| Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! | |
|
+53crazy despina aek Mrs.Christina hiddenfantasy T-NM-E-BD pink VLaSia =) kristen(a) evaki patrick Morena Fotis333 Dr_Rena_Hale ntinaki iliana101 d@n@e twilight! DEMONA CULLEN PATTINSON AST evi Stellouko Elki CaBaaL bluesea twilight_hooked linaki ~Rob-Patty~ edward_20 Ms Cullen nasiatheslayer emma cullen pattinson ΕΡΗ kanty @Dark_Lord@ lila-->twi!ight<3 chris-cullen April maraki-twilightholic Christy kalkat Darkbella Rozali87 Lancelot SilverMusk WhiteQueen Marilou bedward__ magic princess Alexadruby the vampire Ειrιnι Isabella21 maraki13_10 scarlet rose ioannaki-twilightaddicted 57 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Christy Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : athenC Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 6 Μαρ 2009 - 14:10 | |
| ιοαννακι μυ συμφονο απολυτα μαζι συ .. αυτη η ζοη πυ κανυν πραγματικα δεν υπαρχει.. ειναι ονειρικη...ο εντουαρντ εναι υπερβολικααα καλοσ και εροτευμενοσ με την μπελλα...αν και στην αρχη μπορο να πο οτι ελεγα "σιγα μην γυρισει αυτοσ να κοιτα3ει ποια? την μπελλα " αλλα στην πορεια ο εντουαρντ φανηκε..δεν 3ερο τι..9εΟΣ ισοσ..ειναι τοοσο ρομαντικο ολο το στορυ τησ τενιασ..μακαρι να γινοντυσαν στ αλη9εια..αλλα δν μπορει καπου 9α υπαρχει ενασ εντουαρντ (μπορει και λιγο "παραμορφωμενοσ" για κα9ε μια μασ .. για αυτοο..just wait for the best prince you ever dreamt | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 6 Μαρ 2009 - 17:41 | |
| Τελειο θεματακι! εδω θα βγαλω τα εσωψυχα μου!!!
Λοιπον καταρχην να πω οτι ειμαι κι εγω ερωτευμενη με τον Edward οσο επιτρεπεται σε μια fun δλδ για ολα οσα εχει πανω του. Για την ομορφια του, την ευγενεια του, το χαμογελο του, την προστασια του, την αγνοτητα του, την ανιδιοτελη αγαπη του για τη Bella και για ολα τα χαρισματα του και τις αδυναμιες του.
Μην ξεχναμε οτι ο Εντουαρτ φαινεται σε μας ο τελειος αντρας για ολες εμας τις κοινες θνητες, αλλα στην περιπτωση του εργου ειναι ο τελειος αντρας για τη Μπελα. Ουτε η Τζεσικα τον ερωτευετα ουτε η Αντζελα ουτε καμια αλλη οπως η Μπελα. Το λεω αυτο γτ η Στεφανι πιστευω οτι θελει να δωσει εμφαση οτι ο Εντ δεν ειναι το προτυπο αντρα που θα μαγευε ετσι κι αλλιως τη Μπελα αλλα η αδερφη ψυχη της, το αλλο της μισο. Αυτο πρεπει και εμεις να βρουμε και για την καθε μια ειναι διαφορετικο.
Οφειλω να παραδεχτω οτι εχω ερωτευτει κεραυνοβολα και εχω ζησει ενα "παραμυθι" κι εγω σε μικρη ηλικια(υπηρχε βεβαια η αποσταση) του οποιυ οι συνθηκες δεν εηταν ιδανικες αλλα τουλαχιστον ενιωσα ερωτευμενη και ευτυχισμενη. αυτη η ταινια με εχει στιγματισει γτ την επομενη μερα απο την προβολη που πηγα να δω ηρθε και το οριστικο τελος αυτης της σχεσης που δεν ηταν ακριβως σχεση αλλα υπηρχε εδω και πααααρα πολλα χρονια διοτι καταλαβα πως ειναι πολυ δυσκολο να αισθανονται οι αλλοι αυτο που αισθανεσαι εσυ και οταν δεν αιθανονται τοσα οσα εσυ ειναι πολυ σκληρο.
