | |
| Φέτος θα ευχηθούμε (εκτός από υγεία που είναι πάνω απ όλα), η κάθεμια απο μας να βρει τον δικό της Έντουαρντ και να γράψουν μαζί τη δική τους ιστορία αγάπης! ¶λλωστε ποτέ δε ξέρεις πότε ο ερωτας θα σου χτυπήσει τη πόρτα, ούτε τη μορφή θα έχει. Το ζήτημα είναι να ανοίξουμε τη πόρτα και να ήμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τον άνθρωπο που μας τη χτύπησε με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτηματα του! Έτσι θα γίνουμε ευτυχησμένοι! | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 8 Ιαν 2010 - 22:56 | |
| ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΕΩ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ EDWARD ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΑΙΜΑ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;
ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΝΗ ΒΡΗΚΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 8 Ιαν 2010 - 23:01 | |
| Εγώ δεν έχω γράψει ακόμα εδώ,ε? Ίδιες μωρέ,η μόνη αλλαγή είναι ότι τώρα πιάνουμε την κουβλεντα για το Λυκόφως και προσπαθώ να τους εξηγήσω για ποιον λόγο μου αρέσει ο Jacob! | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 8 Ιαν 2010 - 23:05 | |
| | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 9 Ιαν 2010 - 12:00 | |
| | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 9 Ιαν 2010 - 12:11 | |
| χαχαχα οντως! θα σε στειλει στο νοσοκομειο! | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 9 Ιαν 2010 - 13:04 | |
| Δεν είναι μόνο αυτό άντε μετά να διαλέξει ανάμεσα σε εμένα και στον άλλον...Και μπορεί να θέλει και παραπάνω...Δεν θέλω να περάσω ούτε αυτό που πέρασε ο Εντ ούτε ο Τζέικ...Και πάει στον διάολο αν με διάλεγε σαν τον Εντ αλλά αν ήμουν στην θέση στου Τζεικ??? | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 9 Ιαν 2010 - 13:13 | |
| | |
|
| |
kristen(a) Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Iraklio Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 04/12/2009
| |
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 15 Ιαν 2010 - 1:24 | |
| Η κατάσταση σου είναι άσχημη! Ευτυχώς είσαι μικρούλα και δε θα κρατήσει για πολύ! πάντως ο Εντουαρντ σου υπάρχει! Σίγουρα δεν έχει την εξωτερική εμφάνιση του Ρομπ, αλλά υπάρχει εκει έξω καποιος που θα σ'αγαπήσει ουσιαστικά και με την ανιδιοτελεια που αγάπησε ο Εντ τη Μπέλλα! Έχεις όλο τον χρόνο να τον βρεις! Μη βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι! Το σημαντικότερο: Πάνω απ όλα πρέπει να είναι τα μαθήματα σου! | |
|
| |
kristen(a) Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Iraklio Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 04/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 17 Ιαν 2010 - 21:53 | |
| ΑΑΑΑχχχ μακαρι...Καλα ετσι κ τον βρω δεν τον αφηνωωωω με τπτ..Εμ οσο για τα μαθηματα ναι αυτα κοιταζω τωρα αλλα περισσοτερο ασχολουμε μ τν Edward(βλακεια μ γτ αυριο μεθαυριο δν θα με βοηθησει στις πανελληνιες ) αλλα...ειμαι κ εγω ενα ερωτοχτηπημενο και δν μπορω να ξεκολισω...πφφφ...αλλα ναι καπου κ καποτε θα βρεθει..που θα παει...ως τοτε εχω να παρηγοριεμαι με ψευδεσθησεις ( ) | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 17 Ιαν 2010 - 22:06 | |
| Παιδια εμενα απο την αλλη δεν πειραξε τους βαθμους μου..μαλλον τον τροπο που εβλεπα την ζωη!Δεν εχω ερωτευτει τον Ρομπ,αλλα τον Εντ!(ακομα χειροτερα δηλ,τουλαχιστον ο ενας ειναι υπαρκτο προσωπο!)Οποτε ψαχνω εναν που θα ταιριαζει μαζι μου οπως ο Εντ με την Μπελλα.και δεν με πειραζει να ειμαι μονη μεχρι να τον βρω!Δεν θελω τον πρωτο τυχοντα......θελω τον ενα και μοναδικο! | |
