| Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! | |
|
+53crazy despina aek Mrs.Christina hiddenfantasy T-NM-E-BD pink VLaSia =) kristen(a) evaki patrick Morena Fotis333 Dr_Rena_Hale ntinaki iliana101 d@n@e twilight! DEMONA CULLEN PATTINSON AST evi Stellouko Elki CaBaaL bluesea twilight_hooked linaki ~Rob-Patty~ edward_20 Ms Cullen nasiatheslayer emma cullen pattinson ΕΡΗ kanty @Dark_Lord@ lila-->twi!ight<3 chris-cullen April maraki-twilightholic Christy kalkat Darkbella Rozali87 Lancelot SilverMusk WhiteQueen Marilou bedward__ magic princess Alexadruby the vampire Ειrιnι Isabella21 maraki13_10 scarlet rose ioannaki-twilightaddicted 57 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 17 Μάης 2009 - 23:07 | |
| Μην τρελαινεσαι βρε!!! Το ποστ που διαβασες εχει γραφτει με μπολικη δοση χιουμορ γιατι βασικα ετσι πρεπει να τα αντιμετωπιζουμε τα πραγματα!!!Η τετραλογια ειναι απιστευτη και ειναι λογικο να νιωθεις ετσι γιατι η συγγραφεας εχει αγγιξει τις ευαισθητες χορδες της καθε γυναικας!!!Οι περισσοτερες που ειδαμε την ταινια και διαβασαμε το βιβλιο το πραγμα που ειπαμε με παραπονο ηταν ''Αχ!!!θελω και εγω εναν Εντουαρντ''!!Δυστυχως ο Εντουαρντ ειναι τελειος και τελειος αντρας δεν υπαρχει!!!Απλα η καθεμια θα πρεπει να βρει τον δικο της Εντουαρντ και να λατρευει την ατελεια του την οποια θα βλεπει ως τελειοτητα!!! Μην ανησυχεις τα υπαρξιακα ζητηματα ξεπερνιουνται μολις τελειωσει και η αναγνωση !!Εμενα τουλαχιστον μου περασαν αμεσως !!Βεβαια ειχα και τις κοπελες απο το φορουμ και μια φιλη μου απο το πανεπιστημιο που ειναι Λυκοφωτοχτυπημενη και παρηγορουσαμε η μια την αλλη αντιμετωπιζοντας την κατασταση με χιουμορ!!Εχουμε ριξει πολυυυυ γελιο σε αυτο το φορουμ!!! Ελπιζω να μην πληρωσει τη νυφη το αγορι σου!!Μην τον συγκρινεις με τον Εντουαρντ γιατι η μαχη ειναι χαμενη απο χερι!!Σκεψου μονο οταν δεν ειχες διαβασει το βιβλιο και δεν ειχες γνωρισει τον Εντουαρντ σε καλυπτε???Φαινοταν ''Εντουαρντ''(=τελειος) στ ματια σου???Αν ναι ..τοτε αυτο μονο εχει σημασια και δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι αλλο!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την scarlet rose στις Κυρ 17 Μάης 2009 - 23:32, 1 φορά | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Κυρ 17 Μάης 2009 - 23:24 | |
| Έχεις δίκιο..Στην αρχή το αγόρι μου την πλήρωσε..Αλλά τώρα νιώθω καλύτερα... Πρέπει να τον βλέπω όπως τον έβλεπα και πριν.. Τον αγαπάω και αυτό δεν θα το αλλάξει επειδή απλώς δεν είναι ο Εντ..? | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 28 Αυγ 2009 - 0:51 | |
| σωστα ετσι πρεπει να σκευτομαστε!! εμενα κοριτσαρεσ μου τα υπαρξιακα μου με ειχαν πιασει πριν γνωρισω τον εντουαρτ! παντα ηθελα τον θεο κ το γαματο παιδι!! τελικα κατελιξα στο γαματο παιδι κ στον απλα εμφανισιμο! ξερετε κατι?