Μη σας ζαλιζω αλλο με τις προσωπικες μου ιστοριες lol ! Το θεμα ειναι οτι στην ηλικια που ειμαι εγω -και φανταζομαι αυτο ισχυει και για σας- δεν θα συμβιβαστω για κανενα λογο με τιποτα λιγοτερο απο αυτα που ζηταω και νομιζω πως μου αξιζουν. Ο Εντουαρτ ειναι προτυπο συντροφου για μενα αν εξαιρεσουμε τα κοφτερα του δοντια οχι μονο για την ομορφια του και τα χαρισματα του αλλα και για το απολυτο ταιριασμα του με τη γυναικα της ζωης του.
Αυτο το απολυτο ταιριασμα θα κυνηγησω κι εγω, αυτην την ελξη, κι ας μην αγγιζει την τελειοτατα οπως αυτο το θεικο πλασμα! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 6 Μαρ 2009 - 21:46 | |
| - maraki-twilightholic έγραψε:
- Μην ξεχναμε οτι ο Εντουαρτ φαινεται σε μας ο τελειος αντρας για ολες εμας τις κοινες θνητες, αλλα στην περιπτωση του εργου ειναι ο τελειος αντρας για τη Μπελα. Ουτε η Τζεσικα τον ερωτευετα ουτε η Αντζελα ουτε καμια αλλη οπως η Μπελα. Το λεω αυτο γτ η Στεφανι πιστευω οτι θελει να δωσει εμφαση οτι ο Εντ δεν ειναι το προτυπο αντρα που θα μαγευε ετσι κι αλλιως τη Μπελα αλλα η αδερφη ψυχη της, το αλλο της μισο. Αυτο πρεπει και εμεις να βρουμε και για την καθε μια ειναι διαφορετικο.
Οφειλω να παραδεχτω οτι εχω ερωτευτει κεραυνοβολα και εχω ζησει ενα "παραμυθι" κι εγω σε μικρη ηλικια(υπηρχε βεβαια η αποσταση) του οποιυ οι συνθηκες δεν εηταν ιδανικες αλλα τουλαχιστον ενιωσα ερωτευμενη και ευτυχισμενη.
Μη σας ζαλιζω αλλο με τις προσωπικες μου ιστοριες lol ! Το θεμα ειναι οτι στην ηλικια που ειμαι εγω -και φανταζομαι αυτο ισχυει και για σας- δεν θα συμβιβαστω για κανενα λογο με τιποτα λιγοτερο απο αυτα που ζηταω και νομιζω πως μου αξιζουν. Ο Εντουαρτ ειναι προτυπο συντροφου για μενα αν εξαιρεσουμε τα κοφτερα του δοντια οχι μονο για την ομορφια του και τα χαρισματα του αλλα και για το απολυτο ταιριασμα του με τη γυναικα της ζωης του.