|
| |
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 17 Ιαν 2010 - 22:48 | |
| ναι ειναι ωραιο ν ψαχνεις τν τελειο Εντ σ!!! κ εγω ετσι ειμαι σαν κ εσας παραξενος ταξιδιωτης!!!! τ κακο μ εμενα ειναι οτι ολλο τν παταω γτ νομιζω οτι τν βρικα κ μετα αποδεικνιεται οτι μαλλον εκανα λαθος.. μαλλον τν περασα γ καποιον αλλον (τν δικο μ Εντ δλδ) ενω δν ηταν!!!! τ ιδιο λαθος εκανα κ πριν λιγο καιρο... οποτε απο δω κ περα λεω ν προσεχω περισσοτερο!!! | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 17 Ιαν 2010 - 23:16 | |
| Μέχρι να βρεθεί ο Εντ της καθεμιάς μας θα κάνουμε πολλά λάθη και θα σπάσουμε πολλές φορές τα μούτρα μας! Το αποέλεσμα όμως μετράει και όλα όσα θα αποκομίσουμε στη προσπάθεια μας να τον βρούμε! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 17 Ιαν 2010 - 23:36 | |
| Σιγουρα εχουμε κανει, κανουμε και θα κανουμε πολλα λαθη στις σχεσεις μας.. Το σιγουρο ομως ειναι οτι κανενας δεν ειναι ο τελειος. Ολοι εχουν ελαττωματα.. Το κλειδι ομως ειναι ο ερωτας... Γιατι οταν ερωτευτεις τα μειονεκτηματα του για εσενα ειναι πλεονεκτηματα... (Ξερετε ποσο μου αρεσει εμενα που ο Δημητρης μου εχει κοιλιτσα? ) Και στο κατω κατω ξερουμε αν ο Εντουαρντ ειναι τελικα τοσο ομορφος οσο στισ ταινιες? Η μηπως ετσι τον εβλεπε η Μπελλα? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Δευ 18 Ιαν 2010 - 0:04 | |
| Ολοι εχουμε ελαττωματα....Κι ο Εντ πρωτος απο ολους...οχι τοσο στον χαρακτηρα οσο αυτο που ειναι....Κι ομως εμεινε κοντα του παρολο που θα μπορουσε να την σκοτωσει την οποιασηποτε στιγμη.....Αυτο ειναι ο ερωτας.....να αγαπας καποιον για αυτο που αντιπροσωπευει μαζι με τ ελαττωματα του....και να μην μπορεις να μεινεις μακρια του οσο σοβαρα κι αν ειναι αυτα.... | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Πεμ 21 Ιαν 2010 - 23:30 | |
| Συμφωνώ απόλυτα κορίτσια. Ο Εντ είχε το μεγαλύτερο ελλάτωμα και όμως η Μπέλλα το αποδεχτηκε, έμεινε δίπλα του και έγινε ευτυχησμένη! Ο αληθινός έρωτας δε λογαριάζει τίποτα. Γι αυτό και αξίζει να τον ζήσεις ακόμη και αν στο τέλος πληγωθείς................. | |
|
| |
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 22 Ιαν 2010 - 11:56 | |
| σιγουρα!!! ο ερωτας ειναι τ υπερτατο συναισθημα επιβεβαιωνει τν υπαρξη μας και δινει νοημα στ ζωη μας!!!! αρκει βεβαια ν βγουμε τ αλλο μας μισω!!!!!!!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 22 Ιαν 2010 - 14:16 | |
| λοιπον.... μετα το twilight οι σχεσεις μου με το αλλο φυλο δεν εχουν αλλαξει καθολου!!!!!!! ακομα πιστευω οτι η πλειονοτητα του ανδρικου φυλου μασ βλεπουν ακομη σαν πραγματα και μασ ζηλευουν υπερβολικα!!!! βεβαια παντα υπαρχουν εξαιρεσεις.... αλλα και παλι δεν εμπιστευομαι ευκολα κανεναν... ο ερωτας ομως ειναι ενα ομορφο συναισθημα που σε αναιβαζει και σε κανει απιστευτα ευτυχιαμενη!!!! πιστευω οτι με λογια δυσκολα περιγραφεται... ακομη πιστευω οτι τον αλλο πρεπει να τον αγαπασ ετσι ακριβως οπωσ ειναι με τα ελαττωματα και τα πλεονεκτηματα του και να προσπαθεις να γινεις καλυτεροσ ανθρωποσ για εκεινον οπως και αυτος να γινει καλυτερος ανθρωπος για σενα. ετσι πιστευω ειναι ο ερωτας.... ελπιζω να μην σας κουρασα αλλα αυτα πιστευω δυστυχως.... : | |
|
| |
| Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! | |
|