οσο κ αν η μπελλα περιεγραφε εναν πανεμορφο βρικολακα κλπ κλπ αν δν ειχε αυτο τν χαρακτηρα δεν νομιζω ν εκανε καποιο κλικ σε καμια απο εμασ.. και λεω για τον ηρωα ωσ εντουαρτ ΟΧΙ τον ρομπερτ! | |
|
| |
twilight_hooked Twilight Human
Ηλικία : 37 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 31/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Δευ 31 Αυγ 2009 - 15:34 | |
| ρε κοριτσια..δεν ξερετε τη συγκινιση νιωθω αυτη τη στιγμη!δεν κανω πλακα!νομιζα πως μονο εγω ημουν στην κοσμαρα μου με το twilight!σκεφτομaι ακριβως τα ιδια πραγματα!Ρομαντικη δεν είμαι βεβαια..οχι σε υπερβολικο βαθμο δηλαδη.. απλα το θεμα ειναι οτι δεν μου αρεσει ο κοσμος που βλεπω γυρω μου..μου αρεσει ο κοσμος του Τwilight καλυτερα!Μπορω να μείνω για παντα εκει?ε?ε Γενικα παντα ημουν πολυ σοβαρη με τις επιλογες μου στις σχεσεις..απλα τωρα οποιον βλεπω μου φαινεται ακομα πιο ρηχος..ακομα πιο <<οχι για μενα>>.Παντα εψαχνα το κατι διαφορετικο και κανενας απο τους τυπους βαρυμαγκες,ψωνια,φλωρους δεν μου εκανε.Απλα τωρα νομιζω πως η κατασταση μου επιδεινωθηκε! Btw..κι εγω νομιζω πως το τυχερο μου ειναι στο εξωτερικο η' καποιος που να εχει ζησει εξω και να εχει αλλη νοοτροπια. Τεσπα..Αφου είδα το twilight..δεν επαθα καταθλιψη..απλα κι εγω ήμουν σπιτι ολη μερα!διαβαζα τα βιβλια το ενα πισω απο το αλλο,εψαχα σαν την τρελη στο ιντερνετ οτι ειχε σχεση με την ταινια ,τους ηθοποιους ,τα βιβλια..ΤΑ ΠΑΝΤΑ!Ψιλογειωνα και την παρεα αφου κανεις δεν ηταν τοσο πορωμενος με το twilight.Kαι ναι! και η δικη μου μανα ανησυχησε!ειτε δεν την επαιρνα τηλεφωνο καθολου..ειχα να δωσω σημεια ζωης περιπου 3 μερες(αυτο εγινε οταν ημουν στην εκλειψη hehe)...ειτε οταν μιλουσαμε της ελεγα πως θα μεινω παλι μεσα και βιαζομουν να της κλεισω το τηλεφωνο για να βυθιστω στον twilightοκοσμο και παλι! Τώρα μετα απο 3-4 μηνες ψιλοχαλαρωσα..αλλα το κολλημα κολλημα!heheeh δεν με βλεπω να ξεκολλαω αν δεν τελειωσει το saga στον κινηματογραφο | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Δευ 31 Αυγ 2009 - 15:42 | |
| Παιδια,εγω πιστευω οτι αν εισαι αληθινα ερωτευμενος/η με καποιον,τον βλεπεις τελειο στο μυαλο σου,δηλαδη σαν Εντουαρντ.Γιατι η καθεμια εχει τον δικο της Εντουαρντ στην ζωη της,που ειναι ολοι διαφορετικοι μεταξυ τους,οπως και ολες οι κοπελες ειναι διαφορετικες! | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Δευ 7 Σεπ 2009 - 20:31 | |
| συγνώμη κορίτσια, αλλά δεν είμαι τόσο αισιόδοξη για να πιστέψω ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει ο δικός μου Έντουαρντ. από τη στιγμή που ξεκίνησα να διαβάζω τα βιβλία σταμάτησα να έχω το όποιο ενδιαφέρον για να δημιουργήσω ερωτική σχέση. η μαμά μου έχει φτάσει στα οριά της. νομίζει ότι έγινα ομοφιλόφυλη. η κολλητή μου που είναι gay, αντιδρά στην αποψή της. παρόλα αυτά προσπαθούν όλοι να με κάνουν να ξαναμπώ στο παιχνίδι. εντάξει και το να μένεις μόνος σου κάποιες περιόδους δε σου κάνει κακό. αντίθετα βοηθάει στην αυτογνωσία σου! τώρα παίζει κάποιος στη ζωή μου τη τελευταία βδομάδα, αλλά δεν έχω καμία προσδοκία. Ξέρω ότι ο Έντουαρντ είναι ένας λογοτεχνικός, άψυχος και φανταστικός ήρωας. η ζωή όμως είναι πραγματική............... | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Δευ 7 Σεπ 2009 - 20:36 | |
| - linaki έγραψε:
- σωστα ετσι πρεπει να σκευτομαστε!!