Αυτο το απολυτο ταιριασμα θα κυνηγησω κι εγω, αυτην την ελξη, κι ας μην αγγιζει την τελειοτατα οπως αυτο το θεικο πλασμα! Πω!!!Πω!!!Σαν να ακουω τον εαυτο μου!!!!Καποια απο αυτα σημερα τα συζητουσα το μεσημερι με την κολλητη μου !!!Απιστευτο!!!! Και εγω ακριβως της ιδιας αποψης ειμαι!!!Μοιραζομαστε την ιδια φιλοσοφια!!!Και οχι μονο...!!!Ερωτευτηκα και εγω καποτε πολυ!!!Και η χημεια ηταν πολυ δυνατη!!!Απιστευτα δυνατη!!!Και εξακολουθει να υπαρχει....οπως εξακολουθει να υπαρχει και η αποσταση που μας χωριζει!!!!Και μαντεψε...ουτε σε εμενα ηταν ιδανικες οι συνθηκες!!! Σκορπιος και εσυ,ε???και μετα σου λενε μην τα πιστευεις!!! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 7 Μαρ 2009 - 2:06 | |
| xaxaxa!!! Αληθεια ε??? Τί να πώ.....Χαιρομαι που με καταλαβαινεις λοιπον....Σκορπιος κι εγω ναι!! Κι εγω δεν τα πιστευω αλλα καποια πραγμτα ειναι κοινα φαινεται! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 7 Μαρ 2009 - 2:16 | |
| Εγω κριος ειμαι αλλα κ παλι συμφωνω μαζι σας!!! Ο σκοπος ειναι να βρουμε το δικό μας Εντουαρντ και να μην συμβιβαστουμε με κατι λιγότερο!!! Και αφου λέμε προσωπικες εμπειριες....μια συμβουλη: να μην την πατησετε και βολευτητε με τον δικό σας Τζεικομπ όπως παραλίγο να κανει η Μπελλα στη Νεα Σελήνη!!! Στο τελος πληγωνονται κ οι 2 μεριες!!! Να περιμενετε τον Mr. Right οχι τον Mr. Right Now!!!! Οι φιλοι καλυτερα να παραμενουν φίλοι!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 7 Μαρ 2009 - 2:18 | |
| - April έγραψε:
- Εγω κριος ειμαι αλλα κ παλι συμφωνω μαζι σας!!! Ο σκοπος ειναι να βρουμε το δικό μας Εντουαρντ και να μην συμβιβαστουμε με κατι λιγότερο!!! Και αφου λέμε προσωπικες εμπειριες....μια συμβουλη: να μην την πατησετε και βολευτητε με τον δικό σας Τζεικομπ όπως παραλίγο να κανει η Μπελλα στη Νεα Σελήνη!!! Στο τελος πληγωνονται κ οι 2 μεριες!!!
Να περιμενετε τον Mr. Right οχι τον Mr. Right Now!!!! Οι φιλοι καλυτερα να παραμενουν φίλοι!!!! +φωνω παρα πολυ!! και ειδικα το "Να περιμενετε τον Mr. Right οχι τον Mr. Right Now" τελεια ατακα.... :congrats: | |
|
| |
chris-cullen New Moon Victim
Τόπος : Forks!!:) Αριθμός μηνυμάτων : 138 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 7 Μαρ 2009 - 9:48 | |
| καλα..κατ'αρχας να πω πως το ΤΟΠΙΚ ειναι τελειοοοοοοοοοοοο!!! βασικα εγω δν ειμουν ποτε ονειροπαρμενη ή περιμενα τον πριγκιπα και ολα τα σχετικα..... ξερω...οτι ενας με τα χαρακτηριστικα τ Εντουαρντ ειναι απιθανο να βρεθει...ειναι απλο...δυστυχως τα αγορια γυρω μας ειναι ανθρωποι κοριτσια...εχουν ελλατωματα... μπορουμε να βρουμε τν δικο μας Εντουαρντ που ομως δν μοιαζει μ τν πραγματικο..(π δνειναι πραγματικος δλδ..)αλλα να ειναι για μας οτι ειναι και ο εντ. στν μπελλα..... δν ψαχνουμε τον τελειο...γτ μ αυτν τν προοπτικη δν θα τν βρουμε ποτε..! βρισκουμε καποιον...και τον τελειοποιουμε με τν αγαπη μας....αυτο ειναι το καλυτερο. και ας μην ειμαστε απετιτικες..γιατι """εχετε σκεφτει ποτε αν γι αυτους πληρουμε την μπελλα της δικιας τους φαντασιας..???????????""" εγω συγκεκριμενα τα χω μ'ενα παιδι π γ μενα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ...... και μπορει να ακουστει καπως....αλλα δεν θα τον αφηνα για κανεναν ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ γτ αυτος ειναι ο δικος μ..και μπορει να ειμαι ερωτευμενη με τον εντ.....να εχω κλαψει κι εγω..να εχω κολλησει..αλλα δν παυει να μην ειναι πραγματικο..ειμαι απλα fun οπως ειπε και μια κοπελα παραπανω....ενω με το αγορι μ....ειμαι πραγματικα ερωτευμενη..εχει διαφορα... εμμ....αυτα....κοριτσια υπαρχει εντουαρντ για ολες μας....απλα δν ειναι αυτο π φανταζομαστε...ολοι ειναι διαφορετικοι και με ελλατωματα αλλα γ την καθε μια μας ξεχωριστοι.... και....μην "ψαχνετε" τον δικο σας...δν προκειται να τν βρειτε "ψαχνοντας".. τα ωραια συμβαινουν απο εκει που δεν τα περιμενεις.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 7 Μαρ 2009 - 9:58 | |
| - chris-cullen έγραψε:
- και....μην "ψαχνετε" τον δικο σας...δν προκειται να τν βρειτε "ψαχνοντας"..