εμενα κοριτσαρεσ μου τα υπαρξιακα μου με ειχαν πιασει πριν γνωρισω τον εντουαρτ! παντα ηθελα τον θεο κ το γαματο παιδι!! τελικα κατελιξα στο γαματο παιδι κ στον απλα εμφανισιμο! ξερετε κατι?
οσο κ αν η μπελλα περιεγραφε εναν πανεμορφο βρικολακα κλπ κλπ αν δν ειχε αυτο τν χαρακτηρα δεν νομιζω ν εκανε καποιο κλικ σε καμια απο εμασ.. και λεω για τον ηρωα ωσ εντουαρτ ΟΧΙ τον ρομπερτ! συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η ομορφιά ξεθωριάζει. ο χαρακτήρας, η συμπεριφορά και τα συναισθήματα όμως μένουν σταθερά!!!!!!!! | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Δευ 7 Σεπ 2009 - 20:39 | |
| - bluesea έγραψε:
- linaki έγραψε:
- σωστα ετσι πρεπει να σκευτομαστε!!
εμενα κοριτσαρεσ μου τα υπαρξιακα μου με ειχαν πιασει πριν γνωρισω τον εντουαρτ! παντα ηθελα τον θεο κ το γαματο παιδι!! τελικα κατελιξα στο γαματο παιδι κ στον απλα εμφανισιμο! ξερετε κατι?
οσο κ αν η μπελλα περιεγραφε εναν πανεμορφο βρικολακα κλπ κλπ αν δν ειχε αυτο τν χαρακτηρα δεν νομιζω ν εκανε καποιο κλικ σε καμια απο εμασ.. και λεω για τον ηρωα ωσ εντουαρτ ΟΧΙ τον ρομπερτ!
συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η ομορφιά ξεθωριάζει. ο χαρακτήρας, η συμπεριφορά και τα συναισθήματα όμως μένουν σταθερά!!!!!!!! ετσι πρεπει!! | |
|
| |
CaBaaL Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : στη καρδια του σκοτους Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Demetri Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 12 Σεπ 2009 - 3:22 | |
| Για να πω την καθαρη αληθεια ακομα και να βρεθει μπροστα σου ο ιδανικος αντρας (οπως και ειναι αυτος) θα πρεπει ατομικα να εισαι συναισθηματικα προετοιμασμενη, μην φοβηθεις να κανεις λαθη, και οσο δεν κανει κατι που θα το μετανοιωσεις θα δεις οτι στο τελος θα εισαι ευτυχισμενη. | |
|
| |
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Προβληματισμοι... Σαβ 26 Δεκ 2009 - 0:55 | |
| μια twilighter εχει σιγουρα περισσοτερους ¨προβληματισμους¨ σε οτι αφορα τον ερωτα. συγκρισεις ερωτησεις πιθανοτιτες τοσα πολλα που σκεφτεται σχεδον αντανακλαστιτα. κ ομως συμβαινει. δν ξερω αν αυτο ειναι παντα καλο. οταν γνωριζεις τν τελειο ερωτα, τν τελεια αγαπη, τν απολυτη αφοσιωση, τν ανευ ορων παραδωση σε καποιον τοσο τελειο (εστω κ αν αυτο ειναι μια φανταστικη ιστορια) μπορεις να συμβιβαστεις με τν πονο της θννυτοτιτας?? εννοω, ελπιζεις οτι θα βρεις τον εντουαρντ στη ζωη σου που θα ρισκαρει τα παντα για σενα, να μν πληγωσει ποτε, να σ αγαπαει πραγματικα, ν ειναι τ απολυτο αλλο σ μισο και τοτε... τν βρισκεις κ σ αρεσει σκεφτεσε ¨λες ν ειναι αυτος γ μενα???¨ και ξεκινας, αρχιζεις, προσπαθεις ν τν καταλαβεις, ν τν ανακαληψεις και εκει γινεται τ χειροτερο.. πληγωνεσε, γκρεμιζεται ολος ο παραμυθενιος κοσμος, τ παραλληλο συμπαν που εχεις χτισει, εχεις επενδυσει μ ονειρα κ συναισθηματα, συνιδητοποιεις οτι δν υπαρχουν βρικολακες, ουτε αγορια που ν τους μοιαζουν, ή τουλαχιστον δν ειναι αυτος καπως ετσι..
εδω ακριβως βρισκομαι και αναροτιεμαι υπαρχει καποιος εκει εξω που να διαφερει καποιος που δν θα σ πληγωσει αλλα θα αγαπησει θ σ καταλαβει κ θα σ περιφρουρησει?????
πειτε μ τν γνωμη σας γ το θεμα. τ πιστευεται εσεις?? τν εχεται βρει??? | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 1:08 | |
| Εγω θα σου φανώ αρκετά απαισιόδοξη, αλλά νομίζω πως για τα ανθρώπινα δεδομένα ένας τέτοιος έρωτας είναι σχεδόν αδύνατος... Δηλαδή πιστεύω πως ναι μεν μπορείς να βρεις κάποιον να σ' αγαπήσει πάρα πάρα πολύ, είναι όμως δύσκολο να μη σε πληγώσει και να μην τον πληγώσεις ποτέ. Είμαστε άνθρωποι, όντα πολύπλοκα, επηρεαζόμαστε κάθε στιγμή από χιλιάδες πράγματα, και συμπεριφερόμαστε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους... ¶λλωστε είναι λίγο άδικο και για τον άλλον και για τον εαυτό μας να περιμένουμε το τέλειο. Δημιουργούμε προσδοκίες που ο άλλος δεν μπορεί να εκπληρώσει και απογοητευόμαστε και οι ίδιοι... Νομίζω ότι αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να μάθουμε να αγαπάμε τους άλλους γι' αυτό που είναι, να τους συγχωρούμε τα μικρά τους ελαττώματα... Κι ίσως αν σ' αυτό προσθέσουμε λίγη παραπάνω τρέλα, λίγο παραπάνω συναίσθημα, να μην είμαστε και τόσο μακριά από το ιδανικό... Πω, πω με έπιασε η πολυλογία βραδιάτικα!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 3:23 | |
| Ισως να μην ειναι τοσο δυσκολο να αγαπησεις και να αγαπηθεις τοσο αληθινα και δυνατα με καποιον.....ομως σιγουρα δεν ειναι εφικτο το για παντα........ | |
|
| |
AST Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 18/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 3:26 | |
| το επος μιλαει για κατι φανταστικο.... ο ερωτας δεν ειναι φανταστικος, υπαρχει....ομως στο βιβλιο βρισκεται σε αλλο επιπεδο....μιλαει για οντα που δεν υπαρχουν και για καταστασεις που δεν ανοικουν στην πραγματικοτητα....δεν σημαινει πως δεν μπορουμε να αγαπησουμε τοσο δυνατα....μην ξεχνατε πως και ο Edward εκανε λαθη και πληγωσε την Bella.....ετσι δεν ειναι ? ετσι κι αλλιως αυτη ειναι μια ιστορια....ο καθενας απο μας μπορει να βρει το αλλο του μισο....αυτη ειναι η αληθεια!!!δεν χρειαζεται να εχουμε στο μυαλο μας πως μια σχεση πρεπει να ειναι σαν το saga....δεν ειναι ετσι η ζωη...ψαχνουμε για εκεινον που θα δωσουμε το ειναι μας ωστε να γινει ο κοσμος του οσο καλυτερος μπορει, για να γινεται καθημερινα πιο ευτυχισμενος!!! ειμαι αυτης της αποψης....