τα ωραια συμβαινουν απο εκει που δεν τα περιμενεις.... Συμφωνώ απόλυτα με το ποστ σου αλλά περισσότερο σε αυτό το τελευταίο κομμάτι. Αν βγαίνετε έξω με το να έχετε στο μυαλό σας μόνο κάποια συγκεκριμένα στάνταρ και απορρίπτετε με ευκολία όποιον άνθρωπο συναντάτε αυτό δεν είναι ιδιαίτερα καλή τακτική. Επίσης η "ψύχωση" του να βρω τον τέλειο και πότε θα τον συναντήσω δεν βοηθάει καθόλου! Πριν μερικά χρόνια, όταν ήμουν κι εγώ έφηβη, αντιμετώπιζα συνεχώς αυτού του είδους τα προβλήματα. Τον να βρω τον τέλειο τύπο και να κάνω την τέλεια σχέση μου είχε γίνει εμμονή. Έβγαινα έξω και σκεφτόμουν ότι η μοίρα μου επιφύλλασε κάποια έκπληξη κάθε φορά! Το αποτέλεσμα ήταν ή να μπλέκω με λάθος τύπους ή οι εξελίξεις να είναι δραματικές και απογοητευτικές. Έτσι ήρθε μία εποχή στη ζωή μου που κατά κάποιο τρόπο σταμάτησα να ασχολούμαι με το άθλημα! Ή τέλος πάντων άρχισα να ασχολούμαι περισσότερο με άλλα πράγματα, να περνάω καλά και δεν έδινα τόση σημασία στο να βρω τον Mr perfect. Όταν τελικά συνάντησα τον άντρα μου ήταν εντελώς τυχαίο και μοιραίο! Και δεν έδωσα καν σημασία! Μου άρεσε βέβαια αλλά δεν έκατσα να φτιάξω ολόκληρο fanfic (όπως έκανα κάθε άλλη φορά) με το πως θα είναι η υπόλοιπη ζωή μας, νυφικά, παιδιά και δεν συμμαζεύεται! Και κάπως έτσι προέκυψε ότι αυτός ο συγκεκριμένος είχε τον καλύτερο χαρακτήρα που είχα συναντήσει ποτέ. Ήταν ειλικρινής και έδειχνε αληθινό ενδιαφέρον. Είχα φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι μάλλον κάποια πλάκα μου έκαναν. Τέλος πάντων, η συνέχεια δεν έχει και πολύ σημασία. Μπορεί να μην είναι ο Mr perfect αλλά είναι ο κατάλληλος για εμένα. Γιατί μερικές φορές θα πρέπει να κοιτάμε και τον εαυτό μας στον καθρέφτη, όχι για να δούμε αν είμαστε ωραίες φυσικά, αλλά για να δούμε κατά πόσο είμαστε κι εμείς τα perfect girls. Όπως και να το κάνουμε κι εμείς άνθρωποι είμαστε και έχουμε ελλατώματα φυσικά! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 7 Μαρ 2009 - 11:39 | |
| - April έγραψε:
- ....μια συμβουλη: να μην την πατησετε και βολευτητε με τον δικό σας Τζεικομπ όπως παραλίγο να κανει η Μπελλα στη Νεα Σελήνη!!! Στο τελος πληγωνονται κ οι 2 μεριες!!!
Να περιμενετε τον Mr. Right οχι τον Mr. Right Now!!!! Οι φιλοι καλυτερα να παραμενουν φίλοι!!!! Σωστή παρατήρηση! Δεν το είχα προσέξει αυτό το ποστ! :flowerblue: | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 8 Μαρ 2009 - 20:52 | |
| - April έγραψε:
- Εγω κριος ειμαι αλλα κ παλι συμφωνω μαζι σας!!! Ο σκοπος ειναι να βρουμε το δικό μας Εντουαρντ και να μην συμβιβαστουμε με κατι λιγότερο!!! Και αφου λέμε προσωπικες εμπειριες....μια συμβουλη: να μην την πατησετε και βολευτητε με τον δικό σας Τζεικομπ όπως παραλίγο να κανει η Μπελλα στη Νεα Σελήνη!!! Στο τελος πληγωνονται κ οι 2 μεριες!!!
Να περιμενετε τον Mr. Right οχι τον Mr. Right Now!!!! Οι φιλοι καλυτερα να παραμενουν φίλοι!!!! Εμενα ο καλυτερος μου φιλος αποδειχτηκε ο Mr.Right !!!!Αλλα παρολα αυτα εχεις δικιο...συμφωνω!!Το να συμβιβαζεσαι απλα με κατι ενω σε περιμενει καποια στιγμη κατι πολυ καλυτερο δεν αξιζει σε καμια μας και μπορει να πληγωσει πολυ κοσμο!!! | |
|
| |
lila-->twi!ight<3 Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 35 Registration date : 21/04/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Τετ 22 Απρ 2009 - 22:07 | |
| ναι συμφωνω απολυτα!!!! ειναι μια πολυ ρομαντικη ιστορια κ εγω πραγματικα συγκηνη8ηκα με τον τροπο που ο edward k η bella συνεργαζονταν..... ολο αυτο το κλιμα........ εχει πολλα διδαγματα.... πρεπει να εισαι με αυτον που αγαπας και να κανεις οτιδηποτε για να κρατησεις αυτη τη σχεση... να σπας τα ορια και τουσ δεσμους! ααααχ!!!!!!!! | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 3 Μάης 2009 - 19:20 | |
| Ποια είναι η σχέση μου με το άλλο φύλλο μετά το Λυκόφως; Χάλια!! Θέλω την Άλις μου, ή μάλλον την Άσλευ!!! Λιώνω όταν την βλέπω!! Η κοπέλα είναι θεά!!! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 3 Μάης 2009 - 20:37 | |
| - Darkbella έγραψε:
- Το ποσες φορες εχω αναρωτηθει που ειναι ο δικος μου Εντουαρντ ουτε εγω το ξερω.
Ειμαι μικρη ακομα το ξερω αλλα σαν ανυπομονο πλασμα που ειμαι δεν μπορω να περιμενω για πολυ.
Ουτε εμενα με ενδιαφερει να ειναι ο ρελιος αντρας. Το μονο που θελω ειναι απλα ενας ανθρωπος που να με αγαπαει οσο θα τον αγαπαω κι εγω και που θα νοιαζετε πραγματικα για εμενα και που θα με ακνει να ειμαι ευτυχισμενη και χαρουμενη!
Αλλα για την ωρα εχω μαθει να συμβιβαζομαι με αυτα που εχω. Και ας μου φαινονται ολοι χαλια μπροστα στον Εντουαρντ!