εγω τουλαχιστον αυτο παλευω με την σχεση μου και ειμαι ευτυχισμενη...πολυ ευτυχισμενη...!!!!ναι, λατρευω τον Rob, δεν φανταζεστε ποσο, ομως ειναι κι εκεινος ανθρωπος και εχει σιγουρα ελαττωματα οπως ολοι μας, και εκει εξω υπαρχει εκεινη που θα τον κανει ευτυχισμενο....οταν εκεινος την επιλεξει...δεν ψαχνω ομως καποιον σαν τον Rob....και οπως λεει και ο ιδιος... ειναι ο Robert Pattinson, οχι ο Εdward....δεν ειναι τελειος!!!κανεις δεν ειναι!!!μην βαζουμε λοιπον ως μετρο συγκρισης κατι που μας φαινεται τελειο(εμφανησιακα), γιατι ετσι απορριπτουμε ανθρωπους που αξιζουν πολλα!!! | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 4:49 | |
| εχεις δικιο στα περισσοτερα που λες αλλα εγω πιστευω οτι υπαρχουν βρικολακες οτι δεν βλεπουμε δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει αλλωστε εφοσον ο θεος υπαρχει υπαρχει και το κακο τωρα κατα ποσο το κακο μπορει να γινει καλο αυτο παιζεται πιστευω επισης οτι για καθε ανθρωπο υπαρχει το αλλο του μισο απλα ειναι δυσκολο να το βρεις οχι ομως απιθανο. ειμαι 23 χρονων και πιστευω σε ολα τα απιθανα τρελα ,παραλογα,ακατορθοτα πραγματα,πιστευω στις νεραιδες πιστευω στα ξωτικα στις μαγισσες πεσμε παιδακι πεσμε οπως θες μαρεσει να πιστευω σε παραμυθια και μυθους ειναι ωραιο να ονειρευεσαι και να μην σταματας ποτε να περιμενεις εναν edward ξερεις η ελπιδα λενε πεθαινει τελαιυτεα ποτε μην σταματατε να κανετε ονειρα και τοτε θα καταλαβετε οτι δεν μεγαλωσατε ουτε μια μερα καθε μερα ζω σε εναν φανταστικο κοσμο σε εναν κοσμο που υπαρχει ο edward και δεν σας κρυβω οτι ειμαι ευτυχισμενη γιατι πολυ απλα το ζω με ολη μου την δυναμη γιατι μην ξεχνατε η μεγαλητερη δυναμη στον ανθρωπο ειναι το μυαλο του και το δικο μου μυαλο μπορει για πολλους να εχει ξεφυγει αλλα για μενα εχει αγγιξει την τελοιοτητα αν θελετε ανεβαστε ενα θεμα συζητησης για το ποσο πιστευετε στους βρικολακες και γενικα στα απιθανα οντα θα ειναι πολυ ενδιαφερον ειδικα αν το ψαχουμε καλητερα γιατι τοτε θα καταλαβουμε οτι ο edward δεν υπαρχει μονο στα βιβλια και στις ταινιες........ελπιζω να μην εγινα κουραστικη φιλακια σε ολους και καλα χριστουγεννα | |
|
| |
AST Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 12:28 | |
| Demona, δεν ειμαι ανθρωπος που αμφισβητει κατι που δεν γνωριζει, δεν το ειπα με κακια... λατευω το saga, λατρευω την ολη ιστορια, δεν ξερω αν υπαρχουν βρικολακες η νεραιδες η οτι αλλο, μακαρι να υπαρχουν...γιατι να εχουν βγει ολοι αυτοι η μυθοι αν δεν υπηρξε κατι τετοιο καποτε??????απλα επειδη η stephenie φανταστηκε εναν ηρωα, τοσο ξεχωριστο και τοσο ομορφο δεν σημαινει οτι αν υπαρχουν βρικολακες ειναι ετσι.....(αν πουμε οτι υπαρχουν)με καταλαβαινεις? το να περιμενεις παντα στη ζωη σου εναν Edward θα σε κανει να χασεις πολλες ευκαιριες που ισως μια απο αυτες να ειναι το αλλο σου μισο! δεν νομιζω οτι υπαρχει εστω και μια κοπελα σε αυτον τον κοσμο η οποια δεν θα ηθελε να γνωρισει ενα τετοιο πλασμα...απλα....το οτι εισαι 23 και πιστευεις ολα σε ολα αυτα ειναι καλο γιατι ολοι ελπιζουμε, αλλα δεν μπορεις να χαραμιζεις τη ζωη σου περιμενοντας κατι που δεν ξερεις τελικα αν υπαρχει ουτε αν ειναι καλο για σενα.... | |
|
| |
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 12:42 | |
| συνφωνω... ολες μασ εχουμε αναγκη πιστευω ναπιστευουμε σ οτι θα θελαμε ν ειναι αληθινο, και μπορει η πεποιθηση μας αυτη ν μν ειναι λανθασμενη, αλλα η πικρη αληθεια ειναι οτι δν μπορεις ν ωαφησεις τη ζωη σου ν να περασει περιμενοντας τον βρικολακα με το ασημενιο βολβο. πρεπει ν δοκιμασεις τν τυχη σου μ κατι πιο γιηνο.. τωρα, αν πληγωθεις οπως εγω.. αυτο εινα μαλλλον μερος του ρισκου.. και τοτε ειναι π χριαζεται η περισσοτερη δυναμη για ν τ αντιμετοπησεις. αλλα τουλαχιστον χριαζεται ν δωκιμαζεις αλλιως ποτε δν θα βρεις τν δικο σ Edward..!!!! | |
|
| |
AST Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 13:15 | |
| ολοι μας εχουμε πληγωθει....ειναι μεσα στο παιχνιδι....αυτο δεν σημαινει οτι αν βρεις τον δικο σου Edward οτι δεν θα υπαρξουν στιγμες σπου θα πληγωθεις. ειμαστε ανθρωποι και εμεις πληγωνουμε κοσμο, δεν μας πληγωνουν μοναχα οι αλλοι....αν υπαρχουν αυτα τα πλασματα οπως τα αναφερουν οι μυθοι παντα ανεφερονται ως κακα πλασματα.... η δικο μου συναισθημα για αυτα σταματα εκει, δεν θα παρακαλουσα να γνωρισω λοιπον κατι τετοιο. δεν θα μου προσφερε το απολυτο ερωτα κατι τετοιο.... ετσι νομιζω εγω. εχω φαει τα μουτρα μου αρκετες φορες, και εχω νιωσει τον εαυτο μου να φτανει στα χειροτερα του.....μα αυτο ειναι που σε κανει να κρινεις οτι το επομενο που θα ερθει αν αξιζει η οχι. το λεω γιατι εδω υπαρχουν και παιδια που ειναι 12 κ 13 χρονων, μην περιμενετε λοιπον να βρειτε τον βρικολακα θεο που γυαλιζει στο φως και πινει αιμα ζωων....ουτε να διαβαζει μυαλα....ευχομαι να τον βρειτε αλλα δεν νομιζω να ειναι και ιδιαιτερα εφικτο.....ειλικρινα δεν μιλαω με κακια, δεν εχω τετοιο σκοπο. απλα τετοια προτυπα μας πληγωνουν αργοτερα!!!! | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 13:30 | |