Και θα συμφωνησω και με WhiteQueen και με Scrletrose! Και εγω συμφωνω απολυτα με οσα εχουν πει η WhiteQueen η Scrletrose... Αλλα οπως ειπε και η Darkbella δεν μπορω να σταματησω να αναρωτιεμαι που ειναι ο δικος μου Εντουαρτ... Το ξερω πως η ζωη δεν ειναι παραμυθι και κανενα αγορι δεν ειναι τελειο σαν τον Εντουαρτ αλλα τι να κανω που εγω θελω καποιον που να με κανει να νιωθω ξεχωριστη, μοναδικη... ? Για αυτο το λογο τα προσωπικα μου πανε απο το κακο στο χειροτερο... Βλεπετε εκτος απο το οτι ακομα να βρω το αλλο μου μισο εχω το προβλημα οτι ειμαι πολυ ντροπαλη... Δεν ειναι το καλητερο μου να παω να μηλισω σε ενα αγορι που μου αρεσει... Νιωθω το λαιμο μου να κλεινει και το στομαχι μου να δενεται κομπος... Αυτο κανει ακομα χειροτερα τα πραγματα και εμενα να παρακαλαω να βρεθεει καποιος Ενουαρτ στο δρομο μου... Για αυτο αν και συμφωνω απλυτα με οσα εχετε πει πως να τα εφαρμοσω οταν ειμαι εγω η ιδια αυτη που κατα καποιο τροπο διωχνω τα ονειρα μου και τους στοχους μου μακρια μου... ? | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 3 Μάης 2009 - 22:44 | |
| Αχ που είναι η δική μου Άλις; | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 3 Μάης 2009 - 23:37 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- Αχ που είναι η δική μου Άλις;
στο Βανκουβερ!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Δευ 4 Μάης 2009 - 11:33 | |
| συμφωνω απολυτα με την WhiteQueen.και εγω τον δικο μου <<Εντουαρντ>>τον συναντησα καποια στιγμη που δεν το περιμενα.και μπορει να μην ειναι βρικολακας και να μην εχει ασημι βολβο αλλα εχει εκεινα τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα που για εμενα τον κανουν ξεχωριστο.αγαπαω τα ελλατωματα του και εκεινος τα δικα μου.πιστευω οτι για ολες υπαρχει κατι εκει εξω αρκει να μην γινεται εμμονη το να βρεθει ο Mr perfect. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Δευ 4 Μάης 2009 - 19:33 | |
| Δεν καταλαβαίνω τι λέτε αλλά εφακολουθώ να θέλω την Άλις!!! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Δευ 4 Μάης 2009 - 19:50 | |
| κοριτσια ειστε υπεροχες.....με συγκινησατε..... η ασλευ σου ειναι εκει που ειναι και ο ρομπερτ μου......... λοιπον......... εγω ειμαι καλυτερη απ ολες σας σας το πα???(πλακα κανω) δεν εχω σχεσεις με το αλλο φυλλο..........(και για να μην παρεξηγηθουμε δεν εννοω οτι εχω με το δικο μου φυλλο) απλα δεν εχω σχεσεις.......... ειμαι free και ωραια........ η μαλλον υπερβολικα ρομαντικη........... με βλεπω να κατανταω σαν τον εντ.... 100 χρονων κ ακομα single.... | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Δευ 4 Μάης 2009 - 19:53 | |
| Εμμα μου κι εγω κάπως έτσι με βλέπω.... Είχα μεν μια σχση που ξεκίνησε κάπως σαν Bella/Jacob και οχι Bella/Edward...(ισως γι'υτό και να συμπαθως τον Τζεικ... ) | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 10 Μάης 2009 - 16:53 | |
| Και εγω αυτο πιστευω!!!Πρεπει να βρουμε τον δικο μας Edward ή Alice,Dark Lord!!!Σε χαρακτηρα εννοουμε!!Που να ταιριαζουμε μαζι του οπως η Μπελλα με τον Εντουαρντ!!Η ο Τζασπερ με την Αλις!! | |
|
| |
edward_20 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 07/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 10 Μάης 2009 - 17:17 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- Ποια είναι η σχέση μου με το άλλο φύλλο μετά το Λυκόφως; Χάλια!! Θέλω την Άλις μου, ή μάλλον την Άσλευ!!! Λιώνω όταν την βλέπω!! Η κοπέλα είναι θεά!!!
@Dark_Lord@ νομιζω οτι εχουμε ενα μικρο προβληματακι για το ποιος θα την παρει... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 10 Μάης 2009 - 17:19 | |
| | |
|
| |
edward_20 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 07/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 10 Μάης 2009 - 17:27 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- Για να καταλαβεις οταν ειχα δει την ταινια βγηκα απο τον κινηματογραφο σαν ζομπι!!!Ειχα συγκινηθει ,ενιωθα ταχυπαλμια και περπατουσα στο δρομο σαν ονειροπαρμενη!!!Για μια εβδομαδα ειχα υπαρξιακα προβληματα!!!