| ειναι πραγματικα μια πολυ δυσκολη κατασταση για καθε μια μας. δυσκολευομαστε να αποδεχτουμε τη σπανιοτητα του ερωτα του edward και της bella και αυτο μας κανει να αναπωτιομαστε αν θα εωτευτουμε και εμεις ποτε. ομως ας δουμε καποια πραγματα πισω απο την ιστορια, θα λεγαμε τα διδαγματα. αυτη η ιστορια αγαπης δειχνει ποσο την ομορφια του ερωτα,το οτι πρεπει να κανουμε υποχωρισεις και θυσιες για τον ανθρωπο που εχουμε διπλα και πολλες φορες να πληγωνουμε τον εαυτο μας αντι για εκεινον,καθως και το οτι δεν πρεπει να αλλαζουμε και να ειμαστε οι εαυτοι μας. ο ερωτας ειναι θα ερθει καποια στιγμη στη ζωη μας και οταν το καταλαβουμε θα ειμαστε εκει για να τον υποδεχτουμε και κατι ακομα...σιγουρα η καθε μια μας θα βρει τον δικο της edward ή jackob ή οποινδηποτε αλλο χαρακτηρα λατρευει στα ματια αυτου που θα ερωτευθει και θα την ερωτευθει!!!! ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ!!! | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 15:26 | |
| | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 16:26 | |
| αυτο που μου αρεσει παρα πολυ οσο αναγορα τον ερωτα ολων τν ζευγαριων του saga ειναι οτι η καρδια τους κλειδωνει για παντα στο τερι τους. κανενας δν εχει ανασφαλια για τον συντροφο του, κατι που δν ξερω αν μπορεις να το βρεισ συχνα στους ανθρωπους. μου αρεσει πολυ αυτη η αφοριωση.. και αυτο πιστευω οτι οταν υπαρχει αυτο σ μια σχεση τοτε εχεις επιτελους βρει το αλλο σου μισω!!!! | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 17:03 | |
| Αυτό πιστεύω πως είναι και θέμα χαρακτήρα, αλλά και καταστάσεων... Αν ,δηλαδή, όπως λες κι εσύ, βρεθείς με έναν άνθρωπο που θα πεις "αυτός είναι" και αν σαν άτομο έχεις την ηθική και τον (αυτο)σεβασμό να τιμήσεις τη σχέση σου, νομίζω ότι η αφοσίωση δεν είναι και τόσο δύσκολη... | |
|
| |
iliana101 Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : mosxato Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 20:55 | |
| | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 22:13 | |
| iliana σ θυμιζω οτι δν γραφουμε greekliss... και επισης σιγουρα θα υπαρχουν τετοιοι ανδρες με τετοια πιστευω.. απλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να ψαξεις και να πληγωθεις μεχρι να βρεις το αλλο σ μισο!!! | |
|
| |
AST Twilight Human
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 22:34 | |
| iliana μου, τετοιοι αντρες υπάρχουν μόνο στις ιστορίες αγαπης γιατι αν κάτσει καθε μια από εμάς να γράψει μια τέτοια ιστορία, ο ηρωάς της θα ειναι αυτο ακριβώς που θα ηθελε καθε γυναικα...κι εγω, κι εσυ, και όλες μας. αυτο δεν θελουμε όλες ?εναν κουκλο, καλο, πιστο, συμπονετικο, γλυκο, ερωτικο αντρα.... ετσι δεν ειναι? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Σαβ 26 Δεκ 2009 - 22:37 | |
| Συμφωνω μαζι σου AST....Αλλα μερικες φορες ειμαστε τοσο προσειλωμενες σε αυτον τον τελειο αντρα που μπορει να τον εχουμε μπροστα μας και να μην το καταλαβαινουμε... | |
|
| |
| Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! | |
|