Η μανα μου βαρεθηκε να με βλεπει να περπαταω μες στο σπιτι και να βαριαναστεναζω!!!Δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω με τιποτε αλλα περα απο τα βιβλια ,την ταινια και το φορουμ!!!Αυτα τα 3 με βαζαν στο κοσμο ενος παραμυθιου που πεθαινω για να το ζησω!! ετσι ακριβως ειναι μια φιλι μου που ειδαμε την τεταρτη η την πεμπτη δεν θυμαμαι το twilight!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 10 Μάης 2009 - 17:28 | |
| Ειναι η πρωτη εβδομαδα!!Μετα συνηθιζεις... | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 17 Μάης 2009 - 22:35 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Κοιτα!!!Ειναι πολυ μεγαλο θεμα συζητησης!!!Και εγω χαζορομαντικη ειμαι και γιάυτο εχω κλεισει απο τωρα πρωτο τραπεζι ραφι !!!!
Για να καταλαβεις οταν ειχα δει την ταινια βγηκα απο τον κινηματογραφο σαν ζομπι!!!Ειχα συγκινηθει ,ενιωθα ταχυπαλμια και περπατουσα στο δρομο σαν ονειροπαρμενη!!!Για μια εβδομαδα ειχα υπαρξιακα προβληματα!!!Που παω?που βαδιζω?ποτε θα ερωτευτω?Θα βρω ποτε αυτο που ψαχνω?υπαρχει καποιος σαν τον Εντουαρντ?κλπ κλπ!!!
Μετα βρηκα το φορουμ και ηρεμησα καπως αλλα η αληθεια ειναι οτι εξακολουθουσα να συμπεριφερομαι σαν καταθλιπτικη!!Η μανα μου βαρεθηκε να με βλεπει να περπαταω μες στο σπιτι και να βαριαναστεναζω!!!Δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω με τιποτε αλλα περα απο τα βιβλια ,την ταινια και το φορουμ!!!Αυτα τα 3 με βαζαν στο κοσμο ενος παραμυθιου που πεθαινω για να το ζησω!!!
Σταδιακα η καταθλιψη υποχωρησε!!!Πλεον εχω αποδεχτει την κατασταση μου!!!Περπαταω στον δρομο και ψαχνω να βρω εναν να μοιαζει στον ΡομπΕντουαρντ!!!Βλεπω παραξενα ονειρα με αυτον πρωταγωνιστη και παιρνω θαρρος για να συνεχισω!!!Ξερω οτι θα αργησω πολυ να ερωτευτω μετα τον οδοστρωτηρα ''Λυκοφως'' αλλα δεν με πειραζει γιατι τα καλυτερα αργουν να ερθουν!!!Πλεον ειμαι 100% σιγουρη οτι ξερω τι ακριβως ψαχνω και ειμαι διατεθειμενη να κανω τα παντα για να το βρω!!!Και θα το Βρω!!!Θα ΤΟΝ βρω!!!!
Με λενε Δημητρα και ...ναι...ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!! Καλά..έγραψες! Μπήκες ακριβώς στη ψυχολογία μου.. Είμαι 19 χρονων κ έχω σχεση 3 χρονια.. Αφού διάβασα το βιβλίο ένιωσα ξαφνικά ότι το αγόρι μου δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον... Με επιασε καταθλιψη.. Διαβαζα μονο το βιβλιο κ με επιασαν κ εμενα υπαρξιακα προβλήματα... Σκεφτόμουν εγώ τι κάνω στη ζωή μου? Θα βρω ποτέ κάποιον που θα είναι για πάντα στο πλευρό μου...???? Αχ! Θα μπορεσω ποτε να το ξεπερασω όλο αυτό?? | |
|
| |
| Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! | |
|